Carmelia vägglampa (Vit)

Eglo

Carmelia vägglampa (Vit)

469 kr

Carmelia är en snygg vägglampa i vitlackerad stål, med ett dekorativt mönster, som blir extra snyggt när lampan är tänd och ljuset bryter sig igenom. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 469 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Carmelia pendel (Vit)
519 kr
Carmelia är en snygg pendel i vitlackerad stål, med ett dekorativt mönster, som blir extra snyggt när lampan är tänd och ljuset bryter sig igenom. Ljuskälla ingår ej.
Strap vägglampa (Vit)
899 kr
Strap är en snygg vägglampa i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Är inte bara otroligt snygg - den ger även ett bra ljus, optimalt till läsning. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Carmelia (Vit)
499 kr
Bordlampa i vitlackad plåt med mönster i. Ljuskälla ingår ej.
Modena vägg upp/ned galv (Galvaniserat Stål)
729 kr
Snygg vägglampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Ljuset sprids både uppåt och nedåt på lampan och skapar ett fint ljusmönster på din vägg. Väldigt fin vägglampa i galvaniserad stål. Ljuskälla ingår ej.  
Pullman vägglampa (Mässing/guld)
959 kr
Pullman vägglampa med ett snyggt fäste i mässingfärgad metall och en svart, rund tygskärm. Otroligt vacker vägglampa med guldig insida, vilket gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus när lampan är tänd. Du tänder och släcker lampan med vippströmbrytaren som är placerad på väggplattan. Sladdlängd: 200cm (svart tygsladd). Ljuskälla ingår ej.
Bergen vägglampa (Galvaniserat Stål)
1 199 kr
En modern och snygg vägglampa till att ha utomhus. Glaset är i klart glas, och lampan kommer i färgerna galvaniserad stål och svart. Ljuskälla ingår ej.
Orbit enkel vägglampa (Vit)
299 kr
Snygg, vit vägglampa med ett riktbart huvud. Detaljer i krom och snygg skärm i glas. Tänd och släck enkelt på lampans väggplatta. Ljuskälla ingår ej.
Mobil vägglampa (Svart)
1 299 kr
Mobil vägglampa i en härlig rund design, med en mattsvart bas kombinerat med en vit glaskupa. Lampan är i ett fast läge och går inte att vrida på. Väldigt stilfull och snygg, passar in i alla typer av rum och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Delta Mini vägglampa vit (Vit)
945 kr
Delta mini, snygg armatur i aluminium med akrylkupa. Ger en snygg effekt på väggen, randen över lampan gör att man inte får ljuset i ögat och blir bländad. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Eglo Vintage Svart
269 kr
Enkel vägglampa med fina detaljer som antingen matchas med en stor modern globformad ljuskälla eller med en snygg lampskärm. Extra snyggt är det med flera väglampor i en hall eller runt en spegel.

Teknisk data

Max effekt: 1x60W
Sockel: E27
Material: Trä och stål
Ljuskälla ingår ej
Delta Mini vägglampa (Svart)
945 kr
Delta mini, snygg armatur i aluminium med akryl kupa. Ger en snygg effekt på väggen, randen över lampan gör att man inte får ljuset i ögat och blir bländad. Ljuskälla ingår ej.
Mobil vägglampa (Mässing/guld)
1 999 kr
Mobil vägglampa i en härlig rund design, med en bas i mässing kombinerat med en vit glaskupa. Lampan är i ett fast läge och går inte att vrida på. Väldigt stilfull och snygg, passar in i alla typer av rum och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Focus vägglampa (Svart)
629 kr
Focus, snygg fasadbelysning i metall. Lite ljus släpps igenom den transparenta delen, vilket ger en snygg effekt när den är tänd. Man kan med fördel använda LED eller lågenergilampor. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Hermine matt mässing
599 kr
Snygg och dekorativ vägglampa i mässing Hermine vägglampa är en snygg lampa i mässingfärgad metall med dekorativt utskuret mönster. Denna lampa skapar en ombonad och avslappnad atmosfär i din inredning och passar utmärkt i husets alla rum.  Matcha ihop med bordslampan, golvlampan eller taklampan i samma serie för att skapa en helhet i din inredning. Transparent kabel 2 m. Ljuskälla ingår ej.  H21 B13 L22 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/E14  
Boston vägglampa tenn (Grå)
349 kr
Snygg vägglampa i tennfärgad metall. Skärmen är riktbar, så att du enkelt kan ställa in var du vill rikta ljuset. Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Borstat stål)
1 799 kr
Staple vägglampa, skapad i borstad stål kombinerat med en svart sockel och matchande textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Vägglampa Torcia sandvit
799 kr
Stilren vägglampa med uppljusspriding. Torcia vägglampa är en snygg lampa i sober design. Ljuskällan sitter på toppen av lampan och ger uppljusspridning. Denna lampa passar utmärkt som vägglampa i ex hallen och gör sig lika fin i alla inredningar. Tillverkad i vitlackad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej.  H42 D6  B6 cm. Max watt/Volt/Sockel: 15W/230/GU10.
Strap 27 borstad stål (Borstat stål)
1 199 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Amadora vägglampa (Frostat)
379 kr
Amadora vägglampa i vitt glas med ett dekorativt mönster. Ljuskälla ingår ej.
Bali vägglampa (Svart)
565 kr
Snygg designad vägglampa med touch dimmer (tre-steg). På lampan sitter en snygg kromad touch-knapp där man tänder lampan. Armen är flexibel vilket gör att man kan rikta spotthuvudet åt alla håll. Dimmer - tre steg (33%, 66%, 100%) Ljuskälla ingår ej.
Ball vägglampa med USB (Vit)
2 095 kr
Ball vägglampa är både snygg, enkel, stilren och dessutom otroligt praktisk. Förutom att lampan sprider ett bra ljus så har den också en inbyggd USB-laddare där du kan ladda mobiltelefonen. Lampan är i metall i antingen svart eller vit.  Sladdlängd: 250cm, matchande tygsladd. Strömbrytare placerad på lampan. Ljuskälla ingår ej.
Strap 36cm borstad stål (Borstat stål)
1 499 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Strap 48cm borstad stål (Borstat stål)
2 450 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Orchid vägglampa (Borstat stål)
399 kr
En vacker vägglampa som har ett blomsterliknande mönster i det frostade glaset. Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Svart)
1 699 kr
Staple vägglampa, skapad i pulverlackad stål med matchande sockel och textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Fasadbelysning effekt ner (Svart)
299 kr
Rektangulär mattsvart utomhuslampa i gjuten aluminium. Lampan är vändbar och kan monteras med ljuset ned. En snygg vägglampa så både ser fin ut och är en bra källa till ljus. Ljuskälla ingår ej.
Pure vägglampa (Vit)
679 kr
Pure vägglampa, snygg matt finish med trädetalj. Strömbrytare på lampan och sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Rektangel vägglampa (Borstat stål)
649 kr
Denna vägglampan är stilren och snygg, skapad i metall i enkla raka linjer. Skärmen är i vit textil och fästet finns i antingen satinsilver eller krom. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus.  Skärm- höjd: 15cm, bredd: 20cm. Ljuskälla ingår ej.
Lund vägglampa (Galvaniserat Stål)
1 190 kr
En snygg och klassisk vägglampa att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål eller svart.Ljuskälla ingår ej.
Karlstad vägglampa (Galvaniserat Stål)
895 kr
En snygg och stilig vägglampa att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål, koppar, svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
Eye vägglampa vit (Vit)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en mattvit yta och kromade detaljer. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Koster vägglampa flex (Vit)
539 kr
En snygg vägglampa med kromad flexarm och dimmer. Väldigt praktisk om du vill kunna rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i flera olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
Zeb vägglampa svart (Svart)
349 kr
En snygg svart vägglampa med saxfunktion som du kan dra ut och in från väggen. Även skärmen är justerbar så att du enkelt kan rikta ljuset. Ljuskälla ingår ej.
Mara vägglampa 41cm (Brons)
649 kr
En snygg och gammaldags vägglampa i stål med en antikbrun yta. Skärmen är i champagnefärgat glas. Ljuskälla ingår ej.
Silvia mini stål (Silver)
599 kr
Snygg designad takpendel i stål som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd så kan du kontakta oss för prisuppgift. Ljuskälla ingår ej.
Silvia 45cm stål (Silver)
795 kr
Snygg designad takpendel i stål som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd så kan du kontakta oss för prisuppgift. Ljuskälla ingår ej.
Scantling vägglampa (Vit)
4 419 kr
Scantling är en snygg och hemtrelig vägglampa i raka former och en kombination av metall och trä (ek). Lampan är justerbar vid lampans huvud och ger ett optimalt ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Vitro taklampa (Vit)
2 499 kr
Vitro är en snygg taklampa med en kupa i glas och kromat fäste. Glaskupan har ett dekorativt, vågigt mönster och när lampan är tänd så sprids ett behagligt och inbjudande ljus genom glaset.  Ljuskälla ingår ej.
Asker vägglampa (Aluminium)
899 kr
En snygg och enkel vägglampa i gjuten aluminium till att ha utomhus. Lampan har upp-och nedljus samt finns i färgerna aluminium, grafit och vit. Ljuskälla ingår ej.
Aries 1 vägg (Förkromad/blank)
249 kr
Snygg vägglampa med en riktbar spotlight, anpassad till badrumsmiljö. Aries har snygga kromade detaljer och ger ett mycket bra ljus. Tänd/släck enkelt lampan med hjälp av den hängande strömbrytaren. Ljuskälla ingår ej.
Cal vägglampa (Svart)
459 kr
Cal vägglampa är enkel men väldigt snygg. Skärmen är mattsvart och lite lätt konformad med matchande sladd och strömbrytare. Insidan av lampan är vit för ett optimalt läsljus.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Eye vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en förkromad yta. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Raw vägglampa (Svart)
489 kr
Raw är en snygg och praktisk vägglampa i krom med svarta detaljer. Vrid och justera enkelt på lampan genom den flexibla armen. Ljusstyrkan ställer du in genom dimmern som är placerad på lampans väggplatta. Ljuskälla ingår ej.
Orion vägglampa stål
149 kr
Snygg vägglampa i stål med stilfulla detaljer i krom. Justera enkelt ljusstyrkan med dimmern som är placerad på väggplattan. Lampans huvud är riktbart efter behov av ljus. Ljuskälla från Cottex ingår.
Trotsig vägglampa (Oxid)
939 kr
Trotsig är en snygg vägglampa som är optimal att använda som läslampa. Med den flexibla armen på lampan så kan du enkelt justera lamphuvudet helt efter eget behov av ljus. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Float vägglampa borstat stål (Borstat stål)
679 kr
Vägglampa i borstat stål med trädetalj, riktbart huvud och strömbrytare på lampan. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista vägglampa (Mässing/guld)
2 399 kr
Denna fina vägglampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på väggplattan. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Strap 17cm (Vit)
899 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Hermine vägglampa (Mässing/guld)
599 kr
Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. 200cm transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Oslo vägglampa (Svart)
1 239 kr
En snygg och stilig vägglampa som är anpassad till att ha utomhus. Finns i färgerna svart, vit och galvanserad stål. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Torcia sandsvart
799 kr
Vägglampa som ger uppljusspridning. Torcia är en stilren vägglampa med unik design. Ljuskällan sitter på toppen av lampan och ger en behaglig uppljusspridning. Passar utmärkt som vägglampa i ex hallen eller i vardagsrummet. Tillverkad i svartlackad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej. H42 D6  B6 cm. Max watt/Volt/Sockel: 15W/230/GU10.    
Vägglampa Treno sandvit
1 199 kr
Treno vit vägglampa Treno vit vägglampa är en stilren lampa i minimalistisk design. Två av dessa vägglampor gör sig utmärkt som sänglampor till dubbelsängen. Den snygga designen passar i de flesta sovrum. Minimalistisk design Vacker sandvit färg LED ljuskälla 3W ingår Genomskinlig sladd Strömbrytare på sidan av väggplattan L46 x H11 cm Treno vit vägglampa passar dig som gillar det minimalistiska och vackra. Denna snygga lampa ger ett bra ljus och passar därför utmärkt som vägglampa i sovrummet. Den vackra sandvita färgen gör att den smälter bra in i de flesta inredningar. Trots att lampan är väldigt minimalistisk betyder inte det att den inte sticker ut. Den spännande designen gör att den blir ett verkligt blickfång. När du söker lampor till sovrummet är Treno vit vägglampa verkligen ett alternativ att titta extra på. Denna lampa ger bra ljus samtidigt som den är snygg att titta på. Strömbrytarknappen hittar du på sidan av lampsockeln. Den transparenta sladden gör att inte för mycket fokus stjäls från själva lampan.
Alice vägglampa (Vit)
359 kr
Alice vägglampa - enkel, praktisk och snygg! Lampan är helt vrid- och ställbar och på toppen av armen byts det till en kromad flexarm som gör att du enkelt kan vrida lampan ytterligare. Perfekta läslampan till sovrummet som dessutom är väldigt smidig. Finns i tre olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Deluxe LED vägglampa (Vit)
1 589 kr
Gedigen vägglampa med rörligt lamphuvud. Dimbar LED-lampa ingår som gör att man själv kan justera ljusstyrkan på lampan. 6W LED som medföljer motsvarar ca 45W. Ljuskälla ingår.
Decor vägglampa (Vit)
539 kr
Vägglampa i mattfinish med en spotlight effekt neråt. Strömbrytare på lampan. Ljuskälla ingår ej.
Lammhult vägglampa (Vit)
395 kr
Lammhult är en snygg vägglampa med ett riktbart lamphuvud. Tänds och släcks enkelt med dimmern som är placerad på väggplattan. Smidig och enkel vit vägglampa med kromade detaljer. Ljuskälla ingår ej.
Gotland vägglampa (Svart)
629 kr
Gotland vägglampa med flexibel arm som går att vinkla och sedan låsa i önskat läge. Snygg, elegant och praktisk vägglampa som finns i två olika färger. Ljuskälla ingår ej.
Kopp vägglampa (Mässing/guld)
959 kr
Kopp är en snygg vägglampa med vridbar arm och fin ljusspridning. Med sin mattsvarta yta och matt mässingfärgade skärm blir Kopp en riktig succé.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Quadro disc vägglampa LED (Galvaniserat Stål)
1 089 kr
En stilfull vägglampa som är anpassad till att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål, svart och rostfritt stål. LED-ljuset ger ett väldigt bra ljus runt hela lampan och kan justeras. Integrerad LED-belysning
Strap 48cm vit (Vit)
2 450 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Strap 27cm vit (Vit)
1 199 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Strap 36cm vit (Vit)
1 499 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Uno Disc vägglampa LED (Vit)
1 089 kr
En stilfull vägglampa som är anpassad till att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål. vit, svart och rostfritt stål. LED-ljuset ger ett väldigt bra ljus runt hela lampan och kan justeras. Integrerad LED-belysning
Arigato vägglampa (Svart)
2 995 kr
Arigato vägglampa, handgjord i metall och väldigt vacker och snyggt utformad. Den är justerbar, både i lampans arm och huvud, så att du enkelt kan rikta ljuset efter dina egna önskemål. I serien Arigato ingår flera olika lampor och den finns i både mattsvart och mattvit.  Ljuskälla ingår ej.
Vanila vägglampa (Svart)
669 kr
Snygg designad vägglampa med strömbrytare bak på huvudet. Ljuskälla ingår ej.
DIY taklampa (Förkromad/blank)
1 089 kr
Storsäljaren och favoriten DIY taklampa från House Doctor. En bubblig och cool lampa som är unik i sitt slag. Tolv glaskupor omringar den silvriga lampsockeln, när lampan är tänd reflekteras ljuset snyggt genom kuporna. Vänligen notera: I lampan ingår endast sladd utan takkopp och takkontakt, vi vet dock att det såklart behövs och skickar med detta utan någon extra kostnad! Sladdlängd 3m. Ljuskälla ingår ej.
Kelly liten sfär (S02) (Koppar)
7 699 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler varianter. Upphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Kelly liten kupol (S01) (Koppar)
5 199 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler varianter. Upphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Kelly Medium kupol (SO5) (Vit)
7 770 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler storlekar och varianter. SUpphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Kelly stor sfär (S04) (Vit)
27 949 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler storlekar och varianter. Upphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Warren vägglampa (Borstat stål)
2 449 kr
Snygga vägglampan Warren, gjord i borstad stål i kombination med en svart sockel. Lampan är justerbar hela vägen i sidled vilket gör vägglampan extra praktisk. Snygg och stilren, passar in i de flesta interiörer. Använd en dekorativ glödlampa för ett ännu tuffare restultat. Sladdlängd: 200cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Owl vägglampa (Flerfärgad)
479 kr
En snygg vägglampa med ett motiv av en uggla. Ytan är av glas och väggfästena i metall. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Bazar
1 249 kr
Vägglampa Bazar  från By Rydéns. En smart och snygg vägglampa som är justerbar, just för att kunna anpassas efter din behov. Tillverkad i svart metall. Ljuskälla ingår ej. H37 L61,5-122 cm. Max watt/Volt/Sockel: 42W/230V/E27. Fri frakt inom Sverige.
Cool vägglampa (Koppar)
698 kr
Härlig vägglampa i metall som finns i tre olika färger - koppar, mässing eller svart. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa för att variera utseendet eller sätta din egen touch på lampan.  Sladdlängd: 200cm, transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Kelly stor kupol (S0) (Koppar)
10 399 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler storlekar och varianter. Upphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Kelly medium sfär (S03) (Koppar)
10 995 kr
En otroligt snygg och stilren taklampa, med ren design och vackra mönster. Lampan är lika fin när den är avstängd och ger varje rum ett lyft. När den är tänd blir det ett vackert ljus och ett fint skuggspel i rummet. Kelly finns i fler storlekar och varianter. Upphäng: Max 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Fletcher vägglampa (Valnöt)
1 209 kr
Fletcher vägglampa är en snygg, unik och otroligt trevlig lampa med en bas i valnöt och lamphuvud i svart metall. Lampan sprider ett bra ljus och är även en stilig inredningsdetalj! Finns också som golvlampa. 200cm svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Smögen vägglampa (Vit)
419 kr
En snygg och stilig vägglampa som kommer i flera olika färger. Sladd med stickkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
Trooper vägglampa (Vit)
839 kr
Vägglampan Trooper, en otroligt vacker vägglampa i en klassisk design. Riktbar skärm och bra ljusspridning, optimal till läsning. Lampan är utrustad med dimmer som är placerad diskret och snyggt på väggplattan. Justera enkelt ljusstyrkan efter eget behov av ljus.  Ljuskälla ingår ej. 
Strap 36cm svart (Svart)
1 499 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Strap 48cm svart (Svart)
2 450 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Strap 27cm svart (Svart)
1 199 kr
Strap är en snygg pendel i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Passar fint över t.ex. köksbordet och ger ett bra och fint ljus. Finns i fler färger och storlekar Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Tress - Vägglampa, Liten, Vit
4 040 kr
Tress vägglampa är skapad av designern Marc Sadler för italienska Foscarini. Den kommer i två storlekar och går att välja i färgerna vit eller svart. Ljuset ger en dekorativ effekt genom att den är skapad med en nätliknande skärm. Genom springorna tränger ljuset fram och skapar mönster med skuggorna från materialet. Lampan är tillverkad i glasfiberbaserat kompositmaterial.I Tress-serien ingår även andra modeller så som bordslampor, pendellampor och golvlampor vilka är fina att kombinera tillsammans.
Tress - Vägglampa, Stor, Vit
4 465 kr
Tress vägglampa är skapad av designern Marc Sadler för italienska Foscarini. Den kommer i två storlekar och går att välja i färgerna vit eller svart. Ljuset ger en dekorativ effekt genom att den är skapad med en nätliknande skärm. Genom springorna tränger ljuset fram och skapar mönster med skuggorna från materialet. Lampan är tillverkad i glasfiberbaserat kompositmaterial.I Tress-serien ingår även andra modeller så som bordslampor, pendellampor och golvlampor vilka är fina att kombinera tillsammans.
Tvist taklampa (Vit)
769 kr
Tvist är en snygg och dekorativ taklampa med en skärm av tvistade papperssnören. Ljuskällan blir lite synlig bak skärmen vilket gör både att lampan blir otroligt fin, samtidigt som det skapas en vacker ljusbild i rummet när lampan är tänd. Kabellängd: 120cm, matchande tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Mässing/guld)
1 899 kr
Staple vägglampa, skapad i solid mässing kombinerat med en svart sockel och matchande textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Glow vägglampa (Förkromad/blank)
299 kr
Snygg vägglampa som är godkänd flr badrumsmiljö. Den är tillverkad i kromad metall, med en frostad glaskupa.  Ljuskälla ingår ej.
Warren vägglampa (Svart)
2 299 kr
Snygga vägglampan Warren, gjord i pulverlackad stål. Lampan är justerbar hela vägen i sidled vilket gör vägglampan extra praktisk. Snygg och stilren, passar in i de flesta interiörer. Använd en dekorativ glödlampa för ett ännu tuffare restultat. Sladdlängd: 200cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Igloo 3-låg krom
1 399 kr
Vägglampa Igloo 3 låg krom från By Rydéns. En snygg och annourlunda vägglampa tillverkad i kromad metall och glas. Finns även i mässing. Max watt: 12V 20W 3xG4 Ljuskälla ingår: Ja IP Klass: IP 21 Mått: H:9cm L:45cm
Vägglampa Arc Nordlux Rostfritt stål
530 kr
Stilrent designad vägglampa som lyser upp din uteplats!

Underhåll
Lampan bör behandlas med syrafri olja 3-4 gånger per år. Vi rekommenderar inte att installera belysning av rostfritt stål i en krävande miljö.

Teknisk data

Höjd: 5,5 cm
Bredd: 25 cm
Sockel: E27
Material: Rostfritt stål
IP-klass: IP44

Ljuskälla: Ingår
Effekt: 11W
Färgtemperatur: 2700K
Energiklass: A
Parallellkoppling: Möjlig
Barbara square (stor) (Mässing/guld)
1 589 kr
Den snygga takpendeln Barbara är gjord av munblåst glas, med snyggt skurna mönster som ger vackra reflektioner. Detaljerna i mässing gör att lampan blir väldigt lyxig. Använd gärna en dimbar ljuskälla och ställ in ljuset för ett mjukare och behagligare ljus. Barbara finns i fler storlekar. Ljuskälla ingår ej.
Tress - Vägglampa, Liten, Svart
4 040 kr
Tress vägglampa är skapad av designern Marc Sadler för italienska Foscarini. Den kommer i två storlekar och går att välja i färgerna vit eller svart. Ljuset ger en dekorativ effekt genom att den är skapad med en nätliknande skärm. Genom springorna tränger ljuset fram och skapar mönster med skuggorna från materialet. Lampan är tillverkad i glasfiberbaserat kompositmaterial.I Tress-serien ingår även andra modeller så som bordslampor, pendellampor och golvlampor vilka är fina att kombinera tillsammans.
Tress - Vägglampa, Stor, Svart
4 465 kr
Tress vägglampa är skapad av designern Marc Sadler för italienska Foscarini. Den kommer i två storlekar och går att välja i färgerna vit eller svart. Ljuset ger en dekorativ effekt genom att den är skapad med en nätliknande skärm. Genom springorna tränger ljuset fram och skapar mönster med skuggorna från materialet. Lampan är tillverkad i glasfiberbaserat kompositmaterial.I Tress-serien ingår även andra modeller så som bordslampor, pendellampor och golvlampor vilka är fina att kombinera tillsammans.
Tarbes bordlampa (Svart)
379 kr
Tarbes bordlampai stål, formad som en diamant. Väldigt snygg att placera på bord, i bokhyllor eller varför inte på fönsterkarmen? Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
Silvia mini vit (Vit)
599 kr
Snygg designad takpendel som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd så kan du kontakta oss för prisuppgift. Ljuskälla ingår ej.
Silvia 45cm vit (Vit)
795 kr
Snygg designad takpendel som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd så kan du kontakta oss för prisuppgift. Ljuskälla ingår ej.
Ray vägglampa (Svart)
365 kr
Ray vägglampa i metall med en mattsvart yta. Lampans skärm går enkelt att rikta. Skärmens vita insida gör lampan optimal till läsning. Strömbrytare på väggplattan. Ljuskälla ingår ej.
Mantorp fasadbelsning (Galvaniserat Stål)
499 kr
Mantorp är en snygg vägglampa som man mer än gärna vill lysa upp sin altan, garageuppfart eller veranda med. Lampan är gjord av pulverlackad aluminium i kombination med en slitstark glaskupa. Ljuskälla ingår ej.
Carlton 2 taklampa (Koppar)
719 kr
Carbes 2 taklampa i stål. En snygg och dekorativ taklampa som passar bra i alla typer av rum och interiörer. Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
Torcia vägglampa (Svart)
749 kr
Snygg, enkel och stilren vägglampa som är lätt att placera på din vägg. Ger ett fint uppljus och sprider ett behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.