Förstoringsglasögon. Förstoringsglasögon med 3 utbytbara glas

Förstoringsglasögon. Förstoringsglasögon med 3 utbytbara glas

99,90 kr

Förstoringsglasögon för arbete med små detaljer där fria händer behövs. Levereras med tre olika glas som förstorar 1,5x, 2,5x samt 3,5x.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Kjell & Company för 99,90 kr
Finns i lager hos Kjell & Company, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 100 butiker
 • Trygg e-handel

Liknande produkter

Förstoringsglasögon Rest & Vision
229 kr

Utför uppgifter som kräver mycket precis syn med hjälp av förstoringsglasögonen Rest & Vision!

www.restandvision.com

 • 160 % förstoring
 • Ergonomisk design
 • Tillverkade i plast
 • Längd på skalmarna: ungefär 17 cm
 • Mått på linserna: ungefär 7 x 4 cm
 • Mått på bryggan: ungefär 3 cm
Dibotech Krokodilklämmor med belysning. Hållare med förstoringsglas och LED
199,90 kr
Reglerbar arm med två stycken krokodilklämmor, dubbelslipat förstoringsglas, lödkolvställ samt LED-belysning. Utmärkt vid lödning eller annat arbete där fria händer behövs. Står på en stabil fot. Dioptrier 3. Drivs med 3x AAA-batterier medföljer ej. Förstoringsglas Ø90 mm.
Krokodilklämmor med förstoringsglas. Hållare med förstoringsglas
159,90 kr
Reglerbar arm med två stycken krokodilklämmor och ett förstoringsglas. Utmärkt vid lödning eller annat arbete där fria händer behövs. Står på en stabil fot. Förstoring 2x. Förstoringsglas Ø90 mm.
Frank soffbord glas
3 495 kr
Stilrent soffbord i glas med industrikänsla. Frank soffbord i vit ekfanér är ett stilrent soffbord. Den unika mixen av de olika materialen skapar en trendmedveten och lyxig känsla i ditt rum. Toppskiva i frostat glas samt detaljer i krom. Matcha ihop Frank soffbord med tv-bänk i samma serie för att skapa en helhet i din inredning. Levereras omonterad. B130 D65 H48 cm. Fri frakt inom Sverige.
Tv-bänk Frank ek/180cm
3 950 kr
Snygg tv-bänk i olika material. Unik och trendig tv-bänk i en snygg blandning av de olika materialen trä, krom och frostat glas. Denna tv-bänk med en utdragbar låda samt två sidoskåp ger dig gott om utrymme för förvaring. Finns i mindre storlek. Tillverkad i vit ek faner MDF samt detaljer i kromad metall. Levereras omonterad. B180 D40 H46 cm. Fri frakt inom Sverige.
Förstoringsglas med LED-lampa
135 kr
Både 2x och 4.5x förstoringSex stycken LED lamporEnkel att användaDetta handhållna förstoringsglas både förstorar och ger bättre ljus med 6 st lysande LED-lampor. Förstoringsglaset kan vara praktiskt att ha med sig i affären för att läsa innehållsförteckningar eller i naturen för att komma riktigt nära och se detaljer som annars kan vara svåra att se med ögat. Förstoringsglaset är 8,5 cm i diameter och det stora glaset förstorar 2x. I ena hörnet sitter även ett mindre glas på 2 cm i diameter med 4.5x förstoring som låter dig komma nära riktigt små objekt eller texter.De sex LED-lamporna lyser upp området och ger ännu bättre sikt och detaljseende. Lamporna drivs av 2st AAA-batterier (ingår ej) och tänds och släcks med en knapptryckning.
Rena Händer Agrol Spray, 400 ml
79 kr
Rena händer används som grovtvål vid kraftigt nedsmutsade händer. Avlägsnar fett, olja och andra föroreningar. Lämpligt att användas vid smutsigt arbete där man inte har tillgång till vatten.
Spiegelau Beer Classic Connoiseur Kit 4 Pack
299 kr
Beer Classics Connoisseur 4-packÖlglas i set om 4 glas.Ett perfekt set med ölglas för den som älskar öl, att välja rätt glas till olika sorters öl gör mer för smaken än man kan tro. 1st. Tulip ölglas - Med 15.5 cm i höjd samt 9 cm i Ø  rymmer detta glas 44 cl1st. Lagerglas - Med 18 cm i höjd samt 8.2 cm i Ø  rymmer detta glas 56 cl1st. Tall pilsnerglas - Med 22 cm i höjd samt 6.4 cm i Ø  rymmer detta glas 42.5 cl1st. Veteölglas - Med 23.8 cm i höjd samt 8.1 cm i Ø  rymmer detta glas 70 cl  
Vienda pendel glas (Vit)
499 kr
Vienda pendel i vitt glas, med detaljer i krom. Fin att ha i fönstret med sina 19,5cm i diameter. Levereras med svart kabel.Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
House Doctor Tavla med Ram Stor
310 kr
Pryd väggarna med House Doctors vackra tavlor. Svarta cirklar med mönster och detaljer i guld. Levereras med en guldig träram samt glas.  Storlek: 42 x 59,4 cm 
Bröstsele GoPro Chest Harness
449 kr
Fria händer - praktisk sele till din GoPro-actionkamera. Använd GoPro Chest Harness bröstsele för mer action i din filmning. Passar så gott som alla aktiviteter som kräver fria händer. Ställbara remmar och snabblås - passar de flesta vuxna.
ABSOLUTO Vitrinskåp 93 Vit/Ljus Ek
3 495 kr
Möbelserien ABSOLUTO erbjuder det som behövs för ett stilfullt och funktionellt vardagsrum. Avskalade linjer, genomtänkt design och smarta detaljer ger en samling möbler som gör hemmet lite snyggare. Låt möblerna matcha snyggt tillsammans, sprid ut dem i olika rum och låt dem binda ihop hemmet stilmässigt eller välj ut en favorit som får stå i rampljuset på egen hand. Förvaringsmöblerna i serien finns i två olika färgkollektioner, Vit/Ljus ek och Vildek – välj den som passar bäst hos just dig. Vitrinskåp i ekdekor och vit högglans. Skåpets vitrindel har två hyllplan av glas och dörrparet, även det i glas, utgör en elegant förvaring för prydnadssaker, kristallglasen eller kanske romansamlingen. Mått Bredd: 93 cm Djup: 40 cm Höjd: 190 cm Specifikationer Material: melaminbelagd samt högglanslackad spånskiva, transparent säkerhetsglas Färg: Ljus ek (Sonoma Oak), vit högglans Vikt: 71 kg Övrig produktinfo: lådan dras ut på lättglidande metallskenor
Hubsch fönsterlampa glas/koppar (Koppar)
599 kr
Fönsterlampa i ett fint klart glas med koppar detaljer. Levereras med svart/vit tygsladd utan takkontakt, så montering får antingen ske direkt i dosa eller så får man köpa till takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
KitchenAid Stavmixer Med tillbehörspaket Röd
1 695 kr
KitchenAid stavmixer Röd med ett stort antal tillbehör som underlätter ditt arbete i köket. Med de olika utbytbara blandningsbladen kommer du alltid att ha rätt redskap för en mängd olika arbetsuppgifter. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat. Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt. Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa. Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador.  1,5 meter sladd Den har utbytbara blandningsbladen i rostfritt stål. En 5-växlad kraftfull motor på 180 W för tyst och exceptionell kontroll med långvarig drift. Ett bekvämt och tåligt handtag med ett mjukt grepp.   
Pannlupp med belysning. Pannlupp med belysning
149,90 kr
Pannlupp med justerbart huvudband och belysning. Perfekt för lödning eller detaljarbete där det behövs förstoring och fria händer. Justerbar förstoring 1,8x, 2,3x, 3,7x och 4,8x. Lampan drivs med 4x AAA-batterier medföljer ej.
Tv-bänk Frank vit 180cm
4 195 kr
Snygg tv-bänk som hjälper dig att ha ording bland dina mediaprylar. Frank är en stilren tv-bänk i vit ek fanér. Skåpdörrar i frostat glas samt detaljer i krom. Blandningen av de olika materialen skapar en lyxig och trendmedveten känsla i ditt rum. Tv-bänkens yttre kortsidor är klädd i kromad metall. Matcha ihop med soffbord ur samma serie. Levereras omonterad. B180 D40 H46 cm. Fri frakt inom Sverige.
KitchenAid Stavmixer Med tillbehörspaket Rostfritt
1 689 kr
KitchenAid stavmixer rostfritt med ett stort antal tillbehör som underlätter ditt arbete i köket. Med de olika utbytbara blandningsbladen kommer du alltid att ha rätt redskap för en mängd olika arbetsuppgifter. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat. Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt. Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa. Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador.   1,5 meter sladd  Den har utbytbara blandningsbladen i rostfritt stål. En 5-växlad kraftfull motor på 180 W för tyst och exceptionell kontroll med långvarig drift. Ett bekvämt och tåligt handtag med ett mjukt grepp. 
KitchenAid Stavmixer Med tillbehörspaket Svart
1 689 kr
KitchenAid stavmixer svart med ett stort antal tillbehör som underlätter ditt arbete i köket. Med de olika utbytbara blandningsbladen kommer du alltid att ha rätt redskap för en mängd olika arbetsuppgifter. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat. Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt. Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa. Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador.   1,5 meter sladd  Den har utbytbara blandningsbladen i rostfritt stål. En 5-växlad kraftfull motor på 180 W för tyst och exceptionell kontroll med långvarig drift. Ett bekvämt och tåligt handtag med ett mjukt grepp. 
KitchenAid Stavmixer Med tillbehörspaket Creme
1 689 kr
KitchenAid stavmixer creme med ett stort antal tillbehör som underlätter ditt arbete i köket. Med de olika utbytbara blandningsbladen kommer du alltid att ha rätt redskap för en mängd olika arbetsuppgifter. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat. Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt. Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa. Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador.  1,5 meter sladd Den har utbytbara blandningsbladen i rostfritt stål. En 5-växlad kraftfull motor på 180 W för tyst och exceptionell kontroll med långvarig drift. Ett bekvämt och tåligt handtag med ett mjukt grepp.   
CROSS Soffbord 120 Glas/Mässing
1 695 kr
CROSS är en elegant liten möbelserie som kännetecknas av glas och mässingsglans. I serien finner du ett konsolbord, ett lampbord samt ett soffbord. Den transparenta konstruktionen ger rymd medan den välavvägda designen skapar en lyxig aura som smittar av sig på sin omgivning. Möblerna har en robust stomme i metall och detaljer som bordsskivor och hyllplan i härdat glas. Europeisk design i världsklass!Lyxig aura som smittar av sig på sin omgivningSoffbordbord i mässingsfärgad metall med bordsskiva i härdat glas.
CROSS Lampbord 55 Glas/Mässing
1 295 kr
CROSS är en elegant liten möbelserie som kännetecknas av glas och mässingsglans. I serien finner du ett konsolbord, ett lampbord samt ett soffbord. Den transparenta konstruktionen ger rymd medan den välavvägda designen skapar en lyxig aura som smittar av sig på sin omgivning. Möblerna har en robust stomme i metall och detaljer som bordsskivor och hyllplan i härdat glas. Europeisk design i världsklass!Lyxig aura som smittar av sig på sin omgivningLampbord i mässingsfärgad metall med bordsskiva i härdat glas.
CROSS Konsolbord 110 Glas/Mässing
2 095 kr
CROSS är en elegant liten möbelserie som kännetecknas av glas och mässingsglans. I serien finner du ett konsolbord, ett lampbord samt ett soffbord. Den transparenta konstruktionen ger rymd medan den välavvägda designen skapar en lyxig aura som smittar av sig på sin omgivning. Möblerna har en robust stomme i metall och detaljer som bordsskivor och hyllplan i härdat glas. Europeisk design i världsklass!Lyxig aura som smittar av sig på sin omgivningKonsolbord i mässingsfärgad metall med bordsskiva i härdat glas.
Taklampa Trofeo
2 499 kr
Trofeo taklampa glas Trofeo taklampa glas är en vacker lampa i klart glas i kategorin taklampor. Lampan består utav flera skärmar som hänger i ett kluster och som skapar ett stilrent och trendigt intryck. Lampa i klart glas Kluster av fem lampskärmar i olika former Diameter på 30 centimeter Detaljer av kromad metall Justerbara kablar Ø30 cm 230V/40W, Ljuskälla ingår Söker du en stilren och elegant taklampa? Då är Trofeo taklampa glas rätt alternativ för dig. Den spännande designen med vackra glasskärmar i olika former blir ett mycket vackert blickfång. Skärmarna kompletteras med detaljer i kromad metall, även tak-koppen är av detta material. Denna lampa passar lika bra att hänga i taket i vardagsrummet som ovanför matsalsbordet eller i köket. Med hjälp av de justerbara sladdarna på Trofeo taklampa glas kan du forma lampan så som du önskar. Om du väljer att hänga skärmarna på samma höjd får du en bredare lampa, medan skärmar på olika höjd ger en smalare variant. Du väljer själv hur du placerar dina lampor så att de passar bäst i ditt hem.
Låsringstång. Låsringstång med utbytbara käftar
99,90 kr
Tång med utbytbara käftar för hantering av både inre och yttre låsringar. Levereras med raka och vinklade käftar 180, 90 och 45. Kan öppnas 10-50 mm. Längd 140 mm.
ABSOLUTO Vitrinskåp 93 Vildek
3 195 kr
Möbelserien ABSOLUTO erbjuder det som behövs för ett stilfullt och funktionellt vardagsrum. Avskalade linjer, genomtänkt design och smarta detaljer ger en samling möbler som gör hemmet lite snyggare. Låt möblerna matcha snyggt tillsammans, sprid ut dem i olika rum och låt dem binda ihop hemmet stilmässigt eller välj ut en favorit som får stå i rampljuset på egen hand. Förvaringsmöblerna i serien finns i två olika färgkollektioner, Vit/Ljus ek och Vildek – välj den som passar bäst hos just dig.Vitrinskåp i ekdekor. Skåpets vitrindel har två hyllplan av glas och dörrparet, även det i glas, utgör en elegant förvaring för prydnadssaker, kristallglasen eller kanske romansamlingen.MåttBredd: 93 cmDjup: 40 cmHöjd: 190 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskiva, transparent säkerhetsglasFärg: Vildek (Wild Oak)Vikt: 71 kgÖvrig produktinfo: lådan dras ut på lättglidande metallskenor
Nivå 3 taklampa (Vit)
2 399 kr
Nivå har flera ljuspunkten. Detaljer i aluminium med frostat opalt glas. Levereras inklusive ljuskälla.
Hand Cream Set
175 kr
Tre mini-handcremer i de bästsäljande dofterna från Naturally European förpackade i fint giftset. Magiska handkrämer med 20% sheasmör som vårdar och skyddar dina händer. Innehåller glycerin, avokadoolja som ger ett rikt fuktskydd. Ros, nypon och apelsinolja som lugnar och läker. Ett måste för torra händer! Perfekt storlek för handväskan!Innehåller tre fantastiska dofter: Uppfriskande Verbena, romantiska Ros samt kryddfräscha Ginger & Lime.Produkterna är paraben- och SLS-fria med naturliga dofter.
Orrefors More Vinglas XL 61 cl 4-pack
299 kr
Rejält vinglas i Erika Lagerbielkes populära serie More.  Orrefors More glas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.Volym: 61 cl Höjd: 22,7 cm Dia: 9,8 cm  Levereras i 4-pack  
GRUMS Soffbord 110 Vit/Glas
1 495 kr
GRUMS är ett soffbord med ett rent formspråk som ställer material och detaljer i fokus. Den stora bordsskivan av glas har vackert fasade kanter och vilar på ben i rostfritt stål. Undertill finns en praktisk hylla av frostat glas för till exempel tidningar, fjärrkontroller och annat som man gärna vill ha inom en armlängds avstånd. Soffbord med 2 skivor i glas och underrede i vit högglanslack.
ABSOLUTO Förvaringsmöbel Vit/Ljus Ek
3 195 kr
Möbelserien ABSOLUTO erbjuder det som behövs för ett stilfullt och funktionellt vardagsrum. Avskalade linjer, genomtänkt design och smarta detaljer ger en samling möbler som gör hemmet lite snyggare. Låt möblerna matcha snyggt tillsammans, sprid ut dem i olika rum och låt dem binda ihop hemmet stilmässigt eller välj ut en favorit som får stå i rampljuset på egen hand. Förvaringsmöblerna i serien finns i två olika färgkollektioner, Vit/Ljus ek och Vildek – välj den som passar bäst hos just dig.Förvaringsmöbel i ekdekor och vit högglans. Möbelns högra sida innehåller fem öppna förvaringsfack med hyllplan av glas. MåttBredd: 93 cmDjup: 40 cmHöjd: 190 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd samt högglanslackad spånskiva, transparent säkerhetsglasFärg: Ljus ek (Sonoma Oak), vit högglansVikt: 71 kgÖvrig produktinfo: lådan dras ut på lättglidande metallskenor
Vägg trä/glas paviljong Anna
1 999 kr
Väggelement i trä och glas som är anpassat till paviljong Anna. Det går åt 3 st väggelement per sida.

Väggelement trä + glas (4 mm glas): 1030 x 2300 mm.

Väggelementen är obehandlade och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning. Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar.
Soffbord basic koppar
2 795 kr
Soffbord glas och koppar Soffbord med rökfärgat glas och detaljer i koppar. Matcha gärna med en tak- eller golvlampa i koppar för att skapa en helhet. B75 xD75 x H42 cm. Basic soffbord levereras omonterat. Fri frakt i Sverige. Köp Basic soffbord online eller i butik
Mustasch Glas
179 kr

Köp Mustasch Glas till bäst pris. Vi presenterar Mustasch GlasMustasch Glas är ett nytt rolig glas som gör att du kan roa dig med en drink. Mustasch Glas är mycket originell eftersom den har en tryckt mustasch. Det kommer att se ut som om den som dricker har en mustasch ovanpå munnen.

Egenskaper:

 • Mustasch Glas
 • Material: Glas
 • Kapacitet: Ca. 0.5L
 • Höjd: 15cm. Diameter: 8.5cm
 • 4 olika mustasch mönster, slumpmässigt utvalda, beroende på tillgängligt lager
Manikyr- & Pedikyrset NAILS CARE
699 kr   499 kr

NAILS CARE är den senaste fotvårdsapparaten från Lanaform som kombinerar nagelvård och hudvård med sina olika utbytbara huvuden. Du behöver inte längre ha många olika apparater, utan NAILS CARE har speciella huvuden för behandling av fingernaglar och tånaglar, samt borttagning av hård hud på fötterna.

Specifikationer:

 • Ett komplett set för manikyr och pedikyr
 • Fungerar även som en elektrisk fotfil
 • 8 olika utbytbara huvuden för nagel- och hudvård
 • Tar bort förhårdnad hud och gör huden mjukare
 • Drivs med två AA-batterier
 • CE-märkt
 • EAN: 5410984058334
Lampskena Tamara Eglo Vit
749 kr
Spotlight med LED-funktion. Designad i kromat stål med detaljer av vitt glas. Levereras inklusive LED-lampor.

Teknisk data

Mått: 7x46 cm
Kapslingsklass: IP44
Max effekt: 3x2,5W
Sockel: GU10
Plafond Tamara Eglo Vit
949 kr
Spotlight med LED-funktion. Designad i kromat stål med detaljer av vitt glas. Levereras inklusive LED-lampor.

Teknisk data

Mått: 24x26 cm
Kapslingsklass: IP44
Max effekt: 4x2,5W
Sockel: GU10
Artisan Blender Röd
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Artisan Blender Vit
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Artisan Blender Äppelgrön
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Artisan Blender Creme
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Artisan Blender Svart
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Dibotech Verktygspaket till mobiler. Verktygspaket till mobiler
229,90 kr
Verktygspaket med de verktyg som behövs för att utföra enklare reparationer på mobiler. Levereras med tolv olika bits samt bändverktyg, sugpropp och öppnare för Sim-kortsläde. Bits triangel 2,0 mm, pentalob 0,8 mm och 1,2 mm, stjärnbits PH0 och PH00, spårbits 1,5 mm samt torx T4, T5, T6, T7, T8 och T10.
Plafond Planet Eglo Vit
578 kr
Takplafond med LED-lampa i stilren design, med vitt satinerat glas och detaljer av vitlackerat stål. Levereras inklusive LED-lampa.

Teknisk data

Diameter: 29 cm
Kapslingsklass: IP20
Max effekt: 12W
Sockel: LED
Plafond Planet Eglo Vit
578 kr
Takplafond med LED-lampa i stilren design, med vitt satinerat glas och detaljer av kromat stål. Levereras inklusive LED-lampa.

Teknisk data

Diameter: 29 cm
Kapslingsklass: IP20
Max effekt: 12W
Sockel: LED
Plafond Planet Eglo Vit
578 kr
Takplafond med LED-lampa i stilren design, med vitt satinerat glas och detaljer av borstat stål. Levereras inklusive LED-lampa.

Teknisk data

Diameter: 29 cm
Kapslingsklass: IP20
Max effekt: 12W
Sockel: LED
Artisan Blender Grafit Metallic
2 999 kr
En robust och stabil blender som är utrustad med Intelli Speed-funktion som automatiskt justerar den optimala hastighet och kraft som behövs för att blanda snabbt och grundligt. Blendern har Soft Start-funktion som gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten. Detta för att ge en säker blandning utan något onödigt skvätt. Blendern levereras med en extra minikanna som rymmer 0,75 L. Perfekt att göra exempelvis pesto och liknande mindre tillagningar i. Välj mellan olika inställningar beroende på vad blendern ska utföra för arbete.
Duschvägg Arredo Lisa 900 Frostat Glas
2 999 kr
Arredo Lisa Duschvägg i klart eller frostat glas. Fast duschvägg som kan kombineras med Emma duschdörr. Utrymme för rörgenomföring finns i väggprofilen upp till 35 mm från vägg. Levereras med staglösning samt fixeringsstöd för golvyta.
Duschvägg Arredo Lisa 800 Frostat Glas
2 999 kr
Arredo Lisa Duschvägg i klart eller frostat glas. Fast duschvägg som kan kombineras med Emma duschdörr. Utrymme för rörgenomföring finns i väggprofilen upp till 35 mm från vägg. Levereras med staglösning samt fixeringsstöd för golvyta.
Duschvägg Arredo Lisa 900 Frostat Glas
2 999 kr
Arredo Lisa Duschvägg i klart eller frostat glas. Fast duschvägg som kan kombineras med Emma duschdörr. Utrymme för rörgenomföring finns i väggprofilen upp till 35 mm från vägg. Levereras med staglösning samt fixeringsstöd för golvyta.
Duschvägg Arredo Lisa 800 Frostat Glas
2 999 kr
Arredo Lisa Duschvägg i klart eller frostat glas. Fast duschvägg som kan kombineras med Emma duschdörr. Utrymme för rörgenomföring finns i väggprofilen upp till 35 mm från vägg. Levereras med staglösning samt fixeringsstöd för golvyta.
FRANK Soffbord 130 Ekfanér/Glas
3 395 kr
FRANK är en snygg och praktisk möbelserie för det moderna hemmet. I serien finner du ett antal mediamöbler/tv-bänkar i olika storlekar, samt ett soffbord. I möblernas innovativa design förenas lekfullhet, elegans och estetik, detta resulterar i originella och tilldragande möbler. Serien signifieras av den iögonfallande blandningen av borstad metall och ekfanér som adderar ytterligare till seriens lyskraft. Skandinavisk design som förenar funktion och form!Soffbord med bordsskivor i glas och ekfanér, detaljer i borstad metall och kromade ben i metall.
Magnetfixtur
49,90 kr
Ger dig fria händer vid svetsning/lödning etc. Smidigt för att fixera i 90 eller 45°.
Grand Cru Salt- och pepparkvarnset
599 kr
Grand Crus kvarnar är moderna och stilrena med sin utformning i glas med plast och stål detaljer. Kvarnen är placerad på ovansidan för att undvika onödigt spill på matbordet. Kvarnen har två olika inställningar och har ett keramiskt kvarnverk. Gör din bjudning komplett genom att matcha med fler produkter från Rosendahl Grand Cru såsom glas, tallrikar eller ugnsformar.
Focus Bristol 10x42 Kikare. Kikare 10x42
599 kr
Kompakt kikare med hög förstoring. Takkantsprismor BK-7 för en kompakt och lätt kikare. Justerbara samt mjuka och glasögonvänliga ögonmusslor. Alla linser är antireflexbehandlade. Förstorar tio gånger och har en objektivdiameter på 42 mm. Utgångspupill 4,2 passar både i dagsljus och skymning. Synfält på 5,1 vilket ger 89 meters synfält vid en distans på 1000 m. Levereras med halsrem, förvaringsväska och linsskydd. Vikt 512 g.
Nachtmann Highland Tumbler Glas 34,5cl 4-p
399 kr
Tidlösa glas från Nachtmanns serie Highland. Dessa glas passar lika bra att ha som vattenglas som till whiskyglas. Alla glasen har olika mönster som en snygg detalj. Komplettera dina glas med Highland kristallkaraff.  Tål maskindisk.Diameter: 8,2 cm. Höjd: 10,2 cm.    
Pinto bordlampa (Rökfärgad)
809 kr
En stilfull bordlampa i glas, med detaljer i krom. Lätt att placera i alla typer av rum. Finns i antingen rökfärgat glas eller opal/klarglas. Ljuskälla ingår ej.
Julgranskula Joy blå
49 kr
Antik inspirerad julgranskula i glas. Joy är en vacker julgranskula i blåfärgad glas, detaljer i metall. Lika fin att hänga i julgranen såsom att ha liggandes på ett fat. 8 x 8 cm.  
Vattenkokare Temp Kontroll
569 kr

Vattenkokare Glas kanna 1.8 L ¬ Temperaturkontroll med ljus.
Unik vattenkokare i glas, med en stor kapacitet på 1.8 L. Du kan se den kokande processen lätt genom glaset och termostaten gör det möjligt att koka vattnet i önskad temperatur din, visar en annan färg vid varje temperatur.


Glaskanna 1.8 L
Rostfria stål detaljer
5 olika LED lampfärgen för olika inställningar
Vridbar 360°
Integrerat värmeelement
Strömbrytare
Justerbar temperatur 60/70/80/90/100 °C
Automatisk avstängning vid uppnådd temperatur
Skydd mot torrkokning
Sladdförvaring
Effekt: 2200 Watt

Spiegelau Gin och Tonic Glas 4-pack
299 kr
Speciellt framtagna för den ultimata njutningen av Gin & Tonic. Glasen är tillverkade i finkristall och en perfekt gåva till någon som älskar G&T. Levereras i snygg kartong med spännande recept på fyra olika stilar av Gin & Tonic.Gin och Tonic glas 4-pack:Rymmer: 63 clHöjd: 19,5 cmDiameter: 10,6 cm
Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12 delar
879 kr
Ett mycket prisvärt set med vin och champagneglas. 4st. Bordeauxglas - Med 23,2 cm i höjd samt 9,6 cm i Ø rymmer var glas 65 cl4st. Vitvinsglas - Med 21 cm i höjd samt 8,5 cm i Ø rymmer var glas 42 cl4st. Champagneglas - Med 22 cm i höjd samt 7 cm i Ø rymmer var glas 27 cl
Glasvattenkokare Temp Inställ
619 kr

Vattenkokare med Glaskanna 1.8 L samt  Temperaturkontroll med ljus.


Snygg  vattenkokare i glas, med en stor kapacitet på 1.8 L. Du kan se den kokande processen lätt genom glaset och du väljer  att koka vattnet i önskad temperatur samt visar en annan färg vid varje temperatur.


- Glaskanna 1.8 L
- Rostfria stål detaljer
- 5 olika LED lampfärger
- Vridbar 360°
- Integrerat värmeelement
- Strömbrytare
- Vattennivå indikator
- Justerbar temperatur 60/70/80/90/100 °C
- Automatisk avstängning
- Skydd mot torrkokning
- Sladdförvaring
- Effekt: 2200 Watt

Lord 2 taklampa (Vit)
719 kr
Lord 2 är en snygg taklampa i glas, med detaljer i silverfärgad stål. Skärmen är snyggt mönstrad i vitt glas och lampan går enkelt att justera i höjden. Ljuskälla ingår ej.
Spotlight Tamara Eglo Krom
217 kr
Spotlight med LED-funktion. Designad i kromat stål med detaljer av vitt glas och finns även i större utföranden med tre eller fyra lampor. Levereras inklusive LED-lampa.

Teknisk data

Diameter: 29 cm
Kapslingsklass: IP44
Max effekt: 1x2,5W
Sockel: GU10
Grand Cru caféglas, 4-pack Rosendahl
149 kr
De läckra caféglasen i serien Grand Cru från Rosendahl är designade av Erik Bagger. Glasen tål varma vätskor samt diskmaskin upp till max 50-55 grader. Levereras i 4-pack. Material: Blyfritt glas Höjd: 14 cm Volym: 37 cl Levereras i 4-pack!
Julgranskula Christmas grön
49 kr
Fynda billiga julgransdekorationer Christmas är en vacker antikinspirerad julgranskula i glas. Denna julkula är lika fin att hänga i granen såsom att ha liggandes på ett fat. Tillverkad i grönfärgad glas, detaljer i metall. 8 x 8 cm.
Pinto glaspendel (Vit)
759 kr
En stilfull pendel i glas, med detaljer i krom. Väldigt snygg hängande i ditt fönster, över en bänk eller flera tillsammans i en grupp. Finns i antingen opal/klarglas eller rökfärgat glas.  Ljuskälla ingår ej.
Elegance cognac glas, 2-pack Erik Bagger
259 kr
Detta snygga Cognac glas från Erik Bagger ingår i serien eb elegance. Matcha med ölglas, muggar ur samma eleganta serie. Glaset rymmer 56 cl. Material: Glas & stål   Levereras i 2-pack.
Orrefors Beer India Pale Ale 4 Pack
319 kr
Orrefors Ölglas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke. Glaset är speciellt framtaget för att passa ölsorten India Pale Ale. Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.  Volym: 47 clHöjd: 15 cmDia: 8,5 cm  Levereras i 4-pack.  
Headset Mono
99,90 kr
Lättanvänd handsfree som ger dig fria händer. Gör det enkelt och bekvämt att prata i mobilen. Mikrofon och svarsknapp. 3,5 mm-anslutning och 1,2 m kabel.
Headset Mono
99,90 kr
Lättanvänd handsfree som ger dig fria händer. Gör det enkelt och bekvämt att prata i mobilen. Mikrofon och svarsknapp. 3,5 mm-anslutning och 1,2 m kabel.
Orrefors More Vinglas 44 cl 4-pack
299 kr
Orrefors More glas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.
Orrefors More Champagneglas 15 cl 4-pack
299 kr
Orrefors More glas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.
Orrefors More Dricksglas 44 cl 4-pack
249 kr
Orrefors More glas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.
Hand & Body Lotion
249 kr
En vårdande och återfuktande lotion för händer och kropp. Cremen har en doft av exotisk elemi, cederträ samt svart te och tillhör serien Gone Green, produkter med linjeeco certifierade ingredienser, naturliga doftessenser, gurkörtsolja för djup fukt och vård av huden. Produkterna är fria från sulfater, parabener, mineraloljor och konstgjorda dofter.
SNABBLIM GLAS ATTAK 3GR
89 kr
Snabblim Glas Attak 3GrSnabblim som limmar glas mot glas, metall mot glas. Idealiskt även för kristall och färgat glas. Lägg lim på båda ytorna och foga samman. Efterlämnar ingen tydlig fog. Resistent mot varmt vatten och många andra typer av vätskor. De limmade föremålen kan diskas i diskmaskin upp till +80°C. Härdar på några sekunder.
Resqme, bältesskärare & fönsterkross
149 kr
Krossar rutanSkär av bältetTa dig ur bilen vid olycka Med Resqme nära till hands i bilen och på nyckelknippan kan du enklare ta dig ur bilen om olyckan skulle vara framme. Resqme är ett litet verktyg med en krosspik för glasrutor samt en bältesskärare. Båda sitter säkert skyddade när du inte behöver använda dem. Ett otroligt smart hjälpmedel som enkelt krossar sidovindrutorna genom att man pressar verktyget mot rutans yta och trycker till. Tack vare konstruktionen behövs ingen styrka för att krossa en bilrutan.OBS! Fungerar ej på laminerat glas men utmärkt på tempererat glas. 
PACO Soffbord 110 Vildek/Glas
2 695 kr
PACO Soffbord är en elegant och originell möbel för dig med sinne för alternativ design. Designen med ger en omedelbar wow-känsla med finurliga lösningar och många snygga detaljer. Bordet har en bottenplatta och pelare i vildek samt bordsskiva och underhylla i fasettslipat glas. Ett stadigt och funktionellt Soffbord för det moderna hemmet! stadigt och funktionellt Soffbord för det moderna hemmet! Soffbord med transparenta glasskivor och underrede i massiv vildek.
KANTOR Matbord 140 Glas/Krom
2 595 kr
KANTOR är en snygg serie rymliga bord för det moderna hemmet. Dess raka formspråk kryddas av de glänsande benen i kromat stål och den 12 millimeter tjocka bordsskivan i härdat glas som kan liknas vid kronan på verket. Borden finns att tillgå i tre olika storlekar för att du ska kunna hitta rätt storlek för just ditt hem. Ett matbord för dig som uppskattar snygga detaljer och skandinavisk design när den är som allra bäst!Matbord med skiva i klarglas och ben i kromad metall.
KANTOR Matbord 180 Glas/Krom
2 795 kr
KANTOR är en snygg serie rymliga bord för det moderna hemmet. Dess raka formspråk kryddas av de glänsande benen i kromat stål och den 12 millimeter tjocka bordsskivan i härdat glas som kan liknas vid kronan på verket. Borden finns att tillgå i tre olika storlekar för att du ska kunna hitta rätt storlek för just ditt hem. Ett matbord för dig som uppskattar snygga detaljer och skandinavisk design när den är som allra bäst!Matbord med skiva i klarglas och ben i kromad metall.
KANTOR Matbord 90 Glas/Krom
2 195 kr
KANTOR är en snygg serie rymliga bord för det moderna hemmet. Dess raka formspråk kryddas av de glänsande benen i kromat stål och den 12 millimeter tjocka bordsskivan i härdat glas som kan liknas vid kronan på verket. Borden finns att tillgå i tre olika storlekar för att du ska kunna hitta rätt storlek för just ditt hem. Ett matbord för dig som uppskattar snygga detaljer och skandinavisk design när den är som allra bäst!Matbord med skiva i klarglas och ben i kromad metall.
Whisk pendel (Förkromad/blank)
449 kr
Whisk pendel i klart glas med detaljer i antingen krom, koppar eller svart. Den svarta pendeln har rökfärgat glas. Kombinera gärna med en snygg glödlampa. Total längd med upphäng: 105cm Ljuskälla ingår ej.
Vattenbaserat Nagellack
129 kr
Ett termologiskt nagellack som är baserat på vatten och mineraler. Det skapar ett unikt skydd för varje nageltyp samt fuktighetsbevarande och stärkande. Torktiden är 3 minuter och inga borttagningsmedel behövs-man skalar av lacket. Obs! L.Y.X Putsblock samt Laqcua under/överlack behövs i denna behandling för att få rätt hållbarhet.
Philips Hue Runner LED-armatur 2 spotlights. Spotlights för Philips Hue
1 399 kr
Armatur med spotlights för Philips Hue-system. Lamporna kan ändra färgtemperatur och dimras med den medföljande fjärrkontrollen. Kompatibel med iOS, Android, Apple Homekit kan styras via Siri samt IFTTT. Levereras med GU10-lampor utbytbara. Effekt 5,5 W. Färgtemperatur 2200-6500 K. Ljusflöde 250 lm. Sockel GU10. Livslängd 15000 h. Räckvidd upp till 12 m. Kan även styras via mobilen, då krävs en brygga 50840. Inspänning 220-240 V. Levereras med fjärrkontroll och 1x CR2450-batteri.
Pannlampa LED
79,90 kr
Använd pannlampa och få fria händer. Idealisk att ha med i verktygslådan. Vinklingsbar lampa med 1 W lysdiod.
Vino Grande Grappa/Sprit, 10cl 4-p Spiegelau
499 kr
Njut av din härliga Grappa eller starksprit i Spiegelaus smakfulla Grappa- Spritglas. Dessa snygga glas levereras i en förpackning med 4 st glas.H: 20,0cm, Ø: 4,5cmVolym: 10 cl
Kitchen Craft Set Plastkanna med 4 glas
399 kr
Detta praktiska drink set är idealiskt för picknick, middagar och fester. Eller varför inte för servering av din favorit törstsläckare varje dag. Setet innehåller fyra glas och en kanna plus ett praktiskt lock. De är gjorda av robust akryl med en vacker transparent design och en liten blå-grön nyans för en somrig look. Och bäst av allt, de är 100% BPA-fria och livsmedel säkra.BPA-fri.Kan diskas i diskmaskin.12 månaders garanti.
Drip taklampa (Koppar)
2 249 kr
Drip är en vacker taklampa, formad som en droppe i munblåst glas. Kupan är i klart glas med snygga detaljer i färgad metall. Ljuskällan är helt synlig så använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Ljuskälla ingår ej.
Trapphusstege 77S WTS
4 960 kr
Trapphusstege 77S är en flexibel trapphusstege för arbete i trappor och platser med ojämn stödyta. Alla ben kan justeras individuellt för stabil placering och säkert arbete. För arbete i normala trapphus rekommenderas 3–stegsmodellen och vid mer krävande höjder 5–stegsmodellen.
Trapphusstege 77S WTS
5 379 kr
Trapphusstege 77S är en flexibel trapphusstege för arbete i trappor och platser med ojämn stödyta. Alla ben kan justeras individuellt för stabil placering och säkert arbete. För arbete i normala trapphus rekommenderas 3–stegsmodellen och vid mer krävande höjder 5–stegsmodellen.
Tentacle golvlampa Rök Herstal
4 049 kr
En modern lampa gjord av acryl och glas i en utformning som leker med ljuset i ditt hem.H: 170 cmØ: 25 cm Material: Acryl, glas Lampa: E75, max 100W Levereras inklusive dimmer.
Tentacle golvlampa Klar Herstal
4 049 kr
En modern lampa gjord av acryl och glas i en utformning som leker med ljuset i ditt hem.H: 170 cmØ: 25 cm Material: Acryl, glas Lampa: E75, max 100W Levereras inklusive dimmer.
Perfection Konjakskupa 36 cl, 6-pack Holmegaard
695 kr
En elegant glas till konjak i serien Perfektion från Holmegaard. Alla Perfection glas ska man hälla drycken till linjen, även här ska konjaken fyllas upp till glasets bredaste punkt. Matcha med fler snygga glas ur samma serie.Levereras i 6-pack!Tvättråd: Maskindisk, max 55 graderMaterial: Maskinblåst glasHöjd: 13 cmVolym: 36 clDesign: Tom Nybroe
Plankan (Valnöt)
1 659 kr
Enpunktsupphäng och pendlar av mattborstad metall. Skärmar av matt opalvitt glas. Inkl. klara glaslyktor för värmeljus,utbytbara mot egna alternativ. Finns i valnöt, vitborstat trä och blankvit. Ljuskälla ingår ej.
Möja stormlykta grått glas
2 000 kr
Möja är en stormlykta i glas och betong. Finns med rökfärgat glas och med klart glas. Här visas den med grått glas. Tillverkas av Reimyre glasbruk. Mått: Diameter, Totalhöjd D 19 cm, Th 24 cm
Sorteringsbagar
199 kr
Ett smart sätt att källsorteraLätta att bära till sopstationenEn kasse för varje typ av avfallEtt set med fyra eller två stycken PVC-fria kassar med handtag för enklare källsortering i hemmet eller på kontoret. Kassarna har olika färg och benämning för att beskriva innehållet. Sortera ditt avfall, allt från både papper och metall till plast och glas. Bagarna är tvättbara och lätta att ta med till sopstationen för tömning. 4-pack i grönt, gult, rött och blått med text: glas, papper, metall och plast eller 2-pack i svart med lock. Alla vinner på att återvinna!
HOLMSVEDEN Soffbord 110 Metall/Glas
2 095 kr
HOLMSVEDEN Soffbord är en elegant och originellt möbel för dig med sinne för alternativ design. Designen ger en omedelbar wow-känsla med finurliga lösningar och många snygga detaljer. Bordet har en bottenplatta i rostfritt stål samt bordsskiva och underhylla i fasettslipat glas som bärs upp av pelare i vitlackad MDF. Ett stadigt och funktionellt Soffbord för det moderna hemmet!Designen ger en omedelbar wow-känsla med finurliga lösningar och många snygga detaljerSoffbord med transparenta glasskivor och underrede i vitt- och metallackad MDF.
Bruk tumblerglas 35cl Blå, 2-pack
199 kr
Våra glas är perfekta för varje tillfälle - till middagsölen, ett glas lemonad, apelsinjuicen på morgonen eller ett glas vatten på nattduksbordet. Infärgat glas för enastående lyster. Tål maskindisk. Stapelbara. Designade för vattenavrinning.
Bruk tumblerglas 35cl Grå, 2-pack
199 kr
Våra glas är perfekta för varje tillfälle - till middagsölen, ett glas lemonad, apelsinjuicen på morgonen eller ett glas vatten på nattduksbordet. Infärgat glas för enastående lyster. Tål maskindisk. Stapelbara. Designade för vattenavrinning.
Bruk tumblerglas, 2-pack, lila
149 kr
Våra glas är perfekta för varje tillfälle - till middagsölen, ett glas lemonad, apelsinjuicen på morgonen eller ett glas vatten på nattduksbordet. Infärgat glas för enastående lyster. Tål maskindisk. Stapelbara. Designade för vattenavrinning.
Bruk tumblerglas 20cl Blå, 2-pack
149 kr
Våra glas är perfekta för varje tillfälle - till middagsölen, ett glas lemonad, apelsinjuicen på morgonen eller ett glas vatten på nattduksbordet. Infärgat glas för enastående lyster. Tål maskindisk. Stapelbara. Designade för vattenavrinning.