Eva Solo Kopp 30cl Nova Grå

Eva Solo

Eva Solo Kopp 30cl Nova Grå

139 kr

Ljuvlig kopp från Eva Solo. Koppen passar till varm choklad, kaffe eller te. Specifikationer: Tål maskindisk. Rymmer: 30 cl.  Kan användas i ugn, mikrovågsugn och i frysen. Material: Porslin. 10 års Porslinsgaranti.  

Läs mer...

Köp hos Bagaren och Kocken för 139 kr
Finns i lager hos Bagaren och Kocken, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 90 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser

Liknande produkter

Eva Solo Kopp 40cl Nova Grå
139 kr
Ljuvlig kopp från Eva Solo. Koppen har fina räfflade kanter och är tillverkad i porslin. Specifikationer: Rymmer: 0,4 l. Kan diskas i maskin. Tål frys, ugn och mikrovågsugn.  
Eva Solo Skål 0,4l Nova Grå
139 kr
Skål från Eva Solo med de karakteristiska räfflorna på utsidan. Passar perfekt till gröt och soppor.  Specifikationer: Rymmer: 0,4 l Mått: Diameter 13 cm. Material: Porslin. Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk. 10 års Porslinsgaranti.  
Kähler Hammershøi Kopp med Fat 25 cl Vit
263 kr
Koppen och fatet som passar till de speciella stunder, när det är tid att sätta sig ner och njuta.  Denna vackra koppen med fat är perfekt som exempelvis te, kaffe eller till varm choklad. Fullända ditt middagsbord med en komplett Hammershøi-serie. Specifikationer: * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.* Produkten tål inte ugn eller frys.* Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade.  * Mått: H6,5 cm
Eva Solo Middagstallrik Ø25 Nova Grå
159 kr
Middagstallrik från Eva Solo som är perfekt att användas i vardags. Tallriken är tillverkad i porslin och har eleganta räfflade kanter. Specifikationer: Tål maskindisk. Kan användas i ugn, mikrovågsugn och kan stå i frysen. Mått: Diameter 25 cm.  
Eva Solo Kopp 40 cl Legio Nova 4-pack
595 kr
Legio Nova-servisen är ett vackert komplement till brunchen, lunchen, middagen eller fikabordet. Men Legio Novas porslinskoppar kan mer än att pryda kaffebrickan. Precis som alla andra delar i Legio Nova-serien tål de både frys, ugn och mikrovågsugn och kan även diskas i maskin. Kopparna omfattas dessutom av 10 års porslinsgaranti. Tål maskindisk.Material: Porslin.Volym: 0,40 l.
Eva Solo Kopp 30 cl Legio Nova 4-pack
595 kr
Legio Nova-servisen är ett vackert komplement till brunchen, lunchen, middagen eller fikabordet. Men Legio Novas porslinskoppar kan mer än att pryda kaffebrickan. Precis som alla andra delar i Legio Nova-serien tål de både frys, ugn och mikrovågsugn och kan även diskas i maskin. Kopparna omfattas dessutom av 10 års porslinsgaranti. Tål maskindisk.Material: Porslin.Volym: 0,30 l.
Eva Solo Djup Tallrik Ø25 Nova Grå
89 kr
Djup tallrik från Eva Solo. Tallriken passar till spaghetti, soppor eller en god gryta. Specifikationer: Mått: Diameter 25 cm.  Tål maskindisk. Material: Porslin. Tål ugn, mikrovågsugn och frys.  
Eva Solo Kopp 40 cl Legio
149 kr
Stilren kopp från Eva Solos serie Eva Trio Legio, designad av Ole Palsby. Porslinsservisen har en klassisk enkelhet som framhäver maten. Det är en servis som kan användas både till vardags och till fest – livet ut. Specifikation:- 10 års porslinsgaranti- Tål ugn, frys, mikrovågsugn och maskindisk
Eva Solo Äggkopp Nova
199 kr
Frukost sägs vara den viktigaste måltiden på hela dagen och med en vacker dukning som denna äggkopp från Eva Solo i vitt porslin förhöjs njutningen. Koppen har en inbyggd tallrik som man får plats med en tesked, salt, kaviar eller vad man önskar på sitt ägg. Mått: L 12,5 cm x B 10,5 cm x H 3,5 cm. Tål maskindisk. 10 års porslinsgaranti.  
Eva Solo Oval Tallrik 31 cm Legio Nova 4-pack
669 kr
Fyra vackra ovala tallrikar från porslinsserien Legio Nova vars räfflade kanter skapar en ram kring maten. Eva Solo är sponsor av det danska kocklandslaget och i designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk. Därför ramas tallrikarnas mitt in av eleganta räfflor som framhäver rätten. Legio Nova är liksom Legio porslin av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova.Fakta:Tål frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.10 års porslinsgaranti.Material: porslin.Mått: Bredd: 26,8 cm.Längd: 31 cm.
Eva Solo Oval Tallrik 31 cm Legio Nova
229 kr
En vacker oval tallrik från porslinsserien Legio Nova vars räfflade kanter skapar en ram kring maten. Eva Solo är sponsor av det danska kocklandslaget och i designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk. Därför ramas tallrikens mitt in av eleganta räfflor som framhäver rätten. Legio Nova är liksom Legio porslin av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova.Fakta:Tål frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.10 års porslinsgaranti.Material: porslin.Mått: Bredd: 26,8 cmLängd: 31 cm
Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Vit
199 kr
Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp i är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi rekommenderar att man är försiktig med sina termomuggar, de verkar tunga och robusta, men de består av två tunna skal.* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade. * Mått: H8 cm x B9 cm.* Volym: 200 ml. 
Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Himmelsblå
199 kr
Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi rekommenderar att man är försiktig med sina termomuggar, de verkar tunga och robusta, men de består av två tunna skal.* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade.* Mått: H8 cm x B9 cm.* Volym: 200 ml. 
Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Marmorgrå
199 kr
Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi rekommenderar att man är försiktig med sina termomuggar, de verkar tunga och robusta, men de består av två tunna skal.* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys. * Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade. * Mått: H8 cm x B9 cm.* Volym: 200 ml. 
Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Korall
199 kr
Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi rekommenderar att man är försiktig med sina termomuggar, de verkar tunga och robusta, men de består av två tunna skal.* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade.  * Mått: H8 cm x B9 cm.* Volym: 200 ml. 
Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Antracitgrå
199 kr
Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi rekommenderar att man är försiktig med sina termomuggar, de verkar tunga och robusta, men de består av två tunna skal.* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Porslin.* Produktion: Maskindrejade.  * Mått: H8 cm x B9 cm.* Volym: 200 ml. 
Eva Solo Skål 0,4l Legio Nova
99 kr
En mycket elegant skål från Eva Solos serie Legio Nova. Porslinsskålen har de karakteristiska räfflorna på utsidan och passar utmärkt att servera frukostfilen, soppor eller goda efterrätter som glass. Skålen är i porslin och tål maskindisk.  * Lätt att stapla – tar minimalt med plats* Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti   Volym: 40 cl 
Eva Solo Skål 1,8l Legio Nova
349 kr
En mycket elegant skål från Eva Solos serie Legio Nova. Porslinsskålen har de karakteristiska räfflorna på utsidan och passar utmärkt att servera frukostfilen, soppor eller goda efterrätter som glass. Skålen är i porslin och tål maskindisk.  * Lätt att stapla – tar minimalt med plats* Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti   Volym: 1,8L
Eva Solo Skål 1,2l Legio Nova
279 kr
En mycket elegant skål från Eva Solos serie Legio Nova. Porslinsskålen har de karakteristiska räfflorna på utsidan och passar utmärkt att servera frukostfilen, soppor eller goda efterrätter som glass. Skålen är i porslin och tål maskindisk.  * Lätt att stapla – tar minimalt med plats* Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti   Volym: 1,2L
Eva Solo Skål 0,4l Legio Nova 4-pack
595 kr
Mycket eleganta skålar från Eva Solos serie Legio Nova. Porslinsskålarna har de karakteristiska räfflorna på utsidan och passar utmärkt att servera frukostfilen, soppor eller goda efterrätter som t.ex. glass. Skålarna är i porslin och tål maskindisk.  * Lätt att stapla – tar minimalt med plats* Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti   Volym: 40 cl per skål.
Eva Solo Runt Serveringsfat 35 cm Legio Nova
319 kr
Det runda fatet passar bra till att servera kakor och tårtor, men också små rätter, sallader, grillat kött och grönsaker eller ost och frukt.Faten är tillverkade i porslin och tål frys, ugn, mikro och maskindisk. * Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti  Diameter: 35 cm 
Eva Solo Ovalt Serveringsfat 37 cm Legio Nova
399 kr
Ett vackert och elegant serveringsfat från serien Legio Nova av Eva Solo. Det ovala fatet ger många möjligheter till vackra och festliga uppläggningar. Fatet har flera användningsområden och passar till exempel bra till att servera små rätter, kött eller grönsaker, men också sallader, desserter och frukt.* Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk* 10 års porslinsgaranti
Eva Solo Kopp 30 cl Legio Nova
139 kr
Legio Nova-servisen är ett vackert komplement till brunchen, lunchen, middagen eller fikabordet. Men Legio Novas porslinskopp kan mer än att pryda kaffebrickan. Precis som alla andra delar i Legio Nova-serien tål den både frys, ugn och mikrovågsugn och kan även diskas i maskin. Den omfattas dessutom av 10 års porslinsgaranti. Tål maskindiskMaterial: PorslinVolym: 0,30 L
Eva Solo Kopp 40 cl Legio Nova
149 kr
Legio Nova-servisen är ett vackert komplement till brunchen, lunchen, middagen eller fikabordet. Men Legio Novas porslinskopp kan mer än att pryda kaffebrickan. Precis som alla andra delar i Legio Nova-serien tål den både frys, ugn och mikrovågsugn och kan även diskas i maskin. Den omfattas dessutom av 10 års porslinsgaranti. Tål maskindiskMaterial: PorslinVolym: 0,40 L
Eva Solo Assiett 19 cm Legio Nova
104 kr
En väldigt fin assiett från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallriken en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten* Porslin av hög kvalitet* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn Diameter: 19 cm  
Eva Solo Assiett 19 cm Legio Nova 4-pack
556 kr
Fyra väldigt fina assietter från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallrikarna en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslin av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn.Diameter: 19 cm.
Eva Solo Middagstallrik Ø28 Nova Grå
89 kr
Rejäl middagstallrik från Eva Solo tillverkad i porslin. Tallriken har en vacker räfflad kant som framhäver rätten. Specifikationer: Tål maskindisk, ugn, mikrovågsugn och frys. Mått: Diameter 28 cm.  
Eva Solo Oval Djup Tallrik 25 cm Legio Nova
259 kr
En djup tallrik från Eva Solos nylanserade serie Legio Nova. Originalserien Legio designades av, den i Danmark mycket uppskattade Ole Palsby. Nylanseringen med namnet Legio Nova innebär en ny fräsch touch från Eva Solo. En orsak till att porslinet, och inte minst tallrikarna, blivit en så pass stor succé är att de fungerar att använda till nästan varje tillfälle. Oavsett om det handlar om fest eller vardag är Legio Nova användbart. Dessutom lämnar Eva Solo en 10-årig porslinsgaranti på serien.Tål maskindisk.Tål ugn.Tål mikrovågsugn.Tål frys.25 cm.
Eva Solo Djup Tallrik 25 cm Legio Nova
139 kr
En väldigt fin djup tallrik från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har den djupa tallriken en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslin av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 25 cm 
Eva Solo Djup Tallrik 25 cm Legio Nova 4-pack
449 kr
Fyra väldigt fina djupa tallrikar från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har de djupa tallrikarna en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslin av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 25 cm.
Eva Solo Globe Kopp 40 cl Nordic Grey
149 kr
En stilren tekopp från Eva Solo. Koka en kopp varmt te och mys i soffan med denna vackra tekopp.  Den mjuka runda formen i Eva Solo Globe-serien är en ny och uppfriskande design som bjuder in till trivsamma stunder.   Tål mikrovågsugnTål maskindisk
Le Creuset Mugg 0,29 L Röd
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Ocean
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Rosmarin
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Vulkan
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Caribbean
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Svart
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Coastal Blue
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Mugg 0,29 L Marseille
189 kr
En snygg rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Perfekt för morgonkaffet, en värmande kopp te på eftermiddagen eller en mysig kopp varm choklad med barnen.   Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter
Le Creuset Kaffemugg 0,2 L Caribbean
169 kr
Stengods tillverkad kaffemugg från Le Creuset. Njut av en god kopp kaffe eller en kopp varm choklad i denna härliga mugg. Tål maskindisk.  
Eva Solo Våningsfat Legio Nova
629 kr
Det klassiska trevåningsfatet ger många möjligheter till eleganta och festliga uppläggningar. Våningsfatet passar särskilt bra till att servera till exempel kakor, choklad eller frukt. Den klassiska trevåningsmodellen består av tre Legio Nova-tallrikar på 19, 22 respektive 25 cm. Våningsfatet är lätt att ta isär och tar därför minimalt med plats när det inte är monterat. Tallrikarna är tillverkade i porslin och ställningen i rostfritt stål. Alla delar tål maskindisk.  * Uppläggningsfat med tre våningar – bestående av Legio Nova-tallrikar* Lätt att diska – alla delar tål maskindisk* 10 års porslinsgaranti   Höjd : 25 cm, diameter: 25 cm.  
Le Creuset Mugg 0,29 L Creme
189 kr
En härligt rustik mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Muggen passar perfekt till en uppiggande kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet eller en mysig kopp varm choklad med barnen. Tack vare att stengodset bränns vid 1280° C har den en fantastisk hållbarhet. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade utsidan ger muggen både en härligt lysande effekt till färgen samtidigt som den gör muggen enkel att rengöra. Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning som matchar med Le Creusets grytor och pannor perfekt. Material: StengodsVolym: 0,29 Liter Klicka här för fler härliga färger! 
Eva Solo Lunchtallrik 22 cm Legio Nova
109 kr
En väldigt fin lunchtallrik från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallriken en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 22 cm 
Eva Solo Middagstallrik 25 cm Legio Nova
119 kr
En väldigt fin middagstallrik från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallriken en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 25 cm 
Eva Solo Middagstallrik 28 cm Legio Nova
119 kr
En väldigt fin middagstallrik från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallriken en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 28 cm 
Eva Solo Middagstallrik 25 cm Legio Nova 4-pack
449 kr
Fyra väldigt fina middagstallrikar från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallrikarna en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 25 cm.
Eva Solo Lunchtallrik 22 cm Legio Nova 4-pack
379 kr
Fyra väldigt fina lunchtallrikar från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallrikarna en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 22 cm.
Eva Solo Middagstallrik 28 cm Legio Nova 4-pack
469 kr
Fyra väldigt fina middagstallrikar från Eva Solo, som är sponsor av det danska kocklandslaget. I designprocessen har man inspirerats av deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk, därför har tallrikarna en elegant räfflad kant som sätter maten i fokus. Legio Nova är av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. * Läcker design med mönster på kanten.* Porslinsställ av hög kvalitet.* Tål maskindisk, frys och mikrovågsugn. Diameter: 28 cm.
Eva Solo Assiett Ø19 cm Nova Grå
104 kr
Assiett från Eva Solo i läcker design med mönster på kanten. Tallriken är i tillverkad i porslin och tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Tål maskindisk. Diameter: 19 cm.  
Eva Solo Skål med lock Legio Nova
199 kr
Den lilla skålen med lock gör matbordet intressantare och kan användas för många olika ändamål. Skålen kan till exempel användas till flingsalt, krossad peppar, torkade favoritkryddor eller kanske till nötter, godis eller smycken på nattduksbordet. Både skål och lock är i porslin och tål maskindisk. * Kan användas med och utan lock.* Lätt att diska – tål maskindisk.* 10 års porslinsgaranti.Höjd : 5,7 cm, diameter: 8,4 cm.
Eva Solo Lunchtallrik Ø22 Nova Grå
89 kr
Läcker lunchtallrik från Eva Solo. Tallriken har mönster på kanten av tallriken vilket rammar in fint maten vid uppläggning. Specifikationer: Material: Porslin. Kan diskas i maskin. Tål frys, ugn och mikrovågsugn.  Mått: Diameter 22 cm.  
Le Creuset Kaffemugg 0,2 L Coastal Blue
169 kr
Kaffemugg i perfekt storlek tillverkad i stengods som varken absorberar smak eller lukt och låter dig njuta av en god kopp kaffe eller en kopp varm choklad. Muggen kommer från Le Creuset och tål maskindisk. 
Eva Solo Kanna 15 cl Legio Nova
179 kr
En liten kanna från Eva Solos nylansering av den klassiska serien Legio. Porslinsserien som designats av Ole Palsby är en av Eva Solos mest klassiska och består av riktigt högkvalitativt porslin rakt igenom. Något de själva går i god för genom att lämna en 10-årig porslinsgaranti på allt i Legio Nova-serien. Kannan är utmärkt att använda för till exempel kaffemjölk.15 cl.Porslin.Ugnssäker.Tål maskindisk samt mikrovågsugn. 
Eva Solo Legio Nova Kopp 30 cl
149 kr   139 kr
Eva Solo Legio Nova Kopp 30 cl från Eva Solo
Eva Solo Legio Nova Kopp 30 cl
149 kr   139 kr
Eva Solo Legio Nova Kopp 30 cl från Eva Solo
Kopp med fat
99 kr
Kopp med fatTänk dig att sitta i din favoritfåtölj eller vid köksbordet med en god kopp te eller kaffe och bara koppla av! Visst smakar teet eller kaffet ännu godare om det dricks ur en riktigt fin kopp! Detta är en härlig stor kopp med tillhörande fat som båda är prydda med ett mycket vackert blommigt mönster som ger en riktigt romantisk känsla!Gör te- eller kaffestunden till en högtid med denna kopp och detta fat! Eller ge bort dem till en te- eller kaffedrickare du tycker om! Det kanske är mamma eller pappa som får dem på Mors eller Fars dag? Koppen och fatet levereras i en vacker presentförpackning!Eftersom koppen och fatet är så fint dekorerade är det roligt att alltid ha dem framme och de blir med andra ord en fin prydnad när de inte används! Beställ koppen med sitt fat bekvämt här! Man blir glad både av titta på och använda koppen och fatet!Kommer i en söt presentförpackning
Eva Solo Smörask Stor Nova
349 kr
Duka fram smörpaketet på morgonen i denna fina smörskål från Eva Solo. Smörpaketet döljs helt när det ställs ner i skålen. Smörasken går givetvis att ha till pålägg. Mått: L: 17,0 cm x B: 12,5 cm x H: 5,5 cm. Tål maskindisk. 10 års porslinsgaranti.  
Kähler Mano Kopp 85 mm 30 cl Green
149 kr
Den populära Mano-koppen har fått helt nya glasyrer i samband med seriens 10-årsjubileum. Mano-koppen är handgjord och smyckad med den vackraste dubbelglasyr. Färgpaletten har valts för att komplettera den diskreta skandinaviska inredningen, medan det mjuka organiska formspråket är detsamma som alltid.Specifikationer: * Vi rekommenderar att du är försiktig när du hanterar koppen med varm vätska i. * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.  * Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.  * Produkten tål inte ugn eller frys. * Material: Hållbart stengods. * Produktion: Formgjutna.  Mått: H8,5 cm x B8,5 cmVolym: 30 cl 
Kähler Mano Kopp 85 mm 30 cl Yellow
149 kr
Den populära Mano-koppen har fått helt nya glasyrer i samband med seriens 10-årsjubileum. Mano-koppen är handgjord och smyckad med den vackraste dubbelglasyr. Färgpaletten har valts för att komplettera den diskreta skandinaviska inredningen, medan det mjuka organiska formspråket är detsamma som alltid. Specifikationer: * Vi rekommenderar att du är försiktig när du hanterar koppen med varm vätska i. * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.  * Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.  * Produkten tål inte ugn eller frys. * Material: Hållbart stengods. * Produktion: Formgjutna.  Mått: H8,5 cm x B8,5 cmVolym: 30 cl 
Kähler Mano Kopp 85 mm 30 cl Rose
149 kr
Den populära Mano-koppen har fått helt nya glasyrer i samband med seriens 10-årsjubileum. Mano-koppen är handgjord och smyckad med den vackraste dubbelglasyr. Färgpaletten har valts för att komplettera den diskreta skandinaviska inredningen, medan det mjuka organiska formspråket är detsamma som alltid. Specifikationer: * Vi rekommenderar att du är försiktig när du hanterar koppen med varm vätska i. * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.  * Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.  * Produkten tål inte ugn eller frys. * Material: Hållbart stengods. * Produktion: Formgjutna.  Mått: H8,5 cm x B8,5 cmVolym: 30 cl 
Eva Solo Kanna 0,5 l Legio
199 kr
Eva Trio Legio från Eva Solo har designats av Ole Palsby. Porslinsservisen har en klassisk enkelhet som framhäver maten. Det är en servis som kan användas både till vardags och till fest – livet ut. Eva Trio Legio-kannan är i all sin enkelhet användbar till allt möjligt: juice, vatten, såser eller kanske blommor. Kannan gjord i porslin av hög kvalitet och designen gör den lätt att hålla i och att hälla från. Kannan finns även i andra storlekar.  Specifikation:- 10 års porslinsgaranti- Tål ugn, frys, mikrovågsugn och maskindisk
Kähler Mano Kopp 85 mm 30 cl Blue Grey
149 kr
Den populära Mano-koppen har fått helt nya glasyrer i samband med seriens 10-årsjubileum. Mano-koppen är handgjord och smyckad med den vackraste dubbelglasyr. Färgpaletten har valts för att komplettera den diskreta skandinaviska inredningen, medan det mjuka organiska formspråket är detsamma som alltid.Specifikationer: * Vi rekommenderar att du är försiktig när du hanterar koppen med varm vätska i. * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.  * Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.  * Produkten tål inte ugn eller frys. * Material: Hållbart stengods. * Produktion: Formgjutna.  Mått: H8,5 cm x B8,5 cmVolym: 30 cl 
Kähler Mano Kopp 85 mm 30 cl Light Grey
149 kr
Den populära Mano-koppen har fått helt nya glasyrer i samband med seriens 10-årsjubileum. Mano-koppen är handgjord och smyckad med den vackraste dubbelglasyr. Färgpaletten har valts för att komplettera den diskreta skandinaviska inredningen, medan det mjuka organiska formspråket är detsamma som alltid.Specifikationer: * Vi rekommenderar att du är försiktig när du hanterar koppen med varm vätska i. * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.  * Produkten tål mikrovågsugn vid en maximal effekt på 1 000 W.  * Produkten tål inte ugn eller frys. * Material: Hållbart stengods. * Produktion: Formgjutna.  Mått: H8,5 cm x B8,5 cmVolym: 30 cl 
Kaffemugg med ansikte, Butter
189 kr
Låt kaffemuggen tala om hur ditt morgonhumör ser ut!Dessa charmiga muggar med finurliga uttryck kan säga mycket om dig och dina känslor på morgonen. Bli representerad av kaffekoppen som visar att du är trött och butter och vägrar prata innan första koppen kaffe, eller den morgonpigga, busiga typen som är redo att fånga dagen. Perfekt när du är sugen på en stor kopp kaffe, te eller varm choklad!Muggarna finns även utan handtag. Se här »Välj mellan Glad, Snopen, Butter eller Lurig i drop down-menyn!Se även koppar, kannor, skålar och äggkoppar med fler ansiktsuttryck! Fakta:Kaffekopp med handtag.Kopparna är tillverkad av mycket hög kvalitet.Material: Hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kaffemugg med ansikte, Snopen
189 kr
Låt kaffemuggen tala om hur ditt morgonhumör ser ut!Dessa charmiga muggar med finurliga uttryck kan säga mycket om dig och dina känslor på morgonen. Bli representerad av kaffekoppen som visar att du är trött och butter och vägrar prata innan första koppen kaffe, eller den morgonpigga, busiga typen som är redo att fånga dagen. Perfekt när du är sugen på en stor kopp kaffe, te eller varm choklad!Muggarna finns även utan handtag. Se här »Välj mellan Glad, Snopen, Butter eller Lurig i drop down-menyn!Se även koppar, kannor, skålar och äggkoppar med fler ansiktsuttryck! Fakta:Kaffekopp med handtag.Kopparna är tillverkad av mycket hög kvalitet.Material: Hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kaffemugg med ansikte, Lurig
189 kr
Låt kaffemuggen tala om hur ditt morgonhumör ser ut!Dessa charmiga muggar med finurliga uttryck kan säga mycket om dig och dina känslor på morgonen. Bli representerad av kaffekoppen som visar att du är trött och butter och vägrar prata innan första koppen kaffe, eller den morgonpigga, busiga typen som är redo att fånga dagen. Perfekt när du är sugen på en stor kopp kaffe, te eller varm choklad!Muggarna finns även utan handtag. Se här »Välj mellan Glad, Snopen, Butter eller Lurig i drop down-menyn!Se även koppar, kannor, skålar och äggkoppar med fler ansiktsuttryck! Fakta:Kaffekopp med handtag.Kopparna är tillverkad av mycket hög kvalitet.Material: Hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kaffemugg med ansikte, Glad
189 kr
Låt kaffemuggen tala om hur ditt morgonhumör ser ut!Dessa charmiga muggar med finurliga uttryck kan säga mycket om dig och dina känslor på morgonen. Bli representerad av kaffekoppen som visar att du är trött och butter och vägrar prata innan första koppen kaffe, eller den morgonpigga, busiga typen som är redo att fånga dagen. Perfekt när du är sugen på en stor kopp kaffe, te eller varm choklad!Muggarna finns även utan handtag. Se här »Välj mellan Glad, Snopen, Butter eller Lurig i drop down-menyn!Se även koppar, kannor, skålar och äggkoppar med fler ansiktsuttryck! Fakta:Kaffekopp med handtag.Kopparna är tillverkad av mycket hög kvalitet.Material: Hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kaffemugg med ansikte (2-pack), Glad & Snopen
299 kr
Set med två muggar med charmiga ansiktsuttryck!Starta dagen med en kaffekopp som avslöjar ditt morgonhumör! Med sina finurliga uttryck kan dessa muggar representera dina känslor eller helt enkelt förgylla frukosten eller fikastunden.Muggarna är rymliga och passar perfekt för t.ex. en stor kopp kaffe, te eller varm choklad. De har inga handtag och kan även användas som te.x. pennställ eller roliga krukor att ställa örter i!De är tillverkade av porslin av hög kvalitet.Muggarna säljs även styckvis, MED handtag här »Välj mellan seten:Butter & LurigGlad & SnopenSe även skålar, koppar, äggkoppar och kannor med fler ansiktsuttryck här!Material: Hårt och tåligt, glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Varumärke: Tassen.
Le Creuset Jumbokopp Röd 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Kaffemugg med ansikte (2-pack), Butter & Lurig
299 kr
Set med två muggar med charmiga ansiktsuttryck!Starta dagen med en kaffekopp som avslöjar ditt morgonhumör! Med sina finurliga uttryck kan dessa muggar representera dina känslor eller helt enkelt förgylla frukosten eller fikastunden.Muggarna är rymliga och passar perfekt för t.ex. en stor kopp kaffe, te eller varm choklad. De har inga handtag och kan även användas som te.x. pennställ eller roliga krukor att ställa örter i!De är tillverkade av porslin av hög kvalitet.Muggarna säljs även styckvis, MED handtag här »Välj mellan seten:Butter & LurigGlad & SnopenSe även skålar, koppar, äggkoppar och kannor med fler ansiktsuttryck här!Material: Hårt och tåligt, glaserat porslin.Mått: ca Ø 9,5 x H 11,5 cm.Rymmer: 350 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Varumärke: Tassen.
Eva Solo Bestickset 03 Blank 16 delar
1 809 kr
Eva Solos bestickset är designad i högblankt rostfritt stål. De har en nordisk look som passar till resten av Eva Solo Legio Nova-serien och som öppnar för att göra en vardaglig dukning elegant.* Rostfritt stål* Behagligt handtag med bra tyngd* Tål maskindisk* Passar ihop med Eva Solo grillbestickInnehåller:4 x Legio Nova Gafflar4 x Legio Nova Knivar4 x Legio Nova Skedar4 x Legio Nova Dessertskedar 
Le Creuset Jumbokopp Svart 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp Rosmarin 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp Vulkan 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp Marseille 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp Caribbean 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp 0,4 Liter Creme
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Jumbokopp Mist Gray
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Le Creuset Kaffemugg 0,2 L Rosemary
169 kr
Önska dig de härliga kaffemuggarna från Le Creuset! Sköna att dricka ur och hålla i. Perfekt när du vill duka fint eller njuta av en underbar kopp kaffe, te eller varm choklad. Tål maskindisk.Material: Stengods.
Le Creuset Jumbokopp Coastal Blue 0,4 Liter
149 kr
Din favorit mugg hjälper dig genom dagen! En kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp choklad med barnen, det finns alltid en lämplig Le Creuset mugg!Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt. Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.
Eva Solo Vattenkokare 1,5l Röd
939 kr
En röd vattenkokare från Eva Solo som är både snygg, praktisk och elegant!Med sin slanka retro-look bygger den nya vattenkokaren på samma populära design som termoskannan från Eva Solo. Vattenkokaren från Eva Solo kan du ta med från köket och ställa på soffbordet. Den passar perfekt när man bara vill brygga en snabb kopp kaffe eller ta en kopp te. De mjuka, organiska formerna ger en stilfull design som håller i många år och som är så enkel att vattenkokaren alltid passar in med andra produkter på bordet. Precis som termoskannan från Eva Solo har vattenkokaren en droppfri hällkrage som gör att man kan hälla utan att spilla. Locket är integrerat med vattenkokaren och är därmed inte i vägen när man fyller på vatten. Man häller bara vattnet rakt genom locket. Det gör också att du kan servera det varma vattnet utan att behöva krångla med att öppna och stänga locket. Vattenkokaren har dessutom 360 graders fri rörlighet och är sladdlös. För den medvetna användaren som ställer krav på funktionalitet och design är vattenkokaren från Eva Solo det perfekta valet. Vattenkokaren rymmer 1,5 liter och har en vattenmätare som är enkel att läsa av samt ett dolt värmeelement. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar, vilket förhindrar torrkokning.Volym: 1,5 liter.
Eva Solo Tårtfat Legio Nova
539 kr
Tårtfatet ger många möjligheter till vackra och festliga uppläggningar. Allra bäst passar fatet till att servera tårta, men det kan även användas till exempelvis tapas och andra smårätter. Fatet går att dekorera på otaliga sätt och kan göra en god måltid ännu festligare. Det är tillverkat i porslin och tål frys, ugn och mikro.* Tål maskindisk, men vi rekommenderar handdisk.* 10 års porslinsgaranti.Höjd : 6,7 cm, diameter: 34 cm 
Eva Solo Vattenkokare 1,5l Svart
939 kr
En svart vattenkokare från Eva Solo som är både snygg, praktisk och elegant svart!Med sin slanka retro-look bygger den nya vattenkokaren på samma populära design som termoskannan från Eva Solo. Vattenkokaren från Eva Solo kan du ta med från köket och ställa på soffbordet. Den passar perfekt när man bara vill brygga en snabb kopp kaffe eller ta en kopp te. De mjuka, organiska formerna ger en stilfull design som håller i många år och som är så enkel att vattenkokaren alltid passar in med andra produkter på bordet. Precis som termoskannan från Eva Solo har vattenkokaren en droppfri hällkrage som gör att man kan hälla utan att spilla. Locket är integrerat med vattenkokaren och är därmed inte i vägen när man fyller på vatten. Man häller bara vattnet rakt genom locket. Det gör också att du kan servera det varma vattnet utan att behöva krångla med att öppna och stänga locket. Vattenkokaren har dessutom 360 graders fri rörlighet och är sladdlös. För den medvetna användaren som ställer krav på funktionalitet och design är vattenkokaren från Eva Solo det perfekta valet. Vattenkokaren rymmer 1,5 liter och har en vattenmätare som är enkel att läsa av samt ett dolt värmeelement. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet kokar, vilket förhindrar torrkokning. Volym: 1,5 liter
Rosendahl Grand Cru Caféglas 4st 37 cl
199 kr
4 st glas, perfekt för en kopp te eller en kaffe. Storleken på detta glas är typisk för caféer och det serveras oftast en latte i storleken.Det höga caféglaset i enkel design är tillverkat i härdat glas och passar till allt från ångande morgonkaffe till en mysig stund med kaffe latte, varm choklad eller te. Den enkla designen gör att den är lätt att kombinera med andra serviser.Diameter: 8 cm Höjd: 13,4 cm Volym: 37 clKan gå i diskmaskinenKan användas till heta vätskorTål maskindisk i max. 50-55° C
Aida Relief Mugg 30 cl 4-Pack
269 kr
Vackra muggar från Aidas Relief-serie. Muggarna är perfekta till både kaffe, te och varm choklad. Relief-serien kännetecknas av det fina vita porslinet med stilrena detaljer. De räfflade detaljerna ger ett modernt och enkelt uttryck. Muggarna tål maskindisk och kommer i 4-pack. Specifikationer:- Rymmer 30 cl- 4-pack- Material: porslin- Tål maskindisk 
Kopp med ansikte, Tjurande
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kopp med ansikte, Mumsande
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kopp med ansikte, Flinande
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kopp med ansikte, Trött
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kopp med ansikte, Nöjd
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Kopp med ansikte, Pussande
159 kr
Förmodligen världens sötaste kopp med fat!Nej, vi har inte kidnappat den gulliga servisen från Skönheten och Odjuret. De roliga, grimaserande kaffekopparna är gjutna i porslin av högsta kvalitet och har olika, mänskliga ansiktsuttryck. Funkar även som tekoppar!Välj mellan mumsande, flinande, tjurande, trött, pussande och nöjd kopp i dropdown-menyn ovan.Se även matchande skålar, muggar, äggkoppar och kannor!Fakta:Kopparna är tillverkade av mycket hög kvalitet.Levereras med fat.Material: hårt, tåligt och glaserat porslin.Mått: Koppen är 11,5 cm i diameter (exkl. öra), ca 7 cm hög.Rymmer: ca 200 ml.Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Tillverkade i Tyskland.Säljs styckvis.Varumärke: Tassen.
Emma kopp, 2-pack Emma kopp, 2 st - grå Stelton
199 kr
Elegant kopp i serien Emma från danska Stelton, designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Koppen är tillverkad i glaserat stengods och har en stilren design. Passar utmärkt till kaffe eller te. Kombinera gärna med andra produkter i serien Emma.DesignutmärkelseSpecial mention GDA 2015iF Product Design Award 2014Red Dot Design Award 2014Höjd: 7,5 cmØ: 10,5 cmVolym: 35 clTål diskmaskin och mikrovågsugn!
Emma kopp, 2-pack Emma kopp, 2 st - blå Stelton
199 kr
Elegant kopp i serien Emma från danska Stelton, designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Koppen är tillverkad i glaserat stengods och har en stilren design. Passar utmärkt till kaffe eller te. Kombinera gärna med andra produkter i serien Emma.DesignutmärkelseSpecial mention GDA 2015iF Product Design Award 2014Red Dot Design Award 2014Höjd: 7,5 cmØ: 10,5 cmVolym: 35 clTål diskmaskin och mikrovågsugn!
Aida Relief Kaffekopp 20 cl 4-Pack
269 kr
Vackra kaffekoppar med fat från Aidas Relief-serie. Kopparna är perfekta när du har gäster över och ska bjuda på god kopp kaffe. Relief-serien kännetecknas av det fina vita porslinet med stilrena detaljer som ger ett modernt och enkelt uttryck. Både kopparna och faten tål maskindisk. Specifikationer:- Rymmer 20 cl- 4-pack- Material: porslin- Tål maskindisk 
Kopp Giulia blå
49 kr
Giulia kopp blå Behöver du en ny favoritkopp till kaffet eller teet? Satsa i så fall på den här snygga koppen från ByOn i en härlig blå nyans! Material: Stengods Färg: Blå Storlek: 8 x 8 centimeter Tål att diskas i diskmaskin Robust utseende En kopp kaffe eller te blir roligare att dricka om koppen är snygg. Satsa på den här snygga koppen Giulia från märket ByOn i en härlig blå nyans. Koppen är tillverkad av stengods och mäter 8 x 8 centimeter. Den är robust i sitt utseende och passar i de allra flesta kök. Den kan diskas i diskmaskin men var varsam med den. Giulia kopp i en snygg mörkblå färg ger köket såväl en robust som en hemtrevlig och ombonad känsla. Satsa gärna på att kombinera den med andra produkter från ByOn i samma serie för ett snyggt helhetsintryck. Det här kommer garanterat att bli din nya favoritkopp till morgonkaffet eller varför inte kvällsteet?
Le Creuset Mugg 0,29L Mist Gray
189 kr
Med inspiration från färgerna en disig vårmorgon har Le Creuset tagit fram en ny färg. Mist Gray har en rustik elegans i nordiska toner och med sitt klassiska utseende fungerar den lika bra ensam som i kombination med andra färger. Mugg med formade sidor som rymmer 0,29L. Passar perfekt till en kopp varmt te på morgonen, en avkopplande kaffepaus på jobbet, eller en varm kopp varm choklad med barnen. Le Creuset Stengods är hållbart och slitstarkt.Stengodset bränns vid 1280 grader vilket ger det en fantastik hållbarhet.Stengodset tål temperaturer från -18 till +260 grader. Tål även mikrovågsugn, ugn, frys, kyl och maskindisk. Sätt dock aldrig stengodset direkt från frysen i en varm ugn, låt stengodset värmas upp gradvis tillsammans med ugnen.Den emaljerade ytan gör det lätt att få ren produkten efter användning. Emaljen är hård stark och tät som glas, vilket gör det omöjligt för smak, fukt, färg och lukt från matvaror att tränga igenom.Den klassiska designen och de levande färgerna ger en fin bordsdukning. Stengodset matchar Le Creusets grytor och pannor perfekt. 
Kopp Mini
295 kr
Handgjord porslinskopp som passar lika bra för te som för kaffe. Formen varierar något från kopp till kopp - varje kopp är unik! Tillverkas för hand av Caroline
Melitta Caffeo Solo Sort. 10 st i lager
2 775 kr
Med en espressomaskin från Melitta kan du vara barista i ditt egna hem. Den hjälper dig att göra en perfekt kopp kaffe varje gång du använder den. Du kan även ställa in styrkan på kaffet. Denna modell är en helautomatisk espressomaskin vilket innebär att maskinen gör allt arbete för dig. Det är perfekt för dig som inte är intresserad av själva bryggningen utan hellre bara vill dricka en god kopp kaffe. Och vattentanken rymmer 1,2 liter vatten.
Kopp med bokstaven Z
189 kr
Kopp med vintagetypsnitt i benporslin av hög kvalité. Kan användas både till varm dryck, som förvaringsburk eller dekoration. En personlig kopp är den perfekta presenten!
Kopp med bokstaven V
189 kr
Kopp med vintagetypsnitt i benporslin av hög kvalité. Kan användas både till varm dryck, som förvaringsburk eller dekoration. En personlig kopp är den perfekta presenten!