Ankarsrum Höstlåda - Köttkvarn & Passertillsats

Ankarsrum

Ankarsrum Höstlåda - Köttkvarn & Passertillsats

1 895 kr

Ankarsrum köttkvarn och passertillsats att användas tillsammans med Ankarsrum och Electrolux äldre Assistent. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Du ska naturligtvis använda den för att mala kött och fisk. Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten. Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. På köttkvarnen monterar du också pastaplattorna och kakspritsen och rivjärnet, finns att köpa som extra tillbehör. Levereras med en malskiva, 4,5 mm.3 st Korvhorn, 10, 20, 25 mm, matarbord samt stänkskydd medföljer. Tillverkad i rostfritt stål.  Passertillsats: Passertillsatsen fästes på köttkvarnen och används vid passering av frukter och bär. Perfekt till att göra äpplemos. Kärnor och skal kommer ut i ena änden och moset hamnar i bunken.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Bagaren och Kocken för 1 895 kr
Finns i lager hos Bagaren och Kocken, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 90 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser

Liknande produkter

Ankarsrum Assistent Original Köttkvarn
1 595 kr
Ankarsrum köttkvarn att användas tillsammans med Ankarsrum och Electrolux äldre Assistent. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Du ska naturligtvis använda den för att mala kött och fisk. Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten. Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. På köttkvarnen monterar du också pastaplattorna, kakspritsen och rivjärnet, finns att köpa som extra tillbehör.Levereras med en malskiva, 4,5 mm.Korvhorn, matarbord, matarpropp samt stänkskydd medföljer.
Ankarsrum Assistent Original Köttkvarn Komplett
2 795 kr
Ankarsrum köttkvarn komplett att användas tillsammans med Ankarsrum och Electrolux äldre Assistent. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Du kan naturligtvis använda den för att mala kött och fisk. Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten. Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. På köttkvarnen monterar du också pastaplattorna, kakspritsen och rivjärnet, som ingår i detta paket. I Köttkvarn komplett-paketet ingår:   Köttkvarn Matarbord Matarpropp 3 st Korvhorn, 10, 20, 25 mm Stänkskydd Passertillsats Rivjärn Pastaskivor 4 st olika hålskivor, 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm. Kaksprits. 
Ankarsrum Jaktlådan - Köttkvarn & 4 hålskivor
1 895 kr
Ankarsrum köttkvarn att användas tillsammans med Ankarsrum och Electrolux äldre Assistent. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Du ska naturligtvis använda den för att mala kött och fisk. Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten. Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. På köttkvarnen monterar du också pastaplattorna och kakspritsen och rivjärnet (finns att köpa som extra tillbehör). I detta paket ingår:KöttkvarnMatarbordMatarpropp3 st Korvhorn (10, 20, 25 mm)Stänkskydd4 st hålskivor (2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm).
KitchenAid Köttkvarn - FGA
1 399 kr
KitchenAid köttkvarn att användas tillsammans med Kitchenaid Köksmaskin. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött.  Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Du ska naturligtvis använda den för att mala kött och fisk.  Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten. Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. Om du vill göra en soppa eller sås med grov, lantlig konsistens bör du hellre välja den här tillsatsen än passertillsatsen. På köttkvarnen monterar du också passertillsatsen och korvhornet.  Levereras med en fin, 4,5mm, och en grov, 6,5 mm malskiva. Tillverkad i vit plast.
KitchenAid Köttkvarn FGA med Korvhorn SSA
1 399 kr
KitchenAid köttkvarn med Korvhorn att användas tillsammans med KitchenAid Artisan och KitchenAid Professional. Köttkvarnen kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Denna tillsats är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och den kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens.  Du ska naturligtvis använda den för att mala kött och fisk. Med köttkvarnen och dess grova och fina skivor kan du välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha, och göra dina egna charkuterivaror, allt från korvar till patéer och hemgjorda kvalitetshamburgare till grillfesten.  Du kan också använda den till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake, strimla hårda frukter och ostar, finriva morötter eller hacka en lök så att den försvinner i såsen. Om du vill göra en soppa eller sås med grov, lantlig konsistens bör du hellre välja den här tillsatsen än passertillsatsen. På köttkvarnen monterar du också passertillsatsen och korvstopparen.  Levereras med en fin, 4,5mm, och en grov, 6,5 mm, malskiva.Två stycken olika storlekar på korvhorn 10mm och 16 mm Tillverkad i vit plast.
Höstlåda - köttkvarn inkl. passertillsats Ankarsrum Assistent
1 695 kr
Höstlådan från Ankarsrum Assistent innehåller en gedigen köttkvarn i aluminium och en passertillsats som fästes på köttkvarnen och används vid passering av frukter och bär. Originalhålskivan till köttkvarnen är 4,5 mm och det medföljer även kniv, matarbord, matarpropp samt korvhorn till köttkvarnen.
Ankarsrum Assistent Original Passertillsats
659 kr
Purétillbehör till Ankarsrum och Electrolux äldre köttkvarn. Även om köttkvarnen kan åstakomma en grov puré är det passertillsatsen som bryter ner frukt och grönsaker till slätt mos. Passertillsatsen, som fästs vid köttkvarnen, kan mosa alla mjuka frukter och kokta grön- och rotsaker. Med passertillsatsen kan du göra en silkeslen slät soppa eller sås, vill du ha lite grövre konsistens kan du också blanda det släta och grova moset. Passertillsatsen är perfekt för att bereda stora mängder frukt till sobet, coulis eller fruktgelé och gör det möjligt att på bästa sätt utnyttja sommarens överflöd av färsk frukt. Passertillsatsen är också underbar när man lätt och snabbt vill tillreda egen sund barnmat.
Ankarsrum Stora Tillbehörspaketet - Deluxe
3 249 kr
Nytt och uppdaterat paket där hålskivorna och kniven i köttkvarnen numera är tillverkade i rostfritt stål.Ankarsrum Assistent är en svensk klassiker som började tillverkas redan på fyrtiotalet. Maskinen är naturligtvis fantastisk till alla möjliga bak, men vi måste också framhålla dess stora allsidighet som man kan uppnå genom att komplettera med tillbehör. Ankarsrum Stora tillbehörspaket Deluxe innehåller de populäraste tillbehören samlat i en låda till ett förmånligt prisKöttkvarnKöttkvarnen är stor och kraftig i gjuten aluminium, klarar att mala ner en hel älg om så skulle önskasAnvänd köttkvarnen för att göra egen köttfärs eller fiskfärs. På köttkvarnen kopplar man passertillsatsen och korvhorn, rivjärn (se nedan) 4 st Hålskivor (2,5 mm, 4,5mm, 6 mm och 8 mm) 3 st Korvhorn (10 mm, 20 mm och 8 mm)Matarbord - Sätts uppe på köttkvarnen för att smidigare kunna hantera det som ska malasStöt - För att pressa ner det som ska malasPassertillsats - Fästes på köttkvarnen, för att göra till exempel äpplemos och andra pureér, sorterar bort kärnor och skal automatisktRivtillsats - Ett litet rivjärn som fästes på köttkvarnen för att riva t.ex hård ost eller ströbröd4 pastaplattor - Pastaplattor som fästes på köttkvarnen för att göra sin egen pasta. (Spagetti, Änglahår, Makaroni och Bandspagetti)Kaksprits - Kaksprits som fästes på köttkvarnen för att spritsa kakdeg och göra småkakorCitruspressEn citruspress med möjlighet att pressa både små och stora citrusfrukter. Kannan som hör ihop med citruspressen samlar upp saften Mixer/BlenderEn plastblender som kopplas i kraftuttaget på maskinen. Tillverkad av okrossbar tritanplast. Klarar att krossa is hur lätt som helst. Gör dina egna smooties och milkshakes.Rymmer 1,2 liter 
Passertillsats Ankarsrum Assistent (fd Electrolux)
595 kr
Passertillsatsen fästes på köttkvarnen och används vid passering av frukter och bär.
PASSERTILLSATS TILL ANKARSRUM
549 kr
Passertillsats till Ankarsrum Hushållsassistent.Fästes på köttkvarnen och används vid passering av frukter och bär.Material: Plast och Aluminium. Alla delar utom aluminiumdelarna kan maskindiskas.
KitchenAid Artisan 175 Blåbär + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Med KitchenAids köksassistent och köttkvarn kan du göra dina egna hemmagjorda hamburgare, köttbullar och korvar med mera. Köksassistenten hjälper dig med det tyngre arbetet i köket, som att blanda, knåda och vispa. Köttkvarnen har både grova och fina skivor vilket tillåter dig att få din malning precis som du vill ha den. Man kan även använda köttkvarnen till att göra skorpmjöl eller en botten till en cheesecake.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 Nm. Garanti: 5 år.  Tillbehör som ingår:  Bunke på 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål.  Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp.  Flatblandare av metall med silikonvinge. Stänkskydd.  Köttkvarn.  
KitchenAid Artisan 175 Grafit Metallic + Köttkvarn FGA
6 595 kr
Mal ditt egna kött med KitchenAids köksmaskin och köttkvarn. Köksmaskinen är konstruerad helt i metall vilket gör att den är robust och slitstark. Med sin mjuka rundande design och uppfällbara huvud är maskinen enkel att använda och lätt att rengöra.  Köttkvarnen har grova och fina skivor som gör att du kan välja exakt vilket köttstycke och kvalitet du vill ha. Gör egna korvar, hamburgare eller charkuterier.  Går även att använda till att göra skorpmjöl eller finrivna morötter. Levereras med en fin 4,5 mm och en grov 6,5 mm malskiva.   Specifikationer: Effekt: 300 W. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  2 Bunkar i rostfritt stål, en på 4,8 l och en på 3 l. Ballongvisp. Kan ej diskas i maskin. Degkrok. Flatblandare. Flatblandare av metall med silikonvinge. Stänkskydd.   
KitchenAid Köttkvarn + Passertillsats - FVSFGA
2 799 kr
Ett mycket användbart paket till din KitchenAid bestående av köttkvarn och passertillsats. Gör det enkelt och smidigt att mala egen köttfärs och göra underbara frukt- eller grönsakspuréer. Köttkvarnen och passertillsatsen passar till alla KitchenAid köksmaskiner med kraftuttag framtill.
Köttkvarn
1 399 kr
Köttkvarnen förvandlar din KitchenAid köksmaskin till en mångsidig matkvarn. Med dess grova och fina skivor kan du välja vilken grovlek du vill ha. Skivorna kommer i fin 4,5 mm och grov 6,5 mm. På köttkvarnen monterar du passertillsatsen och korvhornet som också finns som tillbehör till köksmaskinen.
Ankarsrum Original Black Diamond AKM6230BD Med Stora Tillbehörspaketet
8 239 kr
Färgen Black Diamond är exklusiv hos oss på Bagaren och Kocken! Ankarsrum Assistent Black Diamond är deras senaste modell i serien Assistent Original. I det här paketerbjudandet får man med allt man behöver för att lyckas i köket. För att öka assistentens kvalitet och användarvänlighet har Ankarsrum även introducerat vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, vilket gör den enklare för dig att använda. Bunken rymmer upp till 7 l, vilket gör det möjligt för dig att göra en deg på upp till 5 kg och den klarar även 1,5 liter degvätska.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.  Specifikationer: Effekt: 1500 W.Vikt: 8,6 kg. Höjd: 36 cm. Bredd: 26,8 cm. Djup: 40 cm.7 års motorgaranti.   Tillbehör:  7 liter rostfri bunke. Degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongsvispar och mördegsvispar.Köttkvarn med fyra stycken hålskivor i rostfritt stål 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm och 8 mm. Stänkskydd.Matarbord.Citruspress.Mördegsvispar.Mixer.  Monteras på köttkvarnen:  Korvhorn. Passertillsats.Pastaplattor.Kaksprits. Rivjärn.    
Ankarsrum Assistent Original Stora Tillbehörspaketet De Luxe Ankarsrum Assistent
3 249 kr
Det stora tillbehörspaketet De Luxe från Ankarsrum innehåller:  - Köttkvarn (hålskivor och kniv i rostfritt)- 4 hålskivor till köttkvarnen (2.5, 4.5, 6 resp 8mm)- 3 Korvhorn (10, 20 resp 25 mm)- Passertillsats - Rivtillsats - 4 pastaskivor - Spritstillsats - Citruspress - Mixer/Blender
KitchenAid Artisan 175 Äpplegrön + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Utrusta köket med det här fina KitchenAid paketet innehållande en äpplegrön köksmaskin och en köttkvarn. Maskinens unika design och kraftiga motor gör den lätt att använda när du vill knåda degar, blanda eller vispa. Ett brett utbud av tillbehör finns att köpa till maskinen.Köttkvarnen som ingår kan du använda till att mala kött och fisk, grönsaker, torkat bröd, nötter, frukt och ost. Köttkvarnen från KitchenAid är en robust livsmedelskvarn du kommer ha stor glädje av i din matlagning!Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l. Bunke 3 l. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Köttkvarn.     
KitchenAid Artisan 175 Röd Metallic + Köttkvarn FGA
6 595 kr
Genom att köpa KitchenAids köksmaskin i ett paketerbjudande kan man spara pengar samtidigt som man får en mer mångsidig köksmaskin. Köttkvarnstillbehöret är ett av KitchenAids mest populära tillbehör och är perfekt om man vill testa att mala kött på egen hand.   KitchenAid Artisan 175 Röd MetallicRöd Metallic är en färg som verkligen sätter prägel på köket. KitchenAids köksmaskin är ingenting man ställer i ett skåp när den inte används. Den förtjänar verkligen att stå i centrum i köket.Köttkvarn FGAAnvänd köttkvarnen för att mala fisk eller kött till hemmagjorda hamburgare. Köttkvarnen kommer med två olika malskivor som gör det lätt att justera hur grovt man vill mala.  SpecifikationerAntal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år.Medföljande Tillbehör Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Flex Flatblandare.Bunke 3 liter.Stänkskydd.Köttkvarn. Mått & ViktLängd: 35 cm.Höjd: 35 cm.Bredd 22 cm.Vikt: 10,65 Kg.
Köttkvarn Köttkvarn Ankarsrum Assistent
1 495 kr
Köttkvarn till Ankarsrum Assistent! Denna finns att köpa i två olika paket: Litet paket: Här ingår en 4,5 mm hålskiva, stänkskydd, korvstoppningsdel med 3 st korvhorn (10/20 resp. 25 mm), matarbord och matarpropp. Stort paket: Här ingår samma tillbehör som i det lilla paketet - men även 3 st ytterligare hålskivor (2,5/6 resp. 8 mm), passertillsats, rivtillsats, pastaskivor och spritstillsats.  
Köttkvarn Köttkvarn Komplett Ankarsrum Assistent
1 995 kr
Köttkvarn till Ankarsrum Assistent! Denna finns att köpa i två olika paket: Litet paket: Här ingår en 4,5 mm hålskiva, stänkskydd, korvstoppningsdel med 3 st korvhorn (10/20 resp. 25 mm), matarbord och matarpropp. Stort paket: Här ingår samma tillbehör som i det lilla paketet - men även 3 st ytterligare hålskivor (2,5/6 resp. 8 mm), passertillsats, rivtillsats, pastaskivor och spritstillsats.  
Assistent Original Passertillsats
789 kr
Ta vara på skörden! Passera mos och puréer av frukt och bär. För att använda passertillsatsen behövs köttkvarnen från samma serie. Montera kvarnhus med tillhörande kvarnvals på maskinens drivuttag. Fäst passertillsatsen på kvarnvalsen och lås fast med låsringen. Tippa maskinen på sidan och montera stänkskydd och matarbord. Detta är ett tillbehör som måste användas i kombination med Assistent Tillbehör Köttkvarn.
Bosch Köttkvarn Svart MFW68660
1 690 kr
KöttkvarnEn svart köttkvarn från Bosch som kan mer än att bara mala kött på klassiskt vis. Har flera tillbehör för att göra korv, pressa frukt, riva och skära, eller laga den libanesiska delikatessen kebbe. En köksapparat som uppmuntrar glädjen av att pröva nya saker i köket. Dessutom har köttkvarnen en stilren och snygg design. - Effekt på 800 W- Köttkvarn i storlek 8 med tre medföljande hålskivor - 3,0, 4,8 och 8,0 mm- Matarbord och påmatare- Backfunktion vid stopp i kvarnen och motorblock vid 2200 watt- Säkerhetssnabbkoppling- Kebbetillsats- Korvhorn- Grönsaksskärare med 4 funktioner - Fruktpress- Integrerad förvaring för hålskivorna - Praktiskt bärhandtag- Står stadigt på gummifötter- Sladdlängd på 100 cm. Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
KitchenAid Artisan 125 Svart + Köttkvarn FGA
5 495 kr
Köksmaskin och köttkvarn från KitchenAid.KitchenAid Artisan 125 är konstruerad helt i metall och har en tidlös design. Köksmaskinen hjälper dig med att vispa, blanda, knåda och med köttkvarn tillbehöret kan du mala ditt egna kött precis som du vill ha det. Gör hemmagjorda burgare, korv m.m. Bunken i rostfritt stål rymmer 4,8 l och kan bearbeta upp till 1 kg mjöl och 12 ägg samtidigt. Med köttkvarnen kan du även skiva och smula sönder, kött, torrt bröd, färsk frukt samt grönsaker. Som sagt, du kan använda detta tillbehör på många olika sätt.  Specifikationer: KitchenAid Artisan 125: Antal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år. Medföljande tillbehör: Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Stänkskydd och Flex Flatblandare ingår ej till denna modellen. 
KÖTTKVARN BOSCH MFW68660
1 749 kr
Köttkvarn ProPower Bosch Extra kraftfull köttkvarn med hög kapacitet och snabb malning på 4.3 kg/min. Den har många praktiska tillbehör för mala kött och fisk samt grönsaksskärare, fruktpress, korvhorn och kebbe. Köttkvarnen är i storlek 8 med tre medföljande hålskivor: 3.0, 4.8 och 8.0 mm.Grönsaksskäraren har 4 funktioner; skärinsats, rivinsats, fin riv- och strimmelinsats samt grov riv- och strimmelinsats. Köttkvarnen är lätt att förvara tack vare bärhandtag, sladdförvaring och tillbehörsfack för hålskivorna.Backfunktion vid stopp i kvarnen och motorblock vid 2200 Watt.Effekt: 800 WattMedföljande tillbehör:1 st Påfyllningshjälp1 st Matarbord1 st Medbringare1 st Passertillsats1 st Rivtillsats1 st Rivskiva, fin1 st Rivskiva, grov1 st Påmatare1 st Korvhorn1 st Insats till skärskiva, finFärg: SvartMaterial: Rostfritt stålModellnr: MFW68660
Ankarsrum Assistent Original AKM6230B Mattsvart med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230B Mattsvart med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt.
Ankarsrum Assistent Original AKM6230R Röd Metallic med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230R Röd med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
KitchenAid Artisan 175 Boysenberry + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Skapa mästerverk i köket med KitchenAid köksassistent och köttkvarn. Med köttkvarnen kan du göra hemmagjorda hamburgare, korv, kycklingfärs med mera. Välj om du vill ha grova eller fina strimlor. Köttkvarnen monterar du enkelt på köksassistenten. Köksassistenten blir som ett par extra händer i köket. Få hjälp med att knåda, vispa och blanda.   Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.    
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PB Pärlblå med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230PB Pärlblå med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PG Pärlgrön med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230PG Pärlgrön med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230RB Royalblå med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230RB Royalblå med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PP Pärlrosa med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230PP Pärlrosa med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230C Creme med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230MW Mineralvit med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230MW Mineralvit med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230SC Sparkling Gold med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230SC Sparkling Champagne med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PO Pure Orange med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230PO Pure Orange med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Original AKM6230CL Ljus Creme med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230CL Ljus Creme med köttkvarnspaket.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
KitchenAid Artisan 175 Crystal Blue + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Gör succé i köket genom att göra hamburgare från grunden med hjälp av köttkvarnen från KitchenAid. Att mala sin egen köttfärs är supertrendigt just nu och med tanke på hur roligt och givande det är så kan man förstå hypen. Dessutom kan man köpa till ett korvhorn till KitchenAids köttkvarn och stoppa egen korv, vilket även det är väldigt roligt. KitchenAids många tillbehör är en av förklaringarna till KitchenAids framgångssaga. Med tillbehören blir maskinen direkt mycket mer mångsidig. Den höga prestandan och den klassiska designen är också bidragande orsaker till varför KitchenAids assistent har blivit en given favorit för hemmakockar världen över.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l. Bunke 3 l. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Köttkvarn.  
Ankarsrum Original Black Diamond AKM6230BD Med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Färgen Black Diamond är exklusiv hos oss på Bagaren och Kocken!Köksassistenten Black Diamond är den senaste modellen i Ankarsrum Assistent Orginal. Paketerbjudandet kommer med baspaketet som ingår till alla Ankarsrum Assistent Original AKM6230 samt en köttkvarn med matarbord och korvhorn. Den här maskinen med sina tillbehör underlättar för en i köket och hjälper en att uppnå de resultat man önskar. Ankarsrum har ökat assistensens kvalitet och användarvänlighet, genom att introducera vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat Zink, vilket gör att det blir enklare att använda köksassistenten. Bunken är på 7 liter vilket gör det möjligt för en att sätta stora degar, då maskinen klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem. Black Diamond Assistent kommer att stå stadigt på köksbänken.  Specifikationer: Effekt: 1500 W. Rostfri Bunke: 7 l. Vikt: 8,6 kg. Bredd: 26,8 cm.Djup: 40 cm. Höjd: 36 cm.Låg ljudnivå. 7 års motorgaranti.    Tillbehör: Degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvisp och mördegsvispar.  Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva. Matarbord.  
KitchenAid Artisan 175 Koppar + Köttkvarn FGA
11 894 kr
Bejaka din inre mästerkock och gör dina hamburgare helt från grunden. Använd köksassistenten för att knåda degen till hamburgerbrödet. Medan brödet är i ugnen kan du montera på köttkvarnen, välja hur grovt du vill mala och sätta igång och mala dina helt egna hamburgare. Det bästa är att det krävs så lite manuellt jobb tack vare KitchenAids hjälp. Köttkvarnen är lätt att rengöra och smidig att stuva undan när den inte används. Själva köksassistenten i koppar är däremot inte så enkel att stuva undan, vilket ju vore synd med tanke på hur fantastiskt snygg den är. Kopparytan skapar en helt unik känsla som verkligen blir en naturlig mittpunkt i köket.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Köttkvarn.    
Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Jubileumsmodell Silver med Köttkvarnspaket
6 889 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.Ankarsrum AKM6230JS Jubileumsmodell Silver med köttkvarnspaket.I samband med Ankarsrums 75 års jubileum 2015 lanserade de denna häftiga silvriga version till deras assistenter. Maskinen är även utrustad med en dekorativ jubileumslogga på sidan.Ett extra bra paketerbjudande där du förutom Grundpaketet får med en Köttkvarn med matarbord och korvhorn.Ankarsrum köttkvarn är en stor anledning till att välja denna maskin eftersom det är en robust köttkvarn med stora malskivor. Man kan komplettera köttkvarnen med passertillsats, pastaplattor och rivjärn.Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn.Korvhorn.1 malskiva.Matarbord. Stöt 
Ankarsrum Assistent Matarbord till Köttkvarn
295 kr
Matarbord till Ankarsrum/Electrolux köttkvarn storlek 10.Ankarsrums/Electrolux köttkvarn storlek 10 började tillverkas 1978.Tidigare Electrolux köttkvarnar var mindre och då passar inte detta matarbord.
KitchenAid Classic Köksmaskin Svart + Köttkvarn
3 699 kr
Köp din KitchenAid Classic köksmaskin i ett paket med en köttkvarn och du har vad som krävs för att kunna bjuda på hemmagjorda hamburgare från grunden! Maskinen i klassisk KitchenAid design är både tidlös och elegant, snabb, tyst och robust. Köttkvarnen är en riktig livsmedelskvarn som kan användas på olika sätt, till att skiva, mala eller smula sönder allt från kött till torrt bröd, färsk frukt eller ost. Specifikationer:Effekt: 275 W.  Höjd: 35,3 cm. Bredd: 35,8 cm. Djup: 22,10 cm. Vikt: 10,5 Kg.  2 års garanti.   Tillbehör som ingår: Ballongvisp.Flatblandare.  Degkrok. Bunke utan handtag 4,3 l.  Köttkvarn.  
Funktion Köttkvarn Ink. Kakplatta
289 kr
Köttkvarn från Funktion för den som gillar att mala sitt egna kött. Köttkvarnen är i stål och har inkluderat en kakplatta. Tål ej maskindisk. Grundlig handdisk med varmt vatten och diskmedel före första användning. Viktigt: Läs bipacksedeln om användning och behandling av köttkvarn och kniv.  
Processor till stavmixer Svart
419 kr
Tillbehör till Bamix stavmixer. Finfördelar och maler både torra som våta ingredienser på nolltid. Hacka allt från torkad frukt, grönsaker, hårda ostar, choklad till kryddor som kanel, vanilj, muskotnöt eller chili. Kan också användas till att hacka lök, vitlök, kokosnötter och små mängder kött eller fisk. Perfekt att använda till barnmat.
Ankarsrum Assistent Original Pastavals Tagliatelle
849 kr
En pastavals till Electrolux äldre Assistent och Ankarsrum Assistent för att göra tagliatelle (smal bandpasta, ca 2 mm bredd).Kopplas till drivuttaget där skålen brukar sitta.Detta tillbehör används för att skära pastaplattor till tagliatelle. Vi rekommenderar att man använder lasagnevalsen för att göra pastaplattorna.Gör härlig hemmagjord pasta med detta tillbehör.
KitchenAid Artisan 175 Svart Lava + Köttkvarn FGA
6 595 kr
Köp KitchenAids köksmaskin i ett paketerbjudande med en köttkvarn och spara pengar samtidigt som du får den bästa servicen och den trevligaste kundupplevelsen! Den mångsidiga och snygga designklassikern från KitchenAid blir ännu mer användbar med det populära köttkvarnstillbehöret. KitchenAid Artisan 175 Svart LavaSvart Lava är en av KitchenAids nyaste färger och även en av de mest unika. Den lite grova mattsvarta ytan skapar ett häftigt uttryck åt köksmaskinen.Köttkvarn FGAMed två olika malskivor kan man enkelt justera hur grovt man vill mala. Köttkvarnen är perfekt för hamburgarälskaren men kan även användas för att göra egen korv om man köper till ett korvhorn. SpecifikationerAntal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år.Medföljande Tillbehör Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Flex Flatblandare.Bunke 3 liter.Stänkskydd.Köttkvarn. Mått & ViktLängd: 35 cm.Höjd: 35 cm.Bredd 22 cm.Vikt: 10,65 Kg.
Ankarsrum Assistent Original Mixertillbehör
599 kr
Mixertillbehör till din Ankarsrum och Electrolux äldre Assistent N24-N30.Mixern använder styrka och snabbhet för att mixa, skaka, mosa, blanda och hacka sig igenom smoothies och milkshakes, soppor, skorpmjöl, örtkryddor och krossad is till drinkar. Den kan åstakomma barnmat med precis rätt konsistens, den som just ditt barn tycker om, och är dessutom ett snabbt sätt att göra iordning en snabb pannkakssmet till en helgfrukost, en dressing med färska örtkryddor, en iskall sorbet eller en snabb pastasås. Tillverkad i kraftig plast. Kannan rymmer 1,2 liter.
Ankarsrum Assistent Original Malskivor 6 mm
225 kr
Malskivor som passar till Ankarsrum Assistent Original köttkvarn 2,5 - 8 mm. Innan 1978 tillverkades köttkvarnarna med en annan storlek. Dessa malskivor passar till Ankarsrum Original köttkvarn eller före detta Electrolux Köksassistents köttkvarn som tillverkats efter 1978.   Det vill säga att N10 och uppåt i nummer är det som passar. Material: Rostfritt Stål
KitchenAid Artisan 175 Golden Nectar + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Lyxa till köket med en KitchenAid köksassistent i färgen Golden Nectar med ett roligt och inspirerande köttkvarnstillbehör. Köttkvarnen är enkel att använda och monteras direkt på köksmaskinen. Dessutom tar den inte speciellt mycket plats när den inte används, till skillnad från många andra köttkvarnar. Två olika malskivor medföljer som gör att man kan justera hur pass grovt man vill mala. KitchenAids mångsidighet, tillsammans med den tidlösa och ikoniska designen är de huvudsakliga anledningarna till dess omåttliga popularitet.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l. Bunke 3 l. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Köttkvarn.   
Köttkvarn inklusive korvtillbehör A950
1 299 kr
Tillbehör till Kenwood Chef och Major köksmaskin. Med denna köttkvarn kan du mala både kött, fisk, fågel, grönsaker och frukt. Välj mellan tre tjocklekar - fin (3mm), mellan (4,5mm) och grov (8mm). Med det medföljande korvhornet kan du också göra hemmagjord korv.
KitchenAid Classic Köksmaskin Vit + Köttkvarn
3 699 kr
KitchenAid Classic köksmaskin och livsmedelskvarn kommer göra det mycket roligare och enklare i köket! Med KitchenAid kvarn kan du laga välsmakande maträtter från grunden, från hamburgare och korv till patéer, men även grönsaker, torrt bröd, färsk frukt eller ost. Du kan skiva fina eller grova skivor, mala eller smula sönder.   En fin 4,5 mm och en grov 6,5 mm malskiva ingår.  Köksmaskinen Classic har en motor på 275 W och 10 olika hastigheter att välja mellan. Till maskinen ingår ballongvisp, flatblandare, degkrok, bunke utan handtag som rymmer 4,3 l. Till modellen Classic ingår ej stänkskydd till bunken.  Specifikationer:  Höjd: 35,3 cm. Bredd: 35,8 cm. Djup: 22,10 cm. Vikt: 10,5 Kg. 2 års garanti. 
Ankarsrum Assistent Original Mjölkvarn
1 200 kr
Mjölkvarnen förvandlar din Ankarsrum och Electrolux äldre köksassistent till en kvarn som mal alla sädesslag till det färskaste mjöl, som du kan använda till utsökta och näringsrika bröd, bullar, muffins och kakor. Med kvarnen kan du också få annorlunda mjölsorter genom att mala ovanliga sädesslag, bönor eller legymer, till exempel besanmjöl som görs av kikärtor. Justera kvarnen från fint mjöl till grovspräckta sädeskorn. Inget bröd blir så gott som bröd bakat på nymalet mjöl! Tillverkad i metall och plast. Malskivor av stål. 
Ankarsrum Assistent Original Malskivor 8 mm
225 kr
Malskivor som passar till Ankarsrum Assistent Original köttkvarn 2,5 - 8 mm. Innan 1978 tillverkades köttkvarnarna med en annan storlek. Dessa malskivor passar till Ankarsrum Original köttkvarn eller före detta Electrolux Köksassistents köttkvarn som tillverkats efter 1978.   Det vill säga att N10 och uppåt i nummer är det som passar. Material: Rostfritt StålStorlek: 8 mm.
Ankarsrum Assistent Original Malskivor 4,5 mm
225 kr
Malskivor som passar till Ankarsrum Assistent Original köttkvarn 2,5 - 8 mm. Innan 1978 tillverkades köttkvarnarna med en annan storlek. Dessa malskivor passar till Ankarsrum Original köttkvarn eller före detta Electrolux Köksassistents köttkvarn som tillverkats efter 1978.   Det vill säga att N10 och uppåt i nummer är det som passar. Material: Rostfritt StålStorlek: 4,5 mm.
Ankarsrum Assistent Original Malskivor 2,5 mm
225 kr
Malskivor som passar till Ankarsrum Assistent Original köttkvarn 2,5 - 8 mm. Innan 1978 tillverkades köttkvarnarna med en annan storlek. Dessa malskivor passar till Ankarsrum Original köttkvarn eller före detta Electrolux Köksassistents köttkvarn som tillverkats efter 1978.   Det vill säga att N10 och uppåt i nummer är det som passar. Material: Rostfritt StålStorlek: 2,5 mm.
Ankarsrum Assistent Original Pastaplattor till Köttkvarn
250 kr
Gör din egen pasta med dessa pastaplattor till Ankarsrum och Electrolux äldre köttkvarn.  Levereras med 4 olika plattor för Spagetti, Änglahår, Makaroni och Bandspagetti. 
KitchenAid Artisan 125 Röd + Köttkvarn FGA
5 495 kr
Paket innehållande KitchenAids snygga och kraftfulla köksmaskin samt köttkvarn.KitchenAid Artisan 125 har en konstruktion helt i metall och en tidlös, stilfull design. Maskinen hjälper dig att smidigt vispa, blanda och knåda degar med upp till 1 kg mjöl eller 12 ägg. Med köttkvarnen kan du mala kött och imponera med välkryddade hemmagjorda hamburgare eller skiva och smula sönder torrt bröd, färsk frukt eller grönsaker m.m.Specifikationer: KitchenAid Artisan 125: Antal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år. Medföljande tillbehör: Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Stänkskydd och Flex Flatblandare ingår ej till denna modellen.
Ankarsrum Assistent Original Grönsaks Riv/Skärare
1 195 kr
Riv/skärtillsats att användas tillsammans med Ankarsrum och Electrolux äldre assistentSkäraren/strimlaren har tre cylindrar: medelgrov strimlarcylinder, grov strimlarcylinder och skärcylinder. Alla tre är utmärkta för att göra sallader (särskilt kålsallad), skiva potatis till gratänger, strimla frukt till pajer, riva ost och skära stora mängder råa eller kokta grön- och rotsaker.Om du mitt i ett recept behöver byta från skärare till strimlare behöver du inte ta bort tillsatsen från din assistent. Byt bara cylinder så kan du till och med riva rakt ned i samma skål. Med strimlarcylindern kan du också finstrimla grön- och rotsaker - vänd bara på grön- eller rotsaken och för in den horisontellt i apparaten. Tillverkad i vit plast.
KÖTTKVARN NR8 FUNKTION
349 kr
Köttkvarn nr 8 FunktionInkl. kakplatta i 18/0 stål som kan användas till bland annat vaniljkransar.Handdisk rekommenderas med varmt vatten och diskmedel. Diska köttkvarnen före första användningen.Vänligen se monteringsanvisningarna på förpackningen.Viktigt! Justera skruven före och under användning av köttkvarnen.
Rivtillsats Ankarsrum Assistent (fd Electrolux)
395 kr
Rivtillsatsen fästes på köttkvarnen och används för effektiv rivning av exempelvis nötter, choklad och parmesan.
KitchenAid Artisan 175 Vit + Köttkvarn FGA
6 595 kr
Ett utmärkt paketerbjudande med en KitchenAid Köksassistent och ett köttkvarnstillbehör. Den klassiska köksmaskinen från KitchenAid kan kombineras med en mängd olika tillbehör som gör den otroligt mångsidig och användbar i köksarbetet.  Den stilrena vita köksassistenten är en av KitchenAids mest populära färger. Antagligen mycket på grund av tidlösheten som den eleganta vita färgen skapar. Köttkvarn FGADet perfekta tillbehöret för hamburgarälskaren! Med två olika knivar kan man enkelt anpassa hur grovt man vill mala köttet. Köp till ett korvhorn för att göra egen korv med köttkvarnen.  SpecifikationerAntal hastigheter: 10.Effekt: 300 Watt.Vridmoment: 4,2 Nm.Garanti: 5 år.Medföljande Tillbehör Bunke 4,83 liter.Degkrok.Flatblandare.Ballongvisp.Flex Flatblandare.Bunke 3 liter.Stänkskydd.Köttkvarn. Mått & ViktLängd: 35 cm.Höjd: 35 cm.Bredd 22 cm.Vikt: 10,65 Kg.
Ankarsrum Assistent Original Malskivor 4,5 mm
195 kr
Malskivor som passar till Ankarsrum Assistent Original köttkvarn 2,5 - 8 mm. Innan 1978 tillverkades köttkvarnarna med en annan storlek. Dessa malskivor passar till Ankarsrum Original köttkvarn eller före detta Electrolux Köksassistents köttkvarn som tillverkats efter 1978. Det vill säga att N10 och uppåt i nummer är det som passar. 
KitchenAid Matarbord - FT
449 kr
Ett matarbord till din KitchenAid köttkvarn som underlättar när du skall bereda stora mängder frukt, kött, grön- eller rotsaker. Fördelar med matarbordet:Ger större kapacitet både till köttkvarnen och passertillsatsen. Du kan fylla matarbordet med mer råvaror för beredning utan att fylla på så ofta.
Ankarsrum Assistent Original AKM6230R Röd - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230REffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: RödÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230BEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: MattsvartÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PB Pärlblå - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230PBEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: PärlblåÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PG Pärlgrön - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230PGEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: PärlgrönÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PP Pärlrosa - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230PPEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: PärlrosaÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230MW Mineralvit - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230MWEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: MineralvitÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230JS Silver - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230JSEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: SilverÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230CEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: CremeÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230RB Royalblå - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230RBEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: RoyalblåÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PO Orange - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230POEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: OrangeÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
KitchenAid Jupiter Köttkvarn Metall Storlek 5
1 395 kr
Köttkvarn i metall till KitchenAids köksmaskiner.Denna kvarn har storlek 5.  Levereras med matarbord, påputtare samt tre olika malskivor med håldiameter 3 mm,  4,5 mm och 6 mm. På denna köttkvarn monterar du också KitchenAid jupiter korvhorn i metall samt KitchenAid Jupiter passertillsats.
Ankarsrum Assistent Original Pastavals Fettuccine
849 kr
En pastavals till Electrolux äldre Assistent och Ankarsrum Assistent för att göra fettuccine/bred bandpasta.Kopplas till drivuttaget där skålen brukar sitta.Denna vals används för att skära pastaplattor som man har gjort med lasagnevalsen.Gör härlig hemmagjord pasta med detta tillbehör!
Ankarsrum Assistent Original AKM6230CL Ljus Creme - Stora Tillbehörspaketet Ankarsrum
7 829 kr
Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp- Citruspress- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitetAlla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!Tekniska data:Modell: AKM6230CLEffekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgFärg: Ljus CremeÖvrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.Kapacitet degvätska: 1,5 lKapacitet deg: 5 kg7 års motorgaranti!
KÖTTKVARN KITCHENAID VIT FGA
1 379 kr
Köttkvarn FGA Vit av plast/stål till Köksmaskin KitchenAid. Hackar exempelvis kött, fisk, grönsaker, torrt bröd, frukt och ost. Köttkvarnen är ett tillbehör till KitchenAid köksmaskin.Garanti 2 år.Lev.artikelnr: FGAEAN: 5413184400309
Ankarsrum Assistent Original Kaksprits till Köttkvarn
265 kr
Kaksprits som monteras på din Ankarsrum och Electrolux äldre köttkvarn.
Ankarsrum Assistent Original Rivjärn
410 kr
Med detta rivvals/rivjärn som är tillbehör till Ankarsrum och Electrolux äldre köttkvarn river du nötter, ost, potatis m.m.
KitchenAid Artisan 175 Hallon + Köttkvarn FGA
6 349 kr
Ett paketerbjudande innehållandes en Hallonrosa köksmaskin och ett köttkvarnstillbehör från KitchenAid. Med köttkvarnen kan man bland annat mala egen färs och göra hamburgare helt från grunden - roligt och kreativt! Vi på Bagaren och Kocken är lite av experter på KitchenAid och har satt ihop paketerbjudande som vi vet gör maskinen mer mångsidig och rolig att använda. Köksmaskinens höga prestanda tillsammans med den ikoniska designen gör den oslagbar. Lägg där till möjligheterna som alla olika tillbehör skapar och man kan börja förstå varför KitchenAid har blivit så populär som det har blivit.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l. Bunke 3 l. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Köttkvarn.   
Ankarsrum Assistent Original Vispskål utan Dubbelvispar
349 kr
Vispskål till Ankarsrum.För att kunna använda denna skål som vispskål måste du ha tillhörande dubbelvispar.Det har tidigare funnits en annan skål i vitt, detta är dess motsvarighet och kan användas med den vita skålens dubbel och mördegsvispar.Passar till alla Ankarsrums assistenter och Electrolux äldre assistenter.Volym 3,5 l.
Ankarsrum Assistent Original Vispskål med Dubbelvispar
795 kr
Vispskål är ett tillbehör till Ankarsrum Assistent Original och Electrolux äldre Assistent.Vispskålen följer med som standard till samtliga Ankarsrum Original-assistenter. I paketet medföljer även mördegsvispar.
Ankarsrum Assistent Original Spatula till Bunke
99 kr
En specialgjord degskrapa som passar till den rostfria bunken till Ankarsrum Assistent och Electrolux äldre assistent.  
Ankarsrum Assistent Original Citruspress
399 kr
Citruspress till Ankarsrum samt Electrolux äldre Assistent. Citruspressen pressar på nolltid stora mängder apelsin-,grapefrukt-citron- eller limejuice, till allt från sorbeter och marmelad till iskall hemgjord citrondricka.Den är så lätt att använda att du snart kommer att börja dagen med läcker, nypressad juice.Varför inte komplettera frukosten med färskpressad apelsinjuice, eller tillsätt citrussaft till din egen favoritsmoothie som på så sätt blir till en fantastiskt god och hälsosam frukostdryck. 
Ankarsrum Assistent Original Korvhorn 3 st
235 kr
Korvhorn som passar till Ankarsrum köttkvarn 10, 20, 25 mm.Passar till alla kvarnmodeller senare än modell 10 (inköpta efter 1978).   
Ankarsrum Assistent Original Degrulle
199 kr
Ankarsrum Assistent Original Degrulle.Reservdel till äldre Electrolux eller Ankarsrum Assistenter.Passar till äldre Electrolux och alla Ankarsrum Assistenter tillbaka till tidernas begynnelse.
Ankarsrum Assistent Original Köttkvarnskniv
249 kr
Reservdelskniv till Ankarsrum och Electrolux köttkvarn storlek 10. Passar till N10 och framåt.
Ankarsrum Assistent Original Lock till Bunke/Skål
139 kr
Lock till bunken på Assistent Original. Passar Ankarsrum Assistent original samt Electrolux äldre assistenter. Detta lock följer med när man köper en ny Assistent. Bör diskas för hand eller i övre diskmaskinskorgen.
Ankarsrum Assistent Original Mördegsvispar
249 kr
Ett nytt tillbehör till Ankarsrum Assistent Original. Istället för dubbelvisparna till dubbelvispskålen så kan man använda dessa mördegsvispar som är perfekta till att göra mördeg.
KitchenAid Grönsaksskärare Riv & Skärtillsats - 5KSMVSA
1 399 kr
Grönsaksskärare, MVSA, en riv och skärtillsats att användas tillsammans med KitchenAid köksmaskin. Tillbehöret passar även Electrolux nya assistent. Om du förvarar den med den vassa skärcylindern monterad, så är den färdig att användas när du behöver skiva lite lök till en sås eller lite potatis till en gratäng. Skäraren/strimlaren har tre cylindrar: Medelgrov strimlarcylinder. För att strimla och hacka råa grönsaker och rotfrukter, mandel och nötter för bakning, alla sorters frukter och mjukostar. Grov strimlarcylinder För att strimla och hacka råa grönsaker och rotfrukter till soppor, alla sorters frukter för pajer, mandel, nöt och chokladgarnering, ost och ostkanter. Skärcylinder För att skiva potatis, lök, råa grönsaker och rotfrukter och alla sorters frukter. Om du mitt i ett recept behöver byta från skärare till strimlare behöver du inte ta bort tillsatsen från din KitchenAid köksmaskin. Byt bara cylinder så kan du till och med riva rakt ned i samma skål. Med strimlarcylindern kan du också finstrimla grön- och rotsaker - vänd bara på grön- eller rotsaken och för in den horisontellt i apparaten.  Tillverkad i vit plast.
Bosch Köttkvarn Vit MFW66020
1 490 kr
KöttkvarnEn vit köttkvarn från det tyska företaget Bosch som har det man begär från en köttkvarn plus lite till. Det lilla extra som kvarnen tillför är ett korvhorn och flera storlekar på malskivor som lämnar utrymme till att testa sig fram och uppmuntrar till att utmana sig själv och sitt smaksinne. Lätt att använda och går smidigt att förvara när den inte ska användas.  Effekt på 600 WKöttkvarn i storlek 8 med tre medföljande hålskivor - 3,0, 4,8 och 8,0 mmMatarbord och påmatareBackfunktion vid stopp i kvarnen och motorblock vid 1800 wattSäkerhetssnabbkopplingKorvhorn Integrerad förvaring för hålskivorna Praktiskt bärhandtagStår stadigt på gummifötterSladdlängd på 100 cm. Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
Emerio Köttkvarn
799 kr
Köttkvarn från Emerio som snabbt och smidigt maler kött till köttfärs och korv på bara några sekunder. Välj mellan grov, medium och finmalet malningsgrad tack vare 3 rostfria slipskivor. Köttkvarnen är enkel att rengöra och har både fram och tillbaka funktion. Specifikationer: Effekt: 600 W.  På/Av knapp. Blad i rostfritt stål. Kupptillbehör och korvtillbehör.   
Köttkvarn Universal inkl. 4 hålskivor Ankarsrum Assistent
1 695 kr
Köttkvarn Universal från Ankarsrum Assistent innehåller en gedigen köttkvarn i aluminium inkl. 4 st hålskivor. Följande hålskivor medföljer: 2,5 mm - passerskiva4,5 mm - standardskiva6,0 mm - för grövre malning8,0 mm - för grovmalning. Används ofta före finmalning.
Assistent Tillbehör Höstlåda
1 899 kr
Kvarn innehåller kvarnhus med kvarnvals, 4-bladig kniv, 4.5 mm hålskiva, matarbord, matarpropp, stänkskydd, passertillsats och 3 korvhorn 10/20/25mm. Respektive tillbehör kan köpas separat. Montera kvarnhus runt drivuttaget, drag åt vingmutten och placera kvarnvalsen så den går ordentligt ner i uttaget. För malning montera kniven (knivens egg skall vara vänd mot hålskivan) och hålskivan, fäst med låsringen och tippa maskinen på sidan. För korvstoppning, montera korvring och korvhorn, fäst med låsringen och tippa maskinen på sidan. För användning av passertillsatsen, montera den på kvarnvalsen och lås fast med låsringen. Tippa maskinen på sidan och montera stänkskydd och matarbord. Kvarnen är ett tillbehör som passar till Assistent Original AKM6230.
Ankarsrum Assistent Original Müslikvarn
1 200 kr
Müslikvarn som maler grova flan till din müsli. Passar till Ankarsrum och Electrolux äldre assistent.
PROCESSOR/HACKARE BAMIX SVART
419 kr
Processor Bamix SvartBamix matprocessor som finfördelar och maler.Den fungerar bra till att hacka både torra och våta ingredienser.Den hackar torkad frukt, grönsaker, hårda ostar, choklad.Såväl som kryddor som kanel, vanilj, muskotnöt eller chili.Torkade svampar, alla slags nötter, kornprodukter eller frön är inga problem för Processorn.Örtkryddor, kokta ägg eller ströbröd.Kan även användas till att hacka lök, vitlök, kokosnötter, grönsaker eller små mängder kött eller fisk. Perfekt att använda till babymat.Färg: SvartVikt: 0,3 kg
Ankarsrum Assistent Original AKM6230R Röd Metallic med Stora Tillbehörspaketet
8 239 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.AKM6230R Assistent Original Röd inklusive stora tillbehörspaketet. Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn med fyra stycken hålskivor i rostfritt stål 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm, stänkskydd, matarbordKorvhorn (Monteras på köttkvarn) Passertillsats (Monteras på köttkvarn)Pastaplattor (Monteras på köttkvarn)Kaksprits (Monteras på köttkvarn)Rivjärn (Monteras på köttkvarn)CitruspressMördegsvisparMixer
Ankarsrum Assistent Original AKM6230MW Mineralvitmed Stora Tillbehörspaketet
8 239 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.AKM6230MW Assistent Original Mineralvit inklusive stora tillbehörspaketet. Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn med fyra stycken hålskivor i rostfritt stål 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm, stänkskydd, matarbordKorvhorn (Monteras på köttkvarn) Passertillsats (Monteras på köttkvarn)Pastaplattor (Monteras på köttkvarn)Kaksprits (Monteras på köttkvarn)Rivjärn (Monteras på köttkvarn)CitruspressMördegsvisparMixer
Ankarsrum Assistent Original AKM6230PB Pärlblå med Stora Tillbehörspaketet
8 239 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.AKM6230PB Assistent Original Pärlblå inklusive stora tillbehörspaketet. Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn med fyra stycken hålskivor i rostfritt stål 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm, stänkskydd, matarbordKorvhorn (Monteras på köttkvarn) Passertillsats (Monteras på köttkvarn)Pastaplattor (Monteras på köttkvarn)Kaksprits (Monteras på köttkvarn)Rivjärn (Monteras på köttkvarn)CitruspressMördegsvisparMixer
Ankarsrum Assistent Original AKM6230B Mattsvart med Stora Tillbehörspaketet
8 239 kr
Ankarsrums nya uppdaterade assistent - en ny klassiker.AKM6230B Assistent Original Mattsvart inklusive stora tillbehörspaketet. Assistenten har uppdaterats från den förra 800 watt starka motorn till en ännu starkare motor på hela 1500 watt. Detta betyder att maskinen kan hålla ett konstant varvtal även under tuffare användning. Din assistent kommer även att vara betydligt tystare än föregående modell, då motorn inte behöver jobba lika hårt. För att ytterligare öka assistentens kvalitet och användarvänlighet, har Ankarsrum även introducerat nya vred och ratt på armen i högkvalitativt förkromat zink, istället för förkromat plast. Detta ger inte bara assistenten ett snyggare utseende utan gör det även lättare för dig att använda den.  Detta är en assistent som tål att stå framme och imponera på köksbänken.Assistenten är din bästa hjälpreda i köket!Detta är den senaste modellen av den klassiska köksmaskinen Assistent med flera nya smarta funktioner och förbättringar.Tack vare den nya starkare motorn, 1500 Watt, kan du blanda ännu tyngre degar.Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Assistenten har självklart även samma motoråterkoppling som förra modellen, vilket innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är.Assistenten har en snygg och diskret design, låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Även när du använder den i sidoläge med kvarnar eller mixer.SpecifikationTimerSteglös hastighetsregleringVolt: 220-240Effekt: 1500 WattHöjd: 36 cm, Bredd: 26,8 cm, Djup: 40 cmVikt: 8,3 Kg7 års motorgaranti.  Medföljande tillbehör7 liters rostfri skålDegrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock, degkrokDubbelvisp med 3,5 liters plastskål.Köttkvarn med fyra stycken hålskivor i rostfritt stål 2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm, stänkskydd, matarbordKorvhorn (Monteras på köttkvarn) Passertillsats (Monteras på köttkvarn)Pastaplattor (Monteras på köttkvarn)Kaksprits (Monteras på köttkvarn)Rivjärn (Monteras på köttkvarn)CitruspressMördegsvisparMixer