Contour Kit, Contour Your Beauty

Contour Kit, Contour Your Beauty

249 kr

Ett contouring-kit i puderform med sex nyanser. Almond & Vanilla är grundfärger som används för att matcha din hudton samt för att göra fina övergångar till de mörkare konturfärgerna. Vanilla ger även möjligheten att dämpa röda partier. Croissant & Chocolate är två olika nyanser av konturfärger som används för att skapa skuggor och ge markerade linjer. Cupcake är en fantastisk highlighter som lyfter ansiktet, framhäver kindben och brynben samt ger en hälsosam lyster. Pink grape är en blush i matt varmrosa nyans.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 249 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Contour Kit
515 kr
De perfekta nyanserna med bästa konsistensen för att kunna skapa en perfekt contouring. Det här contour-kitet innehåller 4 blandningsbara nyanser av proffsens favoritprodukt när det kommer till contouring; Total Cover Cream Foundation för att framhäva, ge lyster och skulptera. Proffsen vet hemligheten bakom en perfekt contouring och det är kombinationen av perfekta nyanser och en krämig formula som skapar ett slutresultat utan några ränder eller skarvar. Det är därför detta Contour Kit finns i 6 globala nyanser baserade på färgdjup och underton. Det innehåller också en steg-för-steg manual för att försäkra ett perfekt resultat.
Contour Bronze
350 kr
RMS Beauty Contour Bronze är en ny revolutionerande krämbaserad contour-produkt som definierar dina ansiktsdrag och ger huden en varm bronsig lyster. Den kan också användas som en bronzer på mörkare hudtoner. Till skillnad från traditionella contouring-produkter som mattar ner huden, så ger contour bronze mjukare och mer realistiska skuggningar för ett fantastiskt naturligt slutresultat.RMS Beautys grundare Rose-Mary Swift förklarar bakgrunden till Contour Bronze:“Folk älskar att använda bronzer för contouring! Jag får frågor om detta hela tiden. Eftersom vår Buriti Bronzer färgmässigt inte är optimal för contouring skapade jag Contour Bronze som ger en mer realistisk contour-skugga med moderna bruna undertoner som är lättapplicerad.”
Blush & Glow Draping Wheel
229 kr
En blush som framhäver dina kinder med färg och lyster. Paletten gör det enkelt att använda sig av "Draping" som är en typ av contouring där du framhäver dina kindben genom att använda rouge och highlighter. Paletten innehåller fyra rouge och en highlighter för silkeslen glow. Highlightern kan användas för att tona nyanserna på rougen eller för att ge extra lyster till ditt ansikte. Paletten är rikt pigmenterad och smälter lätt in i huden. Blush & Glow Peach Me innehåller innehåller fyra rouge i mjuk peach och rosiga toner, samt en highlighter i champagne.
barePRO® Contour Face-Shaping Powder Trio Fair to Medium
495 kr
barePRO® Contour Palette är ett pressat contourpuder med 90% vitaminer och mineraler som ger dig en naturlig look. Paletten har en silkig heltäckande naturlig matt finish som håller hela dagen. Paletten innehåller tre nyanser:SHADE: Den här nyansen är kallare och djupare än en bronzer och efterliknar skuggor för att skapa djup under kindbenen.BLEND: Denna nyans är ljusare än en bronzer och tonar din kontur för ett mjukare, mer naturligt utseende och ger en varm ton till kinder och panna.POP: Denna nyans ger ljus till de högsta punkterna i ansiktet och skapar kontrasterar för att förstärka ansiktsdragen.
Armani Beauty Christmas Palette
1 230 kr
Giorgio Armani Beauty julpalett kommer i begränsad upplaga och är rödlackerad med en ”I love Armani” guldbroderingen. Paletten är för både ansiktet och ögonen. För ögonen erbjuds 10 nyanser, från glittrigt silver till en elegant plommonlila färg. För ansiktet finns ett kompaktpuder för en lätt felfri och strålande finish samt två nyanser av compact cream concealer som kan användas för contouring eller för att ta bort imperfektioner.
Blush & Glow Draping Wheel
229 kr
En blush som är en perfekt och enkel palett för draping. Draping är en typ av contouring där du framhäver dina kindben genom att använda rouge och highlighter. Paletten innehåller fyra rouge och en highlighter för silkeslen glow. Highlightern kan användas för att tona nyanserna på rougen eller för att ge extra lyster till ditt ansikte. Paletten är rikt pigmenterad och smälter lätt in i huden.
Master Blush Palette
149 kr
En blush-palette med tyngdlösa, gel-baserade färger som enkelt smälter in i huden. Den Innehåller 3 stycken blush-nyanser och 1 universell highlighter. Med detta kit kan du enkelt skapa dimensioner i ansiktet med hjälp av de olika blush-nyanserna och highlightern.
Fluid Sheer
495 kr
En unik multiprodukt som skapar en hy full av lyster. Finns i ett antal olika nyanser som inkluderar basfärger, korrektionsnyanser och nyanser som används som highligther. Blanda din favoritnyans med din foundation för att skapa en felfri hy med en fantastisk lyster. Fluid Sheer kan även användas separat som makeup-bas.
Custom Glow Drops
335 kr
En highlighter som går att använda på två sätt. Custom Glow Drops skapar en naturlig, gyllene look genom att blanda några droppar med din egna foundation. Ett mer markerat resultat kan skapas genom att droppa en droppe av Custom Glow Drop direkt på huden och blanda för att uppnå exakt den intensitet och effekt av highlighting och contouring som man önskar. Det finns fyra nyanser med oändliga möjligheter.Champagne Glow framhäver hudens utstrålning med en sprudlande frisk pärlemornyans. Blanda en droppe med din foundation till en lätt, naturlig glöd, eller använd den som en highlighter på kindbenen, längs näsryggen och längs amorbågen för att skapa en strobing-effekt.Rose Glow är perfekt för att försiktigt markera ansiktets konturer och kan också blandas med din foundation för att tillföra huden ett friskt och vackert gyllene rosenskimmer. Det är även perfekt för att framhäva ansiktets drag, om du har en lite mörkare hudton.Golden Glow ger en vacker, solkysst hud. Blanda en droppe med din foundation för att få en gyllene glöd – har du olivfärgad hud eller en mörkare hudton blir nyansen otroligt vacker som highlighter. Bronze Glow skulpterar lätt och exakt ansiktets konturer, markerar de bästa dragen på medel till ljusa hudtoner och skapar en contouring-effekt. Har du en mörkare hudton kan du blanda en droppe med din foundation för att framhäva hudens naturliga utstrålning.
New Dimension Eye Contour Compact
475 kr
En skulpterande trio som innehåller allt du behöver för att tillföra djup och dimension för större, ljusare och mer definierade ögon.Smoothing Base: Primer med krämig formula som förbereder ögonlocket för en felfri och hållbar applicering.Highlighter: Highlighter i krämform som ljusar upp.Contour: Skugga i puderform. Definierar och ger flera dimensioner.
Retouching Face Pencil
290 kr
En krämig och matt penna som ljusar upp skuggor, täcker mörka ringar och neutraliserar rodnad. Kollektionen innehåller även en Illuminate Pencil som är perfekt till alla hudtoner. Använd den till att highlighta kindben, den innersta ögonvrån och ögonbrynsbenet - alla de områden som du gärna vill framhäva. Passar alla hudtyper. • Täckning av skuggor: Välj en penna som är 1-2 toner ljusare än din hudton och applicera den på den innersta ögonvrån, runt näsan och munnen. • Täckning av mörka fläckar: Börja med en penna som är två nyanser ljusare än din hudton och använd sedan en penna som matchar din hudton. • Täckning av rodnad: Välj en penna som matchar din hudton. Applicera den före eller efter din foundation, var som helst där huden är röd. Denna produkt kan också användas till att fräscha upp huden under dagen. • Highlighter: Applicara Illuminate Pencil överst på kindben, den innersta ögonvrån och på ögonbrynsbenet. Tona ut highlightern med fingertopparna.
Duo Highlighter
119 kr
En highlighter-duo som framhäver de vackraste dragen i ditt ansikte. Svep borsten i mitten av pudret så får du highlighter över dina kindben och en svagt färgad ton på ditt kindparti. Pudret ger ett lätt lyft till ditt ansikte och en hälsosam lyster.
Contour Cream Kit
545 kr
En palett i cremeform för kontur och markering som används för att dramatiskt skulptera, definiera och förbättra dina naturliga ansiktsdrag. Skapa illusionen av högre kindben, en mindre panna, en mjukare käklinje eller en smalare näsa. De sex olika nyanserna består av en sammetslen formula som smälter in i huden och ger en mjuk lyster.
GreatShape™ Cool Contour Kit
585 kr
Ett contour kit som du enkelt applicerar i tre steg. 1. Contour. 2. Highlight. 3. Blush. Detta kit innehåller milda färger som du snabbt kan tona ut och blanda för en naturligt snyggt resultat.
Vanilla Cupcake, Small
145 kr
En riklig krämig arom av Vanilla cupcake med inslag av citron och smörig glasyr.
Vanilla Cupcake, Medium
289 kr
En riklig krämig arom av Vanilla cupcake med inslag av citron och smörig glasyr.
Vanilla Cupcake, Tealights
119 kr
En riklig krämig arom av Vanilla cupcake med inslag av citron och smörig glasyr.
Stay Matte But Not Flat Powder Foundation
139 kr
En foundation i puderform som ger en matt finish och hjälper dig att få en vacker hudton. Finns i flera olika fantastiska nyanser. Ger en matt finish för en vacker hudton med minimal ansträngning.
Glow Expert Duo Stick
495 kr
Ett jumbostick med två kompletterande nyanser som framhäver ansiktskonturerna och ger fantastisk lyster. Säg adjö till komplicerad contouring och hej till enkel, modern strobing. Accentuera ansiktets högsta punkter med en touch av färgad glöd, för en optisk effekt.
Face Illuminator
460 kr
En fantastisk lystergivande hybridprodukt som kompletterar din hudton för ett naturligt resultat. Den speciella texturen är otroligt lättapplicead och ger en hälsosam lyster som sitter i upp till 8 timmar. Perfekt även för strobing.Ljus till medium hudton:Devotion (ljus) är den ljusaste/kallaste av färgerna och den som ger mest lyster.Indiscretion (medium) ger en varm/rosig highlight.Medium till mörk hudton:Addiction ger en guldig highlight.Seduction ger en mjuk bronzig highlight.“Jag skapade denna produkt för att hjälpa kvinnor att skapa en look med fantastisk lyster med en högpresterande makeup artistprodukt som går att bygga upp I tunna lager av lyster- från subtil glöd till extrem lyster”- Laura Mercier
Contour Palette
109 kr
En konturpalett som har fyra härliga nyanser som du kan blanda hur du vill och få en personlig look. De pigmenterade färgerna används för att konturera, skugga, forma och ljusa upp ögonen, kindbenen, näsan och käklinjen, vilket hjälper dig att förminska vissa ansiktsdrag och framhäva andra. Innehåller E-vitamin som ger huden näring och får den att se fantastisk ut.
Tinted "Un" Powder
390 kr
RMS Beauty Tinted "Un" Powder är en tonad version av RMS Beauty "Un" Powder. Detta fjäderlätta, ljusreflekterande puder ger din hy den ultimata finishen. Ett för ögat helt osynligt puder som minimerar porerna, fixerar makeupen och absorberar olja. Verkar synergistiskt med RMS Beauty "un" cover-up (foundation) för att ge din hy ett mjukt och silkigt resultat. Accentuerar inte linjer och ger inte en helt matt och pudrig finish som traditionella puder gör, utan ett väldigt naturligt, "opudrat" resultat som förtar hudens naturliga lyster och som gör att den passar alla hudtyper och åldrar. Fri från talk, silikoner, parfym och parabener.Det tonade syskonet är i själva verket en syskonskara som utgörs av tre nyanser. Var och en av nyanserna passar till olika varianter av RMS Beauty “un” cover-up:- Nyans 0-1 (fungerar med RMS Beauty “un” cover-up 00 & 11)- Nyans 2-3 (fungerar med RMS Beauty “un” cover-up 22 & 33)- Nyans 3-4 (fungerar med RMS Beauty “un” cover-up 33 & 44)
Glow Me Up
129 kr
En highlighter-creme som doftar svagt av kokos. Krämen kommer i två nyanser: Ice Cream, en silver-rosa ton och Piña colada, en guld ton. Highlighter krämen passar till både ansikte och kropp. Tillsätt lite i din foundation för en skimrande hälsosam look eller stryk den över kindben, decoltage eller ben. Vegansäker
Eye Sculptor Bar
159 kr
En ögonskuggspalett som innehåller 5 perfekt harmoniserade nyanser för en skulpterad ögon make-up. Mixa och matcha skuggorna för att skapa din perfekta nyans. Mjuk och silkeslen textur med en sammetslen känsla som sitter extra länge. Innehåller 4 matta nyanser och 1 skimrande highlighter. Spegel inkluderad i förpackningen. Oparfymera. Kliniskt testat.
Highlight & Contour Pro Palette
249 kr
En påfyllningsbar highlight- och konturpalett. Varje set innehåller åtta nyanser för highlighting och contouring som kan skräddarsys för att framhäva de ansiktsdrag du föredrar.
Eye Palette
695 kr
Eye Palette Cool Dusk:En cool och stilren ögonskuggspalett i limited edition. Matchande grå-, creme- och bruna nyanser som skapar exakt den look som du önskar - både till vardag och fest. Innehåller ljusa, medium och mörka, matta nyanser som skapar en klassisk Bobbi-look, samt två färger men gnistrande finish som fulländar festlooken. Den eleganta guldfärgade paletten har en stor spegel samt en Dual-Ended Eye Shadow/ Eye Liner Brush. Eye Palette Chocolate:En ögonskuggspalett för att skapa en lyxig ögonlook med fylliga och varma chokladbruna nyanser. Matchande ögonskuggor i creme- och bruna nyanser med matt och metallfinsish samt Intense Pigment Liner i tre djupa färger.
Stay Matte But Not Flat Foundation
69,50 kr
Liquid: En flytande foundation som ger full täckning och en matt finish. Den vattenbaserade formulan utan olja är berikad med mineralpigment - perfekt oavsett om du är i studion eller ute hela dagen!Powder: En foundation i puderform som ger en matt finish och hjälper dig att få en vacker hudton. Finns i flera olika fantastiska nyanser. Ger en matt finish för en vacker hudton med minimal ansträngning.
Keratin Color/Keratin Color Age Beauty
59,50 kr
En permanent hårfärg med 80% mindre hårslitage. Inkluderar även AntiAge-serien "Age Beauty" som är utvecklade speciellt för moget och grått hår med smickrande nyanser som framhäver hudtonen.Före färgning används ett Keratin Care Serum som mjukar upp och förbereder håret för ett optimalt färgresultat. Under färgningen ger färgcremen med vårdande Keratin Complex och smickrande färgpigment en harmonisk nyans och 100% gråhårstäckning. Efter färgningen gör Keratin Care inpackningen håret mjukt och följsamt.
Poster VANILLA FLY - Cupcake (20x25 cm,Creme)
19 kr
Poster från Vanilla Fly - Cupcake Storlek: 20x25 cm, 30x40 cm, välj storlek ovan! Posters från Vanilla Fly är tryckt på danskproducerat papper 180g, välj bakgrundsfärg ovan. Tryckets skärpa är i vintagestil. I exempelbilderna till vänster ser du hur varje bakgrundsfärg ser ut.
Conceal, Correct, Contour Palette
139 kr
En palett med concealers för att täcka, korrigera och konturera. Med 6 nyanser att välja bland i varje set kan du täcka problematiska fläckar, jämna ut små skönhetsfel och framhäva dina bästa drag på ett ögonblick. Använd färgerna var för sig eller kombinera dem för att skapa din idealiska hudton.
Contour Brusch
495 kr
En contour borste med syntethår. En perfekt borste för att framhäva kindben, käkben och panna. Borden är enkel att rengöra och skonsam mot huden.
Eye Glow Duo Highlighter
119 kr
En 3-i-1-produkt som kan används som highlighter, brightener och ögonskugga. En duohighlighter som lyfter och ljusar upp området runt ögonen med en matt och en skimrande nyans. Sitter extra länge. Applicera och tona med fingertopparna. Vässa med IsaDora Pencil Sharpener Jumbo. Oparfymerad. Oftalmologiskt testad.
Contour Brush
395 kr
Den smala, platta, avsmalnande sidan används för att applicera highlight och contour krämerna. Den här täta, avsmalnande, platta borsten blandar och “suddar” smidigt ut highlight- och contour-krämerna.
Stay Matte But Not Flat Powder Foundation
139 kr
En foundation i puderform som ger en matt finish och en vacker hudton med minimal ansträngning. Finns i flera nyanser.
Beauty Express Kit
475 kr
Ett kit med fem olika produkter, finns i två olika nyanser, Blonde och Brunette. Ögonbrynsvax - Får ögonbrynspudret att fästa ännu bättre och håller brynen på plats hela dagen. Ögonbrynspuder Duo -  Dubbla färgnyanser.Ögonskugga/Highlighter -Framhäver dina ögon och bryn. Snedskuren ögonbrynspensel -Applicering för bästa resultat. Stenciler - Fem olika stenciler till din perfekta ögonbrynsform.
Contour powder brush
149 kr
Stor välvd puderborste för svepande och naturligt täckande applicering. Den mjuka vinklade borsten ger en lätt konturerad effekt som framhäver ansiktets linjer. Används till alla typer av puder och rouge. Mjuka syntethår av taklonfiber.
Highlight Cover Stick
195 kr
En krämig och täckande coverstickpenna med två nyanser. Finns i kall, varm och nude ton. Lyfter upp och framhäver dina ögon och ögonbrynslinjer. Passar även utmärkt att använda runt näsan, munnen och på ojämnheter i hela ansiktet.
Pinceau Sculpteur
305 kr
En borste med en avsmalnande form som applicerar och formar skuggor över hela ögon¬ocket. Borstens skarpa kant definierar fransarnas rötter med mörka skuggor. Den platta sidan blandar ljus och fångar nyanser på ögonlock och brynben.
Candleglow Concealer & Highlighter
340 kr
En concealer som ger en uppljusande effekt samtidigt som den jämnar ut mörkare partier under ögonen. Den innovativa mjuka svampapplikatorn är utformad för att passa ditt ögas konturer och är därför perfekt att använda till att ljusa upp mörka partier runt och under dina ögon. Den fungerar även utmärkt till att framhäva höga punkter i ansiktet. Ger en smickrande lyster och felfri hud.Passar alla hudtyper.Icke-komedogen. Dermatologiskt testad.
Glow Stick
385 kr
Lev livet på solsidan! Denna krämiga, lätta highlighter glider lätt över huden och lämnar omgående en solbrun lyster som håller hela dagen. Finns i 8 nyanser med lätt glitter och matt finish. En perfekt highlighter som inte kräver en spegel! Den lätta, mjukgörande produkten är enkel att applicera och tona ut så att du uppnår en naturlig och sund färg. Applicera, tona ut - och huden kommer att stråla. Applicera den på kindben, näsa, panna och haka - överallt där solen når ditt ansikte - och tona ut den med fingrarna.
Cheek Blush
455 kr
En rouge som ger huden en vacker silkeslen glöd med sina naturliga strålande nyanser. Innehåller tre harmoniska nyanser för att framhäva ansiktets konturer och uppnå en mer naturlig och fräsch lyster.
Dior Blush Color & Light
450 kr
Diors första blush och highlighter stick återupplivar färg och skapar subtila konturer. Med sin smarta förpackning är den enkel att använda när som helst på dygnet. Dess krämiga textur gör det enkelt att applicera och skapa en skräddarsydd contouring.
Angled Blush Brush
75 kr
En vinklad rougeborste som möjliggör exakt applicering, för en skulpterad look. Den mjuka, täta borsten framhäver enkelt ansiktets konturer. Använd med rouge, solpuder eller highlighter i flytande form, creme- eller puderform, för ett professionellt resultat.
Zanzibar Glow Mud Highlighter
159 kr
En palett som framhäver dina bästa drag och ger ett fantastiskt skimmer till läppar, kindben och decoltage. Tre härliga nyanser: - Golden Sand, en sandfärgad kräm som som du kan applicera på de högsta punkterna på ditt ansikte och kropp.- Peachy Clay, en aprikos kräm som passar läppar och kinder. - Bronzing Mud, en bronsfärgad kräm som ger härlig sommarkänsla till ansikte och kropp.
CONTOUR Kameraväska Camo
419 kr
För skydd och förvaring och transport av din Contour kamera - Har plats för kamera samt tillbehör - Vattenavisande material
Blush
106,50 kr
En rouge som ger ansiktet ett naturligt, friskt utseende och gör makeupen mer levande. Blush finns i både varma och kalla toner samt med och utan ett subtilt skimmer. Består av 100 % naturliga, vårdande mineraler i pulverform. Enkel att applicera och arbeta in i huden, inga skarpa kanter. Används oftast som rouge, men är även idealisk som ansikts- och kroppsbronzer, ögonskugga eller läppfärg.
New Dimension Face Contour Compact
495 kr
En konturgivande duo som ger dig möjlighet att omgående framhäva, definiera och synligt forma det ansiktsuttryck du önskar. Nu kan du framhäva dina bästa drag med två uppbyggbara, matta cremeformulas som enkelt kan arbetas ut och som passar perfekt till de flesta hudtoner. Konturgivande nyanser: Ger en naturlig och mer definierad look. Highlighternyanser: Framhäver de ansiktsdrag som du vill fokusera på.
Terrybly Densiliss Blush
530 kr
Ett rouge som har en dubbel effekt mot ålderstecken. Ger huden omedelbar lyster och utstrålning. Med ett ”soft-focus komplex” jämnar den ut ojämn hud och förbättrar strukturen. Dess naturliga nyanser försvinner in i huden och ger ett otroligt naturligt resultat. Rouget skapar fantastisk lyster och ett ungdomligare utseende.
Double Wear Custom Coverage Correcting Duo
295 kr
Korrigera, dölj, förvandla. Denna duoprodukt utvecklad för att fullända din hudton hjälper till att korrigera mörka ringar, fläckar, rodnad, matt hud med mera. Varje duo ger två olika typer av täckning. • I ena änden finns en lätt formula som ger lyster och håller hela dagen. Lätt att svepa över större områden med borstapplikatorn. • I andra änden finns ett heltäckande koncentrat med en svampapplikator som används på särskilt utvalda områden, för täckning upp till 24 timmar. Hjälper till att sudda ut synligheten av skönhetsfel för en jämn och felfri hudton. Skapar en perfekt bas för concealer och/eller foundation. Så här väljer du rätt nyans(er) för just dig: För mörka ringar och fläckar, välj efter hudtonens intensitet: • Rosa nyans för ljusa hudtoner. • Persikofärgad nyans för ljusa till medium hudtoner.• Aprikosfärgad nyans för medium hudtoner. För att korrigera specifika problem, välj en av dessa:• Gult ger lyster åt matt hud. • Lavendel neutraliserar gulaktig hud.• Grönt reducerar rödaktig hud.
Highlighting Duo
245 kr
En smart duo-penna med matt highlighter i ena ändan och skimmer-highlighter i den andra. Du får genast ett synligt lyft och en piggare blick. Kan även användas på vattenlinjen under ögat, som highlighter på näsa och kindben och till att markera läpparna och få en plutigare mun. Produkten innehåller jojobaolja och antioxidanter som återfuktar och skyddar den känsliga huden på brynbenet.
Away We Glow Liquid Highlighter
109 kr
En härlig flytande highlighter. Den ljusreflekterande formulan kommer i 9 krämiga men lätta färger. Highlighta de högsta punkterna i ansiktet för oemotståndlig lyster och en strålande finish. Från mjuk till intensiv, lys upp de delar av ditt ansikte du önskar. Använd applikatorn och jobba in highlighter för att ge din look ljus och lyster.
Double Wear Glow BB Highlighter
325 kr
En hållbar BB-highlighter som ljusar upp och jämnar ut hudtonen. Den är lätt, oljefri och ger omgående fukt. Med Photo Optic™ Teknologi - ljusreflekterande pigment som ljusar upp skuggor och hjälper till att ta bort trötthetstecken samtidigt som den framhäver ansiktsdragen. Minimerar småfel som orenheter, mörka ringar och fina linjer och rynkor.Har en fuktgivande formula som vårdar huden och håller på fukten för att ge en förbättrad utstrålning, huden känns behaglig, mjuk och slät.
Instant Light Complexion Base
300 kr
En primer som ger huden spektakulär lyster och som får din makeup att hålla under hela dagen. Den korrigerar fina linjer och rodnader samt ljusar upp, jämnar ut och boostar hudens lyster.Finns i 3 nyanser: 01 - Rose: Ger maximal lyster till alla hudtoner.02 - Champagne: Korrigerar rödhet hos ljusa och medium hudtoner.03 - Peach: Ger lyster till medium och mörka/solbrända hudtoner. Innehåller bland annat 3D radiance pigment som ger lyster och korrigerar, katafray växtextrakt som ger fukt, bisabolol som ger komfort och Clarins Anti-Pollution Complex som ger skydd.
Touche Éclat Glow Shot
335 kr
En flytande highlighter som är inspirerad av det ljus som är signaturen för Touche Éclat, lanserar YSL Beauty Glow Shot, den första flytande highlightern för ultimat lyster och strålande hud. Maximal utstrålning, minimal ansträngning: Glow Shot ger en explosion av utstrålning i ansiktet, tack vare treenigheten av en lystergivande teknik;Long Lasting Hydrating Texture: förser huden med fukt för förbättrad ljusreflektion.Anti-Fatigue Complex: för att dölja skuggor och mörka partier på trött hud.Ultra Fine Micro-Pearls: ökar den glowgivande potentialen.
Bluebird Vanilla Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
325 kr
Köp Bluebird Vanilla tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Clover Vanilla Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
325 kr
Köp Clover Vanilla tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
READY 14.0 Eyshadow Palette Bare Sensuals
645 kr
READY® 14.0 Eyeshadow Palett bareSensuals™ innehåller feminina tropiska nyanser. Dessa silkiga, ros-inspirerade toner ger en jämn textur med nyanser som plommon, mauve och burgundy tillsammans med vackra taupe och creamfärger. Denna optimala palett innehåller både matta, skimrande och metalliska skuggor.Super-pigmenterad, lättjobbad formula som håller sig på plats i upp till 12 timmar samtidigt som den jobbar mot fina linjer och har uppljusande egenskaper med SeaNutritive Mineral™ Complex.Paletten innehåller spegel och en Double-Ended Eyeshadow Brush i syntethår. Dessutom får du med en guide hur du enkelt kan skapa olika looker.
Evening Glow Eye Shadow Palette
495 kr
Denna palett finns endast i begränsad upplaga och innehåller en uppsjö av smickrande, rosiga nyanser samt sotigt grå och bruna färger som snabbt skapar dramatiska och förföriska ögon – perfekt för den som snabbt vill växla från elegant kontorsmakeup till glamorös partylook. Innehåller ljusa, mellanmörka samt mörka, matta nyanser som gör det enkelt att skapa en klassisk Bobbi Brown-look. Paletten innehåller även två nyanser med skimrande finish som passar perfekt för partykvällen. Rött läderfodral i skinnimitation och slimmat utförande med spegel och Dual-Ended Eye Shadow/Eye Liner Brush. Innehåller fem noggrant utvalda nyanser som gör det möjligt att skapa en mängd olika looker: från diskret till dramatisk. Innehåller nyheten Rose Glow Shimmer Wash Eye Shadow, en rosaskimrande champagnetonad skugga som diskret fångar upp ljuset och ger ögonen ett dämpat skimmer.
Eyeshadow x 9
435 kr
En palett bestående av många olika nyanser för ett oändligt antal kombinationer. Det innehåller flera olika texturer, från matt till satin och frost, för att skapa den look du vill ha, både för dag och kväll. Mättade, mjuka och silkeslena nyanser samlade i en praktisk ask som är lätt att bära med sig.
Contour Kit
545 kr
En palett för professionella makeupartister och sminkentusiaster. Innehåller sex perfekt utformade nyanser för markering, skulptering och highlighting av dina ansiktsdrag.
Dream Cheek Blush Palette
169 kr
En rougepalette med fyra nyanser i både varma och kalla toner. Ger dina kinder en naturlig blush och vacker lyster. Dessutom finns två fantastiska highlighters i guld och persika.
Nudie Matte Eyeshadow Palette
125 kr
En liten sofistikerad palett med matta ögonskuggor. Skuggorna går i naturliga toner, från ljus till mörk skala. Perfekt för att skapa en naturlig dagsmakeup och ger möjligheten att fylla på med mörkare nyanser för kvällen.
Lip Lingerie Vault
424,50 kr
Endast färgkyssta nyanser uppenbarar sig när du öppnar vår Lip Lingerie™ Vault. Från cinnamon pink till chocolate brown och klassiskt nude beige. Detta är 24 timmars matte nudes som du känner och älskar! Plus sex nya och sensuella nyanser som bara finns i denna limited edition-kollektion av flytande vackra läppstift.
Cheek Contour Duo Palette
99 kr
En duopalett för att skapa konturer som ser naturliga ut. Varje lyxigt kompaktpuder gör det enkelt för dig att få din hudton att se perfekt ut on the go. Finns i sex silkesmjuka färgkombinationer.
Sculpt & Highlight Brow Contour
109 kr
En 2-i-1-penna som definierar och fyller ut brynen samt med hjälp av skugga och ljus lyfter brynen till perfektion.
Nirvanesque Yeux/Smoothing Eye Contour Cream, 15 ml
225 kr
En ögoncreme mot de första uttryckslinjerna. Ögoncremen är återfuktande, avslappnade och avstressande. Den jämnar ut fina linjer kring ögonpartiet och minskar mörka ringar. Dess lätta beiga färg ger en ”hälsosam lystereffekt”. Innehåller: Blå Lotus – neuroavstressande effekt, Vallmo – neuroavstressande effekt, Altearot (Läkemalva) – neuroavstressande effekt, Buskpion – neuroavslappnande effekt, Botaniskt koffein – minskar mörka ringar, Korrigerande pigment – ger lyster till ögonområdet.
Light Touch Concealer
125 kr
En flytande concealer och highlighter. Semi-transparent – Idealisk för att ljusa upp mörka ringar under ögonen och täcka ojämnheter i hyn. Soft Focus Effect* minimerar visuellt små rynkor och fina linjer. Skruvpenna med borstapplikator. Oftalmologiskt testad. För alla hudtyper. Oparfymerad. Kliniskt testad.*Specialbehandlade pigment som sprider ljuset, förhindrar skuggor i ansiktet och visuellt minimerar fina linjer och rynkor.
Blush Pop Crème Blush
195 kr
Ett krämrouge som passar perfekt i handväskan. Detta krämiga rouge ger en vacker naturlig nyans som är enkel att blanda med både fingertoppar, pensel eller svamp. Berikat med sfäriskt pulver som hjälper till att skapa en vacker nyans med en naturlig lyster.
Baked Blush
99 kr
Ett rouge med en lyxig formula som är bakad till perfektion och är full av pigment för att ge naturlig lyster åt ansiktet och highlighta det. Rouget kan användas både vått eller torrt beroende på vilket makeupintryck du vill göra. När det används torrt med en borste blir looken lätt och fräsch. Vill du ha mer färg? Inget problem! Applicera formulan våt med en makeupsponge för mer intensitet.
Vanity Highlight, Contour, Eye shadow
249 kr
Viva la Diva Vanity är paletten för dig som inte bara älskar ögonskuggor utan du får även en komplett Contour- och Highlighterkollektion för att skapa och framhäva ansiktsdragen. Färgkombinationerna bland ögonskuggorna är oändliga och du väljer mellan den metalliska high pearl formulan och matta. Proffesionell duoborste medföljer. Vegan.
Cream Highlight & Contour Palette
169 kr
En konturpalett som innehåller tre silkesmjuka nyanser som samverkar för att hjälpa dig highlighta, konturera och ljusa upp dina vackraste naturliga ansiktsdrag.
No 01 Most Wanted Brush Kit
595 kr
Most Wanted Brush Kit innehåller fyra favoriter som fyller de flesta av dina behov:- No 06 Flawless Finish Foundation Brush - Stor tät foundationborste i syntet med spänstiga, mjuka strån till puder eller foundation. - No 13 Angled Blush Brush - En snedställd rougeborste där den vinklade formen gör att borsten passar perfekt för rouge, contouring och shading. - No 15 Highlighter Brush - En mjuk mindre borste för applicering av highlighter, skimmerprodukter eller basskuggor. - No 37 - Stor och spänstig ögonskuggsborste för att blanda och applicera skuggor i globlinjen och på hela ögonlocket.
Touche Éclait 2.5 Luminous Vanilla
375 kr
En makeupprodukt som inte bara är en concealer och en highlighter, utan även en revolutionerande lösning i strävan efter utstrålning. Huden får en naturlig utstrålning, ansiktsdragen och konturerna förbättras och alla trötthetstecken och mörka ringar suddas ut. Med några magiska drag får hyn en vacker lyster.
Massageolja Vanilla JouJou 3470
319 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Massageolja Vanilla JouJou 3470! A whole world of possibilities for imagination and fun!

  • Kapacitet: 120 ml
  • Fragrance: Vanilla
Treatment overnight repair mask, 100 ml
349 kr
En ansiktsmask som motverkar synliga tecken på daglig stress. Medan du sover verkar denna fantastiska uppstramande nattmask, och du vaknar upp med en hy som är utvilad, återfuktad och som har en ny fräsch lyster samt en jämnare hudton. Den cremiga masken mjukgör och lugnar samtidigt som den reducerar fina linjer. Ansiktsmasken innehåller extrakt från röda alger (en retinollik ingrediens) som hjälper med återuppbyggandet av huden.
Couture Brow Palette
505 kr
En ögonbrynspalett som finns i två olika varianter, en med ljusare och en med mörkare färger. Varje palett har tre olika nyanser och tre oilka finish för att kunna skapa ett skräddarsytt resultat för dina bryn. Du får även med en pincett och borstapplikator.
Återhämtningsdryck "Vanilla" 1l - 58% rabatt
19 kr
Återhämtningsdryck med smak av vanilj samt med låg laktoshalt. Används med fördel efter ett träningspass. Innehåller totalt 66 gram protein. Naturligt sötad med stevioglykosider och innehåller inget tillsatt socker.
4 Miracle Contour Wedge Makeup Sponge
175 kr
Applicera. Blanda. Arbeta in. Dessa 3-i-1 Miracle Contour Wedges är designade för smidig contouring.- Passar perfekt när du är på språng - Spetsig topp för applicering- Välvda sidor för att blanda makeup- Platt bas för att arbeta in - Latexfri- Byt ut var 1-3 månad- Passar perfekt till flytande, kräm eller puderprodukter Tips: Använd fuktig till krämprodukter eller torr för puder.
Under Cover - Correct & Contour
169 kr
Ett smart litet kit som innehåller 6 korrektionsfärger i pasteller och 3 bas färger för foundation och lättare contouring. Med följer även en liten förklaring i fickformat över hur du använder de olika tonerna. Litet kit med perfektion som resultat!
True Match Powder Glow Illuminator
119 kr
En highlighter i puderform. Motverkar trötthetstecken och ljusar upp. Kan även användas som rouge. Ger ett naturligt resultat med lyster.
Våreld taklampa (Flerfärgad)
3 449 kr
En snygg tiffanylampa som är gjord i handskuret glas av god kvalitet. Olika gula nyanser blandade med färgglada blommor i röda nyanser. Total höjd: 140cm. Ljuskälla ingår ej.
Shade Adjusting Drops
195 kr
En skräddarsydd nyans-skapare, som kan förvandla en nästan rätt-nyans till en helt rätt med bara en droppe. Den är skapad för väldigt ljusa till medium hudtoner, som inte kan hitta en ljus nog nyans, eller som ligger ”mellan” två nyanser. En droppe ger en halv nyans mörkare eller ljusare färg till din foundation.
Palette Contour
250 kr
Ett komplett kit för användning vid contouring för att framhäva ansiktets naturliga drag.
Candleglow Soft Luminous Foundation
385 kr
En foundation med en mjuk formula med medel till full täckningsgrad och en fantastisk naturlig lyster. En lyxig blandning av lätta oljor låser in fukt i huden och gör den balanserad, mjuk och vackert skimrande. Resultatet är en jämn, återfuktad och strålande hud. Finns i 24 nyanser av pigment som täcker utan att sätta sig i porer och fina linjer.
UV Master Primer
500 kr
En ultimat makeup-primer, som fint jämnar ut hudens struktur samt korrigerar ansiktets hudton redan innan makeupen läggs på. Perfekt för t.ex. rödflammiga partier. Din hud upplevs direkt len och mjuk med en härlig lystergivande effekt. Primern hjälper till att hålla din makeup på plats samt att den blir även smidigare att applicera. I formulan finns glycerin som ger en 12-timmars lång återfuktning. UV Master Primer har ett UVA och UVB filter som effektivt skyddar mot solens skadliga strålar. UV Master Primer kommer i 3 nyanser: beige, rosa och lila.
Artist Makeup Brush, medium
129 kr
En medelstor artist-makeupborste med vinklat handtag för jämn applicering över hela ansiktet. Den ovala borsten med mjuka strån hjälper dig att skapa en proffsig airbrush-effekt. Används till contouring, concealer, puder eller foundation.
Instain Rouge
239 kr
theBalm Instain Blush är rouget med den långvariga formulan som är ett måste i sminkväskan. Med sex nyanser för att matcha alla årstider och hudtoner ger Instain Long-Wearing Powder Staining Blush en fräsch rosighet på kinderna som inte försvinner.
Better Than Chocolate 2, varmrosa Nomi Tang E24935
969 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Better Than Chocolate 2, varmrosa Nomi Tang E24935! A whole world of possibilities for imagination and fun!

  • Mått ca: 85 x 47 x 42 mm
  • Material: Silikon
  • Impermeable: 1 m
  • USB
Poster VANILLA FLY - Wild bug
29 kr
Poster från Vanilla Fly - Wild bug Storlek: 20x25 cm, 30x40 cm, välj storlek ovan! Posters från Vanilla Fly är tryckt på danskproducerat papper 180g.Tryckets skärpa är i vintagestil.
Glow Pop Crème Honolulu Bronzer/Starlight Highlighter
195 kr
En bronzer/highlighter som ger omedelbar lyster till din hy. Den är krämig och enkel att blanda och ger en naturligt fräsch look. Highlightern Starlight har ett mikroskimmer och erbjuder en vackert strålande lyster till din hy, medan Honululu ger en naturligt solkysst finish. Blanda båda för contouring.
Brow Gel
215 kr
En ögonbrynsgelé i tre olika färger, samt en neutral nyans. Kan appliceras på redan mörka bryn för att skapa en highlighter-effekt.
Riess Skål Chocolate/Vanilla Ø 14 cm
349 kr
Riess Skål Chocolate/Vanilla Ø 14 cm från Riess
Riess Bakplåt Chocolate/Vanilla Ø 32 cm
439 kr
Riess Bakplåt Chocolate/Vanilla Ø 32 cm från Riess
Riess Bakplåt Chocolate/Vanilla Ø 32 cm
439 kr
Riess Bakplåt Chocolate/Vanilla Ø 32 cm från Riess
Riess Skål Chocolate/Vanilla Ø 14 cm
349 kr
Riess Skål Chocolate/Vanilla Ø 14 cm från Riess
Riess Muffinsform Chocolate/Vanilla Ø 8 cm H 8 cm
229 kr
Riess Muffinsform Chocolate/Vanilla Ø 8 cm H 8 cm från Riess
Riess Muffinsform Chocolate/Vanilla Ø 8 cm H 8 cm
229 kr
Riess Muffinsform Chocolate/Vanilla Ø 8 cm H 8 cm från Riess
Brush A23
395 kr
En ideal borste för contouring och highlighter. Med sin mjuka avsmalnande borst är den idealisk för applicering av contouringprodukter och highlighters. Svep i lätta rörelser över kindben, panna och dekolletage. Tillverkad av naturhår.
Studio Perfect Primer
139 kr
En silkeslen primer som absorberas lätt och skapar en slät yta för foundation och ser till att din makeup håller länge. Finns i 3 nyanser: Clear (för att täcka fina linjer och förstorade porer), Lavender (för att ljusa upp gula undertoner och göra huden klarare) samt Green (för att dölja rodnad).
Massageolja Vanilla Voulez-Vous... 2336
379 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Massageolja Vanilla Voulez-Vous... 2336! A whole world of possibilities for imagination and fun!

  • Kapacitet: 150 ml
  • Fragrance: Vanilla