Art Deco bordlampa (Antikmässing)

Globen

Art Deco bordlampa (Antikmässing)

959 kr

Bordlampan Art Deco med sina runda och geometriska former. Den är både vacker och effektfull med sina kontraster i mässing och vitt frostat glas. Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 959 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Art Deco taklampa (Mässing/guld)
1 799 kr
Snygg och effektfull taklampa med vackra geometriska former. Kupan är i vitt frostat glas och skärmen i borstad mässing. Transparent sladd med takkopp i borstad mässing. Ljuskälla ingår ej.
Ritz bordlampa (Förkromad/blank)
909 kr
Snygga bordlampan Ritz, med vitt glas och en nederdel i antingen krom eller mässing. Den är väldigt lättplacerad och passar överallt. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot + Sofia skärm
1 999 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv bordlampa som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Här är lampfoten Art Deco i kombination med skärmen Sofia i samma färg. Ljuskälla ingår ej.
Tindra bordlampa (Antikmässing)
689 kr
Vacker bordlampa i metall, med en yta i antikmässing och en lätt konformad tygskärm. Passar både äldre och lite nyare stilar. Lampans skärm är rikt- och ställbar vilket gör den optimal för t.ex. läsning eller för att bara bidra till allmänbelysning. 200cm transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco vägglampa (Mässing/guld)
839 kr
Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
Pir bordlampa (Mässing/guld)
1 199 kr
Stilren och modern bordlampa med en fot i metall och en skärm av frostat glas. Bordlampan är utrustad med dimmer. Finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
Mush bordlampa (Klar/transparent)
950 kr
Vacker, stilren och otroligt snygg - Denna bordlampan är verkligen något extra! Lampans sockel är gjord i mässing och den rundade glaskupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ ljuskälla så har du en riktigt härlig bordlampa! Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Spring bord klar/mässing (Mässing/guld)
859 kr
Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot (Mässing/guld)
1 499 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv lampfot som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Supersnygg i kombination med en skärm i samma serie, eller varför inte bryta av med en helt annan färg? Ljuskälla ingår ej.
Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)
609 kr
Bordlampa i antikmässing med en lampskärm i kristall. Ger ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Note bordlampa grå/mässing (Mässing/guld)
1 895 kr
Vacker bordlampa med borstad mässing och gråfärgat glas. Sladd (2,5m) med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Spring bord rök/krom (Rökfärgad)
859 kr
Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Savoy bordlampa (Förkromad/blank)
1 009 kr
Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing. Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
Cool bordlampa antikmässing (Antikmässing)
1 149 kr
Cool bordlampa i antikmässing med en mörkmålad träfot. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Chester bordlampa (Brons)
1 039 kr
Snygga bordlampan Chester har en svart arm, matchande sladd och bronsfärgad skärm och detaljer. Tillverkad helt i metall och är vrid- och ställbar. Varm och härlig lampa med härliga kontraster! Sladdlängd: 200cm, svart sladd. Ljuskälla ingår ej.
Ronda bordlampa (Svart)
499 kr
Ronda är en enkel och nätt bordlampa i matt finish. Metallfoten håller ett vitt frostat glas. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Terra bordlampa (Terracotta)
599 kr
Snygga bordlampan Terra med en överdel i naturlig terrakotta och en nederdel i antikmässing eller antiksilver. Kombinera gärna med en designglödlampa. Matchande textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Lines bordlampa (Förkromad/blank)
769 kr
Bordlampa ”Lines” med bordplatta i förkromad metall och glas som har dekorativt mattade linjer. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco vägglampa (Borstat stål)
839 kr
Snygga vägglampan Art Deco i borstad stål, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
Tindra vägglampa (Antikmässing)
479 kr
Vacker vägglampa i metall, med en yta i antikmässing och en lätt konformad tygskärm. Passar både äldre och lite nyare stilar. Lampans skärm är rikt- och ställbar vilket gör den optimal för t.ex. läsning.  200cm transparent sladd + Vippströmbrytare på väggplattan. Ljuskälla ingår ej. 
Glans bordlampa (Vit)
449 kr
Bordlampa ”Glans” med organzaband och kromad rund metallbas. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Classy bordlampa (Klar/transparent)
969 kr
Classy är precis som namnet antyder - CLASSY! Väldigt vacker och unik bordlampa i glas med detaljer i mässingfärgad metall. Då ljuskällan är synlig genom glaset så kan du välja en ljuskälla av egen smak och tycke för att sätta din egna touch på lampan. Classy passar bra i de flesta inredningsstilar och drar garanterat blickar till sig. Sladdlängd: 200cm transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Art Deco, Borstad Mässing Globen Lighting
795 kr
Den vackra vägglampan Art Deco är designad av Patrick Hall för Globen. Lampans runda form är tillverkad i borstad mässing med friliggande ljushållare. Dragströmbrytare i matchande färg och transparent kabel ingår.Diameter: 20 cmDjup: 7 cmLamphållare E14 Max 40WRek. Glödlampa: L183 LED Filament KlarDesing: Patrick Hall
Rock bordlampa (Klar/transparent)
909 kr
Rock bordlampa med ett utförande i kantigt oliksidigt glas. Detaljerna är i krom. Finns i klart glas. Transparent kabel med brytare, Ljuskälla ingår ej.
Globe bordlampa (Mässing/guld)
2 295 kr
Unik bordlampa i mässing med ett större gråfärgat glas. 2,5m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
SL bordlampa 1 (Antikmässing)
595 kr
Vacker och elegant bordlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Bright bordlampa mässing (Mässing/guld)
1 249 kr
Bright bordlampa i mässingärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i koppar. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco bordlampa (Grå)
3 790 kr
Snygg och härlig bordlampa i en riktigt häftig design! Armaturen är gjord av järn, mässing och aluminium i hög kvalitet. Skärmen går att rikta efter behov och lampan är optimal till läsning eller annat arbete. Sladdlängd: 220cm. Ljuskälla ingår ej.
Fireworks bordlampa (Flerfärgad)
619 kr
Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Bobbles bordlampa (Klar/transparent)
1 149 kr
Bordlampa i glas med sockel i mässingfärg. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Saint mini bordlampa (Mässing/guld)
1 199 kr
Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning - nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Oscar ash large (Trä)
2 080 kr
Vacker bordlampa i trä och ett opalvitt glas. Lättplacerad bordlampa med sladd som har strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Oscar ash small (Trä)
1 360 kr
Vacker bordlampa i trä och ett opalvitt glas. Lättplacerad bordlampa med sladd som har strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ludde ask bordlampa (Trä)
864 kr
Liten och lättplacerad bordlampa i ask och vitt glas. Använd som en dekorationsbelysning! Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Reade bordlampa (Mässing/guld)
1 899 kr
Read är en vacker och elegant bordlampa, gjord i solid mässing med svart lampsockel och matchande textilkabel. Bordlampan är otroligt stilren och passar lika bra på sängbordet som på bänken eller i fönstret. Matcha med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Aérostat bordlampa 23cm (Mässing/guld)
3 379 kr
Vackra och eleganta bordlampan Aérostat, gjord av skinande vitt handblåst glas. Glaskupan hålls upp stadigt av en dekorativ, burinspirerande ram. Aérostat finns i även i en större storlek och ramen är i antingen svart eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
Bug 15 bordlampa (Mässing/guld)
999 kr
Populära bordlampan Bug - nu helt mässing- eller silverfärgad. Stilren och enkel bordlampa som sticker ut lite från övrig inredning. Sladdlängd: 180cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej. 
August bordlampa (Antikmässing)
619 kr
August , en klassisk strindbergslampa med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Butler bordlampa (Vit)
1 619 kr
Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.
Abbey 40cm + Classic antik skärm 19cm
1 070 kr
Abbey är en vacker och stilren bordslampa, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classig som är i antikmässing och 19cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
Abbey bordlampa (Antikmässing)
649 kr
Abbey är en vacker bordlampa i metall med fot i antikmässing och en behaglig rosa skärm. Placera på nattduksbordet, bänken eller i fönstret och låt Abbey sprida sitt vackra ljus i ditt hem. Passar i de flesta hem och inredningsstilar. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Conrad bordlampa (Koppar)
699 kr
Bordlampa i en klassisk design med frostat glas. Stomme i koppar. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Pentagon bordlampa (Antikmässing)
799 kr
Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger - mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
Vienda X bordlampa (Vit)
849 kr
Ny exklusiv version av den populära Vienda bordlampan. Rejäl tung och genomarbetad fot med ett fint opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Curve bordlampa (Antikmässing)
1 039 kr
Stilig och exklusiv bordlampa i antikmässing eller borstat stål . Levereras med svart skärm. Ljuskälla ingår ej.
Skyscraper (Vit)
479 kr
Bordlampa ”Skyscraper” gjord i pulverlackad vit metall med stansade fönster. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Örn bordlampa (Antikmässing)
919 kr
Örn är en häftig bordlampa i antikmässing. Lampan står stabilt med hjälp av örnens fyra klor. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa.  Ljuskälla ingår ej. 
Bright bordlampa koppar (Koppar)
699 kr
Bright bordlampa i kopparfärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Spring pendel mässing/klar (Mässing/guld)
859 kr
Stilfulla pendeln Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Detaljerna på pendeln är i mässing. Transparent sladd med brytare. Sladdlängd: 350cm Ljuskälla ingår ej.
Melwin bordlampa touch (Antikmässing)
229 kr
Bordlampa i metall med vit linneskärm. Touchfunktion på lampan vilket innebär att du kan dimra lampan genom att ta på den (tre steg). Levereras med transparant sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bug 20 bordlampa stor (Mässing/guld)
1 199 kr
Storebror till Bug bordlampa. Större glas vilket gör att hela lampan känns lite mer rejäl. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Marmi hög bordlampa (Vit)
1 049 kr
Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Lili antik 53cm + Classic antik skärm 19cm
1 095 kr
Lili är en vacker och ståtlig bordlampa, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Stilren design och fina detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic på 19cm i diameter.  Ljuskälla ingår ej.
Lili antik 69cm + Classic antik skärm 22cm
1 545 kr
Lili är en vacker och ståtlig bordlampa, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Stilren design och fina detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic på 22cm i diameter.  Ljuskälla ingår ej.
August mini bordlampa (Antikmässing)
569 kr
August mini, en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Ebba och Mia bordlampa hög (Antikmässing)
499 kr
Komplett bordslampa med fot och skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Monika bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Dekorativ bordlampa i svartlackad järn och med detaljer i mässing. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Madame bordlampa (Klar/transparent)
999 kr
Vacker, elegant och romantisk - Madame är en fantastisk bordlampa som garanterat kommer hyllas med komplimanger. Den har en lyxig kristallklar fot i glas, detaljer i metall och en behaglig skärm i vitt sammetstyg. Passar lika bra på nattduksbordet som på bänken i hallen eller vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm, vit textilsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Mini Narva bordlampa (Svart)
169 kr
Bordlampan Narva har varit en riktig storsäljare. Nu finns Narva även i en mindre version - Mini Narva! En otroligt vacker och lättplacerad bordlampa som finns i antingen vitt eller svart.  Ljuskälla ingår ej.
Bend golvlampa (Svart)
2 339 kr
Med sina avrunda former och stilfulla design kommer Bend golvlampa. Den har en tung nederdel i solid marmor och en vinklingsbar skärm. Finns i mattsvart/krom. Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.
Axel (Frostat)
249 kr
Fönsterlampa komplett med frostat glas med mönster och upphäng med transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
Retro bordlampa (Svart)
905 kr
Tuff bordlampa med fot i mattsvart metall och stilren kupa i rökfärgat glas. Använd en dekorativ ljuskälla i bordlampan för att skapa ditt egna uttryck på lampan.  Sladdlängd: 200cm, svart textilsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Aérostat bordlampa 33cm (Svart)
4 549 kr
Vackra och eleganta bordlampan Aérostat, gjord av skinande vitt handblåst glas. Glaskupan hålls upp stadigt av en dekorativ, burinspirerande ram. Aérostat finns i även i en mindre storlek och ramen är i antingen svart eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)
1 599 kr
Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing där man ska använda en snygg ljuskälla (se rek. ljuskälla). Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 58cm (Mässing/guld)
899 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 45cm (Mässing/guld)
659 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. ​Ljuskälla ingår ej.
Grace bordlampa (Mässing/guld)
1 079 kr
Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
Mr Hyde bordlampa (Svart)
959 kr
Snygga bordslampan Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Vienda bordlampa mässing/glas (Mässing/guld)
699 kr
Vienda, denna modell är i mörkborstad mässing och ett opalvitt glas. Ger lite mer ljus än metallversionerna. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bubbles bordlampa (Mässing/guld)
825 kr
Vackra bordlampan Bubbles är tillverkad i en trendig design. Den har en fot i bubbligt glas, mässing- eller silverfärgade detaljer och stilren vit skärm i textil. Perfekt lampa till att förhöja det romantiska uttrycket i ditt hem. Passar dessutom lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller skänken. Var hade du placerat din? Sladdlängd: 200cm, transparent med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Lang kristallkrona (Antikmässing)
8 295 kr
Kristallkronan Lang är vacker och elegant. Med sina 113cm i höjd så är det verkligen en ståtlig kristallkrona som sprider ljus och elegans omkring sig. Passar lika bra i privat som offentliig miljö. Den har en stomme i antikmässing och är prydd med massor vackra och runda prismor. Ljuskällor ingår ej.
KH#1 bordlampa (Vit)
4 370 kr
Denna snygga bordlampa är en nyhet, men med en historia från 1926 då den gjordes för första gången hos Konsthantverk. Otroligt snygg bordlampa i mässing, stål och plåt. Med en ren form och gjord i antingen vit eller svart, båda med svart sladd och detaljer i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Amadeus bordlampa (Antikmässing)
1 349 kr
Stilren bordlampa som passar ypperligt i klassisk miljö, men även som en snygg detalj som smyckar ditt hem. Lampans bas är i metall, med en yta i antikmässing och dekorativa glasprismor som vackert sprider ljuset i rummet. Ljuskälla ingår ej.
Christinehof bordlampa (Mässing/guld)
1 229 kr
Stor och ståtlig bordlampa med organzaskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Novo bordlampa (Svart)
175 kr
Fin bordlampa i krom, med en svart textilskärm. Brytare på sladd. Sladdlängd: 190cm Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista bordlampa (Mässing/guld)
4 299 kr
Denna fina bordlampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en stabil fot i marmor och en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Gardenia (Antikmässing)
1 789 kr
Takplafond i metallstomme med dekorationsprismor samt opala glas. Ger ett bra ljus med sina fem ljuspunkter.Ljuskälla ingår ej.
Sirocco bordlampa (Mässing/guld)
449 kr
Sirocco! En bordlampa med mönstrat glas, nästan lika vacker släckt som tänd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Hägring glas (Antikmässing)
3 690 kr
En snygg pendel med en kupa i klarglas och snygga detaljer i antingen mässing eller antikmässing. Synlig ljuskälla och svart textilsladd. Sladdlängd: 300cm Ljuskälla ingår ej.  
Acorn bordlampa (Antikmässing)
889 kr
Acorn är en snygg bordlampa i form av ett ekollon, inspirerad av skogen. Kupan är i handgjort opalglas och nederdelen är i antingen antikmässing eller mattsvart gjutjärn.  Svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Crystal bordlampa (Förkromad/blank)
1 389 kr
Bordlampa ”Crystal” med hjärtformad kromad metall och dekorativt hängande prisma i kristall. Skärm i vit bomull med transparent bomull. Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
Twist bordlampa (Gul)
1 199 kr
Eleganta och snygga twist bordlampa i glas. Med sina 35cm i höjd blir den väldigt snygg och ståtlig i fönstret eller på en bänk. Finns i färgerna ockra och rökfärgad. Ljuskälla ingår ej.
Keops bordlampa (Mässing/guld)
859 kr
Bordlampa ”Marble” svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. Svart textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Andrea 85cm + Sofia rost skärm 30cm
1 395 kr
Andrea är en otroligt vacker bordslampa i metall med en yta i antikmässing. Passar lika bra på fönsterkarmen som på nattduksbordet. Bordlampan kommer komplett med skärmen Sofia som är i rostfärgad sammet och 30cm i diameter. Bordlampan är stor och ståtlig, hela 100cm i höjd.  Ljuskälla ingår ej.
Glödlampan bordlampa Bloomingville (Vit)
1 299 kr
Bordlampa i frostat glas från Bloomingville som hämtat inspiration från den klassiska glödlampan. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Tree bordlampa (Svart)
459 kr
Vacker bordlampa i metall med skuret mönster. Ger ett fint ljus och väldigt dekorativ när den är tänd. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
New Swing Dove bordlampa mässing/vit (Mässing/guld)
745 kr
Riktigt fin skrivbordslampa från Herstal. Mattvit metall med mässing och ett fint opalvitt glas. Riktbar skärm och ledbara armar, strömbrytare på lampan. 2m sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Skål i återvunnet glas Transparent - Pure Crystal Deco Samling by Homania
249 kr

Förnya ditt hem med Pure Crystal Deco Samling! Du hittar ett antal produkter som kommer ge ditt hems möbler och inredning den personliga prägel som du letar efter.

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Skål i återvunnet glas Transparent - Pure Crystal Deco Samling by Homania.

  • Material: återvinningsglas
  • Färg: Transparent
  • Mått ca: 18 x 18 x 6 cm
  • Handtillverkad

Homania

Salong bordlampa (Vit)
739 kr
Vackra bordlampan Salong med fot i glas, metalldetaljer och vit textilskärm. Mycket trivsam bordlampa som passar lika bra på nattduksbordet som i fönstret eller på bänken. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Clique bordlampa (Vit)
479 kr
Bordlampa ”Clique” med fot av svartlackerad metall och skärm i tjock polypropen. Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Ellipse bordlampa hög (Vit)
5 049 kr
Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig bordlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig bordlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
Claudine tenn bordlampa (Vit)
1 709 kr
Snygg och vacker bordlampa med fot i metall, detaljer i glas och vit textilskärm. Mycket stilren bordlampa som sprider elegans i rummet. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 20cm (Rökfärgad)
799 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 35cm (Rökfärgad)
1 299 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 30cm (Rökfärgad)
1 099 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Rumble bordlampa (Mässing/guld)
689 kr
Ny härlig bordlampa med snygg kombo av betong och metall. Går att få i mässingskärm eller svartlackerad. Tvinnad kabel med strömbrytare och sladd. Ljuskälla ingår ej.
Sarah bordlampa (Svart)
1 669 kr
Snygga bordlampan Sarah med både stomme och skärm i metall och en fot i solid marmor. En härlig bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Den kommer i två olika färger, båda med matchande fot och textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Crystal bordlampa small (Förkromad/blank)
959 kr
Bordlampa "Crystal Small" med hjärtformad kromad metall och dekorativt hängande prisma i kristall. Oval skärm i vit bomull med transparent bomull. Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.
Pax bordlampa (Svart)
719 kr
Pax är en stiligt formad bordlampa i mörk betong med ett mönster av trianglar. Mycket stilren bordlampa som passar in i de flesta miljöer, samtidigt som den är diskret. Kombinera med en dekorativ glödlampa av egen smak för att sätta prägel på bordlampan. Ljuskälla ingår ej.
Kavaljer bordlampa (Vit)
5 375 kr
En ren, enkel och vackert formad bordlampa med detaljer i rå mässing. Finns i antingen svart eller vitt. Ljuskälla ingår ej.