Texstyle.se
  • Frakt endast 39 kr
  • Leverans 1-3 dagar på lagervaror
  • Över 28 000 nöjda kunder

Nya produkter från Texstyle.se

Queen Anne Kuddskydd
49 kr
Praktiskt kuddskydd med blixtlås. Gjord i stretchfrotté som håller din kudde fräsch längre. Storlek: 50x60cm Vikt: 135g/m2
Lord Nelson Silkestäcke 150210 cm
1 399 kr
Silke är ett ljuvligt material att sova i eftersom materialet andas och är värmereglerande. Svalkar när det är för varmt och värmer när det är kallt. Täcket har ett yttertyg i 100% kammad bomullssatin. Den mjuka och sköna fyllningen är i 600 grams Tussah-silke. Storlek: 150x210cmVikt: 600g Silke är smutsavvisande och behöver normalt inte tvättas. Det räcker att vädra 2-3 timmar var tredje månad helst i skugga . Det tar inte heller åt sig odörer. Skulle olyckan vara framme så tvätta helst bara fläcken.
Lord Nelson Silkeskudde
649 kr
Silkeskudde som är skön att vila huvudet mot. Det yttersta tyget är i allra lenaste bomullssatin. Fyllningen är av lyxigt Tussah-silke och polyester.  Storlek: 50x60cm Vikt: 500g Silke är smutsavvisande och behöver normalt inte tvättas. Det räcker att vädra 2-3 timmar var tredje månad helst i skugga . Det tar inte heller åt sig odörer. Skulle olyckan vara framme så tvätta helst bara fläcken.
Queen Anne Fackkudde / Dunkudde
299 kr
Fackkudden har en sydd innerkudde med fjäderkärna som gör att den alltid håller formen. Utanför innerkudden ligger dun som gör den mjuk och mysig. Kärnan består av 600g varav 10% är dun och 90% fjäder. Utanför kärnan finns 120g varav 51% är dun och 49% fjäder. Storlek: 50x60cmVikt: 720g
Lord Nelson Örngott Satin Vit
89 kr
Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: Vit Storlek: 5060 cm Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.
Queen Anne Badrock Marin Dam/Herr
599 kr
Prisvärda badrockar i öglefrotté. Rocken är stickad vilket innebär attt den är mycket mjuk och slittålig. Finns i två storlekar. Vikt: 360g/m2
Queen Anne Badrock Vit Dam/Herr
599 kr
Prisvärda badrockar i öglefrotté. Rocken är stickad vilket innebär attt den är mycket mjuk och slittålig. Finns i två storlekar. Vikt: 360g/m2
Beach House Örngott Plain 50x60cm Coffee
325 kr
Ett vackert enfärgat örngott. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Påslakan Plain Kingsize 220x220cm White
1 895 kr
Beach House Påslakan Plain Kingsize 220x210cm White. För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Ett vackert enfärgat vitt påslakan. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Påslakan Plain 150x210cm White
1 195 kr
Ett vackert enfärgat vitt påslakan. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Örngott Plain 50x60cm White
325 kr
Ett vackert enfärgat vitt örngott. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Påslakan Fold 150x210cm Fog
1 195 kr
Detta påslakan har en vit baksida samt är vit upptill på framsidan. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt.  Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet.  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Påslakan Fold Kingsize 220x220cm Fog
1 895 kr
Beach House Påslakan Fold Kingsize 220x210cm Fog. För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Detta påslakan har en vit baksida samt är vit upptill på framsidan. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Örngott Fold 50x60cm Fog
325 kr
Detta dimgråa örngott har en vit kant längs vingen. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt.  Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet.  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Underlakan Kingsize 270x270cm Vit
899 kr
Ett vitt enfärgat underlakan i storleken 270x270cm. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt.  Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet.  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Underlakan 180x270cm Vit
699 kr
Ett vitt enfärgat underlakan i storleken 180x270cm. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt.  Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet.  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.
Beach House Kuddfodral / Kudde Like Nubuck 45x45cm
179 kr
Elegant nubuckimitation som, precis som alla andra Beach Houseprodukter, är förvånansvärt mjuk. Ger vardagsrummet eller sovrummet den där Beach Housestilen. Dragkedja i sidan. Framsida är gjord i 48% bomull, 37% viskos, 15% modalfiber. Storlek: 45x45cm Tvättråd:
Beach House Kuddfodral / Kudde Like Nappa 45x45cm
179 kr
Elegant nappaimitation som, precis som alla andra Beach Houseprodukter, är förvånansvärt mjuk. Ger vardagsrummet eller sovrummet den där Beach Housestilen. Dragkedja i sidan. Framsida är gjord i 48% bomull, 37% viskos, 15% modalfiber. Storlek: 45x45cm Tvättråd:
Beach House Kuddfodral / Kudde Like Leopard 45x45cm
179 kr
Elegant leopard-imitation som, precis som alla andra Beach Houseprodukter, är förvånansvärt mjuk. Ger vardagsrummet eller sovrummet den där Beach Housestilen. Dragkedja i sidan. Framsida är gjord i 48% bomull, 37% viskos, 15% modalfiber. Storlek: 45x45cm Tvättråd:
Beach House Kuddfodral / Kudde Like Cheetah 45x45cm
179 kr
Elegant cheetah-imitation som, precis som alla andra Beach Houseprodukter, är förvånansvärt mjuk. Ger vardagsrummet eller sovrummet den där Beach Housestilen. Dragkedja i sidan. Framsida är gjord i 48% bomull, 37% viskos, 15% modalfiber. Storlek: 45x45cm Tvättråd:
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Ekologisk Philip Röd/Vit 50x50cm
75 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Philip Röd/Vit 50x50cm i ekologisk bomull Randigt garnfärgat kuddfodral i 100% ekologiskt odlad bomull. Färg: Röd / Vit Storlek: 50x50cm Stil: Marint, New England, Jul
Gripsholm Påslakan Pauline Grå Kingsize 3-dels 220x210cm
599,40 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Vårt klassiska garnfärgade påslakanset i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med grå ränder och vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Ett Påslakan om 220210 cm inkl. 2 örngott om 50x60cm. Färg: Grå och vit Garnfärgat påslakan Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare och lyxigare än påslakan med tryckta färger.
Queen Anne Spelhandduk Othello 70x140cm
99 kr
Med denna badhandduk i 360 gram bomull blir det enkelt att utmana strandraggaren på grannhandduken. Handduken följer med i ett paket som innehåller spelmarker.  Ett måste för långa dagar på stranden. Storlek: 70x140cmVikt: 360g/m2
Lord Nelson Älvbacken Percale Bäddset / Påslakan Svart
319 kr
2-delat bäddset med lantligt mönster i fina färger. Mjuk och skön kvalitet. Matcha med ett ljust omänstrat underlakan. Storlek: örngott 50x60cm, Påslakan 150x210cm Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Percale har inte riktigt samma lyster som Satin men är extremt tåligt och håller sig snyggt och mjukt länge. Percale används idag oftast till sängkläder.
Queen Anne Haga Bäddset / Påslakan Tvåskaft Grå
199 kr
2-delat bäddset i ett vackert blommigt mönster som påminner om blommorna på sommarängen. Ett trevligt bäddset som är laddat med värme. Haga är gjord i 100% bomull. Färg: Grå Storlek: örngott 50x60cm, Påslakan 150x210cm Tryckt påslakan Enfärgad lakansväv med tryckt mönster.
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Marinblå
159 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Marinblå Läcker kudde ifrån Gripsholms American Line serie med flagg- och textmönster. Perfekt till dig som vill skapa en maritim New England miljö. Storlek: 5050 cm Kuddfodral: 100% bomull Stil: New England, Stjärnor
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Grå
159 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Grå Läcker kudde ifrån Gripsholms American Line serie med flagg- och textmönster. Perfekt till dig som vill skapa en maritim New England miljö. Storlek: 5050 cm
Innerkudde Fjäder 50x50cm
99 kr
Härlig fluffig innerkudde med 100% fjäderfyllning. Överdrag i 100% bomull. Storlek: 50x50cm
Linum Kuddfodral / Kudde Silk 50x50cm Orange
149 kr
Linum Kuddfodral / Kudde Silk Ett kuddfodral från Linum tillverkat av 100% siden i sköna färger. Material: 100% siden Storlek: 50x50cm Design: Linum Färg: Orange Skötselråd:
Linum Kuddfodral / Kudde Silk 50x50cm Ljusgrön
149 kr
Linum Kuddfodral / Kudde SilkEtt kuddfodral från Linum tillverkat av 100% siden i sköna färger. Material: 100% sidenStorlek: 50x50cmDesign: LinumFärg: Ljusgrön Skötselråd:
Linum Kuddfodral / Kudde Mele 35x70cm Turkos
95 kr
Linum Kuddfodral / Kudde MeleVackert enfärgat kuddfodral i somriga färger. Kuddfodralet är tillverkat i 100% bomull och designat av Linum. Material: 100% BomullStorlek: 35x70cmDesign: LinumFärg: Turkos Skötselråd:
Linum Kuddfodral / Kudde Mele 35x70cm Marinblå
95 kr
Linum Kuddfodral / Kudde Mele Vackert enfärgat kuddfodral i somriga färger. Kuddfodralet är tillverkat i 100% bomull och designat av Linum. Material: 100% Bomull Storlek: 35x70cm Design: Linum Färg: Marinblå
Linum Kuddfodral / Kudde Mele 35x70cm Orange
95 kr
Linum Kuddfodral / Kudde Mele Vackert enfärgat kuddfodral i somriga färger. Kuddfodralet är tillverkat i 100% bomull och designat av Linum. Material: 100% Bomull Storlek: 35x70cm Design: Linum Färg: Orange Skötselråd:
Himla Ullmatta Sand
499 kr
Himla Ullmatta Denna ullmatta är lite tjockare i kvaliten och därmed extremt slittålig. Gör sig snygg på vilket golv som helst. Material: 70% Ull, 30% Bomull Färg: sand/beige
Himla Ullmatta Natural
499 kr
Himla Ullmatta Denna ullmatta är lite tjockare i kvaliten och därmed extremt slittålig. Gör sig snygg på vilket golv som helst. Storlek: Finns i sex olika storlekar. Välj nedan. Material: 70% Ull, 30% Bomull Färg: naturvit
Queen Anne Örngott Bomull Natur
39 kr
Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Storlek: 50x60cm
Queen Anne Örngott Bomull Grå
39 kr
Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Storlek: 50x60cm
Queen Anne Örngott Bomull Vit
39 kr
Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Färg: Vit Storlek: 50x60cm
Queen Anne Örngott Bomull Marinblå
39 kr
Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Färg: Marinblå Storlek: 50x60cm
Queen Anne Örngott Satin Grå
69 kr
Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: Grå Storlek: 5060 cm Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.
Queen Anne Örngott Satin Svart
69 kr
Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: Svart Storlek: 5060 cm Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.
Linum Kuddfodral / Kudde West 50x50cm Marinblå
199 kr
Linum Kuddfodral / Kudde West Ett enfärgat kuddfodral med vinge i 100% tvättat lin. Finns i en mängd olika färger.  Material: 100% tättat linStorlek: 50x50cm Design: LinumFärg: Marinblå Skötselråd: Lin bör inte vikas på samma ställe för många gånger, linet kan då brytas av och skapa varaktiga veck. Torktumla inte linneprodukter.      
Linum Kuddfodral / Kudde West 50x50cm Ljusblå
199 kr
Linum Kuddfodral / Kudde West Ett enfärgat kuddfodral med vinge i 100% tvättat lin. Finns i en mängd olika färger.  Material: 100% tättat linStorlek: 50x50cm Design: LinumFärg: Ljusblå Skötselråd: Lin bör inte vikas på samma ställe för många gånger, linet kan då brytas av och skapa varaktiga veck. Torktumla inte linneprodukter.      
Linum Kuddfodral / Kudde West 50x50cm Plommon
199 kr
Linum Kuddfodral / Kudde West Ett enfärgat kuddfodral med vinge i 100% tvättat lin. Finns i en mängd olika färger. Material: 100% tättat lin Storlek: 50x50cm Design: Linum Färg: Mörklila Skötselråd: Lin bör inte vikas på samma ställe för många gånger, linet kan då brytas av och skapa varaktiga veck. Torktumla inte linneprodukter.
Linum Kuddfodral / Kudde West 50x50cm Ljuslila
199 kr
Linum Kuddfodral / Kudde West Ett enfärgat kuddfodral med vinge i 100% tvättat lin. Finns i en mängd olika färger.  Material: 100% tättat linStorlek: 50x50cm Design: LinumFärg: Ljuslila Skötselråd: Lin bör inte vikas på samma ställe för många gånger, linet kan då brytas av och skapa varaktiga veck. Torktumla inte linneprodukter.      
Linum Kuddfodral / Kudde West 50x50cm Vit
199 kr
Linum Kuddfodral / Kudde West Ett enfärgat kuddfodral med vinge i 100% tvättat lin. Finns i en mängd olika färger.  Material: 100% tättat linStorlek: 50x50cm Design: LinumFärg: Vit Skötselråd: Lin bör inte vikas på samma ställe för många gånger, linet kan då brytas av och skapa varaktiga veck. Torktumla inte linneprodukter.    
Himla Underlakan Kingsize Urban VIT 270x270cm
1 090 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Underlakanet är helvitt. Kvalitet: 100% bomullFärg: vitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och påslakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Underlakan Urban VIT 160x270cm
899 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Underlakanet är helvitt. Kvalitet: 100% bomullFärg: vitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och påslakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Örngott Urban Passad 50x60cm
279 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: BlåTvättråd: 60 grader maskintvätt  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Örngott Urban Opal 50x60cm
349 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: OpalvitTvättråd: 60 grader maskintvätt  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Örngott Urban Vit 50x60cm
349 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: VitTvättråd: 60 grader maskintvätt  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Urban Asfalt 150x210cm
968 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: GråTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Urban Passad 220x220cm
1 890 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: BlåTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Urban Passad 150x210cm
1 290 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: BlåTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Urban Opal 150x210cm
1 290 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: OpalvitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Urban Opal 220x220cm
1 890 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: OpalvitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Urban Vit 220x220cm
1 890 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: VitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Urban Vit 150x210cm
1 290 kr
Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Påslakanet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort.  Kvalitet: 100% bomullFärg: VitTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Sand
159 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde American Line 50x50cm Sand Läcker kudde ifrån Gripsholms American Line serie med flagg- och textmönster. Perfekt till dig som vill skapa en maritim New England miljö. Storlek: 5050 cm Kuddfodral: 100% bomull
Linum Matta Loom Röd 140x200cm
849 kr
Linum Matta Loom Denna matta från Linum finns i flera olika färger och är tillverkad i 100% bomull. Mattan har en enfärgad kortsida/revär. Material: 100% Bomull Storlek: Finns i flera storlekar. Se alternativ. Design: Linum Färg: Röd, vit Skötselråd:
Linum Sense Örngott Yasmin Grå 50x60cm
199 kr
Linum Sense örngott YasminSense är Linums ekologiska serie med organisk bomull. Härligt örngott med diskrekta breda ränder och en lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull.   Material: 100% Ekologisk Bomull/Satin Bäckebölja Storlek: 50x60cm Design: LinumFärg: Grå Skötselråd:
Linum Underlakan Aurora Vit 180x270cm
349 kr
Linum Underlakan AuroraHärligt underlakan med lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull.Material: 100% Bomull Storlek: 180x270cm Design: LinumFärg: Vit Skötselråd:
Linum Örngott Aurora Blå 50x60cm
99 kr
Linum örngott AuroraHärligt örngott med lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. Material: 100% Bomull Storlek: 50x60cm Design: LinumFärg: Blå Skötselråd:
Linum Påslakan Aurora Ljuslila 150x210cm
499 kr
Linum Påslakan AuroraHärligt påslakan med lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. örngott säljes separat! Material: 100% Bomull Storlek:150x210cm Design: LinumFärg: Ljuslila Skötselråd:
Linum Påslakan Aurora Blå 150x210cm
499 kr
Linum Påslakan AuroraHärligt påslakan med lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. örngott säljes separat! Material: 100% Bomull Storlek:150x210cm Design: LinumFärg: Blå Skötselråd:
Himla Matta Särö Denim
699 kr
Särö Matta Särö är en vacker matta med vita fransar. Passar såväl sovrummet som hallen, vardagsrummet, eller varför inte under matbordet. Finns i fyra olika storlekar. Storlek: 80x150cm, 80x230cm, 140x200cm, 170x230cm Material: 100% Bomull Färg: Denimblå
Himla Matta Särö Linen
699 kr
Särö Matta Särö är en vacker matta med vita fransar. Passar såväl sovrummet som hallen, vardagsrummet, eller varför inte under matbordet. Finns i fyra olika storlekar. Storlek: 80x150cm, 80x230cm, 140x200cm, 170x230cm Material: 100% Bomull Färg: Linnevit
Himla Panelgardin Roslagen Cinder 45x290cm
199 kr
Himla Panelgardin RoslagenHimlas panelgardin Roslagen är en klassisk panelgardin och finns i många olika färger. Kommer i färdiga längder om 45x290cm. Gardinen är tillverkad i 61% linne och 39% bomull. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 45x290cmMaterial: 61% linne, 39% bomullFärg: ljusbrun
Himla Panelgardin Segel Vit 45x290cm
349 kr
Himla Panelgardin SegelHimlas panelgardin Segel är en klassisk panelgardin och finns i många olika färger. Kommer i färdiga längder om 45x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% silduk/linne. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 45x290cmMaterial: 100% sildukFärg: Vit
Himla Gardinlängd Mira Veckband Vit 136x290cm
1 290 kr
Gardinlängd Mira med Veckband och KanalHimlas gardinlängd Mira kommer med veckband och kanal för upphängning och är ett enfärgat hellinne som är tvättat efter sömnad för en modern och ledig känsla. Kommer i färdiga längder om 136x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% lin. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 136x290cmMaterial: 100% linFärg: Vit
Himla Gardinlängd Mira Öljett Vit 136x290cm
1 490 kr
Gardinlängd Mira med öljetterHimlas gardinlängd Mira kommer med öljetter för upphängning och är ett enfärgat hellinne som är tvättat efter sömnad för en modern och ledig känsla. Kommer i färdiga längder om 136x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% lin. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 136x290cmMaterial: 100% linFärg: Vit
Himla Gardinlängd Dalsland Pleated Mother of Pearl 85x290cm
1 112 kr
Gardinlängd Dalsland Himlas gardinlängd Dalsland Pleated har sydda veck och knytband för att fästa på gardinstång. Kommer i färdiga längder om 85x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% tunn silduk linne. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 85x290cm Material: 100% tunn silduk linne Färg: Pärlemovit
Himla Gardinlängd Dalsland Pleated Vit 85x290cm
1 490 kr
Gardinlängd DalslandHimlas gardinlängd Dalsland Pleated har sydda veck och knytband för att fästa på gardinstång. Kommer i färdiga längder om 85x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% tunn silduk linne. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 85x290cmMaterial: 100% tunn silduk linneFärg: Vit
Queen Anne Carry Ihopvikbar Kylkorg 30 liter Lime
199 kr
Succékorgen Carry finns nu som kylväska. Fungerar utmärkt som både shopping- och picknickkorg. Tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Kylkorg 30 liter Marin
199 kr
Succékorgen Carry finns nu som kylväska. Fungerar utmärkt som både shopping- och picknickkorg. Tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Kylkorg 30 liter Svart
199 kr
Succékorgen Carry finns nu som kylväska. Fungerar utmärkt som både shopping- och picknickkorg. Tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Kylkorg 30 liter Röd
199 kr
Succékorgen Carry finns nu som kylväska. Fungerar utmärkt som både shopping- och picknickkorg. Tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Korg 30 liter Svart
149 kr
Enkel hopfällbar shopping-och picknickkort i smakfull design. Perfekt att ta med på utflykten eller shoppingrundan på stan. Picknickkorgen är tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Korg 30 liter Lime
149 kr
Enkel hopfällbar shopping-och picknickkort i smakfull design. Perfekt att ta med på utflykten eller shoppingrundan på stan. Picknickkorgen är tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Korg 30 liter Marin
149 kr
Enkel hopfällbar shopping-och picknickkort i smakfull design. Perfekt att ta med på utflykten eller shoppingrundan på stan. Picknickkorgen är tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Queen Anne Carry Ihopvikbar Korg 30 liter Röd
149 kr
Enkel hopfällbar shopping-och picknickkort i smakfull design. Perfekt att ta med på utflykten eller shoppingrundan på stan. Picknickkorgen är tillverkad i polyester 600D. Storlek: 39x24x27cmVolym: 30 liter
Himla Påslakan Kingsize Rindö Graphite 220x220cm
1 272 kr
Himla Rindö Classic Collection För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Rindö sänglinneserie från Himla är gjord i bomullspercale, vilket ger en skön och sval kvalitet. Snygga klassiska smala ränder. Kvalitet: 100% bomullFärg: Vit/grafitgråTvättråd: 60 grader maskintvätt  örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Rindö Colony 220x220cm
1 272 kr
Himla Påslakan Kingsize Rindö Colony 220x220cm Himla Rindö Classic Collection För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Rindö sänglinneserie från Himla är gjord i bomullspercale, vilket ger en skön och sval kvalitet. Snygga klassiska smala ränder. Kvalitet: 100% bomull Färg: Vit/Blå Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Ullmatta Steelgrey
499 kr
Himla Ullmatta Denna ullmatta är lite tjockare i kvaliten och därmed extremt slittålig. Gör sig snygg på vilket golv som helst. Storlek: Finns i sex olika storlekar. Välj nedan. Material: 70% Ull, 30% Bomull Färg: stålgrå
Himla Ullmatta Natur/Brun
952 kr
Himla Ullmatta Denna ullmatta är lite tjockare i kvaliten och därmed extremt slittålig. Gör sig snygg på vilket golv som helst. Storlek: Finns i sex olika storlekar. Välj nedan. Material: 70% Ull, 30% Bomull Färg: naturvit, brun
Himla Matta Särö Concrete
699 kr
Särö Matta Särö är en vacker matta med vita fransar. Passar såväl sovrummet som hallen, vardagsrummet, eller varför inte under matbordet. Finns i fyra olika storlekar. Storlek: 80x150cm, 80x230cm, 140x200cm, 170x230cm Material: 100% Bomull Färg: Asfaltsgrå, beige
Himla Matta Särö Svart
699 kr
Särö MattaSärö är en vacker matta med vita fransar. Passar såväl sovrummet som hallen, vardagsrummet, eller varför inte under matbordet. Finns i fyra olika storlekar.  Storlek: 80x150cm, 80x230cm, 140x200cm, 170x230cmMaterial: 100% BomullFärg: Svart
Himla Hissgardin Ebba White
990 kr
Hissgardin Ebba En vacker hissgarding som släpper igenom ljus samtidigt som den tar bort de starkaste solstålarna. Himlas hissgardin Ebba är en gardin med kardborreband i överkant för enkel montering. Draglinor på baksidan gör att hissgardinen enkelt kan hissas upp och ner. Skena för att montera hissgardinen i väggen/taket ingår. Material: 55% linne, 45% bomull Färg: Vit Storlek: Finns i 10 olika storlekar. 80x180cm, 90x180cm, 100x180cm, 110x180cm, 120x180cm, 130x180cm, 140x180cm, 150x180cm, 160x180cm
Himla Hissgardin Ebba Pencil
990 kr
Himla Hissgardin Ebba Pencil En vacker hissgarding som släpper igenom ljus samtidigt som den tar bort de starkaste solstålarna. Himlas hissgardin Ebba är en gardin med kardborreband i överkant för enkel montering. Draglinor på baksidan gör att hissgardinen enkelt kan hissas upp och ner. Skena för att montera hissgardinen i väggen/taket ingår. Material: 55% linne, 45% bomull Färg: antracitgrå Storlek:  Finns i flera bredder, Längd 180 cm
Himla Hissgardin Ebba Natur
990 kr
Hissgardin Ebba En vacker hissgarding som släpper igenom ljus samtidigt som den tar bort de starkaste solstålarna. Himlas hissgardin Ebba är en gardin med kardborreband i överkant för enkel montering. Draglinor på baksidan gör att hissgardinen enkelt kan hissas upp och ner. Skena för att montera hissgardinen i väggen/taket ingår. Material: 55% linne, 45% bomull Färg: naturvit Storlek: Finns i 10 olika storlekar. 80x180cm, 90x180cm, 100x180cm, 110x180cm, 120x180cm, 130x180cm, 140x180cm, 150x180cm, 160x180cm
Himla Gardinlängd Dalsland Ribbons White 145x290cm
1 190 kr
Gardinlängd DalslandHimlas gardinlängd Dalsland kommer i färdiga längder om 145x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% tunn silduk linne och har klassiska knytband för upphängning på gardinstång. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 145x290cm cmMaterial: 100% tunn silduk linneFärg: Vit
Himla Gardinlängd Dalsland Anemon 145x290cm
952 kr
Gardinlängd DalslandHimlas gardinlängd Dalsland kommer i färdiga längder om 145x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% tunn silduk linne och har klassiska knytband för upphängning på gardinstång. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 145x290cm cmMaterial: 100% tunn silduk linneFärg: Lila, plommon
Himla Gardinlängd Dalsland Ribbons Pearl 145x290cm
952 kr
Gardinlängd DalslandHimlas gardinlängd Dalsland kommer i färdiga längder om 145x290cm. Gardinen är tillverkad i 100% tunn silduk linne och har klassiska knytband för upphängning på gardinstång. Gardinen säljes styckvis. Storlek: 145x290cm cmMaterial: 100% tunn silduk linneFärg: Pärlemovit
Himla Överkast Kingsize Delia Antracit 240x240cm
4 990 kr
Ett vackert och lyxigt överkast från Himla i detaljrik, handsydd siden. Material: Framsida: 100% Siden, Baksida: 100% Bomull, Fyllning: 100% Polyester Färg: Antracitgrå
Himla Överkast Kingsize Delia Pearl 240x240cm
4 990 kr
Ett vackert och lyxigt överkast från Himla i detaljrik, handsydd siden.  Material: Framsida: 100% Siden, Baksida: 100% Bomull, Fyllning: 100% PolyesterFärg: Pärlemo, vit
Himla Överkast Delia Pearl 160x240cm
3 490 kr
Ett vackert och lyxigt överkast från Himla i detaljrik, handsydd siden. Material: Framsida: 100% Siden, Baksida: 100% Bomull, Fyllning: 100% Polyester Färg: Pärlemo, vit
Himla Överkast Delia Antracit 160x240cm
3 490 kr
Ett vackert och lyxigt överkast från Himla i detaljrik, handsydd siden.  Material: Framsida: 100% Siden, Baksida: 100% Bomull, Fyllning: 100% PolyesterFärg: Antracitgrå
Himla Överkast Kingsize Cornelia White 260x260cm
2 392 kr
Ett härligt överkast från Himla i ren bomull med stentvättad look. Material: 100% BomullFärg: VitTvättråd: maskintvätt 40 grader.
Himla Överkast Cornelia White 160x260cm
1 592 kr
Ett härligt överkast från Himla i ren bomull med stentvättad look. Material: 100% BomullFärg: VitTvättråd: maskintvätt 40 grader.
Himla Överkast Kingsize Cornelia Passad 260x260cm
2 392 kr
Ett härligt överkast från Himla i ren bomull med stentvättad look.  Material: 100% BomullFärg passad, blå, marinblåTvättråd: maskintvätt 40 grader.
Himla Överkast Cornelia Passad 160x260cm
1 592 kr
Ett härligt överkast från Himla i ren bomull med stentvättad look. Material: 100% BomullFärg passad, blå, marinblåTvättråd: maskintvätt 40 grader.
Himla Överkast Simone Vit 160x260cm
1 432 kr
Ett härligt överkast från Himla i ren bomull med stentvättad look. Material: 100% BomullFärg VitTvättråd: maskintvätt 40 grader.
Himla Påslakan Kingsize Drottningholm Fig 220x220cm
1 112 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Lila Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Drottningholm Fig 150x210cm
719 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Lila Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Drottningholm Aftonbris 220x220cm
1 390 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Aftonbris, ljuslila Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Örngott Drottningholm Aftonbris 50x60cm
199 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomullFärg: AftonbrisTvättråd: 60 grader maskintvätt  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Drottningholm Aftonbris 150x210cm
899 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Aftonbris, ljuslila Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Underlakan Kingsize Drottningholm 270x270cm
799 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Tvättråd: 60 grader maskintvätt Påslakan och örngott säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Underlakan Drottningholm 160x270cm
479 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Tvättråd: 60 grader maskintvätt Påslakan och örngott säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Kingsize Drottningholm Aluminium 220x220cm
1 390 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Aluminium, ljusgrå Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Örngott Drottningholm Aluminium 50x60cm
199 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomullFärg: Aluminium, ljusgråTvättråd: 60 grader maskintvätt  Påslakan och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Himla Påslakan Drottningholm Aluminium 150x210cm
719 kr
Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kvalitet: 100% bomull Färg: Aluminium, ljusgrå Tvättråd: 60 grader maskintvätt örngott och underlakan säljes separat. Se under Relaterade produkter.
Pellevävare Morgonrock / Badrock Torekov Dam Röd
1 695 kr
Pellevävares sköna härliga morgonrock Torekov är enfärgad och tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté. Denna modell lämpar sig för dam. Den perfekta presenten eller julklappen Material: 100% bomull Färg: Röd Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Använd sköljmedel för att få din morgonrock/badrock extra mjuk och skön. STORLEKSGUIDE
Pellevävare Morgonrock / Badrock Torekov Dam Vit
1 695 kr
Pellevävares sköna härliga morgonrock Torekov är enfärgad och tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté. Denna modell lämpar sig för dam. Den perfekta presenten eller julklappen Material: 100% bomull Färg: Vit Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Använd sköljmedel för att få din morgonrock/badrock extra mjuk och skön. STORLEKSGUIDE
Pellevävare Morgonrock / Badrock Torekov Herr Marinblå
1 695 kr
Pellevävares sköna härliga morgonrock Torekov är enfärgad och tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté. Denna modell lämpar sig för herr. Den perfekta presenten eller julklappen Material: 100% bomull Färg: Marinblå Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Använd sköljmedel för att få din morgonrock/badrock extra mjuk och skön. STORLEKSGUIDE
Pellevävare Morgonrock / Badrock Torekov Herr Varmgrå
1 695 kr
Pellevävares sköna härliga morgonrock Torekov är enfärgad och tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté. Denna modell lämpar sig för herr. Den perfekta presenten eller julklappen Material: 100% bomull Färg: Grå Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Använd sköljmedel för att få din morgonrock/badrock extra mjuk och skön. STORLEKSGUIDE
Pellevävare Morgonrock / Badrock Koster Unisex Vit/Marin
1 195 kr
Pellevävares sköna härliga morgonrock Koster är tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté och har ett exklusivt broderat emblem på bröstet. Morgonrocken har kontrasterande kanter. Denna modell lämpar sig för både dam och herr. Den perfekta presenten eller julklappen Material: 100% bomull Färg: vit och marinblå Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Använd sköljmedel för att få din morgonrock/badrock extra mjuk och skön. STORLEKSGUIDE
Pellevävare Handduk Båstad Marinblå
107,40 kr
Pellevävares sköna handdukar / badlakan Båstad är tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté och har en väldigt bra uppsugningsförmåga.  Material: 100% bomullFärg: MarinblåTvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Undvik sköljmedel och torktumla gärna för bästa effekt.
Pellevävare Handduk Båstad Turkos
107,40 kr
Pellevävares sköna handdukar / badlakan Båstad är tillverkade i tjock härlig bomullsfrotté och har en väldigt bra uppsugningsförmåga. Material: 100% bomull Färg: Turkos Tvättråd: Tvättas med fördel i 40 grader. Undvik sköljmedel och torktumla gärna för bästa effekt.
Himla Handduk Lina Steel
99 kr
Himla Handduk / Badlakan Lina är Himlas linnefrotté. Kompositionen av linne och bomull ger Lina dess speciella karaktär med mycket hög absorbtionsförmåga med bibehållen bomullsmjuk känsla. Lina når sin fulla kvalitet och blir som bäst efter 1-2 tvättar. Kvalitet: 70% Bomull, 30% Lin Vikt: 550gr/m2 Färg: Stålgrå Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Himla Handduk Lina Mother of Pearl
99 kr
Himla Handduk / Badlakan Lina är Himlas linnefrotté. Kompositionen av linne och bomull ger Lina dess speciella karaktär med mycket hög absorbtionsförmåga med bibehållen bomullsmjuk känsla. Lina når sin fulla kvalitet och blir som bäst efter 1-2 tvättar. Kvalitet: 70% Bomull, 30% Lin Vikt: 550gr/m2 Färg: pärlgrå/beige Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Himla Handduk Bambusa Aqua
99 kr
Himla Handduk/Badlakan Bambusa är en serie handdukar med en väl avvägd komposition av bambu och bomull. Bambufibern är en mjuk naturlig fiber som ger textilen en hög absorbtionsförmåga. Kvalitet: 75% Bomull, 25% Bambu Vikt: 600gr/m2 Färg: Ljusblå Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Gunstar 50x50cm Vit/Khaki
99 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Gunstar 50x50cm Vit/Khaki Ett kuddfodral med tryckta sjtärnor. I ena hörnan finns en öljett med ett rep i. Storlek: 50x50cm Kuddfodral: 100% bomull Stil: New England, Marint
Gripsholm Överkast Beatrice Vit Quiltat
619 kr
Quiltat överkast med broderi. Ett mycket populärt överkast som synts mycket i media. Finns i två storlekar: 180x260cm samt 260x260cm Material: 100% bomull
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Regatta 50x50cm
99 kr
Ett kuddfodral i kanvas med marint tryck. Storlek: 50x50cmKuddfodral: 100% bomullMaskintvätt 40° Stil: New England, Marint
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Nautic 50x50cm Vit/Röd
99 kr
Ett kuddfodral i kanvas med marint tryck. Storlek: 50x50cm Kuddfodral: 100% bomull Maskintvätt 40° Stil: New England, Marint
Gripsholm Kuddfodral / Kudde MSGripsholm 45x45cm Multirutig
69 kr
Ett kuddfodral med multirutigt mönster på båda sidor. Storlek: 45x45cm Kuddfodral: 100% bomull Stil: New England, Marint
Gripsholm Påslakan Pauline Sand Kingsize 3-dels 220x210cm
599,40 kr
För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Vårt klassiska garnfärgade påslakanset i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med marinblå ränder och vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Ett Påslakan om 220210 cm inkl. 2 örngott om 50x60cm. Färg: Sand/Beige Linne/Vit Garnfärgat påslakan Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare och lyxigare än påslakan med tryckta färger.
Gripsholm Duschdraperie American Line 180x200cm Grå
149 kr
Snyggt duschdraperi i Gripsholms populära American Line mönster. Håller vattnet på rätt ställe i badrummet. Färg: Grå Storlek: 180x200cm.
Gripsholm Handduk Classic Terry Röd
39 kr
Gripsholms basfrotté handdukar och badlakan finns i en mängd olika färger och håller en mycket hög kvalitet. Kan med fördel matchas med Gripsholms Handdukar/Badlakan RAND Vikt: 500g/m2 Färg: Röd Material: 100% bomullsfrotté Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Gripsholm Handduk Classic Terry Cerise
39 kr
Gripsholms basfrotté handdukar och badlakan finns i en mängd olika färger och håller en mycket hög kvalitet. Kan med fördel matchas med Gripsholms Handdukar/Badlakan RAND Vikt: 500g/m2 Färg: Ceriserosa Material: 100% bomullsfrotté Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Gripsholm Handduk Classic Terry Turkos
39 kr
Gripsholms basfrotté handdukar och badlakan finns i en mängd olika färger och håller en mycket hög kvalitet. Kan med fördel matchas med Gripsholms Handdukar/Badlakan RAND Vikt: 500g/m2 Färg: Turkos Material: 100% bomullsfrotté Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Gripsholm Eco Living Handduk Vera Natur
98 kr
Gripsholm Eco Living är en serie underbara ekologiska frottéhanddukar, badlakan och strandbadlakan.  På ena kortsidan är Eco Living diskret inbroderat. Finns i fem olika färger. Vikt: 480g/m2 Färg: Natur, vit Material: 100% ekologisk bomullsfrotté (odlas på ett miljövänligt sätt utan bekämpningsmedel utsätts inte för kemikalier) Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Gripsholm Eco Living Handduk Vera Vit
98 kr
Gripsholm Eco Living är en serie underbara ekologiska frottéhanddukar, badlakan och strandbadlakan.  På ena kortsidan är Eco Living diskret inbroderat. Finns i fem olika färger. Vikt: 480g/m2 Material: 100% ekologisk bomullsfrotté (odlas på ett miljövänligt sätt utan bekämpningsmedel utsätts inte för kemikalier) Tvättråd: 60 grader maskintvätt
Klippan Barnpåslakan Safari 100x130cm
185 kr
Klippans barnpåslakan är framtagna för spjälsäng och består av 100% Bomull öKO-TEX Certifierad. Setet innehåller ett påslakan och ett örngott. Storlek: Påslakan 100x130cm, örngott 55x38cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Multi Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Karin Mannerstål är en mångsysslande formgivare som har arbetat i många olika material och media. Hon hyser en extra stor kärlek till mönster som utstrålar energi. Precis som Karin själv med andra ord.
Klippan Barnpåslakan Forest 100x130cm
185 kr
Klippans barnpåslakan är framtagna för spjälsäng och består av 100% Bomull öKO-TEX Certifierad. Setet innehåller ett påslakan och ett örngott. Storlek: Påslakan 100x130cm, örngott 55x38cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Multi Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Karin Mannerstål är en mångsysslande formgivare som har arbetat i många olika material och media. Hon hyser en extra stor kärlek till mönster som utstrålar energi. Precis som Karin själv med andra ord.
Klippan Barnpåslakan Sweetheart 100x130cm
185 kr
Klippans barnpåslakan är framtagna för spjälsäng och består av 100% Bomull öKO-TEX Certifierad. Setet innehåller ett påslakan och ett örngott. Storlek: Påslakan 100x130cm, örngott 55x38cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Vit/Röd Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Karin Mannerstål är en mångsysslande formgivare som har arbetat i många olika material och media. Hon hyser en extra stor kärlek till mönster som utstrålar energi. Precis som Karin själv med andra ord.
Klippan Barnpläd Bruno Röd
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Röd Tvättråd: Maskintvätt 40-grader, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel Designer:Karin Mannerstål är en mångsysslande formgivare som har arbetat i många olika material och media. Hon hyser en extra stor kärlek till mönster som utstrålar energi. Precis som Karin själv med andra ord.
Klippan Barnpläd Funnymals Blå
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Blå Tvättråd: Maskintvätt 40-grader, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel Designer:Lotta Glave arbetar som illustratör och formgivare. Hon utvecklar ständigt sitt formspråk som tar utgångspunkt i humor och glädje. Lottas strävan är att skapa design som berör genom att vara personlig.
Klippan Barnpläd Funnymals Röd
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Röd Tvättråd: Maskintvätt 40-grader, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel Designer:Lotta Glave arbetar som illustratör och formgivare. Hon utvecklar ständigt sitt formspråk som tar utgångspunkt i humor och glädje. Lottas strävan är att skapa design som berör genom att vara personlig.
Klippan Barnpläd Safari Brun
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Brun Tvättråd: Maskintvätt 40-grader, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel Designer:Lotta Glave arbetar som illustratör och formgivare. Hon utvecklar ständigt sitt formspråk som tar utgångspunkt i humor och glädje. Lottas strävan är att skapa design som berör genom att vara personlig.
Klippan Barnpläd Moomin / Mumin Bomull Grön
297 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% Bomull
Färg: Grön Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.
Klippan Barnpläd Moomin / Mumin Bomull Rosa
297 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 70x90cm Material: 100% Bomull
Färg: Rosa Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.
Klippan Barnpläd Moomin / Mumin Bomull Blå
297 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former  sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden.  Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak  säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i  ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel  på detta.  Storlek: 70x90cm Material: 100% Bomull
Färg: Blå Tvättråd: Maskintvätt 60-grader, Tvättas separat, Kan torktumlas, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel. Designer:Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.
Klippan Barnpläd Moomin / Mumin Ekologisk Lammull Blå
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 65x90cm Material: 100% Ekologisk Lammull
Färg: Röd Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. ​ Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer:Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.
Klippan Barnpläd Moomin / Mumin Ekologisk Lammull Röd
359 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 65x90cm Material: 100% Ekologisk Lammull
Färg: Röd Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. ​ Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer:Paula Lönnqvist är utbildad textildesigner på Högskolan i Borås och formger både hemtextil och konfektion. Paula vill att hennes formgivning ska sprida glädje till sina användare och strävar efter lekfullhet och harmoni i färg, form, funktion och material.
Klippan Barnpläd Jungle Ekologisk Lammull Grön
630 kr
Klippan Yllefabrik har arbetat med ull och bomull i alla dess former sedan 1879. I deras fabrik tillverkas plädar och filtar från grunden. Genom att samla produktionens alla steg under ett och samma tak säkras kvaliteten och nya idéer provas. Klippans härliga barnfiltar i ekologisk ull respektive öko-tex certifierad bomull är ett bra exempel på detta. Storlek: 90x130cm Material: 100% Ekologisk LammullFärg: Grön Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer: Lotta Glave arbetar som illustratör och formgivare. Hon utvecklar ständigt sitt formspråk som tar utgångspunkt i humor och glädje. Lottas strävan är att skapa design som berör genom att vara personlig.
Klippan Filt Owl Bomull Svart
1 200 kr
Klippans chenillefiltar är gjorda av ett tjockt, tvinnat bomullsgarn och är mjuka som sammet samt håller formen tvätt efter tvätt. Storlek: 140x180cm Material: 100% BomullschenilleFärg: Svart Tvättråd: Maskintvätt 40-grader, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Använd ej blekmedel Designer: Helena Hedström, illustratör och formgivare, har gjort åtskilliga bokomslag, affischer och logotyper genom åren. Helena tycker om att jobba med olika slags material och tekniker, men börjar alltid med att skissa för hand med blyerts.
Klippan Pläd Ekologisk Lammull Björk
548 kr
Klippan Pläd Ekologisk Lammull Björk är ekologisk och har ett naturlikt diskret randigt mönster. Birgitta Bengtsson Björk är formgivaren bakom Klippans plädkollektion. Hennes mönster kommer till i mötet mellan klassiska vävbindningar och modern skandinavisk form. Resultatet är en unik samling plädar som karaktäriseras av hög kvalitet och nytänkande vad gäller färg och form. Storlek: 130x200cm Material: 100% Lammull Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer: Birgitta Bengtsson Björk är en av dem som återupptäckte den svenska ullfilten. Hennes ringmönster har redan blivit en klassiker. Som formgivare eftersträvar Birgitta klarhet och tydlighet i både färg och form.
Klippan Pläd Lammull Tango
665 kr
Klippan Pläd Lammull Tango ett härligt sick-sackmönster med fransar i matchande färg. Birgitta Bengtsson Björk är formgivaren bakom Klippans plädkolletkion. Hennes mönster kommer till i mötet mellan klassiska vävbindningar och modern skandinavisk form. Resultatet är en unik samling plädar som karaktäriseras av hög kvalitet och nytänkande vad gäller färg och form. Storlek: 130x200cm Material: 100% Lammull Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer: Birgitta Bengtsson Björk är en av dem som återupptäckte den svenska ullfilten. Hennes ringmönster har redan blivit en klassiker. Som formgivare eftersträvar Birgitta klarhet och tydlighet i både färg och form.
Klippan Pläd Lammull Polka
665 kr
Klippan Pläd Lammull Polka är en härlig pläd med fiskbensmönster och vita fransar. Birgitta Bengtsson Björk är formgivaren bakom Klippans plädkolletkion. Hennes mönster kommer till i mötet mellan klassiska vävbindningar och modern skandinavisk form. Resultatet är en unik samling plädar som karaktäriseras av hög kvalitet och nytänkande vad gäller färg och form. Storlek: 130x200cm Material: 100% Lammull Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan. Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel. Designer: Birgitta Bengtsson Björk är en av dem som återupptäckte den svenska ullfilten. Hennes ringmönster har redan blivit en klassiker. Som formgivare eftersträvar Birgitta klarhet och tydlighet i både färg och form.
Lord Nelson Skärbräda
329 kr
Kraftigt stavlimmad skärbräda av massivt gummiträ, en sida är plan och på en sida finns urgröpningar för brödsmulor. På två sidor är det praktiska handtag. Storlek: 36x24x2,5cm
Lord Nelson Handduk Frotté Turkos
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Turkos Vikt: 550g/m2
Queen Anne Handduk Frotté Brun
13 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Brun Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Mörkgrå
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Mörkgrå Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Grå
49 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Grå Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Natur
20 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Naturvit Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Turkos
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Turkos Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Klarröd
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Klarröd Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Marinblå
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Marinblå Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Vit
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Vit Handduk / Badlakan
Queen Anne Handduk Frotté Svart
19 kr
Prisvärd frottéserie i bomull med mycket bra uppsugningsförmåga. Finns i flera färgen. Vikt: 420g/m2 Färg: Svart Handduk / Badlakan
Queen Anne Lakan Satin Svart
299 kr
Stilrena enfärgade satinlakan i fin 100% kammad bomullsatin. Lakanen är komfortabla och lätta att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Vit Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 270x270cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Queen Anne Lakan Satin Grå
299 kr
Stilrena enfärgade satinlakan i fin 100% kammad bomullsatin. Lakanen är komfortabla och lätta att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Grå Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 100-140 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Lord Nelson Lakan Satin Vit
299 kr
Stilrena enfärgade satinlakan i fin 100% kammad bomullsatin. Lakanen är komfortabla och lätta att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Vit Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Queen Anne Lakan Bomull Grå
149 kr
Lättkombinerade enfärgade lakan i fin 100% kammad bomull. Lätt att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Grå Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 120 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)  
Queen Anne Lakan Bomull Natur
149 kr
Lättkombinerade enfärgade lakan i fin 100% kammad bomull. Lätt att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Natur, naturvit Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 120 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Queen Anne Lakan Bomull Vit
149 kr
Lättkombinerade enfärgade lakan i fin 100% kammad bomull. Lätt att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Vit Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 120 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Queen Anne Lakan Bomull Marin
149 kr
Lättkombinerade enfärgade lakan i fin 100% kammad bomull. Lätt att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Marinblå Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 120 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Queen Anne Lakan Bomull Svart
149 kr
Lättkombinerade enfärgade lakan i fin 100% kammad bomull. Lätt att kombinera med bäddset oavsett färg och mönster. Färg: Svart Finns i storlekarna: 150x250cm (Lämplig till 80-90 cm bred säng) 180x260cm (Lämplig till 120 cm bred säng) 240x260cm (Lämplig till 140-180 cm bred säng, Queensize och Kingsize)
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Vit
649 kr
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Vit För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Påslakanset med gripsholmtryck och amerikanska flaggor i New England stil. 200210 cm inkl. 2 örngott 50x60cm 100% bomull Tryckt påslakan Enfärgad lakansväv med tryckt mönster.
Lord Nelson Handduk Frotté Svart
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Svart Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Mörkgrå
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Mörkgrå/Antracit Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Nougat
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Nougat (färgtagg: Ljusbrun) Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Grå
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Grå Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Gul
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Gul Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Grön
19 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Grön/LjusgrönVikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Vit
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Vit Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Äppelgrön
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt för den kräsne. Finns i flera färger. Handduk / Badlakan Färg: äppelgrön, äpple Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Natur
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Naturfärgad (färgtagg: naturvit, offwhite) Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Duvblå
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Duvblå Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Marinblå
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Marinblå Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Royalblå
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Royalblå Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Ljuslila
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Ljuslila Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Rosa
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Rosa Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Orange
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Orange Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Lila
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Lila Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Hallon
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Hallon Vikt: 550g/m2
Lord Nelson Handduk Frotté Klarröd
29 kr
Lyxig frottéserie av kammad öglefrotté. Passar den som gillar att skämma bort sig själv och sätta lite guldkant på tillvaron. Perfekt Handduk / Badlakan för den kräsne. Finns i flera färger. Färg: Klarröd Vikt: 550g/m2
Queen Anne Strandväska/Shopping Bag Haga Grå
149 kr
Praktisk strandväska i polyester som tål blöta handdukar och alla prylar som hör sommaren till. Ett rymligt alternativ som sväljer hela familjens strandförnödenheter. Det blommiga mönstret i ljusa färger ger väskan en självklar sommarprägel. Väskan är gjord i 100% Polyester som ger ett vattenavvisande yttre (dock ej vattentät) och har förutom det stora facket ett mindre ytterfack med dragkedja. Fordret är ett tunnare polyestertyg. Storlek: 34x19x34cm
Esprit Line Handduk Antracitgrå 50100 cm
69 kr
Esprit handduk & badlakan med modernt utseende. Kontrasterande vävda ränder tillsammans med slät del. Invävd logotype på ena kortsidan. Mjuk och absorberande bomullsfrotté 100% Tvättråd:
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Grå
649 kr
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Grå För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Påslakanset med gripsholmtryck och amerikanska flaggor i New Englandstil. 220210 cm inkl. 2 örngott. 100% bomull Tryckt påslakan Enfärgad lakansväv med tryckt mönster.
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Marinblå
649 kr
Gripsholm Påslakan American Line 3-dels Kingsize 220x210cm Marinblå För dig som vill ha ett påslakan till din dubbelsäng. Påslakan med gripsholmtryck och amerikanska flaggor i New Englandstil. 220210 cm inkl. 2 örngott. 100% bomull Tryckt påslakan Enfärgad lakansväv med tryckt mönster.
Gripsholm Påslakan American Line 2-dels 150x210cm Marinblå
319 kr
Gripsholm Påslakan American Line 2-dels 150x210cm Marinblå Påslakan med gripsholmtryck och flaggor. 150210 cm inkl. 1 örngott. 100% bomull Tryckt påslakan Enfärgad lakansväv med tryckt mönster.
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Ekologisk Philip Röd/Vit 35x70cm
75 kr
Gripsholm Kuddfodral / Kudde Philip Röd/Vit 35x70cm i ekologisk bomull Randigt garnfärgat kuddfodral i 100% ekologiskt odlad bomull. Färg: Röd / Vit Storlek: 35x70cm Stil: Marint, New England, Jul
Nightingale Fleecepläd Röd
119 kr
Nightingale Fleecepläd Röd Stilren enfärgad fleecepläd med langetterad kant för en lyxigare känsla. Pläden är antipillingbehandlad vilket betyder att den inte nopprar. Finns i flera fäger. Storlek: 130x170cmVikt: 250g/m2Tvättråd: 40°C maskintvätt
Nightingale Fleecepläd Svart
119 kr
Nightingale Fleecepläd Svart Stilren enfärgad fleecepläd med langetterad kant för en lyxigare känsla. Pläden är antipillingbehandlad vilket betyder att den inte nopprar. Finns i flera fäger. Storlek: 130x170cm Vikt: 250g/m2 Tvättråd: 40°C maskintvätt
Nightingale Fleecepläd Marinblå
119 kr
Nightingale Fleecepläd Marinblå Stilren enfärgad fleecepläd med langetterad kant för en lyxigare känsla. Pläden är antipillingbehandlad vilket betyder att den inte nopprar. Finns i flera fäger. Storlek: 130x170cm Vikt: 250g/m2 Tvättråd: 40°C maskintvätt
Nightingale Fleecepläd Vit
119 kr
Nightingale Fleecepläd Vit Stilren enfärgad fleecepläd med langetterad kant för en lyxigare känsla. Pläden är antipillingbehandlad vilket betyder att den inte nopprar. Finns i flera fäger. Storlek: 130x170cm Vikt: 250g/m2 Tvättråd: 40°C maskintvätt
Gripsholm Eco Överkast Philip Kingsize 260x260cm Röd/Vit
695 kr
Gripsholm Eco Överkast Philip Kingsize 260x260cm Röd/Vit Överkast från Gripsholm i klassiska ränder. Finns i flera färger. 100% ekologisk bomull. Storlek: 260x260cm Stil: Lantligt, New England