Etui pendel (Mässing/guld)

Markslöjd

Etui pendel (Mässing/guld)

339 kr

Snygg och modern fönsterpendel i mässingfärgad metall. Snygg i kombination med en dekorationslampa. Placera en i ditt fönster, eller varför inte flera ihop i en grupp över bordet? Sladdlängd: 350cm, svart. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 339 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Bazar fönsterlampa (Svart)
499 kr
Den älskvärda Bazar - nu även som fönsterlampa. Skapad i en snygg och stilren design med dekorativa detaljer över lampans skärm. Den är lika snygg att placera i ditt fönster som över matbordet, eller varför inte fler ihop i grupp? Bazar finns i antingen sandsvart eller sandvit, båda med en vit insida.  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bronx M pendel (Svart)
399 kr
Snygg och stilren pendel, tillverkad i metall med en svart yta . Sprider ljuset på ett härligt sätt och passar lika bra i ditt fönster som fler tillsammans över ett matbord eller en köksö.  Sladdlängd: 350cm. Ljuskälla ingår ej.
Deborah pendel (Mässing/guld)
1 299 kr
Deborah är en vacker pendel som du kan variera i oändlighet med hjälp av dekorativa glödlampor. Den är stabil och mjuk, kan placeras i ditt fönster eller över bordet och sprider en lite romantisk känsla i rummet. Snygg finnish i mässing! Sladdlängd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Edge metallstjärna LED (Mässing/guld)
349 kr
Snygg, stilren och modern metallstjärna i mässingfärgad metall. Utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus. Enkel att placera i ditt hem och tillför både julkänsla, stil och elegans.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Bronx M pendel (Silver)
399 kr
Snygg och stilren pendel, tillverkad i metall med en yta i silver . Sprider ljuset på ett härligt sätt och passar lika bra i ditt fönster som fler tillsammans över ett matbord eller en köksö.  Sladdlängd: 350cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Bronx M pendel (Antikmässing)
399 kr
Snygg och stilren pendel, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Sprider ljuset på ett härligt sätt och passar lika bra i ditt fönster som fler tillsammans över ett matbord eller en köksö.  Sladdlängd: 350cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Winston pendel (Mässing/guld)
549 kr
Winston är en stilren och enkel pendel med en cylindrisk glaskupa och ett otroligt snyggt fäste i borstad mässing. Placera en och en eller flera på rad eller i klunga. Supersnygg pendel som passar lika bra i fönstret som över bordet eller bänken.  350cm tygsladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Como taklampa (Silver)
400 kr
Como är en tuff pendel som är naturligt robust och sliten. Tillverkad i metall och finns i tre olika färger. Placera gärna över matsalsbordet, i fönstret eller varför inte fler i rad över köksön?  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.   Art.nr / färg: 1432801 Silver, rustik 1432802 Guld, rustik 1432811 Guld, blank
Eagle pendel 22cm (Svart)
729 kr
Eagle är en snygg pendel i metall, antingen i svart eller vitt - båda med en dekorativ läderremsa på lampans topp. Lätt att placera i ditt hem, över köksbordet eller varför inte i vardagsrummet? Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
Viking pendel 14cm (Svart)
529 kr
En härlig pendel i metall, skapad i en industriell design. Häftig lampa att placera i ditt fönster, en och en eller fler i grupp över t.ex. ett bord. Finns kvar i svart eller vitt. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Etui mässing
999 kr
Snygg bordslampa i mässing med smyckesförvaring. Etui bordslampa är en snygg lampa i mässing med en smart finess. Lampfoten rymmer ett etui, dvs ett förvarings fack för ex dina smycken, medicin eller något annat litet som du inte vill tappa bort. Denna bordslampa är perfekt att ha i sovrummet, men passar självklart i husets alla rum(ej våtrum). Tillverkad i mässingfärgad metall, Bomullsskärm Ø13 cm. Transparent kabel, 2 m medföljer. Ljuskälla ingår ej. H53 Ø13 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/15W/E27.
Nod pendel (Betong)
599 kr
Vackra pendeln Nod - helt i betong, kombinerat med en svartvit tygsladd. Placera i ditt fönster, eller varför inte fler i grupp över ett matbord?  Sladdlängd: 320cm. Ljuskälla ingår ej.
Larry pendel svart (Svart)
529 kr
Larry är en snygg, mattsvart pendel i metall med kromade detaljer på skärmen och en matchande svart tygsladd. Placera lampan över t.ex. matsalsbordet, en och en eller kanske fler tillsammans på rad. Lampan är väldigt lätt att placera i ditt hem och smälter lätt in med övrig inredning. Sladdlängd: 150cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Bridge pendel 19cm (Svart)
425 kr
Stilren, enkel och inbjudande taklampa, skapad i runda och mjuka former. Dess design och enkelhet gör att du kan placera denna lampan vart du vill - i ditt fönster, fler tillsammans över ett matsalsbord eller varför inte i vardagsrummet? Den är otroligt elegant och trivsam att placera i ditt hem. Tillverkad i metall med mattsvart yta och tygsladd. Sladdlängd: 200cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Bridge pendel 26cm (Svart)
575 kr
Stilren, enkel och inbjudande taklampa, skapad i runda och mjuka former. Dess design och enkelhet gör att du kan placera denna lampan vart du vill - i ditt fönster, fler tillsammans över ett matsalsbord eller varför inte i vardagsrummet? Den är otroligt elegant och trivsam att placera i ditt hem. Tillverkad i metall med mattsvart yta och tygsladd. Sladdlängd: 200cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Pixla fönsterlampa (Svart)
179 kr
Pixla är en snygg fönsterlampa i metall som är tillgänglig i färgerna svart eller vitt. Ljuskällan är synlig bak ramen och ljuset sprids genom hålmönstret på ett fantastiskt sätt. Placera i ditt fönster eller varför inte fler tillsammans i grupp över ett bord? Matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Tree fönsterpendel (Mässing/guld)
259 kr
Tree är en snygg fönsterlampa i metall med ett snyggt mönster. Finns i färgerna mässing, koppar, krom, svart och vit. Sladdlängd: 110cm Ljuskälla ingår ej.
Nicolas bordsstjärna (Mässing/guld)
369 kr
Vacker stjärna med en fot i mässingfärgad metall och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Cindy klar/mässing (Mässing/guld)
2 689 kr
Cindy är en vacker taklampa i munblåst klarglas med snygga detaljer i mässing. Lampan hänger i tre stycken stålvajrar kombinerat med en snygg, svart tygkabel i fina kurvor. En given taklampa att placera över ditt köksbord, eller varför inte två vid sidan av varandra? Ljuskälla ingår ej.
Dizzy metallkon mässing
225 kr
En enkel snygg skruvad kon i mässingfärgad metall. Konen är utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett behagligt och stämningsfullt ljus. Placera i ditt fönster, på bordet eller varför inte i ett hörn där du behöver extra ljus. ​Integrerad LED-belysning.
Lute pendel (Mässing/guld)
4 179 kr
Lute pendel är en snygg, stilren och härlig pendel. Denna modell har ett lite dovt färgat glas med upphäng i antingen guld eller platina. En otroligt stilig pendel med synlig ljuskälla som sprider en lyxig och välkomnande känsla i ditt hem. Passar även bra i offentlig miljö, hängande ensam eller fler tillsammans i en klunga.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Direct pendel 11cm (Svart)
2 199 kr
Direkt är en otroligt snygg och stilren pendel i svart metall kombinerat med detaljer i mässing. En härlig pendel som är enkel att placera i ditt hem.  Matchande svart textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Fönsterlampa Plåt 10cm (Mässing/guld)
299 kr
En snygg fönsterpendel i plåt, med små dekorativa hål som pryder skärmen. Finns i flera olika färger. Sladdlängd: 110cm, svart sladd. Ljuskälla ingår ej.
Kross Lampfot Mässing 49cm (Mässing/guld)
599 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Lätt att placera i ditt hem med en valfri skärm i egen smak och tycke. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Waist pendel (Vit)
919 kr
Snygg taklampa i vit eller svart metall och härlig design. Den sprider ett bra ljus och de kromade detaljerna gör lampan väldigt spännande. Waist är lätt att placera ut i ditt hem och är både modern och snygg. Kabellängd: 150cm, vit tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Ögla mässing 45cm (Mässing/guld)
1 490 kr
Ögla är en snygg plafond med stilrena detaljer på utsidan av skärmen. Modern och diskret plafond som är enkel att placera i ditt hem. Skärmen är tillverkad av UV-beständig och slagtålig akryl och är helt återvinningsbar. Fästen i mässingfärgad metall. Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
Ögla mässing 55cm (Mässing/guld)
1 615 kr
Ögla är en snygg plafond med stilrena detaljer på utsidan av skärmen. Modern och diskret plafond som är enkel att placera i ditt hem. Skärmen är tillverkad av UV-beständig och slagtålig akryl och är helt återvinningsbar. Fästen i mässingfärgad metall. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.
Starling metallstjärna mässing
295 kr
En snygg och enkel stjärna i mässingfärgad metall. Med synlig ljuskälla kombinerad med stjärnans enkla och rena former så blir den väldigt snygg i ditt fönster. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
Imperia bordlampa (Mässing/guld)
599 kr
En snygg och stilfull bordlampa med runda, mjuka former. Lampan är i mässingfärgad metall, med en lampskärm i vit textil. Sladdlängd: 2m Ljuskälla ingår ej.
Tarbes bordlampa (Svart)
379 kr
Tarbes bordlampai stål, formad som en diamant. Väldigt snygg att placera på bord, i bokhyllor eller varför inte på fönsterkarmen? Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
Sigismund stjärna (Mässing/guld)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i guldfärgad metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Etui vägglampa (Mässing/guld)
1 145 kr
Den vackra och eleganta vägglampan Etui, mässingfärgad väggplatta med matchande sockel, stående på en grön marmorplatta. Vacker dekorationsbelysning till hallen eller sovrummet som garanterat drar blickar till sig. Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Cast pendel (Betong)
2 295 kr
Cast pendel - en fin pendel i betong som är lika fin hängande ensam som fler ihop i grupp. Lampan har raka och enkla former och är en snygg inredningsdetalj. Smälter lätt in i de flesta hem. Sladdlängd: 300cm, svart/vit tygsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Land pendel 20cm (Mässing/guld)
849 kr
Land - en snygg pendel i klarglas som ger ett behagligt och fint ljus. Finns med antingen mässingfärgade eller mattsvarta detaljer. Enkel att placera i ditt hem och kommer garanterat att imponera. Ljuskälla ingår ej. 
Raw Star råmässing 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råmässing. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råsilver 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råsilver. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Ramsvik mässing
295 kr
Ramsvik är en stilren, enkel och modern julstjärna i mässingfärgad metall och svart sladd. Passar perfekt i ditt fönster, eller i andra delar av hemmet där du behöver extra ljus. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Blend svart/mässing (Svart)
1 199 kr
Stilfull och läcker fönsterpendel i mattsvart metall med snygga detaljer i mässing. Placera den hängande ensam eller fler tillsammans i grupp. Passar i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.
Salut pendel (Svart)
669 kr
Salut är en enkel och vacker fönsterlampa med en vit mjukt formad glasskärm och ett fäste i svart metall. Den är lätt att placera i ditt hem och passar lika bra i både äldre och nyare inredningsstilar. Sladdlängd: 350cm (svart textilsladd). Ljuskälla ingår ej.
Flynn pendel (Mässing/guld)
309 kr
Flynn pendel i metall. Finns i mässing, svart, koppar och krom. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa.Sladdlängd: 400cm med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
Cognac pendel (Mässing/guld)
489 kr
Cognac är en elegant lampa som är tillverkad i metall, med mässingfärgade detaljer, skärm i klarglas och fullt synlig ljuskälla. Placera i ditt hem där alla kan se den och beundra dess skönhet!  Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Grid pendel 11cm (Vit)
549 kr
En snygg och modern pendel i metall som kommer i färgerna vit, svart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
Ritz fönsterpendel (Förkromad/blank)
599 kr
En snygg och stilren fönsterpendel i metall, som finns i färgerna krom, guld och koppar. Strömbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Pinto glaspendel (Vit)
759 kr
En stilfull pendel i glas, med detaljer i krom. Väldigt snygg hängande i ditt fönster, över en bänk eller flera tillsammans i en grupp. Finns i antingen opal/klarglas eller rökfärgat glas.  Ljuskälla ingår ej.
Boston fönster/tak 14cm (Silver)
599 kr
En snygg och rustik pendel i robust material. Finns i färgerna råsilver, råmässing och råkoppar. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Blend vit/mässing (Vit)
1 199 kr
Stilfull och läcker fönsterpendel i mattvit metall med snygga detaljer i mässing. Placera den hängande ensam eller fler tillsammans i grupp. Passar i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.
Round bordlampa kort (Svart)
319 kr
Modern och snygg bordlampa som är otroligt snygg i kombination med en dekorationslampa. Foten fås i antingen vit eller svart marmorprint. Du tänder och släcker lampan enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
Tarbes fönsterlampa (Koppar)
359 kr
Tarbes fönsterlampa i stål, formad som en diamant. Väldigt snygg att placera i ditt fönster, eller på andra platser i ditt hem. Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
Champagne pendel (Mässing/guld)
1 799 kr
Snygga och stilrena taklampan Champagne, i en skinande guldfärg och svart sladd. Är lika snygg hängande ensam, som flera tillsammans i grupp. Champagne finns också som bordlampa. Ljuskälla ingår ej.
Montreal pendel 16cm (Vit)
809 kr
En klassisk och snygg pendel i krom, med en kupa i opalglas. Lyser vackert upp ditt fönster eller andra platser i ditt hem. Finns även i en större variant. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
Posh bordlampa (Mässing/guld)
959 kr
Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Round bordlampa (Vit)
439 kr
Modern och snygg bordlampa som är otroligt snygg i kombination med en dekorationslampa. Round har fina detaljer i antikmässing och foten fås i antingen vit eller svart marmorprint. Ljuskälla ingår ej.
Silica pendel (Mässing/guld)
1 399 kr
En snygg och dekorativ pendel i klart glas och detaljer i mässing. Passar lika bra i fönstret som över ett bord. Kombinera gärna med en designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Dex pendel (Mässing/guld)
1 369 kr
Enkla och stilrena pendeln Dex finns i fyra olika färger och är lika trevlig att placera ensam som fler tillsammans i grupp. Den sprider ett inbjudande ljus och är lätt att placera ut i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 26cm smoke (Rökfärgad)
2 099 kr
En snygg, stilren och elegant pendel på 26cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
Gloria 32cm smoke (Rökfärgad)
2 599 kr
En snygg, stilren och elegant pendel på 32cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
Gloria 38cm smoke (Rökfärgad)
3 179 kr
En snygg, stilren och elegant pendel på 38cm i diameter. Den har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart textilsladd och detaljer i mässing. Finns i flera olika storlekar. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
Straight bordlampa 7-låg Mässing (Mässing/guld)
1 899 kr
En snygg mässingfärgad ljusstake i metall. Ljusstaken går att dimma och ger ett stämningsfullt ljus. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
Anemon fönsterpendel LED (Grå)
789 kr
En liten och lättplacerad pendel att hänga antingen i taket eller i ditt fönster. Lampan ger ett bländfritt och välkomnande ljus och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 380cm, svart sladd (vit sladd till vit lampa. Ljuskälla LED 2,5W ingår.
Pullman bordlampa (Mässing/guld)
1 029 kr
Pullman bordlampa med en snygg fot i mässingfärgad metall och en svart, rund tygskärm. Otroligt vacker bordlampa med guldig insida, vilket gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus när lampan är tänd. Du tänder och släcker lampan med vippströmbrytaren som är placerad på lampans fot. Sladdlängd: 200cm (svart tygsladd). Ljuskälla ingår ej.
Micro 20 batteri (Mässing/guld)
75 kr
En snygg guldfärgad ljusslinga i metall med 20st LED-dioder som du enkelt kan dekorera med i ditt hem. Placera i genomskinliga vaser eller pynta bordet - endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera med denna slingan. Sprider ett varmvitt ljus. Utrustad med timer. Sladdlängd: 300cm (+190cm ljusslinga). 3xAA-batterier ingår ej.
Fluid pendel 23cm (Vit)
1 495 kr
Fluid är en vacker pendel som är inspirerad av en vilande vattendroppe. Tidlös, mjuk och rund design och sprider en härlig atmosfär runtomkring sig. Lampan är lika snygg hängande ensam, som flera i grupp. Varför inte kombinera med den större modellen på 42cm?  Ljuskälla ingår ej.
Fluid pendel 42cm (Vit)
2 499 kr
Fluid är en vacker pendel som är inspirerad av en vilande vattendroppe. Tidlös, mjuk och rund design och sprider en härlig atmosfär runtomkring sig. Lampan är lika snygg hängande ensam, som flera i grupp. Varför inte kombinera med den mindre modellen på 23cm?  Ljuskälla ingår ej.  
Reno fönsterlampa (Svart)
399 kr
En snygg fönsterlampa i bambu som finns i kvar i färgen svart. Passar lika bra i fönstret som över ett bord eller en bänk. Sladdlängd: 350cm med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gloria bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
Saddle pendel (Mässing/guld)
319 kr
Saddle pendel - En otroligt snygg lampa med stilrena detaljer av svart läder och mässingfärgade socklar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa. 350cm svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
Frama E27 bordlampa (Mässing/guld)
650 kr
Denna snygga bordlampan från Frama är skapad i pulverlackad stål. Den är industriell, stilren och snygg att placera i ditt hem. Den finns i flera olika färger, en för varje smak. Kombinera med en dekorativ glödlampa för tuffast resultat. Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Less pendel (Mässing/guld)
895 kr
Less är en stilfull serie innehållande golvlampa, bordlampa och pendel. Finns i krom, koppar eller guld. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Nysö pendel 21cm (Svart)
599 kr
Nysö är en trevlig och stilren pendel i metall med en snygg och enkel design. Finns i färgerna svart eller vit, båda med transparent kabel.  Sladdlängd: 300cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Grid pendel 33cm (Vit)
1 049 kr
En snygg och modern takpendel i metall som kommer i färgerna vit, svart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
Grand Metro (Svart)
1 395 kr
Grand Metro - en härlig, unik och otroligt snygg taklampa i mattsvart metall. Kombinera med tre dekorativa ljuskällor och placera över soffbordet, i köket eller varför inte i sovrummet? Denna lampan fungerar i alla rum!  Sladdlängd: 250cm, svart tygsladd. Ljuskällor (3st) ingår ej.
Colon taklampa (Mässing/guld)
2 149 kr
Colon är en snygg, stilren taklampa i metall som har ett lite retro uttryck. Den finns i färgerna krom eller matt mässing, båda i en snygg kombination med pressat glas. Passar lika bra i köket som i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.  
Montreal pendel 28cm (Vit)
1 629 kr
En klassisk och snygg pendel i krom, med en kupa i opalglas. Lyser vackert upp ditt rum och passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet. Finns även i en mindre variant. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
Hägring glas (Antikmässing)
3 690 kr
En snygg pendel med en kupa i klarglas och snygga detaljer i antingen mässing eller antikmässing. Synlig ljuskälla och svart textilsladd. Sladdlängd: 300cm Ljuskälla ingår ej.  
EDGE metallstjärna 30L koppar
299 kr
En snygg och stilren julstjärna i mässingfärgad metall. Placera den i ditt fönster eller varför inte på andra öppna ytor i ditt hem. Stjärnan har 30st små LED-lampor som sprider ett fint och diskret ljus. Passar perfekt i våra mörka årstider. Finns även i andra färger. Integrerad LED-belysning.
Sigismund stjärna (Svart)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Disc pendel 1L (Mässing/guld)
549 kr
Disc pendel i metallfärgad mässing eller krom, dekorera med en snygg ljuskälla! Ljuskälla ingår ej.
Socket bordlampa (Mässing/guld)
1 799 kr
Socket är en stilren och härlig bordlampa i solid mässing. Den tar inte mycket plats på bänken, men ger ett elegant och vackert intryck. Placera på bänken, sängbordet eller varför inte på fönsterbrädan. Socket är enkel att placera där du önskar i ditt hem. Svart textilsladd.  Ljuskälla ingår ej.
Work taklampa (Svart)
2 499 kr
Work är en snygg taklampa i metall, i härliga former och en industriell design. Sprider ett bra ljus och passar lika bra hängande ensam över t.ex. ett matbord, eller fler hängande i grupp över köksön. Sladdlängd: 300cm, silikonkabel. Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 58cm (Mässing/guld)
899 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 45cm (Mässing/guld)
659 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. ​Ljuskälla ingår ej.
Fönsterpendel guld/klar Bloomingville (Mässing/guld)
1 149 kr
Fönsterpendel med klarmönstrat glas och lampsockel i mässing. 2,5m svart kabel utan kontakt. Ljuskälla ingår ej.
Speceri taklampa (Förkromad/blank)
479 kr
Här har du en riktigt härlig och luftig liten taklampa som är lika snygg att placera ensam som flera i grupp. Fästet kommer i två olika färger - krom eller mässing. Den härligt formade kupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna touch på lampan. Sladdlängd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 36cm (Mässing/guld)
399 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 36cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej
Patton pendel (Svart)
629 kr
Patton är en snygg och enkel pendel i en rundad och mjuk design. Passar lika bra i fönstret som över bordet eller bänken. Finns i svart eller vitt. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 65cm (Mässing/guld)
799 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och hela 65cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)
859 kr
Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
Gylling stjärna mässing
349 kr
Den otroligt snygga julstjärnan Gylling, i mässingfärgad metall, kommer sprida en varm och härlig julkänsla i ditt hem. Placera den i ditt fönster eller på andra öppna ytor i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Arki 20 pendel (Svart)
1 099 kr
Arki är en snygg och stilren pendel i metall med en svart yta, matchande kabel och takkopp. Passar bra i alla typer av rum och interiörer. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Gloria fönsterpendel smoke (Rökfärgad)
1 139 kr
En snygg, stilren och elegant fönsterpendel. Lampan har en kupa i rökfärgat glas, tvinnad svart sladd och detaljer i mässing. 3,5m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Zip fönsterlampa (Svart)
1 259 kr
Zip fönsterlampa har en glasskärm med ett läderöverdrag och dragkedja. En väldigt snygg fönsterlampa med kromdetaljer som både sprider ett bra ljus och är en snygg inredningsdetalj.  Sladdlängd: 350cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Grenverk tak singel (Mässing/guld)
5 125 kr
Den otroligt eleganta taklampan Grenverk, gjord i råmässing i snygg kombination med svart skärm. Mycket dekorativ design. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Etui bordlampa (Mässing/guld)
1 579 kr
En härlig och dekorativ bordlampa i mässingfärgad metall och svarta detaljer. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på lampans fot. En vacker inredningsdetalj till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
Fönsterlampa Plåt 7cm (Förkromad/blank)
429 kr
En snygg fönsterpendel i plåt, med små dekorativa hål som pryder skärmen. Finns i flera olika färger. Sladdlängd: 110cm, svart sladd. Ljuskälla ingår ej.
Bristol bordsfot (Vit)
549 kr
Bristol är en stilren och enkel bordlampa i antingen vit marmor eller betong. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Sladdlängd: 180cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.  
Pyramid pendel (Antikmässing)
889 kr
En klassisk, snygg och pyramidformad pendel i en industriell design. Skärmen är i klarglas och detaljerna på pendeln fås i antingen antikmässing, svart eller krom, med matchande sladd.  Blir extra dekorativ i kombination med en snygg dekorationsglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Hermine matt mässing
599 kr
Snygg och dekorativ vägglampa i mässing Hermine vägglampa är en snygg lampa i mässingfärgad metall med dekorativt utskuret mönster. Denna lampa skapar en ombonad och avslappnad atmosfär i din inredning och passar utmärkt i husets alla rum.  Matcha ihop med bordslampan, golvlampan eller taklampan i samma serie för att skapa en helhet i din inredning. Transparent kabel 2 m. Ljuskälla ingår ej.  H21 B13 L22 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/E14  
Fabian bordlampa (Svart)
1 775 kr
Fabian är en snygg, mattsvart bordlampa med två stycken vridbara kupor i opalglas. Sprider ett bra ljus och är en snygg och stilren inredningsdetalj som är enkel att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm, svart textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Embla pendel (Vit)
599 kr
Embla är en vacker pendel, tillverkad i glas i fem olika färger. Vacker och enkel samtidigt som den är otroligt elegant! Placera den hängande ensam eller varför inte fler tillsammans i grupp?  Ljuskälla ingår ej.