Dammsugare Bosch PAS 18V LI

BOSCH

Dammsugare Bosch PAS 18V LI

699 kr

Power4All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Toppeffekt med ett enda 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i det nya systemet. Lätt, smidig handdammsugare. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Transparent uppsamlingsbehållare - enkelt att se när det är dags att tömma.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Clas Ohlson för 699 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • Fri frakt vid köp för över 499 kr
 • Minst 2 års garanti
 • Retur till valfri butik
 • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Multislip Bosch PSM 18 LI
849 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull och kompakt slipmaskin för trä och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Multislip som enkelt kommer åt i trånga utrymmen. Tvådelad slipplatta med kardborrefäste och inbyggd dammsugare.
Tigersåg Bosch PSA 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sticksåg Bosch PST 18 LI
899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Lätt och kompakt! Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 4-stegspendling - snabbare sågning och bättre kurvtagning. Blåsfunktion för ren såglinje.
Cirkelsåg Bosch PKS 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kompakt, batteridriven cirkelsåg. Lättanvänd med enkla inställningar av sågdjup och geringsvinklar. Jobba dammfritt - anslutning för dammutsug direkt på sågen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 299 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. 18 V litiumjonbatteri, laddare och väska medföljer.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2 med borr- och bitssats
1 399 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Väska med skruvdragare, 18 V-batteri, 60 min-laddare m.m. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. Träborrar, hålstensborrar och bits i en praktisk låda - 15 delar.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 599 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för att klara all borrning och skruvdragning. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår. Jobba effektivt - använd det ena batteriet under tiden som det andra laddas.
Grästrimmer Bosch 18-260 18 V
1 295 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Innovativt knivsystem med effektivitet och precision. Ställbart teleskophandtag och ergonomiskt stödhandtag. Enkelt knivbyte utan verktyg. Höjdjustering och byte till kantklippning - ställ in med ett klick.
Skruvdragare Bosch PSB 180 LI-15
1 899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Stark maskin med kompakt design och låg vikt. 2-växlad planetväxel för kraftfull skruvdragning och borrning i trä och metall samt slagborrning i tegel. Snabbchuck med Auto Lock - snabba och smidiga verktygsbyten. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår.
Batteri Bosch 18 V 2,5 Ah W-B
699 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Passar alla maskiner i 18 V-systemet Power for All.
Häcksax Bosch 18-500
1 695 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Sladdlös häcksax för snabb och effektiv klippning. Handtaget är justerbart i flera lägen - alltid bra arbetsställning. Snabbkapningsteknik - kvistar och grenar kapas vid första försöket. 18 V litiumjonbatteri med kort laddtid, ingen självurladdning och ingen minneseffekt. Specialtänder framtill på bladet - klarar grenar med upp till 25 mm i diameter.
Batteri 18V Bosch LI 2,5AH Power4all
749 kr
Toppeffekt för alla Bosch gröna gör-det-själv-maskiner och trädgårdsredskap i 18 V-systemet "Power for ALL".
Batteri Cocraft LXC PP1820
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/2,0 Ah (laddare säljs separat). Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Batteri Cocraft LXC PP1840
699 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/4,0 Ah (laddare säljs separat). Hög kapacitet för krävande arbetsuppgifter. Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Vinkelslip Cocraft LXC AG18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig vinkelslip för kapning och slipning. Vridbart batterifäste för att enkelt komma åt i trånga utrymmen. 5 års garanti.
Slipmaskin Cocraft LXC SA18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Slipmaskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig multislip för slipning av detaljer och medelstora ytor. Slipplatta med kardborrefäste. 5 års garanti.
Arbetslampa Cocraft LXC WL18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Lampa i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Smidig LED-arbetslampa med vinklingsbart lamphus. 5 års garanti.
Häcksax Cocraft LXC HT18 utan batteri
449 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Passar perfekt för medelstora häckar. Arbetstid 20-35 min (2,0 Ah batteri). Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Grästrimmer Cocraft LXC GT18 utan batteri
329 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 2-handsfattning och teleskopskaft för bästa kontroll och ergonomi. 230 mm klippradie. 5 års garanti.
Cirkelsåg Cocraft LXC CS18
579 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Hårdmetallklinga och sidoanslag ingår. 5 års garanti.
Sticksåg Cocraft LXC JS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. LED-belysning och nyckellöst sågbladsbyte. 5 års garanti.
Tigersåg Cocraft LXC RS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 5 års garanti.
Batteri Bosch 18 V/2,5 Ah LI
699 kr
Passar alla produkter i Bosch Power4All-systemet.
Batteriset 18v 2 st 2,5ah batterier + laddare Bosch Power4all
1 315 kr
Startkit, passar alla 18 volt Power for all elverktyg från gröna Bosch. Setet innehåller 2 st batteri och 1 st laddare. Den perfekta starten!
Borrhammare Cocraft LXC RHD18
599 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Slagborrfunktion med pneumatisk slagmekanism. Två arbetslägen: borrning med eller utan slag. 5 års garanti.
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI Compact Professional
2 195 kr
Den kompakta, sladdlösa 18 V-proffsborrhammaren. Pneumatisk slaggenerator - för hål upp till Ø 12 mm i betong. Nyckellöst SDS-plus-fäste gör det enkelt att byta tillbehör. Inbyggd LED-belysning som lyser upp arbetsplatsen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Cocraft PRO Edition RT18-PL
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För tuffa projekt i hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 3-stegspendel med snabba snitt. 5 års garanti.
Sticksåg Cocraft PRO Edition JT18-P
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Kraftfull, sladdlös sticksåg i kompakt format. 4 stegspendling - snabb kurvtagning med hög precision. LED-belysning och blåsfunktion. 5 års garanti.
Vinkelslip Bosch GWS 18-125 V-LI Professional
2 199 kr
Sladdlös vinkelslip med hög avverknings- och kapkapacitet per laddning. Lätt och smidig att jobba med i trånga utrymmen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Batteriladdare Bosch 14,4-21,6 V LI
399 kr
För 14,4-21,6 V litiumjonbatterier. Avsedd även för Power4All-systemet. 3-timmesladdare med laddindikering. Modell AL 2204 CV, alternativ till Bosch laddare: 1 600 Z00 001, 2 607 225 472 och 2 607 225 273.
Tigersåg Bosch GSA 18 V-LI Professional
1 999 kr
Smidig och stark tigersåg, perfekt att använda där det är trångt. 2-stegs sågfrekvensinställning för olika material. Enkelt och lätta att byta sågblad. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Slagskruvdragare Cocraft PRO Edition IB18-L
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Högt vridmoment - klarar även tuffa jobb och grova skruvar. Mindre, lättare och starkare än en vanlig skruvdragare. Borstlös motor - längre livslängd och längre gångtid. 5 års garanti.
Dammsugare Bosch PAS 18 LI SOLO
669 kr
Den mångsidiga, sladdlösa handdammsugaren med stor sugeffekt. Levereras utan batteri och laddare.
Häcksax Cocraft LXC HT18 med batteri
899 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V litiumjonbatteri och laddare ingår. 51 cm svärd med laserskurna dubbelverkande knivar. Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Skruvdragare Cocraft LXC DD18-2
899 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V-litiumjonbatteri och laddare ingår. Kraftfull maskin med nyckellös chuck och växellåda. 5 års garanti. Prisvärd enligt test i Testfakta.
Avkalkningsmedel cl machine
149 kr
Flytande avkalkning som frigör &: löser upp kalk. Denna räcker till 2 avkalkningar. Funkar på maskiner från, ADESSO, DE LONGHI, GRAEF, KRUPS, ASCASO, BOSCH, GAGGIA, JURA, NIVONA, SIEMENS maskiner. Kalka av din maskin minst 2 gånger / år. Varför inte innan semestern och jul? Glöm inte att plocka ner och rengöra spridarfilter och passa på att se över om det är dags att byta brygghuspackning.Här finner du en avkalkningsguide som gäller för de flesta maskiner gjord av Magasin 11 för att hjälpa dig underhålla din espressomaskin.
Batteri Dewalt XR DCB183
749 kr
18 V/2,0 Ah litiumjonbatteri. Passar alla Dewalt XR li-jon 18 V-maskiner och elverktyg. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Bosch Skaftdammsugare Silver BBH52550
3 599 kr
Smidig dammsugare med exemplariskt städresultat! Denna sladdlösa dammsugare från Bosch städar med samma resultat som en 2400-watts dammsugare. Alla golvtyper blir skinande rena tack vare den högeffektiva påslösa tekniken. De uppladdningsbara batterierna är kraftfulla och tåliga med lång driftstid och kort uppladdningstid. Tack vare sin lätta vikt är dammsugaren enkel att hantera samt förvara. Vikt: 3,7 kgTvättbara filter: Nej Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>>
Verktygspaket Bosch Power for ALL 18 V
2 995 kr
18 V verktygsset med maskiner, batterier och laddare. Skruvdragare PSR 1800 LI-2, cirkelsåg PKS 18 LI och sticksåg PST 18 LI. 2 st. 18 V/1,5 Ah litiumjonbatterier och laddare. Allt i en rejäl och praktisk förvaringsväska.
Slang 19 mm Bosch 3 m
360 kr
Slang (2 600 793 009) för externsug på slipmaskin för användning med Bosch dammsugare. Anslutning utv. Ø 33 mm, inv. Ø 30 mm. Slang Ø 19 mm, längd 3 m. Adapter 51-1112 / 2 607 000 748 (säljs separat) måste användas för anslutning till dammsugare: PAS 11-21 PAS 12-27 PAS 12-27 F Adaptern ansluts mellan slang och dammsugare (se bild).
Dyckertpistol Dewalt DCN660N
3 799 kr
Batteridriven dyckertpistol med kolborstfri motor. Smidig och lätt att jobba med. Enkelt utan trasslande kabel eller slang. 18 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare PSR 10,8 LI-2 2,0AH, Bosch
1 349 kr
Viktiga produktegenskaper Liten, lätt, kompakt – smidigast i klassen Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använda tack vare litiumjontekniken Det utbytbara litiumjonbatteriet har extralång livslängd tack vare Bosch Electronic Cell Protection (ECP) Ytterligare produktfördelar Syneon Chip - intelligent styrd energi för varje projekt Smart 3-läges laddindikering Bosch styrelektronik: steglöst gasreglage 0–max. i strömbrytaren 2-växlad högkapacitetsplanetväxel: överlägsen livslängd, suverän kraftöverföring, jämn gång Snabbchuck med Bosch Auto-Lock ger snabba och smidiga verktygsbyten PowerLight - tack vare den inbyggda lysdioden så är arbetsstycket alltid välbelyst Momentinställning med 20 momentlägen samt borrläge – optimal effekt för alla användningsområden Ett batteri för alla – passar alla gör det självare och trädgårdsapparater med batterisystemen Power4All lithiumjon Medföljande tillbehör Batteripack PBA 10,8 V 2,0 Ah O-A (1 600 A00 49P) Förvaringsväska i plast Skruvbit 45 min laddare AL 1130 CV (1 600 Z00 03L)
Batteri 2,5 Ah Worx WA3572
499 kr
20 V/2,5 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Batteri 4,0 Ah Worx WA3553
699 kr
20 V/4,0 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Vinkelslip Dewalt DCG412N
1 995 kr
Lätt och behändig vinkelslip för kapning och slipning. Lågprofilsväxelhus och bekväma handtag - smidig att jobba med. 125 mm skivdiameter och verktygsfri skivhållare - snabbt och enkelt skivbyte. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Bosch GSB 18 V-LI Professional
1 999 kr
En kompakt och stark 18 V-maskin med slagborrläge. 2-växlad motor för kraftig skruvdragning, borrning och slagborrning. 13 mm nyckellös chuck. Motorbroms för precisionsjobb vid serieskruvdragning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sticksåg Bosch GST 18 V-LI B Professional
2 199 kr
En kompakt och kraftfull sladdlös sticksåg Bekvämt handtag med bra grepp för full kontroll. Enkel och snabbt sågbladsbyte utan verktyg. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Batteri Cocraft PRO Edition
749 kr
Passar till alla Cocraft PRO Edition-maskiner i 36 V-systemet. Komplettera med ett extra batteri så behöver du inte vänta på laddningen.
Cirkelsåg Bosch GKS 18 V-LI Professional
2 299 kr
Såga och kapa sladdlöst med en kraftfull cirkelsåg. En tuff maskin som klarar ett sågdjup på 51 mm och kan kapa 50 spånskivor på en laddning. Enkel sågdjupsinställning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Multislip Bosch PSM 18 LI SOLO
849 kr
Sladdlös litiumjonmultislip PSM 18 LI: kraftig, kompakt allkonstnär bland sladdlösa slipar. Levereras utan batteri och laddare.
Arbetslampa Worx WX026.9
799 kr
Batteridriven LED-lampa som är smidig att ta med när du snickrar, mekar etc. Stadigt stativ som är lätt att placera där du behöver extra ljus. Försedd med en smart väggkrok. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Batteriladdare Bosch AL 1830 CV Power4all
395 kr
Laddare för alla verktyg för Home &: Garden i 18-voltssystemet "Power for ALL" samt för alla 14,4 V batteridrivna verktyg.
Bosch Skaftdammsugare Ljusblå BBH51830
3 099 kr
Lättarbetad dammsugare med exemplariskt städresultat! Härlig ljusblå färg. Denna sladdlösa dammsugare från Bosch städar med samma resultat som en 2400-watts dammsugare. Alla golvtyper blir skinande rena tack vare den högeffektiva påslösa tekniken. De uppladdningsbara batterierna är kraftfulla och tåliga med lång driftstid och kort uppladdningstid. Tack vare sin lätta vikt är dammsugaren enkel att hantera samt förvara. Vikt: 3,7 kgTvättbara filter: NejRegistrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>>
Batteriladdare Cocraft LXC QC18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Snabbladdare för LXC-systemets batterier. Passar alla LXC-batterier. 5 års garanti.
Batteri Black & Decker BL1518
799 kr
18 V/1,5 Ah litiumjonbatteri. Passar till många maskiner och elverktyg från Black & Decker. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Skruvdragare Bosch GSR 18V-60 C SOLO L-BOXX
2 725 kr   2 295 kr
Stark, lätt, smidig och kompakt. Vridningskontroll, 0-600/1900 varv/min, 60/31 Nm, EC-motor, EMP, ECP, L-BOXX. Levereras utan batteri och laddare.
Nätadapter Bosch 25 V/0,2 A BBHMOVE 4
198 kr
Laddare till dammsugare Bosch BBHMOVE 4. Utgångskontakt: 12 x 5,5 x 2 mm, utan center pin.
Slagskruvdragare Bosch GSB 18V-60 C SOLO L-BOXX​​
2 975 kr   2 295 kr
Stark, smidig, lätt, kompakt slagborr, vridningskontroll, 0-600/1900 varv/min, 60/31 Nm, 28500 slag /min. L-BOXX, levereras utan batteri och laddare.
Limpenna Bosch Gluepen 3,6v
449 kr
Smidig och innovativ batteridriven limpenna för 7 mm limstift. Bosch Gluepen levereras med laddare, batteri och 4 st limstift.
Batteri Bosch 36 V/4,0 Ah LI
1 499 kr
Passar alla trädgårdsprodukter från Bosch i 36 V-litiumjonbatterisystemet.
Bosch Readyy'y 16.8V. 4 st i lager
1 290 kr
En handdammsugare är perfekt för enkel rengöring eller att komma åt i skrymslen och vrår där den traditionella dammsugaren inte når. Så om barnen har spillt eller fönsterbrädan är i behov av dammsugning är handdammsugaren det perfekta valet. Denna modell kallas 2-i-1 dammsugare, den består av en vanlig handdammsugare och ett smart stativ, som tillsammans kan användas som en vanlig dammsugare. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 36 minuter innan den behöver laddas igen.
Handdammsugare Tristar KR2176 0,55 L 68 dB 45W Blå Vit Trådlös
619 kr

Här är det perfekta komplementet till din vanliga dammsugare: Handdammsugare Tristar KR2176. Designad för att göra ditt liv enklare och nästan ljudlös (68 dB). Denna handhållna dammsugare är bra på att fånga upp vätskor och fasta ämnen. Inkluderar 1 adapter för de svåraste hörnen med 1 dammborste, 1 gummiadapter för vätskor och 1 väggstativ.

Funktioner:

 • Ström: 45 W
 • Spänning: 7.2 V
 • Kapacitet: 0.55 L 
 • Lätt och enkel att använda
 • Tvättbart filter
 • Transparent dammfack
 • På/ Av knapp
 • Sladdfri användning ca. 15 minuter
 • Adapter / laddare (ingår): 230 V - 50 Hz
 • Mått: ca. 38 x 14 x 11 cm
 • Kabel dimensioner: ca.. 180 cm
Lövblås Bosch ALB 36 LI BAR
995 kr
Sladdlös lövblås - ett enkelt sätt att hålla snyggt i trädgården. Variabelt fläktvarvtal. Blåshastighet 170-250 km/h. Komplettera med 36 V litiumjonbatteri och laddare.
Nätadapter Bosch 18 V/0,2 A BBHMOVE
198 kr
Laddare till dammsugare Bosch BBHMOVE 1, BBHMOVE 4. Utgångskontakt: 12 x 5,5 x 2 mm, utan center pin.
Bosch BBHMOVE6N. 2 st i lager
1 529 kr
En handdammsugare är perfekt för enkel rengöring eller att komma åt i skrymslen och vrår där den traditionella dammsugaren inte når. Så om barnen har spillt eller fönsterbrädan är i behov av dammsugning är handdammsugaren det perfekta valet. Denna modell kallas 2-i-1 dammsugare, den består av en vanlig handdammsugare och ett smart stativ, som tillsammans kan användas som en vanlig dammsugare. Du behöver inte köpa dammsugarpåsar då denna modell har en inbyggd dammbehållare som enkelt kan tas bort och tömmas efter användning. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 36 minuter innan den behöver laddas igen.
Batteri 18v 6.0 AH Bosch BGA Professional
2 418 kr   1 395 kr
18 volt batteri med 6 ampere. Coolpack-teknik. Laddningsindikator. Extremt robust, klarar fall från 3 m. Passar alla 18 volt elverktyg från Blå Bosch.
Multiverktyg Bosch GOP 18V-28 StarlockPLUS SOLO L-BOXX
3 275 kr   2 295 kr
Stark borstlös Bosch EC-motor, 8.000–20.000 v./min, SDS tillbehörsbyte, L-BOXX, utan laddare och batteri.
Limpistol Bosch PKP 3,6 LI
705 kr
Kompakt och sladdlös limpistol Bosch PKP 3,6 LI – jobba mobilt, utan störande sladd. Levereras med laddare, batteri och 11 mm limstift.
Torr- och våtsugare Dewalt DCV582
2 299 kr
Kompakt, effektiv torr- och våtdammsugare. Hög flexibilitet - kan drivas med sladd via 230 V eller med 14,4/18 V XR litiumjonbatteri. Tvättbart, högeffektivt HEPA-filter. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Cirkelsåg Bosch GKS 18V-57 G L-BOXX
2 856 kr   2 295 kr
165 mm sågblad, 57 mm sågdjup. 3400 varv per minut. Kompatibel med Bosch styrskensystem. Levereras utan batteri och laddare. L-BOXX 238.
Bosch SCE64M65EU
8 100 kr
Det är en bra idé att överväga hur stor kapacitet du har behov för att diskmaskinen ska kunna klara. Köper du en för stor diskmaskin riskerar du att behöva köra halvtomma maskiner hela tiden och köper du en för liten så är risken stor att du ska diska och tömma stup i kvarten. Denna modell SCE64M65EU från Bosch har plats till 8 kuvert. Med andra ord det passar den fint till en liten familj med ett barn. Diskmaskinen har energiklass A+ och har en relativt låg energi- och strömförbrukning när den diskar åt dig. Med framskjuten start kan du ställa in när disken ska diskas om du har särskilda önskemål för när disken ska vara klar. Diskmaskinen har Aquastop. Det är en säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av vattentillförseln till diskmaskinen, ifall att det skulle uppstå läckage.
EXCENTER INSATS FÖR IXO BOSCH
249 kr
Excenter Insats För IXO BoschExcentertillsatsen från Bosch: snabbhjälp i trånga vrår – passar den sladdlösa skruvdragaren IXOSkruvdra även kantnära skruv med känsla med excentertillsatsen från BoschOptimal skruvdragningsflexibilitet med excentertillsatsen från Bosch
Adapter Bosch 35 mm
38 kr
Adapter (2 607 000 748) som möjliggör anslutning av dammsugarslang från slipmaskin till dammsugare. Anslutning (lilla) inv. Ø 35/38/44 mm. Anslutning (stora) inv. Ø 58/35 mm. Utv. Ø 64/49 mm. Kompatibel med bl.a. Bosch dammsugare: PAS 11-21 PAS 12-27 PAS 12-27 F Passande slangar: 3 m - 51-3064 (2 600 793 009) 5 m - 51-3063 (1 610 793 002) Adaptern ansluts mellan slang och dammsugare (se bild).
Bosch Handdammsugare BHN14090 14,4V
923 kr
Bosch Handdammsugare BHN14090 14,4V från Bosch
Bosch Handdammsugare BHN14090 14,4V
923,75 kr
Bosch Handdammsugare BHN14090 14,4V från Bosch
Multisåg Worx WX 550.9
999 kr
Fungerar som både sticksåg och tigersåg. Enkelt att byta funktion - byt sågblad och ändra riktningen. Perfekt till figursågning, grovsågning vid renovering m.m. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Laddare Bosch Keo 10,8 V LI UK
188 kr
Laddare till grensåg Bosch Keo 10,8 V LI. Obs! Laddaren har Engelsk (UK) stickpropp och måste kompletteras med adapter 36-3054 för att passa i skandinaviska/europeiska länder.
Cirkelsåg Worx WX529.9
999 kr
Batteridriven cirkelsåg med enkel inställning av geringsvinklar. Lätt att byta klinga. Dammsugaradapter - ger renare arbetsmiljö. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Högtrycksspruta Worx WG629E.9
999 kr
Batteridriven tvättspruta - behöver inte anslutas till vatten- eller elnät. Effekten får du från ett 20 V-batteri och vattnet från en vattentunna etc. Praktisk när du ska tvätta båten, vattna i trädgården etc. 20 V litiumjonbatteri och 60 min-laddare säljs separat.
Vinkelslip Bosch GWS 18V-125 C SOLO L-BOXX
3 262 kr   2 295 kr
Vinkelslip med kolfri borstlös motor. Bosch Drop control, Kickback, Bluetooth. L-BOXX. Utan batteri och laddare.
Bosch Elvisp Vit/Antracitgrå StyLine
669 kr
MFQ4020StyLine är en serie elvispar från Bosch som sätter designen i fokus. Dock utan att dra in på den tekniska finess som Bosch produkter oftast besitter.  Den vita och antracitgrå elvispen har en stilren, snygg design som inte tar över för mycket. Elvispen är skön och bekväm att jobba med och skapar valmöjligheter för användaren. Effekt på 500 W.5 hastigheter.Puls/turbo-läge.Modern motorteknologi; kraftfull men tyst och lätt.2 FineCreamer-vispar som ger bättre resultat snabbare.2 kraftfulla degkrokar.Separat knapp för att lossa verktygen.Anslutningsmöjligheter för stavmixer.Sladdupprullning för smidig förvaring. Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
Batteriset laddare & 2st 7.0 AH batterier Bosch Professional
4 719 kr   3 295 kr
För dig som kräver extrem prestanda. Startkit med 2 st 7ah batterier och 1 st laddare. För alla Bosch professional 18 v.
Bosch SPU45II00S
7 995 kr
Det är en bra idé att överväga hur stor kapacitet du har behov för att diskmaskinen ska kunna klara. Köper du en för stor diskmaskin riskerar du att behöva köra halvtomma maskiner hela tiden och köper du en för liten så är risken stor att du ska diska och tömma stup i kvarten. Denna modell SPU45II00S från Bosch har plats till 9 kuvert. Med andra ord det passar den fint till en liten familj med ett barn. A++ är den näst bästa energimärkningen en diskmaskin kan få. Det betyder att du har garanterat dig en låg vatten- och strömförbrukning, som i sin tur betyder att det är slut med dåligt samvete när du diskar. Och det är bra, både för miljön och din plånbok. Diskmaskinen har timer-funktion. Det betyder att du själv kan programmera när du vill att diskmaskinen ska starta. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.
Vinkelslip Worx WX 800.9
799 kr
Sladdlös vinkelslip för kapning och slipning med 115 mm-skivor. Låg vikt och bekvämt handtag - stadig att jobba med. Spindelspärr - enkelt att byta skiva. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
SKRUVDRAGARE PSR18LI-2 1ST BATTERI
1 999 kr
Skruvdragare Bosch PSR18LI-2 inkl. 1st BatterierInnovativ, elektronisk varvtalsinställning Bosch PowerControl med inbyggd växelväljare – optimal effekt för alla användningsområdenIngen självurladdning tack vare litiumtekniken. 2-växlad högkapacitetsplanetväxel. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) ger batterierna längre livslängd. varvtal 1:a/2:a växeln: 0-400/1.340 varv/min. Vridmoment (max): 46,0nm. Spänning: 18,0V. Vikt (med batteri): 1,30kg. Rek. max. borrdiameter i stål: 10mm. Rek. max. borrdiameter i trä: 35mm.
USB-laddare Bosch IXO
138 kr
Mikro USB-laddare till skruvdragare Bosch IXO med USB-anslutning.
Skruvdragare Worx WX166.9
799 kr
Lätt och bekväm maskin till små och stora projekt. Växellåda, ställbart moment i 15 steg och borrläge - stort användningsområde. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI KOMPAKT SOLO L-BOXX
3 425 kr   2 295 kr
Liten smidig och kompakt, bara 1,9 kg. 1,0 joule, SDS Plus, 0-1050 v/min. L-BOXX, utan batteri och laddare.
Bosch Elvisp Vanilj StyLine
549 kr
MFQ40301En vanilj- eller cremefärgad elvisp ur Bosch köksserie StyLine som framhåller designen utan att döda tekniken och funktionaliteten. Elvispen är lätt och smidig att arbeta med och framhäver en känsla av retro 50-tal.  Effekt på 500 W.5 hastigheter.Puls/turbo-läge.Modern motorteknologi; kraftfull men tyst och lätt.Soft touch-handtag för ergonomisk optimering.2 FineCreamer-vispar som ger bättre resultat snabbare.2 kraftfulla degkrokar.Separat knapp för att lossa verktygen.Anslutningsmöjligheter för stavmixer.Sladdupprullning för smidig förvaring. Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
Skruvdragare Bosch PSR 18 LI-2 ERGO SOLO
1 465 kr
Ergonomisk, kompakt, lätt men stark 2-växlad borrskruvdragare med borstlös motor. Levereras utan batteri och laddare.
Bosch KSV36AI41
11 568 kr
Vill du spara pengar på elräkningen? Så ska du välja ett kylskåp som KSV36AI41 från Bosch, i energiklass A+++, som är skonsamt mot både plånbok och miljö. Med en kapacitet i storleksordning 348 liter passar kylskåpet från Bosch alldeles utmärkt till ett hushåll på 5-6 personer. Den ventilerade kylningen garanterar dig den samma temperatur på alla hyllor i kylskåpet. På så vis undviker du att kylvarorna övers nästan fryser till is samtidigt som hyllorna nederst är halvljumna. Med elektronisk temperaturstyrning är det samtidigt lätt och enkelt att ställa in temperaturen helt exakt. Med den inbyggda LED-belysningen hittar du enkelt det du söker och får lätt en överblick över innehållet. Dörren kan vändas om det är nödvändigt.
Grästrimmer Bosch Advanced GrassCut 36 Solo
1 499 kr
Trimma gräskanter och vildvuxen vegetation sladdlöst. Klippsystem med två trådar och halvautomatisk trådmatning. Bygel som skyddar de växter du vill trimma runt. Kan justeras till en skonsam arbetsposition oavsett förhållanden. Komplettera med Bosch 36 V-batteri och laddare.
Golvmunstycke Bosch
445 kr
Munstycke till dammsugare med 36 mm anslutning. Bosch artikelnummer 00462503 ersätter 00467372.
Dammsugare med Påse BOSCH Zoo'o ProAnimal BGL45ZOO1 5 L 800 W 74 dB (C) Röd
3 749 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Dammsugare med Påse BOSCH Zoo'o ProAnimal BGL45ZOO1 5 L 800 W 74 dB (C) Röd och det breda urvalet av diverse husgeråd!
Sticksåg Bosch GST 18 V-LIB SOLO L-BOXX
3 581 kr   2 295 kr
Lätt och kompakt, sågdjup 120 mm i trä, ECP, LED, motorbroms, Levereras i L-BOXX inkl 3 st sågblad. Utan batteri och laddare.
Torr- och våtsugare Bosch Advanced VAC 20
1 499 kr
Dammsugare för grov och fin smuts, våt som torr. 20 l-behållare som är enkel att tömma. Munstycken för både våt- och torrsugning ingår.
Sänksåg Worx WX523.9
1 299 kr
Såga enkelt i trä, metall, kakel, gips och plast med en batteridriven sänksåg. Idealisk för att skära ur inför ventilationsuttag, eluttag etc. Levereras med TCT 24T-klinga, HSS 44T-klinga och diamantklinga. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Slagskruvdragare Dewalt DCF887N
1 899 kr
Kompakt och stark maskin. 3 hastigheter för maximal kontroll vid all användning. LED-belysning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Dammsugare med Påse BOSCH BGL4A500 1 L 77 dB 750W Röd
4 119 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Dammsugare med Påse BOSCH BGL4A500 1 L 77 dB 750W Röd och det breda urvalet av diverse husgeråd!
 • Färg: Röd
 • Effekt: 750 W
 • Kabellängd: 7 m
 • Volym: 77 dB
 • Kapacitet: 1 L
 • Energiklass: A
Mutterdragare Bosch GDS 18 V-LI SOLO L-BOXX
3 569 kr   2 295 kr
Kraftig, kompakt och lätt. Perfekt för trånga utrymmen. 180 Nm, 2800 varv per min. M6-M16, ECP, L-BOXX. Utan batteri och laddare.