Deodorant Roll-On

Deodorant Roll-On

39 kr

En effektiv och antiperspirant deodorant som är milt parfymerad med en fräsch och feminin doft. Torkar snabbt och är mild mot huden.

Läs mer...

Köp hos Åhlens för 39 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Refreshing Deodorant
63,20 kr
En mild, effektiv och antiperspirant deodorant som håller dig torr och fräsch hela dagen. Deodoranten är alkoholfri, torkar snabbt och lämnar inga fläckar på dina kläder. Innehåller bl.a. extrakt från ängsull som är vårdande för den känsliga huden under armarna. Milt parfymerad med en behaglig doft av nytvättad bomull. Känn dig sval och säker med Wera deodorant under dygnets alla timmar.
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant med en fräsch och mild doft som torkar snabbt. Innehåller noggrant utvalda ämnen som är speciellt anpassade för känslig hud.
Deodorant Roll-On
40 kr
En antiperspirant deodorant som torkar snabbt och effektivt motverkar fukt och dålig lukt i upp till 48 timmar.Milt parfymerad.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant roll-on som skyddar mot fukt och lukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Pit Boss Aniperspirant & Deodorant, 78 ml
189 kr
En dryg deodorant och antiperspirant som ger ett överlägset skydd mot oönskad doft och fukt, utan att irritera huden. Denna transparenta fasta deodorant appliceras lätt, utan att lämna några spår på hud eller kläder och lämnar en mild och fräsch doft.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Patenterad formula som inte ger märken på kläder. Behaglig och effektiv deodorant som skyddar mot svett och fukt. Applikatorn säkrar en enkel applicering. Torkar snabbt.
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Deodorant Soft Colour
89 kr
En deodorant/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deodorant soft colour har en mjuk, feminin och behaglig doft med noter av Iris och Liljekonvalj. Innehåller mjukgörande Sheasmör som återfuktar den känsliga huden under armarna. Fri från alkohol, parabener och mineraloljor.
Pure Superior Antiperspirant Deodorant Stick, 75 ml
235 kr
En effektiv antiperspirant som håller huden torr och fräsch. Formulerad med aluminumsalter som minskar svettutsöndring. Behaglig att applicera med feminin fräsch doft. Med doten av Lexington Pure Superior, en doftkomposition runt mysk omgiven av ros, patchouli och apelsinblomma.
Dry-Form Antiperspirant Deodorant
185 kr
Oparfymerad antiperspirant deodorant stick. Skyddar mot lukt och fukt - hela dagen. Lätt att applicera och torkar snabbt.
Talc Soft Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en pudrig doft och inslag av pion och fresia, unikt framtagen för Dove. En produkt som ger mjuka och torra underarmar.
Citrus 24H Roll On Deodorant 50ml
129 kr
En effektiv 24 H deodorant med naturliga ingredienser och utan aluminiumsalter eller parabener. WELEDA Citrus 24H Roll On Deodorant har huvudingrediensers är lakritsrotextrakt, som är antibakteriell samt trollhasseldestillat som verkar sammandragande och anti-inflammatorisk. Med en mild mjuk doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj. Produkten är dermatologiskt testad.
Antiperspirant Deodorant Stick
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant stick som skyddar mot lukt och fukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorant stick som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Pomegranate Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En roll-on deodorant med doft av granatäpple och citron. En uppfriskande doft som ger upp till 48 timmars skydd och låter huden andas. 
Deo Protect & Care Roll On For Men, 50 ml
39 kr
En deodorant som verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Ger ingen irritation. Mild formula med extra vårdande ingredienser utan alkohol och färgämnen. Manlig fräsch doft. Dermatologískt testad.
Cédrat Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt och fräsch doft av Cédrat.
Cotton Dry Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Cotton Dry antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren och fräsch doft med lätta blommiga inslag för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Original Deodorant Anti-Perspirant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En perfekt antiperspirant deodorant för den känsliga huden under armarna då den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar och skyddar mot irriterad hud som lätt kan uppstå vid rakning. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas.
Aloe Vera Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant roll on. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant som motverkar svett och dålig lukt. Lämpar sig extra väl för känslig hud då den är oparfymerad och inte innehåller några konserveringsmedel eller färgämnen. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Shower Fresh Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Aloe Caring Roll-On Deodorant
75 kr
En skonsam deodorant som lugnar huden och känns fräsch. En bra produkt för den som har känslig hy.
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Apollo Deodorant Roll-On, 50 ml
24,50 kr
Axe Apollo Deodorant Roll-On har en klassiskt maskulin doft. En fräsch kombination av frisk fruktighet och mjuka toner. Antiperspiranterna från Axe skyddar mot lukt och svett i upp till 48 timmar.
Deodorant
35 kr
En effektiv och vårdande deodorant som ger en torr och fräsch känsla hela dagen. Innehåller mjukgörande olivolja. Doft av lätt vårbris.
Active Shield Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Active Shield antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en fräsch citrus-doft och extra skydd mot odör och motverkar orsaken till dålig lukt innan den hinner uppkomma. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Deodorant, 50 ml
39 kr
Oliv Deodorant är en antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen.
Eau Des Baux Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en träig och mystisk doft av Eau des Baux. Fri från parabener och aluminiumsalt.
Biorythm Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Citrus Verbena Deodorant Stick
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt uppfriskande doft av citrus och verbena.
Aloe Vera Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant stick. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Shower Fresh Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Pure Ocean Deodorant, 50 ml
89 kr
En mjuk och effektiv deo/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deon är utan alkohol och helt fri från parabener och mineralojor. Tack vare sheasmörets mjukgörande egenskaper är den mjuk och skonsam mot huden.
Invisible Black + White Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Acqua Di Gio Homme Deodorant Stick, 75 g
315 kr
En deodorant med en fräsch doft.
Deo Invisible Black & White Power Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Maskulin och varmt träig doft med fräscha cistrusinslag. Utan Ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Mineral InvisiCalm Deodorant Roll-On, 50 ml
29 kr
En deodorant du kan använda när som helst, även efter epilering. - 48 timmars skydd, speciellt utformat för att lugna och vårda området under armarna när det är känsligt efter rakning eller vaxning.- En mjuk och fräsch doft av blommor och frukt, med en bouquet av jasmin, liljekonvalj, grapefrukt och freesia
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Colonia Pura Deodorant Stick
315 kr
En deodorant utan alkohol för dig med känslig hud. Acqua Di Parma Colonia Pura Deodorant Stick har en fräsch doft och motverkar och neutraliserar dålig lukt.
Hel Låda Roll-on Deodorant "Sport" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en fräsch doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck. 
Hel Låda Roll-on Deodorant "Peace" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en fräsch och uppfriskande doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck.
Hel Låda Roll-on Deodorant "Click" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en fräsch och uppfriskande doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck. 
Hel Låda Roll-on Deodorant "Alaska" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en fräsch och uppfriskande doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck. 
Roll-on Deodorant "Hydrating" 6 x 60ml - 60% rabatt
59 kr
Ett 6-pack med roll-on deoderanter, med en frisk doft av bergamott, solkyssta blommor och sandelträ håller du dig fräsch hela dagen. Dermatologiskt testad.. Pris per roll-on: 14:83 kronor/styck.
Alcohol-Free Deodorant Stick
179 kr
En deodorant som ger ett effektivt och långverkande skydd mot dålig lukt. Den friska doften kombinerar gröna äpplen och bergamott, med cederträ, persika och blommor. Formuleringen är milt återfuktande och glider skönt mot huden, vilket gör den extra lämplig för känsliga armhålor. Produkten absorberas snabbt, kladdar inte och lämnar inga fläckar på kläderna.
Deo Dry Comfort Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant med klassisk NIVEA doft och DryPlus System med mineraler för en torr känsla. Antiperspirant som ger ett effektivt skydd i 48h. Utan etylalkohol. Dermatologiskt testad.
Green Tea Cream Deodorant, 40 ml
175 kr
En härligt fräsch deodorant, berikad med grönt te för en ren, fräsch känsla. Från en härlig grön värld av fräschör kommer Elizabeth Arden Green Tea — en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen.
Goof Proof Antiperspi rant Deodorant
99 kr
En antiperspirant deodorant som gereffektivt och långverkande skyddmot svett och dålig lukt. Innehållerlugnande allantoin och vårdandenaturlig havreolja.
Deo Protect & Care Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som vårdar, doftar och känns precis som NIVEA. Verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Med extra vårdande ingredienser som inte irriterar huden. Utan alkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Maximum Protection Confidence
99 kr
En deodorant med högt skydd mot svett och lukt i 48 timmar. Rexona Maximum Protection Confidence Roll On är mild nog för dagligt användande. Deon har en långvarig mjuk och blommig doft, med en sammansättning som tar hand om huden under armarna.
Biorythm Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant stick ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Biorythm Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Creme-deodorant
45 kr
En antiperspirant deodorant i krämform för dig som effektivt vill motverka arm-, hand- och fotsvett. Lämpar sig även för dig med känslig hud då den är fri från parfym, alkohol, färgämnen och konserveringsmedel. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Cool CTRL Natural Deodorant, 78 ml
199 kr
En deodorant med aluminiumfri formula som är kliniskt testad för att stoppa även den starkaste lukt. Med en frisk doft av enbär och eukalyptus, ger denna naturliga deodorant långvarit skydd och lämnar dig sval och i kontroll. Testad av dermatologer. Säker för känslig hud.
Invisible Black + White Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Aromatics Elixir Eau de Toilette
485 kr
Oemotståndlig och ovanlig doft som tar parfymen ett steg längre. Påverkar sinne och själ på ett diskret och behagligt sätt. Med toner av ros, jasmin, ylang-ylang och vetiver. Till individualisten i varje kvinna. En antiperspirant deodorant roll-on.
Maximum Protection Clean Scent Deodorant, 45 ml
99 kr
Rexona Maximum Protection Clean Scent erbjuder vårt mest avancerade och långvariga skydd mot fukt och lukt. Den är 2x effektivare mot svett, men ändå mild nog att använda varje dag. Den innehåller ingredienser som aktiveras vid stress för bevisad effekt mot stressorsakad transpiration. Ytterligare fördelar: - En lättapplicerad kräm med en ren, fräsch doft- Antiperspirant för långtidsverkande skydd mot svett och lukt i upp till 48h- Effektivt luktskydd och med en doft som varar hela dagen
Deo Powder Touch Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som kombinerar en pålitlig antiperspirant med värdefullt kaolinpuder - en naturlig mineral som är känd för sina mjukgörande och absorbetande egenskaper. Torkar på ett ögonblick och gör huden behagligt torr och len. Tilltalande och unik doft skapar en silkeslen känsla av renhet och välbefinnande. Lämnar inga vita fläckar på kläderna. 48h antiperspirant och mild vård. Utan ethylalkohol och färgämnen.
Bocage Deodorant Roll-On, 50 ml
235 kr
En deo vars praktiska, genomskinliga roll-on-kula ger huden perfekt mängd av produkten. Maximal komfort och en härlig fräsch känsla. Deon är utan alkohol samt har en ögonblicklig och varaktig effekt. Formulan med aluminiumsalt ger en anti-transpirerande effekt som förlängs med mikrokapslar som innehåller en bakteriedödande beståndsdel.
Roll-on Deodorant "Creme Rich" 6 x 60ml - 60% rabatt
59 kr
Ett 6-pack med roll-on deoderanter som återfuktar din hud på djupet, och med den fantastiska originaldoften av ros, liljekonvalj och jasmin håller du dig fräsch hela dagen. Dermatologiskt testad. Pris per roll-on: 14:83 kronor/styck.
Face Wash
69 kr
En effektiv och återfuktande
tvättgel för ansiktet som rengör på djupet utan att torka
ut huden. Produkten innehåller en kombination av effektivt
 rengörande och naturligt återfuktande ämnen som vårdar
och gör huden fräsch efter tvätt. Fri från parabener och mineralolja. Mild parfymerad.
Aramis 24-Hour Antiperspirant Deodorant Stick
295 kr
Ett deostick som har en sofistikerad och tidlös doft av bergamott, patchouli och amber.
Hel Låda Roll-on Deodorant "Soft Feel" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en len och uppfriskande doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck. 
Hel Låda Roll-on Deodorant "Excite" 6 x 50ml - 45% rabatt
99 kr
Hel låda - 6 stycken roll-on deodoranter med en härligt uppfriskande doft. Pris per roll-on: 16,50 kronor/styck. 
Deodorant Pure Sensitive Skin, 40 ml
215 kr
En creme som är den första fulländande hudcremen med egenskaper som en deodorant. Den är skräddarsydd för en känslig hud och absorberas snabbt.
Deo Cool Kick Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som ger en direkt uppfriskande känsla. Innehåller mintextrakt och energigivande Iso-Magnesium. Antiperspirant som ger ett effektivt skydd i 48h. Utan färgämnen och konserveringsmedel. Dermatologiskt testad.
Ansiktsservetter, 25 st
39 kr
En mild och skonsam makeuprengöring som tar bort makeup från ögon, ansikte och läppar. Rengör effektivt och skonsamt samt lämnar huden fräsch och len. Lätt parfymerad med en doft av vårbris.
Herbal Deodorant, 50 ml
149 kr
En lugnande deodorant med nordisk salvia och naturliga mineraler som minskar odör och ger fräschör hela dagen. Absorberas snabbt, lämnar inga spår. Aluminiumfri.
CK Be Deodorant Stick, 75 ml
270 kr
En långtidsverkande deo med en mild doft. Toppnot: enbärHjärtnot: vit persikaBasnot: mysk
Shiseido - DEODORANT anti-perspirant roll-on 50 ml
519 kr

Shiseido - DEODORANT anti-perspirant roll-on 50 ml är en exklusiv kroppsvårdsprodukt. Om du letar efter de bästa produkter för personlig hygien är produkter Shiseido 100 % originella och de är precis vad du behöver.

Deo Protect & Care Spray For Men, 150 ml
39 kr
En deospray som verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h utan att irritera huden. Mild formula med extra vårdande ingredienser utan alkohol och färgämnen. Manlig fräsch doft. Dermatologískt testad.
Original Deodorant Roll On, 50 ml
99 kr
En mild och skonsam deo med naturliga ingredienser. Den motverkar dålig lukt utan att täppa till porerna eller lämna fläckar på kläderna. 
Angel Deodorant
329 kr
En deodorant med doften av Angel, en EdP helt utan blommor, en så kallad gourmand doft som innehåller doftnoter av mandarin, honung, vanilj och choklad. Angel bygger på Thierry Muglers fantasier från sin barndom, en doft som skulle få det att vattnas i munnen och vars flaska inspirerats av en tidlös och universiell symbol - stjärnan.
Elite Deodorant Stick
245 kr
Van Gils Elite Deodorant Stick har en doft perfekt för lediga dagar. Sensuella gröna fräscha noter kombinerade med lätta citrusnoter i toppen.
Peppermint & Lime deoderant
135 kr
En roll on deodorant med en fräsch och uppiggande doft. Neal’s Yard Peppermint & Lime deoderant är fri från aluminium och har kliniskt testats för att hålla i 24 timmar. Den är skapad för att motverka dålig lukt med renande shikimik och fukt med absorberande bambupuder.
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorantstick som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Adrenaline Deo Roll-On, 50 ml
24,50 kr
En deodorant med en sportig och modern doft för män med spännande doftinslag av musk och ingefära. Skyddar mot lukt och svett i upp till 48 timmar. För daglig användning.
Deo Invisible Black & White Clear Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Mild och fräsch doft. Utan ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Eternity Men Deodorant Stick, 75 ml
295 kr
Ett deostick som stryks smidigt på huden och efterlämnar en frisk och maskulin doft. En aromatisk och frisk doft som gör den spännande och klassisk.Toppnot: gröna växterHjärtnot: salviaBasnot: sandelträ
Colonia Deodorant Spray, 150 ml
340 kr
En effektiv deospray som garanterar omedelbar fräschör och en långvarig Colonia-doft.
Deo Dry Impact Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant med klassisk NIVEA doft och DryPlus System med mineraler för en torr känsla. Äntiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Utan etylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Deodorant Stick
145 kr
En deodorant som öppnar med björklöv, sprudlande rosépeppar och fruktiga noter av ananas. I mellannoterna övergår essensen till aromatisk lavendel och salta noter av drivved. I basen framträder jordig patchouli och krämig ambra som mättas med marina undertoner, vilka ger deoderantens doft en sinnlig karaktär.
Bio-Active Deodorant, 50 ml
149 kr
En deodorant med en kraftfull odörkontrollerande blandning av antibakteriell palmrosolja och växtextrakt. Stärker hudens skydd och förbättrar fuktbalansen.
Spa Of The World™ Japanese Camellia Cream
325 kr
En creme som mjukgör huden och ger en sammetslen känsla. Camelliaolja av den eleganta kameliablomman har använts av kvinnor ända sedan 700-talet för att milt mjukgöra och fuktighetsbevara huden. Den här lyxigt sammetslena krämen gör huden ljuvligt len och bjuder på en underbart mild doft.
Invictus Deodorant Stick, 75 ml
265 kr
En deo med en fräsch sammansatt doft som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrdoft. Invictus är en doft med en tydlig djup- och basnot. Doften innehåller marina ackord, grapefruktskal, träiga amberackord, lagerblad, guajakträ, ambra och patchouli.
Tom Ford Noir Deodorant Stick, 75 ml
380 kr
Ett deostick med en orientalisk doft. Spröda och livliga noter i en perfekt doftsammansättning av maskulina blomnoter och varma noter av läder, amber, bärnsten och vanilj. Upplev den sofistikerade och fängslande doften av Tom Ford Noir i det lätt parfymerade deosticket som håller huden fräsch och torr - hela dagen.
Sensitive Deo Roll-On, 50 ml
52 kr
En deodorant med 48-timmars skydd och helt utan aluminiumsalt. Huden tillåts att andas fritt samtidigt som den skyddas från utsöndring av oönskade kroppslukter. Produkten är lämplig för känslig och stressad hud. Innehåller allantoin och havreextrakt.
Waterlily Sun Body Cream
645 kr
AERINs Waterlily Sun Body Cream är lyxig och återuppbygger huden på djupet. Huden fylls på med fukt för att mjukgöra och revitalisera utseendet. Den känns fräsch och med en diskret doft. Delikat och lockande näckros, tillsammans med mild tempeljasmin, tillför lager av djup och intensitet, samtidigt som doften får värme från söt och inbjudande mysk. Resultatet är en klar, strålande och fräsch doft.
Body Long-Lasting Deodorant, 50 ml
112 kr
En effektiv, mild, naturlig och långtidsverkande roll-on deo. Den skyddar, lugnar och mjukgör samt ger inte några vita fläckar. Innehåller två mineralpulver som reglerar perspiration och neutraliserar dålig lukt. Parabenfri, alkoholfri och utan aluminiumklorhydrat (=aluminiumsalt). Samma doft som övriga produkter i NUXE BODY serien. Passar alla hudtyper, även känslig och nyrakad. Innehåller:Kronblad från mandel – lugnande och mjukgörandeKronblad från apelsinblomma – lugnande och mjukgörandeVegetabiliskt glycerin – lugnande och mjukgörandeAllantoin – lugnande och mjukgörande100% naturligt alunpulver – reglerar perspiration100% naturligt silverpulver – neutraliserar dålig luktDerivat från kokosolja – neutraliserar dålig lukt
Suprême Pour Homme Deodorant Stick, 75 g
249 kr
Ett deodorantstick som håller dig fräsch hela dagen. Doften stannar kvar i 24 h. Deodoranten är alkoholfri. Alla råvaror är av absolut högsta kvalitet och är milda och behagliga mot huden.
Rengöringsgel
49 kr
En mild rengöringsgel som varsamt tar bort vattenfast makeup och skonsamt rengör huden. Innehåller fuktbindande ämnen. Lätt parfymerad med en doft av vårbris.
Duschcreme
39 kr
En mild duschcreme som skonsamt rengör samtidigt som den återfuktar och gör huden behagligt mjuk. Lätt parfymerad med en doft av vårbris. Innehåller vårdande oljor och provitamin B5.
Duschcreme
25 kr
En mild duschcreme som skonsamt rengör samtidigt som den återfuktar och gör huden behagligt mjuk.Lätt parfymerad med en doft av vårbris. Innehåller vårdande oljor och provitamin B5.