Fiskspett, 4-pack

Fiskspett, 4-pack

199 kr

Grillspett i 4-pack ämnade för när du vill grilla fisk. Dubbla spett för att till exempel räkor och fisktärningar ska sitta ordentligt.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 199 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Grillspett av rostfritt stål 6-pack
49 kr
Pack om 6 spettRostfritt stålPlatt sida håller maten på platsGrillspett är alltid gott till grillen! Fyll på med grönsaker, kött, svamp eller annat gott på dessa 30 centimeter långa spett i rostfritt stål. Spetten har en platt sida som förhindrar dem från att vridas under under grillningen. Grillspetten passar även perfekt till Grillspett express som gör det ännu lättare att göra flera spett samtidigt.Säljs i pack om sex spett och diskas för hand.
Grillspett med avputtare, 2-pack
115 kr
Putta av maten till tallrikenFå en jämn grillyta Rostfritt stålMed två stabila grillspett blir det enkelt att även grilla lite mindre grönsaker och köttbitar. Varje grillspett har dubbla spett som stabiliserar och motverkar att det du grillar snurrar runt när du vänder på spettet. Grillspettets handtag utgör även en avputtare som gör det enkelt att få ner det grillade på tallriken. Grillspetten är gjorda i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin efter användning.
Grillspett BBQ
49,90 kr
Förenklar matlagningen - små bitar på spett är enkla att hantera. Perfekt till fruktspett, grillning m.m. 6-pack med platta spett - bitarna vrider sig inte under tillagning.
Gefu Twinco BBQ Grillspett 2-pack
179 kr
Ett smart grillspett från Gefu med dubbla spett, vilket gör att grillbitarna håller sig på plats och är enkelt vändbara.Grillspettet har en avputtare som gör att du kan putta av grillbitarna på ett smidigt sätt.Grillspettet är tillverkat helt i rostfritt stål, tål ung och grill.Mått: 32 x 2 x 2 cm.   
BBQ Grillspett 28 cm 4-pack
129 kr
Grillspett från Bercato, tillverkade av rostfritt stål och handtag i acaciaträ. Grillspetten med många piggar på sidorna vilket ger plats för fler godsaker på spetten. Säljs i 4-pack.
BBQ Grillspett Träd 2-pack Sagaform
129 kr
Sagaforms stiliga grillspett är en härlig inredningsdetalj som även uppfyller sin funktion exceptionellt. Det snygga grillspettet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet. Levereras i 2-pack!Storlek: Längd: 37 cm
Nicolas Vahé Grillspett Bambu 150-pack
129 kr
Skewers eller grillspett i bambu, 23 cm långa med ett litet handgrepp i ändan. 150 pack.  
Grillspett Muurikka 4st
95 kr
Robusta 40 cm långa stålspett. På dem kan du grilla mycket på en gång.
Formen gör att godbitarna hålls på plats och vänder sig när du vänder på spettet.

Förpackningen innehåller 4st spett.
Material: Rostfritt stål
Muurikka Grillspett (4st) 40 cm
95 kr
Robusta 40cm långa stålspett som du kan grilla mycket på samtidigt. Formen gör att maten hålls på plats och vänder sig när du vänder på spettet. Ingår: 4 st spett Material: Rostfritt stålLängd: 40 cm 
GRILLSPETT ELEVATION WEBER ETCS 4ST 7618
249 kr
Grillspett Elevation Weber Original ETCS 4st 7618Gedigna grillspett som kan användas tillsammans med Weber Original™ Elevation Rack, där de kan höjas och sänkas i tre olika nivåer. Kan även användas som traditionella grillspett.Material: RostfrittGaranti: 2 årAntal spett: 4stWeber artikelnr: 7618EAN 0077924021398
Bercato Grillspett set/4 BBQ
125 kr
Grillspett med piggar på sidorna som ger plats för mer härliga godsaker på spetten.Specifikationer:-  4-pack i snygg presentförpackning.- Rostfritt stål och akaciaträMått: 28 cm 
iGenetti Grillspett Siffror
99 kr
Håll räkning på dina spett, detta paket innehåller 10 spett med 0-9 siffror, praktiskt för fondue och grillning.Rostfritt stål, nickelfri.Mått: 20 cm.
Grillspett dubbel 2-pack
219 kr
Dessa grillspett har dubble "ben" som därmed garanterar att fyllningen inte roterar när man vänder den på grillen. Grillspetten kan också användas i ugnen.
Grillspett 6-pack rostfri
249 kr
Trevliga grillspett i set om 8 stycken. Ställ fram olika skålar och låt varje gäst sätta ihop sitt favoritspett av fläskkött, nötkött, paprika, lax etc.
Mannerströms Grillspett Rostfritt Stål
199 kr
Ett innovativt set med 6 stycken grillspett och tillhörande ställning. Den praktiska ställningen låter dig enkelt vända grillspetten utan att något fastnar på grillgallret. Med detta set kan du nu enkelt grilla ditt kött, fisk eller grönsaker utan att behöva oroa dig för att spetten rullar runt eller att ingredienserna trillar ner i grillen. Grillspetten är noga utvalda av Leif Mannerström för att göra din grillning till en ren njutning. Längd: 36 cm.Material: 18/10 Rostfritt Stål.
GRILLSPETT TILL ROTISSERI WEBER 17395
649 kr
Grillspett till Rotisseri Weber 17395Gediget grillspettset till Webers rotisserier. Setet, som monteras kring själva rotisserispettet, består av 2 x 6 spett i olika längder. Passar till alla Webers rotisserier.Skruva upp smakbarometern och förhöj dina grillspett med en läcker marinad. Många marinader och såser innehåller socker, varför du alltid ska vänta med att pensla dina grillspett med marinaden tills bara några minuter återstår av grillningen. På så sätt uppnår du bästa möjliga smak.Weber artikelnr: 17395EAN: 5707431045154
Napoleon Grillspett 6-pack
249 kr
Trevliga grillspett i set om sex stycken. Ställ fram olika skålar och låt varje gäst sätta ihop sitt favoritspett. En lyckad grillkväll är garanterad.  Specifikationer:- Tål diskmaskin- Återanvändbara 
Hamburgerhalster, universal
199 kr
Komplettera din grill med ett hamburgerhalster! Om man vill grilla hemgjorda hamburgare är det nästan ett måste att ha ett halster att lägga dem i, annars går de lätt sönder när man ska vända dem. Självklart kan man även använda halstret till att grilla andra saker så som fisk eller grönsaker.
Grillspett SAGAFORM - BBQ, 2-pack
219 kr
BBQ Grillspett "Träd" 2-packGrillspett från Sagaform med en ny, spännande och funktionell design. Trä på dina personliga favoriter och skapa ett grillmästerverk. Längd: 37 cmMaterial: Rostfritt stålKommer i en fin presentförpackning
Outset Flexibla Grillspett
209 kr
Smarta och innovativa grillspett från amerikanska Outset. Grillspetten är gjorda i rostfritt stål men är rörliga och flexibla för att på bästa sätt maximera grillytan. De är även längre än vanliga grillspett vilket gör att mer mat får plats. Perfekt för grillfesten där mycket mat ska grillas på så kort tid som möjligt.  Slipp hungriga och otåliga gäster helt enkelt. Säljs i 4-pack. Längd: 76 cm. 
Engångsartiklar till fest, skedar (10-pack), Matskedar (10-pack)
5 kr
Teskedar och matskedar för engångsbruk!Stadiga, transparenta plastbestick som säljs i 10-pack. Perfekt till både picknick i det gröna och till kalas inomhus!Välj ovan om du vill ha teskedar eller matskedar!Teskedar (10-pack), 13 cm långa. (UTGÅTT)Skedarna (10-pack) 18 cm långa.
Päronlampa 15 W E14, 2-pack
19 kr
Ett 2-pack päronlampor för till exempel adventsstjärnor.
Päronlampa 25 W E14, 2-pack
19 kr
Ett 2-pack päronlampor för till exempel adventsstjärnor.
Landmann Spett, 2 pack, Quality
109 kr
Landmann Spett, 2 pack, Quality från Landmann
Landmann Spett, 2 pack, Quality
109 kr
Landmann Spett, 2 pack, Quality från Landmann
Skärbrädor 3-pack
69,90 kr
Följsamma skärbrädor som underlättar matlagningen. 3-pack med olika färger - en bräda till fisk, en till grönsaker etc.
Sticketiketter i trä Nelson Garden, 10-pack
29,90 kr
Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga i till exempel mindre krukor. Säljs i 10-pack.
Weber Original Dubbla Grillspett 8 st
169 kr
Dubbla grillspett från Weber Original™ som ger extra bra grepp om råvarorna. Med dem behöver du inte oroa dig för att maten ska ramla av. Kan diskas i diskmaskin. Säljs i set om åtta.Garantitid:2 år 
Funktion Grillspett 100-pack Bambu
29 kr   20 kr
Funktion Grillspett 100-pack Bambu från Funktion
Scanwood Grillspett 50-pack Björk
41 kr
Scanwood Grillspett 50-pack Björk från Scanwood
Scanwood Grillspett 50-pack Björk
41 kr
Scanwood Grillspett 50-pack Björk från Scanwood
Funktion Grillspett 100-pack Bambu
29 kr   20 kr
Funktion Grillspett 100-pack Bambu från Funktion
Grillspett Weber
179 kr
Dubbla grillspett vilket gör att maten inte roterar när du vänder på grillspetten.
BARBEQUE BAG LOTUSGRILL 8-PACK
99 kr
Barbeque Bag Lotusgrill 8-PackBarbequepåsarna från LotusGrill kan användas både i ugn och på grill och fyller flera funktioner. Med påsarna kan du tillaga ingredienser utan direkt kontakt med eld och värme samtidigt som eventuella kryddor och marinad ger mesta möjliga smak då maten får tillagas instängd. Passar även perfekt då du vill grilla grönsaker, ost och annat som enkelt faller mellan gallret annars. Grillpåsarna säljs i 8-pack.Lev. artikelnr: GB-AL-MEAN: 4260023017010
Arbetssocka G1880 Ull, 2-pack
79 kr
Slitstark och varm arbetssocka från Granngården, tillverkad av fantastisk ullmix av hög kvalitet. Skön passform med resår över vristen som håller strumpan ordentligt på plats. Säljs i 2-pack.
Arbetssocka G1880 Ull, 2-pack
79 kr
Slitstark och varm arbetssocka från Granngården, tillverkad av fantastisk ullmix av hög kvalitet. Skön passform med resår över vristen som håller strumpan ordentligt på plats. Säljs i 2-pack.
Arbetssocka G1880 Ull, 2-pack
79 kr
Slitstark och varm arbetssocka från Granngården, tillverkad av fantastisk ullmix av hög kvalitet. Skön passform med resår över vristen som håller strumpan ordentligt på plats. Säljs i 2-pack.
Kitchen Craft Grillspett Bambu 100-pack 20 cm
49 kr
Kitchen Craft Grillspett Bambu 100-pack 20 cm från Kitchen Craft
Kitchen Craft Grillspett Bambu 100-pack 20 cm
49 kr
Kitchen Craft Grillspett Bambu 100-pack 20 cm från Kitchen Craft
Weber Style Grillspett till rotisserie
649 kr
  Gediget grillspettset till Webers rotisserier. Setet, som monteras kring själva rotisserispettet, består av 2 x 6 spett i olika längder.  
Eva Solo Grillspett 4 st
249 kr
Grillspett är ett redskap som gör det möjligt för kreativiteten att flöda i grillningen. Egentligen är det få saker som begränsar vad som kan sättas på ett grillspett. Eva Solos grillspett har en flatare sida vilket gör att maten inte glider lika mycket. Tål diskmaskin.
Weber Original Elevation 4st Grillspett
249 kr
  Gedigna grillspett som kan användas tillsammans med Weber Original™ Elevation Rack, där de kan höjas och sänkas i tre olika nivåer.   Grillspett är populära hos de flesta, och med de fyra grillspetten från Weber Original™ utökar du dina möjligheter vid grillen och ser samtidigt till att det alltid finns mat till alla i sällskapet. Spetten har utformats till den mångsidiga Weber Original™ Elevation Rack, som gör att spetten kan flyttas upp och ned mellan olika nivåer beroende på hur mycket värme de ska ha. På så sätt undviker du att bränna råvarorna, och du sparar dessutom plats på grillgallret så att du kan använda det till annat. Fyll spetten med olika typer av kött, skaldjur, fisk och grönsaker. De kraftiga spetten har ett fast grepp om råvarorna, och med Elevation-systemet garanterar du att de blir jämnt grillade hela vägen runt. Elevation-systemet passar till alla större gasolgrillar från Weber, men spetten kan självklart även användas fristående på alla grillmodeller från Weber.   Tips & Tricks Var noga med ett välja råvaror till dina grillspett med ungefär samma tillagningstid På så sätt undviker du att vissa delar av spetten är genomstekta medan andra delar bara har grillats på ytan och är råa inuti.   Fördelar med grillspetten   Idealiskt extra tillbehör till Weber Original™ Elevation Rack, som ser till att det finns spett åt alla runt bordet Passar till Weber Original™ Elevation Rack, där spetten kan sättas in på stativets tre nivåer Kan även användas fristående som traditionella grillspett på alla grillmodeller Enkla att rengöra – tål maskindisk Perfekt att ge bort i present Kan även användas som traditionella grillspett.
Multihållare
429 kr
Multihållare med 6 st dubbla grillspett i rostfritt stål. Perfekt för revbensspjäll, stek, fågel eller grillspett.
GASOLGRILL WEBER Q2000 SVART
3 795 kr
Gasolgrill Weber Q2000Det bästa från två världar: Weber® Q®2000 är utmärkt till vardagsgrillning och enkel att ta med på utflykten. Den är dessutom utrustad med två hopfällbara sidobord som ger dig bra avställnings- och arbetsytor. På grillytan får du mängder av möjligheter att grilla med framför allt direkt värme – du kan till exempel grilla kycklingfiléer, biffar, grillspett, fisk och mycket annat. Gjutjärnsgaller som garanterar goda direkta grillegenskaper. Det smarta, tvådelade gallret utökar möjligheterna ännu mer eftersom den ena delen kan tas ur och ersättas med exempelvis en stekplatta i gjutjärn.Skäm bort dig själv och din Weber® Q®2000 med en rullvagn som gör grillen praktisk att använda hemma. Med vagnen kan du enkelt flytta runt grillen, och du får dessutom en bekväm arbetshöjd. Smidigt och enkelt – varje dag.Produktspecifikationer:- Bränsle: Gasol- Gasolförbrukning kW: 3,51- Brännare i rostfritt stål: 1 st- Steglöst reglage- Aluminiumsgjutet lock och balja- Glasfiberförstärkt nylonram- Färg: SvartGrillyta: 39 x 54 cmMått HxBxD: 66x131x62 cmGarantier:Brännare i rostfritt stål: 5 årGnisttändare: 2 årGrillgaller: 5 årStöpta aluminiumsdelar: 5 årThermoplast: 5 årÖvriga delar: 2 årWeber artikelnr: 53010084
More Tumbler 44 cl 4-pack
399 kr
Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
More Champagneglas 18 cl 4-pack
499 kr
Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
More Vinglas 61 cl 4-pack
499 kr
Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
More Vinglas 44 cl 4-pack
499 kr
Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
More Vinglas mature 48 cl 4-pack
499 kr
Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
Engångshyvel Silky Skin, 5-pack
22,50 kr
5-pack rakhyvlar för engångsbruk med dubbla blad som ger en säker och behaglig rakning. En mjukgörande remsa framför bladen gör huden len och motverkar hudirritation.
Kit fisk/skaldjur
899 kr
För dig som gillar att grilla fisk och skaldjur på olika sätt är här ett perfekt set med utvalda tillbehör för det samma.
Weber Original Kebabset
349 kr
  Praktiskt kebabset från Weber med fem grillspett och stativ, som lyfter upp kött och grönt en bra bit över grillgallret så att du enkelt kan rotera spetten under grillningen   Grillspett är populärt hos de flesta, och med det praktiska kebabsetet från Weber Original™ kan du tillaga råvaror på spett åt hela sällskapet. I setet ingår ett stativ och fem kraftiga spett som ger ett fast grepp om allt från kyckling och skaldjur till frukt och marshmallows. Det praktiska kebabsetet uppmuntrar alla i sällskapet att välja sina egna favoritkombinationer av råvaror, och stativet gör det enkelt att rotera spetten under grillningen. På så sätt ser du till att maten blir jämnt grillad runtom och att du får ett perfekt resultat.     Fördelar med grillspettshållaren   Kraftiga, gedigna spett som ger ett bra grepp om råvarorna Det smarta stativet lyfter upp spetten över grillgallret så att luft kan cirkulera runt råvarorna, som blir grillade hela vägen runt. Skårorna i stativet gör det enkelt att rotera spetten under grillningen Tack vare de smarta handtagen på stativet kan setet lyftas av grillen med ett enkelt grepp
Tramontina Churrasco Grillspett 6-pack
49 kr
Den Brasilianska grilltraditionen är synonymt med fest, glädje och gemenskap. En tradition som har smittat av sig till omvärlden och gjort den till en av de mest respekterade matkulturerna i världen. För att hedra denna tradition har Tramontina lanserat serien Churrasco som är full av redskap som du kan tänkas behöva när du grillar. Här är 6 st 30 cm långa grillspett i rostfritt stål, perfekt att blanda kött och grönsaker på.  Tål maskindisk men vi rekommenderar att du diskar grillspettet för hand och torkar noggrant.   Material: Rostfritt stål Längd: 30 cm  
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Matskedar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Gafflar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Knivar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Compressed Face Mask - 20 pack
49 kr
Ett 20-pack ansiktsmasker i ark som förstärker effekten av ansiktsvatten och ansiktscreme då den låter hudvårdsprodukterna få direkt kontakt med huden. Ansiktsmaskerna är mindre än ett mynt och expanderar när de kommer i kontakt med hudvårdsprodukten. Låt sitta i 5-10 minuter.
GRILLSPETT DUBBELT 8ST WEBER 8402
179 kr
Dubbla grillspett Weber Original 8st 8402 ger extra bra grepp om råvarorna.Lätt att vända på maten när det sitter på ett dubbelspett. Enkel rengöring tål diskmaskin.Weber artnr 8402EAN 0077924075186
Weber Style Grillspett till rotisseri
895 kr
Gediget grillspettset till Webers rotisserier. Setet, som monteras kring själva rotisserispettet, består av 2 x 6 spett i olika längder. Passar till alla Webers rotisserier.Specifikation:Material: Rostfritt stål Garantitid:2 år
KÖKSSVAMP FRIDA 2-PACK
15 kr
Kökssvamp 2-pack FridaDen gröna sidan innehåller slipmedel och används till grov disk. Förpackning: 2-pack
Rice 6-pack Små Melaminmuggar Girls Circus Färgmix
269 kr
Små melaminmuggar från danska Rice med kreativa cirkusmotiv på. Låter fantasin flöda för såväl vuxna som barn. Melaminmuggar är tåliga och fritt från farliga ämnen såsom till exempel BPA. Muggarna kommer i ett 6-pack.  
Philips HQ9 Skär för rakapparat 3-pack. Skärför rakapparater
499,90 kr
3-pack med skär för rakapparater från Philips. Anpassade för snabb och hudnära rakning. Super lift & cut-teknik med dubbla blad lyfter skäggstråna innan de ansas. Passar till SmartTouch-XL- och Speed-XL-serien
Överstrykningspennor Stabilo BOSS Mini pastell, 6-pack
99,90 kr
Perfekt när du vill stryka under viktiga ord eller stycken i en text. Mjuka pastellfärger som lyser upp den markerade texten. 6-pack.
Luxorparts Rödgrön LED 10-pack. Tvåfärgad, 10-pack
29,90 kr
10-pack. Ø5 mm. LED med två färger. Gemensam katod.
Magnetiska reflexer
35 kr
Starkt magnetiskt fästeReflekterar ljus och gör dig synligKan fästas på kläder, cykel och barnvagnarDessa magnetiska reflexclips fästs enkelt på klädesplagg, cyklar och barnvagnar med hjälp av starka magnetiska ändar och ser till att du syns ordentligt i mörkret.Vik ut magneten, placera ena änden under plagget och vik över den andra änden så att magneterna fäster i varandra. Den enkla fästanordningen gör dem praktiska att flytta över mellan plagg och säkerställer att du syns oavsett om du tar en kvällspromenad med hunden eller en sen löprunda. Magneterna går även att fästa runt ramen på en cykel eller barnvagn.Magneterna bör placeras väl synligt, till exempel på ryggsäcken, portföljen, jackärmen, luvan eller i nederkant av jackan.De magnetiska reflexerna finns i två utföranden:Runda magneter i 1-pack (skickas i blandade färger) och rektangulära magneter i 2-pack.
Aida Harvey Ölsejdel 50 cl 2-Pack
149 kr
Snygg ölsejdel med handtag ur Aidas Harvey-serie. Aida har skapat serien med inspiration från eleganta fasettslipade kristallglas. Perfekta glas när du har gäster hemma och vill imponera med läckra ölglas. Kommer här i 2-pack. Specifikationer:- Material: glas- Tål maskindisk- Rymmer 50 cl.- 2-pack 
Engångsartiklar till fest, svart, Servetter (25-pack)
19 kr
Duka upp med svarta papptallrikar, muggar och servetter!Perfekt till temafester som t ex svart/vitt eller Halloween.Följande produkter finns:Halvdjupa dessert- och cocktailtallrikar - Ø 18,5 cm, djup ca 2,5 cm. (10-pack)Papptallrikar - Ø 24 cm. (10-pack)Servetter - Servetterna är 16 x 16 cm (vikta), 33 x 33 cm när de vecklas ut. (Innehåller 25 servetter)Små desserttallrikar - Ø 20,5 cm. De minsta av de platta tallrikarna. (10-pack)
Grilltråg
79,95 kr
Grilltråg med non-stickbeläggning ökar grillens användning. Grilla grönsaker, rotfrukter, fisk och allt möjligt gott. Låga sidor gör det lättare att vända exempelvis fisk försiktigt. Hål i botten så att vätskan kan förångas.

Tekniska data

Längd: 36 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 2 cm
Beläggning: non stick
Engångsartiklar till fest, svart, Papptallrikar (10-pack)
35 kr
Duka upp med svarta papptallrikar, muggar och servetter!Perfekt till temafester som t ex svart/vitt eller Halloween.Följande produkter finns:Halvdjupa dessert- och cocktailtallrikar - Ø 18,5 cm, djup ca 2,5 cm. (10-pack)Papptallrikar - Ø 24 cm. (10-pack)Servetter - Servetterna är 16 x 16 cm (vikta), 33 x 33 cm när de vecklas ut. (Innehåller 25 servetter)Små desserttallrikar - Ø 20,5 cm. De minsta av de platta tallrikarna. (10-pack)
Plektrum 12 pack
239 kr
Plektrum i osorterade färger för den som vill fånga den rätta känslan.

Säljes i 12-pack.
Lättost Räkor 275g - 26% rabatt
25 kr
Bredbar lättost gjord på förstklassiga råvaror, här med räkor. Har en krämig konsistens samt en fantastisk smak och innehåller enbart 3% fett.
Weber Style Grillform till fisk
359 kr
Praktisk fiskform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av fisk och skaldjur. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Tål maskindisk.Specifikation:Material: Rostfritt stål Garantitid:2 år
Engångsartiklar till fest, svart, Små desserttallrikar (10-pack)
32 kr
Duka upp med svarta papptallrikar, muggar och servetter!Perfekt till temafester som t ex svart/vitt eller Halloween.Följande produkter finns:Halvdjupa dessert- och cocktailtallrikar - Ø 18,5 cm, djup ca 2,5 cm. (10-pack)Papptallrikar - Ø 24 cm. (10-pack)Servetter - Servetterna är 16 x 16 cm (vikta), 33 x 33 cm när de vecklas ut. (Innehåller 25 servetter)Små desserttallrikar - Ø 20,5 cm. De minsta av de platta tallrikarna. (10-pack)
Uppladdningsbara batterier Sony Ni-MH AAA 900 mA 1,2 V (2-pack)
269 kr

Om du bryr dig om miljön är vi övertygade om att du föredrar de uppladdningsbara batterierna Sony Ni-MH AAA 900 mA 1,2 V (2-pack). Dessa uppladdningsbara AAA-batterier är perfekta för energikrävande apparater som till exempel kameror, radiostyrda bilar och liknande.

Serveringsskålar - Fisk (3-pack) - Sagaform, Vit
299 kr
Set med tre skålar som tillsammans formar en fisk!Servera sill, såser och tillbehör på bästa sätt - i ett fiskformat serveringsset! Dessa serveringsskålar i stengods har tre olika former som när de ställs tillsammans formar en fisk. Vad vore mer passande att servera sillen ur till påsk, midsommar eller jul?Sagaforms "Fish" serveringsskålar är vita med en kontrastfärgad kant och har en texturmönstrad insida. En stilren detalj på det dukade bordet oavsett högtid!Tips! Är du inte förtjust i sill eller fisk passar setet såklart utmärkt med andra såser och tillbehör.Fish serveringsset i 3 delar.Material: Porslin.Färg: Vit.Tål maskindisk.Varumärke: Sagaform.
Överstrykningspennor Stabilo Boss pastell, 3-pack
49,90 kr
Perfekt när du vill stryka under viktiga ord eller stycken i en text. Mjuka pastellfärger som lyser upp den markerade texten. En designklassiker sedan 1971. 4 timmars Anti-Dry-Out-bläck. 3-pack.
Linocell 2-pack USB-C-kabel till USB 3.0 Svart 2 m. 2-pack synk- och laddningskabel med USB-C
349,90 kr
2-pack USB-C-kabel för laddning av mobiler och surfplattor med USB-C-kontakt. USB-C-hane till USB-A 3.0-hane. Längd 2 m.
Borsthuvuden refill Oral-B Interspace
111,75 kr
Enklare och bättre rengöring om du använder tandställning etc. Rengör ordentligt mellan tänderna. Tar bort upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste. 2-pack.
Klädgalgar plast
29,90 kr
Var rädd om dina kläder, häng upp dem ordentligt! Klädgalge för shorts, byxor, kjolar etc. 6-pack.
Klädgalgar plast
29,90 kr
Var rädd om dina kläder, häng upp dem ordentligt! Klädgalge för shorts, byxor, kjolar etc. 6-pack.
Juverduk Fuktiga, 1000-pack
265 kr
Våtfast papper som rengör ordentligt. Innehåller ett vårdande, klorhexidinbaserat desinficeringmedel.
Äggkoppar Margrethe 4-pack Röd Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Vit Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Gul Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
3M Hörselproppar 1100SP 10-pack. Öronproppar 10-pack
49,90 kr
Hörselproppar i standardutförande. Tillverkade i icke-allergiframkallande PU-material. Mjuka för hög komfort och jämnt tryck i hörselgången. Dämpning 37 dB. 10-pack.
Weber Original Pincett
149 kr
Praktisk Weber-pincett med sågtandad spets som gör livet lite enklare när du ska grilla ömtåliga råvaror som räkor, kammusslor, mindre köttstycken eller frukt och grönt. Grillpincetten är gjord av silikon, rostfritt stål och nylon.  Två års garanti.
Serveringstång Nuova, 25 cm
199 kr
En universaltång i blankt stål till servering av pasta, nudlar, sallad, fisk, grönsaker m.m. Kan även användas till matlagning och till att grilla.
Äggkoppar Margrethe 4-pack Orange Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Retrogrön Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Retrorosa Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Retroblå Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Svart Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Grön Rosti
89 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Retrogul Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Äggkoppar Margrethe 4-pack Rosa Rosti
99 kr
Den klassiska Margrethebunken finns även som en söt liten äggkopp! Säljes i 4-pack färg för färg eller som 6-pack.Material: MelaminStorlek: 3,5x4,5 cm
Philips HQ56 Skär för rakapparat 3-pack. Skär för rakapparater
399,90 kr
3-pack med skär med 15 för Philips rakapparater. Utrustade med Super lift & cut-teknik, ett system med dubbla blad där det första lyfter hårstrået och det andra skär av. Passar HQ4, HQ4, HQ55.
Thermacell Refill, 10-pack
649 kr
Thermacell Refill 10-pack är ett tillbehör som passar till alla Thermacell Myggskydd oavsett modell. Ett 10-pack motsvarar 120 timmars effektiv användning.
Ernst Ljusstump Vit 3-Pack
169 kr
Ernst Ljusstump Vit 3-Pack - Ljusstump i vitlackerad plåt. Med magnet i botten så det står stabilt i ljustråget eller på ljusplattan. Finns i tre storlekar samt ett paket med en storlek av varje (3-pack). Design: Ernst Kirchsteiger. Säljes i 2-pack. Storlek: (Höjd) Låg 3 cm Mellan 4,5 cm Hög 6,5 cm
Engångsartiklar till fest, svart, Halvdjupa dessert- och cocktailtallrikar (10-pack)
29 kr
Duka upp med svarta papptallrikar, muggar och servetter!Perfekt till temafester som t ex svart/vitt eller Halloween.Följande produkter finns:Halvdjupa dessert- och cocktailtallrikar - Ø 18,5 cm, djup ca 2,5 cm. (10-pack)Papptallrikar - Ø 24 cm. (10-pack)Servetter - Servetterna är 16 x 16 cm (vikta), 33 x 33 cm när de vecklas ut. (Innehåller 25 servetter)Små desserttallrikar - Ø 20,5 cm. De minsta av de platta tallrikarna. (10-pack)
Universallampa i 2-pack Napoleon
199 kr   169 kr
Universal lampa i 2-pack från Napoleon   Grilla långt in på natten utan att behöva försöka jonglera mat, verktyg och telefonens ficklampa. Lys upp din grills arbetsyta med denna universala lampa från Napoleon. De extra ljusa LED-lamporna har en lång livstid, ljuset kommer från fyra långvariga LR44 knappcellsbatterier så att du är redo att grilla i mörkret direkt ur förpackningen. Dessa små lampor har en inbyggd magnet som fäster sig till de flesta metallytor, du kan även fästa den med den tillhörande klämman. De universala lamporna från Napoleon är lätta. Du kan styra belysningen var helst det behövs med en 360 ° rotation och 60 ° lutning på båda sidor. Denna universal lampa är fantastisk för belysning i mörkret, inte bara på grillen, men överallt där du behöver lite ljus.   Passar grillar som Genesis och Spirit från Weber Innehåller   Innehåller 2 LED-lampor med magnet 2 fästen för enkel montering 4 batterier