Bajspåse Dogman Professional knythandtag, 60-pack

Dogman

Bajspåse Dogman Professional knythandtag, 60-pack

29 kr

Dogmans extra tjocka bajspåsar har praktiska knythandtag och är tillverkade av miljövänlig polyeten. Påsarna säljs i 60-pack.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 29 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Bajspåse Dogman Professional knythandtag, 120-pack
49 kr
Dogmans extra tjocka bajspåsar har praktiska knythandtag och är tillverkade av miljövänlig polyeten. Säljs i 120-pack.
Bajspåse Dogman, 50-pack
24 kr
Extra tjocka hundbajspåsar från Dogman. Påsarna är tillverkade i polyeten som enbart ger koldioxid och vatten vid förbränning. Ett smidigt och miljövänligt val!
Bajspåse med knyt 60-pack, orange
29 kr
Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag. Säljs i 60-pack.
Bajspåse med knyt 60-pack, lime
29 kr
Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag. Säljs i 60-pack.
Bajspåse med knyt 60-pack, rosa
29 kr
Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag. Säljs i 60-pack.
Bajspåse med knyt 60-pack, blå
29 kr
Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag. Säljs i 60-pack.
Bajspåse med knyt 60-pack, röd
29 kr
Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag. Säljs i 60-pack.
Avfallspåsar med knythandtag
19,90 kr
Enkel hantering med knythandtag.  25-pack.
Bajspåse Dogman Refill, 3-pack
19,50 kr
Svarta bajspåsar från Dogman som passar till bland annat Flexis Multibox. En rulle består av 20 stycken svarta påsar.
Hundbajspåsar med handtag 64-pack
39,90 kr
De här hundpåsarna är biologiskt nedbrytbara. Knythandtag - påsarna är enkla att försluta. 4 små rullar som är smidiga att ta med. En av många produkter som gör resan mot hållbarheten.clasohlson.se möjlig. Godkända enligt EN 13432.
Fryspåsar, 100-pack
49 kr
Transparenta tjocka fryspåsar i återvinningsbar LD-polyeten som är livsmedelsgodkänd. Påsarna har praktiska sidoinvik. Finns i tre olika storlekar.
Fryspåsar, 100-pack
89 kr
Transparenta tjocka fryspåsar i återvinningsbar LD-polyeten som är livsmedelsgodkänd. Påsarna har praktiska sidoinvik. Finns i tre olika storlekar.
Fryspåsar, 100-pack
69 kr
Transparenta tjocka fryspåsar i återvinningsbar LD-polyeten som är livsmedelsgodkänd. Påsarna har praktiska sidoinvik. Finns i tre olika storlekar.
Sopsäck med knythandtag 125 liter 10st/rulle - Svart
49 kr
125 liter sopsäck med knythandtag. 10 st per rulle. Tillverkad av återvunnen plast.
SICO 25x35 cm Kokbara Påsar Vakuumpaketering 50 st
269 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. De kokbara påsarna kan användas upp till 140 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 25 x 35 cm. 
SICO 30x40 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
349 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 30 x 40 cm. 
SICO 16x25 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
135 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 16 x 25 cm.
SICO 20x30 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
125 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 20 x 30 cm. 
SICO 25x35 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
269 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 25 x 35 cm. 
SICO 13x23 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
89 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 13 x 23 cm. 
SICO 20x30 cm Kokbara Påsar Vakuumpaketering 50 st
189 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. De kokbara påsarna kan användas upp till 140 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 20 x 30 cm. 
Hundgodis Dogman Professional Strips, 500 g
64 kr
Dogman Professional Strips är praktiska belöningsbitar som din hund kommer att älska. Bitarna är förpackade i smidig plasthink och har en förträfflig viltsmak.
Hundgodis Dogman Professional Miniben, 500 g
64 kr
Dogman Professional Miniben är praktiska belöningsbitar som din hund kommer att älska. Bitarna är förpackade i smidig plasthink och har en förträfflig smak av oxkött.
Hundgodis Dogman Professional Minihjärtan, 500 g
64 kr
Dogman Professional Minihjärtan är praktiska belöningsbitar som din hund kommer att älska. Bitarna är förpackade i en smidig plasthink och har en förträfflig smak av oxkött.
Hundtugg Dogman Tuggrulle, 3-pack
35 kr
Smakrika tugrullar från Dogman. Tuggrullarna består av kycklingkött och kommer i 3-pack (10 cm x 3). Smakfullt och härligt tuggmotstånd för din hund! 
Engångsskoskydd
49,90 kr
Med skoskydd kan du behålla skorna på. Tillverkade av kraftig polyeten. Räcker länge, säljs i 100-pack.
Hundtugg Dogman ändlös Korv med vom
7 kr
Dogmans populära korvar för hundar, med smak av vom. Säljs styckvis.  
Långa melaminskedar, 6-pack Rice
49 kr
Praktiska långa skedar i olika färger från Rice. Skedarna är tillverkade av melamin vilket gör dem extra slittåliga. Material: MelaminLängd: 19 cmSkedarna kan diskas i maskin!Levereras i 6-pack!
Barnvante G1880 svart, 2-pack
29,90 kr
Tunna och smidiga svarta fingervantar för barn. Vantarna säljs i praktiska 2-pack.
Hundtugg Dogman ändlös Korv med biff
7 kr
Dogmans populära korvar för hundar, med smak av biff. Säljs styckvis.
Etiketter Nelson Garden trä, 24-pack
19,90 kr
Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga i krukor och trädgårdsland. Säljs i 24-pack.
SICO 30x40 cm Kokbara Påsar Vakuumpaketering 50 st
429 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. De kokbara påsarna kan användas upp till 140 grader.Mått: 30 x 40 cm. 
Tuggrulle Dogman Professional, laxfylld
15 kr
Dogman Professional Tuggrulle är en laxfylld tuggrulle tillverkad av torkad råhud. Tuggrullen från Dogman har låg fetthalt och brukar uppskattas av alla sorters hundar.
Tuggrulle Dogman Professional, vomfylld
15 kr
Dogman Professional Tuggrulle är en vomfylld tuggrulle tillverkad av torkad råhud. Tuggrullen från Dogman har låg fetthalt och brukar uppskattas av alla sorters hundar.
Sticketiketter i trä Nelson Garden, 10-pack
29,90 kr
Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga i till exempel mindre krukor. Säljs i 10-pack.
Kattgodis Dogman Lax/Forell Sticks, 3-pack
13 kr
Läckert kattgodis från Dogman i form av stick med smak av lax och forell. Ge dem som belöning eller när du vill bjuda din katt på något extra gott.
Vakuumpåsar Påsrulle 3m/22cm 2-pack
169 kr
Påsrulle till OBH Nordica Food Sealer modell 7949, 7950, 7951 och 7963. Anpassa storlek på dina vakuumpåsar så att du får plats med hur mycket mat som du vill. Påsarna kan återanvändas, tål diskmaskin, användas i mikrovågsugn och i sjudande vatten – utmärkt för uppvärmning av mat. Säljs i 2-pack.
Vakuumpåsar Påsrulle 3m/28cm 2-pack
169 kr
Påsrulle till OBH Nordica Food Sealer modell 7949, 7950, 7951 och 7963. Anpassa storlek på dina vakuumpåsar så att du får plats med hur mycket mat som du vill. Påsarna kan återanvändas, tål diskmaskin, användas i mikrovågsugn och i sjudande vatten – utmärkt för uppvärmning av mat. Säljs i 2-pack.
Barnvante G1880 rosa, 2-pack
29,90 kr
Tunna och smidiga rosa fingervantar för barn. Vantarna säljs i praktiska 2-pack.
Fästingplockare Active Canis, 2-pack
49 kr
Praktiska och lättanvända fästingplockare i två olika storlekar. Säljs i 2-pack.
Gummiband, 500-pack
29,90 kr
Små praktiska gummiband som passar perfekt att använda när du ska fläta hästens man. Säljs i 500-pack.
Gummiband, 500-pack
29,90 kr
Små praktiska gummiband som passar perfekt att använda när du ska fläta hästens man. Säljs i 500-pack.
Hundhalsband Dogman Reflex, Svart, L
77,50 kr
Rok Straps från Dogman är ett innovativt halsband som passar perfekt tillsammans med Dogmans hundkoppel i samma serie. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt naturgummi, klädda med ett skyddande lager polyester som står emot vassa tänder.
Sticketiketter Nelson Garden, 40-pack
39,90 kr
Praktiska och gulliga plastetiketter i fyra olika färger. Tryck ner etiketterna i dina krukor för att lättare hålla koll på vad som odlas i vilken kruka. Säljs i 40-pack.
Dyna Dogman Professional
419 kr
En mysig och fin dyna som passar perfekt till Dogman Professional stålburar. Finns i olika mått.
Dyna Dogman Professional
259 kr
En mysig och fin dyna som passar perfekt till Dogman Professional stålburar. Finns i olika mått.
Sopsäck Papper 125 L, 4-pack
59 kr
Ett 4-pack med praktiska sopsäckar tillverkade av 2-bladigt våtstarkt kraftpapper. Papperssopsäcken är ett hållbart miljövänligt och hygieniskt engångsemballage och är en bra lösning på många avfallsproblem. Säckarna rymmer 125 liter.  
Shotglas - Dödskallar (4-pack), Klar
89 kr
Shotta ur dödskalleglas!Kicka igång festen med att shotta tequila i dessa döcoola shotglas! Shotglasen är tillverkade i tjockt glas och är formade som dödskallar. Tål rejäla skålar med andra ord!Glasen rymmer ca 4 cl sprit och säljs i 4-pack.Hitta fler roliga festprylar här!Säljs i 4-pack.Rymmer: ca 4 cl.Mått: Ø 2 cm x 6 cm.Material: Glas.Tål maskindisk.Kommer från Kikkerland.
Kattgodis Dogman Kyckling/Lever Sticks, 3-pack
13 kr
Läckert kattgodis från Dogman i form av sticks med smak av kyckling och lever. Ge dem som belöning eller när du vill bjuda din katt på något extra gott.
Skalpellblad Nr 24 Sterila, 100-pack
280 kr
Sterilförpackade skalpellblad tillverkade i rostfritt material av hög kvalitet. Säljs i 100-pack.
Koziol teskedar - Happy Spoons (4-pack), Kaniner
79 kr
Glada små skedar till dessert och kaffe! Färgglada skedar som kan användas som teskedar eller dessertskedar. Skedarna säljs i 4-pack, är tillverkade i matsäker plast och säljs i två olika set med katter eller kaniner som dekor. Perfekt till kalas och picknick! • Produktnamn: Happy Spoons Kitty / Bunny. • Mått: ca 1 x 3 x 16 cm. • Material: Melamin- och BPA-fri plast. • Tål diskmaskin. • Säljs i 4-pack. • Kommer från Koziol.
Koziol teskedar - Happy Spoons (4-pack), Katter
79 kr
Glada små skedar till dessert och kaffe! Färgglada skedar som kan användas som teskedar eller dessertskedar. Skedarna säljs i 4-pack, är tillverkade i matsäker plast och säljs i två olika set med katter eller kaniner som dekor. Perfekt till kalas och picknick! • Produktnamn: Happy Spoons Kitty / Bunny. • Mått: ca 1 x 3 x 16 cm. • Material: Melamin- och BPA-fri plast. • Tål diskmaskin. • Säljs i 4-pack. • Kommer från Koziol.
Hundtugg Dogman Tuggpinnar, 100-pack
79 kr
Hundtugg av råhud med naturlig smak från Dogman. Naturligt godis för att tillgodose hundens tuggbehov. 
Tuggpinnar Dogman Anka, 25-pack
119 kr
Dogman Tuggpinnar av oxhud är inlindade i smakrikt torkat ankkött. Ett naturligt godis för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov.
Tuggpinnar Dogman Kyckling, 30-pack
99 kr
Dogman Tuggpinnar av oxhud är inlindade i smakrikt torkat kycklingkött. Ett naturligt godis för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. 
Hundtugg Dogman Tuggben pressad vit, 5-pack
199 kr
Smaskigt och tillfredsställande tuggben från Dogman.
Hundtugg Dogman Tuggpinnar, 100-pack
159 kr
Ca 12,5 cm långa tuggpinnar från Dogman. Naturligt godis för att tillgodose hundens tuggbehov. Det perfekta sättet att förena nytta med nöje!
Hundtugg Dogman Tuggpinnar, 100-pack
169 kr
Dogman Tuggpinnar är ett naturligt hundgodis för att tillgodose hundens tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.
Tuggben Dogman pressat, 10-pack
99 kr
Smaskigt och tandstärkande tuggben från Dogman.
BBQ Grillspett 28 cm 4-pack
129 kr
Grillspett från Bercato, tillverkade av rostfritt stål och handtag i acaciaträ. Grillspetten med många piggar på sidorna vilket ger plats för fler godsaker på spetten. Säljs i 4-pack.
BARBEQUE BAG LOTUSGRILL 8-PACK
99 kr
Barbeque Bag Lotusgrill 8-PackBarbequepåsarna från LotusGrill kan användas både i ugn och på grill och fyller flera funktioner. Med påsarna kan du tillaga ingredienser utan direkt kontakt med eld och värme samtidigt som eventuella kryddor och marinad ger mesta möjliga smak då maten får tillagas instängd. Passar även perfekt då du vill grilla grönsaker, ost och annat som enkelt faller mellan gallret annars. Grillpåsarna säljs i 8-pack.Lev. artikelnr: GB-AL-MEAN: 4260023017010
Reservlampa Elflugan 5-pack
105 kr
Extra glödlampor till Marie Ljunggren och Kina Strandbergs elljusstake Elflugan. Säljs i 5-pack.
Clown Guld Champagne 22 cl 2-pack
1 999 kr
Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv. Säljs i 2-pack.
Arbetssocka G1880 Herr Premium, 2-Pack
99,90 kr
Kraftig, varm och slitstark arbetsocka med förstärkt sula för extra slitstyrka. En året runt socka som minimerar skav. Säljs i ett praktiskt 2-pack.
Hundtugg Dogman Nötrulle, 45 cm
30 kr
Liten nöthudsrulle för hund. Dogmans smakrika naturtugg är tillverkade av råvaror från nöt, gris, lamm eller fågel. Tuggen är helt utan tillsatser och har omsorgsfullt lufttorkats för att smak och doft ska bevaras. Ge det som godis, belöning eller som ett snacks mellan målen.
Zippåse 0,95 L 26-pack
229 kr
Zippåsar från FoodSaver. Påsarna är speciellt utformade för enkel påfyllning. Få ett försprång till middagen genom att förbereda dina påsar i förväg . Fyll bara påsen, krydda, vakuumförpacka, förvara i frysen eller kylskåp och kör i mikrovågsugnen när det behövs. FoodSaver påsarna bevarar, skyddar och förhindrar frysbränna. Flerskiktig uppbyggnad hindrar fukt och syre att komma in och gör påsarna starka nog att användas i mikrovågsugn. Förpackningen innehåller 26 st påsar.
Nitrilhandske Tegera 848 Lång, 100-pack
199 kr
Extra lång engångshandske i 0,12 mm tjock nitril som är acceleratorfri, latexfri och puderfri. Handskarna är perfekta för precisionsarbeten och säljs i 100-pack. Cat. III.
Nitrilhandske Tegera 848 Lång, 100-pack
199 kr
Extra lång engångshandske i 0,12 mm tjock nitril som är acceleratorfri, latexfri och puderfri. Handskarna är perfekta för precisionsarbeten och säljs i 100-pack. Cat. III.
Nitrilhandske Tegera 848 Lång, 100-pack
199 kr
Extra lång engångshandske i 0,12 mm tjock nitril som är acceleratorfri, latexfri och puderfri. Handskarna är perfekta för precisionsarbeten och säljs i 100-pack. Cat. III.
Nitrilhandske Tegera 848 Lång, 100-pack
199 kr
Extra lång engångshandske i 0,12 mm tjock nitril som är acceleratorfri, latexfri och puderfri. Handskarna är perfekta för precisionsarbeten och säljs i 100-pack. Cat. III.
Rig-Tig by Stelton HOLD-ON grytlapp 2-pack - Grå
229 kr
Undvik att bränna fingrarna med dessa praktiska grytlappar från Rig-Tig, designade av Søren Refsgaard. HOLD-ON är moderna grytlappar och grytunderlägg i ett. HOLD-ON är tillverkade av silikon som tål upp till 230 graders värme.  Den snygga men framförallt praktiska strukturen ger ett bra grepp om grytan eller kastrullen och är mer värmeisolerande än konventionella grytlappar i tyg. Det praktiska materialet gör det även möjligt att diska grytlappen i diskmaskin. Säljs i set om 2.   Material: Silikon Bredd: 20,5 cmLängd: 20,5 cm  Designer: Søren Refsgaard  
Hundgodis Dogman Nöt- och grismix, 500 g
75 kr
Nöt- och grismix för hund. Dogmans smakrika naturtugg är tillverkade av råvaror från nöt, gris, lamm eller fågel. Tuggen är helt utan tillsatser och har omsorgsfullt lufttorkats för att smak och doft ska bevaras. Ge det som godis, belöning eller som ett snacks mellan målen.
Råmjölkspåsar Refill, 5-pack
170 kr
5-pack refillpåsar till Råmjölkspåsar Startset. Råmjölkspåsarna hjälper dig att ta tillvara på den viktiga råmjölken och ge till den nyfödda kalven. Påsarna rymmer 4 liter och kan både frysas och värmas upp.  
Tuggpinne Heavenly Natural 12,5 cm, 10-pack
49 kr
Naturligt tung tuggpinne av högsta kvalitet som har en lång varaktighet. Hundtugget är tillverkat av extra tjock råhud. Säljs i 10-pack.
Tuggpinne Heavenly Natural 25 cm, 10-pack
89 kr
Naturligt tung tuggpinne av högsta kvalitet som har en lång varaktighet. Hundtugget är tillverkat av extra tjock råhud. Säljs i 10-pack.
Corrigan Sugrör 6-pack rengöringsborste
119 kr
Corrigan cocktailsugrör från Dorre, tillverkade av rostfritt stål. Perfekta att ha hemma när du skapar drinkar och cocktails. Med den medföljande rengöringsborsten rengör du snabbt och enkelt sugrören. Säljs i 6-pack.
Isolator DeLaval, 25-Pack
99 kr
Extra isolatorer för DeLaval glasfiberstolpar. Säljs i 25-pack.
Hundtugg Dogman Tuggpinnar, 6-pack
36 kr
Dogman Tuggpinnar är ett smakrikt hundtugg gjort av kycklingkött. Välsmakande och stärkande för dina hunds tänder! 
Karda Dogman Professional Massagekarda
39,50 kr
Massagekardan från Dogman är utrustad med långa gummitänder. Den har även gumminabbar som masserar samtidigt som det tar bort löst hår.
Popcornpåse liten, 12-pack
49 kr
12-pack med små popcornpåsar!Tänk dig en mysig filmkväll hemma, visst vore det roligt! För att den ska bli riktigt lyckad är det vissa saker som behövs. Förutom en bra film och trevligt sällskap så är det ju viktigt att ha något mysigt och gott att äta till filmen! Och vad kan väl då vara mer lämpligt än de klassiska popcornen! Nu kan du servera dina popcorn i en fin liten popcornpåse som verkligen ger den rätta biokänslan! Påsarna har ett snyggt tryck som får dig att tro att du hamnat i en amerikansk biograf! Sätt guldkant på filmvisingen med dessa popcornpåsar! Popcorn kan man ju förstås äta även när det inte är filmdags! Du kanske vill göra en födelsedagsfest extra festlig? Eller bara äta det som en del av fredagsmyset? Oavsett när du väljer att äta popcornen så får du garanterat en extra festlig känsla om du använder dessa popcornpåsar!Levereras i 12-pack
Skolådor - 3-pack, grå
299 kr
Förvara barnens skorVill du förvara barnens skor på ett snyggt och smidigt sätt?Här finns lösningen!Fina och praktiska gråa skolådor i papp från Kids Concept med stjärndekoration och läderdetalj, säljs i 3-pack.Storlek: 17x14x29 cmSäljs i 3-packMaterial: PappFärg: Grå
Rig-Tig by Stelton HOLD-ON Grytlapp 2-pack Rosa
229 kr
Undvik att bränna fingrarna med dessa praktiska grytlappar från Rig-Tig, designade av Søren Refsgaard. HOLD-ON är moderna grytlappar och grytunderlägg i ett. HOLD-ON är tillverkade av silikon som tål upp till 230 graders värme.  Den snygga men framförallt praktiska strukturen ger ett bra grepp om grytan eller kastrullen och är mer värmeisolerande än konventionella grytlappar i tyg. Det praktiska materialet gör det även möjligt att diska grytlappen i diskmaskin. Säljs i set om 2.  Finns i färgerna grå, ljusgrå, duty green och rosa Material: SilikonBredd: 20,5 cmLängd: 20,5 cm  Designer: Søren Refsgaard 
Värmepåse 3,78 L 32-pack
199 kr
Frys- och värmepåsar till FoodSaver vakuumförpackare. Plasten är BPA-fri. Går att använda i frys, mikrovågsugn (upptining) och i kokande vatten. Påsarna är av betydligt tjockare och tåligare plast än de fryspåsar som säljs i matbutik. Förpackningen innehåller 32 påsar 28 x 35,6 cm.
Värmepåse 0,94 L 48-pack
199 kr
Frys- och värmepåsar till FoodSaver vakuumförpackare. Plasten är BPA-fri. Går att använda i frys, mikrovågsugn (upptining) och i kokande vatten. Påsarna är av betydligt tjockare och tåligare plast än de fryspåsar som säljs i matbutik. Förpackningen innehåller 48 påsar 20 x 29,2 cm.
Sopsäckar 160 liter
49,90 kr
3-lagers Coex-säck, extra stark plastsäck av återvunnen polyeten. Tålig och seg, utmärkt till trädgårdsavfall m.m. 10-pack.
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Matskedar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Engångsartiklar till fest, skedar (10-pack), Matskedar (10-pack)
5 kr
Teskedar och matskedar för engångsbruk!Stadiga, transparenta plastbestick som säljs i 10-pack. Perfekt till både picknick i det gröna och till kalas inomhus!Välj ovan om du vill ha teskedar eller matskedar!Teskedar (10-pack), 13 cm långa. (UTGÅTT)Skedarna (10-pack) 18 cm långa.
Tuggpinnar Dogman XS, 30-pack
35 kr
Extra tunna rullade tuggpinnar för små hundar. Ett naturligt godis av råhud som tillgodoser hundens naturliga tuggbehov. 
Näsdukar 10-pack - 50% rabatt
10 kr
100 näsdukar! 10-pack med näsduksförpackningar innehållandes 10 näsdukar styck. Extra mjuka, tillverkade i 3 skikt.
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Gafflar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Engångsbestick, svart skaft (10-pack), Knivar (10-pack)
35 kr
När du vill duka tjusigt - men slippa disk!Dags för picknick i det gröna? Glöm de trista plastbesticken från mataffären. Den perfekta picknickdukningen görs förslagsvis med dessa tjusiga plastbestick, förvillande lika riktiga bestick. Plastbesticken säljs i 10-pack och är för engångsbruk, men kan återanvändas någon gång om de handdiskas varsamt!Välj mellan:Knivar (10-pack)Gafflar (10-pack)Skedar (10-pack)100% plastSilvriga plastbestick med svarta skaft.Välj mellan skedar, knivar och gafflar.Säljs i 10-pack.För engångsbruk.Kan handdiskas.Engångsbesticken finns även med benvitt skaft här.Perfekt för bröllop, student, midsommarfesten etc.Se fler fina engångsartiklar och festdekorationer här!
Hundgodis Dogman Falsk tjurmuskel av matstrupe, 50-60 cm
30 kr
Falsk tjurmuskel för hund. Dogmans smakrika naturtugg är tillverkade av råvaror från nöt, gris, lamm eller fågel. Tuggen är helt utan tillsatser och har omsorgsfullt lufttorkats för att smak och doft ska bevaras. Ge det som godis, belöning eller som ett snacks mellan målen.
Reservlampa Elflugan Grande 5-pack
135 kr

Extra glödlampor till Marie Ljunggren och Kina Strandbergs elljusstake Elflugan Grande. Säljs i 5-pack.

Hundtugg Dogman Dental Sticks, 28-pack
69 kr
Dessa Dental Sticks från Dogman är utformade för att göra rent mellan din hunds tänder och längs kanten på tandköttet. Tuggpinnarna finns för både små och stora hundar. 
Hundtugg Dogman Dental Sticks, 28-pack
79 kr
Dessa Dental Sticks från Dogman är utformade för att göra rent mellan din hunds tänder och längs kanten på tandköttet. Tuggpinnarna finns för både små och stora hundar. 
3M Hörselproppar 1100SP 10-pack. Öronproppar 10-pack
49,90 kr
Hörselproppar i standardutförande. Tillverkade i icke-allergiframkallande PU-material. Mjuka för hög komfort och jämnt tryck i hörselgången. Dämpning 37 dB. 10-pack.
Tuggpinne Heavenly Kyckling 12,5 cm, 10-pack
49 kr
Naturligt tung tuggpinne av högsta kvalitet som har en lång varaktighet. Hundtugget är tillverkat av extra tjock råhud med en smak av kyckling. Säljs i 10-pack.
Tuggpinne Heavenly Kyckling 25 cm, 10-pack
89 kr
Naturligt tung tuggpinne av högsta kvalitet som har en lång varaktighet. Hundtugget är tillverkat av extra tjock råhud med en smak av kyckling. Säljs i 10-pack.
Rig-Tig by Stelton HOLD-ON Grytlapp 2-pack Dusty Green
179 kr
Undvik att bränna fingrarna med dessa praktiska grytlappar från Rig-Tig, designade av Søren Refsgaard. HOLD-ON är moderna grytlappar och grytunderlägg i ett. HOLD-ON är tillverkade av silikon som tål upp till 230 graders värme.  Den snygga men framförallt praktiska strukturen ger ett bra grepp om grytan eller kastrullen och är mer värmeisolerande än konventionella grytlappar i tyg. Det praktiska materialet gör det även möjligt att diska grytlappen i diskmaskin. Säljs i set om 2.  Finns i färgerna grå, ljusgrå, duty green och rosa. Material: Silikon.Bredd: 20,5 cm.Längd: 20,5 cm.  Designer: Søren Refsgaard. 
Karda Dogman Professional lättrengörande
119 kr
En vinklad och lättrengörlig karda från Dogman. Kardan är utrustad med metallborst och gummihandtag.