Dia-/negativ- och bildskanner Rollei PDF-S 340

ROLLEI

Dia-/negativ- och bildskanner Rollei PDF-S 340

1 499 kr

Ta hand om gamla foton, negativ och diabilder så att fler än du kan njuta av dem. Skannern digitaliserar dina bilder, framtidssäkert och utan risk för att de ska blekas. Bildsensor med 14 megapixlar. Skanningsupplösning på upp till 2600 dpi ger hög bildkvalitet. Ingen dator behövs för skanningen, enkelt!

Läs mer...

Köp hos Clas Ohlson för 1 499 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • Fri frakt vid köp för över 499 kr
 • Minst 2 års garanti
 • Retur till valfri butik
 • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Dia-/negativskanner Rollei DF-S 100 SE
799 kr
Ta hand om gamla negativ och diabilder så att fler än du kan njuta av dem. Skannern digitaliserar dina bilder, framtidssäkert och utan risk för att de ska blekas. Enkel och lättanvänd. Upplösning på 1800 dpi och internminne på 24 MB. Bildsensor med 5 megapixlar.
Plexgear Combo Album Scanner Negativ- och fotoskanner. Spara dina minnen digitalisera
1 499 kr
Fotofilmskanner med inbyggd 2,4-tumsskärm för digitalisering av diabilder, negativ och foton. Kan skanna bilder direkt ur fotoalbum. Bilderna sparas på SD-kort max 32 GB, medföljer ej via en knapptryckning. Kopplas till en dator via USB för överföring. Upplösning 14 megapixel. Filformat jpeg. Sensortyp CMOS 12,33. Levereras med hållare för negativ 35 mm, hållare för diaramar, rengöringsborste, USB-kabel, nätadapter samt svensk manual. Mått 209x182x162mm. Kan även drivas på batteri se 42075
Plexgear Pixaver Expo Negativ- och diaskanner. Fotofilmskanner för digitalisering
499,90 kr
Fotofilmskanner för digitalisering av diabilder och negativ. Ansluts till dator via USB och sparar bilderna i 5 megapixels upplösning. Kompatibel med Windows Vista, 7, 8 och 10. Levereras med hållare för negativ 35 mm, hållare för diaramar, rengöringsborste, USB-kabel, nätadapter, mjukvara för bildredigering samt svensk manual. Sensortyp CMOS 13,2. Mått 90x80x100 mm.
Plexgear Pixaver Lux Negativ- och diaskanner. Fotofilmskanner för digitalisering
999 kr
Fotofilmskanner med inbyggd 2,4-tumsskärm för digitalisering av diabilder och negativ. Bilderna sparas på SD-kort max 32 GB, medföljer ej via en knapptryckning. Kopplas till en dator via USB för överföring. Kan kopplas direkt till en TV för att se sparade bilder. Kan hantera 1513 stycken bildfiler, därefter måste kortet tömmas eller sparas i annan mapp på kortet. Upplösning 14 megapixel. Filformat jpeg. Sensortyp CMOS 12,33. Kompatibel med Windows och Mac OS. Levereras med hållare för negativ 35 mm samt Instamatic 110 och 126, hållare för diaramar, rengöringsborste, USB-kabel, kompositkabel, nätadapter samt svensk manual. Behöver ingen mjukvara. Skannad yta 36x24 mm. Mått 143x106x108mm.
Plustek Opticfilm 8100 Dia- och negativskanner. Skanner för digitalisering av dia och negativ
2 090 kr
Fotofilmskanner för digitalisering av diabilder och negativ 35 mm. Korrigering av inskannade objekt görs med den medföljande mjukvaran SilverFast SE Plus 8 läs mer på httpwww.silverfast.com. Skannar in bilden bit för bit, vilket tar längre tid, men ger en högre bildkvalité. Stöd för Windows XP, Vista, 7, 8 och 10 samt Mac OS 10.5 och senare. Kopplas till datorn via USB 2.0. Levereras med väska, hållare för dia och negativ, mjukvara, snabbguide, USB-kabel och nätadapter 15 V. Upplösning 7200 DPI. Färgdjup 48 bit. Dynamiskt omfång 3,6. Skannad yta 36,8x25,4 mm. Ljuskälla LED. Bildcensortyp CCD. Mått 272x120x119 mm. Vikt 1,6 kg.
Plustek Opticfilm 8200i SE Dia- och negativskanner. Fotofilmskanner med inbyggd IR-sensor
3 490 kr
Fotofilmskanner för högkvalitativ digitalisering av negativ 35 mm och diabilder. Inbyggd IR-sensor upptäcker och tar bort damm, repor och andra skador från fotot som skannas. Korrigering av inskannade objekt görs med den medföljande mjukvaran Silverfast SE Plus 8. Skannar in bilden bit för bit för en hög bildkvalitet. Upplösning upp till 7200 DPI. Färgdjup 48 bitpixel. Dynamiskt omfång 3,6. Skannad yta 36,8x25,4 mm. Ljuskälla LED. Bildsensortyp CCD. Kompatibel med WindowsVista, 7, 8 och 10 samt Mac OS 10.6 eller senare. Levereras med väska, hållare för dia och negativ, mjukvara, snabbguide, USB-kabel och nätadapter 15 V. Mått 272x120x119 mm.
Hama Negativfickor för pärm 25-pack. Pergamynblad för negativ- och diaförvaring
99,90 kr
Negativblad av pergamyn. Organiserar och skyddar negativ- och diaremsor. Plats för 7 negativremsor med 6 negativ per blad. Hålade för pärmförvaring. 25-pack.
Bildskanner -Digitalisera dina gamla foton genom negativen
1 399 kr
Bildskanner -Digitalisera dina gamla foton genom negativen
Plexgear Diabildsmatare. Manuell diabildsmatare
199,90 kr
Diabildsmatare för snabbare skanning av diabilder. Magasinet placeras i skannern och fylls med diabilder. Med ett enkelt drag i spaken matas en bild i taget fram för skanning passar 98780 och 99000.
Fotoram Nostalgi Vintage Coconut (6 bilder)
239 kr

Skydda dina bilder samtidigt som du kan njuta av dem i den fina fotoramen Nostalgi Vintage Coconut (6 bilder)!

www.vintagecoconut.com

 • Tillverkad i plast
 • 6 bilder med mått 10 x 15 cm
 • Glasskydd för foton
 • 2 upphängningsringar (horisontalt)
 • Mått ca 53 x 34 x 2 cm

 

Fotoram Empire Vintage Coconut (8 bilder)
379 kr

Lpt oss presentera fotoramen Empire Vintage Coconut (8 bilder) för dina bästa och viktigaste foton!

www.vintagecoconut.com

 • Tillverkad i plast
 • 3 bilder á 10 x 15 cm
 • 2 bilder á 13 x 18 cm
 • 1 bild á 13 x 9 cm
 • 1 bild á 10 x 8 cm
 • 1 bild á 10 x 10 cm
 • Glasskydd för foton
 • 2 upphängningsringar (ett läge)
 • Mått ca: 58 x 58 x 2,5 cm

 

Vidvinkelobjektiv för mobiltelefon
79 kr
Få ut det mesta av dina mobilbilder - bokstavligen! Gillar du att ta gruppbilder? Reser du mycket men lyckas sällan fånga allt du vill ha med i en bild? Kanske är du bara i allmänt behov att få med mer av omgivningen i dina foton? Oavsett så är denna vidvinkel-lins exakt vad du behöver! Objektivet må vara litet men med sin vida lins fångas hela 60% mer av omgivningen än vanligt! Objektivet har en smart clip-on-lösning och är enkelt att fästa på de flesta smartphones och surfplattor. Fungerar lika bra på mobilens vanliga kamera som selfiekamera, det är bara att klämma fast och börja ta bilder! Tips! Här hittar du fler verktyg för en perfekt selfie eller gruppbild! ? Linsen är 3,5 cm i diameter. ? Material: Linsen är i glas, hållaren består av plast med detaljer i metall. ? Objektivet kommer med en förvaringspåse som skyddar linsen när den inte används. ? Fungerar med alla platta mobiltelefoner och surfplattor som har en kamera. ? Ingen app behövs! ? Kommer från Kikkerland.
BRANDSLÄCKARE PHOENIX SVART
849 kr
Brandsläckare Phoenix SvartGodkänd brandsläckare från varumärket Jalo Helsinki.Designad av Oiva ToikkaMått:Höjd:28cmDiameter:7,7cmVikt:700grPhoenix är världens första designsläckare speciellt gjord för kök. En designad brandsläckare som kan förvaras framme och därför är snabb att nå i nödfall där sekunder räknas. Den särskiljande fågeldesignen av Oiva Toikka gör Phoenix till en väsentlig del av heminredningen. Phoenix har flera fördelar jämfört med vanliga och traditionella brandsläckare.- Den är mycket effektiv vid köksbränder, eftersom den är speciellt utformad för att släcka matlagningsfettbränder, vilka är de vanligaste bränderna i köket. - Med sin design och koncept förbättrar Phoenix effektivt brandsäkerheten i hushållet medan den hålls nära och synlig för den oväntade händelsen att en släckare någonsin behövs. Detta minskar reaktionstiden mellan brand och början av släckning. - Brandsläckningsmedel är giftfri och kan tvättas bort med vanliga rengöringsmetoder. Innehållet i vissa traditionella brandsläckare är giftigt och kräver en fullständig renovering av köket efter användning. - Den är underhållsfri, dvs ingen årlig kontroll av proffs behövs. - Phoenix kan förvaras och transporteras utan risker, eftersom det inte är en tryckprodukt som traditionella brandsläckare. Det finns ingen risk för explosion på grund av transport, skakning, förändringar i lufttryck eller hög temperatur. - Vid användning levererar Phoenix släckningsmedlet vid konstant tryck från början tills behållaren är tom. - Phoenix är lätt och kan användas i alla positioner - även upp och ner. - Phoenix kan transporteras i ett flygplan - förändringar i temperatur och lufttryck har ingen negativ effekt.
BRANDSLÄCKARE PHOENIX VIT
849 kr
Brandsläckare Phoenix VitGodkänd brandsläckare från varumärket Jalo Helsinki.Designad av Oiva Toikka.Mått:Höjd:28cmDiameter:7,7cmVikt:700grPhoenix är världens första designsläckare speciellt gjord för kök. En designad brandsläckare som kan förvaras framme och därför är snabb att nå i nödfall där sekunder räknas. Den särskiljande fågeldesignen av Oiva Toikka gör Phoenix till en väsentlig del av heminredningen. Phoenix har flera fördelar jämfört med vanliga och traditionella brandsläckare.- Den är mycket effektiv vid köksbränder, eftersom den är speciellt utformad för att släcka matlagningsfettbränder, vilka är de vanligaste bränderna i köket.- Med sin design och koncept förbättrar Phoenix effektivt brandsäkerheten i hushållet medan den hålls nära och synlig för den oväntade händelsen att en släckare någonsin behövs. Detta minskar reaktionstiden mellan brand och början av släckning. - Brandsläckningsmedel är giftfri och kan tvättas bort med vanliga rengöringsmetoder. Innehållet i vissa traditionella brandsläckare är giftigt och kräver en fullständig renovering av köket efter användning. - Den är underhållsfri, dvs ingen årlig kontroll av proffs behövs. - Phoenix kan förvaras och transporteras utan risker, eftersom det inte är en tryckprodukt som traditionella brandsläckare. Det finns ingen risk för explosion på grund av transport, skakning, förändringar i lufttryck eller hög temperatur. - Vid användning levererar Phoenix släckningsmedlet vid konstant tryck från början tills behållaren är tom. - Phoenix är lätt och kan användas i alla positioner - även upp och ner. - Phoenix kan transporteras i ett flygplan - förändringar i temperatur och lufttryck har ingen negativ effekt.
Hårdmetallklinga Cocraft
249 kr
Klinga med negativ tandning för sågning med radialsågar. Lämplig för sågning i aluminium och plast.
Hårdmetallklinga Cocraft
299 kr
Klinga med negativ tandning för sågning med radialsågar. Lämplig för sågning i aluminium och plast.
Fotoalbum
149 kr
Exklusivt album med läderkänsla. Använd det till dina foton - det bästa sättet att minnas. Fotofickor för 300 bilder med måtten 10x15. Plats för minnesanteckningar.
Odlingsbelysning
1 699 kr
Används under de tillfällen där solens strålar inte räcker för växten / växternas tillväxt.
Lampan är en högtrycks - natriumånglampa som gör att växterna inte automatiskt skjuter sina skott i höjden, utan främjar en sund tillväxt.
Lampan drar lite ström och utsöndrar inte så mycket rött ljus, vilket har en negativ påverkan på vissa växter.
Lampan räcker upp till 20 kvm, bäst verkning är 1,3 meter över växterna och de närmaste 6 kvm.
Rengör lampan endast med en torr trasa.
Täck inte över apparaten (brandfara).
Se till så att belysningen inte är utsatt för fukt (risk för brandfara och elektrisk stöt).
Fotoalbum
99,90 kr
Exklusivt album som har pärm med linnekänsla. Använd det till dina foton - det bästa sättet att minnas. Fotofickor för 200 bilder med måtten 10x15. Plats för minnesanteckningar.
Batteriladdare
349 kr
Display som visar laddstatus. Laddar upp till 4 batterier samtidigt. Laddar batterier av typen HR03, HR6, HR14, HR20 och HR6F22 (9 V). Negativ delta-V cut off-funktion för säkrare laddning.
Fotoram Heart med Klämmor Homania (13 foton)
319 kr

Om du letar efter originella och romantiska gåvor, blir du förtjust i fotoramen Heart med klämmor Homania (13 foton)!

www.myhomania.com

 • Tillverkad i trä
 • Metallklämmor för bilder
 • Metallkrok på baksidan för upphängning
 • Plats för 6 foton á 12 x 8 cm
 • Plats för 7 foton á 8 x 8 cm
 • Mått ca: 58 x 58 x 2,5 cm

 

Fotoram Antique Used Look (5 foton)
209 kr

Skulle du vilja visa upp dina allra viktigaste foton? Då är fotoramen Antique Used Look (5 foton) precis vad du letar efter. Denna vackra fotoram kommer pryda sin plats på väggen (hängs horistontellt), eller på ett bord eftersom den också kan stå av sig själv. Denna fotoram har plats för 5 foton: 1 horisontellt foto på 10 x 15 cm, och 4 foton med olika form och storlek. Tillverkad i plast. Ungefärliga mått: 32,5 x 26 x 3 cm. 

Vinylspelare Multifunkt. Retro
2 249 kr

Nu är det dags att damma av din gamla samling med vinylskivor! Med Champions retro-inspirerade skivspelare har du ett komplett system för att kunna njuta av all din musik, gammal som ny. Utöver skivspelaren är CHVS310 utrustad med AM/FM-radio, CD-spelare, kassettspelare, USB-port för inspelning samt Bluetooth. Allt detta är paketerat i en häftig trälåda med inbyggda stereohögtalare.


Inspelningsfunktion
CHVS310 kan, utöver att spela upp alla dina gamla favoriter, även föra över dem till den digitala världen utan problem. Genom att ansluta ett USB-minne till spelaren kan du enkelt spela in musiken från dina vinylskivor, kassettband, cd-skivor samt AUX. På detta sätt kan du njuta av dina vinylskivor alltid, även när du inte har tillgång till någon skivspelare.


Spela all din musik
Retrospelaren har en inbyggd CD-enhet som spelar CD/Mp3/CD-R och CD-RW skivor samt ett kassettdäck för uppspelning av dina gamla ?mixband?. Föredrar du att lyssna på radio kan du givetvis göra även detta med CHVS310. Den stora analoga kontrollen för frekvensband på framsidan är lätt att använda och ger samtidigt spelaren ett häftigt, gammeldags utseende. Som om inte detta vore nog så kan du dessutom spela upp musik direkt via exempelvis din telefon eller dator med hjälp av Bluetooth-uppkopplingen. Alla dessa funktioner kombinerat ger dig ett komplett system för all din musik.


- Skivspelare med 3 hastigheter: 33 1/3, 45, 78 RPM
- Auto Park skivspelararm
- Auto Stop skivspelare
- Keramisk stereokassett
- AM / FM-radio
- FM-antenn
- Frontmatad CD-Spelare som spelar CD/MP3/CD-R/CD-RW-skivor
- USB-uppspelning och inspelning (Inspelningsmöjlighet för LP, CD, kassett och Aux)
- Fjärrkontroll för CD/USB
- 3,5 mm Aux in
- RCA Line out (För exempelvis inkoppling av externa aktiva högtalare)
- Bas och diskant-kontroll
- Bluetooth-funktionen
- Högtalareffekt: 5Wx2
- Strömförbrukning: 19W
- LCD skärm
- Storlek: 470x335x225mm
- Vikt: 7,8kg


EG-försäkran


Användarmanual

Fotoram med klädnypor (8 foton)
259 kr

Ge ditt hem det lilla extra med den originella fotoramen med klädnyper (8 foton)! Häng upp dina favoritfoton med hjälp av klämmorna på den här fotoramen. Plats för 8 foton på 10 x 15 cm. Tillverkad i trä. Ungefärliga mått: 50,5 x 43 x 3 cm.

Fotoram Antique Used Look (8 foton)
219 kr

Förnya inredningen i ditt hem med hjälp av fotoramen Antique Used Look (8 foton). Med denna originella fotoram kommer du kunna visa upp de allra bästa fotona på din partner, dina barn, vänner m.m. Den kommer liva upp väggarna hemma! Den har plats för 8 foton: 1 stående foto på 10 x 15 cm samt ytterligare 7 foton i olika form och storlek. Tillverkad i plast. Ungefärliga mått: 52,5 x 24,5 x 2,5 x cm.

iPhone 6s 32GB Space Gray
5 759 kr

- 4,7"-skärm med 3D Touch
- Hög prestanda med A9-chipp
- Bilder i 12 megapixlar och video i 4K
- Snygg och förbättrad design
- iOS 9


En logisk fortsättning av Multi-Touch


Med 3D Touch kan du göra saker som inte tidigare varit möjligt. Den känner av hur hårt du trycker på skärmen och öppnar mängder av nya möjligheter som gör att allt går snabbare och smidigare. Och den ger återkoppling i realtid i form av lätta tryck från nya Taptic Engine. iPhone 6s förser dig med ett helt nytt sätt att interagera med din telefon. För första gången kan iPhone känna hur hårt du trycker på skärmen. Utöver alla de välbekanta Multi-Touch-gesterna som att trycka, svepa och nypa kan du nu även använda Peek och Pop. Det lägger till en ny dimension och nya funktioner till iPhone-upplevelsen. När du använder 3D Touch svarar din iPhone med ett lätt tryck, så att du känner vad som händer samtidigt som du ser det på skärmen.


Bilder i 12 megapixlar. Video i 4K, live Photos. Minnen som varar
Världens populäraste kamera har blivit ännu mer avancerad. iSight-kameran med 12 megapixlar tar skarpa, detaljrika bilder. Den filmar i 4K, med upp till fyra gånger så hög upplösning som video i 1080p HD. iPhone 6s tar också selfies i klass med självporträtt tack vare den nya FaceTime HD-kameran med 5 megapixlar. ch den har den nya Live Photo-funktionen som är ett helt nytt sätt att återuppleva dina bästa minnen. Den fångar ögonblicket precis innan och efter din bild och sätter i gång rörelsen med bara en fingertryckning


A9 - det mest avancerade chippet hittills i en smartphone
iPhone 6s drivs av ett specialutformat 64-bitars A9-chip. Det ger prestanda som tidigare bara fanns i stationära datorer. Du får upp till 70 procent snabbare processorprestanda och upp till 90 procent snabbare grafik i alla grafikintensiva spel och appar. A9 är den tredje generationen chip med 64-bitarsarkitektur. Det ligger i den absoluta framkanten av mobilchiputvecklingen, med 70 procents högre processorprestanda än föregående generation. När det gäller grafiken har prestandan höjts med upp till hela 90 procent jämfört med den förra generationen.


M9 - effektfull effektivitet
M9-rörelsecoprocessorn är nu inbäddad direkt i A9-chippet, vilket ger högre prestanda och längre batteritid: Det gör att du kan använda din iPhone längre och göra mer. M9 samverkar med accelerometern, kompassen, gyroskopet och barometern och ger en mängd möjligheter att hålla koll på din träning. Med iPhone 6s kan du inte bara mäta antal steg, distans och höjdskillnader, utan också hur fort du springer eller går. Den integrerade M9-rörelsecoprocessorn fungerar så smart och effektivt att Siri alltid är på och beredd att lyssna på dina röstkommandon. Det är enkelt att aktivera Siri ? säg bara ?Hej Siri? när din iPhone 6s är i närheten.

Social PhotoFrame 10"
1 249 kr

Smart 10,1" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


10,1" IPS pekskärm med upplösning: 1280x800 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna.


Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Färg: Vit 


 

Social PhotoFrame 10"
1 249 kr

Smart 10,1" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


10,1" IPS pekskärm med upplösning: 1280x800 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna. Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Färg: Svart


 

Social PhotoFrame 7"
849 kr

Smart 7" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


7" IPS pekskärm med upplösning: 1024x600 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna.
Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten.Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00


Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.
8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram.
Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Storlek: 204 (W) x 142 (h) x 24 (d) mm
Vikt: 336 gram
Färg: Vit


 

Snabb batteriladdare för 9 V-batterier. Snabb batteriladdare
179,90 kr
Kompakt batteriladdare för NiMH-batterier. Har två kanaler och kan ladda två 9 V-batterier individuellt. Med negativ Delta V-övervakning och urladdningsfunktion. Sätts direkt i vägguttaget 230 V. Laddtid ca 2 h för ett batteri.
Social PhotoFrame 7"
849 kr

Smart 7" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


7" IPS pekskärm med upplösning: 1024x600 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna. Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Storlek: 204 (W) x 142 (h) x 24 (d) mm
Vikt: 336 gram
Färg: Svart


 


 

Kanex USB-C till Mini-B USB 2.0 Kabel 1.2 m
99 kr

Kanex USB-C till Mini-B USB 2.0 Kabel 1.2 m ? Anslut en Mini-B enhet till din nya MacBook

- Anslut kompatibla digitalkameror, mobiltelefoner och handdatorer till en ny MacBook eller USB-C förberedd dator

- Perfekt för överföring av bilder och video till din dator

- Överbryggar klyftan mellan gammal, nuvarande och ny teknik. 

 

Snabb och enkel att använda

Enkel plug-and-play för många modeller av digitalkameror, mobiltelefoner, MP3-spelare, handdatorer och andra enheter med stöd för Mini-B. Denna kabel erbjuder en överföringshastighet på upp till 480 Mbit/s (beroende på tillbehörets USB-version) och är perfekt för att överföra bilder från din digitalkamera till din nya MacBook eller USB-C förberedda dator. 

Dörrgym
299 kr

Träning för hela kroppen! Det enda som behövs är en dörrkarm - ingen fast installation krävs. Frontier Doorgym kan monteras utan att efterlämna några märken på vare sig karm eller vägg. Utrustad med med vadderade, dubbla grepp för en mångsidig träning.


- Ingen montering behövs.
- Passar de flesta dörrposter.
- Varierade träningsmöjligheter.
- Max användarvikt 135 kg.

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter med 4K HDMI videoutgång och 2 USB 3.0 portar (Färg:: Gold)
649 kr

Satechi USB-C multiportadapter av aluminium lägger till en mängd anslutningar till din laptop eller stationära dator, enbart genom att använda USB-C porten. Lägg till till 4K HDMI, genomgående laddning och två USB-A portar till din dator. Tillgängliga färger är silver, guld, roséguld och rymdgrå.

4K HDMI videoutgång
Använd multiportadapterns 4K HDMI port till att överföra video från din dator till en 4K bildskärm. Om din dator har stöd för 4K kan du njuta av en vacker, kristallklar upplösning genom att enkelt ansluta en HDMI-kabel från din multiportadapter till en 4K bildskärm.

USB-C? genomgångsport
Oroa dig inte över att offra din USB-C port, med den medföljande genomgångsporten kan du enkelt ladda din USB-C enhet medan du använder de andra medföljande utgångarna.

Ytterligare expansionsportar
Med två USB-A portar, adaptern har gott om plats för ytterligare tillbehör.

 

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter med 4K HDMI videoutgång och 2 USB 3.0 portar (Färg:: Rose Gold)
649 kr

Satechi USB-C multiportadapter av aluminium lägger till en mängd anslutningar till din laptop eller stationära dator, enbart genom att använda USB-C porten. Lägg till till 4K HDMI, genomgående laddning och två USB-A portar till din dator. Tillgängliga färger är silver, guld, roséguld och rymdgrå.

4K HDMI videoutgång
Använd multiportadapterns 4K HDMI port till att överföra video från din dator till en 4K bildskärm. Om din dator har stöd för 4K kan du njuta av en vacker, kristallklar upplösning genom att enkelt ansluta en HDMI-kabel från din multiportadapter till en 4K bildskärm.

USB-C? genomgångsport
Oroa dig inte över att offra din USB-C port, med den medföljande genomgångsporten kan du enkelt ladda din USB-C enhet medan du använder de andra medföljande utgångarna.

Ytterligare expansionsportar
Med två USB-A portar, adaptern har gott om plats för ytterligare tillbehör.

 

Satechi Slim USB-C MultiPort Adapter med 4K HDMI videoutgång och 2 USB 3.0 portar (Färg:: Silver)
649 kr

Satechi USB-C multiportadapter av aluminium lägger till en mängd anslutningar till din laptop eller stationära dator, enbart genom att använda USB-C porten. Lägg till till 4K HDMI, genomgående laddning och två USB-A portar till din dator. Tillgängliga färger är silver, guld, roséguld och rymdgrå.

4K HDMI videoutgång
Använd multiportadapterns 4K HDMI port till att överföra video från din dator till en 4K bildskärm. Om din dator har stöd för 4K kan du njuta av en vacker, kristallklar upplösning genom att enkelt ansluta en HDMI-kabel från din multiportadapter till en 4K bildskärm.

USB-C? genomgångsport
Oroa dig inte över att offra din USB-C port, med den medföljande genomgångsporten kan du enkelt ladda din USB-C enhet medan du använder de andra medföljande utgångarna.

Ytterligare expansionsportar
Med två USB-A portar, adaptern har gott om plats för ytterligare tillbehör.

 

Hama Fotofickor för A4-pärm 10-pack. Fickor för 10x15 cm foton
69,90 kr
Kraftiga fotofickor för 10x15 bilder. Plats för 44 foton per ficka. A4-format för pärm eller album. Tillverkad av genomskinlig polypropylen som är arkivbeständig, syrafri, pH-neutral samt fri från toxiner och mjukgörare. 10-pack.
Kanex USB-C till HDMI-kabel med stöd för 4K
499 kr

Med Kanex USB-C till HDMI-kabel kan du utöka skärmen till din nya MacBook till en 4K HDTV eller HD-skärm. Se dina TV-serier, filmer och bilder i 4K-upplösning.

Anslut en 4K HDTV eller HD-skärm till en ny MacBook

Kanex USB-C to HDMI-kabel låter dig utöka skärmen till din nya MacBook till en 4K HDTV eller HD-skärm. Visa dina favoritfilmer, TV-serier och din fotosamling i full HD med flerkanalig digital ljudutgång.

Filmer, musik och bilder

Visa dina filer på din HDTV eller HD-projektor. Se de senaste filmerna och TV-serierna på Hulu, Netflix eller iTunes. Du kan även dela dina favoritbilder och videor med dina vänner och familj.

Anslut till mer

Vårt sortiment av USB-C anslutningslösningar är gjorda med med dina behov i åtanke. När vi välkomnat de nya USB-C enheterna, har vi även identifierat ett behov av att överbrygga klyftan mellan de gamla, nuvarande och nya teknikerna .

Gränssnitt :
USB-C till HDMI

Maximal upplösning:  
3840 x 2160 @ 30Hz

Satechi USB-C Multi-Port Adapter 4K Gigabit Ethernet (Färg:: Gold)
999 kr

Satechi USB-C Aluminum Multi-Port Adapter lägger till en mängd anslutningar till din bärbara eller stationära dator, bara genom att använda en enda USB-C. Lägg till 4K HDMI, genomgående laddning, Gigabit Ethernet-port, stöd för 10/100/1000Mbps, tre USB-A-portar, samt SD och Micro SD-kortplatser till din dator.

4K HDMI videoutgång

Använd Multi-Port Adapter 4K HDMI-port för att ansluta din dator till en 4K-bildskärm. Om din dator stöder 4K kan du njuta av en fantastisk, kristallklar skärmupplösning genom att helt enkelt ansluta en HDMI-kabel från din Multi-Port Adapter till en 4K-skärm.

Ethernet-port

Om du vill använda kabelansluten uppkoppling till Internet, Multi-Port Adaptern löser det åt dig. Anslut enkelt till Internet genom att ansluta en Ethernet-kabel mellan adaptern och din router.

Gigabit Ethernet-port, med stöd för 10/100/1000Mbps

Obs: Hubben är inte kompatibel med Apple SuperDrive.

Expansionsportar och kortplatser

The Multi-Port Adapter har got om utrymme för din extra kringutrustning. Tre USB typ A-portar samt SD och Micro SD-kortplatser gör att du kan använda alla dina favoritenheter!

Finns i färgerna silver, guld och rymdgrå.

 

Satechi USB-C Multi-Port Adapter 4K Gigabit Ethernet (Färg:: Space Grey)
999 kr

Satechi USB-C Aluminum Multi-Port Adapter lägger till en mängd anslutningar till din bärbara eller stationära dator, bara genom att använda en enda USB-C. Lägg till 4K HDMI, genomgående laddning, Gigabit Ethernet-port, stöd för 10/100/1000Mbps, tre USB-A-portar, samt SD och Micro SD-kortplatser till din dator.

4K HDMI videoutgång

Använd Multi-Port Adapter 4K HDMI-port för att ansluta din dator till en 4K-bildskärm. Om din dator stöder 4K kan du njuta av en fantastisk, kristallklar skärmupplösning genom att helt enkelt ansluta en HDMI-kabel från din Multi-Port Adapter till en 4K-skärm.

Ethernet-port

Om du vill använda kabelansluten uppkoppling till Internet, Multi-Port Adaptern löser det åt dig. Anslut enkelt till Internet genom att ansluta en Ethernet-kabel mellan adaptern och din router.

Gigabit Ethernet-port, med stöd för 10/100/1000Mbps

Obs: Hubben är inte kompatibel med Apple SuperDrive.

Expansionsportar och kortplatser

The Multi-Port Adapter har got om utrymme för din extra kringutrustning. Tre USB typ A-portar samt SD och Micro SD-kortplatser gör att du kan använda alla dina favoritenheter!

Finns i färgerna silver, guld och rymdgrå.

 

Satechi USB-C Multi-Port Adapter 4K Gigabit Ethernet (Färg:: Silver)
999 kr

Satechi USB-C Aluminum Multi-Port Adapter lägger till en mängd anslutningar till din bärbara eller stationära dator, bara genom att använda en enda USB-C. Lägg till 4K HDMI, genomgående laddning, Gigabit Ethernet-port, stöd för 10/100/1000Mbps, tre USB-A-portar, samt SD och Micro SD-kortplatser till din dator.

4K HDMI videoutgång

Använd Multi-Port Adapter 4K HDMI-port för att ansluta din dator till en 4K-bildskärm. Om din dator stöder 4K kan du njuta av en fantastisk, kristallklar skärmupplösning genom att helt enkelt ansluta en HDMI-kabel från din Multi-Port Adapter till en 4K-skärm.

Ethernet-port

Om du vill använda kabelansluten uppkoppling till Internet, Multi-Port Adaptern löser det åt dig. Anslut enkelt till Internet genom att ansluta en Ethernet-kabel mellan adaptern och din router.

Gigabit Ethernet-port, med stöd för 10/100/1000Mbps

Obs: Hubben är inte kompatibel med Apple SuperDrive.

Expansionsportar och kortplatser

The Multi-Port Adapter har got om utrymme för din extra kringutrustning. Tre USB typ A-portar samt SD och Micro SD-kortplatser gör att du kan använda alla dina favoritenheter!

Finns i färgerna silver, guld och rymdgrå.

 

USB-mikroskop
895 kr
Förstorar 20 till 400 gångerAnsluts via USB-portenSe allt på nära håll i din dator USB-mikroskop VMS-004D från VehoSmart litet mikroskopet som ansluts via USB-porten (strömförsörjs även genom USB) på din dator och förstorar 20 till 400 gånger. Du kan ta enstaka bilder eller göra en videosnutt. Mikroskopet har 2 megapixlars Cmos lins. Den belysning som sitter i är 8 st små LED-lampor. Belysningen kan man lätt stänga av eller anpassa med reglaget. Mikroskopet är CE och ROHS godkänt. Du kan ta stillbilder eller rörliga bilder i videoformatet AVI. Twain kompatibelt "Capture software" ingår. Ta gärna en titt i manualen under fliken "specifikationer".
Skanner Canon CanoScan LiDE 120
699 kr
Lättanvänd och snabb flatbäddsskanner för dina bilder och dokument. 4 snabbknappar för automatisk skanning, kopiering, e-post och PDF. Retuscherar dina bilder från damm och repskador. Kompakt och snygg design. Ansluts och drivs via USB-kabel.
Fotoalbum
129 kr
Fickor 11x15 för 200 bilder. Plats för minnesanteckningar. Anpassat för digitala papperskopior. Använd albumet till dina bilder för det bästa sättet att minnas.
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp Blå
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp Röd
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp Champagne
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp Natur
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Badkarsblandare Gustavsberg Coloric Ettgrepp Svart
2 380 kr
Gustavsbergs nya blandare Colorics i olika färger har en hårdanodiserad aluminium vilket gör att ytan är lika tålig som en förkromad blandare. Produktinformation Utförande: svart, natur (silver), champagne, blå eller röd. Se även bilder under fler bilder. Utrustad med vattensparteknik Ettgrepssblandare med dragomkastare 150 c/c, bipackad excenter för att montera som 160 c/c Monteras enligt medföljande monteringsanvisningSe även skiss under fler bilder
Actionkamera Rollei Actioncam 525
799 kr
Rollei Actioncam 525 tar dig med på ett 160° vidvinkelsäventyr. Högupplöst actionkamera med 4K HD videoinspelning. Inbyggt WiFi med 10 meters räckvidd. Levereras med vattenskyddat hölje och fjärrkontroll. Batteritid på upp till 50 minuter.
Sällskapsspel - Sten, Sax, Påse
139 kr
Utmana dina vänner i ett roligt och fartfyllt spel!Sten, Sax, Påse - Superdueller är en sällskapsspelsvariant av den klassiska leken "sten, sax, påse". Utmana varandra i spännande, snabba matchdueller som bjuder på oväntade vändningar, dramatik och underhållning på högsta nivå!I Sten, Sax, Påse är det mesta tillåtet. Läs dina motståndare, överraska och förvirra. Våga göra det oväntade, gå på din magkänsla och låt dig inte luras!Ett roligt och engagerande spel för alla åldrar - perfekt för festen, hemmakvällen, semestern eller middagen!Exempel på duell i spelet:Matchen avgörs först till 5 poäng. Duellen inleds med att spelare A lägger fram två öppna kort och räknar därefter först till tre. Direkt efter lägger spelare B ut ett kort som duellerar mot det kort som spelare A har kvar på hand. Vinst i duellen ger spelare B 1 poäng, förlust ger 1 poäng till spelare A och vid oavgjord duell får ingen av spelarna poäng. Man kör varannan gång.Se fler roliga sällskapsspel!Levereras i en fin förpackning, 14 x 14 cm.Spelet innehåller över 50 spännande och annorlunda matcher.Innehåller spelkort med bilder på sten, sax, påse och brunn.Kommer från Kylskåpspoesi.
Satechi USB 3.0 Hubb av aluminium - 7 portar
699 kr
Satechi USB 3.0 Hubb av aluminium - 7 portar 
 
- Elegant USB 3.0 hubb, helt av aluminium
- Utöka din dator med 7 st extra USB-portar
- Nätadapter för laddning medföljer
 
Med Satechi 7-Port Premium Aluminum USB 3.0 Hub får du ytterligare 7 USB portar till din dator där dina externa enheter kan anslutas för åtkomst eller laddning. Du kan ansluta och använda USB-enheter som digitalkameror, externa hårddiskar, minnen och skrivare, allt från en enda hubb.
Med hjälp av den medföljande nätadaptern tillhandahåller Satechi 7-Port Premium Aluminum USB 3.0 Hub en stabil elförsörjning och effektiv användning av anslutna USB-enheter. Inga drivrutiner, programvaror eller komplicerade installationer krävs. Satechi 7-Port USB 3.0 Hub har en elegant design som passar din arbetsyta utan att ta plats. 
 
Design
Slimmad med elegant borstad aluminiumfinish, med 7 USB 3.0 portar längs överkanten där du enkelt kan ansluta och ta bort enheter.
 
Prestanda
Tillhandahåller överföringshastigheter på upp till 5Gbps - 10 gånger snabbare än USB 2.0. Du kan överföra dina bilder, musik och HD-filmer till en extern USB 3.0 lagringsenhet snabbare än någonsin tidigare. 
 
Kompatibilitet
Kompatibel med Windows 8/7/Vista/XP/2003/2000/ME, Mac OS X (senaste uppdateringarna från Apple krävs), och Linux-kärna 3.0 och senare. Full framåt och bakåtkompatibilitet mellan USB 3.0 och 2.0/1.1 värdar och enheter.
 
Väderstation med pekskärm
999 kr
Avancerad väderstation för den väderintresserade. Trådlös överföring - ingen kabeldragning behövs. USB-anslutning och programvara för användning med dator. Komplett med givare för temperatur, vind och regn. Pekskärm med belysning.
Tavellist 70 cm
69,90 kr
Sätt upp en tavelhylla och visa upp fina bilder, foton, tavlor etc. Passar till ramar såväl som till blommor - fritt fram att vara kreativ. Gör hemmet mer personligt.
Tavellist 70 cm
69,90 kr
Sätt upp en tavelhylla och visa upp fina bilder, foton, tavlor etc. Passar till ramar såväl som till blommor - fritt fram att vara kreativ. Gör hemmet mer personligt.
Satechi USB 3.0 Hubb av aluminium - 10 portar
799 kr
Satechi USB 3.0 Hubb av aluminium - 10 portar 
 
- Elegant USB 3.0 hubb, helt av aluminium
- Utöka din dator med 10 st extra USB-portar
- Nätadapter för laddning medföljer
 
Med Satechi 10-Port Premium Aluminum USB 3.0 Hub får du ytterligare 10 USB portar till din dator där dina externa enheter kan anslutas för enkel åtkomst varav 3 är speciellt avsedda för laddning. Du kan ansluta och använda USB-enheter som digitalkameror, externa hårddiskar, minnen och skrivare, allt från en enda hubb.
Med hjälp av den medföljande nätadaptern tillhandahåller Satechi 10-Port Premium Aluminum USB 3.0 Hub en stabil elförsörjning och effektiv användning av anslutna USB-enheter. Inga drivrutiner, programvaror eller komplicerade installationer krävs. Satechi 10-Port USB 3.0 Hub har en elegant design som passar din arbetsyta utan att ta plats. 
 
Design
Slimmad med elegant borstad aluminiumfinish, med 10 st USB 3.0 portar längs överkanten där du enkelt kan ansluta och ta bort enheter.
 
Prestanda
Tillhandahåller överföringshastigheter på upp till 5Gbps - 10 gånger snabbare än USB 2.0. Du kan överföra dina bilder, musik och HD-filmer till en extern USB 3.0 lagringsenhet snabbare än någonsin tidigare. 
 
Kompatibilitet
Kompatibel med Windows 8/7/Vista/XP/2003/2000/ME, Mac OS X (senaste uppdateringarna från Apple krävs), och Linux-kärna 3.0 och senare. Full framåt och bakåtkompatibilitet mellan USB 3.0 och 2.0/1.1 värdar och enheter.
 
Varta Snabb batteriladdare med display. Batteriladdare inkl. 4x AA-batterier
499,90 kr
Snabb batteriladdare för NiMH-batterier. Kan ladda 1-4 AA- eller AAA-batterier och har individuella laddkanaler. Tydlig LCD-display visar spänning, kapacitet och uppskattad tid. Utrustad med urladdningsfunktion, kapacitetstest och negativ Delta V-övervakning. Har även USB-uttag för laddning av mobiler m.m. Drivs från vägguttaget 100-240 V. Laddtid ca 1,5 h. Levereras med 4x AA-batterier 2100 mAh, NiMH2.
Säg samma
199 kr
Spelet där det gäller att svara precis som alla andra! Ett förnamn på S. En ABBA-låt. Ett djur på zoo. En pizza. Ett kalsongmärke. En tv-serie. En Astrid Lindgren-figur. En veckodag. Vad tror du att dina motspelare kommer svara? Säg Samma är ett snabbt, kul och underhållande spel där det gäller att svara det man tror att de flesta andra spelarna också svarar. Ju fler som svarar som du - desto fler poäng blir det. Här svarar alla samtidigt, ingen behöver vänta på sin tur och alla kan få poäng när som helst. Ett verkligt underhållande och engagerande spel med 440 kul och varierande frågeteman - enkelt utan massa krångliga regler. Perfekt som present, ruperroligt på festen, men också i bilen, båten, husvagnen och på stranden. Det går till och med att spela i kanoten och regnar det så passar det för hemmakvällen.
Kastrullskydd 3-pack
105 kr
Förebygg reporLätt att stapla för smart förvaringEnkelt och prisvärt skydd Se till att dina grytor och pannor håller sig repfria och snygga med hjälp av dessa smarta kastrullskydd. Dessa tunna vadderade dukar läggs enkelt mellan dina stekpannor för att förebygga skador på t.ex. polerade grytor eller på teflonpannor. Tack vara detta möjliggörs även smart förvaring då du kan enkelt kan stapla dina grytor utan risk för att de repas. Kastrullskyddens undersidor är även försedda med antiglidmaterial för att se till att stekpannorna ligger där de ska och inte halkar runt. Ett stort plus är att skydden minimerar skramlandet när man tar upp eller lägger tillbaka pannor eller grytor vid användning.
Självhäftande etiketter Hama
99,90 kr
Designa dina egna etiketter. Märk upp CD/DVD-skivor, böcker eller foton, enkelt och snyggt.
Varta Snabb batteriladdare med övervakning. Snabb batteriladdare
549 kr
Snabb batteriladdare för NiMH-batterier. Kan ladda fyra AA- eller AAA-batterier och har individuella laddkanaler. Tydlig LCD-display visar spänning, kapacitet och uppskattad tid. Utrustad med urladdningsfunktion, kapacitetstest och negativ Delta V-övervakning. Kan drivas från vägguttaget 220 V eller i bilen 12 V. Laddtid ca 15-30 min. Levereras med 4x AA-batterier 2400 mAh, NiMH.
Fotoram Empire Vintage Coconut (4 bilder)
249 kr

Låt oss presentera denna originella bildram, episka och vackra fotoram Empire Vintage Coconut (4 bilder)!

www.vintagecoconut.com

 • Tillverkad i plast
 • 2 bilder med mått 10 x 15 cm
 • 1 bild med mått 10 x 8 cm
 • 1 bild med mått 13 x 9 cm
 • Glasskydd för foton
 • 2 upphängningsringar (ett läge)
 • Mått ca 33 x 42 x 2,5 cm

 

Engångskamera FUJI QuickSnap Superia
99,90 kr
Fota på det gamla hederliga viset. Fota, skicka in för framkallning och få hem fina bilder att sätta in i album eller göra kollage av. Inbyggd blixt - ta bra fotografier även i kvällsljus. Fuji Superia X-TRA800-filmen räcker till 27 st. bilder.
KANTON Positionsdyna m. nackkudde Blåmetallic
550 kr
KANTON Positionsdyna m. nackkudde Blåmetallic är en kvalitetsdyna gjord av speciellt utvalt dralontyg. Dralon är slitstarkt, smutsavvisande och klarar av att stå i solen utan att blekas. Du kan alltså njuta av den härliga och unika färgen på din dyna under lång tid framöver. Kanton positionsdyna har en stilren design med fina detaljer som en kjolkant runt hela dynan. Dessutom så kommer den med en tillhörande nackkudde som gör dina utemöbler extra bekväma och inbjudande.
Bluelounge Quick Peek - Smarta lageretiketter
99 kr

Quick Peek levereras med 32 självhäftande smarta etiketter som fungerar ihop med den kostnadsfria Quick Peek appen som hjälper dig att hålla koll på dina tillhörigheter. Klistra en etikett på din låda, ta några bilder, tilldela en plats och Quick Peek gör resten.
När allt är nedpackat och du söker efter något specifikt, med Quick Peek kan du skanna lådornas etiketter för att få en glimt av vad som finns inuti, som en röntgen.

Hur kan jag använda Quick Peek?

 • Packning och flytt
 • Organisation
 • Förvaring
 • Samlingar
 • Inventering för småföretag
 • Försäkringsdokumentation

Etiketter + Kostnadsfri app = Ett smartare sätt att förvara dina tillhörigheter
Ett komplett smart förvaringssystem, Quick Peek smarta etiketter fungerar uteslutande med Quick Peek App skanner. Quick Peek hjälper dig att enklare och snabbare hitta de saker du har nedpackade. Rekommenderas vid flyttning, organisation, lagringsenheter och små företag.

Enkelt som 1,2,3...

1. Etikett + Nedladdning Fäst en självhäftande Quick Peek etikett på din låda och ladda ned den kostnadsfria appen Quick Peek för att komma igång.

2. Förpacka + Fotografera Du kan antingen ta en samlad bild av allt som läggs i lådan eller ta individuella bilder av varje sak. Genom att ta enskilda bilder får du mer kontroll att namnge, söka och hitta exakt det du söker i framtiden. Det är helt upp till dig.

3. Skanna + Förvara Efter att ha tagit en bild, skanna bara etiketten på lådan och dina tillhörigheter arkiveras automatisk i ditt nya visuella arkiv i appen. Förvara din låda och nästa gång du behöver hitta något, öppna din app och hitta dina saker.

Lokalisera ett objekt
När allting är uppackat, kan du hitta dina saker på en mängd olika sätt.

Skanna för att ta en titt
Står du i ett hav av lådor? Inga problem. Rikta bara skannern på dina lådor och innehållet kommer att visas i appen. Se det som en röntgen för dina lådor.

Bläddra bland dina saker
Sitter du i soffan och funderar var din limpistol är? Bläddra bara i din visuella katalog med tillhörigheter tills du hittar det du söker. Klicka för att se var den finns förvarad, vilken låda det är och vad annat som finns i samma låda.

Sök i din lista av lådor
För att se allt du har förvarat, klicka på funktionen ?Box List? för att se en komplett lista av lådor. Sortera eller sök bland dina lådor för att hitta det du söker.

 

Fotoram Helsingfors
59,90 kr
Rama in foton och bilder för att bevara viktiga händelser. Skapa kollage med flera ramar - fint att inreda med. 2-pack.
Fotoram Helsingfors
29,90 kr
Rama in foton och bilder för att bevara viktiga händelser. Skapa kollage med flera ramar - fint att inreda med. 2-pack.
Fotoram Helsingfors
59,90 kr
Rama in foton och bilder för att bevara viktiga händelser. Skapa kollage med flera ramar - fint att inreda med. 2-pack.
Fotoram Helsingfors
29,90 kr
Rama in foton och bilder för att bevara viktiga händelser. Skapa kollage med flera ramar - fint att inreda med. 2-pack.
USB-minne för iPhone/iPad, Sandisk iEXPAND Mini
699 kr
Frigör utrymme i din iPhone snabbt och enkelt. Säkerthetskopiera bilder och videoklipp automatiskt. Anpassat för iPhone och iPad med Lightningkontakt. Dubbla anslutningar (Lightning och USB) gör filflyttning mellan telefon och dator enkel. USB 3.0 för filöverföringshastighet på upp till 90 MB/s.
Fotoram Pink Heart Homania (13 foton)
299 kr

Om du letar efter en romantisk gåva, se hit och upptäck fotoram Pink Heart Homania (13 foton)!

www.myhomania.com

 • Tillverkad i trä
 • Plastskydd för foton
 • Två håll på baksidan för upphängning
 • Plats för 6 foton á 15 x 10 cm
 • Plats för 7 foton á 10 x 10 cm
 • Mått ca: 60 x 60 x 1 cm

 

Webbkamera Logitech C920
790 kr
Håll kontakten världen över! 15 megapixlar och 1080p Full HD - tydliga, detaljerade klipp. Två högkvalitativa mikrofoner med bra ljudupptagning. Carl Zeiss-objektiv och autofokus - skarpa bilder även i sämre förhållanden. Fungerar med Microsoft, Lync och Skype.
Säckväv
149 kr
Skyddar dina växter mot frost och alltför stark sol. Vira in och snygga enkelt till t.ex. gamla plastkrukor.
Fotoketter 500 st
59 kr

Enklaste sättet att fästa dina foton är med fotoetiketter! Ett paket innehåller 500 st syrafria dubbelhäftande tunna kuddar. Sätt in dina

USB-C multi hubb HP (1BG94AA)
599 kr
Förgrenar en USB-C-anslutning till en Multi Port-hubb. Anslut eller ladda - 1 x USB-C, 1 x HDMI, 1 x USB-A 3.0. Ger fler ladd- och anslutningsmöjligheter till din dator. Förenklar, du slipper vara bakom datorn och koppla. Maximera antalet enheter till din dator, bildskärm, skrivare, mus, headset, tangentbord m.m.
Smeg SFP130BE.
12 379 kr
Denna ugn kan rymma hela 70 liter vilket gör att den passar till er som bor i ett större hushåll på 5 personer eller fler. Men också till dig som vill ha plats till både små och stora middagar. Då denna ugn är en inbyggnadsugn är det viktigt att du kontrollmäter så att den passar i ditt kök. De medföljande teleskopskenorna gör att du utan problem och utan risk för att bränna dig, kan sätta in och ta ut maten ur ugnen. Den ordnar själv rengöringen med det smarta Pyrolyse programmet. Det Pyrolyse gör är att det bränner bort fett och annat matstänk på en hög temperatur så att det till sist blir til aska som du enkelt torkar av med en fuktig trasa.
Albumblad
59,90 kr
Skapa ditt eget album. Lätt och enkel montering av bilder eller urklipp. Transparent skyddsfilm som skyddar dina bilder och håller dem på plats.
Vintage-fotoram Antique Heart (10 foton)
269 kr

Överraska din partner med en originell och romantisk gåva såsom vintage-fotoramen Antique Heart (10 foton)! Det är en hjärtformad flerbildsram med plats för 4 foton på 15 x 10 cm och 6 foton på 8 x 8 cm. Tillverkad i plast. Den har 2 krokar baktill för kunna hängas upp. Ungefärliga mått: 46 x 47 x 2 cm.

SpotLight Webcam Pro
249 kr
- Webbkamera med 1,3 megapixel (1 280 x 1 024) HD-maskinvaruupplösning för skarpa bilder
- Starka inbyggda LED-lampor med dimmerfunktion för bättre bildkvalitet även i miljöer med dålig belysning
- Högkvalitativ video (USB 2.0) för bästa & kvalitet i Skype och YouTube
- Teknik utan drivrutiner: Du behöver inte installera någon drivrutin, anslut bara så är den klar för användning
- Inbyggd mikrofon för rent ljud

- Perfekt för inspelning av videofilmer eller när du chattar via MSN/Live Messenger, Skype m.m.
Powerbank - Emoji Enhörning, Vit
189 kr
Ladda mobilen med din favoritemoji - bärbar strömbank för nödsituationer!Ta hjälp av en powerbank om din mobil plötsligt dör när du är på språng. Perfekt på resan! Denna söta enhörning följer gärna med på dina äventyr. Med sina magiska superkrafter laddar strömbanken din mobil och räddar de situationer då mobiltelefonen bara inte får dö; som när du ska visa upp din sms-biljett på tåget, väntar på ett viktigt telefonsamtal, ska hitta vägen med din GPS eller just ska ta en selfie med din största idol. En riktig räddare i nöden när du inte har närhet till varken mobilladdare eller vägguttag!Strömbanken har en kapacitet på 2600 mAh vilket även passar för t.ex. digitalkamera och mp3-spelare.Obs! Powerbanken fungerar som en nödladdare och ersätter inte en vanlig mobilladdare. En uppladdad powerbank räcker till ungefär en mobilladdning, beroende på mobiltelefon, och behöver därefter laddas på nytt.Så här använder du din Powerbank Enhörning:Ladda strömbanken med den medföljande USB-sladden i t.ex. en dator eller i ett eluttag tillsammans med en USB-omvandlare. En röd lampa blinkar när enhörningen laddas, och när den är färdigladdad lyser lampan i ett fast rött sken. När man ansluter mobilen för laddning lyser ett blått sken.Packa med din powerbank i väskan samt en valfri laddare med USB-uttag, t.ex. till din smartphone, digitalkamera eller GPS-navigator. När batteriet på din gadget börjar blinka rött pluggar du bara in din strömbank och din älskling väcks åter till liv.Kul present till din mobilberoende vän! Se fler roliga emoji-prylar här.Powerbank för t.ex. iPhone/smartphones, iPod/mp3-spelare, GPS-navigator.Motiv: Emoji enhörning.Kapacitet: 2600 mAh.Räcker till att ladda din smartphone ca 1-1,5 ggr.Laddning: MicroUSB och USB-port.Utgångsström: 5V/1A.Material: PVC.Vikt: 240 gram.Batteri: Lithium-Polymer.Mått: 9,5 x 12,5 x 3,5 cm.USB-kabel för att ladda upp powerbanken medföljer. Du får själv komplettera med diverse laddningssladdar med USB-uttag till dina enheter.Obs! Denna produkt är ingen leksak!
HAMA Filter UV(0) HTMC 49 mm
299 kr
Färgneutral - Skyddar linsen mot repor, damm och fingeravtryck - Klara, skarpa foton både i färg och svart/vitt - Blockerar UV-strålar upp till 390 nm - Filtrerar dis för att undvika oskarpa bilder - Diameter: 49 mm
HAMA Filter UV(0) HTMC 58 mm
359 kr
Färgneutral - Skyddar linsen mot repor, damm och fingeravtryck - Klara, skarpa foton både i färg och svart/vitt - Blockerar UV-strålar upp till 390 nm - Filtrerar dis för att undvika oskarpa bilder - Diameter: 58 mm
HAMA Filter UV(0) HTMC 77 mm
799 kr
Färgneutral - Skyddar linsen mot repor, damm och fingeravtryck - Klara, skarpa foton både i färg och svart/vitt - Blockerar UV-strålar upp till 390 nm - Filtrerar dis för att undvika oskarpa bilder - Diameter: 77 mm
Dekorsten Nelson Garden Marmorkross, 2,2 kg
49,90 kr
Marmorkross framhäver dina växter samtidigt som vattenavdunstning och algbildning motverkas. Med marmorkross i botten på till exempel blomsterlådor och krukor finns ingen risk att rötterna bli dränkta.
Tristar FR-6990. 6 st i lager
1 239 kr
Crispy fritös 4-5 portioner per tillagning - ingen olja behövs! Med denna fritös kommer du att kunna fritera, steka och tillaga läckra snacks och måltider utan att addera något fett! Med sin stora volym förbereds enkelt exempelvis fem portioner stripes utan extra olja. Tack vare detta så blir även den besvärliga lukten minimal.
Fotofickor
69,90 kr
Skydda och förvara dina bilder i fotofickor. Med plats för tre liggande bilder och tillhörande minnesanteckningar på varje sida.
Fotofickor
69,90 kr
Skydda och förvara dina bilder i fotofickor. Plats för 4 stående 10x15-bilder på varje sida. Internationell hålning. 25-pack.
D-link DHP-701AV Homeplug 2 Gbs 2-pack. 2-pack AV2-homeplug 2 Gbs
1 099 kr
Homeplug-par för att överföra nätverkssignal över befintliga elledningar. Lämpliga för både dator- och IPTV-trafik. Använder Mimo-teknik som höjer prestandan genom att också överföra data på jordledningen. Stöd för upp till 1 1 Gbs mellan homeplug-enheterna. Fungerar även i ojordade uttag upp till 1 Gbs. Utrustade med 1 Gbs-nätverksportar. Installeras med ett enkelt knapptryck på respektive homeplug. Krypterar trafiken AES. Energisnål konstruktion gör att homeplug-enheterna sätts i standby-läge när ingen nätverkssignal skickas. Följer Homeplug AV2-standarden och kan utökas med fler Homeplug AV2- och AV-enheter. Levereras med två nätverkskablar. Mått 99x73x34 mm.
Satechi USB 3.0 Hubb med 3 USB portar & SD och Micro SD-kort
399 kr
- Elegant USB 3.0 hubb, helt av aluminium
- Utöka din dator med 3 st extra USB-portar + SD och Micro SD-kort 
- Matchar din Apple dator perfekt
 
Satechi Premium Aluminum Hub lägger till tre USB 3.0 portar till din Mac eller PC så att du kan ansluta 3 USB enheter som smartphones, externa hårddiskar, kameror, USB-minnen, tangentbord, skrivare etc. Denna kompakta USB-hubb pryder ditt skrivbord utan att ta upp onödigt utrymme. Den vinklade formen ger bekväm användning.
 
Designad för att passa Mac, iMac, och MacBook
Den silvermetalliska ytan och Apple-liknande formen med böjda kanter och skärmade vita kablar kompletterar datorer och produkter från Apple.
 
Prestanda
USB 3.0 SuperSpeed tillåter hastigheter på upp till 5.0Gbps ? vilket är 10 gånger snabbare än USB 2.0. Överför bilder, musik, HD-filmer och mycket annat till en extern USB 3.0 enhet snabbare än någonsin tidigare.
 
Enkel att använda
Ingen installation av programvara krävs för att använda denna hubb. Anslut den bara till en ledig USB-port och de blå LED-lamporna vid varje port indikerar att den är klar att använda.
Multipel fotoram Vintage (4 foton) (Färg: Svart)
349 kr

Med den multipla fotoramen Vintage (4 foton) kan du visa upp de allra bästa familjebilderna!

 • Tillverkad i plast och glas
 • Kan hängas horisontellt eller vertikalt
 • Plats för 4 foton på 10 x 15 cm
 • Ungefärliga mått: 53 x 53 x 2,5 cm
Trådlöst tangentbord med touchplatta, K400 Plus Logitech
389 kr
Logitech K400 Plus ger dig trådlös kontroll över din bärbara dator. Stor multitouchplatta. Extremt tunt i elegant design. Unifyingmottagare - lägg enkelt till fler enheter.
Trådlöst tangentbord med touchplatta, K400 Plus Logitech
389 kr
Logitech K400 Plus ger dig trådlös kontroll över din bärbara dator. Stor multitouchplatta. Extremt tunt i elegant design. Unifyingmottagare - lägg enkelt till fler enheter.
Kanex Premium USB-C till HDMI 4K 60Hz adapter
499 kr

Anslut din MacBook till en 4K 60 Hz Ultra-HD TV eller bildskärm. Se dina TV-serier, filmer och bilder i 4K-upplösning.

Anslut en 4K HDTV eller HD-bildskärm till din MacBook

Med Kanex USB-C till HDMI 4K adapter kan du utöka skärmen till din MacBook på en 4K HDTV eller HD-bildskärm. Visa dina favoritfilmer, TV-serier och fotosamling i full HD med flerkanalig digítal ljudutgång.

Redo för resor

Designad för ultamat kvalitet och bärbarhet, Kanex Premium USB-C till HDMI adapter är redo för resor var du än är på väg. Förstklassig borstad aluminiumfinish och DuraBraid-kabel lägger inte bara till kvalitet, men även stil som perfekt matchar din MacBook.

Plug and Play

Se ditt innehåll direkt i 4K UHD. Anslut bara din MacBook till din bildskärm med hjälp av adapern ? inga nedladdningar eller drivrutiner krävs. USB-C änden är vändbar, så det spelar ingen roll vilket sätt du ansluter den. Och eftersom den är kompatibel med Thunderbolt 3, kan du även ansluta den till din Thunderbolt 3 förberedda dator.

Gränssnitt: USB-C till HDMI
Maximal upplösning: 3840 x 2160 @ 60Hz

Panasonic Eneloop Pro Snabb batteriladdare. Snabb smartladdare med övervakning
399,90 kr
Mikroprocessorstyrd snabbladdare för upp till fyra AA- eller AAA-batterier. Laddaren har fyra kanaler och laddar batterierna individuellt. Övervakar laddningsprocessen med negativ delta V cut-off, säkerhetstimer samt temperaturövervakning. Känner av felaktigt isatta batterier samt felaktiga batterier t.ex. ej laddningsbara. Visar individuell laddningsstatus per batteri. Levereras med fyra eneloop pro-batterier AA, 2500 mAh av typen Ready2Use NiMH generation 2. Drivs från 100-240 V. Laddström AA 4x 800 mA totalt 3,2 A. Laddström AAA 4x 300 mA totalt 1,2 A. Laddtid 2-4 h. Modell BQ-CC55E. Modellnummer medföljande batterier K-KJ55HCD40E.
BLACKVUE Bilkamera 590 DR590-1CH 16GB
1 599 kr
Bilkamera 590 DR590-1CH 16GB Filmar Full -HD 1080p-video med 60 bilder per sekund Night Vision ger enastående videor, även i svagt ljus Sömlös inspelning och adaptiv formateringsteknik Växlar automatiskt till parkeringsläge* Lättanvänd Full-HD 60FPS BilkameraMycket bra HD-inspelningskvalitet med Sonys STARVIS ™ bildsensor,  för bättre klarhet i svagt ljus
Hjärtformad Ram för 11 Bilder (Färg: Svart)
279 kr

Denna fantastiska hjärtformade ram har plats för 11 bilder så att du kan föreviga de bästa ögonblicken i ditt liv. Ramen är 53 cm bred och 46 cm hög. Bildstorlekar:

 • 1 bild 10 x 15 cm
 • 1 bild 15 x 10 cm
 • 2 bilder 9 x 13 cm
 • 2 bilder 8 x 8 cm
 • 5 bilder 4 x 5 cm
My Travel Journal - Resedagbok, Svart
239 kr
En stor dagbok för globetrotters!Fyll resedagboken med resor, utflykter och äventyr, foton, checklistor och en massa minnen! Dagboken har hela 380 sidor vilket räcker till livets alla resor. Boken är inbunden med hård pärm vilket gör att den tål att tas med i väskan och gör den extra hållbar för långa resor.Dagboken innehåller bland annat:DagboksanteckningarLinjerade sidor för dagboksanteckningar.VärldskartaFärglägg de länder du varit i.ListorGör listor med dina drömresemål eller skriv ner din packlista.RekommendationerFörslag på ställen att åka till, saker att se, göra och äta.ScrapbookingKlistra in biljetter, foton, vykort och andra minnen!KontaktlistaFyll i användbara kontakter samt namn, telefonnummer och mailadresser till nyfunna vänner!Perfekt present för globetrotters! Se fler reseprylar här.Språk: Engelska.Mått: 16 x 22 x 3 cm.Antal sidor: 380 sidor + en ficka för biljetter, vykort etc.Inbunden med svart, hård pärm.
Hjärtformad Ram för 11 Bilder (Färg: Vit)
279 kr

Denna fantastiska hjärtformade ram har plats för 11 bilder så att du kan föreviga de bästa ögonblicken i ditt liv. Ramen är 53 cm bred och 46 cm hög. Bildstorlekar:

 • 1 bild 10 x 15 cm
 • 1 bild 15 x 10 cm
 • 2 bilder 9 x 13 cm
 • 2 bilder 8 x 8 cm
 • 5 bilder 4 x 5 cm
Hjärtformad Ram för 11 Bilder (Färg: Röd)
279 kr

Denna fantastiska hjärtformade ram har plats för 11 bilder så att du kan föreviga de bästa ögonblicken i ditt liv. Ramen är 53 cm bred och 46 cm hög. Bildstorlekar:

 • 1 bild 10 x 15 cm
 • 1 bild 15 x 10 cm
 • 2 bilder 9 x 13 cm
 • 2 bilder 8 x 8 cm
 • 5 bilder 4 x 5 cm