Flottör Moccamaster

MOCCAMASTER

Flottör Moccamaster

88 kr

Till Moccamaster kaffebryggare.

Läs mer...

Köp hos Clas Ohlson för 88 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt vid köp för över 499 kr
  • Minst 2 års garanti
  • Retur till valfri butik
  • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Moccamaster Avkalkningsmedel för Kaffebryggare
129 kr
Förläng livslängden på din Moccamaster med detta fantastiska avkalkningsmedel. Medlet är luktfritt och både avkalkar och rengör din Moccamaster från smuts och rester som finns kvar i bryggaren. Rengör din kaffebryggare regelbundet så du kan fortsätta att njuta av ljuvligt kaffe flera år framöver. Volym: 1 liter (räcker till 3 st avkalkningar).
Kaffebryggare Moccamaster KB952AO
1 899 kr
Exklusiv handtillverkad kaffebryggare från Moccamaster. Brygger en hel kanna på bara 6 min. Dubbla värmeelement för både bryggning och värmehållning.
Moccamaster Kaffebryggare KB40AO Polished Silver
1 899 kr
KB40AO är en snygg kaffebryggare från Moccamaster i färgen Polished Silver. Bryggaren är handgjord i Holland och kan brygga 8 koppar på 6 minuter, tystgående och smidigt dessutom. Kaffebryggaren stänger av sig automatiskt efter 40 minuter.  Om du beställer din Moccamaster från oss och registrerar den på http://www.moccamaster.com/ får du 10 års garanti på din kaffebryggare.OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
Strömbrytare Moccamaster Värmeplatta
168 kr
Till Moccamaster kaffebryggare KBGC982AO.  Inbyggnadsmått 42 x 19 mm.
Strömbrytare Moccamaster On/Off 40 min
285 kr
Till Moccamaster kaffebryggare KBGC982AO.  Automatisk avstängning efter 40 min. Inbyggnadsmått 42 x 19 mm.
Spridararm Moccamaster KB/KBG/CD/H/K
198 kr
Mellan tank och filter. Till Moccamaster kaffebryggare KB, KBG, KBGC, CD, H och K modellerna.
Moccamaster Måttsked Kaffefilter Avkalkningsmedel
325 kr
Älskar du Moccamaster lika mycket som vi på Bagaren och Kocken? I sådana fall är detta tillbehörspaketet för dig! Paketet innehåller en originaluppsättning av Moccamasters måttsked, kaffefilter och avkalkningsmedel. Bara det bästa är gott nog för din kaffebryggare. Om du inte redan har upplevt det sensationellt goda kaffet från en Moccamaster-bryggare så passa även på att köpa en kaffebryggare, vi har en rad olika färger och modeller som kommer passa dig.Moccamaster Måttsked Rostfritt Stål Med ett bra kaffemått är det enklare att få exakt rätt mängd kaffe till din bryggare. Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 stEtt paket med vita kaffefilter i storlek 1x4 från Moccamaster. Filterna har blekts med miljöofarliga blekmedel. Fördelen med vita kaffefilter är att det inte påverkar smaken på samma sätt som färgade filter. Ett paket innehåller 100 st kaffefilter.Dessa kaffefilter passar till alla Moccamaster Kaffebryggare förutom Cup One-bryggarna, för filter till Cup One klicka här! Moccamaster Avkalkningsmedel för KaffebryggareFörläng livslängden på din Moccamaster med detta fantastiska avkalkningsmedel. Medlet är luktfritt och både avkalkar och rengör din Moccamaster från smuts och rester som finns kvar i bryggaren.Rengör din kaffebryggare regelbundet så du kan fortsätta att njuta av ljuvligt kaffe flera år framöver. Volym: 1 liter (räcker till 3 st avkalkningar). 
Filterhållare Moccamaster
125 kr
Till Moccamaster kaffebryggare K851, H741, K740, K741, K742, K743.
Moccamaster Kaffebryggare K942AO Polished Silver
1 949 kr
En metallfärgad kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är den simplaste modellen i serien Clubline från Moccamaster. Precis som alla andra Moccamaster-bryggare kan den brygga 10 koppar på 6 minuter och gör det tyst och smidigt. Kaffebryggaren har automatisk avstängning efter 40 minuter på grund av säkerhetsskäl och den har en justerbar värmeplatta. Den har dock inget droppstopp som andra Clubline-modeller har.Kaffebryggaren är handgjord i Holland och testad noga innan den lämnade fabriken. Registrera din Moccamaster på http://www.moccamaster.com/ och få 10 års garanti när du köper den online hos Bagaren och Kocken. Vi kan även erbjuda en trygg service om din Moccamaster skulle gå sönder.Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt) 
Moccamaster Kaffebryggare Duo CDGT20 Polished Silver
4 999 kr
En kaffebryggare från Moccamaster med två bryggare i en - perfekt för arbetsplatsen. Kaffebryggaren kan brygga 20 koppar kaffe på 6 minuter. Kannorna som kommer med bryggaren är termoskannor på 1,25 liter som håller kaffet varmt längre. Precis som alla andra kaffebryggare från Moccamaster är CDGT20 handgjord i Holland och godkänd av Europeiska Kaffebryggarcentret i Oslo som garanterar en god kopp kaffe med en Moccamaster.  Kaffebryggaren har ett automatiskt droppstopp som stoppar flödet så fort kannorna skiljs från bryggaren.  Om du köper Moccamaster online hos oss och registrerar bryggaren på www.moccamaster.com får du 10 års garanti. Om du inte registrerar kaffebryggaren får du 5 års garanti. Mått(BDH): 340x310x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Lock med omrörare Moccamaster
98 kr
Till Moccamaster kaffebryggare.
Strömbrytare Moccamaster On/Off
148 kr
Till Moccamaster kaffebryggare. Inbyggnadsmått 30 x 11,5 mm.
KANNA MOCCAMASTER KB741-744 SV
329 kr
Glaskanna Moccamaster KB/H/K Glaskanna i klassisk modell med omrörarlock. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Extrakanna som passar Moccamaster kaffebryggare KB741-744. Volym: 1,25 literMaterial: Glas med svarta detaljer i plastMoccamaster artikelnr: 59835
Moccamaster Kaffefilter storlek 1x1 80 st
49 kr
Ett paket med kaffefilter i storlek 1x1 från Moccamaster. Kaffefilter är en oerhört viktig del i bryggprocessen och kan ha stor påverkan på smaken. Filterna har blekts med ett helt miljövänligt blekningsmedel. Paketet innehåller 80 st kaffefilter. Dessa kaffefilter passar enbart till Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE!
Vattentank Moccamaster
195 kr
Till Moccamaster kaffebryggare.
Glaskanna Moccamaster KB/H/K
258 kr
Passande Moccamaster kaffebryggare H, KB, K741-744.
Glaskanna Moccamaster KBG/CD/GCS
278 kr
Passande Moccamaster kaffebryggare CD, GCS, KBG 40/741-744, KBGC982AO.
Moccamaster Clean Drop Rengöringsmedel för Kaffebryggare 5-pack
79 kr
Rengöringsmedel för kaffebryggare framtaget av Moccamaster. Rengöringsmedlet rengör effektivt hela bryggaren och gör i förlängningen att kaffet smakar bättre. Förpackningen innehåller 5 stycken påsar med rengöringsmedel. 
Moccamaster Kaffebryggare HBG951AO Matt Silver
1 999 kr
En vacker kaffebryggare i färgen matt silver från Moccamaster. Kaffebryggaren brygger effektivt vilket innebär 10 koppar på 6 minuter och den gör det dessutom snabbt. Med flera smarta funktioner som manuellt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuter, blir bryggningen enklare och säkrare. Det manuella droppstoppet har ett läge för stängt, ett för öppet och ett mellanläge för färre än 6 koppar. Kaffebryggare är handgjord i Holland och godkänd av ECBC(European Coffee Brewing Centre). Vi på Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster vilket gör att vi kan erbjuda en garanti på 10 år. Det enda du behöver göra är att registrera din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
Moccamaster Spridararm till KB, KBG, CD, H och K
209 kr
Moccamaster original reservdel.Moccamaster spridararm med 9 hål. En reservdels-spridararm som passar till din Moccamaster i modellerna K, KB, KBG, KBGC, H, HB, HBG och HBGC.Material: Rostfritt Stål.
Moccamaster Kaffebryggare HBG931AO Matt Silver
1 699 kr
En kaffebryggare från Moccamaster i den unika färgen matt silver. Kaffebryggaren är en del av Moccamaster Homeline-serie som innehåller bryggare av hög kvalitet men som saknar vissa funktioner. Bland annat saknar den droppstopp och inställningar för värmeplattan. Det den däremot gör och som alla Moccamasters högkvalitativa kaffebryggare gör, är att brygga 10 fina koppar kaffe på 6 minuter. Bryggaren har automatisk avstängning efter 40 minuter av säkerhetsskäl. För att kaffebryggaren ska leva så länge som möjligt bör den avkalkas med jämna mellanrum. Vi på Bagaren och Kocken kan erbjuda en hög service när det gäller Moccamaster och om du registrerar din bryggare på www.moccamaster.com kan vi även erbjuda en garanti på 10 år. Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Filterhållare till Moccamaster KGB/CD-modell
199 kr
Reservdel till Moccamaster kaffebryggare. Filterhållaren passar till modellerna KBG, KBGC, HBG, HBGC, CD och CDT. Rengör kaffebryggarens delar dagligen.
Moccamaster Kaffebryggare H931AO - Matt Silver
1 799 kr
En Clubline-bryggare från Moccamaster i färgen matt silver. Bryggaren är snabb och kan brygga 10 koppar på 6 minuter. Flera smarta funktioner så som automatiskt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuter gör kaffebryggaren både säkrare och enklare att använda. Det automatiska droppstoppet är bekvämt och minimerar spill.Precis som alla andra kaffebryggare från Moccamaster är denna modellen handgjord i Holland och noga testad innan den lämnade fabriken. Bagaren och Kocken lämnar 10 års garanti på Moccamaster om du registrerar den på www.moccamaster.com.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Moccamaster Anti Calc Avkalkningsmedel
55 kr
Avkalkningsmedel för kaffebryggare från Moccamaster. Väldigt många tror att deras kaffebryggare är trasig när det i själva verket bara krävs en avkalkning för att få den att fungera helt perfekt igen. Hur ofta man behöver avkalka sin kaffebryggare beror på var man bor och hur mycket kalk vattnet innehåller men några gånger i halvåret bör man ändå se till att avkalka sin bryggare.Förpackningen innehåller 40 g. 
Lock till filterhållare Moccamaster
135 kr
Till Moccamaster kaffebryggare H, KB, KBG, KBGC, CD.
VATTENLEDARE MOCCAMASTER
199 kr
Spridararm Moccamaster 53056 KB/KBG/CD/H/K.Spridararm som passar till Moccamaster KB, KBG, KBGC, CD, H och K modellerna.Moccamaster artnr: 53056.
TERMOSKANNA TILL MOCCAMASTER 1,3 L
599 kr
Termos Moccamaster 1,3 literPassar bara till Moccamaster KBT741 och CDTFull, föruppvärmd kanna håller värmen ca 1,5 timme.
Moccamaster Lock till Serveringskanna
125 kr
Moccamaster original reservdel. Ett reservdelslock till glaskannorna för Moccamaster-modellerna H och K.Locket är tillverkat i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS 1,25 liter
349 kr
Moccamaster reservkanna som passar kaffebryggare från Moccamaster med automatisk droppstopp.Omrörarlock medföljer. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.1,25 liter.
Moccamaster Kaffebryggare CDAO Vit Metallic
2 399 kr
En snygg och effektiv kaffebryggare från Moccamaster med en unikt rund design och en fin vit färg. Bryggaren har designen Clement Design, eller CD, som är Moccamasters cylinderformade modell. Precis som alla andra filterkaffebryggare från Moccamaster så handtillverkas denna kaffebryggare i Holland. Med hjälp av effektiva värmeelement bryggs kaffet med en optimal temperatur på mellan 92 och 96°C och håller även värmen effektivt när kaffet är färdigbryggt. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och ett automatiskt droppstopp som stryper kaffeflödet så fort man skiljer kannan från bryggaren.  Om du köper din Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken kan du registrera din bryggare på www.moccamaster.com och få hela 10 års garanti på bryggaren. Om du inte registrerar bryggaren får du 5 års garanti. Mått(BDH): 305x135x370 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Lock till vattentank Moccamaster
138 kr
Till Moccamaster kaffebryggare.
Moccamaster Kaffebryggare KBGT741 Termos Polished Silver
2 399 kr
En snygg termosbryggare från Moccamaster med smarta funktioner som kalkindikator och automatiskt droppstopp. Med termosen hålls kaffet varmt längre och är lättare att ta med sig. Kaffebryggaren är handgjord i Holland, är återvinningsbar och godkänd av ECBC som garanterar att man får en god kopp kaffe i Moccamasters kaffebryggare. Termosbryggaren brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter och är tystgående.  Om du väljer att köpa din Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken får du som vanligt smidiga leveranser och en hög service men även en garanti på 10 år om du registrerar din bryggare på www.moccamaster.com. Annars är det 5 år som gäller. Mått(BDH): 305x170x390 mm.   OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Moccamaster Pappmuggar 33 cl 25 st
59 kr
Ett paket med 25 st pappmuggar med tillhörande lock från Moccamaster. Pappmuggarna är perfekta för din Moccamaster Cup One och kan enkelt tas med till jobb eller utflykt. 
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO - Light Ivory
1 799 kr
Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti genom att registrera din bryggare på www.moccamaster.com.  Denna elfenbensvita kaffebryggare från Moccamaster är en högkvalitativ kaffebryggare med flera smarta funktioner som ger ett godare kaffe. Kaffebryggare har bland annat ett automatiskt droppstopp och en justerbar värmeplatta som gör att kaffet kan hålla sig varmt längre.Alla Moccamasters filterkaffebryggare är handgjorda i Holland och godkända av ECBC (European Coffee Brewing Centre) som garanterar att Moccamaster brygger gott kaffe. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Filterhållare Moccamaster med Droppstopp
158 kr
Filterhållare med automatiskt droppstopp. Till Moccamaster kaffebryggare KBG741, KBG742, KBG744, KBGT741, GCS, CD, KBGR, CDTG, KBGC982AO.
Filterhållare Moccamaster med Droppstopp
198 kr
Filterhållare med manuelt justerbart droppstopp. Till Moccamaster kaffebryggare KB741, KB742, KB744, KBT, KBTS, CDT, CDT20, CDK10.
Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 st
49 kr
Ett paket med vita kaffefilter i storlek 1x4 från Moccamaster. Filterna har blekts med miljöofarliga blekmedel. Fördelen med vita kaffefilter är att det inte påverkar smaken på samma sätt som färgade filter. Ett paket innehåller 100 st kaffefilter.Dessa kaffefilter passar till alla Moccamaster Kaffebryggare förutom Cup One-bryggarna, för filter till Cup One klicka här! 
Moccamster Filterlock Hög Kant till Termosbryggare
125 kr
Moccamaster original reservdel.Ett reservdels-lock för filterhållaren på din Moccamaster. Locket passar till din Moccamaster i modellen KBT och CDT. Filterlocket är tillverkat i tåligt plast, fritt från Bisfenoler (BPA och BPS). 
Moccamaster Kaffebryggare H931AO - Vit
1 399 kr
En stilren vit kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters - 6 koppar på 10 minuter, och den är lika handgjord som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.En stor fördel som man får om man köper Moccamaster online hos Bagaren och Kocken är dels en hög service men även en garanti på minst 5 år som förlängs med ytterligare 5 år om man registrerar sin bryggare på www.moccamaster.com. Mått (BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
Moccamaster Brackett till Cup One
109 kr
Moccamaster original reservdel.En extra brackett till Moccamaster Cup One.Bracketten är tillverkad i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
Moccamaster Kaffebryggare Duo KBG744AO Svart
5 699 kr
En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter.  Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti.  Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand i fabriken i Holland och är godkända av ECBC (European Coffee Brewing Centre) som garanterar att du kommer få en god kopp kaffe om du brygger den i en Moccamaster. Duobryggaren har värmeplattor som håller rätt temperatur på kaffet längre. Den har även ett automatiskt droppstopp och ett manuellt som gör det lättare att undvika onödigt spill. Den stänger även av sig efter 40 minuter för att optimera säkerheten. Mått(BDH): 340x310x355 mm  OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
Moccamaster Kaffebryggare KBG741AO Polerad Silver
1 899 kr
Moccamaster Kaffebryggare KBG741AO Polerad Silver från Moccamaster
Moccamaster Kaffebryggare KBG741AO Polerad Silver
1 899 kr
Moccamaster Kaffebryggare KBG741AO Polerad Silver från Moccamaster
Moccamaster Topplock till Cup One
109 kr
Moccamaster original reservdel.Ett reservdels-topplock för din Moccamaster Cup-One.Topplocket är ett kombinationslock vilket betyder att det skyddar både vattentanken och filterhållaren. Locket är tillverkat i tålig plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
Moccamaster Moccafour 2 x 1,8L.
10 625 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 3.6 liter vatten. Det medföljer 4 kaffekannor till maskinen.
Moccamaster Termoserver 1,8 L.
5 655 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 1.8 liter vatten.
MOCCAMASTER KB952AO SVART
2 295 kr
Kaffebryggare Moccamaster KB741 AO svartEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet).Volym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4DroppstopStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.Vikt 2,7 kg.
Moccamaster Kaffebryggare K942AO Cream
1 949 kr
En snygg kaffebryggare från Moccamaster i den gräddvita färgen Cream. K942AO är den enklaste modellen av alla Clubline-bryggare från Moccamaster. Den brygger dock kaffet lika snabbt och slutresultatet blir exakt lika gott om du tar hand om din bryggare på rätt sätt. Kaffebryggaren kan göra 10 koppar på 6 minuter och har en värmeplatta som man kan ställa in beroende på hur länge man vill att kaffet ska hålla sig varmt.Bryggaren har automatisk avstängning efter 40 minuter men inget droppstopp som andra Clubline-modeller har. Köper du din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du även registrerar din bryggare på www.moccamaster.com.Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand på fabriken i Holland och testas noggrant innan de lämnar fabriken. De är även återvinningsbara. Mått(BDH): 325x170x355 mm  OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
Moccamaster Extra Termoskanna
799 kr
Reservkanna till Moccamasters kaffebryggare med termos.Extra Termoskanna till Moccamaster Termosbryggare KBGT741 och KBT741
Moccamaster Kaffebryggare CD Grand AO Polished Silver
3 999 kr
En unik kaffebryggare från Moccamaster som är extra stor och därför passar perfekt till arbetsplatsen. Designen är unik så till vida att den är rund istället för fyrkantig. Denna design kallar Moccamaster själva för Clement Design, eller CD. Färgen kallas Polished Silver och ger kaffebryggaren en stilren och klassisk känsla. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,8 liter vilket gör det möjligt att brygga 20 koppar på 6 minuter. Dubbla värmeelement gör det enklare att hålla kaffet varmt och man kan själv justera temperaturen på värmeplattan. Bryggaren har en Auto Shut Off-funktion som gör att kaffebryggaren stänger av sig själv efter 40 minuter. Precis som alla andra kaffebryggare från Moccamaster handtillverkas den i Nederländerna och är godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre) som garanterar en god kopp kaffe. Till skillnad från många andra återförsäljare av Moccamaster i Sverige kan vi på Bagaren och Kocken lämna 10 års garanti. För att få 10 års garanti på bryggaren behöver du registrera bryggaren på http://www.moccamaster.com Annars är det 5 år som gäller. Vi kan även erbjuda en trygg service av din Moccamaster som kan vara svår att hitta hos andra.Mått(BDH): 340x310x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Brushed
1 995 kr
En borstad kaffebryggare i aluminium från Moccamaster. Kaffebryggaren är en klassisk modell från serien Clubline och har smarta finesser så som automatiskt droppstopp och dubbla värmeelement som håller en optimal temperatur i bryggaren.Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand i Holland och är godkända av kaffeorganisationen ECBC som garanterar att Moccamasters kaffebryggare brygger en god kopp kaffe.Köp Moccamaster online hos Bagaren och Kocken och registrera den på www.moccamaster.com och få 10 års garanti.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Moccamaster Thermoking 3000.
8 065 kr
Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Moccamaster kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Vattentanken rymmer 3 liter vatten.
Moccamaster KBGT 741 Termo. 10 st i lager
1 890 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten.
Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KBG, GCS, CD
109 kr
Ett extra omrörarlock till Moccamasters modeller med benämning KBG, GCS och CD. Köp dina reservdelar till Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken. Vi är en certifierad återförsäljare av Moccamaster och kan erbjuda en hög service.
Moccamaster Extra Filterhållare för modell KBG, CD, CDT
199 kr
En extra filterhållare till Moccamasters modeller med benämning KBG, CD och CDT. Ersätt en trasig eller borttappad del av din Moccamaster. Köp dina reservdelar till Moccamaster online hos Bagaren och Kocken.
Moccamaster Kopp-platta till Cup One
109 kr
Moccamaster original reservdel.En extra kopp-platta till din Moccamaster Cup One. Plattan är tillverkat i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd
1 795 kr
En fantastiskt snygg röd kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en Clubline Classic-bryggare vilket är en av Moccamasters absoluta toppserier. Flera smarta funktioner såsom, automatiskt droppstopp, automatisk avstängning och dubbla värmeelement gör bryggningen enklare och slutkoppen godare. Kaffebryggaren kan brygga 10 koppar på 6 minuter.Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en bättre service och en garanti på hela 10 år om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Moccamaster Spridararm till GCS
209 kr
Moccamaster original reservdel. En reservdels-spridararm som passar till Moccamaster-modellen GCS.
MOCCAMASTER KBGC982 RÖD MET.
2 495 kr
Kaffebryggare Moccamaster Röd Metallic KBGC982 AOEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet), godkänd av European Coffee.Volym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4Automatiskt droppstoppStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.KalkindikatorMått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355
MOCCAMASTER KBGC982 GRÖN
2 495 kr
Kaffebryggare Moccamaster KBGC982 GrönEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet), godkänd av European Coffee Brewing CentreVolym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4Automatiskt droppstopStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.KalkindikatorMått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355
Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KB741-744
109 kr
Ett extra omrörarlock till Moccamasters modeller KB741-744. Har du tappat bort någon del av din Moccamaster eller har en del gått sönder? Du hittar dina reservdelar till Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken.
Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Svart
1 995 kr
En svart kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en klassisk Clubline-bryggare som brygger 10 koppar på 6 minuter och håller perfekt temperatur mellan 92-96°C under bryggningen. Kaffebryggaren har en automatisk avstängning efter 40 minuter och ett manuellt droppstopp med tre lägen; ett stoppläge, ett mellanläge för färre än 6 koppar och ett fulläge som är helt öppet. Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand i Holland och är återvinningsbara. Om du väljer att köpa Moccamaster online hos Bagaren och Kocken får du en högre service och en garantitid på hela 10 år. Det du behöver göra är att registrera din kaffebryggare på www.moccamaster.com för att få 10 år istället för 5. Mått(BDH): 325x170x355 mm.  OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt). Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Moccamaster H931 Pol. Silver. 10 st i lager
1 599 kr
Moccamaster H931 AO Homeline, Polished Silver Snygg klassisk Moccamaster kaffemaskin i tidlöst design. Denna maskin har dryppstop, så du kan ta bort kannan utan spill. Bryggar 10 koppar kaffe på endast 6 minutter.
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Antracit
1 995 kr
En snygg antracitgrå kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en så kallad Clubline-bryggare vilket är Moccamasters toppserie. Den klassiska kaffebryggaren är oerhört effektiv och kan koka 10 koppar på 6 sekunder. Med ett automatiskt droppstopp slipper man onödigt spill. Man kan även justera värmeplattan om man vill hålla kaffet varmt längre. Alla Moccamasters kaffebryggare är handgjorda i Holland där varumärket en gång föddes. Kvaliteten är orubblig och designern blir bara bättre med åren.Köp din Moccamaster kaffebryggare online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti. Det enda du behöver göra är att registrera dig online på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din kaffebryggare får du ändå 5 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).44 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
MOCCAMASTER KBGC982 GRAPE
2 495 kr
Kaffebryggare Moccamaster Grape KBGC982 AOEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet), godkänd av European Coffee.Volym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4Automatiskt droppstoppStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.KalkindikatorMått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355
Moccamaster KBG962 AO-R.
2 414 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
MOCCAMASTER KBG741 AO SILVER
2 395 kr
Kaffebryggare Moccamaster Polished Silver KBG741 AOEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet), godkänd av European Coffee.Volym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4Automatiskt droppstoppStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.KalkindikatorMått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355
Moccamaster KBGC982 AO-T Turquoise.
2 699 kr
Denna klassiska kaffebryggare från Moccamaster garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Och vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
MOCCAMASTER KBGC982 MATT SVART
2 495 kr
Kaffebryggare Moccamaster KBGC982 Matt SvartEn handgjord kvalitetskaffebryggare som alltid brygger i optimal temperatur (92-96°C på vattnet), godkänd av European Coffee Brewing CentreVolym: 1,25 literEffekt: 1520 wattKapacitet: 10 koppar på 6 minuterFilter: 1x4Automatiskt droppstopStänger av sig automatiskt efter 2 timmar.Två effektlägen på värmeplattan.KalkindikatorMått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355
Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Matt Silver
2 399 kr
Filterkaffebryggare från Moccamaster i färgen Matt Silver. Som certifierad återförsäljare av Moccamaster kan Bagaren och Kocken erbjuda dig som kund 10 års garanti om du registrerar din kaffebryggare på http://www.moccamaster.com/.Denna kaffebryggare är en otroligt välgjord bryggare som tillverkats för hand i Holland. Moccamasters bryggare håller alltid en oerhört hög standard, speciellt när det gäller bryggtemperatur och bryggtid. Temperaturen under bryggning är i en Moccamaster alltid mellan 92 och 96°C vilket är optimalt. Kaffebryggaren kan göra 10 koppar kaffe på 6 minuter.KB952AO är en modell med manuellt droppstopp i tre lägen; öppet, stängt och ett mellanläge för färre än 6 koppar. Den har även en justerbar värmeplatta och en automatisk avstängning efter 40 minuter.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Moccamaster KBGC 982 AO-RM Red Metallic.
2 495 kr
Denna klassiska kaffebryggare från Moccamaster garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Polished Silver
1 795 kr
En kaffebryggare från Moccamasters serie Clubline Classic i färgen Polished Silver. Kaffebryggaren är en av Moccamasters toppmodeller med flera funktioner som gör kaffebryggaren enklare att använda. Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas i Holland för hand och den respekterade kaffeorganisationen ECBC garanterar att man får en god kopp kaffe om man brygger den i en Moccamaster.  Kaffebryggaren har ett automatiskt droppstopp som stryper flödet när man tar av kannan från bryggaren. Den stänger även av sig automatiskt efter 40 minuter på grund av säkerhetsskäl.Bagaren och Kocken är en certifierad återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en högre service och en längre garantitid. Vi erbjuder en grundläggande garanti på 5 år men om du väljer att registrera din Moccamaster på http://www.moccamaster.com/får du 10 års garanti.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt). Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
Moccamaster Moccaserver M/auto.
7 625 kr
Denna klassiska kaffebryggare från Moccamaster garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Vattentanken rymmer 1.8 liter vatten. Maskinen kan även anslutas direkt till vattenförsörjningen så du inte behöver tänka på att fylla tanken med vatten. Du får 2 kannor med maskinen.
Moccamaster Kaffebryggare CDAO Polished Silver
2 399 kr
CDAO Polished Silver är en stilren och unik kaffebryggare från Moccamaster. Den cylinderformade designen kallas för Clement Design efter Moccamasters grundares dotter Clement.Om man bortser från den unika designen är det samma höga kvalitet som på alla Moccamasters filterkaffebryggare. Det vill säga en handgjord bryggare från Holland som godkänts av det respekterade kaffenätverket ECBC och är helt återvinningsbar. Den kan brygga 10 goda koppar på 10 minuter, tyst och effektivt. Om bryggaren råkar stå på mer än 40 minuter stängs den av automatiskt på grund av säkerhetsskäl. CDAO har även ett automatiskt droppstopp som minimerar kladd och spill när man tar av kannan.Vi på Bagaren och Kocken erbjuder 5 års garanti på alla Moccamaster med en möjlighet att förlänga till 10 år om man registrerar bryggaren på http://www.moccamaster.comMått(BDH): 305x135x370 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
Moccamaster Glaskanna 1 L till KB40
309 kr
Moccamaster originalglaskanna.En snygg glaskanna som passar till Moccamaster-modellen KB40. Glaskannan är utrustad med ett omrörarlock, vilken låter kaffets alla aromer och smaker förenas under bryggningen.Vi rekommenderar att du diskar dina Moccamasters delar efter varje användning för en så len och smakrik kaffeupplevelse vid varje bryggning.Volym: 1 liter.
Moccamaster Kaffebryggare K743AO Polished Silver
3 999 kr
En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter. Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters, 2x10 koppar på 6 minuter, och den är handgjord precis som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.Specifikationer- Automatisk avstängning efter 40 minuter.- Metallchassi.- Dubbla värmeelement.- 2 stycken effektlägen på värmeplattorna: 48 W & 65 W.- Brygger 20 koppar (2x10) på 6 minuter.- ECBC-certifierad.MåttLängd: 60 cm.Djup: 17 cm.Höjd: 32 cm.Vikt: 4,5 kg.
Moccamaster KBG962 ANTRACHIT.
2 390 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
Moccamaster KBGC982 AO-BR.
2 699 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
Moccamaster Thermoking 3000 m/autofill.
11 535 kr
Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Moccamaster kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. I maskinens vattentank kan det rymma 3 liter vatten. Du har också möjlighet att ansluta maskinen direkt till vattenförsörjningen så att du inte behöver hålla ett öga på om det finns vatten i behållaren.
Moccamaster HBG961AO-B.
1 790 kr
Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Moccamaster kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Och vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO White
1 990 kr
En otroligt prisvärd kaffebryggare från Moccamasters serie Clubline Classic i färgen vit. Kaffebryggaren är inte bara snygg utan den brygger väldigt bra kaffe också.Den kan brygga 10 koppar på 6 minuter och gör det vid precis rätt temperatur(92-96°C). Bryggaren har en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 40 minuter och ett automatiskt droppstopp som stryper flödet när kannan tas bort. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken för att få den bästa servicen och den längsta garantin. Om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com får du hela 10 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt) Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
Moccamaster KBGC 982 AO-FG Fresh Green.
2 495 kr
Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
Moccamaster H931 Homeline AO Black. 10 st i lager
1 399 kr
Den klassiska MOCCAMASTER kaffemaskin med dubbla värmeelementer Moccamaster H931 Homeline, svart - med auto afvstängning Brygger 10 koppar kaffe på maks 6 min. Kapacitet: 1,25 liter, 10 koppar. Effekt: 1520 W/230V Filterstorlik: 1x4 5 års garanti Möjlighet för 10 års garanti vid registrering Mått: H:32 x B:16,5 x L:32,5 cm.
Moccamaster KBGC 972 AO.
2 599 kr
Moccamaster Clubline - Polished Silver
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Black
1 995 kr
En otroligt prisvärd kaffebryggare från Moccamasters serie Clubline Classic i färgen svart. Kaffebryggaren är inte bara snygg utan den brygger väldigt bra kaffe också.Den kan brygga 10 koppar på 6 minuter och gör det vid precis rätt temperatur(92-96°C). Bryggaren har en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 40 minuter och ett automatiskt droppstopp som stryper flödet när kannan tas bort. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken för att få den bästa servicen och den längsta garantin. Om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com får du hela 10 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
Lock till vattenbehållare
149 kr
Reservdel till Moccamaster kaffebryggare. Vattentanklock passar till de flesta av Moccamasters kaffebryggare, inklusive K, H, KB, KGB och KBGC. Locket skyddar tanken från föroreningar som kan påverka kaffets smak.
Moccamaster Moccafour 2 x 1,8L m/autofill.
15 245 kr
Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Moccamaster kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. I maskinens vattentank kan det rymma 3.6 liter vatten. Maskinen kan även anslutas direkt till vattenförsörjningen så du inte behöver tänka på att fylla tanken med vatten. Du får 4 kannor med maskinen.
Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Svart Metallic
1 895 kr
En kaffebryggare från Moccamasters serie Clubline Classic i färgen svart metallic. Kaffebryggaren är inte bara snygg utan den brygger väldigt bra kaffe också. Den kan brygga 10 koppar på 6 minuter och gör det vid precis rätt temperatur(92-96°C). Bryggaren har en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 40 minuter och ett automatiskt droppstopp som stryper flödet när kannan tas bort. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken för att få den bästa servicen och den längsta garantin. Om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com får du hela 10 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
Moccamaster Omrörarlock till Termoskanna
159 kr
Moccamaster original reservdel.Ett extra blandningslock till din Moccamaster termos. När man brygger kaffe är det minst lika viktigt att blanda det nybryggda kaffet, som själva bryggningen. Med detta praktiska omrörarlock blandas kaffet automatiskt under bryggningen, vilket låter alla aromer och smaker från kaffet spridas jämnt i termosen. Diska din Moccamasters delar dagligen för att få en så god och len kaffesmak som möjligt.