Borrhammare Cocraft LXC RHD18

COCRAFT

Borrhammare Cocraft LXC RHD18

599 kr

Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Slagborrfunktion med pneumatisk slagmekanism. Två arbetslägen: borrning med eller utan slag. 5 års garanti.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Clas Ohlson för 599 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt vid köp för över 499 kr
  • Minst 2 års garanti
  • Retur till valfri butik
  • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Sticksåg Cocraft LXC JS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. LED-belysning och nyckellöst sågbladsbyte. 5 års garanti.
Cirkelsåg Cocraft LXC CS18
579 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Hårdmetallklinga och sidoanslag ingår. 5 års garanti.
Tigersåg Cocraft LXC RS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 5 års garanti.
Grästrimmer Cocraft LXC GT18 utan batteri
329 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 2-handsfattning och teleskopskaft för bästa kontroll och ergonomi. 230 mm klippradie. 5 års garanti.
Häcksax Cocraft LXC HT18 utan batteri
449 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Passar perfekt för medelstora häckar. Arbetstid 20-35 min (2,0 Ah batteri). Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Arbetslampa Cocraft LXC WL18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Lampa i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Smidig LED-arbetslampa med vinklingsbart lamphus. 5 års garanti.
Vinkelslip Cocraft LXC AG18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig vinkelslip för kapning och slipning. Vridbart batterifäste för att enkelt komma åt i trånga utrymmen. 5 års garanti.
Tigersåg Cocraft PRO Edition RT18-PL
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För tuffa projekt i hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 3-stegspendel med snabba snitt. 5 års garanti.
Batteri Cocraft LXC PP1820
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/2,0 Ah (laddare säljs separat). Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Batteri Cocraft LXC PP1840
699 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/4,0 Ah (laddare säljs separat). Hög kapacitet för krävande arbetsuppgifter. Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Slipmaskin Cocraft LXC SA18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Slipmaskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig multislip för slipning av detaljer och medelstora ytor. Slipplatta med kardborrefäste. 5 års garanti.
Sticksåg Cocraft PRO Edition JT18-P
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Kraftfull, sladdlös sticksåg i kompakt format. 4 stegspendling - snabb kurvtagning med hög precision. LED-belysning och blåsfunktion. 5 års garanti.
Skruvdragare Cocraft LXC DD18-2
899 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V-litiumjonbatteri och laddare ingår. Kraftfull maskin med nyckellös chuck och växellåda. 5 års garanti. Prisvärd enligt test i Testfakta.
Slagskruvdragare Cocraft PRO Edition IB18-L
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Högt vridmoment - klarar även tuffa jobb och grova skruvar. Mindre, lättare och starkare än en vanlig skruvdragare. Borstlös motor - längre livslängd och längre gångtid. 5 års garanti.
Häcksax Cocraft LXC HT18 med batteri
899 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V litiumjonbatteri och laddare ingår. 51 cm svärd med laserskurna dubbelverkande knivar. Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Batteriladdare Cocraft LXC QC18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Snabbladdare för LXC-systemets batterier. Passar alla LXC-batterier. 5 års garanti.
Grensåg Cocraft LXC
799 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Beskär enkelt - såga sladdlöst med denna batteridrivna grensåg. Teleskophandtag gör att du når långt utan stege. Svärdlängd på 16 cm gör grensågen smidig och enkel att hantera.
Sticksåg Bosch PST 18 LI
899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Lätt och kompakt! Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 4-stegspendling - snabbare sågning och bättre kurvtagning. Blåsfunktion för ren såglinje.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 299 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. 18 V litiumjonbatteri, laddare och väska medföljer.
Tigersåg Bosch PSA 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Worx WX390.9
999 kr
20 V borrmaskin som kan användas i de flesta material. Borrar enkelt i betong och murverk - pneumatisk hammarmekanism. Vrid för att välja funktion - borrhammare, borrmaskin eller skruvdragare. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Dammsugare Bosch PAS 18V LI
699 kr
Power4All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Toppeffekt med ett enda 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i det nya systemet. Lätt, smidig handdammsugare. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Transparent uppsamlingsbehållare - enkelt att se när det är dags att tömma.
Borrhammare Dewalt DCH133N
2 295 kr
Stark och effektiv 18 V borrhammare med SDS-plus fäste. Idealisk för borrning i betong, tegel och murverk. Borstfri motor för längre gångtid, mer kraft och längre livslängd. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Laddare Cocraft HD 10,8-LI
195 kr
Laddare till skruvdragare Cocraft HD 10,8-LI (40-8751). Laddtid för 1,5 Ah batteri 80 min.
Batteri 2,5 Ah Worx WA3572
499 kr
20 V/2,5 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Batteri 4,0 Ah Worx WA3553
699 kr
20 V/4,0 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI Compact Professional
2 195 kr
Den kompakta, sladdlösa 18 V-proffsborrhammaren. Pneumatisk slaggenerator - för hål upp till Ø 12 mm i betong. Nyckellöst SDS-plus-fäste gör det enkelt att byta tillbehör. Inbyggd LED-belysning som lyser upp arbetsplatsen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Cocraft HR710
899 kr
Borrning med eller utan slag och rotationsstopp för mejsling. Nyckellöst SDS-plus fäste. Sidohandtag, djupanslag och väska medföljer. 5 års garanti.
Borrhammare Ryobi One+ R18SDS-0, 18V
1 379 kr
En mångsidig borrhammare från Ryobi med fyra olika funktioner – hammarborrning, borrning utan slag, mejsling och mejseljustering. Den kraftfulla 18V-motorn med variabel hastighet och reversibel gång ger optimal kontroll för krävande arbetsuppgifter. Säljs exklusive batteri och laddare.
Cirkelsåg Bosch PKS 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kompakt, batteridriven cirkelsåg. Lättanvänd med enkla inställningar av sågdjup och geringsvinklar. Jobba dammfritt - anslutning för dammutsug direkt på sågen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Multislip Bosch PSM 18 LI
849 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull och kompakt slipmaskin för trä och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Multislip som enkelt kommer åt i trånga utrymmen. Tvådelad slipplatta med kardborrefäste och inbyggd dammsugare.
Spikpistol Dewalt XR DCN692N
4 999 kr
Maskin i XR-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Sladdlös proffsmaskin som gör ditt jobb enklare. Kompakt design och låg ljud- och vibrationsnivå - bekväm att använda. Välj mellan enkelskottsavfyrning och serieskottsavfyrning - anpassa beroende på projekt. Mekanisk slagmekanism ger jämn prestanda.
Batteri Cocraft PRO Edition
699 kr
Cocraft PRO Edition - för hemmafixare med höga krav. 18 V litiumjonbatteri med batteriindikator. Köp till ett extra batteri till din maskin så kan du jobba utan avbrott.
Batteri Cocraft PRO Edition
399 kr
Cocraft PRO Edition - för hemmafixare med höga krav. 18 V litiumjonbatteri med batteriindikator. Köp till ett extra batteri till din maskin så kan du jobba utan avbrott.
Laddare Cocraft HD 18-LI
178 kr
Till skruvdragare Cocraft HD 18-LI (JOZ-SP01-1020). Laddtid för 1,5 Ah batteri 1 timme.
Lövblås Cocraft PRO LB36-T
695 kr
Cocraft PRO Edition - verktyg för hemmafixare med höga krav. Med en batteridriven lövblås håller du effektivt och enkelt snyggt i trädgården. Hög blåseffekt - det går lätt att blåsa ihop löv och att blåsa ur buskar. Komplettera med Cocraft PRO Edition 36 V/2,5 Ah-batteri och laddare. 5 års garanti.
Batteri Cocraft PRO Edition
749 kr
Passar till alla Cocraft PRO Edition-maskiner i 36 V-systemet. Komplettera med ett extra batteri så behöver du inte vänta på laddningen.
Lövblås Cocraft PRO Edition LB36-T
1 795 kr
Cocraft PRO Edition - verktyg för hemmafixare med höga krav. Med en batteridriven lövblås håller du effektivt och enkelt snyggt i trädgården. Hög blåseffekt - det går lätt att blåsa ihop löv och att blåsa ur buskar. Levereras med Cocraft PRO Edition 36 V/2,5 Ah-batteri och laddare. 5 års garanti.
Skruvdragare Bosch GSB 18 V-LI Professional
1 999 kr
En kompakt och stark 18 V-maskin med slagborrläge. 2-växlad motor för kraftig skruvdragning, borrning och slagborrning. 13 mm nyckellös chuck. Motorbroms för precisionsjobb vid serieskruvdragning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 599 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för att klara all borrning och skruvdragning. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår. Jobba effektivt - använd det ena batteriet under tiden som det andra laddas.
Skruvdragare Bosch PSB 180 LI-15
1 899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Stark maskin med kompakt design och låg vikt. 2-växlad planetväxel för kraftfull skruvdragning och borrning i trä och metall samt slagborrning i tegel. Snabbchuck med Auto Lock - snabba och smidiga verktygsbyten. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår.
Multiverktyg Worx WX678.9
999 kr
Såga, kapa och slipa med en och samma maskin. Verktygsfäste Universal Fit - använd tillbehör oavsett fabrikat eller inköpsår. LED-belysning som ger bra sikt över arbetet. Levereras med 39 tillbehör. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Cocraft HD 18-LI
499 kr
Lättanvänd 18 V-maskin för borrning och skruvdragning. Nyckellös chuck - enkelt att byta tillbehör. Praktiska tillbehör på köpet - bälteshållare och bitshållare med S2-bits. 1 tim-laddare ingår.
Slagskruvdragare Dewalt DCF887N
1 899 kr
Kompakt och stark maskin. 3 hastigheter för maximal kontroll vid all användning. LED-belysning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Dewalt XR DCS380N
1 999 kr
Maskin i XR-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För sågning i trä, plast och metall. Kraftfull, fläktkyld motor med utbytbara kolborstar ger snabb kapning. Variabel hastighet och elektronisk motorbroms ger snabba, kontrollerade snitt och större säkerhet.
Snöskyffel Cocraft PRO S36-B
1 395 kr
Komplettera med batteri och laddare. Skotta snö utan tunga lyft - spara på ryggen. Batteridriven snöskyffel som kastar iväg snön upp till 4 meter. Teleskopskaft för bekväm arbetsställning. Den borstlösa motorn ger längre motorlivslängd och gångtid. 5 års garanti.
Högtrycksspruta Worx WG629E.9
999 kr
Batteridriven tvättspruta - behöver inte anslutas till vatten- eller elnät. Effekten får du från ett 20 V-batteri och vattnet från en vattentunna etc. Praktisk när du ska tvätta båten, vattna i trädgården etc. 20 V litiumjonbatteri och 60 min-laddare säljs separat.
Skruvdragare Worx WX372.9
999 kr
Stark 20 V-maskin till små och stora projekt. 13 mm snabbchuck. Växellåda, ställbart moment i 22 steg och borrläge - stort användningsområde. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Worx WX166.9
799 kr
Lätt och bekväm maskin till små och stora projekt. Växellåda, ställbart moment i 15 steg och borrläge - stort användningsområde. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Bosch UNEO MAXX 18V SOLO
1 395 kr
Sladdlös borrhammare, borr och skruvdragare i ett. 3-i-1 talang. Levereras utan batteri och laddare.
Arbetslampa Worx WX026.9
799 kr
Batteridriven LED-lampa som är smidig att ta med när du snickrar, mekar etc. Stadigt stativ som är lätt att placera där du behöver extra ljus. Försedd med en smart väggkrok. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Kol 14,6 x 9,9 x 5,9 mm Cocraft
45 kr
Till borrhammare Cocraft HR710, 40-8756, 18-3552. 2-pack.
Dyckertpistol Dewalt DCN660N
3 799 kr
Batteridriven dyckertpistol med kolborstfri motor. Smidig och lätt att jobba med. Enkelt utan trasslande kabel eller slang. 18 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
USB laddare BDCU15AN-XJ Black & Decker
299 kr
Använd ditt 8V batteri som bärbar laddare med denna USB laddare.

Egenskaper

• Sladdlös frihet. Del av 18V Lithium-Ion Systemet.
• 2 x USB utlopp ger möjlighet till laddning av elektroniska föremål
• 1.5A max ström delas mellan båda utloppen
• Ljus och synlig laddningsindikator

Standardutrustning

• 18V USB Laddare

Fakta

Spänning: 18 V
2-års garanti
Cirkelsåg Bosch GKS 18 V-LI Professional
2 299 kr
Såga och kapa sladdlöst med en kraftfull cirkelsåg. En tuff maskin som klarar ett sågdjup på 51 mm och kan kapa 50 spånskivor på en laddning. Enkel sågdjupsinställning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Batteri Cocraft 12 V
249 kr
Extra litiumjonbatteri till skruvdragare HDE 12-LI.
Slagborrmaskin Cocraft HI 850-T
399 kr
Stark, lättanvänd maskin för borrning i trä, stål och betong. Nyckellös chuck för smidiga verktygsbyten. 5 års garanti.
Batteri Cocraft 18 V
249 kr
Extra batteri till skruvdragare Cocraft HD 18-LI. Köp till ett extra batteri så kan du arbeta effektivt utan avbrott för laddning.
Arbetslampa Dewalt DCL043
1 249 kr
LED-lampa med 120-1000 lm och räckvidd upp till 400 m. Upp till 10 timmars batteritid. Praktisk upphängningskrok. 18 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sticksåg Bosch GST 18 V-LI B Professional
2 199 kr
En kompakt och kraftfull sladdlös sticksåg Bekvämt handtag med bra grepp för full kontroll. Enkel och snabbt sågbladsbyte utan verktyg. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Slagverktyg Cocraft PRO Edition 10 delar
499 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Slagverktygssats av hög kvalitet - ger lång livslängd. Varje verktyg har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Kapmaskin Stihl TSA 230 Pro-Line, 36 V
4 990 kr
Stihl TSA 230 är en kompakt, lätthanterlig batterikapmaskin i Pro-serien med 230 mm kapskiva för skär med ett djup på upp till 70 mm. Kapmaskinen har inga störande kablar och är en flexibel maskin för både inom- och utomhusmiljöer. Kapmaskinen säljs utan batteri och laddare.
Tänger Cocraft PRO Edition 4 delar
499 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Tångsats av hög kvalitet - ger lång livslängd. Bekväma handtag som ger bra grepp och kraftöverföring. Varje tång har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Multisåg Worx WX 550.9
999 kr
Fungerar som både sticksåg och tigersåg. Enkelt att byta funktion - byt sågblad och ändra riktningen. Perfekt till figursågning, grovsågning vid renovering m.m. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Nycklar Cocraft PRO Edition 30 delar
499 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Blocknycklar, insexnycklar och T-nycklar av hög kvalitet. Varje verktyg har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Hylsnyckelsats 1/2" Cocraft PRO Edition 27 delar
599 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Stor verktygssats med verktyg av hög kvalitet. Varje verktyg har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Hylsnyckelsats 1/4" Cocraft PRO Edition 66 delar
499 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Stor verktygssats med verktyg av hög kvalitet. Varje verktyg har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Skruvmejslar Cocraft PRO Edition 8 delar
229 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Skruvmejselsats av hög kvalitet med klingor av S2-stål. Handtag med mjukt inlägg för bästa grepp och kraftöverföring. Varje mejsel har sin plats i en insats som också passar att använda i Cocraft verktygsskåp. 10 års garanti.
Batteri Dewalt XR DCB183
749 kr
18 V/2,0 Ah litiumjonbatteri. Passar alla Dewalt XR li-jon 18 V-maskiner och elverktyg. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Laddare med 4,0 Ah batteri FMC694M1-QW Stanley Fatmax
1 299 kr
Laddare med 4,0 Ah batteri.

Egenskaper

• Laddar 4,0 Ah batteri på 120 min
• 1 x 4,0 Ah Li-ion batteri medföljer
• LED-laddningsindikator visar batteristatus

Fakta

Längd (mm): 160
Djup (mm): 65
Spänning (V): 14.4-18
Laddningstid (min): 120
Amp (A): 2
Laddpaket för GoPro 4. Laddare och batteri för GoPro
399,90 kr
Paket med laddare och ersättningsbatteri för GoPro. Batterityp Li-ion. Spänning 3,7 V. Kapacitet 1160 mAh. Levereras med laddare för bil 12 V och hem 230 V samt två batterier som passar Hero 4.
Mutterdragare Cocraft HI 678-C
999 kr
Smidig modell till hjulbyten och arbeten med bromsar, kopplingar, avgassystem etc. Kraftig slagmekanism med justerbart arbetsmoment, max 678 Nm. 3 momentlägen åt både höger och vänster. 5 års garanti.
Batteridriven borrhammare BHA 18-utg-
6 124 kr
Batteridriven borrhammare BHA 18 LT - 18 V Komplett med väska, laddare &: 2 stycken batterier Bra tyngdpunktsläge Bärrem Bekvämt handhavande: gummering på alla greppytor och på hammarens tryckknapp Metabo VibraTech (MVT) handtag: vibrationsdämpat och 360° svängbart Multifunktionellt övervakningssystem för skydd av maskin och batteripaket AIR COOLED-teknik för kort laddningstid och lång livslängd Robusta batteripaket med kapacitetsindikator Avsedd för insatsverktyg med SDS-plus-fäste Med passande tillbehör kan den även användas för verktyg med cylindriskt fäste (utan slag) Slagstopp Mantlat växelhus i pressgjuten aluminium Variospeed (V)-elektronik Höger-/vänstergående Metabo S-automatic säkerhetskoppling 3 års batteripaketgaranti Teknisk information: Typ av batteripaket Li-jon Batteripaketets spänning 18 V Batteripaketets kapacitet 2,6 Ah Borrhålsdiameter i - Betong 18 mm - Stål 10 mm - Mjukt trä 22 mm Tomgångsvarvtal 0 - 1.100 /min Max. antal slag 4.900 /min Max. slagenergi (EPTA) 1,8 J Slageffekt 131 J/s Verktygsfäste SDS-plus Vikt (med batteripaket) 3,1 kg
Vinkelslip Bosch GWS 18-125 V-LI Professional
2 199 kr
Sladdlös vinkelslip med hög avverknings- och kapkapacitet per laddning. Lätt och smidig att jobba med i trånga utrymmen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Laddstation och batteri till Kärcher fönstertvätt WV 5
599 kr
Komplettera din fönstertvätt med extra batteri och laddare. Smart - längre drifttid utan onödiga stopp. Passar till Kärchers fönstertvätt WV 5.
Cirkelsåg Worx WX529.9
999 kr
Batteridriven cirkelsåg med enkel inställning av geringsvinklar. Lätt att byta klinga. Dammsugaradapter - ger renare arbetsmiljö. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Trådlös Qi-laddare med ställ. Qi-laddare
499,90 kr
Trådlös laddare med ställ för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion max. 9 W. Laddaren har två spolar vilket gör att mobilen kan placeras både vertikalt och horisontellt. Levereras med 1,5 m Micro-USB-kabel för laddning. Kopplas till USB-laddare.
Multiverktyg Dewalt DCS355N
1 999 kr
Såga, kapa eller slipa sladdlöst. Variabel hastighet ger ultimat hastighet och kontroll. Snabbt och enkelt tillbehörsbyte utan verktyg. 29 st. tillbehör för sågning och slipning. XR 18 V-batteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Bosch GSA 18V-32 L-BOXX
4 762 kr   3 295 kr
Mycket kraftfull bortslös motor. 32 mm slaglängd, 2500 slag/min. Vikt 3,5 kg utan batteri, levereras utan batteri &: laddare i L-BOXX förvaringsväska.
Laddare Stanley FMC692L 14,4-18 V LI
595 kr
Laddare för batteri Stanley FMC585L, FMC685L, FMC687L och FMC688L. LED-indikator visar batteri och laddningsstatus. Laddtid för 1,5 Ah-batteri 40 min, 2,0 Ah-batteri 60 min, 4,0 Ah-batteri 120 min.
Batteriset 18v 2 st 2,5ah batterier + laddare Bosch Power4all
1 315 kr
Startkit, passar alla 18 volt Power for all elverktyg från gröna Bosch. Setet innehåller 2 st batteri och 1 st laddare. Den perfekta starten!
Borrhammare Bosch GBH 18 V-EC SOLO L-BOXX
4 487 kr   2 295 kr
Kompakt och låg vikt, 1,7 Joule, bilningsfunktion, 1 400 varv/min, L-BOXX, utan batteri och laddare.
Vinkelslip Worx WX 800.9
799 kr
Sladdlös vinkelslip för kapning och slipning med 115 mm-skivor. Låg vikt och bekvämt handtag - stadig att jobba med. Spindelspärr - enkelt att byta skiva. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sticksåg Dewalt XR DCS331N
1 999 kr
Kraftfull och smidig sladdlös maskin med högeffektiv fläktkyld motor. Blåsfunktion för ren såglinje. Universalsnabbfäste för blad. En maskin i XR litiumjon-serien, komplettera med 18 V XR-batteri och laddare.
Slagskruvdragare Worx WX290.9
999 kr
Kompakt, robust 20 V-skruvdragare med högt vridmoment. Mindre, lättare och starkare än en vanlig skruvdragare. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Bosch GSA 18 V-LI Professional
1 999 kr
Smidig och stark tigersåg, perfekt att använda där det är trångt. 2-stegs sågfrekvensinställning för olika material. Enkelt och lätta att byta sågblad. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Laddpaket för GoPro 3. Laddare och batteri för GoPro
399,90 kr
Paket med laddare och ersättningsbatteri för GoPro. Batterityp Li-ion. Spänning 3,7 V. Kapacitet 1200 mAh. Levereras med laddare för bil 12 V och hem 230 V samt två batterier som passar Hero 3 och Hero 3.
Gräs- och Häcktrimmer Ryobi One+ OGS1822, 18V
799 kr
En 2-i-1-maskin i serien One+ från Ryobi som du både kan trimma och klippa med. En verktygslös låsmekanism gör att bladbytet från busktrimmer till gräskantsax går smidigt och enkelt. Säljs exklusive batteri och laddare.
Rak radiotång Cocraft PRO Edition
129 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Högkvalitativt CrNi-stål som ger tången lång livslängd. Bekväma handtag - ger stadigt grepp. Extra lång egg - når bättre och greppar mer. 10 års garanti.
Borrhammare Bosch GBH 18V-26 L-BOXX
4 350 kr   3 295 kr
Mer effekt, mer komfort och mindre damm. KickBack funktion, 2,6 J slagstyrka, 3,5 kg, 26mm betong. L-BOXX, utan batteri och laddare.
BORRHAMMARE PBH2100RE BOSCH
1 299 kr
Borrhammare Bosch PBH2100RE kompakt, liten och lätt Borrning, hammarborrning och inbyggd bilningsfunktion Smidiga borrbyten tack vare SDS-plusBosch artnr: 06033A9300 Medföljer: Förvaringsväska i plast, Djupanslag (2603001019), Stödhandtag (2602025102)Bosch SDS-plus: snabba och verktygslösa verktygsbyten Inbyggd bilningsfunktion med Vario-Lock: välj själv arbetsläge för mejseln Slagstopp för borrning i metall och trä Bosch styrelektronik: steglöst gasreglage 0–max. i strömbrytarenTekniska dataMärkeffekt 550 W Avgiven effekt 270 W Tomgångsvarvtal 0 – 2.300 varv/min Slagtal 0 – 5.800 slag/min Slagstyrka 1,7 J Bosch slaggenerator pneumatisk Maskinens vikt 2,2 kgBorrintervall Max. borr-Ø i betong 20 mm Max. borr-Ø i stål 13 mm Max. borr- Ø i trä 30 mmFunktioner Pneumatisk slaggenerator Rotationsstopp Bosch styrelektronik Bilningsfunktion Höger-/vänstergång Bosch SDS-plus Softgrip Användningsområde: skruvdragning/borrning/hammarborrningLjudnivå-/vibrationsinformationMätvärden beräknade enligt EN 60745 Totalvibrationsvärden (vektorsumma i tre led)Slagborrning i betong Vibrationsemissionsvärde ah 14,8 m/s² Onoggrannhet K 1,5 m/s²Bilning Vibrationsemissionsvärde ah 14,1 m/s² Onoggrannhet K 1,5 m/s²Typvärde för elverktygets A-viktade ljudnivå: Ljudtrycksnivå 93,5 dB(A); ljudeffektnivå 104,5 dB(A). Onoggrannhet K= 3 dB.
Kap- och geringssåg Dewalt DCS 365N
4 495 kr
Stark och effektiv 18 V kap- och geringssåg med geringsvinkel 0-48° till både vänster och höger. Sidohandtag och låsbart huvud - lätt att bära och förvara. Effektiv dammuppsamling - ger bra miljö att arbeta i. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Worx WX508.9
899 kr
Stark batteridriven tigersåg för sågning i trä, plast och metall. Perfekt för grovsågning vid rivningsjobb, som grensåg i trädgården och mycket mer. LED-belysningen ger extra ljus över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Trådkassett Cocraft
89,90 kr
Extra trimmerlina. Trådlängd 6 m. Passar till Cocraft grästrimmer 31-8730.
ALLOC Power USB HUB Powerbank med laddare och batteri, 5000mAh, 4x USB
269 kr
ALLOC Power USB HUB Powerbank med laddare och batteri, 5000mAh, 4x USB, 1x Micro USB, vit PowerUSB gör det möjligt att överföra data och ladda upp till 4 enheter på samma gång
Sänksåg Worx WX523.9
1 299 kr
Såga enkelt i trä, metall, kakel, gips och plast med en batteridriven sänksåg. Idealisk för att skära ur inför ventilationsuttag, eluttag etc. Levereras med TCT 24T-klinga, HSS 44T-klinga och diamantklinga. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI KOMPAKT SOLO L-BOXX
3 425 kr   2 295 kr
Liten smidig och kompakt, bara 1,9 kg. 1,0 joule, SDS Plus, 0-1050 v/min. L-BOXX, utan batteri och laddare.
Verktygspaket Bosch Power for ALL 18 V
3 995 kr
18 V verktygsset med maskiner, batterier och laddare. Skruvdragare PSR 1800 LI-2, cirkelsåg PKS 18 LI och sticksåg PST 18 LI. 2 st. 18 V/1,5 Ah litiumjonbatterier och laddare. Allt i en rejäl och praktisk förvaringsväska.
Sladdlös häcksax Black & Decker GTC1843LB
1 299 kr
GTC1843LB är en sladdlös elektrisk häcksax med teleskopskaft som gör det möjligt att klippa även höga häckar från marken. Klipphuvudet är vinklingsbart 180 grader och kan låsas i 5 olika lägen. Diamantslipade, dubbelverkande knivar ger renare snitt och mindre vibrationer. Gångtid upp till 50 minuter per laddning.

Utan batteri och laddare

GTC1843LB säljs utan batteri och laddare och är tänkt för den som redan har ett elverktyg från Black & Decker med 18 V Litium-Ion-batteri eftersom batterierna passar i alla Black & Deckers elverktyg avsedda för 18 V Lithium-Ion-batterier. Motsvarande modell komplett med batteri och laddare heter GTC1843L. Batteriet är 1,5Ah

Bekvämlighet

Sladdlöshet ger större rörelsefrihet. Teleskopskaftet ger en total längd på ca 2 m och en räckvidd på ca 3,5 m. Perfekt för snabb och effektiv trimning av höga häckar. Greppvänligt handtag. Häcksaxen är isärtagbar för enklare hantering och förvaring.

Alltid klar att användas

Lithium Ion-batterisystem laddar snabbt och har ingen självurladdning. Häcksaxen är alltid klar för klippning.

Tekniska data

Spänning: 18V
Batteri: Lithium-Ion
Totallängd skaft: 1,98 m
Svärdlängd: 43 cm
Tandavstånd: 12 mm
Knivrörelse: dubbelverkande
Knivbroms: <1,0 sek
Slagtal: 1400/min
Svärdskydd: ja
Vridbart huvud: 5 positioner
Vikt: 3,2 kg
Slagskruvdragare Bosch GSR 18 V-EC FC2 SOLO + GFA + GHA FC2 L-BOXX
4 065 kr   3 295 kr
Problemlösaren till krävande arbeten! 0-500/1 700 varv/min, 50/31 Nm, slag 4800 /min. Inklusive GFA, GHA FC2, L-BOXX. Utan batteri och laddare.