Art Deco vägglampa (Mässing/guld)

Globen

Art Deco vägglampa (Mässing/guld)

839 kr

Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 839 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Art Deco vägglampa (Borstat stål)
839 kr
Snygga vägglampan Art Deco i borstad stål, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
Vägglampa Art Deco, Borstad Mässing Globen Lighting
795 kr
Den vackra vägglampan Art Deco är designad av Patrick Hall för Globen. Lampans runda form är tillverkad i borstad mässing med friliggande ljushållare. Dragströmbrytare i matchande färg och transparent kabel ingår.Diameter: 20 cmDjup: 7 cmLamphållare E14 Max 40WRek. Glödlampa: L183 LED Filament KlarDesing: Patrick Hall
Art Deco taklampa (Mässing/guld)
1 799 kr
Snygg och effektfull taklampa med vackra geometriska former. Kupan är i vitt frostat glas och skärmen i borstad mässing. Transparent sladd med takkopp i borstad mässing. Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Mässing/guld)
1 899 kr
Staple vägglampa, skapad i solid mässing kombinerat med en svart sockel och matchande textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Warren vägglampa (Mässing/guld)
2 749 kr
Snygga vägglampan Warren, gjord i solid mässing i kombination med en svart sockel. Lampan är justerbar hela vägen i sidled vilket gör den extra praktisk. Snygg och stilren, passar in i de flesta interiörer. Använd en dekorativ glödlampa för ett ännu tuffare restultat. Sladdlängd: 200cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Urn vägglampa (Mässing/guld)
295 kr
Snygga vägglampan Urn i mässingfärgad metall. Ger ett bra ljus, optimal till läsning och har en väldigt stilren design. Strömbrytaren är placerad på väggplattan och skärmen är riktbar efter behov. Sladdlängd: 200cm. transparent. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco bordlampa (Antikmässing)
959 kr
Bordlampan Art Deco med sina runda och geometriska former. Den är både vacker och effektfull med sina kontraster i mässing och vitt frostat glas. Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot (Mässing/guld)
1 499 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv lampfot som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Supersnygg i kombination med en skärm i samma serie, eller varför inte bryta av med en helt annan färg? Ljuskälla ingår ej.
Chleo taklampa (Mässing/guld)
2 739 kr
Taklampan Chleo är otroligt elegant och stilren. Den har en rund glaskupa i ett härligt mönster och snygga detaljer i mässing. Glaset är handblåst vilket gör varje lampa unik. Kabeln är guldfärgad och takkoppen är i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Gloria vägglampa (Mässing/guld)
999 kr
Den stilfulla vägglampan Gloria i metall, finns i antingen mässing, krom eller sandvit. Den är en diskret men vacker inredningsdetalj till hemmet. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Long 45cm mässing (Mässing/guld)
1 599 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
Long 62cm mässing (Mässing/guld)
1 799 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
Gleam bordlampa (Mässing/guld)
1 295 kr
Dekorativ bordsfot i bostad mässing. 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Matcha med en dekorativ ljuskälla som passar ditt behov. Ljuskälla ingår ej.
Leon E40 mässing (Mässing/guld)
1 599 kr
Stilrena och otroligt snygga bordlampan Leon, gjord i aluminium med en yta i mässing. Lampan är utrustad med den största möjliga sockeln (E40-sockel) vilket gör att du kan skapa ett kraftfullt uttryck på lampan. Kombinera med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Warren vägglampa (Borstat stål)
2 449 kr
Snygga vägglampan Warren, gjord i borstad stål i kombination med en svart sockel. Lampan är justerbar hela vägen i sidled vilket gör vägglampan extra praktisk. Snygg och stilren, passar in i de flesta interiörer. Använd en dekorativ glödlampa för ett ännu tuffare restultat. Sladdlängd: 200cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Ritz tak vit/mässing (Mässing/guld)
1 099 kr
Ritz taklampa, gjord i vitt glas med snygga detaljer i mässing. Transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
Ståtlig bordlampa (Mässing/guld)
1 439 kr
Ståtlig är en bordlampa som troligtvis är olik de flesta andra lampor som du har sett. Ståtlig har runda, mjuka former i mässing och matchande tygsladd. Kombinera med en dekorativ glödlampa som du kan variera i oändlighet! Se på bilderna för att få lite inspiration. Ljuskälla ingår ej.
Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)
1 599 kr
Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing där man ska använda en snygg ljuskälla (se rek. ljuskälla). Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Walker vägglampa (Mässing/guld)
2 699 kr
Walker är en otroligt exklusiv vägglampa, designad av Søren Rose Studio, som fått sin inspiration från New York City-glamouren i slutet av 1930-talet. Vägglampan har ett mycket flexibelt fäste som gör att du enkelt kan justera lampan efter dina egna önskemål (se bilder för inspiration). Tillverkad i pulverlackad solid mässing med mattsvarta detaljer och en matchande svart tygsladd.  Ljuskälla ingår ej.
Gatsby pendel (Mässing/guld)
1 819 kr
Taklampan Gatsby med snygga bågar och en elegant design. Finns i mässing eller svart. Kombinera med en designglödlampa för ett extra snyggt resultat. Ljuskälla ingår ej.
Mobil vägglampa (Mässing/guld)
1 999 kr
Mobil vägglampa i en härlig rund design, med en bas i mässing kombinerat med en vit glaskupa. Lampan är i ett fast läge och går inte att vrida på. Väldigt stilfull och snygg, passar in i alla typer av rum och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Ace takpendel (Mässing/guld)
1 499 kr
Ace takpendel, kuben är gjord av rör i mässing och svart kabel. Blir extra snygg med en dekorativ ljuskälla i lampan!Ljuskälla ingår ej.
Madam Stoltz bordlampa (Mässing/guld)
1 599 kr
Dekorativ bordlampa i mässing med ett klarglas. Använd en fin ljuskälla så kommer lampan till sin rätt! Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Borstat stål)
1 799 kr
Staple vägglampa, skapad i borstad stål kombinerat med en svart sockel och matchande textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Warren vägglampa (Svart)
2 299 kr
Snygga vägglampan Warren, gjord i pulverlackad stål. Lampan är justerbar hela vägen i sidled vilket gör vägglampan extra praktisk. Snygg och stilren, passar in i de flesta interiörer. Använd en dekorativ glödlampa för ett ännu tuffare restultat. Sladdlängd: 200cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.
Frama E27 bordlampa (Mässing/guld)
650 kr
Denna snygga bordlampan från Frama är skapad i pulverlackad stål. Den är industriell, stilren och snygg att placera i ditt hem. Den finns i flera olika färger, en för varje smak. Kombinera med en dekorativ glödlampa för tuffast resultat. Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Theo golvlampa mässing (Mässing/guld)
1 299 kr
Theo golvlampa är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Golvlampan är gjord av järn med en finnish i matt mässing. Kombinera med ett snyggt upphäng och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa mässing rörlig Bloomingville (Mässing/guld)
1 449 kr
Vägglampa i mässing med en flexibel led längst ut vilket gör att du kan justera ljuskällans position. 2,5m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Manchester vit/mässing 52cm (Mässing/guld)
2 499 kr
Rejäl taklampa i vitlackad färg med mässingsdetaljer. Dekorativ och passar in i industriella miljöer men även lite modernare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot + Sofia skärm
1 999 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv bordlampa som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Här är lampfoten Art Deco i kombination med skärmen Sofia i samma färg. Ljuskälla ingår ej.
Silica pendel (Mässing/guld)
1 399 kr
En snygg och dekorativ pendel i klart glas och detaljer i mässing. Passar lika bra i fönstret som över ett bord. Kombinera gärna med en designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista vägglampa (Mässing/guld)
2 399 kr
Denna fina vägglampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på väggplattan. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Etui vägglampa (Mässing/guld)
1 145 kr
Den vackra och eleganta vägglampan Etui, mässingfärgad väggplatta med matchande sockel, stående på en grön marmorplatta. Vacker dekorationsbelysning till hallen eller sovrummet som garanterat drar blickar till sig. Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Tvinnande lampkabel, guld/mässing
570 kr
Tvinnande lampkabel från Watt & Veke vars beslag är tillverkat av mässing. Kombinera med dekorativ ljuskälla får bästa effekt! Takkopp ingår ej. E27. 40W.
Mush bordlampa (Klar/transparent)
950 kr
Vacker, stilren och otroligt snygg - Denna bordlampan är verkligen något extra! Lampans sockel är gjord i mässing och den rundade glaskupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ ljuskälla så har du en riktigt härlig bordlampa! Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa svart/mässing H. Skjalm P (Mässing/guld)
1 095 kr
Vägglampa med svart stomme och lamphållare i matt mässing. Lamphållaren är flexibel så du kan rikta den åt olika håll. Ljuskälla ingår ej.
Conia 45cm borstad mässing (Mässing/guld)
795 kr
Snygg takpendel i borstad mässingfärg med en lite mer avlång design. Otroligt stilren taklampa som blir som ett smycket i ditt tak! Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd? Inga problem, kontakta oss så ger vi dig prisinformation. Ljuskälla ingår ej.
Conia Mini borstad mässing (Mässing/guld)
599 kr
Snygg takpendel i borstad mässingfärg med en lite mer avlång design. Otroligt stilren taklampa som blir som ett smycket i ditt tak! Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd? Inga problem, kontakta oss så ger vi dig prisinformation. Ljuskälla ingår ej.
Mr Hyde vägglampa (Svart)
959 kr
Snygga vägglampan Mr Hyde i metall som kommer i tre olika utföranden. Fina detaljer i antingen mässing eller krom, vilket skapar en snygg kontrast. Passar lika bra i sovrummet som över köksbänken. Lamphuvudet är riktbart.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
E27 pendel (Antracitgrå)
499 kr
E27 pendel är ett stilrent upphäng i silikon. Skapad i en industriell design som du kan mixa och matcha hur du vill. Den finns i ett flertal behagliga och snygga färger! Fyll tomma ytor, placera i ditt fönster eller fler tillsammans över matbordet. Kombinera med en dekorativ glödlampa. Sladdlängd: 400cm, matchande färg. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)
1 195 kr
Vägglampa i svart/guld som ger ett indirekt ljus på väggen. Passar bra som hallbelysning/trappbelysning där man ej vill ha så bländande ljus. Ljuskälla ingår ej.
Silvia 45cm borstad mässing (Mässing/guld)
795 kr
Populära taklampan Silvia - nu i borstad mässing. Snygg designad takpendel som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Önskar du längre sladd? Inga problem, kontakta oss så ger vi dig prisinformation.  Ljuskälla ingår ej.
Silvia mini borstad mässing (Mässing/guld)
599 kr
Populära taklampan Silvia - nu i borstad mässing. Snygg designad takpendel som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Önskar du längre sladd? Inga problem, kontakta oss så ger vi dig prisinformation.  Ljuskälla ingår ej.
Note bordlampa grå/mässing (Mässing/guld)
1 895 kr
Vacker bordlampa med borstad mässing och gråfärgat glas. Sladd (2,5m) med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hermine vägglampa (Mässing/guld)
599 kr
Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. 200cm transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Picasso enkel (Mässing/guld)
309 kr
Tavelbelysning i borstad mässing,stål samt antikbehandlad metall. Ljuskälla ingår ej.
Staple vägglampa (Svart)
1 699 kr
Staple vägglampa, skapad i pulverlackad stål med matchande sockel och textilkabel. Enkel och diskret, samtidigt som den är otroligt snygg och stilren. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna prägel på lampan. Den är helt vridbar i sidled. Ljuskälla ingår ej. 
Astoria vägglampa mässing (Mässing/guld)
1 889 kr
Vägglampan Astoria - vinnare av Hus & Hems designtävling 2016. Fullt förståeligt! Astoria passar i alla typer av rum, den har inte bara en otroligt stilfull design, utan den är också väldigt praktisk! Använd som piedestal, sänglampa eller häng i hallen - bara fantasin sätter stopp. Brickorna på lampan går att justera. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Bizzo mässing/opalglas (Mässing/guld)
739 kr
Populära Bizzo i borstad mässing och opalvitt glas. Sprider ljuset bra och ljuskällan döljs inne i glaset. Ljuskälla ingår ej.
Why vägglampa (Vit)
1 599 kr
Otroligt vackra vägglampan Why, skapad i metall med en mattvit yta och helt fantastiska detaljer i mässing. Lampan är optimal till läsning då den sprider ett bra ljus och har en praktisk riktbar skärm. i Serien "Why" ingår också en golvlampa. Sladdlängd: 200cm, vit textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Excel mässing taklampa (Mässing/guld)
1 439 kr
En vacker och stilfull taklampa i mässing. Passar i alla typer av rum och är väldigt fin att se på. Kombinera med en snygg designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Speak Up! S komplett (Mässing/guld)
2 640 kr
Originalet! Gedigen stomme i äkta mässing och en fin klar kupa över. Gör sig bäst med en dekorativ glödlampa. Sladdlängd 2m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Picasso dubbel (Mässing/guld)
429 kr
Tavelbelysning i Borstad mässing,antik och stål. OBS: sladden som medföljer är genomskinlig och ej vit som visas på bilden. Sladdlängd: 240cm. Ljuskälla ingår ej.
Liverpool guld/svart (Mässing/guld)
1 499 kr
Fantastiskt vacker bordlampa från On interiör. Stomme i mässing med en svart skärm, matchande kabel längs lampan med strömbrytare och stickkontakt på. Ljuskälla ingår ej.
Swing mässing vägglampa (Mässing/guld)
1 699 kr
Swing vägglampa i mässingfärgad stål. Ledbar på två ställen samt så är lamphuvudet vridbart, levereras med 3,5m sladd. Maximalt djup - 66cm. Ljuskälla ingår ej.
Minna pendel (Mässing/guld)
549 kr
Snygga fönsterlampan Minna, med en sockel i mässing och en rund glaskupa i opalglas. Den sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Lampan tänds och släcks enkelt med vippströmbrytaren som är placerad på lamphållaren. 350cm svart tygsladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Spring XL taklampa (Mässing/guld)
2 219 kr
Inspirerad från 30-talet, med en stor kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Den klara glaskupan kombinerat med snygga mässingdetaljer gör denna lampan till en riktig favorit. Upphäng och kaschering är i matchande mässingfärg med en transparent kabel. Ljuskälla ingår ej.
Tage taklampa mässing (Mässing/guld)
4 199 kr
Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över ett matbord och i ett vardagsrum. Ljuskälla ingår ej.
Monika bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Dekorativ bordlampa i svartlackad järn och med detaljer i mässing. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Hermine matt mässing
599 kr
Snygg och dekorativ vägglampa i mässing Hermine vägglampa är en snygg lampa i mässingfärgad metall med dekorativt utskuret mönster. Denna lampa skapar en ombonad och avslappnad atmosfär i din inredning och passar utmärkt i husets alla rum.  Matcha ihop med bordslampan, golvlampan eller taklampan i samma serie för att skapa en helhet i din inredning. Transparent kabel 2 m. Ljuskälla ingår ej.  H21 B13 L22 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/E14  
Bowl taklampa (Mässing/guld)
2 095 kr
Bowl taklampa i ren mässing, lite mörkare borstad mässing som passar bra i både moderna och klassiska miljöer.Ljuskälla ingår ej.
Sigge taklampa (Mässing/guld)
699 kr
Sigge är verkligen elegant och vacker, både i sin design och i kombinationen av glas och mässing. Den svarta, tvinnade sladden bryter av på ett mycket snyggt sätt. Ljuskällan är fullt synlig så använd gärna en dekorativ sådan. Ljuskälla ingår ej.
Marstrand vägglampa (Mässing/guld)
719 kr
En snygg och stilren badrumslampa som är anpassad till att ha i badrummet. Armaturen är i mässing eller krom och globen är i opalglas. Ljuskälla ingår ej.
Cylinder 100cm (Mässing/guld)
1 599 kr
En rejäl cylinderformad lampa i borstad mässing. Ljuskällan sitter gömd i nederdelen av lampan vilket gör att du får ett bländfritt ljus neråt. Ljuskälla ingår ej.
Barbara square (stor) (Mässing/guld)
1 589 kr
Den snygga takpendeln Barbara är gjord av munblåst glas, med snyggt skurna mönster som ger vackra reflektioner. Detaljerna i mässing gör att lampan blir väldigt lyxig. Använd gärna en dimbar ljuskälla och ställ in ljuset för ett mjukare och behagligare ljus. Barbara finns i fler storlekar. Ljuskälla ingår ej.
Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)
859 kr
Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Globen Lighting Vägglampa Art Deco Borstad Mässing
879 kr   689 kr
Globen Lighting Vägglampa Art Deco Borstad Mässing från Globen Lighting
Globen Lighting Vägglampa Art Deco Borstad Mässing
879 kr   689 kr
Globen Lighting Vägglampa Art Deco Borstad Mässing från Globen Lighting
Reade bordlampa (Mässing/guld)
1 899 kr
Read är en vacker och elegant bordlampa, gjord i solid mässing med svart lampsockel och matchande textilkabel. Bordlampan är otroligt stilren och passar lika bra på sängbordet som på bänken eller i fönstret. Matcha med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Rosendal 4l (Mässing/guld)
5 010 kr
Riktigt fin kristallplafond med stomme i guld eller krom. Kan ge ett bra allmänljus samtidigt som den är väldigt dekorativ. Ljuskälla ingår ej.
Rosdala mässing/klar (Mässing/guld)
4 750 kr
Vacker taklampa med inspiration från det klassiska glasbruket Rosdala. Väldigt fint upphäng i mässing och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
Madam Stoltz taklampa (Mässing/guld)
1 199 kr
Taklampa gjord av ringar i mässing som omger ljuskällan i mitten. Väldigt dekorativ och ger ett fint ljusspel när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Menton singel badrumslampa (Mässing/guld)
419 kr
Enkel och stilren badrumslampa i borstad mässing eller blank krom.  Ljuskälla ingår ej.
Theo väggkrok (Mässing/guld)
159 kr
Theo väggkrok är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Lampan är gjord av järn med en finnish i antingen guld eller mattsvart. Kombinera med ett snyggt upphäng (t.ex. Sladdis) och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Kolonn bordsfot matt mässing (Mässing/guld)
249 kr
Fin bordsfot i metall, med en yta i matt mässing. Kombinera med en snygg skärm. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Kate 48cm kristallkrona (Mässing/guld)
5 299 kr
Kate kristallkrona är en otroligt vacker och dekorativ rund kristallkrona, tillverkad i metall och som finns i flera olika färger. Vackra detaljer, kristallprismor (K9) och matchande kedja. Kate har 4st ljuskällor och när lampan är tänd så sprids ljuset genom kristallerna på ett magiskt sätt! Kristallkronan kommer färdigmonterad. Kabellängd: 120cm. Ljuskällor ingår ej. OBS:  art.nr: 020371 - borstad mässing art.nr: 030371 - guld
Vägglampa Guld Bloomingville (Mässing/guld)
1 149 kr
Vägglampa i guld från Bloomingville, levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)
859 kr
Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
Swing mässing vägglampa lång (Mässing/guld)
1 999 kr
Swing vägglampa i mässingfärgad metall. Lång arm som är vridbar på två ställen, samt att lampsockeln är ledbar. 3,5m svart textilkabel med stickkontakt. Maximalt djup - 104cm. Ljuskälla ingår ej.
Igloo 3-låg mässing (Mässing/guld)
1 399 kr
Igloo badrumslampa i mässing med opalvitt glas. Glaset är öppet nertil, dels design men också för att uppnå en liten spotlight effekt med ljuset. Ljuskälla ingår ej. Design: Roger Persson
Nordic bordlampa (Mässing/guld)
499 kr
Stilrena bordslampan Nordic, med svarta stänger och detaljer av mässing. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Skina vägglampa 1-låg (Mässing/guld)
1 199 kr
Skina badrumslampa i mässing- eller kromfärgad metall. Skärmen är i frostat glas som ger en fin ljusspridning genom glaset.  Ljuskälla ingår ej.
Viking vägg mässing (Mässing/guld)
499 kr
Viking vägglampa i en industriell design, denna typen i en snygg matt mässingfärg. Strömbrytare på lamphuvudet och tygkabel. Lampans huvud är riktbart och Viking sprider ett mycket bra ljus - optimalt till läsning.  Ljuskälla ingår ej.
Regal plafond (Mässing/guld)
459 kr
Enkel och ren plafond som finns i mässing, koppar och vit. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Skruvas upp i befintlig takdosa.Ljuskälla ingår ej.
Spring High bordlampa (Mässing/guld)
909 kr
Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
Hanna guld 35cm (Mässing/guld)
1 619 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Hanna guld 55cm (Mässing/guld)
3 339 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Hanna guld 45cm (Mässing/guld)
2 539 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Berlin golvlampa mässing (Mässing/guld)
1 879 kr
Berlin golvlampa i borstad mässing, med en snyggt veckad skärm. Lampan är justerbar i höjden och huvudet är riktbar efter behov. Berlin passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och sprider ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
Adelsö mässing (Mässing/guld)
2 279 kr
En snygg, elegant badrumskrona som finns i både krom och mässing. Ljuskälla ingår ej.
Squarebox Mässing (Mässing/guld)
949 kr
Fyrkantig bordsfot i mässing, levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Jack bordlampa (Mässing/guld)
639 kr
Stilren och enkel bordlampa i metall med en klar glaskupa och synlig ljuskälla. Väldigt fin och mysig lampa som finns i antingen mässing eller krom. 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Bankir bordlampa (Mässing/guld)
3 285 kr
Snygga och klassiska kontorslampan Bankir i blank mässing och en grön skärm i glas. Sladdlängd: 2m (brun knoppledning) Strömbrytare på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
Hugo Golvfot (Mässing/guld)
1 379 kr
Denna golvlampa är tillverkad av massiv mässing med en bas av betong. Observera att du har två alternativ - du kan antingen använda den med en dekorativ glödlampa eller med en lampskärm. Justera bara metallkoppen upp eller ner som du föredrar. Ljuskälla ingår ej.
Viking taklampa liten (Mässing/guld)
759 kr
En rustik och snygg takpendel i antingen matt mässing eller koppar, med matchande takkopp och svart tygkabel. Ger ett bra ljus och passar lika bra i vardagsrummet som över köksbordet. Ljuskälla ingår ej.
Mässing Round (Mässing/guld)
1 899 kr
Designad bordslampa i äkta mässing. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa råmässing H. Skjalm P (Råmässing)
1 095 kr
Snygg och klassisk vägglampa i rå mässing. Ansluts med hjälp av den utanpåliggande kabeln. Skärmen är vridbar upp-neråt. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Hermine matt mässing
599 kr
Dekorativ bordslampa som ger en ombonad känsla i ditt rum. Hermine bordslampa är en dekorativ lampa i matt mässing. Denna cylinderformade skönhet har vackert utstansat mönster. Lampan ger ett behagligt och varmt ljus vid belysning. Denna bordslampa gör sig lika fin som fönsterlampa. Matcha ihop med Taklampan, golvlampa eller vägglampan i samma serie. Ljuskälla ingår ej. H28 Ø14 cm.  Volt/Max watt/Sockel: 230V/40/E14
Bruno E27 vägglampa (Oxid)
1 259 kr
Bruno är en fantastisk vägglampa i enkel design med rena, raka linjer. Lampan är i antik bronsoxid med svart sladd och matchande strömbrytare. Det finns två varianter av Bruno - denna med E27-sockel (finns även en variant med en större sockel, E40). Kombinera med en dekorativ glödlampa för att skapa en riktigt häftig vägglampa! Ljuskälla ingår ej.
Kingstown taklampa 48cm (Mässing/guld)
1 799 kr
Kingstown taklampa gjord med trådar i mässing. Släpper igenom lagom med ljus och blir en riktigt dekorativ lampa när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.