Benriner Mandolin 9,5 cm vit Benriner

Benriner

Benriner Mandolin 9,5 cm vit Benriner

695 kr

En mandolin är ett redskap som gör arbetet både enklare och roligare i köket. Manodlinen från Benriner är av högsta kvalitet och det ingår tre utbytbara blad för att skiva och strimla frukt och grönsaker. Det raka bladet kan ställas in steglöst så att du kan hyvla skivor med 0,5 mm till 10 mm tjocklek. Mandolinen har ett glidskydd i nederkanten så att den inte glider iväg när man använder den, och dessutom har den en klack som gör att man kan lägga den mot kanten av en skål så att skivorna hamnar direkt i skålen. Fingerskydd ingår och bör användas.Mått: 37x13x5 cm.Material: BPA-fri plast och blad i rostfritt stål.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Frapp för 695 kr
Finns i lager hos Frapp, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 90 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr*
  • Säkra betalningar

Liknande produkter

Benriner Mandolin 6,4 cm vit Benriner
395 kr
En mandolin kan verkligen göra arbetet enklare och roligare i köket. Manodlinen från Benriner är av högsta kvalitet och det ingår tre utbytbara blad för att skiva och strimla frukt och grönsaker. Det raka bladet kan ställas in steglöst så att du kan hyvla skivor med 0,5 mm till 5 mm tjocklek. Mandolinen har ett halkskydd i nederkanten så att den inte glider iväg när man använder den, och dessutom har den en klack som gör att man kan lägga den mot kanten av en skål så att skivorna hamnar direkt i skålen. Fingerskydd ingår och bör användas.Mått: 32x10x4 cm.Material: BPA-fri plast och blad i rostfritt stål.
Benriner Mandolin 95mm Vit
849 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.  Mått 37 x 9,5 x 5 cm.Material: BPA-fri plast.Blad i rostfritt stål. Benriners mandoliner har steglös inställning på sina raka knivblad och skivar 0,5 till 10 mm tjocka skivor beroende på modell. De levereras med tre utbytbara blad för strimling/julienne i tre olika grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen. Mandolinen är smidig och lätt att använda och har en praktisk klack som gör att den går att lägga mot en skål så att de skurna skivorna hamnar direkt i skålen. Det går att ställa glidbordet högre än bladet vilket skyddar både blad och fingrar under förvaring. Den är lätt att underhålla och går att ta isär för diskning, handdiskning rekommenderas. Använd medföljande fingerskydd. Förutom den traditionella plana mandolinen finns även en vertikal och en horisontell grönsakssvarv.  
Benriner Mandolin 64mm Vit
479 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker och frukter. Steglös inställning på det raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamna direkt i skålen. Fingerskydd medföljer också.Mått 32 x 6,4 x 4 cm
Mandolin 95 mm Vit
699 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 10 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.
Benriner Frukt-/grönsakssvarv vertikal vit Benriner
795 kr
En vertikal grönsakssvarv från japanska Benriner. Svarven har ett omslipbart stål och kan skära en 1 mm tunn spiral. Till svarven ingår även strimmelblad som tillsammans med skärbladet gör att du kan strimla spiraler på 1x1 mm, 2x1 mm eller 4x1 mm. Du kan använda svarven till råvaror med en diameter på upp till 120 mm och en längd av 60 mm.Grönsakssvarven kan enkelt tas i sär för att underlätta disk men handdisk rekommenderas.Mått: 14x11x25 cm.Material: BPA-fri plast och blad i rostfritt stål.
Benriner Frukt-/grönsakssvarv horisontell vit Benriner
1 395 kr
En stabil och rejäl horisontell grönsakssvarv från japanska Benriner. Svarven har ett omslipbart stål och kan skära en 2 mm tunn spiral samt kärna ur en 12 mm stav ur mitten av din frukt eller grönsak. Till svarven ingår även strimmelblad som tillsammans med skärbladet gör att du kan strimla spiraler på 1x1 mm, 2x1 mm eller 4x1 mm. En fördel är också att svarven klarar av råvaror med en diameter upp till 170 mm och en längd av 100 mm.Grönsakssvarven kan enkelt tas i sär för att underlätta disk men handdisk rekommenderas.Mått: 12x27x17 cm.Material: BPA-fri plast och blad i rostfritt stål.
Benriner Frukt och Grönsakssvarv Horisontell Vit
1 349 kr
Grönsakssvarv med omslipbart knivblad. Kan skära en 2 mm tunn spiral samt kärnar ur en stav på 12 mm ur mitten av frukten eller grönsaken. Strimleblad medföljer som tillsammans med skärbladet strimlar spiraler på 1 x 1 mm, 2 x 1 mm eller 4 x 1 mm. Svarven klarar råvaror med en diameter upp till 17 cm och en längd på 10 cm. Den är lätt att ta isär för disk, handdisk rekommenderas.  Mått: 12 x 27 x 17cm.Material: BPA-fri plast. Blad i rostfritt stål. Benriners mandoliner, med sina extremt vassa knivar och skärverktyg, är världskända för sin höga kvalité och sin mångsidighet. Benriner tillverkas i Japan av tålig, livsmedelklassad, BPA-fri plast. Bladen är handslipade i rostfritt stål av högsta japanska kvalitet och håller samma förstklassiga skärpa som japanska kockknivar. Benriner producerar mandoliner och grönsakssvarvar av hög kvalitet som håller skärpan extremt länge. Förutom den traditionella plana mandolinen finns även en vertikal och en horisontell grönsakssvarv.  
Mastrad Mandolin V formad kniv
499 kr
Mandolinen är ett mycket användbart redskap i köket. Du skivar, strimlar och river grönsaker, ost och rotsaker i perfekta, tunna skivor eller strimlor.Mastrad mandolin med V-formad kniv levereras med 4 st olika redskap, dessutom är mandolinen utrustad med 2 st inbyggda juliennestrimlare (fin och grov). Medföljande tillbehör:1 st V-formad kniv som är slät för att skiva t.ex grönsaker, potatis, frukt och ost. Tjockleken på skivorna går att justera från ca 1 mm - 9 mm. 1 st V-formad kniv som är våfflad för att skiva t.ex grönsaker, potatis och frukt med ett våfflat mönster. Tjockleken på skivorna går att justera från ca 1 mm - 9 mm. 1 st fin rivskiva för t.ex hårdost och choklad.1 st grov rivskiva för t.ex grönsaker, ost m.m.1 st mathållare där det som ska rivas eller skivas placeras för att skona fingertopparna. Tillverkad i plast. Diskas för hand.
Benriner Mandolin Vit
479 kr   399 kr
Benriner Mandolin Vit från Benriner
Benriner Mandolin Super Vit
879 kr   699 kr
Benriner Mandolin Super Vit från Benriner
de Buyer Mandolin Kobra Svart
899 kr
Kobra är en liten och smidig mandolin med handtag från de Buyer. Handtaget är gjort i ett bekvämt softgrip-material. Själva mandolinen är svart och har blad i rostfritt stål. Bladet är V-format vilket underlättar och gör användningen mjukare. Mandolinen är även enkel att ställa in beroende på vilken tjocklek man är ute efter. Justera bara i ändan på handtaget och välj tjocklek mellan 1 och 5 mm.Till mandolinen medföljer även en släde som skyddar fingrarna när man använder mandolinen.  
Benriner Frukt och Grönsakssvarv Vertikal Vit
749 kr
Grönsakssvarv med omslipbart knivblad. Kan skära en spiral som är 1 mm tunn. Strimleblad medföljer som tillsammans med skärbladet strimlar spiraler på 1 x 1 mm, 2 x 1 mm eller 4 x 1 mm. Svarven klarar klarar råvaror med en diameter upp till 120 mm och en längd på 60 mm. Den är lätt att ta isär för disk, handdisk rekommenderas.  Mått: 14 x 11 x 25 cmMaterial: BPA-fri plastBlad i rostfritt stål Benriners mandoliner, med sina extremt vassa knivar och skärverktyg, är världskända för sin höga kvalité och sin mångsidighet. Benriner tillverkas i Japan av tålig, livsmedelklassad, BPA-fri plast. Bladen är handslipade i rostfritt stål av högsta japanska kvalitet och håller samma förstklassiga skärpa som japanska kockknivar. Benriner producerar mandoliner och grönsakssvarvar av hög kvalitet som håller skärpan extremt länge. Förutom den traditionella plana mandolinen finns även en vertikal och en horisontell grönsakssvarv. 
de Buyer Mandolin Vantage
2 399 kr
V-formad mandolin från de Buyer. Med denna mandolin kan man skära alla typer av frukter och grönsaker, från hårda till mjuka. Stommen är tillverkad i rostfritt stål vilket gör att mandolinen är väldigt robust. Mandolinen är utrustad med 4 blad, 2, 4, 7 och 10 mm. Mycket säker att använda tack vare sin ergonomiska pusher.Tillverkad i Frankrike.
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Svart
299 kr
Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda!Inget monterande, utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha; från 0,5 mm till 3 mm. Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva. Mandolinen har blivit "bäst i test": ICA Kuriren 2011. Allt om mat 2010. Aftonbladet 2010.Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång.  Skivare med keramiskt blad. Ställbar i 4 lägen. Mått: 30 x 9 cm. Tål maskindisk.Fingerskydd medföljer.  
Backaryd Mandolin V-form ställbar
399 kr
Backaryd mandolin från Anders Petter. Ställbar mandolin med v-format blad i rostfritt stål. V-formen gör att den är lätt att använda då det krävs mindre tryck och kraft vid användning. Utmärkt till känsliga och mjuka råvaror. Mandolinen är även utrustad med Juliennefunktion som kan strimla 6-9 mm. Följande olika blad medföljer: Mandolinblad - skivar 1-9 mm tjocka skivor Vågblad - våfflar fina mönster eller skivar vågiga kanter Rivjärn grov - det lite grövre rivjärnet Rivjärn - det klassika rivjärnet som passar de flesta råvaror Rivjärn fint - för extra finrivet
Mandolin med keramiskt blad, röd KYOCERA
239 kr
En prisbelönt och uppmärksammad mandolin från Kyocera som fått "bäst i test" i flera tester. Mandolinen är lätt att använda och kan ställas in i 4 st lägen från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller hög skärpa i många år och du skivar snabbt och enkelt en mängd olika grönsaker.Färg: RödLängd: 30 cmBredd: 9 cmMandolinen tål maskindisk.
Mandolin med keramiskt blad, svart KYOCERA
239 kr
En prisbelönt och uppmärksammad mandolin från Kyocera som fått "bäst i test" i flera tester. Mandolinen är lätt att använda och kan ställas in i 4 st lägen från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller hög skärpa i många år och du skivar snabbt och enkelt en mängd olika grönsaker.Färg: SvartLängd: 30 cmBredd: 9 cmMandolinen tål maskindisk.
Kyocera Mandolin stor ställbar
499 kr
Äntligen finns det en större mandolin som är enkel att använda! Inget monterande utan välj mellan fyra tjocklekar för dem perfekta skivorna. Den är smidig och lättdiskad. Dessutom har den ett keramiskt blad som aldrig blir slött! Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva direkt ner i skålen. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips, det blir succé till drinken eller framför TV:n.
Kyocera Mandolin ställbar
399 kr
Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda! Inget monterande utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha, från 0,5 mm till 3 mm. Den är liten, smidig och lättdiskad. Dessutom har den ett keramiskt blad som aldrig blir slött! Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva direkt ner i skålen. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips, det blir succé till drinken eller framför TV:n!
MANDOLIN JULIENNE KERAMISKT BLAD
395 kr
Julienne i svart plast med keramiskt blad för att fint strimla grönsaker, frukt m.m.Håller skärpan år efter år.Storlek 30 x 9 cmTål maskindisk
Multihackare/mandolin Coline
269 kr
Ett måste i köket! Underlätta matlagningen med en mandolin i köket. Ett redskap med flera funktioner - skiva, riva, strimla och dela.
KitchenAid Mandolin KG310ER Röd
1 199 kr
Mandolin från KitchenAid. Använd mandolinen för att strimla och skiva grönsaker på ett smidigt sätt. Perfekt för t.ex gurka, tomat, morötter och lignande. Levereras med 2 st olika Julienne-strimmlarskivor, 1 grovt rivjärn, samt möjlighet att ställa in ett stort antal olika tjocklekar på skivorna.Det medföljer även 4 st plastskålar med lock och en uppsamlingsbehällare.
Mandolin/julienne
399 kr
Mandolin från Microplane. Med detta verktyg kan du båda strimla och skiva. Tjockleken kan justeras med hjälp av tre inställningar - 0,8 mm, 1,5 mm och 3,1 mm. Bladet är i rostfritt stål och är supervass. Handskydd följer med för att skydda händerna från knivarna.
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Röd
279 kr
Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda!Inget monterande, utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha, från 0,5 mm till 3 mm. Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång. Skivare med keramiskt blad. Ställbar i 4 lägen. Mått: 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
Kyocera Mandolin Med Handske
495 kr
Skiva grönsaker till perfektion med denna slitstarka mandolin från Kyocera. Ställ bara in den önskade tjockleken (0,5 mm - 3 mm) och börja skiva. Med den medföljande handsken behöver du nu även aldrig oroa dig för att skära dig.Mandolinen tål maskindisk men vi rekommenderar att du diskar den för hand för att undvika slitage på bladet. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång.Specifikationer:- Mått Mandolin: 30x9 cm.- Inställbar i 4 olika lägen (0,5 mm - 3 mm).
Stor keramisk Mandolin ställbar, Kyocera
565 kr
Nu introducerar Kyocera en ny modell av den uppmärksammade och prisbelönta
mandolinen med keramiskt blad, som fått bäst i test i Icakuriren (2011), Allt om mat (2010) och Aftonbladet (2010).

Den nya mandolinen är storleken större och anpassad efter kraven i restaurangköken. Den större modellen har uppmärksammats i Icakuriren, nr 46 (14:e nov 2011) där den hyllas.

Mandolinen är enkel att använda, utan monterande och lösa delar. Välj tjocklek från 0,5 - 3 mm.

Det keramiska bladet håller skärpan i många år. Den påverkas inte av syror och kan omöjligen rosta.

Stor skivare med sylvasst keramiskt blad.

Ställbar i 4 lägen.

Mått: 36 x 13 x 1,5 cm.

Tål maskindisk.


Art nr CSN-402BK.

Fri frakt. Leveranstid 2- 7 dagar.
MANDOLIN 5 DELAR KYOCERA
895 kr
Set bestående av fem delar. Prisbelönt mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skivar lök och alla andra grönsaker och rotfrukter.Mandolin med sylvasst keramiskt blad, ställbarJulienneRivareUppsamlingslådaSkyddshandtag med rivfunktionTål maskindiskTips: Gör egna hälsosamma chips. Skiva potatis, rödbetor eller varför inte jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen i 100 grader ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Vänd gärna på chipsen någon gång. En given succé framför TV:n!
Kyocera Keramisk Mandolin XL Svart
559 kr
Nu introducerar vi en ny modell av den uppmärksammade och prisbelönta mandolinen med keramiskt blad, som fått bäst i test i Icakuriren (2011), Allt om mat (2010) och Aftonbladet (2010). Den nya mandolinen är storleken större och anpassad efter kraven i restaurangköken. Den är enkel att använda, utan monterande och lösa delar. Välj tjocklek från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller skärpan i många år. Den påverkas inte av syror och kan omöjligen rosta. Ställbar i fyra lägen. Mått: 36 x 13 x 1,5 cm.
Stor mandolin med keramiskt blad KYOCERA
369 kr
En extra stor modell av den tidigare prisbelönta mandolinen från Kyocera. Mandolinen är en storlek större än den tidigare modellen samt anpassad efter kraven i restaurangköken. Det keramiska bladet håller hög skärpa i många år och tjockleken på det som skall skivas kan ställas in i 4 lägen från 0,5 - 3 mm.Mandolinen är lätt att använda och innehåller inga lösa eller monterade delar.Längd: 36 cmBredd: 13 cmMandolinen tål maskindisk.
Mandolin med 7 blad Rostfri
1 199 kr
Designat för att med största precision få perfekta skivor snabbt och säkert. Sju olika blad tillkommer för att kunna förbereda allt du kan tänkas behöva; skivor, strimlor eller rivet. Kockens ultimata redskap!
Elektrisk mandolin Mandomatik 8 i 1
549 kr

Den revolutionerande elektriska mandolinen Mandomatik 8 i 1 från Always Fresh Kitchens sortiment är äntligen här! En perfekt köksassistent för att enkelt förbereda de mest utsökta rätter. Den river, skär och hackar grönsaker, frukt, ost m.m. Levereras med ett antal tillbehör och blad för att riva grovt eller fint, hacka, skära tunna eller tjocka skivor samt skära tunna eller tjocka grönsaksstrimlor. Skärbladen är gjorda i rostfritt stål och tillbehören i plast (går att diska i diskmaskin). Ungefärliga mått: 36 x 24 x 12 cm. Effekt: 25 W. Spänning: 220 V. Frekvens: 50 Hz. 

 

www.mandomatik.com

Backaryd Multirivjärn
199 kr
Nu slipper du tänka på skärsår och tidsbrist. Med Wallman mandolin kan du enkelt och snabbt skiva, riva och strimla dina grönsaker, frukter och rotfrukter så att du får tid över till annat. Du byter bara till önskat blad och så är den klar att använda. Bjud på härliga och perfekta sommarsallader tillsammans med de du håller nära och kära! Glöm inte att använda skyddet! Skyddet har vassa piggar som gör att det du skär/skivar/strimlar/river håller sig på plats. Om du lägger mandolinen över skålen eller bunken samlas allt på en och samma plats. Alltså - ingen skärbräda behövs!
Benriner Turning Slicer Grönsakssvarv Vertikal Vit
749 kr   549 kr
Benriner Turning Slicer Grönsakssvarv Vertikal Vit från Benriner
Benriner Turning Slicer Grönsakssvarv Horisontell Vit
1 349 kr
Benriner Turning Slicer Grönsakssvarv Horisontell Vit från Benriner
Fiskars Royal Skalkniv 7 cm
449 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Den lilla skalkniven i Royal-serien är behändig med sitt raka blad och stadiga spets. Idealisk att skala frukt och grönsaker med.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp. Design: FiskarsMaterial: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53
KitchenAid Artisan 175 Bronze Metallic + Grönsaksskärare 5KSMVSA
6 349 kr
KitchenAid köksassistent är stabil, robust och tålig. Låt din köksassistent göra de tunga jobben i köket, så som att knåda, vispa och blanda.  Grönsaksskäraren har tre cylindrar för att strimla och skära. Medelgrov strimlacylinder kan hacka och strimla råa grönsaker, rotfrukter, mandel, nötter och frukter. Grov strimlacylinder hjälper dig att strimla och hacka frukt, nötter, choklad, råa grönsaker och rotfrukter. Skärcylindern passar till att skiva potatis, lök, grönsaker, frukt och rotfrukter.    Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Grönsaksskärare med tre cylindrar.    
de Buyer Mandolin Viper
1 879 kr
Mandolinen Viper är ännu en högkvalitativ mandolin från franska de Buyer, som har blivit lite av en favorit bland mandolinexperter. Viper är en riktig supermandolin med flera smarta funktioner. Bladet på Viper är V-format för en ökad mångsidighet, även den mjukaste frukten går att skiva tunnt med Viper. Med ett smidigt vred baktill kan man enkelt ställa in tjockleken på det som ska skivas mellan 1 och 8 mm. Mandolinen kan med medföljande tillbehör och inställningar även tärna och göra julienne. Följande tillbehör medföljer mandolinen:-2 julienneblad, 4 och 10 mm. -Förvaringsask för julienneblad.-Justerbar skärskiva.  
Microplane Gourmet Mandolin och Zest Rivjärn
499 kr
Mandolin och Zest rivjärn från Microplane. Mandolinen skivar 2 mm skivor enkelt och smidigt och rivjärnet fungerar till citrusfrukter, ingefära, vitlök och river jämt och fint utan att slita sönder råvaran.  En säker släde till mandolinen finns att köpa till (Artikel 45047).   
Set med kockkniv & mandolin, svart handtag KYOCERA
795 kr
Ett set med 1 st keramisk kockkniv 14 cm med ergonomiskt plasthandtag samt 1 st mandolin med keramiskt blad.En keramisk kniv behåller skärpan betydligt längre än en stålkniv och är också lättare än en stålkniv. Keramik är det näst hårdaste materialet som finns, endast diamant är hårdare, vilket innebär att det krävs ett diamantbryne för att slipa kniven. Kyoceras svarta knivblad är ytterligare lite hårdare och tåligare än de vita knivbladen.En fördel med den keramiska kniven är att bladet har en väldigt hal yta, vilket gör att exempelvis grönsaker släpper lättare från knivbladet.Eftersom knivbladet är så hårt är det viktigt att tänka på följande när du använder din kniv:- Skär INTE i djupfryst- Skär INTE i ben- Skölj rotsaker ordentligt så att de är jord- och grusfriaStorlek kniv: Bladlängd 14 cmStorlek mandolin: 30 x 9 cmProdukterna tål maskindisk.
Set med kockkniv & mandolin, rött handtag KYOCERA
795 kr
Ett set med 1 st keramisk kockkniv 14 cm med ergonomiskt plasthandtag samt 1 st mandolin med keramiskt blad.En keramisk kniv behåller skärpan betydligt längre än en stålkniv och är också lättare än en stålkniv. Keramik är det näst hårdaste materialet som finns, endast diamant är hårdare, vilket innebär att det krävs ett diamantbryne för att slipa kniven. Kyoceras svarta knivblad är ytterligare lite hårdare och tåligare än de vita knivbladen.En fördel med den keramiska kniven är att bladet har en väldigt hal yta, vilket gör att exempelvis grönsaker släpper lättare från knivbladet.Eftersom knivbladet är så hårt är det viktigt att tänka på följande när du använder din kniv:- Skär INTE i djupfryst- Skär INTE i ben- Skölj rotsaker ordentligt så att de är jord- och grusfriaStorlek kniv: Bladlängd 14 cmStorlek mandolin: 30 x 9 cmProdukterna tål maskindisk.
Morakniv Classic 1891 Skalkniv 8 cm Röd
399 kr
Skalkniven med sitt 8 cm långa blad är en riktig mångsysslare: frukt, grönsaker, rotfrukter och andra tänkbara uppgifter som kräver sin precision. Dessutom är bladet tillverkat av svenskt rostfritt stål av högsta kvalitet, härdat enligt vårt hemliga företagsrecept i Mora.  Att kniven är tillverkad för hand, med ett genuint trähandtag och vackra detaljer - som dalavapnet i holken - gör bara upplevelsen i köket ännu trevligare. Bladlängd: 8 cmFärg på trähandtaget: Röd
KitchenAid Artisan 175 Boysenberry + Grönsaksskärare 5KSMVSA
6 349 kr
KitchenAids köksassistent och grönsaksskärare kommer hjälpa dig i köket att lyckas med din matlagning.   Skäraren/strimlaren har tre olika cylindrar. Medelgrov strimlacylinder som kan strimla och hacka råa grönsaker, rotfrukter, mandel, nötter och mjuka ostar. Grov strimlacylinder för att strimla och hacka råa grönsaker, rotfrukter till soppor, alla sorters frukt, mandlar, choklad och ostar.  Skärcylinder för att skiva potatis, lök, råa grönsaker, rotfrukter och frukter.   Köksassistenten hjälper dig med de tuffaste köksarbeten i köket, som att vispa, knåda och blanda.    Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Grönsaksskärare med tre cylindrar.   
KitchenAid Artisan 175 Blåbär + Grönsaksskärare 5KSMVSA
6 349 kr
KitchenAid köksmaskin Artisan tillsammans med grönsaksskärare tillåter dig att ta din matlagningskunskap till nya nivåer. Köksmaskinen hjälper dig med att visa, blanda och knåda. Med grönsaksskäraren kan du strimla och skära med tre olika cylindrar. Medelgrov cylinder som passar för att strimla och hacka råa grönsaker, rotfrukter, mandel, frukt och mjukostar. Grov cylinder hjälper dig med att strimla och hacka råa grönsaker, frukt, nötter och choklad med mera.  Skärcylinder passar för att skiva potatis, lök, grönsaker och frukter.   Specifikationer: Effekt: 300 W. Antal hastigheter: 10. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.  Tillbehör som ingår: Bunke på 4,8 l, rostfritt stål. Bunke på 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare.Ballongvisp. Flatblandare av metall med silikonvinge. Stänkskydd.  Grönsaksskärare med tre cylindrar.    
Morakniv Classic 1891 Skalkniv 8 cm Svart
399 kr
Skalkniven med sitt 8 cm långa blad är en riktig mångsysslare: frukt, grönsaker, rotfrukter och andra tänkbara uppgifter som kräver sin precision. Dessutom är bladet tillverkat av svenskt rostfritt stål av högsta kvalitet, härdat enligt vårt hemliga företagsrecept i Mora.  Att kniven är tillverkad för hand, med ett genuint trähandtag och vackra detaljer - som dalavapnet i holken - gör bara upplevelsen i köket ännu trevligare. Bladlängd: 8 cmFärg på trähandtaget: Svart 
Mandolin
149 kr
Underlätta matlagningen med en mandolin i köket.  Den strimlar och skivar grönsaker m.m. i olika grovlekar.
Kobra Mandolin 19,3 cm/5 mm Svart
799 kr
Mandolin med ett ergonomiskt handtag för stadigt och naturligt grepp. Perfekt till alla typer av frukt och grönsaker som du behöver skära. Går att justera tjockleken upp till 5 mm.
KitchenAid SantokuKniv 17 cm
869 kr
Santokukniv från KitchenAid som kan användas till att skära frukt och grönsaker. Kniven är i rostfritt stål med ett härdat blad vilket behåller skärpan på bladet längre. 
MANDOLIN STÄLLBAR KERAMISK
395 kr
Mandolin i svart plast med keramiskt bladInget monterande utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha.Ställbar i 4 lägenSkivor från 0,5 mm till 3 mm.Mått: 30 x 9 cmTål maskindisk
Mastrad Mandolin
349 kr
Ett praktiskt köksredskap för alla hemmakockar. Med en mandolin kan du snabbt skiva eller strimmla dina grönsaker och frukter till salader, grytor, dekoration m.m.
de Buyer Mandolin Swing Svart
995 kr
de Buyer Mandolin Swing. En mandolin av hög kvalitet från franska de Buyer. Ergonomisk Pusher.Levereras med 1 stk vändbart knivblad (räfflad och rak egg). Skivar från 0-10 mm tjocklek.1 st vändbart strimlarblad (4 mm, 10 mm).Uppfällbart nonslip-ställ. Lätt att rengöra, klarar maskindisk.Mått: längd 40 cm. Bredd: 13 cm.
Fiskars Royal Kockkniv 21 cm
649 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Royal-kockkniven har ett stort, kraftigt och allsidigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53
Fiskars Royal Kockkniv 15 cm
599 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Den medelstora Royal-kockkniven har ett kraftigt och allsidigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53
Mandolinjärn Claus Holm
449 kr
Detta japanska mandolinjärn är ett redskap som du måste ha i ditt kök. Redskapet gör det enkelt att få fram snygga skivor av frukt och grönt, mandolinen har heller inga problem med de hårda grönsakerna som kål, fänkål, och diverse rötter utan snittar dem obesvärat till önskad storlek. Mandolinen kan anpassas där du kan välja tjocklek på både vid skivor och julienne, det medföljer 3 st julienneknivar. Utbyte av knivar är simpelt och är samt lätt att rengöra. Bör handdiskas med milt diskmedel och vatten, därefter torkas helt torrt innan den ställs undan till förvaring. Mandolinen är mycket vass, därför bör hållaren alltid användas.
Fiskars Royal Grönsakskniv 12 cm
499 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Den mångsidiga, medelstora skalkniven i Royal-serien är perfekt för att skala och skära grönsaker och frukt.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp. Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53Bladets längd: 12 cm
GS-94 Skalare T-modell med 3 utbytbara blad
699 kr
En skalare med tre olika blad. Ett rakt blad för att skära frukt och rotgrönsaker med hårdare skal, ett tandat blad för frukt och grönt med mjukare skal och ett julienneblad som skär stavar.
Global GS-94 Skalare T-mod. med 3 Utbytbara Blad
695 kr
En skalare med tre olika blad och många funktioner. Ett rakt blad för att skära frukt och rotgrönsaker med hårdare skal, ett tandat blad för frukt och grönt med mjukare skal och ett julienneblad som skär stavar.
Microplane Mandolin Skivar & Strimlar
399 kr
En liten och smidig mandolin som både skivar och strimlar. Med en enkel knapp justerar man skivorna/strimlornas tjocklek i tre olika lägen: 0,8 mm, 1,5 mm och 3,1 mm.Med ett enkelt grepp applicerar man juliennestrimlaren för strimlor i olika tjocklekar.Det medföljer ett handgrepp för att skydda händerna från de vassa knivarna.Soft grip-silikonhandtag för skönt grepp.Mått: 33 x 11 x 3 cm.
de Buyer Mandolin Ultra Rostfritt
1 995 kr
de Buyer Mandolin Ultra. En mandolin som klarar mer än de flesta mandoliner på marknaden.Skärar strimlor 2 mm, 4 mm eller 10 mm. Skivar släta eller våffelskivor från extra tunt till 10 mm tjocklek.Klarar också att göra tärningar 2 mm, 4 mm eller 10 mm. 
Fiskars Royal Santokukniv 17 cm
649 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Royal-seriens asiatiska Santoku-kniv har brett blad som gör den till en bra, allsidig kniv för kött, fisk och grönsaker.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp. Design: FiskarsMaterial: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53
MANDOLIN ZYLISS SAFETY SLICER
499 kr
Mandolin ZylissSmart Guard Safety SlicerDet säkra sättet att skiva på med minimal risk att skada sig. En smart mekanism gör att knivbladet inte exponeras förrän man trycker in knappen på handtaget.Skivar allt från hårda frukter och grönsaker till mjuka tomater.Går att ställa in i 3 olika tjocklekar.
Lökhållare - Cloud Slicer, Vit
99 kr
Ett moln som håller grönsakerna på plats när du skivar! Underlätta matlagningen med ett moln vars regnstrålar i stål håller alla sorters grönsaker och frukt på plats när de ska delas. Nu kan du undvika skärskador på fingrarna eller att den hala löken smiter ut greppet! Grönsakshållarens spett hjälper dig dessutom få till jämna och fina skivor. Användning: Spetsa grönsaken, frukten eller rotfrukten med piggarna i rostfritt stål. Det kan underlätta att dela den mitt itu först och placera skärytan neråt på skärbrädan. Stick in kniven mellan piggarna och skär, för jämna och raka avstånd på skivorna. När du skivat färdigt på ena hållet håller pinnarna fortfarande ihop råvaran, så att du lätt kan vrida den och skiva på andra hållet också. Perfekt när du vill finhacka den annars så glatta löken! Tips! Praktisk för små barnfingrar som vill vara med och hjälpa till i köket. Underlättar även för dem med greppsvårigheter. • Material: Rostfritt stål och ABS-plast. • Mått: 13 x 9 x 1 cm.
Skalare med 3 blad
699 kr
Handskalare med blad tvärs-monterat, med enkelt utbytbara blad i rostfritt stål.
KitchenAid Classic Köksmaskin Vit + Köttkvarn
3 699 kr
KitchenAid Classic köksmaskin och livsmedelskvarn kommer göra det mycket roligare och enklare i köket! Med KitchenAid kvarn kan du laga välsmakande maträtter från grunden, från hamburgare och korv till patéer, men även grönsaker, torrt bröd, färsk frukt eller ost. Du kan skiva fina eller grova skivor, mala eller smula sönder.   En fin 4,5 mm och en grov 6,5 mm malskiva ingår.  Köksmaskinen Classic har en motor på 275 W och 10 olika hastigheter att välja mellan. Till maskinen ingår ballongvisp, flatblandare, degkrok, bunke utan handtag som rymmer 4,3 l. Till modellen Classic ingår ej stänkskydd till bunken.  Specifikationer:  Höjd: 35,3 cm. Bredd: 35,8 cm. Djup: 22,10 cm. Vikt: 10,5 Kg. 2 års garanti. 
Microplane Gourmet Slicer/Mandolin
299 kr
Gourmet mandolin från Microplane. Skiva gurka, rotfrukter eller vad som önskas och få perfekta 2 mm skivor. 
Spiralizer i stål till köksmaskin
2 199 kr
Med detta tillbehör kan du lätt och smidigt strimla och skiva grönsaker och frukter. Det medföljer 5 st blad.
6000MCT Skalkniv 13 cm Shotoh
1 599 kr
Shotoh är en mindre vass allround/skalkniv. Den liknar en kockkniv men är betydligt mindre & tillåter mer precision i arbetet. Denna modell är en större variant av skalkniv, även kallad kompakt kockkniv. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom det du skär i. Längden på kniven gör att den går att använda till många olika saker och med ett bredare blad kan man både hacka och skära det flesta råvaror. Kan med fördel användas till att skala och skära mindre frukter eller grönsaker med. Fördelen med en större skalkniv är att den både är lättare, smidigare att hantera än större kockknivar och framför allt det höga bladet. Det finns gott om utrymme för knogarna. Populär och praktisk allroundkniv. Serien 6000MCT har en kärna av hårt Micro Carbide pulverstål täckt med 2 lager av is-härdat rostfritt stål och en fint hamrat blank blad som ger kniven ett elegant utseende. Det förhindrar även att råvaran fastnar vid användning. Har ett ergonomiskt handtag i mörkbrunt Pakka trä och hela kniven är tillverkad i Seki, Japan. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi knivar.
Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad
349 kr
Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
Georg Jensen BLOOM Skål Rostfritt Stål, Stor
1 049 kr
Stilren serveringsskål i rostfritt stål, designad Helle Damkjær. Inspirationen till denna fantastiska serveringsskål kommer från när de Japanska körsbärsblommorna blommar ut och bildar en skål med dess blad. Den mjuka övre kanten ger ett elegant utseende och gör att skålen passar in i de flesta kök. Skålen finns även i en mindre variant. Designern Helle Damkjær har under sin tid hos Georg Jensen lyckats säkra en plats i toppen av klassisk dansk design. Hennes minimalistiska designer skapar en harmonisk symbios mellan funktionalitet och elegans där det aldrig blir för mycket.Designer: Helle Damkjær Material: Rostfritt Stål Längd: 27,8 cm Bredd: 20,6 cm Höjd: 15,3 cm 
Georg Jensen BLOOM Skål Rostfritt Stål, Medium
659 kr
Stilren serveringsskål i rostfritt stål, designad Helle Damkjær. Inspirationen till denna fantastiska serveringsskål kommer från när de Japanska körsbärsblommorna blommar ut och bildar en skål med dess blad. Den mjuka övre kanten ger ett elegant utseende och gör att skålen passar in i de flesta kök. Skålen finns även i en större variant. Designern Helle Damkjær har under sin tid hos Georg Jensen lyckats säkra en plats i toppen av klassisk dansk design. Hennes minimalistiska designer skapar en harmonisk symbios mellan funktionalitet och elegans där det aldrig blir för mycket.Designer: Helle Damkjær Material: Rostfritt Stål Längd: 22 cm Bredd: 14 cm Höjd: 11,2 cm  
Självslipande kniv
189 kr
Högkvalitativ kniv av rostfritt stålInbyggda slipstenar i hölstretSäkerhetslås håller kniven på plats i hölstretKnivar är förmodligen det viktigaste och mest använda redskapet i köket, i alla fall så länge de är vassa. Med vassa knivar blir matlagningen inte bara roligare, utan risken att skära sig minskar avsevärt då mindre kraft behövs för att kniven skall göra jobbet. Knivseggen mår bra av att skärpas regelbundet och med denna självslipande kniv har du alltid en vass kniv i lådan!Knivarna Stay Sharp från Wiltshire är gjorda i högkvalitativt rostfritt stål och slipas varje gång de tas ut och stoppas in i sitt medföljande hölster. Brynstenarna i hölstret skärper upp hela knivseggen och ser till att du alltid har en nyvässad kniv att arbeta med. Knivarna finns i tre modeller:Brukskniv med ett kortare blad som enkelt skär grönsaker, frukt och andra mindre livsmedel.Förskärare (trancherkniv) har ett långt och lite smalare blad som används för att med god precision skära tunna skivor av skinka, rostbiff och andra stekar.Kockkniv med ett stort och långt blad som är bra på allt från att hacka grönsaker till att skära och strimla kött.Brukskniv: Bladlängd 13 cm, totallängd 25 cm, bladbredd 2 cmFörskärare: Bladlängd 20 cm, totallängd 33 cm, bladbredd 3,2 cmKockkniv: Bladlängd 20 cm, totallängd 33 cm, bladbredd 4,5 cmSäkerhetslåset i hölstret håller fast kniven i hylsan för säker förvaring i kökslådan. Tryck på knappen för att öppna låset, börja dra kniven mot dig och släpp knappen för att ta ut den ur hölstret. När kniven stoppas tillbaka i hölstret skall knappen ej vara intryckt.Hölstret bör rengöras med jämna mellanrum och det är enkelt gjort genom att lossa på stoppet längst ut. Banka sedan hölstret försiktigt mot en plan, ren yta och släng eventuella metallflingor som trillar ut. Stoppet sätts sedan tillbaka och hölstret är redo att användas igen.
Kökstillbehör för grönsaksgarnering (3 st)
249 kr

Gör så att dina rätter ser bra ut med dessa sensationella kökstillbehör för grönsaksgarnering (3 st)! Detta köksset är mycket användbart för att skala, klippa och förbereda grönsaker på ett ovanligt, snabbt och enkelt sätt. Dessa manuella köksredskap är gjorda av plast (med blad av rostfritt stål). I kökskitet finns en skalare med ett rakt blad och ett vågigt blad (ca. 19 x 5 x 2 cm), en grönsakspiral för att skära i spiral (ca. 6 cm höjd x 9 cm diameter) och en skivare (ca.  8 x 3 x 12 cm). Även lämplig för frukt, ägg och andra ingredienser.

Sagaform - Örtsax
89 kr
Klipp örterna i småbitar i ett nafs!Med denna praktiska örtsax kan du klippa ner småbitar av persilja, dill, gräslök eller andra örter direkt i grytan, salladen eller över tallriken!Örtsaxen har tre gånger så många blad som en vanlig sax, som gör att den klipper örterna i småbitar på nolltid. Saxens blad är av rostfritt stål och det ergonomiska handtaget är av plast.Mått: 19 x 1,5 cm.Material: Rostfritt stål/plast.Produktnamn: HerbVarumärke: Sagaform.
Severin Skärmaskin
899 kr
Stadig och rejäl skärmaskin från Severin. Skärmaskinen har dubbla klingor och det är enkelt att ställa in hur tunna eller tjocka skivor man önskar. Ingår: Ett extra skinkblad.  Specifikationer: Effekt: 180 W. Skärblad i rostfritt stål, 190 mm. Maskinen är i metall. 0-15 mm tjocklek på skivorna. On/Off knapp med lampa. Fingerskydd och resthållare. Vinklad yta för optimalt resultat. Sugkroppsfötter.  
Fiskars Royal Brödkniv 23 cm
899 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Royal-brödkniven har ett stort, kraftigt blad med tandad egg som klarar alla typer av bröd med skorpa.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp. Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stålHårdhet: HRC 53
GRÖNSAKSSLICER COMFORT VIT
135 kr
Grönsaks-slicer Comfort Vit LeifheitMed grönsaksskäraren Comfort slicer skär du lätt och snabbt dina grönsaker i fina skivor. Inkluderar en insats som gör att smalare grönsaker som t ex morötter inte "välter" när de skivas.Kan ställas in för 1,5 - 3,5 mm tjocklek.Kan tas isär och rengöras i diskmaskin.Material: plast, rostfritt stålFärg: vit, grå
Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Grönsaks/Allkniv P4 -14 cm
679 kr
P4:an med 14 cm blad är en liten allkniv som är utmärkt till grönsaker men passar också till kött och fisk när det inte behövs ett längre blad. Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget. 15 graders slipvinkel. Slipas med keramiskt bryne och sten. Levereras i presentförpackning.
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar
395 kr   279 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar från Kyocera
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar
395 kr   295 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar från Kyocera
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar Röd
395 kr   295 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar Röd från Kyocera
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Ställbar
395 kr   299 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Ställbar från Kyocera
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar Röd
395 kr   279 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad, ställbar Röd från Kyocera
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Ställbar
395 kr   299 kr
Kyocera Mandolin med keramiskt blad Ställbar från Kyocera
Revolution Mandolin Metall
2 299 kr
Mandolinen från de Buyer är tillverkad i rostfritt stål. Stabil i sin konstruktion och lätt att använda. Strimlar jämnt, skär tunt och river råvarorna snabbt och effektivt.
Kyocera Stor mandolin med keramiskt blad, ställbar
565 kr   449 kr
Kyocera Stor mandolin med keramiskt blad, ställbar från Kyocera
Kyocera Stor mandolin med keramiskt blad, ställbar
565 kr   449 kr
Kyocera Stor mandolin med keramiskt blad, ställbar från Kyocera
Georg Jensen BLOOM Skål, mini
449 kr
Lyxa till middagsbordet med detta exklusiva serveringsfat i rostfritt stål, designad av Helle Damkjær. Inspirationen till denna fantastiska serveringsskål kommer från när de Japanska körsbärsblommorna blommar ut och bildar en skål med dess blad. Den mjuka övre kanten ger ett elegant utseende och gör att skålen passar in i de flesta kök. Skålen finns, utöver denna, i storlekar med diametern 26 och 34 cm. Designern Helle Damkjær har under sin tid hos Georg Jensen lyckats säkra en plats i toppen av klassisk dansk design. Hennes minimalistiska designer skapar en harmonisk symbios mellan funktionalitet och elegans där det aldrig blir för mycket.Designer: Helle Damkjær Material: Rostfritt Stål Höjd: 7,5 cm Diameter: 16 cm 
Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare
595 kr
Det praktiska 6-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 2 st Behållare (Liten och Stor).- Fingerskydd.
Fiskars Royal Tomatkniv 11 cm
499 kr
Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Den här lilla och allsidiga kniven med tandat blad är ett utmärkt val för att skära livsmedel med tunn skorpa eller tunt skal, som tomater eller en stek. Även lämplig för bordsanvändning.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stål Hårdhet: HRC 53Bladets längd: 11 cm
Mannerströms Santokukniv Olivslipad 18 cm M-Serien
398 kr
En praktisk kockkniv i japansk design från Mannerströms. Knivens snyggt designade handtag ger både ett bekvämt grepp i handen samtidigt som den ger kniven ett elegant utseende. Knivens blad är tillverkat i satinpolerat rostfritt stål av högsta kvalitet. En Santokukniv är en japansk kockkniv och kan användas till att skära såväl kött som fisk och grönsaker. Det är denna mångsidighet som har gjort santokukniven till den populära kniv den är idag. Denna har även en så kallad olivslipning vilket gör att maten inte fastnar på bladet när du skivar den. Kniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel varmt vatten. Torka sedan av kniven ordentligt och förvara den torrt. Material: C50CrNV15.Bladlängd: 18 cm.Kniven levereras i en exklusiv presentförpackning.
Swing Mandolin Svart
1 099 kr
Mandolin med uppfällbart non-slipställ. Kommer med ett vändbart knivblad – räfflad och rak egg. Lätt att använda. Ställ bara in vilken tjocklek du vill ha, 0,4 mm eller 10 mm.
Jamie Oliver multiskalare Jamie Oliver
219 kr
Populär multiskalare med etui från Jamie Oliver. Multiskalaren har tre utbytbara blad för att passa grönsaker, mjuk frukt och julienne. Ergonomiskt handtag för bekväm användning.Material: Rostfritt stålKan diskas i maskin!
KitchenAid Artisan 125 Svart + Grönsaksskärare 5KSMVSA
5 495 kr
KitchenAid Artisan 125 Svart + Grönsaksskärare med tre olika trummor som enkelt kan bytas. Den exklusiva roterande grönsaksskivaren- och rivaren från KitchenAid ger dig optimalt resultat snabbt och smidigt. Du kan skiva och strimla frukt och grönsaker med både stor och liten diameter, allt från gurka till morötter. Använd grönsaksskäraren till att strimla och hacka råa grönsaker och rotfrukter, ost, olika frukter, nötter och chokladkakor. KitchenAid köksmaskin konstruerades redan 1919 och har blivit en amerikansk ikon. Den stabila maskinen i metall vispar, rör, knådar, blandar och hjälper dig med det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbete. Bunken i rostfritt stål klarar degar med upp till 7,5 dl degvätska. Specifikationer KitchenAid Artisan 125: Antal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år.Medföljande tillbehör: Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Stänkskydd och Flex Flatblandare ingår ej till denna modellen.  Grönsaksskärare:En medelgrov och en grov rivtrumma samt en skärtrumma ingår.   
KNIVSLIP VULKANUS CLASSIC
895 kr
Människan har alltid sökt efter sätt att fullända sina instrument och verktyg. Vare sig det rör sig om sten, brons eller dagens högsta kvalitet av rostfritt stål, har vässade knivar alltid varit ett oumbärligt verktyg. Idag tar VULKANUS® knivslipar denna strävan till den högsta nivån.Från sushiknivar till jakt- och fickknivar – VULKANUS® Classic är gjord av diskmaskinstålig plast. Designen gör det lätt att vässa dina favoritknivar. Allt som krävs är lite koncentration och några enhetliga drag med bladet och din kniv återfår en extremt vass egg utan hack eller repor.Fisk, fågel, kött och grönsaker kommer att leverera bevisen.Slipa och bryn stålknivar på en och samma gång.Ger vassa blad, även för tandade knivar.Enkel att använda, alla klarar av det.Skadar inte knivens blad.Vulkanus knivslip anpassar slipvinkeln efter er kniv.Kan diskas i diskmaskin.
SKÅL MED LOCK CIRQULA 1,25L BLÅ
149 kr
Skål med lock Cirqula 1,25 liter Blå, Nordic BlueRosti Mepal Cirqula skål är en handy-all-round skål, som kan användas till livsmedel både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrovågsugn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Utformningen av skålen gör att den är lätt att stapla, och de tomma skålarna tar därför inte så stor plats i skåpen. Skålens lock har ett transparent fönster, så att man lätt kan se innehållet, och det tättslutande locket gör skålen vattentät. Materialet är PP-plast, ett robust och slagfast material, som håller till det mesta. BPA-fri. Mått: LxBxH: 202x192x7 mm. Lev. artikelnr: 233060
SKÅL MED LOCK CIRQULA 2,25L BLÅ
199 kr
Skål med lock Cirqula 2,25 liter Blå, Nordic BlueRosti Mepal Cirqula skål är en handy-all-round skål, som kan användas till livsmedel både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrovågsugn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Utformningen av skålen gör att den är lätt att stapla, och de tomma skålarna tar därför inte så stor plats i skåpen. Skålens lock har ett transparent fönster, så att man lätt kan se innehållet, och det tättslutande locket gör skålen vattentät. Materialet är PP-plast, ett robust och slagfast material, som håller till det mesta. BPA-fri. Mått: LxBxH: 235x225x88 mm. Lev. artikelnr: 233074
SKÅL MED LOCK CIRQULA 2,25L SVART
199 kr
Skål med lock Cirqula 2,25 liter SvartRosti Mepal Cirqula skål är en handy-all-round skål, som kan användas till livsmedel både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrovågsugn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Utformningen av skålen gör att den är lätt att stapla, och de tomma skålarna tar därför inte så stor plats i skåpen. Skålens lock har ett transparent fönster, så att man lätt kan se innehållet, och det tättslutande locket gör skålen vattentät. Materialet är PP-plast, ett robust och slagfast material, som håller till det mesta. BPA-fri. Mått: LxBxH: 235x225x88 mm. Lev. artikelnr: 233076
SKÅL MED LOCK CIRQULA 2,25L VIT
199 kr
Skål med lock Cirqula 2,25 liter Vit, Nordic WhiteRosti Mepal Cirqula skål är en handy-all-round skål, som kan användas till livsmedel både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrovågsugn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Utformningen av skålen gör att den är lätt att stapla, och de tomma skålarna tar därför inte så stor plats i skåpen. Skålens lock har ett transparent fönster, så att man lätt kan se innehållet, och det tättslutande locket gör skålen vattentät. Materialet är PP-plast, ett robust och slagfast material, som håller till det mesta. BPA-fri. Mått: LxBxH: 235x225x88 mm. Lev. artikelnr: 233075
SKÅL MED LOCK CIRQULA 0,35L BLÅ
79 kr
Skål med lock Cirqula 0,35 liter Blå, Nordic BlueRosti Mepal Cirqula skål är en handy-all-round skål, som kan användas till livsmedel både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrovågsugn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Utformningen av skålen gör att den är lätt att stapla, och de tomma skålarna tar därför inte så stor plats i skåpen. Skålens lock har ett transparent fönster, så att man lätt kan se innehållet, och det tättslutande locket gör skålen vattentät. Materialet är PP-plast, ett robust och slagfast material, som håller till det mesta. BPA-fri. Mått: LxBxH: 135x125x58 mm.Lev. artnr: 233032
Rösle Ostkniv med upphängningsring
279 kr
Kniven med sitt vassa tandade blad skär ost smidigt och snyggt. De stora lufthålen förhindrar skivorna från att fastna på bladet.Material: Rostfritt stål.Total längd: 28 cm.Handtagets längd: 10 cm.Handdisk rekommenderas, då maskindiskmedel sliter på knivens skärpa. Rösle har sedan 1888 arbetat med proffessionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy: Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet.Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
KitchenAid Stavmixer Med tillbehörspaket Rostfritt
1 689 kr
KitchenAid stavmixer rostfritt med ett stort antal tillbehör som underlätter ditt arbete i köket. Med de olika utbytbara blandningsbladen kommer du alltid att ha rätt redskap för en mängd olika arbetsuppgifter. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat. Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt. Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa. Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador.   1,5 meter sladd  Den har utbytbara blandningsbladen i rostfritt stål. En 5-växlad kraftfull motor på 180 W för tyst och exceptionell kontroll med långvarig drift. Ett bekvämt och tåligt handtag med ett mjukt grepp.