Edge metallstjärna LED (Mässing/guld)

Star Trading

Edge metallstjärna LED (Mässing/guld)

245 kr

Snygg, stilren och modern metallstjärna i mässingfärgad metall. Utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus. Enkel att placera i ditt hem och tillför både julkänsla, stil och elegans.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.

Läs mer...

Köp hos LampGallerian för 245 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Edge hängande hjärta (Mässing/guld)
210 kr
Edge är ett vackert och dekorativt hängande hjärta, utrustad med 25st LED-lampor (ej utbytbara) som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig. Tillverkad i mässingfärgad metall.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Superstjärna 45cm (Mässing/guld)
259 kr
Otroligt vacker och härlig stjärna i metall med mässingfärgad yta, skapad i en enkel och ren design. Utrustad med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus. Placera den där alla kan beundra den!  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Sparkling stjärna på fot (Förkromad/blank)
119 kr
Vacker metallstjärna på fot som är utrustad med 15st (ej utbytbara) LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus omkring sig. Tillverkad i förkromad metall. Enkel att placera ut i ditt hem och tillför en härlig julkänsla.  Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Superstjärna 25cm (Mässing/guld)
137 kr
Otroligt vacker och härlig stjärna i metall med mässingfärgad yta, skapad i en enkel och ren design. Utrustad med 30st LED-lampor som sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus. Finns även i en större storlek. Placera den där alla kan beundra den!  Sladdlängd: 300cm + transformator. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
EDGE metallstjärna 30L koppar
210 kr
En snygg och stilren julstjärna i mässingfärgad metall. Placera den i ditt fönster eller varför inte på andra öppna ytor i ditt hem. Stjärnan har 30st små LED-lampor som sprider ett fint och diskret ljus. Passar perfekt i våra mörka årstider. Finns även i andra färger. Integrerad LED-belysning.
Stolt dekorationsstjärna LED (Silver)
735 kr
Vacker och stilren metallstjärna i silverfärgad metall. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Godkänd både för inomhus- och utomhusbruk.  Plug-in-transformator. Integrerad LED-belysning. 
Dizzy metallkon mässing
158 kr
En enkel snygg skruvad kon i mässingfärgad metall. Konen är utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett behagligt och stämningsfullt ljus. Placera i ditt fönster, på bordet eller varför inte i ett hörn där du behöver extra ljus. ​Integrerad LED-belysning.
Elljusstake 4L LED (Silver)
549 kr
Snygg elljusttake i en lite industriell stil. Skapad i metall med silverfärgad yta, 4st ljus och enkla, cylindriska former. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Otroligt stilren ljusstake som tillför stil och elegans i rummet. Sladdlängd: 240cm + strömbrytare. Integrerad LED-belysning.
Curly krans 45cm (Förkromad/blank)
235 kr
Vacker metallkrans i förkromad metall. Utrustad med 50st LED-lampor som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Otroligt vacker krans som garanterat sprider julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning. 
Toppstjärna Topsy (Silver)
67 kr
Mycket fin och stilren metallstjärna som du placerar i toppen av granen. Stjärnan är utrustad med en timerfunktion som gör att du enkelt kan ställa in när den ska lysa. Den drivs av 4st AA-batterier och sprider ett varmvitt och inbjudande ljus. Integrerad LED-belysning.
Dizzy metallkon koppar
158 kr
En enkel snygg skruvad kon i kopparfärgad metall. Konen är utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett behagligt och stämningsfullt ljus. Placera i ditt fönster, på bordet eller varför inte i ett hörn där du behöver extra ljus. Integrerad LED-belysning.
Istappsslinga 16 LED (Amber)
266 kr
En snygg, stilren och verklighetstrogen istappslinga som är anpassad för utomhusbruk. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus genom istapparna.  Avstånd mellan lampor: 25cm.  Sladdlängd: 1000cm, vit kabel. Integrerad LED-belysning.
Metallstjärna stående (Silver)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med silverfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
View taklampa LED (Förkromad/blank)
2 895 kr
View är en fin taklampa i kromad metall med en bländfri skärm i vit akryl. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus som du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på. Stilren och elegant taklampa som tillför stil och elegans i ditt hem. Integrerad LED-belysning. 
Superstjärna 25cm (Förkromad/blank)
137 kr
Otroligt vacker och härlig stjärna i metall med förkromad yta, skapad i en enkel och ren design. Utrustad med 30st LED-lampor som sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus. Finns även i en större storlek. Placera den där alla kan beundra den!  Sladdlängd: 300cm + transformator. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Istappsslinga 32st LED (Amber)
448 kr
En snygg, stilren och verklighetstrogen istappslinga som är anpassad för utomhusbruk. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus genom istapparna. Färgen på dessa istappar är i amber. Avstånd mellan lampor. 25cm.  Sladdlängd: 1000cm, vit kabel. Integrerad LED-belysning.
Mira metallhjärta 70cm LED (Svart)
199 kr
Vackert hjärta i metall som inte bara ger ljus utan är också en väldigt stilfull inredningsdetalj. Hjärtat är utrustad med 80st LED-lampor som ger ett varmt och inbjudande ljus.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
View golvlampa LED (Förkromad/blank)
3 349 kr
Snygga golvlampan View i kromad metall och en skärm i bländfri vit akryl. Fantastiskt fin golvlampa som tillför stil och elegans i ditt hem. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K).  Lampan har golvströmbrytare. Integrerad LED-belysning.
Lumiwall stjärn-siluett LED (Grå)
175 kr
Denna vackra julstjärnan är tillverkad i metall och är anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 54st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Placera ute på altanen, på verandan eller på balkongen och låt den lysa upp hemma hos dig i årets mörkare tider.  Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Slide golvlampa LED (Förkromad/blank)
4 295 kr
Den stilrena och snygga golvlampan Slide, med en fot i kromad metall, yta i satin nickel med bländfria och snygga akrylskärmar. Slide tillför en modern känsla i ditt hem och sprider ett bra ljus. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus.  Utrustad med golvströmbrytare. Integrerad LED-belysning. 
String light 40L LED (Mässing/guld)
49 kr
Snygg mässingfärgad tråd som innehåller 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Använd denna batteridrivna slinga för att pynta bordet, växterna eller hyllan. Även utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Etui pendel (Mässing/guld)
339 kr
Snygg och modern fönsterpendel i mässingfärgad metall. Snygg i kombination med en dekorationslampa. Placera en i ditt fönster, eller varför inte flera ihop i en grupp över bordet? Sladdlängd: 350cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Stolt dekorationsgran LED (Silver)
907 kr
Vacker och stilren metallgran i silverfärgad metall. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Godkänd både för inomhus- och utomhusbruk.  Plug-in-transformator. Integrerad LED-belysning. 
Nest plafond LED (Mässing/guld)
1 839 kr
Vacker, stilren och modern plafond i metall, med en vit kupa i akryl. Nest är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus i rummet och skapar en härlig ljusbild. Välj mellan färgerna guld eller silver.  Integrerad LED-belysning.  
Line metallstjärna koppar LED
252 kr
Line är en snygg julstjärna i kopparfärgad metall, med raka, enkla linjer. På stjärnan är de 20st små LED-lampor som ger ett stämningsfullt och fint ljus. Placera stjärnan i ditt fönster eller på andra öppna ytor i ditt hem. Finns även i andra färger. Integrerad LED-belysning. 
Sunrise Light up-/downlight LED (Förkromad/blank)
3 499 kr
Sunrise Light är en otroligt snygg och stilren lampa som verkligen tillför elegans och stil i ditt hem. Den är gjord i metall med kromad yta och en bländfri akrylskärm. Lampan är utrustad med LED-belysning och den sprider både ett upp- och nedljus vilket gör den otroligt effektfull. Du kan även justera lampan i höjden med en maxhöjd på 110cm. Integrerad LED-belysning. 
Stil plafond liten LED (Vit)
1 699 kr
Stil är en snygg, enkel och stilren plafond som är enkel att placera ut i ditt hem. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett naturligt och bra ljus.  Integrerad LED-belysning.
Circle bordlampa (Vit)
749 kr
Snygg, stilren och modern bordlampa som enkelt smälter in med övrig inredning. Tillverkad i metall med ett cirkelformat lamphuvud och en mycket praktisk flexarm som gör att du kan rikta ljuset helt efter behov. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Den har också en dimmer på lamphuvudet så att du kan ställa in hur starkt du vill att lampan ska lysa. Sladdlängd: 180cm. Integrerad LED-belysning.
Circle golvlampa (Vit)
1 299 kr
Snygg, stilren och modern golvlampa som enkelt smälter in med övrig inredning. Tillverkad i metall med ett cirkelformat lamphuvud och en mycket praktisk flexarm som gör att du kan rikta ljuset helt efter behov. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (2700K). Den har också en dimmer på lamphuvudet så att du kan ställa in hur starkt du vill att lampan ska lysa. Sladdlängd: 200cm. Integrerad LED-belysning.
Gusto golvlampa LED (Svart)
959 kr
Gusto är en stilren golvlampa, tillverkad i svartlackad metall med en praktisk mässingfärgad flexarm. Vrid lampan helt efter eget behov av ljus. Fungerar bra att placera bak fåtöljen då den ger ett optimalt läsljus. Den har integrerat LED-ljus som sprider ett varmvitt ljus. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt ställer in ljusstyrkan. Storlek på skärm: diameter 4,2cm, längd 8cm. Integrerad LED-belysning. 
Gusto 3 golvlampa LED (Vit)
1 729 kr
Gusto 3 är en stilren, snygg och dekorativ golvlampa med tre stycken vridbara spotlights. Den är tillverkad i metall och finns i två olika utföranden. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K). Den är också utrustad med dimmer - du väljer själv vilken ljusstyrka som passar för stunden. Sladdlängd: 170cm, svart. Fotdimme på sladden.  Integrerad LED-belysning. 
Dew Drop bukettslinga LED (Grå)
210 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 360 LED-lampor avger ett varmvitt och välkomnande ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Tube golvlampa LED (Förkromad/blank)
3 199 kr
Tube är en snygg golvlampa som tillför både ljus och stil i ditt hem. Den är skapad i kromad metall kombinerat med en skärm i bländfri vit akryl. Lampan är dimbar, så du ställer enkelt in ljusstyrkan med hjälp av on-/offknappen som är placerad på lampans topp. Sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning. 
Dew drop 20-Ljus + puck (Grå)
35 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är formad som en puck och är enkel att gömma eller placera under andra föremål. Slingan är utrustad med 20st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  2xAA-batterier medföljer ej. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 40-Ljus + puck (Grå)
49 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är formad som en puck och är enkel att gömma eller placera under andra föremål. Slingan är utrustad med 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  2xAA-batterier medföljer ej. Integrerad LED-belysning.
Roncade bordlampa LED (Förkromad/blank)
1 199 kr
Vacker och stilren bordlampa i aluminium/stål och förkromad yta. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och fint ljus (3000K) och dessutom är otroligt vacker. Placera i fönstret, på bänken eller nattduksbordet och låt den sprida elegans i ditt hem. Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga Dew Drop 110cm (Mässing/guld)
28 kr
Batteridriven mässingfärgad ljusslinga med 12st LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus. Optimal ljusslinga till att dekorera ditt bord, dina blommor, i fönstret eller där du önskar att lägga lite fokus och värme.  Integrerad LED-belysning. 2st batterier ingår.
Snöflinga 52cm LED (Vit)
175 kr
Vacker vit snöflinga, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 42st LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus. Placera på altanen, verandan eller balkongen och låt snöflingan få sprida ett härligt ljus i våra mörka årstider. Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Rotting Ren 90cm LED (Beige/brun)
490 kr
Denna vackra renen i rotting står gärna i din trädgård i mörkare tider för att lysa upp och sprida julkänsla. Den är utrustad med 64st LED-lampor som sprider ett varmt och härligt ljus i din trädgård. Den är också utrustad med timer. Den finns även i andra storlekar som är snygga att kombinera med. Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Monza vägg LED (Mässing/guld)
999 kr
Snygg, stilren och modern - Monza vägglykta i aluminium, i färgerna mässing eller koppar. Riktbar utomhusspot med intergrerad LED-belysning. Sprider ett varmvitt och bra ljus, perfekt för att lysa upp specifika föremål och/eller växter. Integrerad LED-belysning.
Ottawa krans 38cm LED (Grön)
123 kr
Vacker krans, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 16st LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus i kransen. Häng den på dörren eller placera den på trappen och låt den lysa upp din jul. Kabelllängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning. 
Dew drop bukettljusslinga 720L (Klar/transparent)
336 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 720 LED-lampor är placerade längst hela slingan och sprider ett bra och fint ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Nice uplight LED (Antikmässing)
1 749 kr
Nice är en snygg, stilren och praktisk golvlampa som sprider ett varmvitt ljus i ditt hem. Den praktiska läsarmen är enkel att rikta och justera helt efter behov, vilket gör den optimal till t.ex. läsning. Både uplighten och läsarmen är utrustad med LED-belysning och har två separata dimrar. Finns i tre olika färger.  Integrerad LED-belysning. Upligt - 18W LED, Arm - 5W LED.
Snöflinga 52cm LED (Svart)
161 kr
Vacker svart snöflinga, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 42st LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus. Placera på altanen, verandan eller balkongen och låt snöflingan få sprida ett härligt ljus i våra mörka årstider. Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Micro 20 batteri (Mässing/guld)
53 kr
En snygg guldfärgad ljusslinga i metall med 20st LED-dioder som du enkelt kan dekorera med i ditt hem. Placera i genomskinliga vaser eller pynta bordet - endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera med denna slingan. Sprider ett varmvitt ljus. Utrustad med timer. Sladdlängd: 300cm (+190cm ljusslinga). 3xAA-batterier ingår ej.
Flaggstångsslinga 224 LED (Svart)
399 kr
Snygg flaggstångbelysning med 224st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Låt denna fina belysning lysa upp din trädgård i årets mörkare tider.  Kabellängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Art Work golv LED (Aluminium)
4 995 kr
Art Work är en stilren, modern och otroligt snygg golvlampa, tillverkad i aluminium och bländfria akrylskärmar. Den är utrustad med LED-belysning i en varmvit färgton (3000K) som du enkelt kan dimma efter behov. Art Work tillför verkligen elegans och stil i ditt hem.  Integrerad LED-belysning. 
Vindla golvlampa LED (Förkromad/blank)
2 379 kr
Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i förkromad metall med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem. Integrerad LED-belysning. 
Slinga 600 LED (Svart)
749 kr
Härlig slinga anpassad för utomhusbruk, utrustad med 600 mikro LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. En vacker ljusslinga som kommer sprida ljus över många jular framöver.  Avstånd mellan lampor: 7cm. Sladdlängd: 500cm. Integrerad LED-belysning.
Upscale LED plafond 22cm (Svart)
579 kr
Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen.  Integrerad LED-belysning.
Upscale LED plafond 28cm (Svart)
679 kr
Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen. Integrerad LED-belysning.
Nysö pendel (Svart)
449 kr
Snygg, enkel och stilren taklampa som sprider ett bra ljus. Tillverkad i metall med en mattsvart yta, vit insida och förkromade detaljer. Mycket uppskattad och intressant taklampa som är diskret samtidigt som den tillför stil och elegans i rummet som den placeras i.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Bordstall 60cm (Grön)
158 kr
En snygg och julig tall att ställa på ditt bord eller bänk. Tallen är utrustad med 20st små LED-lampor som sprider ett diskret och vackert ljus som bidrar till en härlig julkänsla i ditt hem. Tallen har även timer. 3xAA ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Cape fasadbelysning (Svart)
849 kr
Cape är en snygg vägglampa, anpassad för att placera utomhus. Den är tillverkad i lackerad aluminium och finns i antingen svart eller vitt. Den är dessutom utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett bra och varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning. 
Ljusslinga 8L lyktor guld (Mässing/guld)
449 kr
Snygg och stilig partyslinga, innehållande 8st guldiga lyktor som hänger från en transparent kabel. Varje lykta är utrustad med LED-belysning av mycket hög kvalitet, som sprider ett stämningsfullt varmvitt ljus. Avståndet mellan lyktorna är 100cm och de finns i fler färger. Anslutningssladd: 1000cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
WOW LED vägglampa (Vit)
399 kr
Wow! spana in denna lampan! Härlig LED-lampa som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den sitter gärna på din vägg och sprider lite "wow-känsla" i ditt hem. Sladdlängd: 240cm + strömbrytare och transformator. Integrerad LED-belysning.
Julgran Visby 180cm LED (Grön)
665 kr
Visby är en snygg, verklighetstrogen julgran som är anpassad för utomhusbruk. 180cm i höjd och utrustad med 120st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus över julgranen. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
JWDA pendel (Borstat stål)
2 749 kr
JWDA är en vacker och stilren pendel som tillför elegans och stil i ditt hem. Med en kupa i opalglas och ett fäste i antingen borstat stål eller mässingfärgad metall. Lampan är utrustad med en dimmer som är placerad på fästet. Sprider ett behagligt och välkomnande ljus genom glaskupan. Ljuskälla ingår ej.
Glitter LED 20cm klar (Förkromad/blank)
499 kr
Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
Glitter LED 28cm klar (Förkromad/blank)
599 kr
Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
Ottawa Girlang 500cm (Grön)
301 kr
En snygg och verklighetstrogen girlang på 500cm. Utrustad med 60st LED-lampor som sprider ett varmvitt och välkomnande ljus. Klä in verandan, altanen eller fönsterlådorna och låt denna härliga girland lysa upp din trädgård. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Glow glaskula 15cm LED (Beige/brun)
126 kr
Glow är en vacker glaskula i bärnstensfärgat glas. Bak glaset finns en liten LED-ljusslinga som sprider ett varmvitt ljus. I LED-slingan ingår 40st LED-lampor som tillsammans skapar en otroligt vacker dekorationsbelysning. Den är också utrustad med timer. Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Bend pollare (Antracitgrå)
2 599 kr
Den snygga pollaren Bent i antracit. Snygg och stilren pollare som sprider ett behagligt och inbjudande ljus! Den är utrustad med integrerad LED-belysning vilket är optimalt i utomhusmiljö - Den ger ett bra ljus samtidigt som den är energisnål.  Integrerad LED-belysning.
Lasana 2 golvlampa LED (Förkromad/blank)
3 299 kr
Är du på jakt efter en lyxig och elegant golvlampa? Här har vi Lasana 2 - en snygg golvlampa i en stilren design. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K) och skapar en känsla av elegans i rummet. Den är tillverkad i stål/aluminium och är av mycket hög kvalitet.  Integrerad LED-belysning
Ljusslinga Dew Drop (100) (Silver)
137 kr
Vacker dekorationsslinga som du kan placera där du behöver lite extra ljus och stämning i ditt hem. Placera på bordet, fönsterkarmen, i krukor eller vaser och låt den sprida en härlig inbjudande känsla hemma hos dig. Sprider ett varmvitt ljus.  Anslutningskabel: 300cm. Integrerad LED-belysning. 
Hud vägglampa LED (Förkromad/blank)
579 kr
En snygg badrumslampa med ett fäste i kromad metall och två vita kupor i plast. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett starkt, jämt och varmvitt ljus, perfekt för badrummet. Integrerad LED-belysning.
Artist 40cm LED (Svart)
2 999 kr
Artist är en snygg, stilren och enkel taklampa i metall, med en mattsvart yta och matchande kabel. Med integrerad LED-belysning sprider Artist ett bra och behagligt ljus i ditt hem. Den finns även i en mindre storlek (25cm).  Integrerad LED-belysning.
Artist 25cm LED (Svart)
1 849 kr
Artist är en snygg, stilren och enkel taklampa i metall, med en mattsvart yta och matchande kabel. Med integrerad LED-belysning sprider Artist ett bra och behagligt ljus i ditt hem. Den finns även i en större storlek (40cm).  Integrerad LED-belysning.
Siluett vinkande tomte (Röd)
630 kr
Snygg, röd siluett av en tomte som lyser upp och sprider en härlig julkänsla i din trädgård. Tomten är utrustad med 300st LED-lampor som sprider ett rött och varmt ljus som kommer lysa upp din trädgård i många jular framöver. Integrerad LED-belysning. 
Palmera 1 LED (Förkromad/blank)
749 kr
En enkel och stilren badrumslampa i stål, med en snygg cylinder i opalglas. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus. Finns i krom eller borstad stål. Integrerad LED-belysning.
Dew Drop bukettljusslinga 125 LED (Klar/transparent)
105 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 125st LED-lampor avger ett bra och fint ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Love LED vägglampa (Vit)
399 kr
Spread some love! Ja, sprid lite kärlek i ditt hem med hjälp av denna härliga vägglampan. Love sprider ett varmt och behagligt ljus och är utrustad med LED-belysning. Sladdlängd: 240cm + strömbrytare och transformator. Integrerad LED-belysning.
Twisted Micro 48 (Silver)
91 kr
Snygg och härlig ljusslinga med tvinnad kabel och 48st LED-lampor som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Dekorera bordet, lägg i vaser eller snurra kring andra föremål. Den sprider en härlig julkänsla hemma hos dig! Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Magellan 3-spot LED (Förkromad/blank)
1 199 kr
Magellan är enkel, stilren och diskret uppe i ditt badrumstak. Den är gjord i metall med en kromad yta och tre stycken fasta spotlights. Lamporna är utrustade med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus (3000 Kelvin).  Integrerad LED-belysning.
Leonard taklampa (Mässing/guld)
4 999 kr
Leonard är en stilren och trevlig taklampa i stål med 5st hängande ljuskällor. Passar perfekt över soffbordet och sprider ett bra och inbjudande ljus i ditt hem. Den ger rummet en känsla av elegans och stil. Denna varianten är i solid mässing, med svarta lampsocklar och matchande textilkabel. Använd gärna dekorativa glödlampor för att skapa din egna stil på lampan. Sladdlängd: 300cm. Ljuskällor ingår ej.
Viggen plafond LED (Vit)
525 kr
Viggen är en enkel och klassisk plafond i vitt glas som är lätt att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Den smälter in fint i de flesta rum och inredningsstilar. Fästerna på plafonden är i kromad metall. Integrerad LED-belysning.
Solin vägglampa LED (Vit)
929 kr
Tuff vägglampa, tillverkad i metall i en stilren design. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus.  Transparent kabel + strömbrytare och stickkontakt. Integrerad LED-belysning. 
Light Hill ljusstake (Svart)
210 kr
Snygg och stilren ljusstake i svartlackad metall med 15st ljus. Sprider ett stämningsfullt ljus och är enkel att placera i ditt hem. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Miro tavelbelysning LED (Mässing/guld)
669 kr
Snygga tavelbelysningen Miro är tillverkad i metall och finns i tre olika färger - något för alla smaker. Miro har integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och kommer tillsammans med strömbrytare och stickkontakt.  Integrerad LED-belysning. 
Magellan 4-spot LED (Förkromad/blank)
1 695 kr
Magellan är enkel, stilren och diskret uppe i ditt badrumstak. Den är gjord i metall med en kromad yta och fyra stycken fasta spotlights. Lamporna är utrustade med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus (3000 Kelvin).  Integrerad LED-belysning.
Metallstjärna 35cm (Koppar)
350 kr
Otroligt snygg och stilren metallstjärna i råkoppar. Tillverkad i en industriell stil, i raka enkla former och naturligt sliten yta. Använd en dekorativ glödlampa i stjärnan så har du en riktigt härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna 45cm (Silver)
499 kr
Otroligt snygg och stilren metallstjärna i råsilver. Tillverkad i en industriell stil, i raka enkla former och naturligt sliten yta. Använd en dekorativ glödlampa i stjärnan så har du en riktigt härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Piute fasadbelysning enkel LED (Svart)
995 kr
Snygga och enkla Piute finns både som enkel och dubbel fasadbelysning - här är den enkla. Med integrerad LED-belysning så sprider denna lampan ett behagligt varmvitt ljus på din altan, i din trädgård eller där du önskar att placera den. Integrerad LED-belysning.
Berg rottinglykta LED (Grå)
980 kr
Denna vackra bordslykta passar lika bra inne som ute. Tillverkad i rotting med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Placera på bordet, bänken eller varför inte ute på trappen.  Sladdlängd: 500cm + plug-in-trafo. Integrerad LED-belysning. 
Gusto golvlampa LED (Vit)
1 149 kr
Gusto är en stilren golvlampa, tillverkad i vitlackad metall med en praktisk förkromad flexarm. Vrid lampan helt efter eget behov av ljus. Fungerar bra att placera bak fåröljen då den ger ett optimalt läsljus. Den har integrerat LED-ljus som sprider ett varmvitt ljus. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt ställer in ljusstyrkan. Storlek på skärm: diameter 4,2cm, längd 8cm. Integrerad LED-belysning. 
Fold fasadbelysning (Vit)
1 079 kr
Fold är en fantastisk utomhuslampa som kombinerar stil med enkelhet. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Tillverkad i högkvalitativa material som åldras vackert. Placera på din vägg och låt alla beundra dess skönhet. Ställ enkelt in ljuset så som du önskar, se bilder.  Integrerad LED-belysning. 
Bin pendel 3a LED (Vit)
1 999 kr
Bin pendel är stilren och otroligt snygg. Gjord i aluminium med en vit yta och består av tre stycken hängande lampor. Passar perfekt över t.ex. köksön eller över ett avlångd bord. Pendeln är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett väldigt bra ljus. Integrerad LED-belysning.
Angel fönsterstjärna 45cm LED (Vit)
210 kr
Angel är en vacker vit stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Slinga 80 varmvit LED (Vit)
329 kr
Vacker och stämningsfull ljusslinga, anpassad för utomhusbruk. Utrustad med 80st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig. Klä in altanen, balkongen eller varför inte träd eller buskar med denna dekorativa ljusslinga. Avstånd mellan lampor: 8cm. Sladdlängd: 500cm, transparent. Integrerad LED-belysning. 
Land rottinghjärta LED (Beige/brun)
525 kr
Denna vackra bordsdekoration passar lika bra inne som ute. Tillverkad i rotting med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Placera på bordet, bänken eller varför inte ute på trappen.  Sladdlängd: 500cm + plug-in-trafo. Integrerad LED-belysning. 
Angel fönsterstjärna 60cm LED (Trä)
231 kr
Angel är en vacker vitlacerad stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Metallstjärna 45cm (Råmässing)
499 kr
Otroligt snygg och stilren metallstjärna i råmässing. Tillverkad i en industriell stil, i raka enkla former och naturligt sliten yta. Använd en dekorativ glödlampa i stjärnan så har du en riktigt härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Jorba fasadbelysning LED (Vit)
449 kr
Jorba är en snygg och enkel vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i gjuten aluminium med skyddande plastkupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Välj mellan färgerna vit eller antracit. Integrerad LED-belysning. 
Greige 20-ljus (Grå)
295 kr
Ljusslingorna från Irislights tillför det lilla extra i ditt hem. Greige är en vacker ljusslinga med 20 stycken blandade grå och krämfärgade bollar som är gjorda av tunn handfärgad tråd. Ljusslingan är utrustad med LED-belysning som beräknas hålla i ca 50.000 timmar. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj. Integrerad LED-belysning.
Greige 35-ljus (Grå)
425 kr
Ljusslingorna från Irislights tillför det lilla extra i ditt hem. Greige är en vacker ljusslinga med 35 stycken blandade grå och krämfärgade bollar som är gjorda av tunn handfärgad tråd. Ljusslingan är utrustad med LED-belysning som beräknas hålla i ca 50.000 timmar. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 40-ljus + batterihållare (Grå)
49 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är utformad för att passa i flaskhalsen på de flesta flaskor (se bilder), men självklart kan du använda den på andra sätt ocks¨å. Slingan är utrustad med 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  Integrerad LED-belysning.
All Black 35-ljus (Svart)
425 kr
Ljusslingorna från Irislights tillför det lilla extra i ditt hem. All Black är en vacker och behaglig ljusslinga med 35 stycken svarta bollar gjorda av tunn handfärgad tråd. Ljusslingan är utrustad med LED-belysning som beräknas hålla i ca 50.000 timmar. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj. Integrerad LED-belysning.
Mellow 35-ljus (Flerfärgad)
425 kr
Ljusslingorna från Irislights tillför det lilla extra i ditt hem. Mellow är en vacker ljusslinga med 35 stycken bollar i olika färger som är gjorda av tunn handfärgad tråd. Ljusslingan är utrustad med LED-belysning som beräknas hålla i ca 50.000 timmar. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj. Integrerad LED-belysning.
Mellow 20-ljus (Flerfärgad)
295 kr
Ljusslingorna från Irislights tillför det lilla extra i ditt hem. Mellow är en vacker ljusslinga med 20 stycken bollar i olika färger som är gjorda av tunn handfärgad tråd. Ljusslingan är utrustad med LED-belysning som beräknas hålla i ca 50.000 timmar. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj. Integrerad LED-belysning.