Nya produkter från The Sofa Store

Förstoringsglas Clearify
249 kr
Förstoringsglas Clearify i glas, 10x5 cm. Rengörs med mjuk torr trasa
Ljusstake Evan svart
129 kr
Svart ljusstake Evan, 4x5 cm. Material aluminium
Candle holder Evan guld
129 kr
Evan ljushållare guld Guldfärgade inredningsdetaljer piffar snabbt upp nåt av hemmets rum. Ge ditt hem en både modern och stilren touch med den här snygga ljushållaren från ByOn! Material: Aluminium Färg: Guldfärgad Storlek: 4 x 5 centimeter Tidlöst utseende Enkel design Levande ljus ger både en hemtrevlig och ombonad känsla i hemmet, inte minst under årets mörkare dagar. Satsa därför på att köpa en liten guldfärgad ljusstake från ByOn att ställa dina ljus i. Med sin både enkla och stilrena design inger den en tidlös känsla. Dessutom passar den mycket bra till de allra flesta möbler och inredningsstilar i ett hem. Guld är både trendigt och tidlöst att inkorporera i sin inredning. Den här söta ljusstaken Evan i guld kan du därför ha användning av i många år utan att tröttna på. Köp en eller flera - valet är ditt. En snygg ljusstake är ett utmärkt sätt att liva upp ett rum på!
Skål Pempeia svart
299 kr
Pempeia svart deco fat Vill du ge ditt hem ett litet lyft? Satsa i så fall på det här snygga fatet från märket ByOn i en snygg svart färg. Färg: Svart Mått: 16 x 4 centimeter Fungerar som skål eller fat Snygg inredningsdetalj Material: Stål Ett fat eller en skål kan man använda till mycket. Fyll det med frukt, godis, smycken eller låt de bara så framme som det är. Ett dekorationsfat passar nämligen lika bra som en inredningsdetalj och behöver därför inte fyllas med något. En svart skål från ByOn ger hemmet en enkel, stilren och tidlös touch, och passar därför i de flesta rum. Pempeia fat från ByOn är tillverkat i stål och mäter 16 x 4 centimeter. Med dess böljande former och glansiga finish inger den en exklusiv och lyxig känsla. Placera den till exempel på vardagsrumsbordet - den kommer garanterat att bli rummets mittpunkt. Den passar extra bra som inredningsdetalj i rum som till största delen är ljusa!
Bowl Pempeia guld
299 kr
Guldfärgat fat Pempeia, 16x4 cm, material stål.
Tillbringare Guilia blå
129 kr
Tillbringare i Giulia serien, 13x9 cm, maskindiskbar, stengods.
Kopp Iris blå
59 kr
Iris blå kopp passar utmärkt till Giiulia serien. Stengod, diskmaskinbar, 9x9 cm. 
Glass Victoria
79 kr
Glas Victoria, transparent, 10x9 cm, diskmaskinbart.
Glas Victoria
69 kr
Tumbler Victoria När du tröttnat på din tråkiga dricksglas ska du satsa på ett par nya glas i en både stilren och intressant design från märket ByOn. Långsmalt glas Material: Glas Storlek: 23 x 6 centimeter Stilren design Märke: ByOn Dricksglas behöver vi alla i våra hem, men tyvärr är många dricksglas idag ganska tråkiga i sitt utseende. Så behöver de inte vara! Med glas från serien Tumbler Victoria från ByOn får du både intressanta och stilrena dricksglas som dessutom passar i de allra flesta kök. Glasen mäter 23 x 6 centimeter och finns även i andra varianter från samma serie. Glasen Tumbler Victora är både snygga och praktiska. Köp på dig ett par stycken i samma form eller blanda upp med andra modeller och storlekar från samma serie. Som pricken över i:et är de snygga att låta stå framme när de inte används - kanske kan du använda dem som små vaser också?
Vase Olivia gulbrun
499 kr
Snygg glasvas, Olivia, i gulbrun ton. 28x26 cm. Handtvättas.
Vase Olivia transparent
499 kr
Stor rund vas Att pryda sitt hem med snittblommor är alltid trevligt! Satsa till exempel att ställa dem i en stor och rund vas i glas från ByOn. Material: Glas Storlek: 28 x 26 centimeter Tvättas/rengörs för hand Märke: ByOn Elegant och klassisk design Snittblommor är både vackra och doftar gott. Har du köpt en stor bukett som du behöver en rejäl vas till? Då kan en rund sådan i genomskinligt glas från ByOn vara ett köp för dig. Vasen Olivia är enkel i sin utformning och passar därför i de allra flesta hem. Den mäter 28 x 26 centimeter och passar därför stora buketter. Olivia vas är som sagt enkel i sin utformning, men ändå en inredningsdetalj som drar blickarna till sig när den fylls med vackra blommor - gärna i flera olika färger för att liva upp rummet ordentligt. Vasen rengörs enkelt för hand. Du kan antingen diska den eller torka av den med en mjuk trasa.
Fårpläd Tibetan grå
1 499 kr
Tibetan fårpläd En mysig pläd kan både värma härligt och fungera som en snygg inredningsdetalj i ett rum. Satsa till exempel på en snygg fårpläd från märket ByOn. Material: 100 % lamm Storlek: 50 x 90 centimeter Färg: Grå Fungerar som pläd eller liten matta Tvättråd: Kemtvätt rekommenderas En härlig fårpläd kan fylla flera olika funktioner. Dels är den varm och skön, och passar därför bra att gosa in kalla fötter i under årets kallare dagar. Dels är den också en snygg inredningsdetalj som gör ett rum lite varmare och mer ombonat. Den här härliga fårpläden Tibetan i en grå nyans från ByOn mäter 50 x 90 centimeter. Tibetan fårpläd kan hängas över en soffa som en pläd, eller varför inte använda den som en skön liten matta till exempel intill sängen? Hur du använder den är helt och hållet upp till dig. Den går nyansen gör att den passar i de allra flesta hem. Om den blir smutsig rekommenderas kemtvätt.
Fårpläd Tibetan svart
1 499 kr
Svart lammpläd Tibetan Det här är en riktigt läcker fårpläd från ByOn som både värmer skönt och blir en självklar del av inredningen. Pläden har en tacksam storlek och är lätt att ta hand om. Storlek 50 x 90 centimeter Tillverkad av 100 % lammull Svart färg Slitstarkt material Värmer skönt En fårpläd passar bra både som dekoration och som värmande filt. Den här pläden är behaglig att ligga på och kan därför med fördel användas som prydnad på soffan eller i fåtöljen. Pläden har en svart färg, vilket gör den enkel att kombinera med andra färger i inredningen. Eftersom produkten är tillverkad av naturliga material är den också väldigt enkel att hålla snygg, samtidigt som den har en lång livslängd. En Tibetan pläd kan du både använda i vardagsrummet, sovrummet eller i barnrummet. Det här är ett tacksamt tillbehör som ger ditt hem ett mjukare och mer hemtrevligt utseende. Storleken på pläden är 50 x 90 centimeter, vilket gör att den är smidig att placera på olika platser i hemmet.
Soffbord Alexis svart
4 499 kr
Alexis svart soffbord Når du är i behov av ett nytt soffbord är Alexis soffbord från ByOn i färgen svart både stilrent och samtidigt helt rätt i tiden! Material: Metall och glas Mått: 86 x 43 x 44 centimeter Färg: Svart Stilren design Passar i de flesta hem Ett soffbord är ofta centralt placerat i ett rum, och är därmed ofta också i blickfånget. Tänk därför till lite extra när du ska till att köpa ett nytt bord. Med Alexis bord i svart metall med glasskiva får du ett stilrent och samtidigt modernt bord som garanterat drar blickarna till sig. Bordet mäter 86 x 43 x 44 centimeter. Alexis soffbord från ByOn är enkel i sin design, men sticker samtidigt ut i ett rum. Det passar bra till många soffor och inredningsstilar, och känns alltid rätt i tiden. Själva bordsskivan i glas är dessutom enkel att rengöra med en mjuk trasa. Kombinera gärna med andra produkter från samma märke.
Sidobord Alexis grön
2 999 kr
Alexis lampbord Behöver du ett litet sidobord att till exempel placera en lampa på? Satsa på ett Alexis lampbord i en matt och snygg grön färg från ByOn. Färg: Grön Material: Metall och glas Storlek: 44 x 50 centimeter Snyggt sidobord Enkel och trendig design Ett sidobord kan vara bra till mycket, exempel att använda som lampbord, avlastningsbord för tidningar eller något helt annat. Det här är ett snyggt bord från ByOn. Bordet har en enkel design, samtidigt som det känns trendigt och helt rätt i tiden. Med sin svagt gröna och matta nyans smälter det dessutom in bra i de allra flesta rum och inredningsstilar. Ge ditt vardagsrum eller sovrum ett enkelt lyft med ett snyggt avlastningsbord. Alexis sidobord mäter 44 x 50 centimeter och är gjort i metall med en bordsskiva i glas, vilket gör det enkelt att rengöra med hjälp av en mjuk trasa. Kombinera gärna med andra inredningsprodukter från ByOn för ett snyggt helhetsintryck!
Ostbricka Costa röd
349 kr
Costa ostbricka Costa ostbricka från märket ByOn är en stilfull bricka i rött stengods som med sin spräckliga färg ger din dukning en extra genuin och rustik känsla. Tillverkat i stengods 38x30 cm Diskas för hand Färg röd Kan hängas upp för förvaring Duka fram dina ostar på ostbricka Costa för en stilfull och genuin dukning. Det röda stengodset ger en rustik känsla och passar perfekt till ost och kex. Brickan går att hänga upp så när du inte använder den kan du hänga upp den och den blir en snygg dekoration. Kan såklart även användas till annat och gör sig lika bra som exempelvis kakfat. Stengods ger en rustik känsla som passar fint till ostar och kex. Du hittar flera andra brickor och tallrikar från ByOn att matcha med. Det fina är att du kan matcha alla former och färger utan att det skär sig mot varandra. Flera brickor att hänga tillsammans blir en fantastisk dekoration i köket.
Cheese Board Merli
249 kr
Merli ostbricka i stengods. Handtvättas. 30x23 cm. 
Ostbricka Matteo grå
199 kr
Matteo ostbricka Tycker du om att servera ost till dina gäster, eller till dig själv, kan du ha fördel av att köpa en riktigt snygg ostbricka från ByOn. Tillverkad av sten Tål handdisk 30 x 15 centimeter Vikten är 1000 gram Stilren färg Med en ostbricka Matteo kan du enkelt servera ost på ett elegant sätt. Brickan, som är tillverkad av sten, är en snygg detalj lika mycket som den är praktisk. Tack vare materialet har den en bra hållbarhet, så du kan använda den under en lång tid. Brickan har en storlek på 15 x 30 centimeter, vilket gör att det är enkelt att hitta plats för den både när den används och när den ska förvaras. Det är tacksamt att ha en ostbricka av stengods eftersom de är så enkla att rengöra. Den här produkten kan du diska för hand med vanligt diskmedel efter att den har använts. Tack vare brickans diskreta utseende kan du med fördel välja att använda den som en dekoration på diskbänken eller köksbordet när den inte används.
Ost knivset Formaggi
299 kr
Formaggi ost knivset Med Formaggi ostknivset från märket ByOn får din ostbricka en riktigt exklusiv känsla. Med sin guldfärg och stilfulla design passar den ihop med det mesta. 20x17x3 cm Titanium bestrykt Snyggt guldfärgad Kan diskas i maskin Levereras snygg förpackning Ostknivset Formaggi från märket ByOn ger din ost och vinkväll en riktigt exklusiv känsla och du matchar dem enkelt med vilken bricka som helst. Dess guldfärg är tacksam för din dukning då guld går ihop med allt. Idag är det populärt med vintagekänsla och dessa tillsammans med en gammal bräda blir en snygg ostbricka att bjuda vem som helst på. Guldfärgat har åter blivit populärt. Detta knivset blir en perfekt present och levereras i en snygg förpackning som inte kräver någon extra inslagning om man inte vill. Alla gillar ost och en snygg ostbricka är alltid rätt. Att ha snygga bestick till den ger den en extra exklusiv känsla och blir även en dekoration som fulländar brickan.
Kruka Capri brun
699 kr
Capri kruka Är du på jakt efter en ny och snygg kruka till hemmet? Då kan den enkla och rustika krukan Capri från ByOn vara något för dig. För både inom- och utomhusbruk Material: Terracotta Färg: Beige/natur Storlek: 24 x 30 centimeter Fungerar även som kanna Med en snygg kruka fylld av blommor blir hemmet lite trevligare och ombonat! Tänk om du dessutom kunde använda krukan till annat, till exempel som kanna? Krukan Capri i beige/naturfärgad nyans från varumärket ByOn är både enkel och rustik, och med hjälp av dess handtag även kan du även använda den som en kanna. Krukan mäter 24 x 30 centimeter. En brun kruka kan låta lite tråkigt, men faktum är att det ger en hemtrevlig och ombonad känsla till rummet. Det sticker snyggt ut mot till exempel vitmålade väggar eller ett mörkt bord. Den är dessutom lika snygg att använda som en inredningsdetalj när den inte är fylld med blommor.
Kruka Sorrento svart
349 kr
Kruka Sorrento, svart, tillverkad av terracotta, 15x21 cm. För inom/utomhusbruk
Amelia 3-sits soffa grön sammet
14 990 kr
Amelia är en mjukare och skönare soffa än sin föregångare Andrew. Stoppningen är omgjord och består nu av en kallskumskärna med högre volymvikt tillsammans med en duntopp som är sektionssydd. Dessutom har vi lagt till veck på armstöden så uttrycket blivit mer feminint. Denna soffa är 237 cm bred och 103 cm djup. Höjden är 83 cm. Vi har denna gång valt att klä soffan i ett grönt sammetstyg. Det går att byta tyg om man så önskar. I vårt showroolm på Hornsgatan 84 har vi 100-tals tyger till Amelia 3-sits soffa. I serien ingår en fotpall, en svängd soffa, en 2-sits soffa och en fåtölj. 
Amelia svängd 3-sits soffa-blå sammet
16 900 kr
Denna soffa är efterföljaren till omåttligt populära soffan Andrew som vi har sålt sedan 2011. Amelia är bättre än sin föregångare på flera punkter. Hela stoppningen är omarbetad för att få en mjukare och skönare komfort, utan att kompromissa på kallskumskärnan med sin höga volymvikt. Dessutom har vi lagt till veck på armstöden inspirerat från den nu mer legendariska soffan Howard. Lite mer Art deco helt enkelt.   Amelia är en svängd 3-sits soffa med en bredd på 250 cm och klädd i ett snygg blågrått sammetstyg. Djupet på ramen är 103 cm samt höjden 83 cm. Soffan finns i 100-tals tyger och färger. Välkommen in till vårt showroom på Hornsgatan 84.   
Taklampa Eli svart
1 299 kr
Svart taklampa Eli Belysning är inte bara praktiskt, det kan också sätta en snygg touch på ett rum. Satsa till exempel på en snygg, svart taklampa från ByOn. Max glödlampor med 40W/E27 Material: metall Färg: svart med gulddetaljer Storlek: 22 x 22 cm Finns även i andra färger Accessoarer kan verkligen lyfta ett rum till en helt ny nivå. Att köpa lampor online är idag både enkelt och smidigt, och därför ett perfekt sätt att piffa till ett rum på. Den här svarta lampan med gulddetaljer är såväl stilren som enkel i sin utformning, och passar därför i de allra flesta hem. Lampan mäter 22 x 22 cm. Med sin svarta och matta yta ger lampan Eli en känsla av lyx och glamour till hemmet. En svart taklampa är ett utmärkt val för dig som föredrar en tidlös inredning, och som kanske vill komplettera din i övrigt ljusa inredning med något som drar till sig blickarna. Den här lampan passar bra i vardagsrum men även i sovrummet.
Taklampa Eli grön
1 299 kr
Eli grön taklampa Taklampor behöver vi alla, och med en snygg sådan kan du ge ett helt rum ett lyft. Satsa till exempel på en grön taklampa från ByOn. Storlek: 22 x 22 cm Material: Metall Glödlampa max 40W/E27 Färg: Grön Rengör med torr eller lätt fuktad trasa Med rätt accessoarer och inredningsdetaljer skapar du snabbt en hemtrevlig och stilfull atmosfär i ett rum. Att köpa lampor online är ett bra exempel på det. Den här taklampan från ByOn i en mjuk grön nyans sticker ut och blir en snygg färgklick i rummet. Lampan Eli passar lika bra i vardagsrum som i sovrum, eller varför inte i matsalen? Våga inreda med färg, till exempel en grön taklampa! Den här lampan har enkla och strama linjer, vilket ger ett stilrent och smakfullt intryck. Lampan är 22 x 22 cm stor och är tillverkad i metall. Om du behöver rengöra den gör du det enkelt med en torr eller lätt fuktad mjuk trasa.
Bordslampa Liverpool mässing/svart
1 499 kr
Svart bordlampa Liverpool Bordslampor är både praktiska och kan fungera som snygga inredningsdetaljer. Den här svarta och mässingsfärgade lampan från ByOn ger ditt hem en härligt stilren touch. Glödlampa: Max 40W/E14 Storlek: 24 x 20 x 46 cm Färg: Svart Material: Mässing/aluminium Stilren design Accessoarer kan liva upp rummen i ditt hem. Om du vill köpa lampor online med en stilren och stram utformning är den här bordslampan Liverpool något för dig. Skärmen är snyggt kupad och den svarta färgen med snygga mässingsinslag gör att den är helt rätt i tiden. Placera den till exempel på ett sidobord, skrivbord eller varför inte använda den som en sänglampa? En svart bordslampa passar i de allra flesta hem, och kan bryta av snyggt mot ljusare väggar och möbler i såväl sovrum som i vardagsrum. Lampan Liverpool är 24 x 20 x 46 cm stor och gjord i mässing och aluminium. Torka enkelt av den med en torr trasa vid behov.
Sittpuff Bunny svart
999 kr
Sittpall för barn Bunny En mysig sittpall från ByOn i stickad bomull. Med sina söta detaljer i form av öron, ögon, nos och ben höjer den gullighetsfaktorn i rummet flera nivåer. 40 x 30 cm 100% bomull 1 600 g Söt detalj i barnrummet Passar i de flesta hem Letar du efter barnmöbler i snyggt diskreta färger? Denna söta sittpuff för barn är stickad i 100% bomull. Den är gjord i en neutral grå färg och har svarta detaljer. Tack vare sina färger passar den in i de flesta omgivningar, och kan lika gärna placeras i vardagsrummet som i barnets rum. Barnen kommer att älska att pilla med de utstickande öronen och benen. Bunny sittpuff kommer bli ditt barns favoritplats och bästa kompis i ett. Den uppskattas av barn redan från att de börjar krypa och långt upp i åldrarna. Den är tillverkad i hög kvalitet och kommer hålla länge med rätt omvårdnad. Sittpuffen bör ej tvättas. Skulle den råka få en fläck går det enkelt att punktbehandla.
Sparbössa Monkey Nicco
149 kr
Nicco sparbössa apa blå En sparbössa kan både vara funktionell och snygg på en och samma gång. Den söta sparbössan från ByOn i form av en apa passar utmärkt i barnrummet. Storlek: 15 x 11 cm Material: Keramik Motiv: Apa Färg: Blå Torka med torr och mjuk trasa Med en fin sparbössa kan du och din familj hålla koll på era mynt. Till barnrummet passar denna Nicco blå sparbössa utmärkt. Den är stilfullt utformad som en apa, vilket skapar en lekfull touch i barnets rum, men den kan givetvis användas i vilket rum som helst i hemmet. Den matta blå färgen passar dessutom till de allra flesta inredningsstilar. Att kombinera lekfullhet med stil är en bra inredningsstrategi för barnrummet. Den här sparbössan från ByOn är ren och enkel i sina drag, och gör sig lika bra som en prydnad som en praktisk sparbössa. Perfekt för ditt barn att spara sina mynt i! Den är 15 x 11 cm stor och tillverkad i keramik.
Sparbössa Dog blå
249 kr
Dog sparbössa blå En spargris är ett bra sätt att lära ditt barn att spara pengar på. Den här söta sparbössan från ByOn blir dessutom en snygg inredningsdetalj. Storlek: 25,5 x 10 cm Material: Keramik Färg: Blå Motiv: Hund Torka med torr och mjuk trasa En sparbössa är ett praktiskt sätt att förvara mynt på, speciellt för mindre barn som på det här sättet kan lära sig att hålla koll på sina pengar och att spara. Dog blå sparbössa kommer från märket ByOn och är stilrent skapad i form av en blå hund. Den är lika funktionell som den är fin att titta på, vilket gör den till en fin inredningsdetalj. Sparbössan Dog passar utmärkt för barnrummet, men fungerar också lika bra i vuxna sovrum. Den matta blå färgen smälter snyggt in i rummets övriga inredning. Sparbössan mäter 25,5 x 10 cm och är gjord i keramik. Du rengör den enkelt vid behov med hjälp av en mjuk och torr trasa.
Sparbössa Dog rosa
249 kr
Dog rosa sparbössa Dog sparbössa från svenska företaget ByOn är en fin inredningsdetalj i ljus rosa färg som hjälper dig lära ditt barn värdet av att spara pengar. Storlek: 25,5x10 cm Material: keramik Färg: rosa Form: hund Rengörs med mjuk torr trasa För att hålla ordning på dina slantar kan du använda denna söta sparbössa från svenska företaget ByOn. Dog rosa sparbössa är en fin accessoar att ha i barnrummet eller i det vuxna sovrummet. Den har en stilfull design som gör att den passar in i de flesta rum och hem. Hunden finns i rosa och blått och kombineras enkelt med andra accessoarer från ByOn. För barnrummet krävs oftast inga stora utsvävningar när det gäller dekoration, utan det brukar göra sig självt med alla leksaker. Det är ändå kul att skapa sin egen stil med saker man gillar. Denna rosa sparbössa matchas enkelt med andra accessoarer från ByOn som tillsammans skapar din egen personliga stil.
Rabbit Kanina rosa
99 kr
Kanina kanin rosa Kanina är en liten keramikkanin från svenska företaget ByOn. En liten söt rosa kanin i enkel stilren design som blir en fin inredningsdetalj i barnrummet. Storlek: 9 x 7 cm Vikt: 90 g Material: keramik Färg: rosa Rengörs enkelt med torr mjuk trasa Ta in denna söta rosa kanin bland dina accessoarer. Kaninas ljusa färg gör att den passar in i de flesta rum och tillsammans med de flesta färgerna. Kaniner har alltid varit populärt hos barn och i barnrum, framför allt för att de är söta med sina långa öron och näpna utseende. Denna kanin är inget undantag. Fin som present till den bebisen? Kanina kanin kan med fördel matchas med andra accessoarer från ByOn då de följer en viss stil och design där det mesta passar tillsammans. På så sätt kan du skapa en personlig inredning med bara de bitar du gillar. Kaninen rengörs vid behov enkelt med endast en torr mjuk trasa.
Brädspel 4-i-rad
349 kr
4-in-a-row brädspel Dekorativt 4-i-rad från svenska ByOn i naturnära färger. Snyggt spel som kan stå framme som dekoration när det inte används. Diskreta färger som passar i de flesta hem. Klassiskt brädspel 26 x 19 x 17 cm Tillverkat i trä Rengör med torr mjuk trasa Dekorativt att ha framme Det klassiska spelet 4-i-rad kan spelas av alla. Spelas av två personer och den som först får fyra stycken av sin färg, i rad, vinner. Ett roligt tidsfördriv för familjen eller vännerna som uppskattas av alla åldrar. När spelet inte används kan du lämna det framme och den gör sig fint bland andra accessoarer med sin stilrena design och fina färger. Här har det klassiska brädspelet tagit steget till att bli en snygg dekoration att ha framme hemma. Brädspel är gjort av trä i naturnära grå färg som är snyggt att ha framme som dekoration när ni inte spelar. Materialet gör att spelet kommer hålla i många år och ge er många roliga stunder tillsammans.
Brädspel Ludo Leona
349 kr
Leona ludo brädspel Ludo Leona är ett brädspel från ByOn som är lika mycket en vacker detalj i inredningen som ett roligt spel för både barn och vuxna. 30 x 30 cm Torkas med torr trasa Roligt spel Tillverkat i trä 18 delar Om du ibland tröttnar på att det ligger leksaker överallt är det kanske dags att köpa leksaker som tål att visas upp. Ludo Leona är ett vackert brädspel som är lika snygg som andra accessoarer, trots att det är en leksak. Tröttnar barnen (eller du) mitt i spelet är det bara att lämna som det är för att fortsätta senare. Ludo är ett brädspel som ofta även kallas Fia med knuff. Det har enkla regler och ett bra spel för barn att lära sig turordning. Gå lika många steg som tärningen visar. Om du kommer till en plats där någon redan står får du knuffa tillbaka den till boet. Den som först går i mål med alla fyra pjäser vinner.
Barnlampa Balloon
599 kr
Barnlampa Balloon vit Fin lampa från svenska företaget ByOn i form av en luftballong. Lampan är gjord i porslin och i en fin vit färg som gör den stilfull och enkel. 18 x 18 x 30 Gjord i porslin Dekorativ bordslampa Lampa köps separat Vit luftballong Barnmöbler ska vara praktiska samtidigt som de är fina och sköna. För att göra barnrummet stilfullt och ombonat kan man använda olika accessoarer. Denna barnlampa i form av en luftballong ger ett stilfullt intryck i rummet och ger ett mysigt sken. Kan användas som mysbelysning när barnet ska sova eller istället för nattlampa om barnet inte vill ha helt mörkt. Lampan, som är gjord i porslin och ser ut som en vit luftballong, kommer ge ett ombonat uttryck i barnrummet. Den rengörs enkelt med en torr och mjuk trasa. Lampa är inte inkluderat utan köps separat. Den kan med fördel även användas i andra rum som en en fin detalj.
Barnlampa Cloud vit
499 kr
Barnlampa Cloud vit Lampor behöver inte enbart vara praktiska, de kan vara snygga inredningsdetaljer också. Med en söt lampa från ByOn i form av ett moln inreder du barnrummet snyggt! Glödlampa max 10W/E14 Storlek: 25 x 15 x 18 cm Färg: Vit Material: Porslin Form av ett moln Söta barnmöbler skapar en lekfull och mysig stämning i barnets rum. Varför inte satsa på en barnlampa från ByOn i form av ett gulligt moln? Med en svagare glödlampa i gult ljus till är barnlampan Cloud lika praktisk och stämningsfull som den är snygg. Placera den vid sängen i barnrummet eller i något av de andra rummen i hemmet för en härlig inredningstouch. Den här lampan är formad som ett glatt moln och är gjord i porslin. Den mäter 25 x 15 x 18 cm. När lampan behöver rengöras torkar du enkelt av den med en torr trasa. Den här lampan kommer säkerligen att vara lika uppskattad av dig som av ditt barn!
Barnlampa Bear vit
499 kr
Barnlampa Björn vit Ett barnrum får gärna vara stil- och lekfullt på samma gång. Med den här söta björnlampan från ByOn fixar du den rätta mysiga känslan till barnrummet! Glödlampa max 10W/E14 Material: Porslin Färg: Vit Storlek: 13 x 12 x 17 cm Formad som en björn Barnmöbler kan både vara fantasifulla och snygga på samma gång - det skapar en härlig känsla. Genom att investera i en barnlampa formad som en söt björn får du ett mysigt ljus samtidigt som den fungerar som ett dekorativt element i rummet. Lampan kan också användas för att piffa upp och skapa en mer lekfull karaktär i andra rum i hemmet. Lampan Björn från ByOn är vit och gjord i porslin. Den är 13 x 12 x 17 cm stor och rengörs enkelt med en torr och mjuk trasa. Välj gärna en lampa med ett svagt och mjukt ljus för bästa effekt. Lampan passar bra bredvid sängen om ditt barn inte trivs med ett helmörkt rum vid läggdags.
Väggkrok Rabbit
129 kr
Väggkrok Rabbit guldpläterad Med små enkla knep kan du piffa upp ett rum. Den här söta kroken i form av en kanin kommer från ByOn och passar perfekt till barnrummet. Storlek: 3 x 17 cm Material: Aluminium och guldpläterad Motiv: Kanin Två hål för fästen Passar till barnrummet En väggkrok är praktisk för att hänga upp kläder, morgonrockar, väskor eller olika accessoarer på. Varför inte satsa på en krok som dessutom blir en snygg inredningsdetalj? Rabbit väggkrok i form av en söt kanin ger barnrummet eller något av hemmets andra rum ett snabbt och snyggt lyft. Du fäster enkelt upp den på väggen med skruvar i krokens två hål. Den här kroken fungerar lika bra som en hallkrok mässing som till barnrummet. Den är gjord i återvunnet aluminium och är pläterad med guldfärgad mässing. Det här skapar en lyxig känsla i rummet, samtidigt som motivet både är gulligt och lekfullt i form av en kanin. Kroken är 3 x 17 cm stor.
Väggkrok Rabbit silver
129 kr
Väggkrok Rabbit silverpläterad Skapa en både lekfull och samtidigt lyxig stämning i något av hemmets rum med en snygg väggkrok från ByOn. Väggkroken är utformad som en kanin. Storlek: 3 x 17 cm Material: Återvunnen aluminium Ytbehandling: silverpläterad Motiv: Kanin Torka med torr och mjuk trasa En väggkrok behöver inte bara vara praktisk, den kan fungera som en snygg inredningsdetalj också. Rabbit väggkrok från ByOn är utformad som en kanin. Dess lekfulla utseende gör att den passar perfekt in i barnrummet, men den lyxiga touchen gör att den även passar i hallen eller i de vuxnas sovrum. Häng upp dina kläder, accessoarer eller något annat med stil! Med en hallkrok silver sätter du en snygg prägel på det första rummet dina gäster stiger in i. Kroken är gjord i återvunnen aluminium och är silverpläterad. Den mäter 3 x 17 cm och hängs enkelt upp med två skruvar 
Burk Whale vit liten
129 kr
Whale förvaringsask vit Bra förvaring är en av huvudreglerna för ett snyggt och prydligt hem. Denna ask från ByOn är både en vacker inredningsdetalj och en perfekt förvaringsplats för småprylar. Tillverkad i keramik 5 x 10 cm Rengör med en mjuk, torr trasa Hanteras varsamt Finns även i större storlek Dekorationer & detaljer kan verkligen göra en stor skillnad i hemmet. Denna vackra lilla förvaringsask har en unik design med en valstjärt som sticker upp ur locket. Tillverkad i vit och gyllene färg ger den ett elegant intryck och är perfekt för att förvara småprylar i. Den här asken är 5 x 10 cm och finns även i en större variant. Den här lilla burken är en söt detalj som ger rummet det där lilla extra. Matcha gärna med andra detaljer i guld. Wale förvaringsburk är tillverkad i keramik som är ett ömtåligt material. Den bör därför ha
Förvaringsask Whale stor vit
179 kr
Care Wipe with soft dry cloth, handle with care Material Ceramic Colour White, Size 9x14 cm
Pläd Cloud rosa gul
599 kr
Barnpläd Cloud Med denna vackra pläd från ByOn kommer ditt barn både ha det varmt och skönt, samtidigt som du ser till att investera i stilrena och hållbara produkter. Tillverkad av 100 % ekologisk bomull Storlek: 80 x 100 centimeter Enkel att tvätta Trevligt mönster Väger endast 312 gram När man har barn är det viktigt att välja barnmöbler och andra tillbehör som är tillverkade av bra material. Denna barnpläd som är gjord uteslutande av ekologisk bomull är tillverkad på ett hållbart sätt, vilket gör att du kan vara säker på att dina barn inte kommer i kontakt med farliga kemikalier. Den här pläden på 80 x 100 centimeter kan du både använda inomhus i sängen, eller utomhus i vagnen. En av de stora fördelarna med pläden Cloud är att du enkelt kan tvätta den i maskin på 30 grader, utan att den tappar form eller färg. Mönstret på filten är barnvänligt och färgglatt utan att bli för skrikigt eller utstickande. Det gör att pläden passar tillsammans med många andra färger på sängkläder.
Pläd Cactus grå
599 kr
Grå barnpläd Cactus En stilren och vacker pläd i grått och vitt från ByOn som ger barnvagnen eller sängen ett lyft samtidigt som det håller din lilla bebis varm. Tillverkad i 100% ekologisk bomull Maskintvätt 30 grader Storlek 80 x 100 cm Stilren design Fri från kemikalier Denna underbara barnpläd från märket ByOn är en stilren grå pläd med vitt Cactus -motiv som är helt tillverkad av ekologisk bomull. Filten är fri från skadliga kemikalier vilket gör att du kan vila lugn i vetskapen om att ditt barn inte får i sig några giftiga ämnen. Pläden är 100 x 80 cm och passar utmärkt att ha i bilen, barnvagnen eller spjälsängen. Den djupa grå färgen är stilren och tidlös, samt det enkla grafiska trycket ger filten ett elegant, men lekfullt utseende som passar ihop med de flesta färger och inredningsstilar. Denna pläd är ett underbart tillägg till barnrummet och kan med fördel matchas ihop med de andra barnprodukterna från märket ByOn.
Barn poster Flamingo
99 kr
Barnposter Flamingo En underbar surrealistisk barnposter från märket ByOn som för tankarna till Alice i Underlandet. Dämpade rosa och gråa toner gör denna poster oemotståndlig för barn och vuxna. Storlek 30 x 40 Vackert surrealistiskt motiv Tillverkat av papper Dämpade gråa och rosa toner Levereras utan ram Denna vackra barnposter med flamingo motiv som för tankarna till sagornas värld passar ypperligt till det lekfulla barnrummet. Motivet är fullt av fantasi och har en lite surrealistisk framtoning. Den dämpade färgskalan gör att postern är lätt att kombinera med hemmets övriga inredning och passar de flesta moderna barnrum. Kan med fördel kombineras ihop med andra inredningsdetaljer från märket för en harmonisk helhet. Postern är av standardstorlek och kan ramas in och hängas upp som en tavla i barnrummet, men passar även andra rum i hemmet där man vill pigga upp med en annorlunda och lekfull detalj. Färgerna går i en dov grå och rosa ton vilket ger ett behagligt och lugnande intryck.
Barn poster Giraff
99 kr
Poster Giraff En underbar och dekorativ poster från märket ByOn. Denna stilrena och vackra poster ger rummet det lilla extra, samtidigt som barnen garanterat kommer att bli förtjusta. Storlek 30 x 40 Tillverkad av papper Tryckt motiv Passar barnrummet Levereras utan ram Denna underbara barnposter ger barnrummet ett lyft. Motivet består av en giraff med sällskap av en apa, en anka, en katt och en groda. Affischen är mycket lekfull och väldigt fantasieggande även för de minsta barnen. Denna stilrena poster kan ramas in eller hängas upp som den är, och den är perfekt att kombinera med märkets andra inredningsdetaljer för en stilren och modern helhet. Postern passar även som en gåva till den nyfödda bebisen och kan ramas in som en vacker tavla. Färgskalan är subtil och grå främst i gråa toner med ett par accentfärger. Detta gör att postern är mycket enkel att kombinera med övrig inredning och passar därmed de flesta moderna barnrum.
Barn poster ABC
129 kr
Poster ABC En trevlig affisch kan vara den sista detaljen som saknas i barnrummet. Den här postern från ByOn har ett motiv som passar barn i alla åldrar. Affischen går i en grå färgskala Vikt 100 gram Storlek 40 x 50 centimeter Barnvänligt motiv Tillverkad av papper Ett barnrum vill man gärna skall vara hemtrevligt och fint. När du väljer att pryda väggarna med en barnposter ABC ger du hela rummet ett lyft, samtidigt som du förser barnen med en produkt som kan göra det spännande att träna på alfabetet. Affischen har små, trevliga figurer som gör att den snabbt blir intressant för barnen att titta på. Postern håller en hög kvalitet och har ett fyrfärgstryck. Den tacksamma storleken på 40 x 50 centimeter gör det enkelt att antingen rama in affischen som en tavla, eller att hänga upp den på väggen som den är. Den här affischen passar i de flesta rum, oavsett vilken färg man har på inredningen, tack vare dess neutrala utformning.
Trolley Uptown grön
3 499 kr
Serveringsvagn Uptown grön Är du på jakt efter en serveringsvagn som är lika praktisk som den är en trendig inredningsdetalj kan den här modellen från märket ByOn vara ett utmärkt alternativ. Modern design Två hyllplan Vagnen står på hjul Storlek 65 x 85 centimeter Tillverkad av glas och metall Denna serveringsvagn kan du både använda när du får gäster för att förse dem med goda drycker, eller som ett snyggt sidobord som ger extra platser för förvaring. Det här är både en drinkvagn och en inredningsdetalj i ett. Tack vare den moderna designen gör den att hemmet känns välplanerat och trendigt. Vagnen är lätt att hålla ren med hjälp av en fuktig trasa. Serveringsvagnen Uptown har ett kännspakt utseende. Den är oval till sin form och har två generösa hyllplan. Eftersom vagnen är försedd med hjul är den enkel att flytta mellan kök och vardagsrum, utan att man behöver använda muskelstyrka för att lyfta den. Storleken på 65 x 85 centimeter är ultimat för att vagnen inte skall ta för mycket plats.
Tillbringare Cheval gul brun
399 kr
Cheval gul tillbringare Den här lyxiga tillbringaren i glas från märket ByOn kan användas både till vardags och till fest. Det går bra att både servera saft och vatten i den. Höjd 24 centimeter Bredd 20 centimeter Tillverkad av gulbrunt glas Tål handdisk Väger 900 gram Denna tillbringare har en design som påminner om 50-talets stora glansår. Cheval kommer i en läcker gulbrun färg som piffar upp varje matbord. Den har en praktisk storlek på 20 x 24 centimeter och den rymmer hela 2,4 liter. Det gör att den med fördel kan användas när man är flera som ska släcka törsten lika bra som man kan använda den för sitt eget bruk. Tillbringaren kan både användas inom- och utomhus. På sommaren kan den tack vare en fin, gul färg vara trevlig att ha på uteplatsen vid fikastunden, och under vintermånaderna kan den användas som vattenkanna vid lunchbordet. Modellen tål att diskas för hand med vanligt diskmedel. Tillbringaren är utrustad med handtag så den är enkel att lyfta.
Solomeo 3-sits soffa cognac läder
17 950 kr
Snygg soffa i cognac läder. 70% återvunnet skinn, 30% polyester. Lätt att rengöra. 35.000 martindale. Sits bestående av polyeterskum och silikonfiber. Ben av metall.  B230 x D95 x H86 cm
Plaza 3-sits soffa gråbrun sammet
18 500 kr
3-sits soffa, Plaza, i gråbrun sammet. 100% polyester med slitstyrka 25.000 martindale. Ram av hårdträ, furu, och ben i trä. Sits bestående av polyeterskum, silikonfiber och fjäder vilket ger en mellanmjuk och skön sits upplevelse. B230 x D95 x H86 cm. 
Glas Amber gul
79 kr
Dricksglas Amber gult Vill du lyxa till det vid middagsbordet gör du det enkelt med dessa behändiga dricksglas från märket ByOn. De är både praktiska och snygga samtidigt. Tillverkade av glas Vikt 184 gram 10 centimeter högt 9 centimeter brett Tål handdisk Gillar du lyxiga produkter kan du med fördel välja att förse utbudet i köksskåpen med dricksglas Amber. Den härliga gul-bruna färgen blir en fin färgklick som passar bra ihop med porslin av andra färger. Glasen har en höjd på 10 centimeter vilket gör att man får tillräckligt stora glas utan att de blir för tunga och för svåra att lyfta. En härlig gul färg som dessa glas har gör sig extra bra tillsammans med den finurliga och speciella designen. Glasen har utstående partier som gör att de blir mer greppvänliga, samtidigt som de påminner om det trendiga 50-talet. De här glasen kan du enkelt diska för hand utan att de tar skada.
Veke trimmer Sidhant
249 kr
18 x 6 cm. Care Hand wash Material Stainless steel Colour Gold
Wick trimmer Sidhant svart
249 kr
Levereras i en presentförpackning. Care Hand wash Material Stainless steel Colour Black. 6 x 18 cm.
Mugg & kopp Jade grön
149 kr
Jade grönt porslin Ska du bjuda hem gäster på fika? Duka fram med ett snyggt porslin. Den här snygga porslinskoppen med tillhörande fat från ByOn kommer att imponera på dina gäster! Material: Porslin Färg: Jade-grön Vikt: 640 gram Storlek: 15 x 7 centimeter Härlig retro-känsla Med en snygg mugg & kopp blir fikastunden lite roligare. Satsa därför på att investera i ett snyggt porslin. Den här snygga koppen i en läcker grön färg är retroinspirerad och passar i de allra flesta hem. Koppen mäter 15 x 7 centimeter och till den kommer också ett fat. Den passar dessutom lika bra till vardags som till festligare bjudningar! Är du i behov av nytt porslin? Den här koppen i färgen jade kommer från märket ByOn och kommer snabbt att bli din favorit där hemma. Den tar dig tillbaka till 1970-talet samtidigt som den känns både modern och klassisk i sitt utseende. När den inte används kan den fungera som en snygg inredningsdetalj i köket.
Skål Giulia blå
249 kr
Giulia skål blå En skål från märket ByOn tillverkat av stengods. Den kan köpas separat eller som del av en komplett serie av skålar och fat med samma namn. Tillverkad av stengods Diameter 20 cm Höjd 8 cm Blå insida samt brun utsida Tål att diskas i maskin Denna snygga skål i en dovt blå färg är en del av serien Giulia från märket ByOn, som skapar prydnadssaker och andra vackra ting för hemmet. Skålen är 20 cm i diameter och har en höjd på 8 cm. Passar perfekt till frukosten, förrättssoppan, efterrätten eller som godisskål. I serien finns även koppar och tallrikar om man önskar samla den kompletta uppsättningen. Giulia serien är tillverkad av stengods, vilket är en högbränd form av keramik, och tål att diskas i diskmaskin. Den mörkt bruna utsidan med den djupt blåa glaserade insidan ger dessa skålar ett elegant och stilrent utseende med en modern touch. Med denna uppsättning skål och tallrikar kommer du att plocka hem stilpoäng och komplimanger.
Kopp Giulia blå
49 kr
Giulia kopp blå Behöver du en ny favoritkopp till kaffet eller teet? Satsa i så fall på den här snygga koppen från ByOn i en härlig blå nyans! Material: Stengods Färg: Blå Storlek: 8 x 8 centimeter Tål att diskas i diskmaskin Robust utseende En kopp kaffe eller te blir roligare att dricka om koppen är snygg. Satsa på den här snygga koppen Giulia från märket ByOn i en härlig blå nyans. Koppen är tillverkad av stengods och mäter 8 x 8 centimeter. Den är robust i sitt utseende och passar i de allra flesta kök. Den kan diskas i diskmaskin men var varsam med den. Giulia kopp i en snygg mörkblå färg ger köket såväl en robust som en hemtrevlig och ombonad känsla. Satsa gärna på att kombinera den med andra produkter från ByOn i samma serie för ett snyggt helhetsintryck. Det här kommer garanterat att bli din nya favoritkopp till morgonkaffet eller varför inte kvällsteet?
Tallrik Giulia blå
129 kr
Giulia tallrik blå Underbar blå tallrik av högkvalitativt stengods från märket ByOn. Denna fina tallrik förgyller garanterat vilken typ av måltid som helst med sitt klassiska och stilrena utseende. Tillverkad av stengods Diameter 20 cm Höjd 3 cm Djupt blå färg Tål maskindisk Denna vackra tallrik i en djupt blå färg tillhör serien Giulia där man även hittar koppar, skålar och större tallrikar i samma vackra färg med brun utsida. Stengods är en högbränd typ av keramik och ger en underbart organisk touch till varorna. Den djupa chokladbruna utsidan kompletterar den glansiga blåa insidan på ett välbalanserat sätt och gör att tallrikarna får ett elegant och tidlöst intryck. Giulia tallriken har en diameter på 20 cm och en höjd på ca. 3 cm. Dessa tallrikar kan köpas var för sig eller som en del av en komplett uppsättning. Passar lika väl till frukosten som förrätten, eller efterrätten. Tallriken kan diskas i diskmaskin och håller både färg och sin glansiga yta väl. .
Plate Giulia blå
179 kr
28 cm blå tallrik Giulia Vackert blå tallrik i stengods från märket ByOn som gör vilken middag som helst till en speciell upplevelse tack vare sitt tidlösa uttryck och sin naturliga elegans. Tillverkat av stengods Diameter 28 cm Höjd 3 cm Vackert djup blå färg Tål maskindisk Denna blå tallrik från märket ByOn är den största i serien med sin diameter på 28 cm. I serien ingår även mindre tallrikar, skålar samt koppar. Du kan köpa dessa tallrikar var för sig eller som en del av ett komplett set. Varje enskild del har en unik organisk karaktär och är tillverkade av högbränd keramik med blank yta, även kallat stengods. Giulia serien är en tidlös klassisk serie i blått som har en vacker elegans som ger varje middagsbjudning det lilla extra likväl som det sätter lite guldkant på vardagen. Unna dig en tallrik från ByOn i vackert blå toner som skänker ro och harmoni medan du njuter av din måltid.
Kudde Tibetan grå
899 kr
Tibetan kudde grå lammull Denna mysiga kudde från ByOn ger rummet det där lilla extra som skapar hemtrevnad. En härlig och inbjudande kudde kan verkligen vara pricken över i:et. 100 % lammull Fluffig på in- och utsidan Klassisk och stilren grå färg Passar de flesta inredningsstilar Behändig storlek på 40 x 40 cm Inom kategorin accessoarer är kudden ett enkelt sätt att skapa en ombonad känsla i rummet. Den är en liten detalj som tillför stor skillnad i vilket rum det än gäller. Denna kudde i ren lammull passar i kökssoffan likaväl som i vardagsrummet. Varför inte använda den som en dekorativ detalj på sängen, i fåtöljen i läshörnan eller på bänken i hallen? Denna tibetan kudde i grå ull är precis lika mjuk och skön som den ser ut. Den kommer att bli din nya favorit under kommande höstkvällar med tända ljus. Den ger ditt rum det lilla extra som skapar en känsla av ombonad och lyx, tack vare sin mysiga och stilrena design.
Kudde Tibetan grön
899 kr
Grön kudde ByOn Tibetan Kuddar är perfekta för att tillföra det lilla extra i ditt hem och göra det mera ombonad och inbjudande, denna kudde från ByOn låter dig dessutom sätta färg på rummet. Behändig storlek 40 x 40 cm 100% tibetansk lammull Sätter färg på rummet Ger en ombonad känsla Mjuk och härlig En kudde är ett enkelt och samtidigt effektivt sätt att förnya i sitt hem och göra det mer personligt. Den gröna ByOn Tibetan kudden passar i de allra flesta miljöer och rum, från vardagsrummet till köket eller sovrummet. Den ger ditt rum en fin färgklick utan att dominera inredningen. Den mjuka lammullen kommer att göra kudden till en favorit bland alla accessoarer. Ibland vill man göra om hemma men vet inte riktigt vart man ska börja. Då är den här Tibetan kudden ett perfekt val! Kudden ger ditt hem en fin färgklick som bidrar till ett unikt och hemtrevligt intryck. Dessutom så passar den lika bra i vardagsrummet som den gör i sovrummet.
Kudde Tibetan grå
899 kr
Svart lammull kudde Med kuddar kan man enkelt skapa en mysig och ombonad atmosfär hemma. Den här rektangulära kudden från ByOn är tillverkad i naturlig lammull och har ett rustikt, jordnära utseende. Tillverkad i svart lammull Rektangulär form Mysigt naturligt utseende Perfekt för kalla kvällar Varje kudde är unik När det kommer till accessoarer är det inte mycket som slår kuddar. Rätt kudde kan förändra hela rummets känsla och höja resten av inredningen ordentligt. För dig som värdesätter naturliga och lyxiga material är den här kudden perfekt. Den mjuka och sköna lammullen i svart känns fantastisk när man rör vid den och den rektangulära formen gör den lätt att placera ut var man än önskar. Kudden är 30 cm hög och 50 cm bred. Kudde Tibetan är inte bara rustikt vacker, utan varje exemplar är även unikt eftersom kudden är tillverkad av naturmaterial. Placera ut den ensam på en stol, i fåtöljen eller soffan. Det går även att ha den som en del i ett kuddarrangemang. Skapa en jordnära atmosfär i hemmet med den här speciella inredningsdetaljen.
Kudde Levente bomull
399 kr
Snygg rektangulär kudde i bomull Levente kudde från märket ByOn är en stilren kudde gjord av 100% ekologisk bomull. Kudden har en lite grövre struktur vilket ger ett fint mönster. 35 x 55 cm 100% ekologisk bomull Maskintvätt 30 grader Grövre struktur Innerkudde ingår Tack vare sin diskreta och enkla design passar denna kudde bra i de flesta hem, och den är lika snygg i soffan eller fåtöljen som i sängen. Oavsett vilka andra accessoarer som finns kommer Levente vara det perfekta komplementet, men den är extra snygg tillsammans med fler färgstarka eller mönstrade kuddar. Måtten är 35 x 55 cm och en mjuk innerkudde medföljer. Levente kudde går bra att tvätta i maskin i 30 grader, vilket gör att du slipper oroa dig för att spilla på den. Den lite grövre strukturen gör den här stilrena kudden mer personlig och unik. Innerkudden som medföljer är mjuk och fluffig vilket gör den enkel att puffa upp.
Pläd Lori grå
999 kr
Snygg grå pläd i bomull Lori pläd från tillverkaren ByOn är en härligt mysig pläd stickad i 100% ekologisk bomull. Den grå färgen passar perfekt in i de flesta hem. 125 x 150 cm 100% ekologisk bomull Stickad med härlig struktur Finns även i gult Maskintvätt 30 grader Plädar gör att din soffa ser hemtrevlig, mysig och inbjudande ut. Den här fina pläden är stickad i en klassisk, stilren design vilket gör att den passar bra till de flesta andra accessoarer. Tack vare den diskreta grå färgen fungerar den bra med alla färger och nyanser. Matcha gärna med Levente soffkudde som har samma färg och struktur eller bryt av med nåt helt annat material eller färg. Den här pläden är tillverkad av 100% ekologisk bomull vilket gör den både mjuk och snäll mot miljön. Det här är en pläd av hög kvalitet som kommer hålla dig varm under många mysiga höstkvällar och tidiga vintermorgnar. Den passar också bra placerad över fotänden av sängen som dekorationgör på soffan.
Pläd Lori gul
999 kr
Gul pläd i bomull Den här pläden från ByOn tillverkad i 100% ekologisk bomull är ett enkelt sätt att pigga upp ditt hem. Ett bra bevis på att en liten detalj kan göra stor skillnad. 100% ekologisk bomull 125 x 150 cm Finns även i grått Fin struktur Maskintvätt 30 grader Om du är ute efter något som livar upp ditt hem kan en gul pläd verkligen göra skillnad. Den här pläden är lika snygg till diskreta färger som till andra färgstarka accessoarer. Matcha gärna med kudden Levente från samma kollektion som är stickad med samma struktur. Du hittar även Lori pläd i en mer diskret grå färg, och de är riktigt snygga tillsammans. Den här pläden är tillverkad av 100% ekologisk bomull av finaste kvalitet vilket gör den mjuk och skön. Den är lika skön på vintern som under de varmare årstiderna då den reglerar v
Throw Lucian 125x150 (2)
799 kr
Grå ullpläd Lucian Den här grå ullpläden från ByOn är ett måste under årets kyligare dagar. Den är lika snygg som varm och går dessutom att tvätta i maskin. 20% ull, 57% acryl, 23% polyester 135 x 150 cm Mjuk och varm Finns även i gult Maskintvätt 30 grader Denna grå pläd från ByOn är tillverkad i en mjuk ullblandning av hög kvalitet. Den har ett lätt melerat utseende och fransar längst ut i ytterkanterna. Den snygga och neutrala grå färgen gör att pläden passar in överallt. Matcha med starkare färger eller färger i samma skala för helt olika effekt. För dig som letar efter mer färgglada accessoarer till ditt hem så finns denna pläd även i gult. En ullpläd av god kvalitet är en tidlös accessoar som håller sig fin länge med rätt omvårdnad. Lucian pläd går att tvätta i maskin så du behöver inte oroa dig för fläckar. Tvätta i 30 grader på handtvätt eller ullprogram. Använd gärna tvättmedel speciellt framtaget för ull för att behålla ullens värmande egenskaper.
Pläd Lucian gul ull
799 kr
Gul ullpläd Lucian Mysig och värmande ullpläd från ByOn med långa fransar längst ut. Den gula färgen gör pläden till en riktig färgklick som piggar upp varje hem. 20% ull, 57% acryl, 23% polyester 125 x 150 cm Varm och mjuk Finns även i grått Går att tvätta i maskin Om du är ute efter accessoarer som piffar upp ditt hem och ger det nytt liv kan en gul pläd verkligen göra skillnad. Den här pläden är gjord i den perfekta gula färgen som sticker ut men ändå inte tar över rummet. Den gula färgen passar in i de flesta rum oavsett vilka färger som finns i den övriga inredningen. Lucian pläd från ByOn är tillverkad i en blandning av ull som gör den mjuk och varm. Perfekt att krypa ned under i soffan en kylig kväll. Finns även i grått. Pläden går att maskintvätta i 30 grader. Använd ett program för handtvätt eller ull för att behålla den fina kvaliteten.
Pläd August grön bomull
999 kr
Bomullspläd August grön En härlig bomullspläd från ByOn värmer skönt och är samtidigt en snygg inredningsdetalj till soffan i vardagsrummet. Investera i en bomullspläd August grön till ditt hem. Material: 100 % bomull Storlek: 130 x 170 cm Tvättas kallt i tvättmaskin Färg: Mossgrön Mjuk och skön Accessoarer i textil ger en ombonad och trivsam karaktär till ditt hem. En grön pläd i mossig nyans smälter bra in i hemmets övriga inredning, samtidigt som den värmer skönt under årets kallare dagar. Pläden August grön är tillverkad av 100 % bomull, är 130 x 170 cm stor och bör vid behov tvättas med ett varsamt program och kallt i tvättmaskinen. August pläd kommer från ByOn och passar med dess mossiga och lugnande färg till de flesta soffor och sängar. Vik till exempel ihop den i soffan eller placera den i fotändan av sängen. Kombinera gärna pläden med många kuddar i olika material och naturnära nyanser från samma varumärke för ett snyggt resultat.
Kudde Velvet grön sammet
399 kr
Grön prydnadskudde sammet Vill du ge ditt hem en ny touch? Med en härligt grön sammetskudde från ByOn kommer din soffa eller säng att kännas som ny igen! Material: sammet Storlek: 50 x 50 cm Mossig grön färg Passar i soffa eller säng Ger hemmet en ny touch Med nya accessoarer, till exempel kuddar, plädar eller prydnadssaker, kan ett rum få en uppfräschning. En grön sammetskudde i en mossig nyans passar med de flesta andra färger och ger hemmet en ombonad och lyxig stil. Den här kudden från ByOn har måtten 50 x 50 cm och kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader. Den passar lika bra i soffan som på överkastet i sängen eller bänken i hallen. Textilier av olika slag har en förmåga att göra ett rum mysigare och mer hemtrevligt. Prydnadskudde Velvet är gjord i mjuk sammet - ett material som sticker ut och skapar karaktär till hemmet. Kombinera den gärna med kuddar och plädar i andra material och nyanser för en snygg och ombonad effekt!
Kudde Velvet gul sammet
399 kr
Gul prydnadskudde sammet Kuddar kan man inte få nog av, de skapar en ombonad känsla i hemmet. Den här gula kudden från ByOn är ett snyggt och skönt val. Storlek: 50 x 50 cm Material: Sammet Färg: Gul Maskintvätt 30 grader Passar både i vardagsrum och i sovrum Accessoarer kan sätta pricken över i:et i din inredning. Kuddar, plädar och andra textilier skapar dessutom en mysig och hemtrevlig känsla. En gul sammetskudde i senapsnyans skapar en trevlig färgklick i soffan eller sängen, samtidigt som den smälter bra in med din övriga inredning. Kombinera gärna med andra kuddar och tillbehör från samma varumärke för en enhetlig och smakfull inredning. Prydnadskudde Velvet i senapsgul färg från ByOn är mjuk och behaglig, samtidigt som sammetsmaterialet skapar en lyxig känsla i hemmet. Fyll gärna hela soffan med sammetskuddar i olika nyanser för att skapa en mysig atmosfär. Kudden är 50 x 50 cm stor och kan tvättas på låga grader i tvättmaskin vid behov.
Golvlampa Earth utomhus
1 999 kr
Snygg utomhuslampa Earth Annorlunda och häftig lampa från ByOn som är anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad av sandsten vilket ger ett unikt utseende och ett vackert ljussken. 40 x 37 x 29 cm Tillverkad av sandsten Godkänd även för inomhusbruk Annorlunda design Ljuskälla E27, max 25 W köpes separat Den här lampan är designad som en korall och sticker verkligen ut bland andra lampor online. Den är tillverkad av vit sandsten vilket ger ett naturligt utseende. Många accessoarer för utomhusbruk sticker ut lite i sin omgivning och kan lätt se malplacerade ut. Den här lampans okonstlade och jordnära design gör att den smälter in fint i trädgården på ett diskret sätt. Under dygnets mörkare timmar ger utomhuslampa Earth ett varmt och behagligt sken till sin omgivning. Den är lika snygg ensam som placerad i grupp tillsammans med andra utomhuslampor från ByOns kollektion. Den här lampan fungerar dessutom även för inomhusbruk. Matcha då gärna med några gröna bladväxter och krukor i liknande stil.
Bordslampa Norrsken utomhus
249 kr
Norrsken utomhuslampa Letar du efter en snygg utelampa i naturligt material? Då bör du kolla in Norrsken utomhuslampa från ByOn, tillverkad av sandsten och med ett behagligt ljus. Tillverkad av vit sandsten 27 x 37 cm För utomhusbruk - batteridriven Hög kvalitet Matcha gärna med andra lampor Denna lampa är tillverkad i vit sandsten vilket ger ett mer naturligt intryck än många lampor online. Därför smälter den bra in i utemiljön och passar ihop med de flesta andra accessoarer du har på altanen eller i trädgården. Den är även perfekt för balkongen. Lampan är 37 cm hög och har en diameter på 27 cm vilket gör att den inte tar så mycket plats. Utomhuslampa earth är av hög kvalitet och kommer lysa länge. Den ger ett vackert och behagligt ljussken. Den passar lika bra på bordet som bredvid dörren för ett varmt välkomnande hem. Placera gärna lampan i en grupp tillsammans med andra lampor. ByOn har flera utelampor av samma material som är fina tillsammans.
Golvlampa Norrsken utomhus
1 999 kr
Utomhuslampa Norrsken vit Utomhuslampa Norrsken från ByOn är en snygg lampa i sandsten som med sin cylinderform ger ett mysigt sken i trädgården, på din altan eller på din uteplats. För utomhusbruk Gjord av sandsten 27x37 cm Kan även användas inomhus Lampa ingår ej Accessoarer och dekorationer är det som gör ditt hem personligt. Idag hittar man enkelt lampor online av alla slag vilket gör det enkelt att hitta den lampa som är exakt vad du vill ha. Norrsken är en personlig lampa som kommer ge ett stämningsfullt uttryck och sken där du väljer att placera den oavsett om det är inne eller ute. Det är snyggt att kombinera flera lampor i grupp. Kolla in vårt övriga sortiment som t.ex utomhuslampa Earth. Tillsammans kan olika lampor ge en helt ny känsla och effekt som blir häftig och annorlunda och kommer ge dig en helt personlig touch. Olika styrkor på glödlampan kan också göra en otrolig skillnad för hela lampans känsla.
Accent soffbord marmor mässing
1 895 kr
Snyggt soffbord i brun marmor Med ett stilrent soffbord i brun marmor så har du en tidlös inredningsdetalj som är både vacker och lättskött, och som håller i många år. Tålig yta Trendig och snygg Hög kvalité Kvadratisk på 50×50 centimeter Lyxigt och prisvärt Med ett trendigt soffbord i marmor så får man ett riktigt praktiskt och prisvärt bord att ställa kaffekoppen på. Den slipade ytan är enkel att torka av om man råkar spilla något och den är också tålig mot repor. Den vackra släta stenen ger rummet en härlig känsla av klass och den glansiga ytan reflekterar ljuset på ett spännande sätt. Det mäter 50×50 cm och är 53 cm högt. Med diskreta ben i mässing så framhävs stenskivan på det bästa sättet. Det är avskalat men man får en känsla av genomtänkt design. Mot till exempel en vit matta så kommer benen bli en snygg färgklick. Det är lätt att placera bordet just för att det är så enkelt men det blir lika fullt ett blickfång i hemmet.
Accent soffbord marmor / krom
1 695 kr
Litet soffbord i marmor Bord marmor - är ett modernt designat kvadratiskt soffbord med stomme i krom och en bordsskiva av högkvalitativ marmor i vackert ljust ådrad marmor. Varje bord har ett helt unikt utseende. Naturlig marmor Lättplacerad format Unik bordsskiva Kromat underrede Vacker ådring Marmorbord är perfekta som soffbord eller som sidobord i det medvetna hemmet. Med sina nätta mått på B50 x D50 x H53 cm placerar du enkelt bordet var du vill. Möjligheterna är oändliga. Placera varsitt bord på vardera sidan om soffan och få en klassisk look av det lyxigt inredda vardagsrummet. På varsin sida om sängen förhöjer de genast intrycket av sovrummet i stället. Som lampbord betraktat, är bordet både smart och vackert. Ytan är eldfast, och du kan placera alla sorts lampor på den. Romantiskt fotogen eller levande ljus, traditionell elbelysning, eller en vacker skorstensfri eldstad går att placera på bordet. Du får enkelt ett blickfång som lyfter rummet och ett vackert sken som reflekteras i stenytan.
Accent soffbord brun marmor / mässing
3 375 kr
Soffbord i brun marmor Med en skiva av gedigen, vacker brun marmor blir det här soffbordet en tongivande detalj i ditt vardagsrum. Bordet blir extra tilltalande med stommen i matt mässing. Bordsskiva i naturmaterial Underredet kan bytas ut Kvadratformat soffbord Hållbart och slittåligt Underredet i mässing Detta vackra soffbord mäter 75 centimeter på bredd och längd och har en höjd på 48 centimeter. Ett brunt soffbord som detta passar till de flesta färger på soffan och är också lätt att kombinera med en passande matta. Toppskivan på bordet är av marmor som ger en vacker lyster och dessutom är ett miljövänligt alternativ. Är man ute efter ett bord som håller genom åren är det här ett bra alternativ. Eftersom bordsskivan är gjord av naturmaterial bör den torkas av med ett putsmedel för sten för att undvika fläckar. Bordsbenen av mässing har en lång hållbarhet och rengörs enkelt med en fuktig trasa. Det går med fördel att impregnera toppskivan när bordet är nytt. Det gör man för att förlänga hållbarheten ytterligare.
Siesta bäddpall
4 450 kr
Fotpall, bäddpall & sovpall i ett Behöver du en extra sovplats för dina gäster men har ont om plats? Då kan denna fotpall var något för dig. I utfällt läge omvandlas denna pall nämligen snabbt till en mysig säng. Tar lite plats Madrassen har en tjocklek på 10 centimeter Finns med hundratals tyger Är såväl praktisk som bekväm Mäter 76X76X44 i hopfällt läge Det är inte ovanligt att det saknas en plats för gäster att spendera natten. I de flesta fall är anledningen helt enkelt att det finns ont om plats i hemmet. Med denna bäddpall är problemet dock snabbt löst. I hopfällt läge mäter den inte mer än 76x76x44 centimeter och tar således inte upp mer plats än en vanlig pall. Denna sovpall erbjuder dessutom en madrass på hela 10 centimeter vilket gör den bekväm att spendera natten på. Denna pall finns i ett hundratal olika utförande och går på så vis alldeles utmärkt att matcha med övrig inredning. Den smälter sömlöst in i såväl moderna som lantliga hem och är lika praktisk som den är snygg. I utfällt läge har bädden en längd på 192 centimeter och en bredd på 76 centimeter.
Corsica 3-sits soffa grå
7 250 kr
Nätt och billig grå soffa Om du letar efter en billig soffa som håller utmärkt kvalitet ska du inte missa denna. Den är nätt och avskalad men har ändå bekväm sittkomfort för tre personer. En rymlig 3-sitssoffa Nätt utseende med höga ben Stilren grå textilklädsel Lite fastare sittkomfort Avskalad, modern design Soffor med höga ben ger ett nätt och stiligt intryck, precis som denna soffa. Denna grå soffa är även klädd i ett praktiskt tyg som är väldigt stilrent, vilket gör det enkelt att kombinera med andra färger i inredningen. Med plats för tre och ett mått på B212 x D95 x H86 cm har den gott om plats, trots sitt nätta utseende. Sittkomforten är något fastare tack vare kallskumskärnan med 30 kg kallskum per kubikmeter. Ryggdynorna har stoppats med silikonbollfiber som också bidrar till den behagliga komforten. Ramen är en träram med nozagfjädring. Om du letar efter en prisvärd och nätt soffa som har väldigt hög sittkomfort kan denna vara rätt för dig. Det klassiska, avskalade utseendet gör den lättplacerad och den gör sig lika väl i sovrummet som vardagsrummet. Obs! F.n finns inte denna soffa i butiken - förväntad ankomst 20 oktober
Chill dagbädd - valbart tyg (Pg1)
6 400 kr
Denna artikel används när man valt ut tyg till sin möbel i butiken eller via tillsänt tygprov för att gå vidare med beställning. B80 x L195 cm. Denna dagbädd finns i 100-tals tyger och flera olika skinn. Nackstöd ingår. Önskar du ett tygprov så sänd oss ett mejl till info@thesofastore.se
Emilia 3-sits soffa - valbart tyg (Pg1)
13 250 kr
Snygg och nätt 3-sits soffa Dansk soffa i mycket nätt och smidig design och härlig blå färg. Denna soffa gör sig bra i de flesta olika vardagsrum och har dessutom praktiska funktioner såsom ställbara armstöd. Liten och lättplacerad Ställbara armstöd Sitthöjd: 43 centimeter Bredd: 211 cenitmeter Djup: 95 centimeter Söker du en soffa som passar perfekt till compact living? Då är denna blå soffa ett perfekt val eftersom designen är så nätt och smidig. Soffan har även ställbara armstöd som gör att den kan agera både soffa och dagbädd. För dig som bor lite större är det en god idé att investera i två soffor och på så sätt få ett lättmöblerat och bekvämt vardagsrum. Detta är en nätt soffa som ändå ger tillräckligt med utrymme för flera personer med sin bredd på 211 centimeter och djup på 95 centimeter. Inuti soffan hittar du en fyllning bestående av silikonbollfiber, kallskum och fjäder vilket ger dig en mycket bekväm sittkomfort. Inuti soffan finns också en stadig träram.
Julia 3-sits soffa
12 550 kr
Snygg och djup 3-sits soffa Om du letar efter en snygg och superbekväm soffa online kan denna 3-sitssoffa vara ett utmärkt alternativ. Den är både snygg och stilren, dessutom erbjuder den otrolig sittkomfort. Djup soffa med 3-sittplatser Tygklädsel i dovt turkos Tillverkad med blandning av dun och syntetfiber B205 x D102 x H84 cm Sitthöjd 47 cm För dig som gillar att halvligga i soffor är en djup soffa det bästa valet. Julia 3-sits soffa är både mjuk och djup samtidigt som den är klädd med ett slitstarkt tyg i en vacker, dovt turkos färg med en svag struktur. Med måtten B205 x D102 x H84 cm samt en sitthöjd på 47 cm har den gott om plats för tre personer. Den är tillverkad med en robust träram och sittplymån är av kallskum och en duntopp. Ryggplymån har tillverkats av en blandning av riven kallskum, dun och silikonbollfiber. Tyget är en blandning av syntet- och naturfiber och det har en slitstyrka på hela 100.000 martindale samt en ljusäkthet på 5. För att vara en av våra billiga soffor är den av otrolig kvalitet och det stilrena utseendet gör att den passar in i många olika hem.
Santorini fåtölj - valbart tyg (Pg1)
7 550 kr
Bra och snygg fåtölj med träram Vacker fåtölj träram med möjlighet att välja mellan många olika klädslar. Denna fåtölj med sin träram ek passar perfekt för dig som gillar det enkla och stilrena. Möjlighet att välja tyg Välj mellan sex nyanser på ramen Kärna av kallskum Finns i flera hundra olika färger Finns i flera hundra olika tyger Designa enkelt din fåtölj online genom att själv välja vilken färg och vilken typ av klädsel du vill ha. Med denna fåtölj har du kort sagt stor möjlighet att utforma den möbel som passar perfekt hemma hos dig. Fåtöljen har ett sittdjup på 86 cm, bredden är 75 cm och höjden är 83 cm. Sitthöjden är 46 cm. Du kan även anpassa dessa fåtöljer till just din unika stil genom att välja mellan sex olika nyanser av ek. Detta är en fantastisk snygg fåtölj som ger ett nätt intryck eftersom den saknar stoppade armstöd, något som också gör att den inte tar för mycket plats och underlättar möbleringen. Trots att stolen är enkel i sin design sitter du bekvämt på den mjuka sitsen med en kärna av fast kallskum.
Oxford 3-sits svängd soffa blå sammet
13 990 kr
Snygg soffa i sammet En Sammet soffa är ett elegant och tidlöst inslag i de flesta sällskapsrum. Denna soffa är av modellen Howard som är en klassiker som i fungerar i såväl traditionella som moderna miljöer. B237 x D103 x H85 cm Sitthöjd/Sittdjup 46 cm resp. 60 cm Väger 80 kg sammantaget Väl tilltaget sittdjup Vändbara sittplymåer Howard soffor är varit favoriter i stilmedvetna hem sedan 1800-talet. De blir aldrig omoderna. Det som är mest kännetecknande är det generösa sittdjupet. Man sitter helt enkelt väldigt skönt i denna soffa som dessutom sticker ut från mängden i och med sin vackra blåa färg. Sköna och tidlösa soffor handlar om både funktion och blickfång. Det är en investering som lönar sig. En blå soffa ser ofta fantastiskt ut i ett rum i ljus, skandinavisk stil. Där hamnar den den centrum och det är denna soffa värd. Detta är en sammetssoffa tillverkad med omsorg för de små detaljerna och materialen är påkostade. Kuddarna har ovanligt hög volymvikt och det är något som bidrar till komforten.
Malaga 2-sits divansoffa - valbart tyg (Pg1)
14 500 kr
Byggbar divansoffa Malaga är en av våra billiga soffor som går att personalisera precis som du vill. Bygg ihop olika moduler och välj mellan ca 100 olika tyger för att få en soffa som passar dig perfekt. Välj den klädsel du önskar Bygg ihop soffan så den passar dig Dansk, avskalad och stilren design Perfekt för det lilla hemmet Nätta soffben ger ett luftigt intryck För det mindre hemmet är en liten soffa ett utmärkt val och Malaga går att köpa precis i den konstellation som passar dig. Det går att få den som en divansoffa i tre olika storlekar eller som hörnsoffa i två storlekar. Om du föredrar raka soffor kan du få det också, med 2, 2,5 eller 3 sittplatser. När du har valt mellan ca 100 tyger beställer du här för att få din egen personaliserade soffa. Divansoffor är praktiska eftersom man både kan sitta bekvämt samt sträcka ut sig ordentligt när man känner för det. Soffans mått är B242 x D95/153 cm, vilket innebär att två personer har gott om plats. Malaga följer den traditionella danska formgivningen och har ett stilrent och avskalad stil som förstärks av de nätta soffbenen. Denna artikel används när man valt ut tyg till sin möbel i butiken eller via tillsänt tygprov för att gå vidare med beställning.
Jersey byggbar hörnsoffa
21 000 kr
Snygg byggbar hörnsoffa Byggbar soffa i snyggt och slitstarkt tyg. Soffan är enkel att få som du vill ha den då det finns hundratals olika tyger att välja mellan Uppbyggd av moduler 100-tals olika tyger Olika armstöd och ben Vändbara kuddar med skön stoppning B303,5 X D88/240,5 X H85 cm Den här modellen är en av de mer bekväma och samtidigt mest lättplacerade hörnsoffor man kan tänka sig. Den är stor nog för hela familjen eller kompisgänget att krypa upp i, precis som soffor ska vara. Rymlig men ändå nätt. Kuddarna går också att få extra mjuka, vilket är ett definitivt plus för den som vill sjunka ner och njuta av kvällen. Att välja just en gul soffa livar verkligen upp vardagsrummet. Det blir den där färgklicken som ger liv åt hemmet, men den är ändå tillräckligt diskret för att inte dominera rummet. Eftersom soffan levereras i moduler är det enkelt både att bära in den och att montera den. Ett bra val för hemtrevliga kvällar.
Valencia 3-sits svängd soffa - valbart tyg (Pg1)
15 500 kr
Svängd stilren grå soffa Nästan alla hem behöver åtminstone en riktigt skön soffa. I modellen Valencia kan tre personer sitta med mycket god komfort. Designen är både praktisk och elegant. Överdrag i mycket slitstark polyester Avtagbara rygg- och sittplymåer Mjuk och bekväm sits Måtten är 260 x 90/108 x95 Löstagbara kuddar Soffor som är svängda i formen skapar extra sittutrymme och har en lite mjukare formfaktor än en vanlig soffa. Det gör faktiskt mer än man kan tro för möblemanget i ett rum. Detta är en soffa som när det gäller både färg och form passar bra ihop med möbler i olika stilar. En grå soffa passar med ljusa färger och är ett klassiskt val men denna turkosa soffa är också mycket tacksam när det gäller färgmatchning. En svängd soffa har det lilla extra. Den kan sägas vara en smart kompromiss mellan en vanlig rak soffa och en hörnsoffa. Med den här modellen är svängen så diskret att soffan även fungerar i det lite mindre vardagsrummet. Om du behöver extra många sittplatser kan denna produkt kombineras med andra soffor i Valencia-serien. Denna artikel används när man valt ut tyg till sin möbel i butiken eller via tillsänt tygprov för att gå vidare med beställning.
Palma 3-sits soffa
15 950 kr
Djup och skön soffa i sammet Palma är en stilig såväl som bekväm soffa i sammet och passar i de flesta hem. Soffan finns i två olika storlekar och inbjuder till sköna kvällar och lata stunder. Klädd med grön sammet Robust och slitstark Palma finns i två storlekar Avtagbara sitt- och ryggplymåer Lätt att rengöra Palma passar utmärkt som bio soffa men går precis lika bra att placera i vardagsrummet. Med en längd på hela 233 cm och ett djup på 102 centimeter är soffan precis lika rymlig som den är attraktiv. Sitthöjden ligger på bekväma 43 cm. Den sammetslena och något melerade ytan drar blickarna till sig och gör därför soffan till ett självklart blickfång, vilket rum den än befinner sig i. Söker du en snygg djup soffa har du därför kommit alldeles rätt. Soffor av sammet är slitstarka möbler och lämpar sig väl för bland annat barnfamiljen. För att soffan skall hålla sig fin så länge som möjligt räcker det med att du dammsuger den med jämna mellanrum, men vid svårare fläckar går det också utmärkt att torka av den med en fuktig trasa.
Glasgow fåtölj sammet (Pg1)
5 500 kr
En nätt, lätt och snygg fåtölj Behöver du en ny sittplats där du kan sätta dig med en härlig bok och bara må gott? Här har du en nätt fåtölj som passar överallt. Bra sittkomfort Nätt och smidig Finns i 100-tals färger Snygg klädsel Perfekt stoppning Enkel och stilren fåtölj som passar oavsett vilket rum du tänkt dig. Dessa små fåtöljer är lätta att möblera med, då de finner sin plats var som helst i ditt hem. Den är otroligt skön med stoppning som är optimal. Du kan få den i 100-tals färger och tyger så att du kan anpassa precis efter ditt tycke och smak. Även benen kan fås i olika färger. En snygg fåtölj med mått som är nätta och gör att du kan ställa den nästan varsomhelst. Måtten är B74 x D82 x H77 cm och sitthöjden 47 cm. Eftersom du kan välja olika färg på både klädsel och ben kan du göra den till din alldeles egna med din personliga touch. Denna artikel används när man valt ut tyg till sin möbel i butiken eller via tillsänt tygprov för att gå vidare med beställning.
Valencia 3-sits XL soffa 236cm (Pg1)
13 900 kr
Skön och mjuk vit soffa Hos oss finns flera soffor online. Just detta är en skön soffa som passar utmärkt i alla hem. Den är tillverkad i lättskött material och tack vare sin vita färg är den lätt att matcha i de flesta rum. Bra kvalitet Lösa eller fasta kuddar Sits av kallskum Ryggkuddar stoppade med dun Plats för tre personer Detta är en vit soffa som har en mycket tidlös och stilren design. Sittytan har en stoppning med kallskum av hög volymvikt och ryggkuddarna är stoppade med mjukt dun vilket gör soffan mycket skön. Dessa soffor har måtten B236 x D90 x H95 cm. Soffans väldigt bekväma sitthöjd är 48 cm vilket gör att man slipper hänga med fötterna i luften när man sitter. Detta är en mycket skön soffa där allt är sektionssytt. Man kan som köpare välja att få soffan med fasta eller lösa kuddar. För en mer flexibel och lättskött soffa är lösa kuddar ett bra val, eftersom kudden då kan tas bort om man vill ha större sittyta. Då kan man också lyfta bort kuddarna och dammsuga soffan. Denna artikel används när man valt ut tyg till sin möbel i butiken eller via tillsänt tygprov för att gå vidare med beställning.
Valencia 3-sits svängd soffa
17 950 kr
Svängd turkos 3-sits soffa Börjar det bli dags att förnya ditt hem? Hos oss hittar du högklassiga soffor online, såsom denna turkosa och svängda 3-sitsiga soffa som är lika snygg att se på som skön att sitta i. Snygg design med svängd form Vackert turkost tyg Avtagbara sitt- och ryggplymåer Slitstarkt tyg av 100% polyester Mjuk och skön Valencia är en läcker turkos soffa som garanterat ger en distinkt karaktär till ditt vardagsrum. Den har mjuka och sköna sitsar samt lösa kuddar med slitstarkt tyg av 100% polyester. Måtten på den 3-sitsiga soffan passar de flesta vardagsrum, med en bredd på 260 cm, djup 90/108 cm och höjd på 95 cm. Sitthöjden är 48 cm vilket gör den mycket sittvänlig. Valencia är en klar favorit bland soffor. Valencia är en djup soffa som passar lika bra när du har gäster som när du vill läsa en bok i lugn och ro, eller bara slappa framför tv:n. Designen är sober utan att kännas tråkig, och den svängda formen gör att rummet känns levande. En riktig vitamininjektion i ditt vardagsrum!
Venice byggbar modulsoffa
31 750 kr
Stor vit byggbar modulsoffa Vita soffor kan vara svåra att passa in i sitt hem, men denna otroligt snygga modulsoffa är både praktisk och enkel att matcha med snygga accentfärger. Du kan enkelt bygga om den som det passar dig! Enkel att anpassa Avtagbar klädsel som underlättar tvättning (kemtvätt) Slitstarkt material Perfekt blandning av dun och riven kallskum B320 x D113 x H90 cm Det praktiska med en modulsoffa är att du enkelt kan bygga om och anpassa den som du själv vill. Soffan har måtten B320 x D113 x H90 cm, men detta går såklart att ändra. Den har en perfekt anpassad sitthöjd på 45 cm. Av alla våra soffor är detta en solklar favorit, med den sköna och slitstarka klädseln i vit naturfiber (70% viskos, 30% lin). Älskar du att komma hem efter en lång dag och slänga dig i soffan och bara mysa? Då är detta soffan för dig! En stor soffa är perfekt när du vill breda ut dig och koppla av, eller när du har finbesök hemma. Den är dessutom snygg och matchas enkelt med snygga accentfärger och mjukar enkelt upp ditt rum.
Venice stor 4-sits modulsoffa
24 550 kr
Vit byggbar 3-sits modulsoffa Detta är en våra toppmodeller bland vita soffor. Det är en 3-sists modulsoffa, vilket betyder att du kan bygga om den och förändra utseendet när helst du önskar. Mjuk och behaglig Hög kvalitet Minimalistisk och stilren B320 x D113 x H90 cm Gjord av naturfiber, så som linne Fördelen med en modulsoffa är att du kan skapa precis den soffgruppen du själv vill ha. Det är smidigt och väldigt flexibelt. Det främsta problemet med vanliga soffor är att de måste mätas och passas in vid köp, något du slipper med modulsoffor. Vid flytt och ommöblering blir det också otroligt enkelt och du kan passa in möbeln på ett helt annat sätt. Soffan är av större typ, vilket betyder att möjligheterna bara blir fler. En stor soffa passar perfekt till dig som ofta har gäster eller vänner hemma, eller en stor familj för den delen. Den vita färgen gör också så att soffan passar med vilken inredning du än valt att ha i ditt hem, vilket är ett stort plus i sig!
Cross Soffbord blank krom
1 725 kr
Cross soffbord med krom underrede och glas. B120 x D65 x H46 cm. Produkten kräver montering. 
Cross Hylla blank mässing
2 995 kr
Hylla Cross i mässing och glas Varje hem behöver ha förvaringsutrymmen. Med snygga hyllor och skåp får man både trevliga inredningsdetaljer samtidigt som de hjälper en med ordning och reda hemma. Hyllplanen är tillverkade av glas Hyllan har totalt fem hyllplan Glasskivorna är härdade Stommen är tillverkad av metall i mässingfärg B55 x D38 x H163 centimeter Med en riktigt snygg och elegant hylla blir det ett nöje att lösa dina problem med förvaring. På de fem hyllplanen kan man placera böcker, korgar, lampor, blommor eller andra föremål man behöver hitta en plats till. Hyllplanen är hållbara tack vare att de är gjorda av härdat glas. Det gör dem också enkla att torka av med en fuktig trasa. Denna hylla mässing passar i många olika rum. Den kan placeras i badrum, vardagsrum, hall eller sovrum. Var den än placeras kommer den höja helhetsintrycket av rummet. Skivorna i glas gör sig väldigt bra tillsammans med den mässingsfärgade metallen. Tack vare sin konstruktion med stödjande kryss på sidorna står hyllan stabilt mot underlaget.
Cross Konsolbord blank mässing
2 050 kr
Konsolbord Cross i glas och mässing Cross Konsolbord är ett praktiskt och elegant bord tillverkat i krom med två hyllplan i glas. Den snygga lacken i mässing förhöjer känslan av lyx och det är enkelt att matcha detta snygga konsolbord med resten av ditt hem. Funktionellt avlastningsbord med två hyllplan Gjort i slitstarkt krom och glas Enkel att möblera i ditt hem Förhöjer känslan av lyx Storlek: 110 x 35 x 81 cm Vi älskar snygga konsolbord som är enkla att matcha med resten av vår inredning. Detta är ett mångsidigt sideboard som både kan fungera som ett avlastningsbord i bakgrunden, eller ha en mer central roll i din inredning. Den vackra ytfinishen i mässing och hyllorna i glas känns lyxiga och med en touch av retro och antikt som snyggt bryter av en modernare inredning. Den enkla och stilrena designen hos detta eleganta avlastningsbord är vad som gör det unikt, och du kommer ha glädje av det i många år som ett vackert inslag i ditt hem. Det är enkelt att flytta runt och passar lika bra i vardagsrummet som i hallen eller varför inte badrummet?
Cross Serveringsvagn blank krom
1 750 kr
Serveringsvagn Cross i krom/glas Ge ditt hem lite retro-charm med en serveringsvagn silver. Duka till exempel upp med fina glas och valfri dryck för att enkelt servera alla gästerna på festen. Tillverkad av krom och glas Stor serveringsyta i två våningar Hjul under bordsbenen Stabil konstruktion som tål mycket Stilren design som passar i många rum Cross serveringsvagn har två våningar med mycket plats att duka upp på. Den har en bredd på 40 cm, ett djup på 58 cm och är 81 cm hög. Serveringsvagnen är tillverkad av krom och glas och har en stilren design som passar in i många hem. Det sitter fyra hjul under varje bordsben och det är lätt att förflytta den tack vare den stabila konstruktionen. Serveringsvagn krom kan givetvis även stå stationär om man vill det. En serveringsvagn gör det även enkelt att snabbt skapa fler arbetsytor om man så behöver. Det kan till exempel vara smart att dra fram vagnen om man kanske behöver mer utrymme i köket när man har många gäster som hjälper till med förberedelserna. En serveringsvagn glas har alltså många praktiska funktioner samtidigt som den besitter en tidlös charm.
Butterfly Fåtölj brun / mässing
2 395 kr
Fåtölj "Buttefly" i läder / mässing En nätt fåtölj kan man ha nytta av i många olika rum där hemma. Denna är tillverkad av slitstarkt material och kommer hålla många år. Sittdelen är tillverkad av läder Underredet är tillverkat av mässing Slitstarkt material Höjd: 88 centimeter Klassisk design En läder fåtölj som denna har en lång livslängd. För att ta hand om stolen på bästa sätt kan man med jämna mellanrum återfukta lädret så det inte torkar och spricker. Denna fåtölj kan användas både i sovrummet som inredningsdetalj, eller i vardagsrummet som en extra sittplats. Det går enkelt att flytta stolen tack vare sin låga vikt och enkla form. Med denna fåtölj mässing kan man förse sitt hem med en tidlös design. Stolar av liknande slag har funnits på marknaden i många år, och med ett underrede av mässing blir den här stolen en lyxig variant av modellen. Vill man lyfta fram stolen extra mycket kan man dekorera den med en vacker pläd eller kudde.
Butterfly Fåtölj svart läder
2 395 kr
Läderfåtölj Butterfly svart Bryt av din inredningsstil med en nätt fåtölj i svart läder som för tankarna till retro design. Denna fåtölj andas lyx och smakfullhet och matchas enkelt med resten av ditt hem. Tillverkad av slitstarkt läder Nätt design Passar enkelt in i olika inrednignsstilar Starka ben som klarar mycket Storlek: 77 x 74 x 88 cm Om du har tröttnat på dina vanliga möbler och kanske vill ha något nytt och spännande ska du satsa på denna snygga och nätta läder fåtölj som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller kanske i en läshörna. Svart bryter snyggt av mot resten av rummet och den är enkel att flytta runt. En perfekt fåtölj som inte tar för mycket plats men samtidigt drar blickarna till sig med sin fräscha och stilrena design. Om resten av din inredning går i ljusare färger ska du definitivt satsa på den svart fåtölj då det är ett enkelt sätt att bryta av och skapa en dynamisk och modern känsla i ditt hem. Det slitstarka lädret är gjord för att hålla länge och du kommer garanterat ha glädje av den i många år.
Accent runt soffbord brun marmor / mässing
3 375 kr
Runt soffbord i marmor / mässing Detta runda soffbord är tillverkat av mässing och marmor, en klassisk kombination som ger en jordnära och samtidigt exklusiv känsla. Bordet passar lika bra i moderna som klassiska hem. Bordsskivan är tillverkad av brun naturmarmor Underredet är tillverkat av metall med mässingslack Varenda bord är unikt Designat i en avskalad stil Passar både moderna och klassiska hem Eftersom detta soffbord är tillverkat av brun marmor som är helt naturlig förekommer det olika skiftningar i mönstret. Det innebär att varje möbel är helt unik. Bordet har en diameter på 85 cm och är 48 cm högt. Höjden gör att det passar perfekt att placera det framför soffan, men det går även att använda det som ett större sidobord. Med rätt soffbord får hela vardagsrummet ett lyft. Om du letar efter ett runt soffbord som har en tidlös design men med ett avskalat modernt formspråk är detta en produkt för dig. Marmor är inte bara ett material som ser elegant och lyxigt ut, utan det är även väldigt slitstarkt och tåligt. Investera i en möbel som håller länge.
Andrew 3-sits soffa blå sammet
14 990 kr
Blå soffa Howard soffa i sammet Med denna Howard soffa skapar du enkelt ett tidlöst, elegant och snygg vardagsrum samtidigt som du förser ditt hem med bekväma sittplatser både för dig själv och för dina gäster. 3-sits soffa Bredd: 237 centimeter Tyget är slitstarkt Höjd: 84 centimeter Djup: 102 centimeter Att välja en blå soffa till sitt vardagsrum ger ett ordentligt djup åt rummet, samtidigt som soffan tack vare den mörka färgen är enkel att kombinera med färgglada kuddar, plädar och mattor. Sammets soffor har varit populära i många tio år tack vare att materialet är lättskött och ger ett lyxigt intryck. För att få bort eventuell smuts och damm räcker det med att putsa soffan med en mjuk borste. Snygga soffor som denna har andra fördelar förutom utseendet. De är bekväma att sitta i och ger en bra komfort. Soffan är lätt att flytta då den har hjul på två av de fyra benen. Det gör det enkelt att möblera om och att komma åt att dammsuga under soffan när det är städdag hemma.
Serveringsvagn Penthouse mässing
2 999 kr
Serveringsvagn Penthouse Trolley Ge ditt hem en vintagkänsla med hjälp av denna serveringsvagn från ByOn. Servera gästerna drinkar och förfriskningar i stil eller använd den som ett unikt sidobord. Tillverkad i mässingsfärgat stål och glas Med två våningar Hjul under bordsbenen Avskalad design i retrostil Servera mat och dryck En klassisk trolley är inte bara estetiskt tilltalande utan även väldigt praktisk, speciellt om man gillar att underhålla gäster med mat och dryck. Vagnen har en omkrets på 67 cm och är 83 cm hög och det finns gott om plats för både flaskor och glas samt några mindre tilltugg. Serveringsvagn mässing från ByOn går även att använda som ett sidobord där man till exempel kan placera dekorativa föremål eller belysning. Det är även fint att använda det som ett växt- och blombord. Mässing är ett tidlöst material som förstärker vintagekänslan och ger en känsla av elegans. Själva vagnen är stilren med en avskalad design vilket gör att den både passar in i moderna och klassiska hem. Den runda formgivningen gör den unik och lättplacerad.
Spegel Victoria mässing
4 999 kr
Victoria spegel i mässing Det här är en spegel för dig som gillar vintageinspirerade föremål med en unik design. Victoria spegel från ByOn skapar garanterat ett blickfång var den än placeras. Ram i mässing Botaniskt mönster med små detaljer Inspirerad av Art Deco Tillverkad av svenska ByOn En medelstor spegel Victoria spegel är tillverkad av svenska ByOn som är kända för sina retroinspirerade, lekfulla och unika interiörprodukter. Designen är inspirerad av de speglar som tillverkades under designperioden Art Deco. Den vackra ramen har ett bladmotiv med fina detaljer och är mässingsfärgad. Storleken på spegeln är 82 cm bred, 8 cm djup och den är 108 cm hög. Det går att placera den i hemmets alla rum och är till exempel fin i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Ramen i mässing har en unik design och den vackra färgen förstärker vintagekänslan. En spegel har inte bara en praktisk funktion, utan spegelglaset reflekterar även ljuset i hemmet och kan bidra till att rummet ser visuellt större ut. Den här spegeln är perfekt för dig som uppskattar unika designföremål som har tillverkats med omsorg.
Timglas 1 minute to go
299 kr
Timglas 1 minut Ett timglas är både en vacker dekoration full med symbolik och en praktisk detalj. Detta timglas från ByOn mäter 1 minut och har en avskalad design. Tillverkat av glas Fyllt med naturfärgad sand Ett dekorativt inslag Går att använda till spel eller lekar En symbolisk dekoration Detta timglas är mycket vackert och går att placera ut som dekoration i hemmets alla rum. Symboliken med förbipasserande tid är något som kan ge en mystisk och sagolik känsla som många uppskattar. Timglaset är 9 cm i omkrets och 21 cm högt. Det mäter 1 minut exakt och kan därför även användas när man till exempel spelar olika spel med begränsad svarstid. Detaljer & dekorationer är det som gör våra hem personliga och trivsamma att vistas i. Timglas har använts för att dekorera med under lång tid och det är ett objekt som alltid är uppskattat, vad man än använder det till. Denna modell är formgiven i en stilren design och därför passar den lika bra i kontemporära som i traditionella hem.
Timglas 2 t - You have time
899 kr
Timglas 2 timmar Om du är ute efter en unik detalj till hemmet som både har en praktisk och dekorativ funktion får du inte missa detta timglas. Det är tillverkat av det innovativa svenska märket ByOn. Tillverkat av glas Fyllt med naturlig sand Mäter 2 timmar Använd som unik dekoration Använd som en tidmätare Som dekoration är detta vackra timglas fyllt med symbolik och det ger en rustik och mystisk känsla till hemmet. Eftersom timglaset även mäter 2 timmar kan man även använda det till praktiska saker. Det går till exempel att låta det visa när tiden är ute, när man gör ett långt yogapass, läser en bok eller kanske utövar mindfulness. Timglaset är 38 cm högt. Med olika detaljer & dekorationer gör vi våra hem vackra och genom dem kan vi även visa vilka vi är. Ett hem som har dekorerats känns mer ombonat. Detta timglas från ByOn är stilrent och avskalat vilket gör att det kan passa in i många olika bostäder. Det går till och med att säga att det är en tidlös detalj.
Väggkrok svart Lejon
199 kr
10 x 18 cm.  Väggkrok Lion svart En svart lejon väggkrok i högsta kvalité av ByOn. Väggkroken är robust och ser otroligt elegant ut. Den matta svarta färgen gör så att den passar in i princip överallt. Robust och stabil Gjord i metall av högsta kvalité Elegant design Håller för fler än ett plagg Design av ByOn Det eleganta lejonmotivet gör så att kroken passar in i vilket rum som helst. Är du ute efter att göra ett rum lyxigt? Ja, då är detta ett måste. Detta är en svart väggkrok med måtten 10 x 18 cm gjord av de mest tåliga metallerna som garanterar att fler än ett plagg hänger kvar där de ska. Man får vad man betalar för när man väljer ByOn. Lejon symboliserar styrka och elegans, och det är precis den känslan denna detalj i inredningen tillför till ditt rum. Oavsett vilken typ av inredningsdesign ditt hem mestadels utgörs av så passar denna pryl in i de flesta hem. Antingen som ett avbrott till den övriga stilen, eller som pricken över i.
Dörrklapp Lejon svart
499 kr
Dörrklapp svart Lejon Låt gästerna knacka på med stil med hjälp av denna eleganta dörrklapp från det svenska inredningsmärket ByOn. Det ståtliga lejonet blir det första de ser när de anländer till ert hem. Från svenska inredningsmärket ByOn Tillverkad av svartfärgad metall Går att hänga ute eller inne Matcha med en väggkrok från samma serie Enkel att hänga upp Denna dörrklapp är tillverkad av svart metall och är 15 cm bred samt 24 cm hög. Produkten har olika användningsmöjligheter och kan både hängas upp på ytterdörren eller på någon plats inomhus. Det går till exempel att placera den i badrummet eller köket för att använda den som en handdukshängare. Det finns en väggkrok i samma serie som passar fint ihop med dörrklappen. Det här är en tidlös produkt eftersom det går att hitta dörrklappar formade som lejon i många gamla herrgårdar och äldre bostadshus. Om du är ute efter en klassisk inredningsdetalj som gör sig lika bra inne som ute är detta ett riktigt bra val. Låt lejonets kraft och styrka sätta tonen redan vid ytterdörren.
Dörrklapp Lejon svart
1 299 kr
Dörrklapp svart Lejon stor Det är de små detaljerna som gör det - smycka din ytterdörr med denna eleganta dörrklapp från ByOn. Om den vanliga ringklockan inte är det du vill smycka din ytterdörr med kan denna dörrklapp göra jobbet! Tillverkad i återvunnen aluminium Monteras direkt på dörren Ersätter en ringklocka 26x38 cm Syns väl även på avstånd Denna dörrklapp är tillverkad helt i återvunnen aluminium vilket gör den lätt att montera och dessutom tar den hänsyn till miljön. Dörrklappen är helt svart och har måtten 26x38cm vilket gör att den syns mycket väl och verkligen bidrar till att dörren får ett exklusivt utseenden. Dessutom passar denna bra på alla sorters dörrar. Varför inte sätta upp den på sommarstugan? När du handlar på thesofastore.se finner du flera olika dörrklappar, bland annat denna med ett ståtligt lejon. Det är inte alltid du som köpare behöver lägga ut tusentals kronor för att få en härligt stor dörrklapp till dörren utan det finns även billiga varianter som också tar hänsyn till miljön.
Accent soffbord brun marmor
1 895 kr
Sidobord och lampbord brun marmor Ett stilrent sidobord i brun marmor och mässing passar perfekt in i det moderna hemmet. Bordet är tillverkat i material som aldrig går ur tiden och som går att kombinera med många olika färger. Bordsskiva i brun marmor Bordsben i matt mässing Diameter: 50 centimeter Höjd: 53 centimeter Enkelt att montera Ett sidobord är en perfekt avlastningsyta för böcker, glas och andra föremål som du inte vill ha framme på exempelvis soffbordet. Det är också en vacker inredningsdetalj som du kan ställa en pampig vas på och det kan kan även agera lampbord. Du skapar mer yta samtidigt som du adderar ett trendigt bord till möbelsamlingen. Tack vare marmorns naturliga skiftningar så är varje bord unikt, Bordskivan i brun marmor och de matta bordsbenen i mässing går att kombinera med diverse färger. Lägg till ett par snygga gultonade kuddar i soffan eller fånga upp marmorns skiftningar i en tavla som placeras ovanför bordet. Tänk på att torka av bordsskivan med rengöringsmedel som är speciellt anpassat för marmor.
Accent soffbord grön marmor
3 495 kr
Snyggt soffbord i grön marmor och mässing Detta stilrena soffbord i grön marmor och mässing är den perfekta möbeln i det moderna hemmet. Det blir garanterat vardagsrummets blickfång och tillför en känsla av elegans och lyx. B75 x D75 X H48 cm Varje bordsskiva är unik Underrede i mässing Skapar en lyxig känsla i vardagsrummet Enkelt att kombinera med matta och soffa Accent soffbord i grön marmor med underrede i mässing är otroligt vackert att titta på då marmorn har naturliga skiftningar, vilket gör varje bordsskiva unik. Du skapar enkelt snygga kontraster till de gröna tonerna i marmorn genom att bryta av med ytterligare gulddetaljer eller andra starka kulörer. En svart matta under bordet ger ett sofistikerat intryck. Kombinera med pampiga gröna växter som fångar upp bordsskivans färger. Marmor och bord mässing är enkelt att rengöra och har lång hållbarhet om du håller efter det regelbundet. Marmor är en mjuk sten med en porös yta. Använd specialprodukter som är avsedda för rengöring av marmor. Torka alltid av fläckar omedelbart så undviker du missfärgningar. Låt ditt hem andas elegans genom att investera i detta vackra soffbord.
Accent soffbord marmor
2 995 kr
Vit marmorskiva och svart soffbord Ett snyggt soffbord är alltid ett fint blickfång i vardagsrummet och så även detta lyxiga Accent soffbord. Detta rektangulära bord har en skiva av ljus marmor och kommer definitivt att bli din nya favorit. Kommer i två delar Underrede i svartlackad metall Snygg modern design Lättskött marmorskiva Ger ett luftigt intryck Om du letar efter ett praktiskt och snyggt bord kommer du att gilla Accent soffbordet. Bordet är 110 cm långt och 60 cm brett. Bordet passar till precis vilken inredningsstil som helst eftersom det är neutralt i färgen och har en klassisk form. Soffbord som detta är enkla att flytta runt i rummet då toppskivan av vit marmor kan tas av. Bordet har ett exklusivt utseende och gör att hela vardagsrummet ser ombonat och välkomnande ut. Marmor är ett hållbart material som är väldigt enkelt att hålla rent. Som ny kan skivan strykas med olja. Därefter räcker det med att enbart torka av det med en fuktig trasa. Alla marmorskivor ser lite olika ut eftersom det är frågan om ett naturmaterial. Detta ger ett härligt charmigt utseende åt varje enskild skiva.
Accent soffbord marmor
2 995 kr
Soffbord ljus marmor Marmor är ett tidlöst material som tillför en lyxig och exklusiv känsla i vardagsrummet. Med ett soffbord online får du den ultimata möbeln för det stilrena och moderna hemmet. Färg: Ljus marmor/Vit lack B110 x D60 X H48 centimeter Varje bordsskiva är unik Perfekt i det moderna hemmet Lätt att kombinera med andra färger Ett soffbord i ljus marmor är den perfekta mittpunkten i ett stilrent vardagsrum. Marmorns ljusa skiftningar gör det till ett material som är mycket enkelt att kombinera med andra färger, både dova pasteller och svartvita kulörer matchar vackert. En blombukett eller en pampig grön växt skapar kontraster till den annars neutrala färgskalan soffbordet har och tar fram bordets snygga färg. Accent soffbord är brett nog att användas i ett större vardagsrum, men passar också fint i ett mindre rum där det blir rummets blickfång. Marmor ger en lyxig och romantisk känsla och om du placerar bordet och dess vita underrede på en fluffig vit matta har du skapat ett rum som andas elegans och trendmedvetenhet.
Accent soffbord grön marmor
1 895 kr
Lampbord grön marmor Accent soffbord har en skiva av grön marmor och ben i mässing. Bordet har en kvadratisk form och bakom designen står företaget RGE som är kända för deras moderna skandinaviska möbler Bordsskiva i grön marmor Ben i blank mässing Lätt att sköta om Tidlös design Lättplacerad i hemmet Accent är ett funktionellt bord som går att använda både till lampbord eller soffbord till en soffa av mindre modell. Det är ett litet och nätt bord där längden och bredden är 50 centimeter och bordets höjd mäter 53 centimeter. Storleken gör att det fungerar alldeles utmärkt som ett funktionellt sidobord till flera olika typer av möbler. Det är ett vackert stabilt bord där materialen får ta plats och stå i fokus. Grön marmor har varit omåttligt populärt de senaste åren men det är ett klassiskt material som aldrig blir omodernt. Den vackra naturliga och marmorerade ytan gör att varje bordsskiva blir unik och den gröna färgen har en otroligt vacker nyans. Benen är i metall med en kromyta i mässingsfärg. Ett unikt bord som ger karaktär till rummet.
Accent soffbord granit / ek
3 250 kr
Soffbord Accent i ek och granit Det här är ett perfekt avlångt soffbord för dig som behöver en lite större yta. Det är gjort av miljövänliga material, samtidigt som det är snyggt och lätt att hålla rent. Underrede av trä Toppskiva i granit Bredd 110 centimeter Delarna är utbytbara Höjd 46 centimeter Med detta soffbord ek får du ett underrede som är helt gjort av naturmaterialet trä. Det är gediget och färdigt inoljat för att ha en lång hållbarhet. Bordet passar dig som har ett lite större vardagsrum och behov av ett lite större soffbord. Det mäter 110 centimeter i bredd, 60 centimeter i djup och har en höjd på 48 centimeter. Ett soffbord granit är enkelt att rengöra med en fuktig trasa med någon droppe diskmedel. Bordsskivan är polerad och ger en vacker glans av sig självt, utan att man behöver behandla det. Vill man senare ha en annan färg på underredet passar toppskivan med flertalet olika ben ur samma serie.
Taklampa Vivaldo 1
20 500 kr
Mässingsfärgad designlampa Denna snygga taklampa drar full nytta av den nya LED-tekniken och ger en belysning som är både funktionell och speciell tack vara många små ljuskällor. Uppskattad brinntid: 15 000 timmar Varmvitt ljus Lampan är dimbar Material: kristall, glas och metall Höjd: 149 cm Detta är en taklampa som verkligen gör avtryck genom sin speciella design. Då talar vi både om hur den ser ut och det ljus den sprider. Om du gillar lampor av klassisk mässing i ett modern utförande kommer du att älska denna modell. Lampan Vivaldo kan fungera som huvudsaklig ljuskälla i ett lite större rum. Det är alltså en riktig pjäs vi talar om! Den belysning du får tack vare de 18 små LED-lamporna och dimmerfunktionen är något utöver det vanliga. Om du betänker att inget är så viktigt för atmosfären i ett rum som dess ljuskällor förstår mdu att denna hållbara lampa är en riktigt bra investering. Företaget EGLO från Österrike, som ligger bakom lampan, har funnits nästan 50 år i branschen.
Rochefort bäddsoffa
14 950 kr
Rochefort bäddsoffa framåtbäddad Rochefort är en elegant soffa som gör sig mycket bra i det moderna hemmet. Tyget är mjukt och skönt. Dina gäster kommer att sova gott i denna framtåtbäddade soffa. Se även våra andra bäddsoffor online. Framåtbäddad soffa Materialen bomull, polyester, lin och viskos. Tyget är slitstarkt (Martindale 41.000) Enkel att fälla fram och ihop. Ljusäkta tyg, 5 Är du ute efter en modern men tidlös bäddsoffa har du kommit helt rätt. Detta är inte bara en soffa utan dess vackra och eleganta utseende gör den till en inredningsdetalj i det moderna hemmet. En soffa du kommer att ha stor glädje av länge. B204 x D90 x H83 cm. Sitthöjd 45 cm, bäddmått 143 x 178 cm. Här erbjuds bäddsoffor som du inte hittar någon annanstans. Framåtbäddad bäddsoffa som är elegant, skön att sitta i och lätt att göra om till bäddsoffa. Modellen är tidlös, och samtidigt modern. Tyget är slitstarkt och ljusäkta, Sängdelen dras upp ur sittdelen, och ställs ner på golvet. Sängdelen består av en metallkonstruktion som fälls ut och på den vilar madrassen. Bädden blir som en vanlig säng.
Rochefort bäddsoffa - valbart tyg (Basic)
14 250 kr
Snygg grå bäddsoffa Att hitta bäddsoffor i Stockholm har aldrig varit lättare. De här sofforna är inte bara snygga, utan också bekväma. Sofforna finns i flertalet olika färger. Finns i flera färger Bredd 204 centimeter Bäddmått 143x178 centimeter 3-sits soffa Sitthöjd 45 centimeter Med en snygg bäddsoffa får man både en övernattningsmöjlighet för sina gäster samtidigt som man har en bekväm sittplats i vardagsrummet. Dessa bäddsoffor mäter 204 centimeter på bredden, har ett djup på 90 centimeter och en höjd på 83 centimeter. Sitthöjden är bekväma 45 centimeter. När soffan är utbäddad har den måtten 143x178 cm och passar således för två personer. Det här är en så kallad framåtbäddad bäddsoffa. Det innebär med andra ord att bädden fälls ut framför soffan. För att välja vilket tyg man vill ha kan kan man enkelt beställ hem tygprover för att se vad som tilltalar en mest. Soffan är lätt att tvätta och håller sig snygg länge.
Venice modulsoffa
36 100 kr
Mjuk och skön vit soffa Denna ljuvligt sköna och vackra soffa är lika bekväm som den är stilig. Soffan passar enkelt in i de flesta hem, då en vit soffa är lätt att matcha. Modulsoffa som enkelt kan byggas om Pösig sits för extra bekvämlighet Bredd 320 cm, djup 113 cm, längd 301 cm Enkel att matcha Mjukt och behagligt tyg När det kommer till att välja soffa är det inte alltid så lätt. Den ska vara både snygg och bekväm, ett köp som ska hålla i många år. En modulsoffa är en mysig och praktisk lösning, då den enkelt kan byggas om och anpassas efter smak och tillfälle. Venice byggbara soffa är otroligt praktisk och den flyttbara pallen kan användas som extra sittplats runt soffbordet när man är många. Denna Rolls Royce av soffor kommer inte att göra dig besviken! De flesta spenderar mycket tid i soffan. En djup soffa är lika praktisk som bekväm och kan tjäna många olika ändamål - när du vill läsa, se på TV, ta en tupplur eller umgås med nära och kära. Denna vackra och otroligt sköna soffa klarar enkelt att uppfylla alla dina önskemål och blir en snygg detalj i ditt hem.  
Accent sideboard marmor / ek
2 720 kr
Sideboard i marmor och ek Med ett avlastningsbord som detta kan du skapa mer yta i hemmet samtidigt som du inreder ditt hem med stil. Bordet är tillverkat av naturmaterial. Skiva av marmor Underrede i oljad ek Höjd 73 centimeter Utbytbara delar Har en lång livslängd Detta sideboard har en toppskiva av marmor, som både är ett populärt och modernt material. Bordet mäter 98 centimeter på längden, har en höjd på 75 centimeter och ett djup på 35 centimeter. Det passar lika bra i köket som i vardagsrummet, oavsett om man behöver en arbetsyta eller en avställningsyta. Det bästa är att det inte bara är funktionellt, utan också väldigt vackert. Eftersom både marmor och ek är naturmaterial är de både miljövänliga och slitstarka. Bordet rengörs enkelt med en lätt fuktad trasa. Både toppskivan och underredet går att byta ut till andra färger och material ifall man vill variera sig. Genom designen på underredet står bordet väldigt stabilt på alla golvtyper.
Accent sideboard brun marmor / mässing
3 295 kr
Sideboard / Avlastningsbord marmor mässing Ett vackert avlastningsbord i mässing och marmor som är både användbart och passar in i de flesta rum. Både användbart och vackert är det ett måste i varje marmorfantasts hem! Hållbar marmorskiva Slitstark design Kan användas som både avlastningsbord och soffbord Finns i flera färger w100 d35 h75 Det här vackra bordet kan användas som avlastningsbord, sideboard eller soffbord i vilket rum du än behagar. De fina materialen gör att bordet smälter in i de flesta miljöer, samtidigt som det ger varje rum det där lilla extra. Tack vare sitt avlånga mått får du dessutom stor yta för förvaring, samtidigt som bordet tar upp lite plats i rummet. Bordsskivan är tillverkad av vacker och slittålig brun marmor, ett klassiskt material som just nu är väldigt hett. Underredet är tillverkat av mattlackad mässing. Kvaliteten och hållbarheten på bordet gör att det är lika användbart som det är dekorativt. Perfekt att förvara fruktskålen, lyxiga praliner eller varför inte en vacker ljusstake i matchande mässing.
Lampskärm Carmina misty grey
549 kr
Carmina mini golv- bords och taklampa Om du letar efter en funktionell och smidig lampa så se hit! Denna lampa är liten så den får plats nästan överallt, och den kan dessutom fungera som taklampa, bordslampa eller golvlampa. Möjligheterna med denna lampa är alltså många. 22 cm hög 32 cm i diameter Golv- bords och taklampa i ett Tillverkad av återvinningsbara material Slitstark och tålig Carmina mini golv- bords och taklampa är ganska liten jämfört med de flesta lampor och får därmed plats i många rum. Detta gör dessutom att den inte tar över rummet utan förhöjer det genom att vara en snygg och stilren detalj som gör utrymmet lite mer attraktivt. Tillsammans med lampan medföljer både korta och långa ben så att den kan stå upp stabilt men det går även utmärkt att hänga upp den i taket. Designen på lampskärmen gör att lampan får ett behagligt och lugnande ljus, som är perfekt när du vill koppla av hemma efter en arbetsdag. Den funkar även bra att ha som bordslampa på ditt kontor, för att ge en mer lugnande känsla till en stressig miljö. Detta är helt enkelt en lampa som passar överallt och med många möjligheter.
Lampskärm Carmina baby rose
549 kr
Lampa Carmina mini baby rose Denna underbara lampa kan användas som golvlampa eller som taklampa och ger rummet en charmig, varm och lite romantisk touch. En vacker detalj i varje hem. Diameter 32 cm Höjd 22 cm Max 15 W LED Vacker rosa färg Underbart böljande design Dessa lampor från Carmina- serien finns att köpa som taklampa, bordslampa och golvlampa. Dess vågiga utformning ger lampan ett mjukt uttryck och passar i alla typer av rum. Denna rosafärgade modell gör sig fantastiskt bra i ett sovrum, ett barnrum eller i ett vardagsrum. Lampan ger ett behagligt mjukt sken och skapar en lugn atmosfär med ett ombonat och varmt intryck. Kombinera flera modeller och lägg till en bordslampa ur samma serie för att skapa ett enhetligt tema i din belysning. Lamporna kan med fördel även hängas upp i grupper med flera olika storlekar av skärm för att skapa en häftig och modern belysning. Lamporna kommer även i olika färger som passar att blandas med varandra.
Taklampa Clava Dine polished steel
1 599 kr
Lampa Clava dine steel V2 Söker du efter skön belysning för matrumsbordet? Då är Clava dine steel det rätta valet. Denna retroinspirerade lampa i modern tappning kommer sprida ett skönt sken över dina middagsgäster. Passar lika bra över soffbordet som matrumsbordet Inspirerad av svunna tider Skandinavisk design Diameter 43 cm, höjd 28 cm Stilren stålfinish Söker du efter lampor online har du kommit helt rätt. Clava dine steel V2 är en stilren taklampa tillverkad av det danska företaget Vita. Den är designad, för Vita, av Sören Ravn Christensen och är lika snygg på egen hand som i par. Lampan har en exklusiv och elegant design och blir snabbt ett självklart blickfång över matrumsbordet och soffbordet. Clava dine steel V2 går även utmärkt att använda som kökslampa. Den kommer då ge ditt kök en modern och ombonad känsla. Lampan är dessutom försedd med symmetriska hål vilka sprider ljuset i rummet på ett effektfullt vis. Lampan levereras i en platt box, allt för att underlätta transporten av produkten samt för att minska transportens CO2-utsläpp. Köp till svart eller vit sladd
Taklampa Clava Dine brushed copper
1 599 kr
Kökslampa Clava dine koppar Clave Dine är en kopparfärgad lampa med en retro känsla. Den passar perfekt ovanför köksbordet och passar lika bra i det moderna som det traditionella hemmet. Dansk formgivning Retro design Tillverkad i aluminium Färg: borstad koppar Diameter: 43 cm Denna taklampa är designad av Soren Ravn Christiansen för Vita Copenhagen och har en karaktäristisk dansk formgivning med minimalistiska linjer och en effektfull form. Den passar lika bra ovanför köksbordet som ovanför ett soffbord. Färgen av borstad koppar gör att den ger ett varmt intryck. Den har en diameter på 43 cm och den är 28 cm hög. Lamporna som kan användas till den är E27/E26 - Max 15W LED. Köp till svart eller vit sladd Om du letar efter en kökslampa som garanterat bidrar till rummets design är detta en lampa för dig. Den ger ifrån sig ett mycket bra sken samtidigt som den skapar ett blickfång i rummet. Den vackra kopparfärgen passar ihop med många olika färger vilket gör det lätt att placera lampan i det rum du önskar.