Cykellampa, uppladdningsbar

Cykellampa, uppladdningsbar

349 kr

Smart elastiskt fästeUpp till 35 timmars batteritidUppladdningsbar via USBCykellampa med starkt och bra ljus som lyser upp vägen och talar om att du finns i trafiken. Det smarta fästet gör cykellampan portabel och knäpps med enkelhet på och av styret. Cykellampan kan lysa med fast eller blinkande sken och dessutom i två olika lägen av ljusstyrkor. Cykellampan finns både som fram-, och bakljus samt lyser vitt (framljus) och rött (bakljus). En batteriindikator visar när batteriet behöver laddas och med medföljande USB sladd laddas lampan i valfri USB laddare på ca 2 timmar. Laddningsporten är täckt med ett silikonskydd vilket gör att lampan kan användas i regniga och stormiga förhållanden.Välj mellan fast eller blinkande sken med ett enkelt knapptryck. Samma knapp ställer även in om du vill att lampan skall lysa med 30 % ljusstyrka (framljus) eller 50 % ljusstyrka (bakljus). Detta kan till exempel vara att föredra på sommarhalvårets ljusare kvällar.Framljuset passar alla styren med en diameter mellan 22 mm - 42 mm och lyser upp vägen med vitt ljus i 100 lumen. Bakljuset fästs lämpligast på ramen eller under cykelsadeln och passar cykelramar mellan 22 mm - 32 mm i diameter. Bakljuset lyser rött i 37 lumen.Fram-, och bakljus säljs separat.Batteritid framljus100 % ljusstyrka (100 lumen), fast sken: 2,5 timmar100 % ljusstyrka (100 lumen), blinkande: 12 timmar30 % ljusstyrka (30 lumen), fast sken: 7,5 timmar30 % ljusstyrka (30 lumen), blinkande: 35 timmarBatteritid bakljus100 % ljusstyrka (37 lumen), fast sken: 2,5 timmar100 % ljusstyrka (37 lumen), blinkande: 12 timmar50 % ljusstyrka (18 lumen), fast sken: 4,5 timmar50 % ljusstyrka (18 lumen), 24 timmar

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Smarta Saker för 349 kr
Finns i lager hos Smarta Saker, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt från 599 kr
  • Snabb leverans

Liknande produkter

Cykellampa mini uppladdningsbar
399 kr
Små, smarta och uppladdningsbara cykellamporBatteriet laddas fullt på två timmarEnkla att ta med sigSmå och medtagbara cykellampor med starkt sken som laddas upp i valfritt USB uttag. Lamporna är synbara på över 500 meters avstånd och gör att du syns bra i trafiken. Med ett elastiskt band fästs lamporna runt styret (framljus), sadelramen (bakljus) och de är enkla att ta av och på. Den lilla storleken gör dem även praktiska att lägga i fickan eller trä fast på nyckelringen när cykeln står parkerad.Lamporna kan lysa med fast och blinkande ljus vilket regleras med ett knapptryck (fast/blinkande/av). Batteritiden är 5 timmar med fast sken och 25 timmar med blinkande ljus. Lamporna laddas upp via en medföljande USB/mikro USB sladd och laddas från 0-100 % på två timmar. Framljuset (vitt sken) lyser med 10 lumen och bakljusen (rött sken) lyser med 4 lumen.Cykellamporna finns i flera fina färger och levereras med ett framljus, ett bakljus samt en USB/Mikro USB laddningssladd.
Ficklampa HP7 345 Lumen
769 kr

Proffslampa som passar för alla tillfällen. HP7 har tre ljuslägen från starkt sken på 345 lumen ner till 49 lumen med en brinntid på upp till 10 timmar. Genom glidfokus tar du ljusbilden enkelt från punktbelysning till brett flodljus. Går att låsa ljusläge. Lampan är utrustad att inte rulla, samt att den går att ställa upp för ljus rakt upp. Levereras med batterier och bälteshållare. 


- Teknisk information
- Batterityp: 4 x AAA
- Längd: 13,9 cm
- Vikt: 198 gr
- Färg: Svart
- Material: Flygplans aluminium
- Lumen: 345/180/49

Pannlampa GP LOE208
443 kr
Ljusstark pannlampa (140 Lumen) med vridbart huvud, låg vikt och bra balans för maximal komfort. Stöttålig 5W Cree high power LED pannlampa för dig som ställer höga krav på ljusstyrka. Tre olika ljusnivåer, 100%, 50% och 25%. Lampan har vridbart huvud vilket ger möjlighet till mer än 90 graders justering av ljusstrålen. Vattentålig för ökad tillförlitlighet utomhus. Reglerbart pannband maximerar passformen.

Lampa: 1 x 3W High Power Cree LED
Ljusstyrka: 140 Lumen
Brinntid: 3-16 timmar (beroende av valt ljusläge)
Batteri 3 x AAA (ingår)
Mått: 64 (b) x 44 (h) x 42 (l) mm
Vikt: 44 g inkl pannband
LED STAVLAMPA 3x24AU, SILVER
129 kr

Portabel och lätt stavlampa i silver från GP Discovery. Levereras med praktiskt handlov för en säker hantering. Tåligt aluminiumhölje med gummigrepp. Mycket ljusstark (upp till 30 lumen) och 50 000 timmars lystid.

Ø: 32 x 104,2 mm | Lampa: 3xLED
Ljusstyrka: 30 Lumen | Brinntid: 30h
Batteri: 3 x AAA (ingår)

LED-Lampa GP Moodlite Globe 250
1 449 kr

LED-lampa GP Moodlite Globe 250 är en fantastisk ljuskälla som skapar en unik atmosfär. Lampan kan användas både utomhus och inomhus. Eftersom den är vattentät och tål snö finns det en rad olika ställen du kan ha den på, kanske flytande i poolen, trevligt placerad i finrummet eller varför inte i barnens rum.

LED-lampa GP Moodlite Globe 250 är en uppladdningsbar och trådlös LED-lampa med 8 timmars brinntid på en laddning, och fulladdad efter 6 timmar. Låt LED-lampan skifta kontinuerligt i fantastiska färger eller välj din favoritfärg och ha den fast. Lampan kan dimras till önskad ljusstyrka och har en timerfunktion som gör att lampan stängs av automatiskt efter 3 timmar. Du kan välja mellan att låta lampan lysa i ett rött, grönt, gult, violette,vitt, mörk- eller ljusblått/turkost sken. Lampan är 25 cm i diameter och styrs med en fjärrkontroll.


- Sladdlös - kan placeras överallt
- Laddbar
- Vattentät, IP68.
- Dimbar - välj bland 7 olika färger eller välj skiftande ljus
- Lång batteritid, 8 timmar
- Slagtålig
- Styrs med fjärrkontroll
- Timerfunktion med automatisk avstängning efter 3 timmar
- 4 ljuslägen blinkande, automatisk färgskiftning, fast färg eller dimrad.

Solladdad lykta
199 kr
Liten och kompaktFör camping, båt eller utehäng i parkenKan laddas upp hundratals gångerSolenergi är en bra lösning då elektricitet inte finns tillgängligt och batterier är för tunga att släpa med sig. LuminAid är en kompakt, superlätt och smidig lykta som lyser upp även på de mest avlägsna av platser. Fäst lyktan på ryggsäcken, tältet eller båten och låt solen ladda upp lampan över dagen. På kvällen har du en mysig lykta som sprider ljus till nästa morgon.Lyktans lätta vikt och kompakta storlek kompletteras av att den även är 100% vattentät och flyter. LuminAid är  lätt att ta med sig och tar ingen extra plats i packningen då den med fördel fästs utanpå för maximal solexponering.Finns i två modeller: Packlite 16 och Halo. Bägge lamporna är gjorda av TPU- plast och är helt fri från PVC och Ftalater.HaloMed en enkel handvändning vrider du upp lyktan och via luftventilen blåses lyktan upp till dess fulla storlek. Lyktan står sedan av sig själv eller häng upp den i den justerbara remmen. Solcellerna laddar upp det inbyggda batteriet på ca sju timmar och beroende på ljusstyrka lyser den mellan 6-12 timmar. Lampan har fyra lägen - Extra bright (45 lumen), High (35 lumen), Low (20 lumen) och Flashing (20 lumen). Mått: 10 cm x 10 cm x 1,3 cm (hopfälld)Packlite 16Denna ljusstarka lampa väger endast 90 gram och tål tuffa förhållanden. Lampans kuddliknande form sprider ljuset i rummet och kan ligga på golvet/marken eller hängas upp i en av öglorna. Packlite 16 flyter och är även vattentät ner till 1 meter.Packlite 16 har fyra ljuslägen: Extra Bright, High, Low, & Emergency Flashing. Det starkaste läget lyser med hela 65 lumen. Batteriet håller för hundratals uppladdningar, laddas fullt på ca 7 timmar och lyser sedan upp till 30 timmar (6 timmar på Extra Bright, 32 timmar på Emergency Flashing). Lampan blåses upp genom luftventilen och efter användning viks den enkelt ihop och kan med fördel hängas upp på ryggsäcken för att exponeras för sol under dagen. Mått: 5 cm x 12 cm x 2 cm (hopfälld)Grundarna av LuminAid såg efter jordbävningskatastrofen i Haiti att invånarna inte hade en enkel tillgång till elektricitet på natten. Men med LuminAid fick de en smidig och portabel ljuskälla att lysa med. LuminAid har sedan dess även hjälpt krisdrabbade familjer i över 60 länder runt om i världen att få ljus under dygnets mörkaste timmar. 
Ledsavers Laddningsbar cykellampa. Kombinerad cykel- och pannlampa
499,90 kr
Kombinerad cykel- och pannlampa i aluminiumhölje med ett mycket kraftigt ljus. Fast eller blinkande sken samt tre valbara ljusstyrkor. Försedd med 3x LED typ T6 Cree på tillsammans 1650 lm. Lampan är vattenskyddad IP44 och syns extremt tydligt på 300 m avstånd. Laddningstid ca 6 h. Batteritid upp till 4,5 h beroende på ljusstyrka. Batteripacket består av 4x 18650-batterier och är skyddat mot över- och underspänning. Laddaren är automatisk och lyser rött vid laddning och grönt när laddningen är klar. Levereras med snabbfäste för styre samt rem för användning som pannlampa. Vid användning som cykelbelysning ska ljuskäglan riktas ned mot marken för att inte blända medtrafikanter.
LED-Lampa GP Moodlite Cube 400
2 790 kr   2 195 kr

LED-lampa GP Moodlite Cube är en fantastisk ljuskälla som skapar en unik atmosfär. Lampan kan användas både utomhus och inomhus. Eftersom den är vattentät och tål snö finns det en rad olika ställen du kan ha den på, kanske flytande i poolen, trevligt placerad i finrummet eller varför inte i barnens rum.

LED-lampa GP Moodlite Cube är en uppladdningsbar och trådlös LED-lampa med 8 timmars brinntid på en laddning, och fulladdad efter 6 timmar. Låt LED-lampan skifta kontinuerligt i fantastiska färger eller välj din favoritfärg och ha den fast. Lampan kan dimras till önskad ljusstyrka och har en timerfunktion som gör att lampan stängs av automatiskt efter 3 timmar. Du kan välja mellan att låta LED-lampa GP Moodlite Cube lysa i ett rött, grönt, gult, violette,vitt, mörk- eller ljusblått/turkost sken.


- Sladdlös - kan placeras överallt!
- Vattentät, IP68.
- Laddbar
- Dimbar - välj bland 7 olika färger eller välj skiftande ljus
- Lång batteritid, 8 timmar
- Slagtålig
- Styrs med fjärrkontroll
- Timerfunktion med automatisk avstängning efter 3 timmar
- 4 ljuslägen –blinkande, automatisk färgskiftning, fast färg eller dimrad
- Max belastning 150 kg.

Mått:
Höjd: 400 mm
Bredd: 400 mm
Längd:400 mm

Pannlampa
299 kr

Stöttålig 3W Cree high power LED pannlampa för dig som ställer höga krav på ljusstyrka. Tre olika ljusnivåer, 100%, 50% och 25%. Lampan har vridbart huvud vilket ger möjlighet till mer än 90 graders justering av ljusstrålen. Vattentålig för ökad tillförlitlighet utomhus. Reglerbart pannband maximerar passformen. Låg vikt och bra balans ger maximal komfort.

- Lampa: 1 x 3W High Power Cree LED
- Ljusstyrka: 140 Lumen
- Brinntid: 3-16 timmar (beroende av valt ljusläge)
- Batteri 3 x AAA (ingår)
- Mått: 64 (b) x 44 (h) x 42 (l) mm
- Vikt: 44 g inkl pannband

Ficklampa HX5 Aluminium
469 kr

Det batteri du använder påverkar ljusstyrka och drifttid. COAST HX5 är unik i sitt slag att du kan använda olika typer av batterier för att få ut olika styrka i ljusskenet. Detta har tidigare inte fungerat, då olika batterier har olika inre motstånd och volt, vilket påverkat dioden negativt. COAST HX5 levereras med 1x AA- batteri. Då får du 130 lumen under 3.45 timmar innan ljusstyrkan sjunker. Sätter du istället i ett laddbart NiMh- batteri får du ut 125 lumen och med ett LI-ion batteri rusar styrkan till 345 lumen. Testat genom ANSI FL-1 standard. Ljusbilden reglerar du enkelt genom Speed-Focus från brett till mer fokuserat. Den smarta clipsen gör att du kan fästa lampan åt två håll, t ex. om du väljer att bära lampan i bröstfickan


Egenskaper
- Pure beam Focusing Optic
- Slide/glid fokus
- Aluminumhölje
- Strömbrytare bak
- Bred ljusstråle och punktbelysning
- Penclip 2 håll


Batterityp 1xAA Längd 10,2 cm Vikt 71gr

Lumen
17 810 kr
Lumen är en golvlampa från italienska FontanaArte. Lumen har en skärm gjord i munblåst, frostat opalglas och en trumpetformad vit bas av metall gjord i ett stycke. Strömkabeln och kontakten är svart. Den frostade skärmen gör att Lumen sprider ett varmt vitt ljus i rummet och lampan passar bra som läsbelysning i exempelvis vardagsrummet. Ljusstyrkan kan även dimras.Historical Archive står för ritningar från FontanaArtes arkiv, där skisser förfinats under åren och tillslut blivit till liv och fått ta plats i kollektionen.
Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa, 84lm, 2h, röd
199 kr
Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa med 84lm ljusstyrka, zoom-funktion och IP44-klassificering, röd Aluminium LED Flashlight från Maxell är en liten och behändig LED-ficklampa helt i aluminium med en ljusstyrka på 84 lumen som har upp till två timmars batteridrift
Gårdsarmatur, 70 W
1 295 kr
Metallhalogen är en utmärkt ersättare till den gamla kvicksilverarmaturen. Armaturen ger ifrån sig 6650 lumen, samma ljusstyrka som kvicksilverarmaturerna samtidigt som den sparar 45% energi.
Pannlampa H14R.2
1 819 kr

Led Lenser H14R.2 är en ljusstark och uppladdningsbar pannlampa. Med zoom-funktionen kan du anpassa ljuset efter behov med en enhandsfattning. Med vridbrytaren på batterifacket kan man enkelt ställa in ljusstyrka och blinkfrekvens steglöst.

Led Lenser H14R.2 är en vidareutveckling av föregångaren H14R. Materialet och den ergonomiska formen på H14R.2 gör att du knappt känner av lampan när du använder den. Led Lenser H14R.2 är ljusstarkare och har bättre batteritid. Lampan ger maximalt 850 lumen (tillverkarens uppgift) och 350 lumen på högsta effektläget. Ett uppladdningsbart Lithium Ion batteri ingår med en maximal brinntid på 40 timmar (lägsta effektläget). En batteri-indikator visar återstående batterikapacitet. En uppladdning tar ca 4 timmar.

Teknisk data:
- LED: Xtreme Power LED
- Vikt (inkl. batteri): 340g
- Räckvidd
Boost/Power: 300/200 m*
- Ljusflöde
Boost/Power/Low Power: 850/350/60 lm*
- Brinntid
Low Power/Power: 40/10 h**
- Batterier/uppladdningsbara batterier: Litiumjonbatteri
- Kapacitet: 16,3 Wh***
- Laddningstid: 8 h
- Arbetstemperaturområde: -20 °C till +50 °C
- Stänkskyddad: IP X4

Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa, 113lm, 14h, röd
329 kr
Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa med 113lm ljusstyrka, 14h, IP44-klassificering och 3 ljuslägen, röd Aluminium LED Flashlight från Maxell är en gedigen LED-ficklampa helt i aluminium med en ljusstyrka på 113 lumen och upp till 14 timmars batteridrift
Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa, 113lm, 5h, röd
269 kr
Maxell Aluminium LED Flashlight - LED-ficklampa med 113lm ljusstyrka, IP44-klassificering och 3 ljuslägen, röd Aluminium LED Flashlight från Maxell är en praktisk LED-ficklampa helt i aluminium med en ljusstyrka på 113 lumen och upp till fem timmars batteridrift
Ledsavers Pannlampa 3 W. Pannlampa
249,90 kr
Pannlampa med en högintensiv 3 W lysdiod. Pannlampan har tre ljuslägen stark, svag och blinkande samt steglös dimningsfunktion för att kunna ställa in exakt ljusstyrka. Mjukt ställbart huvudband och vinklingsbart lamphus. Ljusstyrka 145 lm. Batteritid upp till 27 h. Batteri 3x AAA medföljer ej.
Ledsavers Pannlampa 2 W. Pannlampa
149,90 kr
Pannlampa med en högintensiv 2 W lysdiod. Pannlampan har tre ljuslägen stark, svag och blinkande samt steglös dimningsfunktion för att kunna ställa in exakt ljusstyrka. Mjukt ställbart huvudband och vinklingsbart lamphus. Ljusstyrka 110 lm. Batteritid upp till 8 h. Batteri 1x AA medföljer ej.
LED-armband slapwrap
179 kr
Slås runt arm eller fotledLyser med fast eller blinkande skenReflekterande mönsterMed både reflex och LED-lampa syns du väl i mörkret med detta slapwrap-armband. Armbandet slås runt armen, handleden eller fotleden och sitter stadigt fast under en promenad, löp- eller cykeltur i mörkret. LED-armbandet har en ögla i ena änden för att enkelt kunna fästas på ryggsäckar, väskor och barnvagnar.Med ett knapptryck skiftar LED-lampan mellan fast- och blinkande ljus och armbandets ingraverade mönster är kraftigt reflekterande. Reflexerna blir en extra synlig faktor i trafiken och gör dig dessutom fortfarande synlig om batteriet skulle ta slut under joggingturen.LED-armbandets energisnåla lampa lyser upp till 100 timmar och drivs av ett utbytbart CR2032 batteri. Armbandet är vatten- och köldtåligt samt finns i flera färger. OBS! Lampan lyser rött på alla modeller.
Pannlampa PTX PRO 450 lumen
495 kr
En ultrastark, vattentålig laddbar LED-pannlampa med ett ljusflöde på 450 lumen och en mycket bred ljusbild vilket gör att du även ser i sidled. Lampan har fokusfunktion, tre ljuslägen och sprider även ett rött ljus bakåt.
Ledsavers Laddningsbar LED-lampa Vit och röd. Laddningsbar LED-lampa
149,90 kr
En uppladdningsbar LED-lampa som lyser med vitt eller rött fast sken. Klämman på baksidan gör det enkelt att fästa lampan i t.ex. kläder och med det medföljande universalfästet passar lampan även på t.ex. cyklar och barnvagnar. Laddas med medföljande Micro-USB-kabel och lyser i upp till 4 h.
Pannlampa H7.2
919 kr

LED Lenser H7.2 bygger vidare på föregångarens framgångar med en ergonomisk och otroligt bekväm pannlampa. På batteriet sitter en potentiometer för att dimma LED-lampan som på full styrka ger 250 lumen ljuseffekt. Drifttiden ligger på 60 timmar och lampan är byggd för att klara extrema temperaturer.

Du kommer knappt lägga märke till H7.2, lampan väger nämligen inte mer än 162 gram och har ett otroligt bekvämt pannband. Pannlampan är IPX4-klassad och klarar lätta skurar och annat ruskväder utan problem och har ett mycket brett temperaturområde (-20 till +50 C°)

Smart Light Technology
Vissa utvalda lampor från LED Lenser har en mikrokontroller som innehåller olika ljusprogram och funktioner. Du kan glömma de klassiska funktionerna "av" och "på", nu kan du dessutom skicka morsekod, ändra ljusstyrka, driva iväg förövare med "överfallsstrobe" eller skicka SOS-signal med enkla tryckkombinationer på lampans enda knapp. H7.2 har SLT 2, vilket innehåller:


- Low Power (Lågt effekt)
- Dim (Dimmar ner ljuset)
- Power (Full effekt)
- Pulse (Pulserande lampa)
- Vikt - 165 g (inkl batterier)
- Vattentät - IPX 4
- Temperaturområde - -20/+50 C°
- Brinntid - "Power" 12 h, "Low Power" 60 h
- Ljuseffekt - "Power" 200 lm, "Boost" 250 lumen
- Strålavstånd - 160 m

Batteridriven ljusslinga med LED
135 kr
Lätt att placeraBatterdriven med timerAnvänd ute eller innne Batteridriven ljusslinga med blinkande eller fast skenNär mörkret lägger sig vill vi gärna dekorera med ljus. Den här fina ljusslingan drivs med batteri och kan placeras var du vill helt oberoende av att kunna anslutas till ett vägguttag. Batterisnåla LED-lampor ger lång batteritid och fint varmvitt ljus. Ljusslingan finns i flera längder och kan användas i dörrkransar, i träd eller granar, i arrangemang, runt räcken och stolpar – inomhus eller utomhus. Själva slingan och batteripacket är svarta och göms enkelt i de flesta arrangemang och träd. Slingorna är 172,5 cm, 352,5 cm eller 712,5 cm långa och har 24, 48 respektive 96 LED lampor som sitter 7,5cm från varandra. Ljusslingan har 7 olika sekvenser med blinkningar eller fast sken. Den automatiska timern gör att slingan lyser i 8 timmar och sedan är släckt i 16 timmar från att du startar den. Vill du ändra timern stänger du bara av slingan och startar sedan igång den när du vill att cykeln (8h på/16h av) ska starta. Slingan lyser i 480, 432 respektive 360 timmar på en laddning batterier, något beroende av kvaliteten på batterierna.Slingorna har sju olika blinkande lägen samt ett läge för fast sken. Tryck på On-knappen för att hitta det läget du gillar och låt slingan sedan vara så aktiveras timern automatiskt.
Pannlampa HL27-U 330 Lumen
769 kr

Otroligt mångsidig och enkel att använda. COAST Pannlampa HL27 har ett ljusöde på 330 lumen, vilket gör den till den starkaste i sin storleksklass. Med möjlighet att enkelt vrida ljushuset för fokusering och vika ner ljushuset till rätt vinkel, passar den i de esta situationer. Ljuset sprids genom funktionen Ultra-view Flood Beam och får punktbelysning genom Bulls-eye Spot Beam, Den går dessutom att dimma av till rätt ljusstyrka. Funktionsknapparna sitter fram och är handskvänliga. För att sitta bättre på hjälm kommer den med ett extra band över huvudet och hjälmfästen.


Egenskaper
- Pure Beam Optic System
- Går att dimma
- Går att fokusera
- Fingervänlig strömbrytare fram
- Flexibelt löstagbart band över huvudet


Batterityp 3xAA Vikt 125 gr

Solcellsbelysning Väggmont Rak
369 kr

Wall
Solcellsbelysning med mycket hög prestanda och ljusstyrka. För väggmontering.


- Solcell
- LED 0,5W
- 35 Lumen
- Skymningsrelä
- Väggmontering
- Rostfritt stål
- IP44
- Färgtemp: 4000K


Mått: 9x9,5 cm

Solcellsbelysning Väggmont Rak
369 kr

Wall                
Solcellsbelysning med mycket hög prestanda och ljusstyrka. För väggmontering. 


- Solcell
- LED 0,5W
- 35 Lumen
- Skymningsrelä
- Väggmontering
- Rostfritt stål
- IP44
- Färgtemp: 4000K


Mått: 9x13 cm

Solcellsbelysning Väggm. Sned
369 kr

Wall
Solcellsbelysning med mycket hög prestanda och ljusstyrka. För väggmontering.


- Solcell
- LED 0,5W
- 35 Lumen
- Skymningsrelä
- Väggmontering
- Rostfritt stål
- IP44
- Färgtemp: 4000K


Mått: 9x9,5 cm


 

Ledsavers Pannlampa 3 W. Lätt pannlampa för en aktiv livsstil
79,90 kr
Vattentålig pannlampa med en stark lysdiod på 3 W. Pannlampan har ett mjukt och ställbart huvudband. Lyser i tre olika lägen 100 , 50 och blinkande. Vinklingsbart lamphus. Ljusstyrka 131 lm. Batteritid upp till 10 h. Batteri 3x AAA medföljer ej. Vikt 68 g.
Solcellsbelysning Väggm. Sned
379 kr

Wall
Solcellsbelysning med mycket hög prestanda och ljusstyrka. För väggmontering.


- Solcell
- LED 0,5W
- 35 Lumen
- Skymningsrelä
- Väggmontering
- Rostfritt stål
- IP44
- Färgtemp: 4000K


Mått: 9x13 cm


 

Värsta pannlampan, 10W
370 kr
Starkt ljus i 200 meter200 lumens outputLjuskäglan kan göras större resp smalare En värsting till pannlampa är denna lilla smarting med fokuskontroll. Den lyser riktigt skarpt och du kan fokusera ljuskäglan. Lampan lyser upp starkt 200 meter med en output på 200 lumen. LED-lamporna klara en brinntid på 100.000 timmar och batterierna klarar ca 8 timmars lysande.
Flerfärgad julbelysning (48 LED)
229 kr

Om du vill lysa upp ditt hem med juldekorationer, missa inte denna flerfärgade julbelysning (48 LED) för inomhus- och utomhusbruk. Ljusslingan har 8 belysningsalternativ (fast ljus, blinkande ljus, olika ljusstyrka m.m). Batterdriven (3 x AA-batterier, ingår ej). Ungefärlig längd: 4 m.

Chicago - Golvlampa - 2 armad
1 689 kr
Lampan finns som i 2 modeller - här med 1 arm i färgerna vit eller svart 5W LED golvlampa med en tydligt och starkt ljus. Chicago har strömbrytare på lampröret och adaptern är av PLUG IN typen.400 Lumen 3000 Kelvin Höjd (cm) 135 Kelvin 3000 Livstid 20 tusen Lumen 400 Material lackerad stål Max Watt 5 R 80 Spridning 30
Chicago - Golvlampa - 1 armad
1 339 kr
Lampan finns som i 2 modeller - här med 1 arm i färgerna vit eller svart 5W LED golvlampa med en tydligt och starkt ljus. Chicago har strömbrytare på lampröret och adaptern är av PLUG IN typen.400 Lumen 3000 Kelvin Höjd (cm) 135 Kelvin 3000 Livstid 20 tusen Lumen 400 Material lackerad stål Max Watt 5 R 80 Spridning 30
Led-Belysning Stratos 590 mm
1 186 kr
Ljusstark LED-beslysning som passar utmärkt i badrummet. Den här produkten finns i tre olika längderLängd: 415 mm. Effekt: 5,5W. Ljusstyrka: 900 LUX.Längd: 590 mm. Effekt: 12W. Ljusstyrka: 1100 LUX.Längd: 890 mm. Effekt: 16W. Ljusstyrka: 1300 LUX. ProduktinformationHöjd: 56 mm.Bredd: 38 mm.Färgtemperatur: 3000K.230V.Varmvitt ljus.Integrerat drivdon.IP44.
Led-Belysning Stratos 415 mm
998 kr
Ljusstark LED-beslysning som passar utmärkt i badrummet. Den här produkten finns i tre olika längderLängd: 415 mm. Effekt: 5,5W. Ljusstyrka: 900 LUX.Längd: 590 mm. Effekt: 12W. Ljusstyrka: 1100 LUX.Längd: 890 mm. Effekt: 16W. Ljusstyrka: 1300 LUX. ProduktinformationHöjd: 56 mm.Bredd: 38 mm.Färgtemperatur: 3000K.230V.Varmvitt ljus.Integrerat drivdon.IP44.
Led-Belysning Stratos
998 kr
Ljusstark LED-beslysning som passar utmärkt i badrummet. Den här produkten finns i tre olika längderLängd: 415 mm. Effekt: 5,5W. Ljusstyrka: 900 LUX.Längd: 590 mm. Effekt: 12W. Ljusstyrka: 1100 LUX.Längd: 890 mm. Effekt: 16W. Ljusstyrka: 1300 LUX. ProduktinformationHöjd: 56 mm.Bredd: 38 mm.Färgtemperatur: 3000K.230V.Varmvitt ljus.Integrerat drivdon.IP44.
Led-Belysning Stratos 890 mm
1 548 kr
Ljusstark LED-beslysning som passar utmärkt i badrummet. Den här produkten finns i tre olika längderLängd: 415 mm. Effekt: 5,5W. Ljusstyrka: 900 LUX.Längd: 590 mm. Effekt: 12W. Ljusstyrka: 1100 LUX.Längd: 890 mm. Effekt: 16W. Ljusstyrka: 1300 LUX. ProduktinformationHöjd: 56 mm.Bredd: 38 mm.Färgtemperatur: 3000K.230V.Varmvitt ljus.Integrerat drivdon.IP44.
LED stavlampa
399 kr

Robust, mycket slitstark och tålig stavlampa från GP. 5W Cree LED. Stavlampa i anodiserat aluminium med gummihandtag och handlov för en bekväm och säker hantering.

  • Ø: 50 x 212 mm
  • Lampa: 5W LED från Cree USA
  • Ljusstyrka: 180 Lumen
  • Batteri: 2 x D (ingår)
Smart LED med rörelsesensor
170 kr
Rörelsesensor i glasetLång livslängdVarmvitt ljusDessa smarta lampor lyser upp husknuten och mörka källarförråd när du behöver det som mest. Lamporna triggas igång av rörelse och tänds endast när det är mörkt vilket gör att de inte tänds i onödan mitt på dagen. Lampans rörelsesensor registrerar rörelser 5-8 m bort och sitter i själva glaset. Detta eliminerar risken för att armaturen kommer i vägen för sensorn. Lampornas livslängd är hela 25000 brinntimmar och finns i två modeller:Smart LED rörelsesensor 40 W:2700 Kelvin, 470 Lumen, 7 W och motsvarar de "gamla" 40 W lampornaSmart LED rörelsesensor 60 W:2700 Kelvin, 806 Lumen, 10 W motsvarar de "gamla" 60 W lamporna
Smarta minilampor
99 kr
Små och smidiga med bra ljusLätta att fästaPerfekt även till barnvagn eller koppel De här smarta små minilyktorna är lätta att ha i fickan och fästs enkelt med elastiska band på din cykel. Funkar även perfekt på barnvagn, ryggsäck, kläder eller koppel.Förpackningen innehåller två stycken lampor, en med vitt sken och en som lyser rött. Du kan välja om lamorna ska blinka långsamt, blinka snabbt eller lysa med fast sken. Lamporna drivs med CR2032 batterier. Batteri ingår.
Trådlösa julgransljus
275 kr
Inga sladdar, drivs med batteriJustera ljusstyrkan4-timmars timerfunktionDessa fina batteridrivna julgransljus underlättar pyntningen av julgranen och lyser upp hemmet med ett mysigt varmvitt sken. Placera LED-ljusen var du vill i granen utan att behöva tänka på om strömkabeln når hela vägen runt eller var närmsta grenuttag är.Med fjärrkontrollen kan du bekvämt tända och släcka ljusen från soffan, reglera ljusstyrkan samt ställa in om de skall lysa med fast eller flackande sken. Fjärrkontrollen kan styra obegränsat antal ljus av samma märke samtidigt och timerknappen kan även användas för att få ljusen att lysa i 4 timmar innan de sedan slocknar.Julgransljusen drivs av ett AAA-batteri vars brinntid är ca 90 timmar (ca två veckors batteritid med 6-7 timmars användning om dagen). Förpackningen innehåller 10 st vita stearinljus av vit plast med grön hållare och klämma, fjärrkontroll samt 12 st AAA-batterier till ljus och fjärrkontroll. Endast för inomhusbruk.
Smart LED med skymningssensor
150 kr
SkymningssensorLång livslängdVarmvitt ljusNär kvällsmörkret smyger sig på kan det vara trevligt med lampor som tänder upp och visar vägen. Dessa lampor tänder sig själva vid mörkrets intåg och brinner med ett fint varmtvitt ljus ända till gryningen. Perfekt utanför sommarstugan och på garageuppfarten. Skymningssensorn sitter i själva glaset och riskerar då inte att blockeras av eventuell armatur. Lampan är energisnål, har en livslängd på hela 25000 brinntimmar och finns i två modeller.Smart LED skymningssensor 40 W:2700 Kelvin, 470 Lumen, 7 W och motsvarar de "gamla" 40 W lampornaSmart LED Skymningssensor 60 W:2700 Kelvin, 806 Lumen, 10 W motsvarar de "gamla" 60 W lamporna
Solcellslampa med sensor 2 svart HORTUS Svart
309 kr
Få en vacker trädgårdsbelysning på kvällen med denna HORTUS LED-solcellslampa med sensor. Under dagen laddas de laddningsbara batterierna av solljuset som träffar solpanelen. Med hjälp av den uppladdade energin tänds LED-lampan automatiskt på kvällen, när någon eller något passerar rörelsesensorn - den inbyggda PIR (Passive Infrared) scannar omgivningen för varma källor som rör sig inom sensorns synfält.

Kan användas på många ställen på en egendom, t.ex. i närheten av en carport. När en värmekälla är registrerad, t.ex. en bil eller en person, tänds ljuset automatiskt och lyser upp din carport. Den kan även användas vid en entré, trappa, som mysigt ljus vid terrassen eller där du vill ha ljus på kvällen. Lampan förblir tänd så länge som värmekällan är inom rörelsesensorns synfält. När synfältet lämnas, är lampan tänd i ytterligare 60 sekunder, vartefter det släcks automatiskt. Lampan och solpanelen är vattentäta och påverkas inte av regn, snö eller temperatur.

För optimal sol-/ljuspåverkan och därmed längre belysningstid placeras solpanelen i en position där den mottar minst 6 timmar sol/ljus per dag. Placera inte solcellslampan i ett skuggigt område, eftersom batterierna därmed inte blir fulladdade och lampans belysningstid förkortas. Undvik även att placera solcellslampan i närheten av ljuskällor som är tända på kvällen, så att solcellslampan inte tänds när den ska.

För att uppnå optimalt synfält bör lampan placeras 2-2,5 meter ovanför det område som ska scannas.

Lampan har tre inställningar:
Auto: Flytta kontakten till vänster. Lampan lyser konstant svagt (5 lumen) i mörker och ökas till kraftigt ljus (50 lumen) när rörelsesensorn aktiveras. Det kraftiga ljuset föblir tänt i 60 sekunder.
PIR: Flytta kontakten till mittersta positionen. Lampan lyser endast i mörker om rörelsesensorn aktiveras. Ljuset är tänt i 60 sekunder.
OFF: Flytta kontakten till höger. Lampan är avstängd.
Laddningsbar Lampa GP SecurElite Vit
299 kr

Lampan som kan användas på tre olika sätt

1. Nödljusfunktion. Lampan tänds automatiskt om strömmen går.
2. Rörelsedetektor med räckvidd av 2-3 meter, 60 °. Ger ledljus och trygghet i mörkret.
3. Kan användas som ficklampa

Egenskaper

• Induktionsladdning.
• Laddtid: 8 h (Laddas i vanligt vägguttag)
• Batteri: Li-Ion 650 mAh (ingår ej)
• Storlek: 170 (h) x 100 (b) x 55 (d)
• Storlek ficklampa: 49(ø) x 152 (l)
• Lampa: LED med belysning från två håll: topp/sida.
• Ljusstyrka topp: 90 Candela
• Ljusstyrka sida: 225 Candela
• Brinntid från topp: 12 h
• Brinntid från sidan: 2,5 h
Pannlampa Actik
832,75 kr
Pannlampa Petzl Actik (tidigare Tikka Plus) Liten och lätt pannlampa med LED-diod och konstant ljusteknik, dvs ljusstyrkan försämras ej med batteristyrkan. Ljuskällan består av en vit, mycket ljusstark diod samt en röd diod. Ger ett bra ljusflöde med en räckvidd upp till 90 m (Boost). Möjlighet till tre olika ljuslägen på den vita samt två på den röda dioden. Dessutom Boostfunktion upp till 300 lumen. Ställbart lamphuvud och elastiskt pannband. Batterierna sitter i lamphuset. Kompatibel med litiumbatterier. Regn- och snösäker. 5 års garanti. Ljusflöde 100 lumen Ljusflöde Boost 300 lumen Ljuskälla 1 vit super-LED, 1 röd LED Brinntid max/ekonomi/röd 60 tim/260 tim/400 tim Räckvidd 90 m Vikt inkl batterier 92 g Batterityp 3 st x AAA Kapslingsklass IP X4
Sportarmband med LED
135 kr
Snyggt och praktiskt sportarmbandLyser upp med LED-ljusOne size fits allDet här snygga och lysande armbandet fäster du enkelt runt armen innan du ska ut och jogga, springa eller bara ta en skön promenad. Spännanordningen i kardborrband gör att armbandet passar alla armar och sitter bekvämt även när du är ute och rör på dig. Armbandet finns i grönt eller rött ljus som är framtaget för att synas ordentligt i mörkret och med ett enkelt knapptryck kan du även växla mellan fast eller blinkande sken.Armbandet drivs av 2st CR2032-batterier som medföljer och redan är monterade.
Ledsavers Laddningsbar cykellampa Baklykta. LED-cykellampa
129,90 kr
Uppladdningsbar LED-cykellampa som har 16x LED med fast ljus. Tre valbara ljusstyrkor max. 100 lm fram, 50 lm bak. Universalfästet gör det enkelt att fästa och ta av lampan från cykeln utan verktyg. Laddas på 2 h och lyser i upp till 6 h. Levereras med Micro-USB-kabel för laddning.
Batteri LED Lenser 3,7 V/4400 mAh
595 kr
Laddningsbart original batteri till uppdaterad verision av pannlampa LED Lenser H14R.2 med 1000 lumen, tillverkade fr.o.m November 2015. Obs! ej kompatibelt med äldre modell av H14R.2 med 850 lumen, då ska batteri 51-2348 användas.
Automatisk Nattlampa Vit
399 kr

Smart automatisk nattlampa


Automattlampan är en mysig nattlampa med låg energiförbrukning. Den behöver aldrig sättas på eller av. När den är insatt i stickkontakten sköter den ljusregleringen automatiskt. Autonattlampans ljusstyrka anpassas utefter hur ljust eller mörkt det är i rummet. Ju mörkare det är, desto klarare lyser lampan. Den smarta automatiska ljussensorn känner av hur rummets ljus skiftar, på dagen är lampan släkt, men när det mörknar ute tänds lampan.


- Extra lång livslängd – upp till 11 år
- LED-lampa, miljövänlig
- 0,7 watt
- Lampan blir inte varm
- Enligt Europeisk standard EN60598-2-12 (inkl. april 2009 direktiv)

Blockljus med glimmande låga
85 kr
Glimmande ljus med rörlig lågaEnergisnåla LED-dioderFinns i olika höjderEtt tjusigt blockljus i vax för mörka och mysiga kvällar som sprider ett fint sken i rummet. Blockljusets två LED-dioder lyser upp insidan av ljuset och den rörliga lågan på ett verklighetstroget sätt med ett varmvitt flämtande sken. Ljuset kan antingen stå för sig själv, i en dekorativ glasbehållare eller i en utelykta på ljumna sommarkvällar.Blockljuset har förutom ON/OFF-knapp en inbyggd timer: 6 timmar på / 18 timmar av. Detta gör det enkelt att ställa in under vilka av dygnets timmar du vill att det skall lysa. Det energisnåla LED-ljuset drivs av 2 st AA-batterier (ingår ej) och ger en brinntid på ca 500 timmar eller 80 dagar med timerfunktionen. Endast för inomhusbruk förutom under varma och regnfria sommarkvällar.
Picasso bord 36cm LED (Oxid)
1 879 kr
Nya fina Picasso bordlampa i Oxid och oxidgrå. Levereras med en utbytbar LED-lampa på 1,2W (100 lumen) som ger ett varmvitt sken. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
Vägglampa Sanny Krom
450 kr
Superfin väggspotlight i kromad metall med en matt satinfinish. Lampan lyser stämningsfullt med 250 lumen vilket motsvarar en 25 watts glödlampa. Perfekt som sänglampa! LED-lampan ingår.

Teknisk data

Omkrets: 80 mm
Typ: LED
Sockel: GU10
Ljuskällor: 1
Watt: 2,5
Ljusflöde: 240
Färgtemperatur: 3000K
Energiklass: A
Lysande hundhalsband
165 kr
Synbar upp till 500mLaddas via USBKortas till exakt längd Lysande och blinkande hundhalsbandÄven hundar behöver synas när mörkret faller. Visio Light lysande hundhalsband gör din hund synlig på upp till 500 meters avstånd i mörker. Halsbandet laddas via USB-kabel som ingår. På detta sätt slipper du byta batterier stup i kvarten och har alltid ett fungerande blinkhalsband. Halsbandet klipps till i önskad längd (20–75 cm) och är vattentåligt. Det kan blinka eller lysa med fast sken. Det vita bandet har lampor i flera färger (blå, rosa, grön), det svarta halsbandet har röda lampor och de övriga lyser i samma färg som bandet.
Cykelbelysning LED Asaklitt
199 kr
Ser till att du syns i trafiken och att du själv ser bra när du cyklar. Ljusstark cykellampa som lyser upp stora delar av vägen. LED-lampan ger ljus under lång tid. Välj mellan två ljusstyrkor - spara på batterierna. Enkel att klicka fast på cykelns styre.
Pannlampa FL70 405Lumen
719 kr

Först ut bland COAST nya serie av pannlampor med batteri och ljushuset fram är FL70. FL70 toppar testade 405 lumen upp till 2 timmar och ytterligare ljuslägen på 230 respektive 53 lumen, kommer den enkelt ta plats högt upp på önskelistan. Genom att vrida på ljushuset går du enkelt från ett brett odljus till en skarp punktbelysning. Punktbelysningen förstärks ytterligare av den ljusare glorian runt ljuspunkten. Vinkelbart ljushus i era steg. Det mjuka 2,5 cm. breda pannbandet är reglerbart och utrustat med reekterande prickar för ökad säkerhet. Levereras med batterier och hjälmfästen.


Egenskaper
- PureBeam Focusing
- 3 Ljuslägen
- Går att fokusera
- Fingervänlig strömbrytare fram
- Hjälmclips
- Reekterande pannband


Batterityp 3xAAA Vikt 102 gr


 

Edison the petit lampa
595 kr
Liten robust uppladdningsbar lampa med LED-belysning i helgjuten plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i tre lägen. Batteriet håller i 6 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer. Mått / Vikt Diameter 16 cm., Höjd 25 cm / 1 kg Material Polypropen Temperaturtålighet (Min/max): -10ºC / 40ºC
Pannlampa PTX Pro LED-lampa, Svart
99 kr
Praktisk pannlampa i form av en varm och skön mössa med integrerad LED-lampa 120 lumen. Lampan har tre olika ljusnivåer, är uppladdningsbar via USB och har en brinntid på upp till 4 timmar på en laddning 
Multifärgad ljusslinga LED
199 kr
Vilken färg vill du ha på ljusslingan? Slingan kan lysa i 6 olika färger - hitta din favorit. Lyser med fast sken eller växlar mellan alla färger. Minnesfunktion - kommer ihåg senaste ljusinställning. 12 m.
Arbetslampa Flash 1000 RE uppladdningsbar Mareld
645 kr
Uppladdningsbar, liten &: smidig lampa. Lampan är stöttålig och kraftfull i förhållande till sin storlek. 1000 lumen, USB. IP54. Levereras med laddare.
Arbetslampa Flash 1800 RE uppladdningsbar Mareld
899 kr
Uppladdningsbar, liten &: smidig lampa. Lampan är stöttålig och kraftfull i förhållande till sin storlek. 1800 lumen, USB-uttag. Levereras med laddare.
Taklampa Clava matt vit
899 kr
Clava lampa matt vit Symmetriska hål runt hela lampan gör att lampan Clava sprider ett härligt ljus över ditt matbord. Med en klassisk design passar den i de flesta hem. 21,5 centimeter i diameter, 33 centimeter hög Köp till svart eller vit sladd Fin inredningsdetalj Behagligt sken Retroinspirerad design Clava är en fin och enkel taklampa med retroinspiration från det danska märket Vita. Den har små hål runt hela lampan och ett större hål undertill för att få ett behagligt sken som lyser upp hela rummet. Lampor är en viktig del av inredningen i ett rum, och denna lampa passar alla stilmedvetna som söker detaljer som tillför det lilla extra. Denna lampa är fin att hänga i över matsalsbordet för ett behagligt sken, eller varför inte flera stycken i grupp på olika höjder för ett speciellt intryck som visar din fantastiska känsla för inredning. Clava ger ett stilfullt intryck och gör att du vill stanna längre i rummet där den hänger.
Mössa med hörlurar
320 kr
Inbyggda hörlurarMikrofon för telefonsamtalVarm om huvudetEn varm och skön mössa att promenera eller springa i under höst- och vinterhalvårets kyliga dagar. Koppla även ihop mössan via Bluetooth till telefonen för att samtidigt lyssna på dina favoritlåtar genom de inbyggda hörlurarna!Hörlurarna sitter inbyggda över öronen och spelar med ett tydligt ljud och bra bas. Mössans material hjälper naturligt även till att dämpa ljudet från omgivningen vilket gör att du ostört kan lyssna på podcast på bussen eller tunnelbanan.Om du blir uppringd kommer mössan att tala om vilket nummer som ringer och du kan svara direkt med en knapp på mössan. Mikrofonen i mössan fungerar jättebra och ger ett klart och tydligt ljud för den som lyssnar i andra änden.Med knapparna på mössan kan du även byta låt, spela, pausa, ringa, lägga på, ringa upp föregående nummer samt ett antal andra funktioner. Batteritiden är ca 5 timmar med kontinuerlig uppspelning och laddas fullt via den medföljande Micro-USB kabeln på ca 2,5 timmar.Mössan finns även i variant med inbyggd pannlampa med kraftigt LED-ljus som lyser upp i mörker. Lampan kan ställas in på tre ljusstyrkor beroende på behov. Mössan kan handtvättas i 30°C, hörlurarna och lampan skall dock avlägsnas ur mössan innan tvätten. Mössan får ej torktumlas och skall helt lufttorkas innan hörlurarna monteras tillbaka.Storlek: One size fits allFärg: SvartBluetooth: V4.1 + EDRRäckvidd: 10 mMikrofonens upptagningsområde: <1 mUppladdningstid: 2,5 timmarBatteritid vid kontinuerlig användning: ca 5 timmarStandbytid: 60 timmarMaterial: 60% akryl, 40% polyesterBluetoothnamn: Magic HatStyrka LED-lampa: 115 lumen
Flasklampa - Bottle light, Vit
149 kr
Förvandla en tom flaska till en cool lampa!Bottle Light är en kork med en stark, uppladdningsbar LED-lampa i änden, som trycks ner i en flaska och gör den till en mysig lykta. Använd gärna flasklampor i t.ex. gamla färgade vinflaskor i olika former. Fint att lysa upp med i trädgård och uteplats. Eller varför inte på festen!Gör så här:Lyft bort den övre korkdelen och ladda LED-lampan i ett USB-uttag. Lampan laddas på en timme och håller i ca tre timmar. Tryck ner LED-lampan i en tom, urdiskad glasflaska och placera den inomhus eller utomhus. Rotera korken för att tända/släcka.Korkens mått: 5 cm hög, 2,3 cm i diameter.Passar de flesta glasflaskor.USB laddningstid: ca 1 timme. Lyser: ca 3 timmar.Röd indikator lyser när LED-lampan laddas.Inte lämplig för barn under 3 år p.g.a. små delar.Kan användas både inomhus och utomhus.
LED Strålkastare för ovanmarkspooler
2 995 kr   2 490 kr

Belysningsset för ovanmarkspoolersom är mycket enkelt attmontera.
Lampan fästs medinloppet, passar alla poolermed inlopp 1½” eller 38 mminv. gängor.

Komplett med LEDljuskällan RGB med 180 LEDssom ger 280 lumen (+/– 10%).
Lampans program har 7 fastafärger och 3 färgsekvenser.

Inklusive transformator,fjärrkontroll och 6 m kabel.Längd 350 mm.

Solcellsladdad vägglampa i rostfritt stål
373 kr
Laddas av solljusInga ledningar eller kablarÄven i strömlöst land  Varför är det inte enkelt att få en fin utomhusbelysning? Vill man ha lampor i trädgården krävs en massa installationer av elektriker och dragning av ledningar kors och tvärs. Med denna smarta solladdade utomhusbelysning får du en vägglampa helt utan att tillkalla elektriker eller ens dra fram en endaste liten kabel. Lampan lyser med 11 lumen och tänds av sig själv efter att under dagen ha laddats av solljus. Du kan med andra ord även få belysningen att funka om du inte alls har el tex på ditt landsställe eller ute vid en bod. Vill du inte att lampan ska tändas när det mörknar eller när du är bortrest finns en on-off knapp för avstängning.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel.
Ficklampa Peli LED svart 2370
695 kr
Ficklampa LED från Peli. LED-ficklampa av anodiserat aluminium från Peli med tre olika ljus: vitt, rött eller blått nattsiktljus som sparar ditt mörkerseende. Växla mellan ljustyperna med en roterande magnetisk ring. Förstärkt fickklämma. Lampan drivs av AA-batterier som finns att köpa överallt. En perfekt vän i mörkret.

Peli lampor

Peli tillverkar lampor av högsta kvalitet för industri, försvar, räddningstjänst, polis, Lamporna är vattentäta och gastäta. Alla lampor har en patenterad backventil för att släppa ut vätgas som kan bildas av överhettade batterier. Dessutom har lamporna gasabsorberare som omvandlar eventuell vätgas till vattendroppar.

Tekniska data

Material: anodiserat aluminium
Färg: svart
Ljusteknik: LED
Batteri: AA
Batteritid: 3 timmar 45 minuter
Ljus: 106 lumen
Blockljus med färgval och fjärr 3-pack
195 kr
Minskad brandfaraBestäm själv färg på ljusenTillverkade i vax Batteristyrt blockljus med fjärrkontroll och möjlighet till ljussken i skiftande färger.Brinnande stearinljus utgör alltid en brandrisk. Blockljus med batteri är ett fantasktiskt alternativ. De här fina blockljusen tillverkade i vax kontrolleras med fjärrkontroll och drivs av batterier. Med fjärren bestämmer du färg på ljusskenet, väljer en ljusorgel med färgskiftande sken, väljer om det ska vara fast eller blinkande sken eller använder den enkla timerfunktionen som stänger av ljuset per automatik efter 4 eller 8 timmar. Använd batteriljusen sommar som vinter, inomhus eller på altanen!Att tänka på är att, likt alla andra produkter med standby-läge, drar dessa ljus en smula ström även i viloläge.
Bolleke lampa röd
750 kr
Liten rund uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer. Den runda formen påminner om en pärla. Den mjuka gummi siliconknappen matchar färgen på slingan som inspireras av hårsnoddar. Mått / Vikt Diameter…
Smart LED med dimmer
85 kr
Anpassa ljusstyrkanDimma med lampknappenTre- respektive fyra dimmersteg Smarta LED-lampor som låter dig dimma belysningen även om själva uttaget inte är dimmerkompatibelt. Med lampknappen sätter du på lampan och med upprepade tryck dimmas lamporna i tre- respektive fyra steg.  Smart LED dimmer E14 sockel: 360 Lumen 2700 Kelvin. Dimmar i tre steg - 100%, 50%, 10% och dess 5W lampa motsvarar 33W i gamla mått mätt. Smart LED dimmer E27 sockel: 750 Lumen 2700 Kelvin. Dimmar i fyra steg - 100%, 70%, 40%, 15% och dess 9W lampa motsvarar 40W i gamla mått mätt.
Bolleke lampa ljusgrå
750 kr
Liten rund uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer. Den runda formen påminner om en pärla. Den mjuka gummi siliconknappen matchar färgen på slingan som inspireras av hårsnoddar. Mått / Vikt Diameter…
Bolleke lampa taupe
750 kr
Liten rund uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer. Den runda formen påminner om en pärla. Den mjuka gummi siliconknappen matchar färgen på slingan som inspireras av hårsnoddar. Mått / Vikt Diameter…
Bolleke lampa grön
750 kr
Liten rund uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer. Den runda formen påminner om en pärla. Den mjuka gummi siliconknappen matchar färgen på slingan som inspireras av hårsnoddar. Mått / Vikt Diameter…
Lamphögtalare MSpa
1 165 kr
Bordslampa LED i spännande design med inbyggd högtalare och valbar ljusfärg! Kan användas såväl inomhus som utomhus (under tak). Koppla telefonen eller surfplattan via bluetooth till högtalaren och lyssna på den musik du önskar ute på altanen.

Valfri färg!

Välj själv vilken av de 16 färgerna lampan ska ha med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.
Lampan kan ställas till fast sken, slumpvis färg med mjuk övergång, dimmer eller levande ljus-utseende. Bordslampan är vid leverans inställd på att starta på varmvitt ljus och ändras manuellt till annan färg eller läge.

Laddas via medföljande USB-kabel. Driftstid upp till 8 timmar per uppladdning. Livslängd 10 000 brinntimmar. IP33.
LED strålkastare ovanmark Vit
2 290 kr
Belysningsset för ovanmarkspooler, mycket enkel att montera. Lampan fästs med/i inloppet och passar alla pooler med inlopp 1 ½ eller 38 mm invändiga gängor. Komplett med LED RGB ljuskälla RGB med 180 LEDs som ger 280 lumen (+/- 10%).

Lampans program har 7 fasta färger och 3 färgsekvenser.
Inklusive fjärrkontroll och 6 m kabel.
Längd 350 mm.
Powerbank - Emoji Enhörning, Vit
189 kr
Ladda mobilen med din favoritemoji - bärbar strömbank för nödsituationer!Ta hjälp av en powerbank om din mobil plötsligt dör när du är på språng. Perfekt på resan! Denna söta enhörning följer gärna med på dina äventyr. Med sina magiska superkrafter laddar strömbanken din mobil och räddar de situationer då mobiltelefonen bara inte får dö; som när du ska visa upp din sms-biljett på tåget, väntar på ett viktigt telefonsamtal, ska hitta vägen med din GPS eller just ska ta en selfie med din största idol. En riktig räddare i nöden när du inte har närhet till varken mobilladdare eller vägguttag!Strömbanken har en kapacitet på 2600 mAh vilket även passar för t.ex. digitalkamera och mp3-spelare.Obs! Powerbanken fungerar som en nödladdare och ersätter inte en vanlig mobilladdare. En uppladdad powerbank räcker till ungefär en mobilladdning, beroende på mobiltelefon, och behöver därefter laddas på nytt.Så här använder du din Powerbank Enhörning:Ladda strömbanken med den medföljande USB-sladden i t.ex. en dator eller i ett eluttag tillsammans med en USB-omvandlare. En röd lampa blinkar när enhörningen laddas, och när den är färdigladdad lyser lampan i ett fast rött sken. När man ansluter mobilen för laddning lyser ett blått sken.Packa med din powerbank i väskan samt en valfri laddare med USB-uttag, t.ex. till din smartphone, digitalkamera eller GPS-navigator. När batteriet på din gadget börjar blinka rött pluggar du bara in din strömbank och din älskling väcks åter till liv.Kul present till din mobilberoende vän! Se fler roliga emoji-prylar här.Powerbank för t.ex. iPhone/smartphones, iPod/mp3-spelare, GPS-navigator.Motiv: Emoji enhörning.Kapacitet: 2600 mAh.Räcker till att ladda din smartphone ca 1-1,5 ggr.Laddning: MicroUSB och USB-port.Utgångsström: 5V/1A.Material: PVC.Vikt: 240 gram.Batteri: Lithium-Polymer.Mått: 9,5 x 12,5 x 3,5 cm.USB-kabel för att ladda upp powerbanken medföljer. Du får själv komplettera med diverse laddningssladdar med USB-uttag till dina enheter.Obs! Denna produkt är ingen leksak!
Kub Moonlight 380x380x380mm RGB Vit
824 kr
Moon kub kan användas till växter, tidningar eller t.o.m som sittpall.
Helgjuten, mjölkfärgad, mycket tålig polystyrenplast.
- 230V-12VDC 60 st 0,1W LED.
- Fjärrkontroll.
- Variera färgen - 5 färgval: lila, grön, blå, röd eller vit.
- Fast sken eller blinkande i olika hastigheter.
- Även ljusstyrkan kan justeras.
- IP44.
- Bredd 380 mm
- Djup 380 mm
- 380 mm
Lampa Eos ljus grå large
2 199 kr
Fjäderlampa 65 cm Eos ljus grå Läcker fjäderlampskärm i grått från det danska märket Vita. Tillverkad av gåsfjädrar som ger ett behagligt sken i alla rum. Den kan användas som golv-, tak- eller bordslampa. 65 centimeter i diameter 40 centimeter hög Ljus och fräsch Behagligt sken Passar i hemmets alla rum Eos är en mycket populär lampskärm från Vita som ger ett behagligt sken. Lampan är tillverkad av gåsfjädrar med en stomme av papper och är enkel att rengöra genom att blåsa med en hårtork på lampan. Lampor är en viktig del av inredningen i ett hem, och denna lampa kan med rätt tillbehör användas som bords-, golv- eller taklampa, för att passa i alla rum. Denna lampskärm är fin att hänga i vardagsrummet över soffbordet, eller flera stycken i grupp på olika höjder över matbordet i ditt kök. Den passar också mycket bra som både golvlampa i hallen för att ge ett mysigt och välkomnande intryck, eller som bordslampa i sovrummet då det ger ett varmt behagligt sken.
Decklight Terra
199 kr
Terra - en armatur som, infälld i träterrass, klinkers, trappsteg, bryggor ger ett mycket dekorativt intryck.

Terra är tillverkad i helgjuten polerad aluminium och har ett frostat glas som ger det varmvita ljuset ett behagligt sken. Välj en transformator som minst motsvarar de totala lampornas sammanlagda watt-tal.

Teknisk data

0.5W LED
25 Lumen
Varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 15°
12V IP65
Aluminium
1m kabel
CE och RoHS godkända
Jubilee (Mässing/guld)
1 449 kr
Takkrona i mässing med inbyggd LED-teknik. Tre-stegs dimmerp på lampan så att du enkelt kan justera ljusstyrka. Ger ett varmvitt och behagligt ljus.
Edison the petit uppladdningsbar lampa Fatboy
609 kr   569 kr
Utomhuslampa Edison från Fatboy. Liten robust uppladdningsbar lampa med LED-belysning i helgjuten plast från Fatboy. Går att ha både inomhus och utomhus. Ljusstyrkan kan regleras i två lägen. Batteriet håller i 6 timmar på starkaste ljusstyrka. Laddare medföljer.
Solcellsladdad minilampa
60 kr
Laddas av solenSticks ner i jordenMjukt och behagligt ljusDenna solcellsladdade minilampa för utomhusbruk lyser med ett vackert, mjukt och dämpat sken. Lampan sticks ner i marken och är fin att placera i rabatter, vid buskage och andra mörka ställen i trädgården som kan behöva lite ljus nattetid. Lampan är smidig att flytta runt och det blir enkelt att prova olika ljussättningar i trädgården. På toppen av lampan sitter solcellspanelen som laddar lampan under dagen. Vid skymningens inträde tänds LED-lampan automatiskt och brinner sedan i ca 8 timmar. Lampan är 37,3 cm hög, 7,3 cm som bredast och för optimal laddning bör lampan placeras med åtkomst till direkt solljus.
Universallampa PTX PRO 230 lm
49,95 kr
Universallampan PRO 230 Lumen går att använda som ficklampa, men har även ett magnetfäste för upphängningskrok och stödfot. LED-lampan drivs av tre AAA-batterier som ingår.
Spot myLiving Millennium 1 WarmGlow Philips Aluminium
449 kr
Med spotlight lampa Millenium från Philips kan du själv justera och välja ljusstyrka till ditt hem. Den medföljande LED lampan ger ett varm och behagligt ljus.

Teknisk data

Wattstyrka på medföljande lampa: 4,5W
IP-klass: IP20
Ljuskälla: 1
Dimbar: Ja
Lampteknologi: LED
Livslängd: Upp till 30 000 timmar
Kepslampa
89 kr
5 LED + 2 starka LED, lyser 40 meter.  VattentåligFäst den enkelt på skärmen Lampa för kepsskärmenKepslampan är en smart liten lampa att fästa på kepsens skärm som tål regn och väta. Perfekt när du behöver ha händerna fria. Den har 5 vanliga LED-lampor och 2 extra starka dioder som lyser med super-duper sken. En liten på och av knapp finns på undersidan av lampan. Det går också att ställa in hur många lampor som ska lysa samtidigt.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Vit - stor
995 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Vit - liten
139 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Blå - liten
139 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
LED-lampa Brennenstuhl 30W/2350 lumen
495 kr
Mycket stöttålig arbetslampa med en strömförbrukning på 30W. LED-lampan har en kabel på 2 meter och är lämplig för både inomhus- och utomhusmiljöer. 
Speaker bulb LED
299 kr
Spela musik genom en lampa - effektfullt. Inbyggd högtalare och RGB-belysning. Används tillsammans med musikenheter med Bluetooth. Styr ljuset via fjärrkontrollen - svepande, blinkande eller fast sken.
HANDLAMPA NÖDLJUS
379 kr

Räddningen i strömlösa tider! Laddbar handlampa med nödljusfunktion. Lampan tänds när strömmen bryts.

Laddbar handlampa med nödljusfunktion.
Lampan tänds när strömmen bryts om lampan står på laddning.
Två lägen, fast och blinkande sken.
En utmärk produkt för ökad säkerhet i hemmet, på landet, i stallet mm.
Väggfäste medföljer.

Strlk: 220(l) x 103 (b) x 87 (h) mm
Lampa: Krypton KPR-113 4.,8V 0,7A
Brinntid: 85 min
Batteri: NiMH (ingår)

LED undervattenstrålkastare Vit
2 795 kr
Undervattensstrålkastare kan monteras i alla pooltyper men lämpar sig särskilt bra i linerpooler eller för eftermontering. Komplett med LED ljuskällan RGB med 270 LEDs som ger 400 lumen (+/- 10%).

Lampans program har 11 fasta färger och 5 färgsekvenser.
Inklusive fjärrkontroll och 2 m kabel.
Storlek Ø 290 mm, lampan PAR 56.

Ficklampa Peli LED svart 2380
695 kr
Ficklampa LED från Peli. LED-ficklampa av anodiserat aluminium från Peli som med en sofistikerad teknik kan ställa om sig mellan bred och riktad ljusbild. Inbyggd batteriindikator hjälper dig att veta när batteriet är på väg att ta slut. Växla mellan ljustyperna med en roterande magnetisk ring. Förstärkt fickklämma. Lampan drivs av AA-batterier som finns att köpa överallt. En perfekt vän i mörkret.

Peli lampor

Peli tillverkar lampor av högsta kvalitet för industri, försvar, räddningstjänst, polis, Lamporna är vattentäta och gastäta. Alla lampor har en patenterad backventil för att släppa ut vätgas som kan bildas av överhettade batterier. Dessutom har lamporna gasabsorberare som omvandlar eventuell vätgas till vattendroppar.

Tekniska data

Material: aluminium
Längd: 164 mm
Färg: svart
Ljusteknik: LED
Batteri: AA
Batteritid: 3 timmar 15 minuter
Batteriindikator: ja
Ljus: 159 lumen
New York - LED-spotlight / LED-lampa
249 kr
Används tillTakbelysning i kök & badrumBelysning över diskbänkBelysning i badrumsskåpEnkel att montera, levereras med snabbkontakter som passar i transformatorn vi rekommenderar nedan.MåttInfällnadsdiameter 55mmInfällnad djup 13mmMaterialTillverkad med ram i aluminium.StilEn LED-lampa med ett täckglas som ger ett jämnare och mjukare flöde av ljuset jämfört med andra LED-spotlights. Med 3000K ger denna ett varmvitt ljus som liknar det vi är vana vid från traditionell belysning.Drivs med 350mA / 3W och lyser med 285 lumen, går att dimra och har IP- klass 44 som skall vara i kök och bad. Till varje lampa medföljer en kabel på 2 meter för att ansluta till trafo. Kan monteras infälld eller utanpåliggande med distans (tillbehör). Beräknad brinntid på dioden är 40 000 timmar vilket motsvarar fyra och ett halvt år vid konstant bruk. 
Ljusslinga 12m - Vit LED Havsö
399 kr   299 kr

Lys upp tillvaron både invändigt som utvändigt med dennaljusslinga om 9+3 m med IP44, som står emot både regn och rusk.

Svart ljusslinga med 10st LED lampor med ett vitt varmt ljus.Upphängningskrok på ovansidan av lampan för enkel upphängning.

• Ljusslinga i svart med varm vitt ljus
• Ljusslinga 9 m
• Strömkabel 3 m
• Total längd 12 m
• 100cm mellanrum mellan lamporna
• 10st LED lampor i plast | 3W/styck
• 50 lumen• För inomhus och utomhusbruk – IP44
• Smidig krok på ovansidan lampan för enkel upphängning
• Inredningsdetalj och funktion i ett

Nattlampa Pingvin med musik
769 kr

Gullig nattlampa som spelar en lugn melodi


Lumilove Pingvin är en musikalisk liten kompis som lätt tas med överallt. Den lyser med ett svagt sken och spelar en lugn melodi som hjälper barnet att komma till ro. Lumilove Pingvin blir inte varm så den är kramvänlig även under täcket. Den laddas på en medföljande laddningsplatta som är lättanvänd så barnet själv kan ladda.


- Lyser upp till 11 timmar
- Spelar en lugn melodi i 15 min, därefter stängs lampan automatiskt av
- Intuitiv användning: lyser så fort den tas av laddningsplattan
- Laddas genom induktion på sin platta

Brighthelmet
299 kr
Lysande slingorLED som laddas via USBÖkad synlighet och säkerhet Med innovativa barnhjälmen från Brigthelmet syns ditt barn bättre i trafiken. Det unika med hjälmen är en ljusslinga i hjälmen som lyser i fast eller blinkade sken. Ljusslingan i hjälmen laddas enkeln upp via USB. Hjälmarna finns med grönt eller svart spänne. Det gröna löser ut om barnet skulle fastna och bli hängande i hakremmen exempelvis vid lek. Det svarta är fast och måste knäppas upp. Hjämen passar barn med huvudmått 48-55 cm (upp till ca 6 år). Laddkabel följer med. Obs! USB-laddare ingår inte men går att köpa som tillbehör.Barnhjälmen från Brighthelmet fick omdömet ”Bästa småbarnshjälm” i Folksams hjälmtest 2013. Läs om testet av HÄR!
Ficklampa G19 Fixed Beam
319 kr

 


Coast G19 Inspektionslampa med helt klotrunt skarpt sken. Passar perfekt för arbete med en ljusbild på nära håll, såsom elskåp, avläsning av mätinstrument och annat arbete på nära håll. Clips och batteri medföljer.


Teknisk information
- Batterityp: 1 x AAA
- Längd: 10,2 cm
- Vikt: 57 gr
- Färg: Svart
- Material: Flygplans aluminium
- Lumen: 54

Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Ljusblå
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Ljusrosa
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Mintgrön
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.