Batteri Cocraft LXC PP1820

COCRAFT

Batteri Cocraft LXC PP1820

399 kr

Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/2,0 Ah (laddare säljs separat). Passar samtliga maskiner i LXC-serien.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Clas Ohlson för 399 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt vid köp för över 499 kr
  • Minst 2 års garanti
  • Retur till valfri butik
  • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Batteri Cocraft LXC PP1840
699 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/4,0 Ah (laddare säljs separat). Hög kapacitet för krävande arbetsuppgifter. Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Sticksåg Cocraft LXC JS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. LED-belysning och nyckellöst sågbladsbyte. 5 års garanti.
Cirkelsåg Cocraft LXC CS18
579 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Hårdmetallklinga och sidoanslag ingår. 5 års garanti.
Tigersåg Cocraft LXC RS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 5 års garanti.
Häcksax Cocraft LXC HT18 utan batteri
449 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Passar perfekt för medelstora häckar. Arbetstid 20-35 min (2,0 Ah batteri). Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Grästrimmer Cocraft LXC GT18 utan batteri
329 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 2-handsfattning och teleskopskaft för bästa kontroll och ergonomi. 230 mm klippradie. 5 års garanti.
Arbetslampa Cocraft LXC WL18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Lampa i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Smidig LED-arbetslampa med vinklingsbart lamphus. 5 års garanti.
Borrhammare Cocraft LXC RHD18
599 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Slagborrfunktion med pneumatisk slagmekanism. Två arbetslägen: borrning med eller utan slag. 5 års garanti.
Slipmaskin Cocraft LXC SA18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Slipmaskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig multislip för slipning av detaljer och medelstora ytor. Slipplatta med kardborrefäste. 5 års garanti.
Vinkelslip Cocraft LXC AG18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig vinkelslip för kapning och slipning. Vridbart batterifäste för att enkelt komma åt i trånga utrymmen. 5 års garanti.
Tigersåg Cocraft PRO Edition RT18-PL
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För tuffa projekt i hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 3-stegspendel med snabba snitt. 5 års garanti.
Skruvdragare Cocraft LXC DD18-2
899 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V-litiumjonbatteri och laddare ingår. Kraftfull maskin med nyckellös chuck och växellåda. 5 års garanti. Prisvärd enligt test i Testfakta.
Sticksåg Cocraft PRO Edition JT18-P
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Kraftfull, sladdlös sticksåg i kompakt format. 4 stegspendling - snabb kurvtagning med hög precision. LED-belysning och blåsfunktion. 5 års garanti.
Häcksax Cocraft LXC HT18 med batteri
899 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V litiumjonbatteri och laddare ingår. 51 cm svärd med laserskurna dubbelverkande knivar. Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Slagskruvdragare Cocraft PRO Edition IB18-L
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Högt vridmoment - klarar även tuffa jobb och grova skruvar. Mindre, lättare och starkare än en vanlig skruvdragare. Borstlös motor - längre livslängd och längre gångtid. 5 års garanti.
Batteriladdare Cocraft LXC QC18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Snabbladdare för LXC-systemets batterier. Passar alla LXC-batterier. 5 års garanti.
Sticksåg Bosch PST 18 LI
899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Lätt och kompakt! Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 4-stegspendling - snabbare sågning och bättre kurvtagning. Blåsfunktion för ren såglinje.
Tigersåg Bosch PSA 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Dammsugare Bosch PAS 18V LI
699 kr
Power4All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Toppeffekt med ett enda 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i det nya systemet. Lätt, smidig handdammsugare. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Transparent uppsamlingsbehållare - enkelt att se när det är dags att tömma.
Cirkelsåg Bosch PKS 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kompakt, batteridriven cirkelsåg. Lättanvänd med enkla inställningar av sågdjup och geringsvinklar. Jobba dammfritt - anslutning för dammutsug direkt på sågen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Multislip Bosch PSM 18 LI
849 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull och kompakt slipmaskin för trä och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Multislip som enkelt kommer åt i trånga utrymmen. Tvådelad slipplatta med kardborrefäste och inbyggd dammsugare.
Batteri 2,5 Ah Worx WA3572
499 kr
20 V/2,5 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Batteri 4,0 Ah Worx WA3553
699 kr
20 V/4,0 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Batteri Cocraft PRO Edition
749 kr
Passar till alla Cocraft PRO Edition-maskiner i 36 V-systemet. Komplettera med ett extra batteri så behöver du inte vänta på laddningen.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 299 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. 18 V litiumjonbatteri, laddare och väska medföljer.
Laddare Cocraft HD 10,8-LI
195 kr
Laddare till skruvdragare Cocraft HD 10,8-LI (40-8751). Laddtid för 1,5 Ah batteri 80 min.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2 med borr- och bitssats
1 399 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Väska med skruvdragare, 18 V-batteri, 60 min-laddare m.m. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. Träborrar, hålstensborrar och bits i en praktisk låda - 15 delar.
Laddare Cocraft HD 18-LI
178 kr
Till skruvdragare Cocraft HD 18-LI (JOZ-SP01-1020). Laddtid för 1,5 Ah batteri 1 timme.
Batteri Dewalt XR DCB183
749 kr
18 V/2,0 Ah litiumjonbatteri. Passar alla Dewalt XR li-jon 18 V-maskiner och elverktyg. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 599 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för att klara all borrning och skruvdragning. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår. Jobba effektivt - använd det ena batteriet under tiden som det andra laddas.
Batteri Cocraft PRO Edition
699 kr
Cocraft PRO Edition - för hemmafixare med höga krav. 18 V litiumjonbatteri med batteriindikator. Köp till ett extra batteri till din maskin så kan du jobba utan avbrott.
Batteri Cocraft PRO Edition
399 kr
Cocraft PRO Edition - för hemmafixare med höga krav. 18 V litiumjonbatteri med batteriindikator. Köp till ett extra batteri till din maskin så kan du jobba utan avbrott.
Skruvdragare Bosch PSB 180 LI-15
1 899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Stark maskin med kompakt design och låg vikt. 2-växlad planetväxel för kraftfull skruvdragning och borrning i trä och metall samt slagborrning i tegel. Snabbchuck med Auto Lock - snabba och smidiga verktygsbyten. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår.
Batteri Bosch 18 V 2,5 Ah W-B
699 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Passar alla maskiner i 18 V-systemet Power for All.
Lövblås Cocraft PRO LB36-T
695 kr
Cocraft PRO Edition - verktyg för hemmafixare med höga krav. Med en batteridriven lövblås håller du effektivt och enkelt snyggt i trädgården. Hög blåseffekt - det går lätt att blåsa ihop löv och att blåsa ur buskar. Komplettera med Cocraft PRO Edition 36 V/2,5 Ah-batteri och laddare. 5 års garanti.
Batteri Black & Decker BL1518
799 kr
18 V/1,5 Ah litiumjonbatteri. Passar till många maskiner och elverktyg från Black & Decker. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Lövblås Cocraft PRO Edition LB36-T
1 795 kr
Cocraft PRO Edition - verktyg för hemmafixare med höga krav. Med en batteridriven lövblås håller du effektivt och enkelt snyggt i trädgården. Hög blåseffekt - det går lätt att blåsa ihop löv och att blåsa ur buskar. Levereras med Cocraft PRO Edition 36 V/2,5 Ah-batteri och laddare. 5 års garanti.
Häcksax Bosch 18-500
1 695 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Sladdlös häcksax för snabb och effektiv klippning. Handtaget är justerbart i flera lägen - alltid bra arbetsställning. Snabbkapningsteknik - kvistar och grenar kapas vid första försöket. 18 V litiumjonbatteri med kort laddtid, ingen självurladdning och ingen minneseffekt. Specialtänder framtill på bladet - klarar grenar med upp till 25 mm i diameter.
Laddare med 4,0 Ah batteri FMC694M1-QW Stanley Fatmax
1 299 kr
Laddare med 4,0 Ah batteri.

Egenskaper

• Laddar 4,0 Ah batteri på 120 min
• 1 x 4,0 Ah Li-ion batteri medföljer
• LED-laddningsindikator visar batteristatus

Fakta

Längd (mm): 160
Djup (mm): 65
Spänning (V): 14.4-18
Laddningstid (min): 120
Amp (A): 2
Laddare Stanley FMC692L 14,4-18 V LI
595 kr
Laddare för batteri Stanley FMC585L, FMC685L, FMC687L och FMC688L. LED-indikator visar batteri och laddningsstatus. Laddtid för 1,5 Ah-batteri 40 min, 2,0 Ah-batteri 60 min, 4,0 Ah-batteri 120 min.
Batteri Cocraft 18 V
249 kr
Extra batteri till skruvdragare Cocraft HD 18-LI. Köp till ett extra batteri så kan du arbeta effektivt utan avbrott för laddning.
Batteri Cocraft 12 V
249 kr
Extra litiumjonbatteri till skruvdragare HDE 12-LI.
Grästrimmer Bosch 18-260 18 V
1 295 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Innovativt knivsystem med effektivitet och precision. Ställbart teleskophandtag och ergonomiskt stödhandtag. Enkelt knivbyte utan verktyg. Höjdjustering och byte till kantklippning - ställ in med ett klick.
Högtrycksspruta Worx WG629E.9
999 kr
Batteridriven tvättspruta - behöver inte anslutas till vatten- eller elnät. Effekten får du från ett 20 V-batteri och vattnet från en vattentunna etc. Praktisk när du ska tvätta båten, vattna i trädgården etc. 20 V litiumjonbatteri och 60 min-laddare säljs separat.
Laddstation och batteri till Kärcher fönstertvätt WV 5
599 kr
Komplettera din fönstertvätt med extra batteri och laddare. Smart - längre drifttid utan onödiga stopp. Passar till Kärchers fönstertvätt WV 5.
Laddpaket för GoPro 4. Laddare och batteri för GoPro
399,90 kr
Paket med laddare och ersättningsbatteri för GoPro. Batterityp Li-ion. Spänning 3,7 V. Kapacitet 1160 mAh. Levereras med laddare för bil 12 V och hem 230 V samt två batterier som passar Hero 4.
Batteriset 18v 2 st 2,5ah batterier + laddare Bosch Power4all
1 315 kr
Startkit, passar alla 18 volt Power for all elverktyg från gröna Bosch. Setet innehåller 2 st batteri och 1 st laddare. Den perfekta starten!
Grästrimmer Stihl FSA 85 Pro-Line, 36 V
2 590 kr
Stihl FSA 85 är en effektstark och tyst batteritrimmer i Pro-serien med extra starkt Lithium-Ion batteri och en innovativ EC-motor med mycket högt effektuttag och lång körtid. Grästrimmern är perfekt för finputsning och kanttrimning i ljudkänsliga områden som till exempel parker och kyrkogårdar. Grästrimmern säljs utan batteri och laddare.     
ALLOC Power USB HUB Powerbank med laddare och batteri, 5000mAh, 4x USB
269 kr
ALLOC Power USB HUB Powerbank med laddare och batteri, 5000mAh, 4x USB, 1x Micro USB, vit PowerUSB gör det möjligt att överföra data och ladda upp till 4 enheter på samma gång
Laddpaket för GoPro 3. Laddare och batteri för GoPro
399,90 kr
Paket med laddare och ersättningsbatteri för GoPro. Batterityp Li-ion. Spänning 3,7 V. Kapacitet 1200 mAh. Levereras med laddare för bil 12 V och hem 230 V samt två batterier som passar Hero 3 och Hero 3.
Laddare till Kärcher Fönstertvätt
199 kr
Laddare till Kärchers fönstertvättar.

Specifikationer

Mått (L x B x H) (mm) 85 x 35 x 120

Kompatibla maskiner
WV 2 Plus
WV 2 Premium
WV 5 Plus
WV 5 Premium
USB laddare BDCU15AN-XJ Black & Decker
299 kr
Använd ditt 8V batteri som bärbar laddare med denna USB laddare.

Egenskaper

• Sladdlös frihet. Del av 18V Lithium-Ion Systemet.
• 2 x USB utlopp ger möjlighet till laddning av elektroniska föremål
• 1.5A max ström delas mellan båda utloppen
• Ljus och synlig laddningsindikator

Standardutrustning

• 18V USB Laddare

Fakta

Spänning: 18 V
2-års garanti
Trådlös Qi-laddare med ställ. Qi-laddare
499,90 kr
Trådlös laddare med ställ för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion max. 9 W. Laddaren har två spolar vilket gör att mobilen kan placeras både vertikalt och horisontellt. Levereras med 1,5 m Micro-USB-kabel för laddning. Kopplas till USB-laddare.
Batteri och laddare iRobot Braava Jet 240
695 kr
Till robotgolvmopp iRobot Braava Jet 240. Innehåller: Laddare 4467630 Input: AC 100-240 V ~ 50-60 Hz 0,15 A. Output: DC 4,15 V, 1,0 A. Laddtid: 2 timmar. Batteri 4446040 3,6 V/1950 mAh. Li-Ion.
Snöskyffel Cocraft PRO S36-B
1 395 kr
Komplettera med batteri och laddare. Skotta snö utan tunga lyft - spara på ryggen. Batteridriven snöskyffel som kastar iväg snön upp till 4 meter. Teleskopskaft för bekväm arbetsställning. Den borstlösa motorn ger längre motorlivslängd och gångtid. 5 års garanti.
Häcksax Ryobi One+ OHT1845 18 V, exkl. batteri
999 kr
OHT1845 är en lätthanterlig häcksax i Ryobis One+ system med ett 45 cm långt laserskuret och diamantslipat svärd med en grenkapacitet på upp till 18 mm. Häcksaxen har automatisk broms av knivarna och gummerat grepp för bästa komfort. Häcksaxen säljs utan batteri och laddare.
Batteri Ryobi One+ RB18L50 5,0 Ah, 18 V
1 199 kr
Lithium+ 18V-batteri 5,0 Ah som är kompatibelt med alla Ryobimaskiner i One Plus-systemet (även äldre modeller). Laddas i Ryobi 18V-laddare. Laddare medföljer ej.   Paketpris! Spara 300:- Köp Multiverktyg, Batteri och Batteriladdare från Ryobi för 2517:- (ord. pris 2817:-) Gör såhär: 1. Lägg Multiverktyg Ryobi One+ RMT1801M, 18 V i varukorgen 2. Lägg Batteriladdare Ryobi One+ RC18120, 18 V i varukogen 3. Lägg Batteri Ryobi One+ RB18L50 5,0 Ah, 18 V i varukorgen Klart!
Verktygspaket Bosch Power for ALL 18 V
2 995 kr
18 V verktygsset med maskiner, batterier och laddare. Skruvdragare PSR 1800 LI-2, cirkelsåg PKS 18 LI och sticksåg PST 18 LI. 2 st. 18 V/1,5 Ah litiumjonbatterier och laddare. Allt i en rejäl och praktisk förvaringsväska.
Adapter Stihl Batteri AP Pro-Line 36V
540 kr
För energiöverföring från ett AP- eller AR-batteri till en batterimaskin. Adaptern används tillsammans med hölster AP för maskiner med batterifack. 
Arbetslampa Worx WX026.9
799 kr
Batteridriven LED-lampa som är smidig att ta med när du snickrar, mekar etc. Stadigt stativ som är lätt att placera där du behöver extra ljus. Försedd med en smart väggkrok. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Tigersåg Dewalt XR DCS380N
1 999 kr
Maskin i XR-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För sågning i trä, plast och metall. Kraftfull, fläktkyld motor med utbytbara kolborstar ger snabb kapning. Variabel hastighet och elektronisk motorbroms ger snabba, kontrollerade snitt och större säkerhet.
Torr- och våtsugare Dewalt DCV582
2 299 kr
Kompakt, effektiv torr- och våtdammsugare. Hög flexibilitet - kan drivas med sladd via 230 V eller med 14,4/18 V XR litiumjonbatteri. Tvättbart, högeffektivt HEPA-filter. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sladdlös häcksax Black & Decker GTC1843LB
1 299 kr
GTC1843LB är en sladdlös elektrisk häcksax med teleskopskaft som gör det möjligt att klippa även höga häckar från marken. Klipphuvudet är vinklingsbart 180 grader och kan låsas i 5 olika lägen. Diamantslipade, dubbelverkande knivar ger renare snitt och mindre vibrationer. Gångtid upp till 50 minuter per laddning.

Utan batteri och laddare

GTC1843LB säljs utan batteri och laddare och är tänkt för den som redan har ett elverktyg från Black & Decker med 18 V Litium-Ion-batteri eftersom batterierna passar i alla Black & Deckers elverktyg avsedda för 18 V Lithium-Ion-batterier. Motsvarande modell komplett med batteri och laddare heter GTC1843L. Batteriet är 1,5Ah

Bekvämlighet

Sladdlöshet ger större rörelsefrihet. Teleskopskaftet ger en total längd på ca 2 m och en räckvidd på ca 3,5 m. Perfekt för snabb och effektiv trimning av höga häckar. Greppvänligt handtag. Häcksaxen är isärtagbar för enklare hantering och förvaring.

Alltid klar att användas

Lithium Ion-batterisystem laddar snabbt och har ingen självurladdning. Häcksaxen är alltid klar för klippning.

Tekniska data

Spänning: 18V
Batteri: Lithium-Ion
Totallängd skaft: 1,98 m
Svärdlängd: 43 cm
Tandavstånd: 12 mm
Knivrörelse: dubbelverkande
Knivbroms: <1,0 sek
Slagtal: 1400/min
Svärdskydd: ja
Vridbart huvud: 5 positioner
Vikt: 3,2 kg
Arbetslampa Dewalt DCL043
1 249 kr
LED-lampa med 120-1000 lm och räckvidd upp till 400 m. Upp till 10 timmars batteritid. Praktisk upphängningskrok. 18 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Dubbel-laddare för kamerabatteri. Universalladdare för kamerabatterier
599 kr
Laddare för två Li-ion-batterier till digital- och videokameror. Med hjälp av utbytbara laddplattor anpassas laddaren till batterierna som ska laddas. Kan användas i både hem 100-240 V och bil. USB-port 2 A tillåter samtidig laddning av t.ex. en surfplatta. Display indikerar laddningsstatus för respektive batteri. Laddningstid 2-7 h beroende på batteri. Levereras med C5-apparatkabel, 1224 V-adapter för bil och två valfria laddplattor.
Batteri Stihl AK 20
1 185 kr
Kompakt Lithium-Ion batteri till maskiner från Stihl. Ingår i BatteriSystem Compact med en batterispänning på 36 V och en effekt på 118 Wh. 
Batteri Stihl AK 10
773 kr
Kompakt Lithium-Ion batteri till maskiner från Stihl. Ingår i BatteriSystem Compact med en batterispänning på 36 V och en effekt på 59 Wh. 
Handlampa Ryobi One+ RFL180M, 18V
114,50 kr
18V handlampa från Ryobi med en imponerande ljusstyrka på 4 000 lux trots sina kompakta mått. Handlampan är en del av One+ serien och har ett justerbart huvud för perfekt belysning i alla vinklar. Säljs exklusive batteri och laddare.
Spikpistol Dewalt XR DCN692N
4 999 kr
Maskin i XR-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Sladdlös proffsmaskin som gör ditt jobb enklare. Kompakt design och låg ljud- och vibrationsnivå - bekväm att använda. Välj mellan enkelskottsavfyrning och serieskottsavfyrning - anpassa beroende på projekt. Mekanisk slagmekanism ger jämn prestanda.
Fönstertvätt WV1 Plus
769 kr

Batteridriven fönstertvätt med sugfunktion som suger upp smuts- och överskottsvatten.


- Laddningsbart Li-ion batteri
- Fast monterat sugmunstycke
- Räcker till ca 18 fönster (55m2/laddning)
- Sprayflaska med mikrofiberduk
- Laddare
- Tvättmedel, koncentrat, 20 ml


Inkluderade tillbehör:  
- Batteri och laddare
- Sprayflaska med mikrofiberduk
-  Fönstertvättmedel, koncentrat 20 ml

Fönstertvätt Kärcher WV1 Plus
599 kr
Batteridriven fönstertvätt med sugfunktion som suger upp smuts- och överskottsvatten.

- Laddningsbart Li-ion batteri
- Fast monterat sugmunstycke
- Räcker till ca 18 fönster (55m2/laddning)
- Sprayflaska med mikrofiberduk
- Laddare
- Tvättmedel, koncentrat, 20 ml

Inkluderade tillbehör:

- Batteri och laddare
- Sprayflaska med mikrofiberduk
- Fönstertvättmedel, koncentrat 20 ml
Gräs- och Häcktrimmer Ryobi One+ OGS1822, 18V
799 kr
En 2-i-1-maskin i serien One+ från Ryobi som du både kan trimma och klippa med. En verktygslös låsmekanism gör att bladbytet från busktrimmer till gräskantsax går smidigt och enkelt. Säljs exklusive batteri och laddare.
Kapmaskin Stihl TSA 230 Pro-Line, 36 V
4 990 kr
Stihl TSA 230 är en kompakt, lätthanterlig batterikapmaskin i Pro-serien med 230 mm kapskiva för skär med ett djup på upp till 70 mm. Kapmaskinen har inga störande kablar och är en flexibel maskin för både inom- och utomhusmiljöer. Kapmaskinen säljs utan batteri och laddare. 
Motorsåg Stihl MSA 160 C-BQ Pro-Line, 36 V
3 190 kr
Batterimotorsåg MSA 160 C-BQ från Stihl i Pro-serien är ett riktigt kraftpaket i 36 V-klassen. Motorsågen är utrustad med en lågvibrerande 1/4" PM3 sågkedja med låg kasttendens och ett 30 cm långt svärd som tar grenar och trädstammar med en diameter på upp till 20 cm. Motorsågen säljs utan batteri och laddare. 
Ankarsrum Assistent Original Degkrok Ny
410 kr
Degkrok som passar till Ankarsrum Assistenten, detta är ett tillbehör som alltid medföljer de nya maskinerna, vill man komplettera med en till en äldre maskin är det viktigt att det blir rätt krok. Den nya degkroken passar till maskiner med två infästningshål och den äldre degkroken passar till de maskiner med ett infästningshål, på den äldre maskinens degkrok sitter en extrahållare för degkniven.Äldre degkrok passar assistent N4 -N24.Ny degkrok passar maskin N25 och framåt.
Multisåg Worx WX 550.9
999 kr
Fungerar som både sticksåg och tigersåg. Enkelt att byta funktion - byt sågblad och ändra riktningen. Perfekt till figursågning, grovsågning vid renovering m.m. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Ankarsrum Assistent Original Degkrok Äldre
410 kr
Degkrok som passar till Ankarsrum Assistenten, detta är ett tillbehör som alltid medföljer de nya maskinerna, vill man komplettera med en till en äldre maskin är det viktigt att det blir rätt krok. Den nya degkroken passar till maskiner med två infästningshål och den äldre degkroken passar till de maskiner med ett infästningshål, på den äldre makinens degkrok sitter en extrahållare för degkniven.Äldre degkrok passar assistent N4 -N24.Ny degkrok passar maskin N25.
Laddare Cotech 14,4 V LI
198 kr
Laddare till skruvdragare Cotech 40-7974 (DJC-119A-SZ20-144). Laddtid för 1,3 Ah batteri 1 timme.
Batterisåg Stihl MSA 200 C-BQ, 36 V
3 690 kr
Ett riktigt kraftpaket med förstklassig skäreffekt i Stihls sortiment med batterisågar i PRO-serien. Med sina 36 V är den en idealisk hjälpreda när det ska sågas ved, arbetas i trädgården, vid byggarbeten eller jobb inomhus. Sågen säljs exklusive batteri och laddare.
Batteri 18V, 2.0Ah
1 069 kr

18V 2.0Ah Li-ion batteri. Passar till alla Black & Decker 18V elverktyg


- Spänning 18 V
- Batteri  2 Ah
- Maximal batterikapacitet 


 

Samsung Trådlös Qi-snabbladdare. Trådlös laddning för mobiler med Qi
499,90 kr
Trådlös och extra snabb laddare för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion. Anslutning Micro-USB kabel medföljer ej. Kopplas till USB-laddare. För trådlös snabbladdning krävs en Quick Charge-laddare, t.ex. 97431. Mått Ø102x21 mm.
Trådkassett Cocraft
89,90 kr
Extra trimmerlina. Trådlängd 6 m. Passar till Cocraft grästrimmer 31-8730.
Slagskruvdragare Dewalt DCF887N
1 899 kr
Kompakt och stark maskin. 3 hastigheter för maximal kontroll vid all användning. LED-belysning. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sopmaskin Stihl KGA 770 Pro-Line, 36 V
9 490 kr
Stihl KGA 770 är en mycket effektiv och praktisk batteridriven sopmaskin i Pro-serien för hårda ytor upp till 2000 m2. De batteridrivna borstarna och sopvalsen gör att det krävs näst intill ingen kraft för att köra maskinen. Sopmaskinen säljs utan batteri och laddare. 
Lövblås Stihl BGA 85 Pro-Line, 36 V
2 790 kr
Stihl BGA 85 är en effektstark och innovativ batteriblås i Pro-serien perfekt för alla uppgifter kring huset, garaget, i trädgården och i bullerkänsliga områden. Denna tysta och starka lövblås är lätt att köra, behöver ingen sladd och har inga utsläpp. Lövblåsen säljs utan batteri och laddare. 
Multiverktyg Worx WX678.9
999 kr
Såga, kapa och slipa med en och samma maskin. Verktygsfäste Universal Fit - använd tillbehör oavsett fabrikat eller inköpsår. LED-belysning som ger bra sikt över arbetet. Levereras med 39 tillbehör. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Stånghäcksax Stihl HLA 85 Pro-Line, 36 V
4 990 kr
HLA 85 från Stihl är en professionell batteristånghäcksax i Pro-serien med extremt stor räckvidd, riggröret kan dras till en längd på hela 3,30 meter. Knivbalken kan ställas in mellan -45° upp till 70° och häcksaxen är perfekt för höga, breda eller mycket lågväxande häckar. Häcksaxen säljs utan batteri och laddare. 
Snöslunga Stiga ST 4851
2 232 kr
Stiga ST 4851 AE är en batteridriven snöslunga, vilket är ett prisvärt och lätthanterligt alternativ till bensindrivna snöslungor. OBS! 48V lithium jon-batteri och laddare säljs separat.
Batteri Stiga SBT 2580 AE- 2,5 AH, 80 V
2 150 kr
Stiga SBT 2580 AE är ett litet men kraftfullt batteri med hög prestanda i minimal storlek. Det kompakta batteriet med en kapacitet på 2,5 Ah gör det tack vare sin storlek och vikt möjligt att arbeta bekvämt med alla handhållna 80 V maskiner.
Skruvdragare Worx WX372.9
999 kr
Stark 20 V-maskin till små och stora projekt. 13 mm snabbchuck. Växellåda, ställbart moment i 22 steg och borrläge - stort användningsområde. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Skruvdragare Worx WX166.9
799 kr
Lätt och bekväm maskin till små och stora projekt. Växellåda, ställbart moment i 15 steg och borrläge - stort användningsområde. LED-belysningen ger bra sikt över arbetet. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI Compact Professional
2 195 kr
Den kompakta, sladdlösa 18 V-proffsborrhammaren. Pneumatisk slaggenerator - för hål upp till Ø 12 mm i betong. Nyckellöst SDS-plus-fäste gör det enkelt att byta tillbehör. Inbyggd LED-belysning som lyser upp arbetsplatsen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Linocell Trådlös Qi-snabbladdare Vit. Trådlös laddning för mobiler med Qi
299,90 kr
Trådlös och extra snabb laddare för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion. Laddning indikeras med lysdiod på laddningsplattans framsida. Anslutning Micro-USB 1,5 m kabel medföljer. Kopplas till USB-laddare 2 A för upp till 5 W laddning. För snabbladdning upp till 9 W krävs en Quick Charge-laddare, t.ex. 97431. Mått 66x11x66 mm.
Sekatör Stihl ASA 85 Pro-Line, 36 V
17 900 kr
Stihl ASA 85 är en kraftfull batteridriven sekatör i Pro-serien med elektroniskt justerbar klingöppning i fyra steg. Sekatören klarar grova grenar upp till 45 mm och är perfekt för beskärning på kommunala grönytor, i fruktträdgårdar och plantskolor. Sekatören säljs utan batteri och laddare.
Rör/Lans Cocraft
125 kr
Till terass/plattvätt Cocraft. Passar till Cocrafts högtryckstvättar HHR 135 och PRO HR150-1.
Panasonic Smart Home Backup-batteri. Backup-batteri
390 kr
Backup-batteri för hubben i Panasonic Smart Home-system 50020. Larmar vid strömavbrott. Kan även användas till inomhuskameran 50023 samt utomhuskameran 50024. Har en driftstid på ca 1,5 h.
Linocell Trådlös Qi-snabbladdare Svart. Trådlös laddning för mobiler med Qi
299,90 kr
Trådlös och extra snabb laddare för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion. Laddning indikeras med lysdiod på laddningsplattans framsida. Anslutning Micro-USB 1,5 m kabel medföljer. Kopplas till USB-laddare 2 A för upp till 5 W laddning. För snabbladdning upp till 9 W krävs en Quick Charge-laddare, t.ex. 97431. Mått 66x11x66 mm.
Högtrycksspruta Worx WG629E
1 699 kr
Batteridriven tvättspruta - behöver inte anslutas till vatten- eller elnät. Effekten får du från ett 20 V-batteri och vattnet från en vattentunna etc. Praktisk när du ska tvätta båten, vattna i trädgården etc. 20 V/2,0 Ah litiumjonbatteri och laddare ingår.
Batteriladdare 9 V med batteri
199 kr
Laddare för två 9 V-batterier. 1 st. laddbart 9 V Ready to Use-batteri ingår!
Batteri 2.0Ah Li-ion BL2018-XJ Black & Decker
899 kr
18V Li-ion batteri som passar till alla Black & Decker 18V elverktyg.

Standardutrustning

• 18V 2.0Ah Li-ion batteri

Fakta

Spänning: 18 V
Batteri: 2 Ah
2-års garanti