Smarta Saker
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt från 599 kr
  • Snabb leverans

Nya produkter från Smarta Saker

Värmesjal
349 kr
Skön mot ömmande muskler och lederAnvänd kall mot svullnader100% ekologiska materialLindra värken i ömmande leder och muskler med denna mjuka och sköna värmesjal. Värmesjalen är tillverkad i 100% ekologisk bomull med en mittendel fylld med kärnor från druva och körsbär som värmer skönt och ligger bekvämt mot det onda området. Sjalen kan knytas runt kroppen på många olika sätt beroende på smärta och kan användas både stillasittandes och i rörelse.Stänk lite vatten på sjalen och värm den sedan i en mikrovågsugn (ca 1.5 min 750W) eller i en vanlig ugn (10 min 150°C). Knyt sjalen runt det ömmande området. Värmen får musklerna att slappna av och verkar skönt smärtlindrande.Knyt sjalen runt- eller tvärs över axlarna för att värma nacken eller skulderbladsområdet, runt höften för att antingen värma ryggslut eller mage, eller bär den som en mitella runt en ömmande armbåge. Sjalen ger även en svalkande effekt efter ca en timmes förvaring i frysen. Knyt sjalen runt armar och ben för att dämpa svullnader eller runt huvudet för att lindra huvudvärk. Värmesjalen är 210 cm lång och 18 cm bred på det 65 cm långa kärnfyllda partiet i mitten. Sjalen tvättas för hand i 40°C grader och torkas hängande. För fläckborttagning kan olivtvål eller flytande tvättmedel användas.
Burköppnare
59 kr
Släpper ut vakuumetEnkel att användaPerfekt för svaga händerVissa burklock sitter verkligen som berget och är svåra att öppna även för stora starka nypor. Denna smidiga och mycket effektiva burköppnare öppnar hårt åtsittande lock med enkelhet utan att stor kraft behövs.Burköppnarens handtag ligger bekvämt i handen och öppnarens unika utformning gör att endast lite kraft behövs för att få vakuumet att släppa. Burköppnaren skadar inte locket och när vakuumet har släppt kan locket skruvas av utan problem.Osorterade färger röd, blå, gul, orange & grön.
Karbinhake med kodlås
149 kr
Väger endast 20 gramTresiffrig kodKlarar upp till 60 kgEtt bra lås och en karbinhake är två praktiska saker som när en minst anar det kan komma väl till hands. Loop lock har slagit ihop dessa två praktiska ting och är en smart karbinhake med kombinerat kodlås. Karbinhaken låter dig hänga upp och låsa fast flytvästen, jackan, ridsadeln eller något annat värdefullt och ser till att de finns kvar när du kommer tillbaka.Häng upp sakerna i öglan och kroka fast karbinhaken i ett stadigt föremål. Lås kodlåset och du kan tryggt lämna dina saker obevakade för en stund. Karbinhaken öppnas genom att den lilla öppningsknappen skjuts ned efter att rätt kod ställs in. Bygeln öppnas utåt och når runt objekt upp till 34 mm i diameter.Karbinhaken finns i flera olika färger och är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt att bära med sig. Karbinhaken väger endast 20 gram men klarar vikter upp till 60 kg. Karbinhaken inklusive kodlåset mäter 85 mm x 55 mm x 12 mm.Karbinhaken skall ej användas för klättring.
Nedbrytbar avfallspåse, 20 liter
34 kr
Miljövänliga och 100% nedbrytbaraFör kompost och hushållssopor20-pack påsarNya typer av avfallspåsar är ytterligare ett steg i ledet mot att minska konsumtionen av plastpåsar. Dessa 100% nedbrytbara avfallspåsar är tillverkade av vegetabilisk stärkelse från majs och potatis och fungerar utmärkt för både komposterbart avfall och vanliga hushållssopor.Påsen håller tätt likt en vanlig plastpåse men bryts ned vid kompostering vilket gör den till en utmärkt påse för komposterbart avfall. Nedbrytningstiden är max 6 månader för industriell kompostering och 12 månader för hemkompostering. Beroende på omständigheter kan förmultningen även gå mycket snabbare. Påsarna är även lämpliga till vanliga hushållssopor och täcker därmed in de allra flesta avfallsbehov i hemmet. En påse rymmer 20 liter och en rulle innehåller 20 st påsar.
Nedbrytbar hundpåse, 20 pack
18 kr
Tillverkad av vegetabilisk stärkelse100% nedbrytbar påse20-pack påsarDessa nedbrytbara hundpåsar är ett utmärkt substitut för engångsplastpåsar. Hundpåsarna har samma egenskaper som vanliga plastpåsar, men istället för plast är dessa påsar tillverkade av vegetabilisk stärkelse från majs och potatis. 100% komposterbart och miljövänligt!Hundpåsens perforerade sidor kan brytas för att skapa två handtag som gör det enkelt att knyta ihop påsen. Släng sedan den väl förslutna påsen i soptunnan eller en designerad hundlatrin vid rastgården.Utfällda mäter hundpåsarna 20 cm x 35 cm och levereras i ett 20-pack.
Flaggstångsmopp
123 kr
Enkel att fästa runt flaggstångenRengör ända upp till toppenPassar alla flaggstängerLånga och ståtliga flaggstänger som står ute alla väder samlar lätt på sig mossa och andra smutsiga partiklar under året. Men i stället för att fälla stången, rengör denna flaggstångsmopp hela stången där den står och gör den skinande ren ända upp i toppen.Endast vatten behövs för att moppens mikrofibermaterial skall torka bort och absorbera flaggstångens smuts och växtlighet. Kemikaliefritt, enkelt, snabbt och roligt! Blöt flaggstångsmoppen i vatten och fäst den med kardborrebandet runt stången med den gröna sidan inåt. Trä flaggstångslinorna genom öglorna och hissa upp moppen i flaggstången. Hissa och hala moppen upp och ned tills stången är ren igen. Ett tips är att fästa linorna i öglor på motsatt sida om flaggstången samt byta fästpunkt om smutsen sitter extra hårt på ett speciellt ställe.Efter användning kan moppen tvättas i tvättmaskin 60°C, utan sköljmedel och tillsammans med liknande färger.
Kattspade
129 kr
Silar bort sandJusterbart galler håller kvar innehålletSvensktillverkadNär kattlådan skall tömmas följer det ofta med små sandkorn på spaden som singlar ner på golvet och stökar till. Denna svensktillverkade kattspade går att stänga helt efter att lådan är vittjad och håller kvar de små sandkornen på väg till soptunnan. Rent i lådan, rent på golvet!Kattspaden har ett innovativt, justerbart galler som silar igenom kattsanden och fångar upp klumparna. Storleken på hålen regleras enkelt genom att skjuta gallret framåt med tummen. Denna steglösa justering är till exempel mycket praktisk då mindre och svårfångade klumpar skall tas upp ur kattlådan. Efter att lådan är rengjord, skjuts gallret längst fram så att hålen täpps till och innehållet stannar kvar i spaden.Kattspaden är tillverkad i ABS-plast och går att handdiska eller köra i diskmaskinen. Gallret är dessutom avtagbart för att ytterligare underlätta vid rengöring. Kattspaden mäter 26,5 cm x 10 cm x 4 cm och de 35 hålen mäter 0,7 cm x 1,3 cm.
Hylsa till krokar och öglor
299 kr
Montera krokar, öglor och vinkelkrokarSnabbjobbat med skruvdragarePatenterad innovationDetta innovativa och svensktillverkade verktyg skruvar i öglor, krokar och vinkelkrokar på nolltid. Condrive är ett patenterat system till skruvdragare och skruvmejslar med bitssystem, som dels skruvar i annars svårskruvade krokar, öglor och vinkelkrokar, men också ser till att de sitter kvar i hylsan och inte ramlar ur. Superpraktiskt och supersmart! Condrive är en svensk innovation som även omfattar patenterade krokar, öglor och vinkelkrokar: Conhook, Coneye, Consquare Hook och Ampel Conhook. Dessa sitter kvar i hylsan och ger en stabil och säker montering av kroken i väggar och tak. Condrive finns i tre modeller: Original, Special och Ampel. Condrive Original och Special har samma dimension och passar samma krokar och öglor. Skillnaden mellan dem är att Condrive Special även har ett smart spår där tumstocken kan användas mot en rätsidig yta, för att längsgående snabbt och precist kunna markera med en penna eller skära med en bryt- eller mattkniv. Condrive Original och Special är 34 mm i diameter, 70 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 4,5 mm. Condrive Original och Special levereras i en förpackning tillsammans med 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter. Condrive Ampel passar större krokar designade för att fästa en ampel i taket. Condrive Ampel är 41 mm i diameter, 100 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 5,5 mm. Condrive Ampel levereras i en förpackning tillsammans med 3st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter. Condrive är tillverkad i tålig och slitstark plast och skall användas med låga varvtal på skruvdragaren. Ett lågt moment på skruvdragaren ger ett jämnare drag när brickan möter fasadytan och skyddar kroken från att gå av. Den stansade brickan på krokarna/öglorna/vinkelkrokarna ger alltid samma avstånd till väggen samt större anläggningsyta mot fasaden.Condrive är av bitstandard och passar i alla skruvdragare och bitsmejslar. Vi rekommenderar att använda Condrive tillsammans med tillhörande krokar, öglar och vinkelkrokar för ökad stabilitet.Condrive Original: 1 st Condrive Original, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter.Condrive Special: 1 st Condrive Special, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter.Condrive Ampel: 1 st Condrive Ampel, 3 st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.
Ryggkliare
49 kr
Liten och smidigUtdragbar till 51,5 cmEndast 16,3 cm hopfälldDenna utdragbara ryggkliare är guld värd när det kliar på de mest svåråtkomliga ställena på ryggen. Både gammal och ung har nytta av detta smarta hjälpmedel som helt utdragen blir 51,5 cm lång och når med enkelhet över hela ryggen. I änden av den teleskopiska armen sitter de fem metallfingrarna och kliar skönt på ryggen. När ryggkliaren inte används trycks den enkelt ihop och stoppas ned i fickan, ryggsäcken eller handväskan. Ryggkliaren är liten och praktisk att ta med då den endast väger ca 30 gram och mäter 16,3 cm hopfälld. Ryggkliaren är tillverkad i metall och handtaget är klätt i gummi.
Ställ för bag-in-box
129 kr
Tappa upp dryck med en handFin och smart design - enkel att monteraDroppskydd för bordetDetta svenskdesignade och praktiska ställ för bag-in-box är fint att ha framme både till vardags, på fester och vid bröllopstillställningar. Istället för att ställa lådan vid bordskanten, lyfts bag-in-boxen upp på en 20 cm hög platå och gör plats för ett vinglas under tappkranen.Stället har ett utskjutande droppskydd undertill som inte bara skyddar bordet mot fula fläckar, utan är även praktisk om ena handen är upptagen med att hålla i en tallrik. Glaset ställs på droppskyddet och drycken tappas smidigt upp från boxen med en hand.Stället finns i färgerna svart, vitt och grått och kan enkelt personifieras med text eller bild på en jubilar eller ett bröllopspar innanför den fina bården som löper längs sidorna. Stället för bag-in-box är både dekorativt och en praktisk problemlösare.Det patentsökta stället är tillverkat av fukttålig wellpapp vilket gör att det tåls att torkas av och kan återanvändas ett flertal gånger. De tre wellpapp-delarna viks enkelt upp och fäster i varandra och en medföljande bruksanvisning visar i bilder de tre enkla monteringsstegen. Efter användning kan stället demonteras och förvaras platt i den medföljande förvaringslådan till nästa festtillfälle.
Kryddställ
177 kr
Bra överblick över kryddburkarnaKan stå fritt eller hängas på väggenPlats för 8 kryddburkarEn kryddburk här, en kryddburk där. Våra kära smaksättare har ofta en benägenhet att ställas lite överallt i köket eller hamna huller om buller i en kökslåda. Detta svensktillverkade och innovativa kryddställ strukturerar upp och organiserar kryddburkarna i köket till perfektion!Kryddstället Qrylla rymmer 8 kryddburkar av standardstorlek och den fiffiga designen gör att kryddstället antingen kan läggas i en hög kökslåda, ställas på en hylla eller bänk och hängas upp på väggen. Lutningen på kryddstället ger en bra överblick och du hittar snabbt de aktuella kryddorna för dagen. Med ordning och reda på kryddburkarna undviker du onödiga dubbelköp och har full koll på vilka kryddor som håller på att ta slut eller har utgångna datum.För stora kökslådor kan flera kryddställ användas för att exempelvis sortera kryddorna efter användningsområden eller ordna med dina mest använda kryddor längst fram i lådan. Lyft till exempel ut hela kryddstället med grillkryddor och ta med dem till grillen! Kryddstället är anpassad 60 cm breda skåp och lådor (svensk skåpstandard) och är 47 cm brett, 8 cm djupt och 12 cm högt (inklusive kryddburk). På baksidan av kryddstället sitter två nyckelhålsfästen för väggmontering (skruvar ingår ej). Kryddstället finns i flera olika färger och är tillverkat i stöttålig Polystyren.
Hållare till fiskedrag
99 kr
Skyddar omgivningen mot vassa krokarKan användas som förvaring för ett extradragPassar upp till 100 mm långa dragLurep är en smidig liten ask som monteras på fiskespöt där du snabbt kan lägga i draget när det är dags att gå till nästa fiskeställe. Lurep är en svensk innovation, tillverkad i Sverige som skyddar både spö och lina mot dragets vassa krokar som annars kan skava eller fastna i sin omgivning.Draget ligger skyddat inuti asken och behöver inte krokas av fiskespöt för bil- och båttransporter eller promenader genom snåriga buskar och vassruggar. Lurep har ett ventilationshål på vardera sida om asken och låter luften strömma fritt igenom och torka draget. Beroende på dragets storlek kan även beteslås, tafs eller lina sticka ut genom ventilationshålet och fortsätta löpa fritt längs spöt.Lurep passar upp till 100 mm långa drag och även om du fiskar med ett större drag, kan du ha ett mindre extradrag liggandes i asken för att snabbt kunna byta bete utan att behöva gå tillbaka till draglådan.Lurep monteras på spöt med två kardborrespännen och är inte i vägen när du kastar eller vevar in. Då ventilationshålen sitter på bägge sidor kan du bestämma vilket håll locket öppnas åt och fungerar således både för höger- och vänsterhänta.Lurep passar de flesta fiskespön på marknaden och behöver ej tas loss efter att det väl har monterats. Lurep väger endast 27 gram och rymmer upp till 100 mm långa och 30 mm breda drag.
Vas med bukettstöd
349 kr
För små och stora blomsterarrangemang Snygg vas i munblåst glasSvensk designFina blomsterarrangemang passar året runt och den här vasen vas av munblåst glas organiserar enkelt upp blommorna till perfektion. Den sfäriska bollen av rostfritt stål vilar i vasens och underlättar arrangemang med både ett fåtal blommor och stora buketter.Blommorna faller snyggt och vilar mot bollens rostfria armar. Vrid på bollen för att få nya vinklar och anpassa efter bukettens storlek. Även ett fåtal blommor i vasen kan stå rakt upp och blir ett vackert arrangemang.Denna svenskdesignade vas är en perfekt present till blomsterälskande personer och finns i tre storlekar.Liten: Höjd 13,5 cm, 10 cm i diameterMellan: Höjd 22 cm, 14,5 cm i diameterStor: Höjd 19 cm, 18 cm i diameter
Citruspress
332 kr
Ger 20% mer juiceEnkel att användaStadig designNypressad juice är riktigt gott och fullt av nyttiga vitaminer. Denna citruspress pressar snabbt och effektivt ut den goda saften och ger 20% mer juice än andra juicepressar. Citruspressen är tillverkad i robust BPA-fri plast med stadiga armar och press i metall.Skär citrusfrukten på hälften och lägg ena halvan med skärytan nedåt i pressen. Tryck ned handtaget för att pressa ut fruktjuicen i en skål eller direkt ner i ett dricksglas. Metallpressen vänder ut och in på citrushalvan och pressar ut juicen ur frukten. Citruspressen är ledad med kugghjul vilket ökar utväxlingen och underlättar pressandet.Citruspressen finns i två modeller:Apelsinpressen pressar dels större citrusfrukter så som apelsin och grapefrukt, men pressar även citron och lime. Rymmer citrusfrukter upp till 10 cm i diameter. Mått: 32 cm x 11 cm x 9 cm, vikt ca 750 gram.Den lite mindre citronpressen är anpassad för enkelt pressa ut juicen ur citroner och lime. Citronpressen rymmer citrusfrukter med en diameter upp till 7,3 cm. Mått: 26 cm x 8,4 cm x 7 cm, vikt ca 450 gram.Citruspressen diskas helst för hand men tål även att diskas i diskmaskinen på översta hyllan.
Blomvattnare
175 kr
Håller blommorna fuktiga upp till 20 dagarStällbart munstycke 1-8Rymmer 70 cl vattenSe till att dina växter håller sig fina även när du är bortrest med en smart droppbevattning. Fyll blomvattnarens behållare med vatten och sätt ner den i krukan. Blomvattnaren portionerar automatiskt ut vatten från behållaren och ser till att blommorna får lagom med vatten dygnet runt.Blomvattnarens behållare rymmer 70 cl vatten och kan användas både ute och inomhus. Från behållaren går en slang ner till ett reglage som även den sticks ner i jorden. På reglaget ställer du enkelt in hur mycket vatten blommorna skall få genom att justera dropphastigheten mellan 1-8.Med en låg inställning räcker vattnet upp till 20 dagar, med en högre inställning droppar det mer vatten och vattnet går åt fortare. Ställ in reglaget enligt följande:1-2 är för små plantor, 2-3 för lite större blommor, 3-4 är för stora växter och 5-8 är för riktigt stora växter, rabatter och små träd.Varje planta är olik den andra så ett tips är att prova bevattningen innan du reser bort för att hitta optimal inställning för just din växt och rådande temperatur och väder. Blomvattnaren är även smidig att ha stående i blomman när du är hemma. Det är lätt att fylla på behållaren och du behöver aldrig oroa dig för att övervattna blomman.Blomvattnaren är gjord i plast och finns i färgerna svart/transparent och vit/transparent.
Matlock till avokado, 2-pack
159 kr
Förlänger hållbarhetenSmart ficka för avokadokärnan2-pack med två olika storlekarDessa avokadoformade matlock är perfekta de gångerna bara en av avokadohalvorna används. Avokadon placeras med snittytan nedåt i matlocket som omsluter halvan och skyddar mot dålig lukt, syre och fukt. Avokadohalvan håller sig fräsch längre i kylskåpet och smakar godare!Matlocken är tillverkat i 100% livsmedelsgodkänt och ftalatfri silikon och levereras i ett 2-pack: Ett stort avokadolock 13,5 cm x 10 cm och ett mindre 11 cm x 7,5 cm.Matlocken är något töjbara och har även en liten ficka där avokadokärnan får plats. Om kärnan är bortplockad kan den lilla fickan vändas ut och in för att ligga tight mot kärnans urgröpning.Matlocken går att återanvända om och om igen och tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys.
Sportarmband med LED
135 kr
Snyggt och praktiskt sportarmbandLyser upp med LED-ljusOne size fits allDet här snygga och lysande armbandet fäster du enkelt runt armen innan du ska ut och jogga, springa eller bara ta en skön promenad. Spännanordningen i kardborrband gör att armbandet passar alla armar och sitter bekvämt även när du är ute och rör på dig. Armbandet finns i grönt eller rött ljus som är framtaget för att synas ordentligt i mörkret och med ett enkelt knapptryck kan du även växla mellan fast eller blinkande sken.Armbandet drivs av 2st CR2032-batterier som medföljer och redan är monterade.
Noppborttagare
129 kr
Effektiv borttagning av nopporPraktisk uppsamlingsbehållareSäkerhetsstoppDenna behändiga noppborttagare väcker liv i gamla tröjor, mössor och vantar som lätt blir noppiga med tiden. Noppborttagaren är skonsam mot kläderna och får plagget att se nytt och fräscht ut igen.Med små knivar rakar noppborttagaren effektivt bort nopporna och samlar luddet i en löstagbar behållare. Behållaren tas enkelt loss från handtaget så att luddet kan slängas i papperskorgen. Noppborttagaren drivs av 2st AA-batterier (ingår ej) och slås på/av med en knapp. Noppborttagaren har även ett säkerhetsstopp som slår ifrån om skyddslocket över knivarna skruvas bort när apparaten är påslagen.
LED-armband slapwrap
179 kr
Slås runt arm eller fotledLyser med fast eller blinkande skenReflekterande mönsterMed både reflex och LED-lampa syns du väl i mörkret med detta slapwrap-armband. Armbandet slås runt armen, handleden eller fotleden och sitter stadigt fast under en promenad, löp- eller cykeltur i mörkret. LED-armbandet har en ögla i ena änden för att enkelt kunna fästas på ryggsäckar, väskor och barnvagnar.Med ett knapptryck skiftar LED-lampan mellan fast- och blinkande ljus och armbandets ingraverade mönster är kraftigt reflekterande. Reflexerna blir en extra synlig faktor i trafiken och gör dig dessutom fortfarande synlig om batteriet skulle ta slut under joggingturen.LED-armbandets energisnåla lampa lyser upp till 100 timmar och drivs av ett utbytbart CR2032 batteri. Armbandet är vatten- och köldtåligt samt finns i flera färger. OBS! Lampan lyser rött på alla modeller.
Självhäftande whiteboardtavla
225 kr
Självhäftande på släta ytorEnkel att flytta runt i hemmetPenna med sudd ingårSkriv inköpslistor, kom-ihåg notiser eller rita roliga meddelanden på denna flyttbara whiteboardtavla. Whiteboardtavlan har en självhäftande baksida och är perfekt att sätta upp på en central plats i hemmet eller på jobbet. Tavlan fäster på kylskåp, skåpluckor, dörrar och andra släta och oömma ytor och lämnar inga märken efter sig.Whiteboardtavlan är flyttbar och kan enkelt rullas ihop och sättas upp på andra ställen. När du vill ta ner tavlan rekommenderas det att eventuella meddelanden suddas bort innan tavlan rullas ihop med den ritbara ytan utåt. För långsiktig förvaring kan en gummisnodd eller tejpbit sättas runt tavlan för att motverka att den vecklar ut sig.Whiteboardtavlan mäter 30,5 cm x 45,7 cm och finns i tre olika modeller: Rektangulär, molnformad och som pratbubbla. Whitebordtavlan ligger hoprullad i en reseförpackning tillsammans med en medföljande whiteboardpenna med sudd. Pennan har en praktisk magnet och kan till exempel fästas på kylskåpet eller andra metalliska ytor.OBS. Whiteboardtavlan bör ej fästas på tapeter, tygväggar, nymålade ytor, porösa träväggar och andra känsliga eller kraftigt räfflade ytor.
Spiralizer grönsakssvarv
699 kr
3 stålblad som är lätta att bytaStår stabilt när de vevarEnkel att ta isär och diskaOavsett om du söker ett hälsosamt alternativ till pasta, eller ett spännande sätt att ge dina klassiska recept en twist, är det enkelt att göra läckra måltider med grönsakssvarven. Placera bara din grönsak eller frukt i svarven, välj ett av de tre utbytbara bladen och börja veva. Några utmärkta användningsområden för grönsakssvarven är att ersätta pastan med zucchininudlar eller riset med blomkålsris. Prova även på att svarva potatisen för goda potatisplättar, eller gör potatischips med det breda stålbladet. Givetvis är grönsakssvarven även utmärkt för att göra goda sallader eller vackra garneringar till måltiden.På grönsakssvarvens undersida sitter en kraftig sugkopp som aktiveras med handtaget på sidan av svarven. Med sugkoppen aktiverad vevar du med lätthet, utan att behöva hålla fast svarven.Spiralizer grönsakssvarv kommer med tre utbytbara rostfria stålblad som erbjuder olika former på grönsakerna. Ett blad för spaghettiform (3 mm), ett för fettuccineform (6 mm) och ett för breda band. För förvaring av bladen medföljer en behållare som kan fästas direkt på grönsakssvarven.När svarven ej används kan såväl vevarm som blad plockas av för mer kompakt förvaring. Grönsaksvarven samt dess stålblad kan diskas i diskmaskinen. 
Silikondukar 4-pack
139 kr
Återanvändningsbara100% livsmedelsklassad silikonFyra praktiska storlekarFörvaring av färska grönsaker, frukt, såser och matrester i kylskåp brukar vara en evig kamp mot den trasslande gladpacken. Men istället för fryspåsar, folie och andra engångslösningar finns nu silikondukar som enkelt spänns över burkar och behållare. Duken bildar ett lufttätt lock som skyddar mot lukter och håller maten fräsch!Silikondukarna passar behållare av glas, keramik, plast (med slät, blank yta) eller rostfritt. Silikondukarna tål att frysas och kan även användas som stänkskydd i mikrovågsugn. Efter användning sköljs de av i varmt vatten och så snart de lufttorkat kan de användas igen! De kan naturligtvis även diskas i diskmaskin.Silikondukarna är gjorda av 100% livsmedelsklassad silikon och hjälper dig dessutom att spara pengar genom mindre användning av engångsprodukter.Den höga friktionen i silikondukarna gör dem även utmärkta för att till exempel öppna lock på glasburkar eller att få en skärbräda att ligga stadigt genom att lägga en silikonduk under. Silikondukarna levereras i ett 4-pack innehållandes 1 liten, 2 medelstora och 1 stor duk. Den minsta silikonduken mäter 10 cm x 10 cm, de två medelstora dukarna mäter 16 cm x 16 cm och den stora duken mäter 20 cm x 20 cm.InstruktionDra ut silikonduken och spänn den runt behållarens kanter. Tighta till silikonet ytterligare runt kanterna och avsluta med att trycka mitt på locket samtidigt som du lämnar en liten glipa där den sista luften kan sippra ut. Stäng glipan och du har nu ett luft- och vattentätt lock!
Febertermometer för smartphone
499 kr
Tar temperaturen på några sekunderInfraröd sensor med medicinsk precisionMäter temperaturen mot pannan, i örat och i vätskorTermometern Oblumi Tapp är en smart liten termometer som visar temperaturen i kroppen och vätskor på bara några sekunder. Den lilla tippen sätts in i din smartphones hörlursuttag och mäter tillförlitligt kroppstemperaturen i örat eller mot pannan. Termometern kan även mäta vätskor och är till exempel praktisk att hålla mot nappflaskan för att kontrollera att vällingen inte är för varm.Med medicinsk precision mäter den infraröda sensorn av temperaturen och på bara några sekunder visas resultatet i appen. Alla mätningar lagras i en graf och gör det enkelt att följa utvecklingen av febern. I historiken visas även medicinintaget vilket kan vara bra att ha vid konsultation med medicinsk personal.I appen Oblumi Tapp kan du även räkna ut dosering av febernedsättande medicin baserat på ålder och vikt samt ger möjligheten att dela med dig av informationen till de du vill. Termometern och dess tillbehör ryms i det praktiska lilla reseetuiet och den behändiga storleken gör termometern Oblumi Tapp praktisk att ta med sig överallt. Specifikationer:För bäst precision bör termometern användas i rumstemperatur (10ºC - 35ºC).Mäter kroppstemperaturer mellan 35ºC - 42ºC och vätskor mellan 10ºC - 80ºC. Precitionen är ±0.15°C för kroppen och ±0.5°C i vätskor.Appen stöder iOS 7+ och Android 4.2+ och finns på flera språk, bland annat svenska och engelska.
Musfälla i box
45 kr
Göm undan musfällan i en praktisk boxLätt att vika ihopMusfälla inkluderadHar man en gång fått in möss i huset vet man hur otrevligt det kan se ut när musfällan har slagit igen. Med denna låda av återvinningsbar wellpapp göms musfällan undan och du slipper se när musfällan slagit igen.Lådan viks enkelt ihop och musfällan placeras inuti. För att du skall kunna se om den slagit ihop eller inte, sticker ett litet snöre ut på ena sidan. När musfällan slagit ihop dras snöret med in i boxen och du vet att boxen har varit besökt.Boxen gör hanteringen hygienisk och skyddar även mot ofrivilliga klämskador. Du kan gå barfota säkert i mörkret och det är ingen risk att nyfikna barnfingrar kommer i kläm.En slagfälla ingår i boxen som dock levereras utan bete.
Fjärrstyrning till luftvärmepump och AC
1 599 kr
Fjärrstyr luftvärmepumpen eller A/C enhetenErsätter fjärrkontrollenSpara upp till 40 % energiförbrukningSensibo är en smart fjärrstyrningsenhet som ersätter den vanliga fjärrkontrollen och gör det möjligt att styra din luftvärmepump eller aircondition oavsett var du är i världen! Med en enkel app gör du allt du kan göra med fjärrkontrollen samt mycket mer.Med appen är det enkelt att schemalägga temperaturförändringar, slå på och av pumpen och sätta upp en zon runt ditt hem. Med en smart zon följer Sensibo din telefons position och slår på din enhet när du är på väg hem. Omvänt så slår den av enheten när alla har lämnat huset vilket sparar ström samtidigt som det alltid är en behaglig temperatur när du kommer hem.Med en smart schemaläggning kan du spara upp till 40 % elförbrukning om året genom att se till att värmepumpen inte värmer eller kyler i onödan. Sätt till exempel ner värmen när du går och lägger dig och schemalägg så att den höjer temperatur lagom till morgonen. Med sju dagars schemaläggning och obegränsat antal kontrollpunkter kan du styra värmen som du vill - dygnet runt.Sensibo är enkel att installera i hemmet och placeras inom räckvidd till luftvärmepumpen. Sensibo behöver vara uppkopplad till ditt Wifi för att ta emot kommandon, så se till att det finns Wifi täckning i samma rum som luftvärmepumpen. Börja sedan installationen med att ladda ner den tillhörande appen Sensibo, skapa ett konto och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera Sensibo. Installationen tar mindre än en minut!När Sensibo är installerad återstår det att hitta en bra placering. Den skall vara inom IR-räckvidd från luftvärmepumpen, vilket är samma avstånd som den vanliga fjärrkontrollen fungerar ifrån. Kontrollera att den är inom räckvidd genom att skicka kommandon via appen, svarar luftvärmepumpen har du hittat en bra plats och placeras till exempel på väggen där den enkelt kan sättas upp med den självhäftande tejpen.Sensibo är kompatibel med alla luftvärmepumpar och AC system som styrs med fjärrkontroll och flera användare kan fjärrstyra samma enhet. Sensibo fungerar i alla länder. Specifikationer:Wifi krävs82 mm x 56 mm x 19 mmApp på engelskaManual på engelska finns i appenStöd för iOS 7+ och Android 4.3. Fungerar på iPad, men ännu inte på Android surfplattor.
Reseadapter med USB
350 kr
In/utgång för EU, UK, USA/AustralienFyra USB uttagKompatibel i över 150 länderEn riktigt praktisk reseadapter med in-, och utgång för kontakter från EU, Storbritannien och USA/Australien. Med dessa in/utgångar täcker adaptern in över 150 länder i världen och de fyra USB uttagen gör desstom att hela familjen kan ladda telefoner, ipad, hörlurar och andra USB laddade enheter samtidigt.På adapterns ena sida kopplas den elektriska apparaten in och med en smidig spak trycker du fram aktuell plugg till eluttaget. Efter användning fälls pluggarna tillbaka in i adaptern och blir till en liten klump som enkelt får plats i resväskan. Adaptern har måtten 64 mm x 56 mm x 50 mm.Specifikationer:För användning i USA, UK, China, Europa, Australien samt över 150 länder runt om i världen.Max input/output: 110V/660W/6A - 230V/1380A/6ARated input: 100-250VAC, 50/60HzAntal USB portar: 1st 2.4A & 3st 2.1AUSB adapter output: Max 5VDC/3.5AEj jordad, endast för inomhusbrukCE-märkt och RoHS-certifierad
Resefodral med RFID-skydd
195 kr
Samla alla resedokument på ett ställeSkyddar passet och korten från RFID stölderMånga praktiska innerfickorEtt resefodral är praktiskt att ha med på resan för att samla pass, kort och resedokument på samma ställe. Detta resefodral har även en skyddande film inbyggt i tyget som skyddar dina kort och pass från trådlös identitetsstöld. Den skyddande filmen blockerar alla försök till RFID avläsning och dina kort-, och personuppgifter förblir skyddade inuti resefodralet.Resefodralet mäter 243 mm x 138 mm och är 22 mm djupt och har 11 praktiska innerfickor samt en ficka på utsidan. Dragkedjan löper runt ena långsidan samt bägge kortsidor och fodralet öppnas upp likt en bok. Detta ger en bra översikt över innehållet och snabb åtkomst till boarding pass, kort, penna och pass när du väl behöver det.Om RFIDRFID står för Radio Frequency Identity. Kortfattat är det tekniken som används för att trådlöst avläsa lagrad information i mikrochip från till exempel pass, nationella ID-kort och kontokort anpassade för trådlös betalning. Med små enkla tekniska medel kan personuppgifter och kortuppgifter bli kapade utan att den drabbade märker något. Denna typ av trådlös skimming har tyvärr blivit allt vanligare senaste tiden i takt med att RFID tekniken blivit mer utbredd.
Resegalge
125 kr
Tar liten plats i väskanVäger endast 90 gramStadig aluminiumgalgeHäng upp dina skjortor och tröjor på resan med denna portabla och smidiga resegalge i aluminium.Resegalgen The Travel Hanger är en svenskdesignad hopfällbar galge som enkelt får plats i resväskan tack vare dess unika konstruktion.Med en resegalge i väskan kan du vara säker på att oavsett destination finns det alltid en galge kläderna kan hänga på. Vid avfärd viks galgen ihop och stoppas enkelt ner i resväskan. Hopfälld mäter galgen endast 120 mm x 50 mm x 12 mm och väger strax under 100 gram.Resegalgen The Travel Hanger blev år 2010 invald i den permanenta designkollektionen hos Sedelijk Museum i Amsterdam.
Grillkit - tändstål, tändved & grillgaffel
189 kr
Tändstål, tändved och grillgaffelGör upp en eld i alla klimat och väderPraktisk grillgaffel som sätts fast på gren eller pinneI detta smidiga kit från Light My Fire finns allt du behöver för att göra upp eld i naturen. Karva fnöske från tändveden Tinder-on-a-rope och med tändstålet FireSteel 2.0 Scout skapar du mycket varma gnistor som snabbt antänder träflisorna. Dessutom följer det även med en praktisk grillgaffel som enkelt fästs på en pinne och underlättar grillning över öppen eld.Tändved Tinder-on-a-ropeLättantändlig tjärved från odlat granträd, upp till 80 % impregnerat med kåda (harts) som snabbt får fart på en stor brasa. Träflisorna som karvas ut från tändveden är mycket lättantändliga tack vare den höga halten av kåda. Fnösket brinner länge med hög värme och fattar eld även i kalla och blöta förhållanden.Tändstål FireSteel 2.0 ScoutTändstålet som aldrig sviker. Skapar 2980°C varma gnistor även i kalla och blöta väder och räcker upp till 3000 tändningar. Tänder enkelt eld på allt fnöske och kan även användas för att tända gashällar och gasgrillar. Handtaget på strikern fungerar även som visselpipa om du hamnar i nöd. Tändstål av magnesiumlegering, striker av rostfritt stål.Grillgaffel Grandpa's ForkMed det smarta låset fästs grillgaffeln på en gren eller pinne och blir en smart grillpinne. Trä på en god korv eller grilla två marshmallows samtidigt. Grillgaffeln är tillverkad i rostfritt stål och tål både väta och värme. Kan diskas i diskmaskin.
Tändstål Swedish FireSteel
189 kr
Gör upp eld i alla väder2980° C varma gnistorScout: 3000 tändningar, Army: 12000 tändningarTändstålet Swedish Firesteel 2.0 från svenska Light My Fire håller verkligen vad den lovar. I alla väder, höjder och temperaturer kan du skapa glödheta gnistor som snabbt får igång en eld.Håll strikern mot tändstålets magnesiumlegering och för strikern sakta men bestämt nedåt. Friktionen skapar 2980° C varma gnistor som tänder eld på vad än fnöske du väljer att använda. Tändstålet kan användas ca 3000 gånger (Scout) eller 12000 gånger (Army) och fungerar även om det är blött och snöigt.Tändstålet och strikern är små och behändiga att stoppa ner i en packning då de endast väger några gram. Handtaget på strikern fungerar även som praktisk visselpipa och är bra att ha om en nödsituation skulle uppstå. Tändstålet kan även användas till att tända spritkök, gasspisar och gasgrillar.Tändstålet finns i två utföranden, Scout och Army.Scout mäter 77 mm x 24 mm x 14 mm, väger 27 gram och kan användas 3000 gånger.Army mäter 95 mm x 26 mm x 16 mm, väger 50 gram och kan användas 12000 gånger.
Lunchkit
199 kr
Rymliga matlådorLätt att packa ihop och transporteraMultibesticket Spork ingårFör en lång dag ute i naturen eller på jobbet krävs bra påfyllning av energi. Med detta praktiska och väl tilltagna lunchkit får du med dig ordentligt med mat och tillbehör som håller energin uppe resten av dagen.Lunchkitet består av en stor och rymlig matlåda samt två mindre vattentäta lådor där både sallad, sås och andra tillbehör får plats. Dessutom medföljer det populära besticket Spork original! Spork är ett stabilt och vasst multibestick och fungerar som både sked, kniv och gaffel. Den stora matlådans underdel och lock kan användas som skål och tallrik. Detta är exempelvis praktiskt om två personer vill dela på lunchen samt ger möjlighet att duka upp en minibuffé med gott kallskuret i parken. Den stora skålen har även en fiffig hållare på ena sidan att sätta Spork i mellan tuggorna. Efter måltiden stoppas de två mindre lådorna och Spork in i den stora matlådan. Det tillhörande elastiska bandet ser till att locket inte kan öppnas och skyddar handväska och ryggsäck mot matresterna.Lunchkitet består av sex delar:Lock/tallrik som rymmer 500 ml.Underdel/skål som rymmer 900 mlGraderad vattentät box som rymmer 170 mlGraderad vattentät oval box som rymmer 320 mlSpork originalElastiskt bandLunchlådorna är tillverkade i BPA-fri polypropen (PP-plast) och multibesticket Spork original är tillverkad i Tritanium. Både lunchlådorna och Spork är odör-resistenta, ger ingen bismak samt tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Alla lunchlådor flyter, vilket kan vara praktiskt om man äter på sjön.
Multibestick Spork
25 kr
Extremt slitstarkVäger lättKan diskas i diskmaskinSpork är en fantastisk liten produkt från det svenska företaget Light My Fire. I ett och samma bestick finns en sked, en kniv och en gaffel. Med andra ord: ett bestick för alla maträtter! Spork är värmeresistent, extremt slitstark, lätt att rengöra och väger bara ett par gram. Detta gör Spork till det ultimata besticket att bära med sig på vandringen, utflykten, i båten eller i handväskan tillsammans med lunchlådan.Spork finns i två olika modeller, Original och Titanium. Spork Original finns i flera färger, är tillverkad i BPA-fri Tritan-plast och är säker att använda tillsammans med non-stick kastruller och stekpannor. Kan diskas i diskmaskin.
Multibestick Spork, Titanium
179 kr
Extremt slitstarkVäger lättKan diskas i diskmaskinSpork är en fantastisk liten produkt från det svenska företaget Light My Fire. I ett och samma bestick finns en sked, en kniv och en gaffel. Med andra ord: ett bestick för alla maträtter! Spork är värmeresistent, extremt slitstark, lätt att rengöra och väger bara ett par gram. Detta gör Spork till det ultimata besticket att bära med sig på vandringen, utflykten, i båten eller i handväskan tillsammans med lunchlådan.Spork finns i två olika modeller, Original och Titanium. Spork Titanium är bestickens Rolls-Royce. Av rostfritt borstat titanium är denna sked lika bra att använda i extrema klimat som i picknickparken. Spork Titanium avger ingen metallisk smak och går utmärkt att diska i diskmaskinen.
Armbandstelefon med GPS, Tinitell
1 290 kr
Telefon, GPS och klockaSe armbandstelefonens position i smart appLagra upp till tolv telefonnummerTinitell är en svenskdesignad telefon med GPS som på ett behändigt sätt bärs runt handleden. Med inbyggd mikrofon och högtalare är detta en mobiltelefon i miniformat som verkligen kan vara med överallt. Perfekt som en första telefon till ett barn som är ute och leker! Via en enkel och smidig app i din smartphone kan du se aktuell position och veta exakt var bäraren befinner sig. Med en Tinitell runt handleden kan bäraren med tre enkla knappar ringa och svarar på samtal, öka och sänka volymen och självklart även ta reda på vad klockan är. Tinitell har ingen display utan uppmuntrar istället till skärmfri lek och utforskan av världen.Tinitell vägen endast 48 gram och det sköna och slitstarka armbandet är gjort för att vara med överallt, oavsett hur tuff lek den blir utsatt för. Armbandet är även skyddat mot vattenstänk såsom regn och snö, men skall inte användas vid bad.I appen syns armbandets position på en karta och har du fler Tinitell uppkopplade syns även dessa på kartan. Tinitell kan lagra upp till tolv nummer som den kan ringa till och Tinitell kan såklart även ringa även till andra Tinitell! Tinitell kopplas upp med Bluetooth till din smartphone och i appen görs alla inställningar. En av de många smarta inställningar gör att du undviker samtal från oönskade nummer genom att ställa in att endast de förprogrammerade kontakterna kan ringa till Tinitell.Tinitell kräver ett Mikro SIM-kort med surf för att kunna ringa och skicka sin position.SIM-kort ingår ej.Specifikationer:Fungerar överallt i världen förutom i Japan, Sydkorea och NordkoreaPositionering med GPSVägen endast 48 gramStorlek: 5 cm x 3.5 cm x 1.5 cmJusterbart Armband, 11.5 cm till 17.5 cmBarnvänlig TPSiV plastBatteritid: En dag med positionering påslagen, tre dagar enbart som telefonUppskattad datamängd på en månad: 50-100 MBQuick start guide på engelskaApp på engelskaKompatibel med iOS 8.0+ och Android 4.4+Tinitell är olåst och ringer på 2G (GSM) bandet. OBS! Levereras utan SIM kort.Tekniksidan Mobil.se gav Tinitel goda betyg i sin recension från december 2016.Recensionen läser du HÄR!
Kabelvinda till hörlurar
140 kr
Linda upp överflödig hörlurssladdFästs i jackslagetFinns i flera olika modellerHörlurssladden kan vara ett gissel att hålla styr på men med denna smarta kabelvinda lindas kabeln upp och hålls på plats. Kabelvindan CordClip rymmer både långa och korta hörlurssladdar och med ett smart clip fästs sladdvindan i slaget på tröjan eller jackan.Kabelvindans clip-fäste gör den enkel att flytta mellan olika kläder och är en snygg acccessoar på plagget. CordClip finns med både vit och svart kropp samt med fina mönster i laminat eller en reflekterande yta som får dig att synas bra i trafiken. Kabelvindan är 48 mm i diameter och 20 mm djup.
Nappflaska av barnmatsburk
165 kr
Minskar resursslöseri genom återanvändning. Ekonomisk, trygg och miljösmart100 % livsmedelsgodkänt och barnvänligt materialPassar barnmatsburkar mellan 1 dl - 2,6 dlGlas är det bästa materialet att förvara mat och dryck i. Det är fräscht, giftfritt och kan återanvändas oändligt många gånger om det hanteras varsamt. Naturskyddsföreningen avråder helt från användning av plastnappflaskor då hormonstörande ämnen som vi inte vet effekten av idag läcker ut till vätskan från plasten, särskilt i kontakt med värme. En nappflaska i plast behöver inte fara fri från farliga ämnen för att det är fri från BPA. Nappflaskan KeepJar låter dig ta vara på använda glasburkar från barnmatsburkar och omvandlar dem till en nappflaska. KeepJar-paketet består av alla tillbehör till nappflaskan; silikonfodral, dinapp, lock, nappring samt en extra nappring. Allt som behövs är en använd och urdiskad barnmatsburk i glas och på några sekunder har den gjorts om till en smart nappflaska för välling och andra trögflytande vätskor. Dinappen träs in genom nappringen och nappringen trycks ner över barnmatsburkens kanter (skruvas ej). Sätt ner glasburken i det skyddande silikonfodralet och sätt på locket. Nappflaskan är nu monterad och kan tas med överallt. Nappflaskans nappring och silikonfodral passar barnmatsburkar mellan 1 dl - 2,6 dl och bäst passform på höjden nås med barnmatsburkar på en vikt mellan 190-220 gram (2 dl). KeepJar är kompatibel med de flesta standardmärken av barnmatsburkar, så som: Holle™, Änglamark™ och Nestlé™. Barnmatsburkar från Semper™ passar tyvärr inte. Dinappen skall kokas i 5 minuter innan användning. Silikonfodralet, Nappringen och locket handdiskas kan diskas i diskmaskinen tillsammans med glasburken. Önskas kokning av nappringen och locket: koka upp vattnet för att sedan lägga i nappringen och locket. Koka i max 2 minuter för att sedan kyla med kallvatten. Den flerfaldigt prisbelönta innovatören Annamaja Segtnan med produkten KeepJar vann Årets Nyhet år 2013. Årets Nyhet delas ut av Branchorganisationen Barn och Baby och motiverades bland annat med att: .."Keepjar skapar multifunktionalitet och främjar återanvändningen. Årets Nyhet ligger helt rätt i tiden för den medvetne föräldern." Information om nappflaskans olika delar KeepJar uppfyller de högt ställda kraven i EU-nappflaskestandarden: EN 143 50. Napphållare och lock är tillverkade av livsmedelsgodkänd polyeten. Dinappen (från 6 månader+) är tillverkad av naturgummi. Napparna är testade mot nitrosaminer samt uppfyller standarderna: EN 71-3, EN 143 50-2 och EN 1400. Dinappen skall inte användas av barn med latexallergi och bör bytas ut efter 1-2 månader för att bibehålla god hygien. Dinappar köps i matvarubutiker och märken som Mam™ och Bambino™ passar bra till KeepJar. Silikonfodralet är gjort av 100% livsmedelsgodkänd silikon. Leverantören av bomullsnätspåsen uppfyller kraven i Global Organic Textile Standard (G.O.T.S).
Telefonhållare till styret
159 kr
Passar alla smartphonesStretchbar och slitstark silikonTelefonen sitter stadigt fast på styretAtt använda smartphonen som GPS på cykeln blir allt vanligare och med denna telefonhållare i stretchbar silikon behöver du inte tänka på vilken telefonmodell du äger. Detta universalfäste monteras enkelt på styret och passar alla typer av smartphones!Den smarta designen gör den mycket enkel att montera runt styret. Telefonen träs sedan in i den töjbara hållaren och sitter stadigt fast i alla fyra hörn utan risk att trilla av. Telefonen sitter till och med fast så pass bra att den klarar av tuff terrängcykling. När du cyklat klart tar du snabbt loss både telefon och hållare och stoppar ner dem i fickan.Telefonhållaren väger endast ca 20 gram och det slitstarka silikonet kan töjas upp till 400%. Det gör att hållaren passar alla typer av cykelstyren och smartphonemodeller på marknaden.
Trädgårdssäck
120 kr
Slitstarkt och tåligt materialRymmer 270 liter / 400 kgExtra handtag för enkel tömningUnderlätta trädgårdsröjet med en stadig och robust avfallssäck i vävd polypropen. Samla löv, grenar och kvistar i denna rymliga säck och gör transporten enkel samtidigt som fordonet skyddas mot jordiga och vassa taggar och kvistar.Trädgårdssäcken har två rejäla handtag och fyra extra öglor i botten för att enkelt kunna släpa, lyfta och tömma säcken. Perfekt för städ och röj i trädgården, garaget och lägenheten när det behövs en stor och rymlig säck att fylla med bråte.Trädgårdssäcken mäter 60 cm x 60 cm x 75 cm, rymmer 270 liter och klarar av 400 kg last. Säcken kan självklart återanvändas och är ett praktiskt hjälpmedel året runt.
Matlock
175 kr
Behåller matens smak och fräschör Passar de flesta frukter och grönsaker5-pack för runda grönsaker eller 2-pack till avokadoGurkstumpar, halva tomater, lökar och citroner samt många andra uppskurna frukter och grönsaker blir snabbt tråkiga och torra i kanten när de hamnar i kylskåpet. Gladpack eller plastpåsar brukar dessutom vara omständligt att slå runt maten om de ändå används dagligen.Dessa smarta matlock i silikon är ett enkelt sätt att bevara frukt och grönsakshalvor fräscha längre. Maten stoppas med snittytan nedåt, ner i matlocket så att silikonet ligger tätt mot maten. Locket håller kvar safterna från snittytan och kanterna omsluter maten vilket skyddar mot syre, fukt och dålig lukt. 5-packet med runda matlock passar de flesta typer av runda frukt och grönsaker upp till 11 cm i diameter (paprikor går också bra!). De fem matlocken har olika storlekar och mäter i diameter: 5,5 cm, 6,8 cm, 7,9 cm, 9,4 cm och 10,9 cm. De lite större matlocken kan även träs över konservburkar, glasburkar och små skålar för att hålla krossade tomater, pickles och hackad lök fräsch i kylskåpet. De är dessutom praktiska att sätta över öppnade läskburkar! Matlocken är gjorda i 100 % livsmedelsgodkänt silikon och är helt BPA och ftalat-fria. De tål att frysas ner, köras i mikrovågsugn och kan diskas i diskmaskin.
Steghållare
2 600 kr
Kopplar ihop två stegarStegen kan inte glidaFungerar även i sluttningarGlidande stegar orsakar tyvärr många fallolyckor varje år och även om det finns en hjälpande hand som kan hålla i stegen är denna svenska innovation Steghållaren en oslagbar säkring när arbete skall utföras på en stege.Steghållaren kopplar ihop två aluminiumstegar och gör den ena stegen till en lång och stabil plattform som förhindrar att stegen glider. Steghållaren fästs på basstegen och bildar en T-koppling med stegen du lutar mot väggen. Stegen står stabilt på den underliggande stabilisatorn och kan till och med användas i sluttningar upp till 45 graders lutning. Vinkeln anpassas efter lutningsgraden med en lång skruv på ena sidan av stegkopplingen. Ta hjälp av det inbyggda vattenpasset och lås fast med muttrarna när vattenpasset visar att stegen står rakt.Steghållaren passar alla moderna aluminiumstegar där stegpinnarna sitter med 30 cm mellanrum. Detta är standard på nordiska stegar.Bakom denna svenska innovation står konstruktören och utvecklingsingenjören Geraldo T. da Costa som utarbetat denna smarta lösning på ett farligt problem. Steghållaren är till för både professionellt bruk och för fritidssnickaren. Stegkopplingen är patentsökt, klassas som stegtillbehör av SP i Borås och tillverkas i Sverige.
Tubklämma i metall 2-pack
59 kr
Till tuber av plast och metallKlämmer ut det sistaLevereras i ett 2-packTubklämma i metall som klämmer ut det sista ur både kaviar-, och tandkrämstuber. Trä på tubklämman på en tub och rulla ihop den för att trycka ut innehållet. Använd en av de utstickande låspinnarna för att låsa fast tuben i sitt läge. Det smarta låset håller tuben hoprullad och gör den därför utmärkt att även använda till plasttuber som annars lätt rullar upp sig själva.Metallklämman har många användningsområden och kan till exempel användas på plasttuber med tandkräm, hudlotion, hårvax, fett- och smörjmedelstuber till motorer, eller på metalltuber med kaviar, tomatpuré, handkräm och lim.Metallklämman finns i två olika storlekar och levereras i ett 2-pack med antingen två stora, eller en liten och en stor.Liten: Passar alla tuber med en maxbredd på 5,5 cm.Stor: Passar alla tuber med en maxbredd på 8 cm.
Hängare för krukor
98 kr
Häng upp krukanStadig bottenplattaEnkel att hänga uppKrukor kan vara knepiga att hänga upp på ett enkelt och snyggt sätt. Denna hängare för krukor löser problemet! Trä in hängaren genom en kruka med hål i botten och låt krukan sätta sig på hängarens bottenstöd. Plantera sedan växten i krukan och häng upp den i kroken. Hängaren är perfekt att hänga på krokar, linor eller spikar på husväggen. För växter som är villiga att klättra uppåt får de ett naturligt växtstöd i hängarens 37 cm långa skaft. För att hängaren skall kunna träs in i en kruka måste hålet i krukan vara minst 5 mm brett.Hängaren är gjord i epoxilackat stål, mörkt grön till färgen och är totalt 48 cm lång.
Hållare till växtstöd 5-pack
39 kr
Växtstödet står stadigtPassar blom- och bambupinnarLevereras i ett 5-packEn smart liten hållare till toppen av ett växtstöd av blom- eller bambupinnar. Hållaren underlättar byggandet av ett pyramidformat trefotsstöd för både krukväxter och planteringar då inget bindsnöre behöver användas.Stödpinnarna sticks ner i jorden och träs sedan in i hållarens hål i toppen. Hållarens tre hål ser till att pinnarna hålls på plats och att växtstödet står stadigt. Hålen är ca 1 cm i diameter men kan töjas ut något tack vare det elastiska materialet.Hållare till växtstödet levereras i ett 5-pack. Obs! Stödpinnar ingår ej.
Insektshotell
298 kr
Skydd för fjärilar, nyckelpigor och sländorÅret-runt skyddEnkel att hänga uppVåra fina nyttoinsekter är värda att få lite extra hjälp på traven med att hitta en boplats under året och ett insektshotell ger ett bra året-runt skydd för dem att flytta in i. Det här insektshotellet är en speciellt trygg plats för nyckelpigor, fjärilar och sländor att söka både tillfälligt och permanent skydd i.För störst chans att locka gäster till insektshotellet bör det placeras mot öst för få ta del av morgonsolen, men undanskymt från den starka solen mitt på dagen. Det hängs med fördel under tak 1-2 meter upp och i närheten av blommor, blad och vatten. Insektshotellet är tillverkat i FSC-märkt trä och har en krok för upphängning på baksidan. Se till att insektshotellet hänger stadigt, helst gärna mot en husvägg. Under vintern bör insektshuset placeras inomhus för skydd mot den värsta kylan.
Sekatör i rostfritt stål
498 kr
Liten och smidigStark och vassRostfritt stålDenna vassa och ergonomiska sekatör i rostfritt stål är speciellt framtagen för att passa alla typer av händer. Sekatören är något mindre än standardsekatörerna vilket ger ett bra grepp även för de med lite mindre händer. Sekatören klipper enkelt av kvistar och grenar, tål väder och vind och det rostfria stålet är enkelt att torka av efter användning.Sophie Conran är en brittisk designer som bland annat utvecklar trädgårdsredskap med fokus på förbättrad funktionalitet och ergonomi. Sekatören ingår i hennes serie av verktyg med fokus på att de skall passa även de med mindre händer utan att tumma på funktionen.
Planteringspinne
298 kr
Enkelt att plantera frön, lökar och skottSnabbplanteratErgonomiskt och bra greppDenna planteringspinne, även kallad dibber, i stryktåligt rostfritt stål gör det enkelt att plantera lökar, skott och frön. Pinnen tränger med lätthet genom jorden och skapar ett hål där växten planteras och sedan täcks med jord. Om ett större hål önskas, snurra och vrid runt planteringspinnen i jorden. Planteringen går snabbt och blir roligt med ett riktigt bra verktyg. Dessutom hamnar plantorna på samma höjd!Planteringspinnen är en del i en verktygsserie designad av Sophie Conran, en brittisk designer med stort intresse för trädgården som har fokuserat på funktionalitet och ergonomi. Planteringspinnen har ett bra och bekvämt handtag i FSC-certifierat bokträ som även passar de med mindre händer.Planteringspinnen levereras i en fin presentlåda.
Planteringsspade
298 kr
Jorden stannar kvar på spadenBra grepp som passar allaLevereras i fin presentförpackningBra verktyg gör trädgårdslivet roligare och denna rostfria planteringsspade i rostfritt stål underlättar plantering och påtandet i trädgården. En liten detalj som nog irriterat många som grävt i rabatterna är att spaden gräver bra, men att mer än halva jorden faller av spaden. Denna stadiga och robusta planteringsspade gräver enkelt genom jorden och har lätt rundade kanter vid handtaget. Det gör att jorden stannar på spaden istället för att ramla ner på marken.Spaden ingår i en serie trädgårdsverktyg designade av Sophie Conran, en designer med stort trädgårdsintresse och en tydlig tanke på förbättrad funktionalitet samt med fokus på att verktygen även skall passa mindre händer som annars har svårt att greppa kring verktygens stora standardiserade handtag.Planteringsspaden levereras i fin presentförpackning.
Cykellampa mini uppladdningsbar
399 kr
Små, smarta och uppladdningsbara cykellamporBatteriet laddas fullt på två timmarEnkla att ta med sigSmå och medtagbara cykellampor med starkt sken som laddas upp i valfritt USB uttag. Lamporna är synbara på över 500 meters avstånd och gör att du syns bra i trafiken. Med ett elastiskt band fästs lamporna runt styret (framljus), sadelramen (bakljus) och de är enkla att ta av och på. Den lilla storleken gör dem även praktiska att lägga i fickan eller trä fast på nyckelringen när cykeln står parkerad.Lamporna kan lysa med fast och blinkande ljus vilket regleras med ett knapptryck (fast/blinkande/av). Batteritiden är 5 timmar med fast sken och 25 timmar med blinkande ljus. Lamporna laddas upp via en medföljande USB/mikro USB sladd och laddas från 0-100 % på två timmar. Framljuset (vitt sken) lyser med 10 lumen och bakljusen (rött sken) lyser med 4 lumen.Cykellamporna finns i flera fina färger och levereras med ett framljus, ett bakljus samt en USB/Mikro USB laddningssladd.
Brandsläckarspray
299 kr
Skummet expanderar 40 gånger sin egen storlekSläcker småbränder hemma, i bilen och naturen100 % ekologisk nedbrytbarEn stor brandsläckare bör alla ha i sitt hem. Dock är de tunga och kan vara otympliga att använda till mindre bränder. De släcker effektivt, men släckområdet blir ofta mycket större än själva branden. Den här lilla skumsläckaren i sprayformat släcker de flesta vanliga småbränder som kan uppstå i hemmet, bilen, båten, husvagnen och naturen. Sprayen fungerar precis som en vanlig hårspray och mängden skum blir enklare att kontrollera då du håller i sprayen med ett fast enhandsgrepp.  Öppna, skaka och släck. Sprayflaskan rymmer 75 ml skum som utvidgar sig 40 gånger sin egen storlek och genererar totalt ca 10 liter släckskum. Skummet kväver effektivt bränder i olja, alkohol, kolväten, fasta ämnen och elektriska bränder upp till 35000 volt (bränder av klass A,B,C och K/F).Knepet med bränder är att släcka dem i tid, innan de har utvecklat sig utom kontroll. Sprayflaskans behändiga storlek gör att en brandsläckare alltid kan vara nära till hands. Förvara en brandsläckare i kökslådan, en i handskfacket i bilen och en i campingpackningen. Oavsett var du befinner dig skall det vara enkelt och gå snabbt att släcka en brand.Förutom att brandsläckarsprayen är en effektiv eldbekämpare, är den dessutom 100 % ekologiskt nedbrytbar. Detta gör att du aldrig behöver dra dig för att använda den för att säkerställa att lägereldar i naturen är ordentligt släckta.Sprayen tål och fungerar i miljöer från -40° C till +50° C, är kvalitetssäkrad upp till 3 år efter tillverkningsdatumet och är naturligtvis godkänd och certifierad.För information om kvalitet och certifieringar, läs mer HÄR!
Solcellsladdad glaslykta
149 kr
Mysig utomhusbelysningLaddas av solenFör trädgården eller balkongenI en fin liten glasburk göms en ljusslinga som sprider mysigt och dekorativt ljus i trädgården eller på balkongen. Glasburken är till för att hänga ute och den lilla solcellspanelen i locket laddar upp slingan i solen under dagens ljusa timmar. Den inbyggda skymningssensorn känner av när mörkret faller och tänder då upp de tio små LED-lamporna i slingan som lyser fint i ca 6-8 timmar. Med lite fantasi ser de nästan ut som små eldflugor inuti burken.Glasburken hängs upp i den snygga stålbygeln och det rostfria locket ser till att solcellspanelen med ljusslingan sitter ordentligt fast. Glasburken är 13,5 cm hög och mäter 7 cm i diameter.Om lyktan inte används så finns en on/off-knapp på undersidan av locket.
Braskotten 9-pack
149 kr
Högeffektiv braständareTänder eld direkt på stora vedtränMiljösmart svensk produktionBraskotten är en svensktillverkad braständare som på bara några minuter får fart på alla typer av brasor och grillar. Kottarna och stearinet är naturliga restprodukter från skogsindustrin och ljustillverkning i Sverige. Tallkottarna handplockas och töms på frön som används för att plantera ny skog. Dessa kottar som annars slängs eller eldas upp impregneras med stearin från Svanenmärkta ljus som missformats i produktionen. Med en unik teknik täcks ca 90% av kottens porer med stearin och blir en högeffektiv braständare. De brinner länge och med en mycket varm låga.Lägg en kotte med de öppnade fjällen nedåt och stabilisera med vedträn eller grillkol. Tänd eld på kotten i botten så att elden sprider sig uppåt och på någon minut har elden spridit sig. Inga små späntstickor krävs, de stora vedklabbarna fattar eld direkt från braskotten.Braskotten levereras i ett 9-pack liggandes i en fin presentförpackning.
Mugghållare för cykel
279 kr
Hållare för både stora och små muggarEnkel att fästaTål alla väderMugghållaren är ett riktigt snyggt och praktiskt tillbehör till cykel eller barnvagn. Med en mugghållare på styret är det enkelt att ta med en kaffe och njuta av det fina vädret! Skulle vädret slå om och bli regnigt är det ingen fara, mugghållaren är gjord i rostfritt stål och tål både regn och rusk.Mugghållaren kläms enkelt fast på styret eller handdtaget genom att trycka ihop de två ringarna. Fästet öppnar upp sig och klämmer sig stadigt fast runt styret. Mugghållaren sitter bäst på styren med en dimension på ca 22 mm men fungerar även på något smalare eller bredare ramar.De två ringarnas olika innerdimensioner, 7,5 cm respektive 7 cm är till för att hålla både små och stora muggar på optimalt vis. Mugghållaren monteras med stora ringen upp för att hålla stora muggar alternativt upp och ner med den lilla ringen upp för att hålla fast mindre muggar.Mugghållaren finns i två olika modeller:Orginal håller i standardmuggar, både små och stora. Premium kan hålla små och stora muggar, men även flaskor och burkar då det följer med en extra insats i silikon som håller kvar flaskan och burken.Även om mugghållaren sitter stadigt fast på styret och klarar lätta gupp och stötar i stadsmiljö, är terrängcykling och kaffemuggar tyvärr inte så kompatibla med varandra. För den mer aktiva och intensivt åkande cyklisten rekommenderas istället en regelrätt vattenflaskhållare för sportbruk.
Solcellsladdad minilampa
60 kr
Laddas av solenSticks ner i jordenMjukt och behagligt ljusDenna solcellsladdade minilampa för utomhusbruk lyser med ett vackert, mjukt och dämpat sken. Lampan sticks ner i marken och är fin att placera i rabatter, vid buskage och andra mörka ställen i trädgården som kan behöva lite ljus nattetid. Lampan är smidig att flytta runt och det blir enkelt att prova olika ljussättningar i trädgården. På toppen av lampan sitter solcellspanelen som laddar lampan under dagen. Vid skymningens inträde tänds LED-lampan automatiskt och brinner sedan i ca 8 timmar. Lampan är 37,3 cm hög, 7,3 cm som bredast och för optimal laddning bör lampan placeras med åtkomst till direkt solljus.
Vitlökspress Easy Clean
90 kr
Integrerade rengöringspiggarÖppningsbara gångjärnEnkel att spola avKan en vitlökspress verkligen vara smart? Svaret är ett rungande ja!Denna vitlökspress både ser ut och fungerar på precis samma sätt som vanliga vitlökspressar. Lägg i en klyfta och pressa ut innehållet. Men det är när pressen skall rengöras som denna vitlökspress verkligen sticker ut i mängden!Vitlökspressen har integrerade rengöringspiggar på motsatt sida av presshuvudet. Efter att vitlöken är pressad fäller du bak pressarmen hela vägen så att piggarna kommer runt och petar tillbaka den överblivna vitlöken ur hålen. Klicka sedan loss pressarmen ur gångjärnet för att komma åt hålen som nu går att spola av hur enkelt som helst.Denna enkla, men ack så smarta konstruktion är verkligen revolutionerande när det kommer till vitlökspressar. Om en ofta använder vitlök i matlagning hemma, är denna vitlökspress ett måste i kökslådan!Vitlökspressen finns både i plast och i aluminiumutförande.
Glashållare till tallrik 10-pack
99 kr
Fästs på tallrikskantenHåller i glaset och ger dig en hand friAnvänd om och om igenGlashållare till tallriken är det perfeka tillbehöret till mingelfester både ute och inomhus. Med en hand som håller i tallriken, kan du fästa ditt vin- eller champagneglas i glashållaren och får en hand ledig att hälsa med, eller äta av den goda plockmaten!Det stabila partyclipet fästs på tallrikskanten och håller stadigt i både vin- och champagneglas. Glashållarna är gjorda av robust ABS-plast och kan återanvändas året runt till födelsedagskalas, studenfester, grillkvällar och trädgårdsfester!Glashållarna mäter 7 cm x 4,7 cm x 1,5 cm och får enkelt plats i diskmaskinens bestickskorg. Öppningen för glasfoten är 1 cm bred, men går att vidga något. Diametern på hållaren är 3 cm nedtill och 3,7 cm upptill. Glashållarna levereras i ett 10-pack.
Självslipande kniv
189 kr
Högkvalitativ kniv av rostfritt stålInbyggda slipstenar i hölstretSäkerhetslås håller kniven på plats i hölstretKnivar är förmodligen det viktigaste och mest använda redskapet i köket, i alla fall så länge de är vassa. Med vassa knivar blir matlagningen inte bara roligare, utan risken att skära sig minskar avsevärt då mindre kraft behövs för att kniven skall göra jobbet. Knivseggen mår bra av att skärpas regelbundet och med denna självslipande kniv har du alltid en vass kniv i lådan!Knivarna Stay Sharp från Wiltshire är gjorda i högkvalitativt rostfritt stål och slipas varje gång de tas ut och stoppas in i sitt medföljande hölster. Brynstenarna i hölstret skärper upp hela knivseggen och ser till att du alltid har en nyvässad kniv att arbeta med. Knivarna finns i tre modeller:Brukskniv med ett kortare blad som enkelt skär grönsaker, frukt och andra mindre livsmedel.Förskärare (trancherkniv) har ett långt och lite smalare blad som används för att med god precision skära tunna skivor av skinka, rostbiff och andra stekar.Kockkniv med ett stort och långt blad som är bra på allt från att hacka grönsaker till att skära och strimla kött.Brukskniv: Bladlängd 13 cm, totallängd 25 cm, bladbredd 2 cmFörskärare: Bladlängd 20 cm, totallängd 33 cm, bladbredd 3,2 cmKockkniv: Bladlängd 20 cm, totallängd 33 cm, bladbredd 4,5 cmSäkerhetslåset i hölstret håller fast kniven i hylsan för säker förvaring i kökslådan. Tryck på knappen för att öppna låset, börja dra kniven mot dig och släpp knappen för att ta ut den ur hölstret. När kniven stoppas tillbaka i hölstret skall knappen ej vara intryckt.Hölstret bör rengöras med jämna mellanrum och det är enkelt gjort genom att lossa på stoppet längst ut. Banka sedan hölstret försiktigt mot en plan, ren yta och släng eventuella metallflingor som trillar ut. Stoppet sätts sedan tillbaka och hölstret är redo att användas igen.
Förlängningsbar pensel till nagellack
99 kr
Få ut allt nagellack ur flaskanTvå olika längder på penslarnaKan ersätta locket på nagellacksflaskor med 1 cm gängaHar man en halvtom nagellacksflaska så kan det vara svårt att ta vara på det sista nagellacket. Penseln är oftast för kort för att nå ner till botten och dyrbart nagellack går till spillo.X-brush är en förlängningsbar nagellackspensel som ser till att du får ut det sista ur flaskan. Precis som på ett läppstift skruvas penseln ut till önskad längd och når enkelt ner till botten av flaskan. Ta vara på allt nagellack och spara både frustration och pengar!X-brush är en utmärkt pensel att måla naglarna med och är enkel att rengöra med en bommullspad, aceton eller nagellackborttagningsmedel. På nagellacksflaskor med små gängor (1 cm i bredd) kan X-brush även ersätta det befintliga locket så att du alltid har penseln tillgänglig.Den förlängningsbara penseln levereras i ett 2-pack med olika längder för att kunna nå ner i både stora och små nagellacksflaskor. Den lilla penseln är 6,5 cm lång och kan förlängas till 9 cm. Den långa penseln är 7,5 cm och kan skruvas ut och bli 10 cm lång.
Bakplåtsduk i silikon
215 kr
ÅteranvändningsbarTål värme upp till 230° CDeg och bakverk släpper enkelt från dukenDenna bakplåtsduk i 100 % livsmedelsgodkänd silikon är ett miljösmart alternativ till bakplåtspapper som används vid tillagning av rätter och bakverk i ugn. Bakplåtsduken kan användas om och om igen och istället för att slängas som ett bakplåtspapper, diskas silikonduken enkelt för hand eller i diskmaskinen. Förvara bakplåtsduken tillsammans med plåtarna och du spar plats både i kökslådan och i soppåsen.Bulldeg, kakdeg och marsipan släpper lätt från bakplåtsduken och de smarta graderingarna i mönstret underlättar även vid utkavling av tårtlock och andra typer av degar. Bakplåtsduken mäter 33 cm x 44 cm, tål värme upp till 230° C och kan frysas ner samt diskas i diskmaskin.
Tangentbord till dator och mobil
699 kr
Fullstort tangentbord med smarta snabbknapparVäxla mellan enheter med ett knapptryckPraktiskt för både hem och kontorDetta smarta tangentbord från Kanex är det optimala tangentbordet till både kontoret och hemmet. Upp till fyra enheter kan vara parkopplade samtidigt med tangentbordet vilket låter dig jobba trådlöst vid datorn, svara på inkommande sms från telefonen och göra anteckningar på iPaden. Varje enhet är bara ett knapptryck bort!Tangentbordet paras trådlöst ihop med enheterna via Bluetooth 3.0 och kan drivas av batterier för en helt sladdfri arbetsplats. De låga tangenterna ger en bekväm och stilren känsla och det fullstora tangentbordet har även piltangenter för enkel navigering, en användbar numerisk knappsats samt smidiga snabbknappar för mail, meny, volym & mediaknappar m.m för iPad, iPhone och iPod.Med flera enheter kopplade till samma trådlösa tangentbord samtidigt blir det enkelt att jobba på datorn vid skrivbordet, navigera runt på AppleTv från soffan, och snabbt söka recept på surfplattan i köket. Tangentbordet är främst kompatibel med Apple-enheter men fungerar naturligtvis även med Windows och Androidenheter*.Tekniska specifikationer:Svenska tecken ÅÄÖKan parkoppla upp till fyra enheter med Bluetooth 3.0Snabbknappar för att växla mellan enheternaMac OS X (Version 10.0 eller senare)iOS 4.0 eller senare* (sökknapp fungerar med iOS 7.0.4 eller senare)Kompatibel med Windows och Android enheter*Kompatibel med Apple-TV*Batteri eller nätdriftMått: 442 mm x 125 mm x 20 mmTangentavstånd: 19 mmTangentbordet är kompatibelt med alla datorer från Apple med trådlös Bluetooth-teknik, iPad (alla modeller), iPad Mini (alla modeller), iPad Air (alla modeller), iPad Pro (alla modeller), iPhone (alla modeller), Apple-TV (2:a och 3:e ) generationen samt PlayStation 3.*Snabbtangenter är eventuellt inte är kompatibla med alla applikationer/enheter.
Hängmatta
490 kr
Kompakt och väger lättEnkelt att justera höjdenKan även användas som strandfiltSlå dig till ro var du än befinner dig med denna portabla hängmatta. Med hjälp av två träd, stenar, räcken eller bjälkar monteras hängmattan upp på bara några minuter till en skön viloplats. Hängmattan tar mycket liten plats då den är hopvecklad och förvaras i en smart förvaringspåse som antingen kan bäras över axeln eller stoppas ned i packningen. I påsen förvaras även de två krokarna och 3-meters repen som används för att montera hängmattan. Väl monterad hänger förvaringspåsen fast i sidan av hängmattan och fungerar utmärkt att hålla en vattenflaska, mobil, solglasögon och andra saker du vill ha när till hands!De två repen slås runt fästpunkterna på vardera sida och träs in i varsin krok. I bägge ändarna av hängmattan sitter två öglor som även dem hakas i kroken. Hängmattan är nu monterad och tack vare krokarnas smarta utformning är det mycket enkelt att i efterhand reglera höjden på hängmattan. Hängmattan är gjord i samma superlätta och slitstarka material som bland annat används i fallskärmar. Hängmattan klarar därmed belastningar upp till 180 kg samtidigt som den själv inte väger mer än 1 kg! Tack vare att materialet släpper igenom luft är det mycket snabbtorkande och passar därmed utmärkt att även användas på stranden som en praktisk strandfilt. Genom att dra ut öglorna ur hängmattans bägge hörn kan hängmattans fulla längd och bredd vecklas ut till en stor och härlig picknickfilt.Hängmattan finns både som enkel- och dubbelsitsig modell i flera färger. Den enkelsitsiga hängmattan är 1,5 m bred och 2,5 m lång. Den dubbelsitsiga hängmattan är 2 m bred och 3 m lång. Bägge hängmattorna klarar belastning upp till 180 kg. Hoppackad mäter förvaringspåsen ca 21 cm x 12 cm x 12 cm.
Mjukgörande hälsockor
195 kr
Aktiverar hudens läkningsprocessSprickor försvinner och huden blir mjuk och smidigKan bäras både dag och nattDessa mjukgörande hälsockor behandlar torra, spruckna och hårda hälar helt utan användning av krämer, salva och lotion. Nylonsockan träs på foten så att slilikondelen ligger mot hälen. Silikonet hjälper hälen att förbli fuktig vilket aktiverar hudens läkningsprocess. Vid regelbunden användning blir hälen mjuk och smidig och sprickor försvinner av sig självt.Hälsockornas höga komfort gör dem bekväma att använda på natten och med en vanlig socka över kan de även bäras i skorna hela dagen. Läkningsprocessen varierar då alla fötter är olika, men redan efter några dagars användning bör skillnad märkas. Vissa sprickor tar ett par veckor att få ordning på, medan andra läker snabbare.Sockorna är tillverkade i nylon. Silikondelen är gjord i 100% silikon och är samma typ av silikon som bland annat även används vid behandling av brännskador. Hälsockorna är allergivänliga och finns i två storlekar. Medium (beige färg) passar upp till storlek 40 och Large (svart färg) passar från storlek 41 och uppåt.
Ryggsäck med smart belysning
990 kr
LED lampor gör dig synlig från alla hållDrivs av medföljande power bank10 liter ryggsäck med många smarta fackRyggsäcken FireFly är en svensk ryggsäck med patenterad belysning som verkligen får dig att synas. Med belysning fram, bak och på sidan är du synlig från alla vinklar och kan känna dig tryggare i trafiken. Ryggsäcken är ett säkert alternativ för cyklister, joggare, ryttare, mopedister och skolbarn och gör att bäraren både syns och ser bättre i mörkret.Belysningen består av flexibla led-strips som sitter på väl utvalda ställen runtom ryggsäcken. Framtill lyser vita lampor, på sidan och upptill lyser gula lampor och på ryggen lyser röda lampor. Alla lampor lyser med ett fast sken och de olika färgerna bidrar till att övriga trafikanter ser vilken riktning du färdas i. De vita framlamporna lyser upp omgivningen framför bäraren och bidrar till ökad sikt. Om belysningen upplevs för stark kan två flikar vikas upp för att skärma av lamporna mot ögonen. Lamporna drivs av en medföljande PowerBank (2500 mAh) och ger ca 90 minuter brinntid. PowerBanken laddas upp i valfritt USB-uttag och är fulladdat på ca 2 timmar. Är det ljust ute, kan PowerBanken användas till att ladda telefonen istället. Glöm bara inte att ta med laddsladden till telefonen.Tips! Önskas längre batteritid kan den medföljande PowerBanken ersättas med en starkare modell som medför längre brinntid.Ryggsäcken är 50 cm hög, 30 cm bred och passar både barn och vuxna. Med de justerbara remmarna kan både höjd och bredd ställas in till optimal passform. Den inre volymen är 10 liter och tillsammans med de olika ytterfacken är den totala volymen ca 13 liter. Ryggsäcken är tillverkad i ett slitstarkt, vattenavvisande material och LED-lamporna ligger väl skyddade mot väta.
Sol- och läsglasögon
179 kr
100% UV-skyddBifokala glasFinns i flera olika styrkorAtt läsa en god bok eller slösurfa på mobilen i solen är riktigt härligt. Men soliga dagar är för många även synonymt med att kisa med ögonen och ett ständigt bytande mellan solglasögon och läsglasögon.Dessa sol- och läsglasögon kombinerar ett vanligt solglas med en läsruta i nederkant och är perfekta för härliga och avkopplande stunder i solen. Du inte behöver ta med dig två par glasögon ut i parken och glaset i läsrutan finns i olika styrkor från +1.5 till +3.0.Sol- och läsglasögonen är 100% UV skyddade och finns i flera fina färger. Perfekt för en skön dag med avkopplande och säker läsning på stranden, parken, bryggan och i båten!
Källsorteringsstation
595 kr
Samla återvinningen på ett ställeSmart handtag gör det enkelt att tömmaSidofickor för batterier och glödlamporGör det enkelt att källsortera med denna flexibla och smart designade källsorteringsstation för hemmet. I en stor ytterväska står fem stadiga väskor för sortering av plast, glas, metall, kartong och papper. Med två löstagbara sidofickorna för glödlampor och batterier är all återvinning samlad på en plats och blir enkelt att transportera med hjälp av ytterväskans bärrem och lock.Hela väskan tas med till återvinningscentralen och det går snabbt att tömma innerväskorna då allt redan är sorterat. Innerväskornas storlek är anpassade efter återvinningsstationens öppning och förutom de vanliga bärhandtagen har de även smart placerade handtag undertill vilket gör tömningen enkel, renlig och snabb! Locket på sidofickan för batterier är smart utformat och kan användas som en tratt för att hälla ner alla batterier på en gång i holken.De fem innerväskorna sitter stabilt kvar i ytterväskan med hjälp av kardborrband både på insidan av ytterväskan samt på utsidan av varje innerväska. Kardborrband på vardera kortsida håller även sidofickorna på plats. Varje innerväska märks enkelt upp med de medföljande lapparna som både har text och symboler.Ytterväskan mäter 60 cm x 30 cm x 45 cm och varje innerväska mäter 30 cm x 10 cm x 45 cm. Sidofickan för batterier är 15 cm bred och 20 cm hög, fickan för glödlampor är 20 cm bred och 22 cm hög. Både ytter- och innerväskan samt sidofickorna är fukt- och läckagesäkra och kan enkelt handdiskas eller torkas ur med en fuktig trasa.
Reseskål för husdjur
95 kr
Både matskål och vattenskålRymmer ca 700 ml, respektive 1,4 literGör om till påse och förvara foderPå resande fot kan en reseskål till ditt husdjur vara praktisk att ta med och servera mat eller vatten ur. Denna hopfällbara reseskål tar liten plats och kan förvaras i fickan eller i väskan.På en varm tåg- eller bilresa är skålen utmärkt att använda som vattensskål. Vik upp kanterna och fyll på med färskvatten – skålen är helt vattentät.Reseskålen kan även användas för att förvara foder i. Det smarta locket öppnas och stängs igen med ett snörlås vilket förvandlar skålen till en påse.Reseskålen finns i två storlekar. Den lilla skålen mäter 12,5 cm i diameter, är ca 7 cm hög, väger endast 40 gram. Den stora skålen är 17,5 cm i diameter, ca 8,5 cm hög och väger 50 gram. Skålarna är tillverkade i slitstark och vattentät nylon.Tips! Med två reseskålar i fickan kan du ha foder i den ena samt en vattenskål att fylla på och servera färskt vatten ur.
Lock till läskburk
30 kr
Bevarar kolsyranLäckageskyddSkyddar mot insekterEn burk med läsk, öl eller kolsyrat vatten smakar som allra bäst kall och nyöppnad. Med burklocket Can Cap kan smaken och känslan bevaras även om burken inte dricks upp direkt!Burklocket träs över hela öppningen och sitter sedan stadigt fast. Kolsyran stannar kvar inne i burken samtidigt som locket förhindrar att drycken skvimpar ut. Can Cap skyddar dessutom även mot sand, insekter och annat luftburet som kan flyga in i burken.Burklocket är 5,8 cm i diameter, mindre än 1 cm hög och med en vikt på bara 10 gram är det smidigt att ha liggandes i bilen, picknickkorgen, handväskan eller på jobbet. Locken levereras i ett 2-pack.Lock till läskburk Can Cap är tillverkad i Sverige av 100% återvinningsbart SEBS/PP plast och passar alla standardläskburkar på marknaden.
Frysmatta 2-pack
59 kr
Håller kylan upp till 48 timmarMjuka och flexiblaKan återanvändas flera gångerEtt riktigt bra kylelement har många användningsområden och kan vara ovärderligt på varma dagar. Dessa vätskeabsorberande frysmattor håller mat och drycker kylda upp till 48 timmar och är utmärkta att använda som kylklampar i frysväskor eller picknickkorgar.Frysmattorna är mjuka och vikbara även i fryst tillstånd de unika egenskaperna i mattornas tre lager gör att de bibehåller kylan betydligt längre än vanliga frysklampar, isblock och kylgeler. I mitten av frysmattan finns ett livsmedelssäkert superabsorberande polymerpulver som vid kontakt med vätska reagerar och kan absorbera upp till 150 gånger sin egen vikt. De unika kemiska egenskaperna i denna absorberande kärna tillsammans med frysmattans ytterligare två lager är hemligheten till frysmattans överlägsenhet.Det första lagret av non-woven textil i polyester fungerar som en vätskebarriär och släpper in – men inte ut vätska. Det andra omgivande lagret är en superisolator av silverlaminat och verkar som en kylbarriär, vilket hjälper till att hålla kvar kylan i mattan.Blötlägg mattan i rent vatten i 10 minuter. Använd gärna varmt vatten för maximal absorbering och placera därefter frysmattorna i frysen. Efter ca 12 timmar är frysmattorna redo att användas. Ett redan fryst föremål kan med hjälp av frysmattorna och en lufttät förpackning hållas nedfrusna vid -5°C upp till 48 timmar. Under varmare omständigheter tinar mattorna något snabbare. När mattorna tinar håller de kvar vattnet i mattan, men med tiden dunstar till slut även vattnet ur mattan. Frysmattorna går att återanvända flera gånger, har totalt åtta rutor och mäter 268 mm x 190 mm. Frysmattorna levereras i ett 2-pack, är helt giftfria och uppfyller standarden för livsmedelssäkerhet (EFSA).
Grillkorg i rostfritt stål
365 kr
Stor och rymligGer fin grillytaRostfritt stålNjut av mer grönt från grillen! Den här rymliga grillkorgen underlättar grillning av grönsaker som annars lätt trillar ner genom grillgallret. Perfekt även för skaldjur eller för att rosta brödet till hamburgaren. Korgen i rostfritt stål ställs direkt på grillgallret och ger en fin grillyta genom det finmaskiga nätet. Den generösa storleken gör att det ryms mycket!Kan även användas som avställningskorg för andra grillade råvaror. Lägg aluminiumfolie i botten och upp mot kanterna och använd korgen för varmhållning åt det grillade. Ställ på bordet och servera sedan direkt ur korgen!Grillkorgen är 38 cm x 28 cm med 5 cm höga kanter. Levereras tillsammans med en folder som innehåller goda recept och tips.
Överdrag Eindhoven
199 kr
Temperaturreglerande överdragReflekterande mönsterKan maskintvättas i 40 graderGe din Hövding ett skyddande överdrag med Eindhoven. Mönstret på överdraget är inspirerat av cykelstaden Eindhovens futuristiska och spektakulära byggnader. Det silvriga och reflekterande mönstret löper runt hela kragen och gör att du syns bra på mörka kvällar och årstider. Överdraget passar Hövding 2.0 och skyddar kragen mot smuts och slitage. Kan tvättas i 40° maskin.
Greppduk
65 kr
Öppnar enkelt lock på glasburkar och flaskorGer ett fast och stabilt greppTillverkar i 100 % silikonNär lock på burkar och flaskor sugit sig fast är denna greppduk i silikon ett ovärderligt hjälpmedel. Greppdukens höga friktion ger ett mycket stadigt grepp och gör det enkelt att skruva upp ett trilskande lock även för de med svagare händer.Silikonduken kan antingen läggas över locket eller runt behållaren. Med ett fast grepp runt den ena delen blir det mycket enkelt att skruva loss både hårt åtsittande skruvkorkar och trilskande burklock. Genom att duken motverkar att händerna börjar glida, kan all kraft istället läggas på att skruva upp locket.Greppduken är tillverkad i 100 % silikon och tål diskmaskin, frys samt är värmebeständig upp till 230° C. Detta gör att den även kan användas som, grytlapp, grytunderlägg eller som stänk-lock i mikrovågsugnen. Greppduken är 16 cm i diameter och väger ca 30 gram.
Thermacell myggskydd Halo
699 kr
Skapar en 20 m² mygg-, och knottfri zonLjudlös och luktfriKan laddas med 4 gaspatroner för längre skyddThermacell Halo är ett mycket effektivt och beprövat skydd mot irriterande myggor och knott. Driven av tystgående gaspatroner skapar Halo en 20 m² osynlig myggfri zon och den diskreta designen gör att den passar lika bra att använda på balkongen, altanen och trädgården som på restaurangen eller caféet.Det effektiva och för oss människor luktfria myggmedlet är lagrat i små mattor som laddas in i Thermacell tillsammans med en gaspatron. Vid aktivering hettas ett galler upp och får den intilliggande mattan att utsöndra myggmedlet som driver bort mygg och knott.Thermacell Halo drivs av gaspatroner men till skillnad från den portabla varianten, kan Halo laddas med fyra patroner samtidigt. Varje patron har 12 timmars verkan och med fyra patroner ger Halo totalt upp till 48 timmars skydd. Varje matta verkar effektivt i 4 timmar och du kan när som helst stänga av Halo för att spara på både matta och gaspatron.Thermacell Halo har även en zonindekator som visar aktuell status på skyddet. Vid pulserande vitt ljus värmer Halo upp gallret. Uppvärmningen tar ca 10-15 minuter och när indikatorn visar ett fast vitt ljus är gallret är varmt och skyddet aktivt. Zonindekatorn drivs separat av 4 st AA-batterier (ingår ej).Thermacell Halo kan både stå på och under matbordet eller placeras på marken några meter bort. För blåsiga dagar ställs Thermacell Halo i vindens färdriktning så att vinden för med sig myggmedlet och bär det till ytan du vill hålla myggen borta ifrån. Det medföljande locket skall vara av när myggskyddet är aktiverat, men efter användning kan Thermacell Halo lämnas utomhus i alla väder så länge locket sitter på.Thermacell är endast lämplig för utomhusbruk.Startpaketet Thermacell Halo innehåller 1st gaspatron och 3st mattor med myggmedel vilket ger totalt 12 timmars skydd.Refillmattor och patroner finns att köpa i fyra-, och tiopack och passar samtliga modeller från Thermacell:Refill 4-pack:4st gaspatroner, 12st mattor med myggmedel. Ger 48 timmars skydd.Refill 10-pack:10st gaspatroner, 30st mattor. Ger 120 timmars skydd.
Hållare för PET-flaskor
49 kr
Passar PET-flaskor mellan 1,5-1,8 literGer ett bra ergonomiskt greppEnkelt att hälla upp dryckenStora PET-flaskor är både tunga och kan vara otympliga för mindre barn, äldre och svaga händer att hälla från. Stargrip är en smart hållare för PET-flaskor som passar stora petflaskor mellan 1,5 - 1,8 liter och skruvas enkelt på flaskans öppning.Det ordentliga handtaget ger ett bra grepp och det blir enkelt att hälla upp dryck i små glas utan att spilla. Hållaren har även gängor på utsidan vilket gör att det går att försluta PET-flaskan igen med dess egna skruvkork. Detta gör att Stargrip kan sitta kvar på flaskan till dess att all dryck är uppdrucken.Stargrip ger PET-flaskan en naturlig plats på matbordet och med handtaget får PET-flaskan även en funktionell krok. Det kan till exempel vara mycket praktiskt att hänga upp flaskan i båten eller husbilen och det stadiga handtaget gör att PET-flaskan kan hänga på de flesta ställen. PET-flaska ingår ej.
Fästingfrysare Antick
162 kr
Fryser snabbt ner fästingenMinskar risk för smittaKan användas på människor och djurFästingar är lömska djur som behöver avlägsnas så snart de upptäcks på människor och husdjur. Genom fästingens bedövande saliv kan bakteriella smittor, som till exempel borrelia, överföras ca 24-48 timmar från det att fästingen bitit sig fast. Genom att oskadliggöra fästingen innan den tas bort minskar risken för smitta av sjukdomsframkallande mikroorganismer. Antick är en frysspray som snabbt fryser ner fästingen. Beroende på fästingens storlek behövs det mellan 1–3 doser för att fästingen skall bli helt fryst. Avlägsna sedan fästingen på ett snabbt och säkert sätt med en bra fästingplockare. Fästingfrysaren Antick innehåller 18 ml vilket innebär 100 doser. Läs igenom bipacksedeln innan användning. Antick rekommenderas ej till barn under 4 år eller på skadad- och överkänslig hud.
Papperskorg till bilen
125 kr
LäckagesäkraJusterbart fäste för enkel upphängningFinns i två storlekarBåde långa som korta bilresor brukar ofta vara synonymt med diverse tomma godispåsar, kaffemuggar och vattenflaskor. Men istället för att skräpet hamnar på golvet i baksätet finns det smarta papperskorgar att lägga skräpet i. Papperskorgen finns i två storlekar och är gjorda i robusta och slitstarka material. Dessutom är de helt läckagesäkra vilket ser till att hålla bilen ren och fräsch även från droppande kaffemuggar.Den lite mindre cylinderformade sopkorgen har ett smart kardborrband för upphängning runt nackstödet. Den kan även ställas direkt på golvet då den gummerade undersidan får sopkorgen att stå stadigt. Papperskorgen rymmer 3 liter och kan även fällas ihop och förvaras i sätesfickan framför efter användning.Den större papperskorgen har ett smart band med spänne för att enkelt kunna hängas upp runt nackstödet. Öppningen är rejäl och kan låsas i öppet eller stängt läge. Papperskorgen rymmer hela 11 liter vilket ser till att du får plats med allt skräp efter drive-in besöket.Bägge papperskorgarna kan användas som de är eller förses med en plastpåse för att underlätta tömningen. Om de behövs rengöras, tvättas de enklast av med en våt trasa med lite diskmedel.Mått och övrig information.Liten: Tillverkad i polyester med vinyltäckt läckagesäker insida, mäter Ø15 cm x 20 cm, rymmer 3,5 liter och väger 100 g.Stor: Tillverkad i slitstark nylon med läckagesäker insida, mäter 23 cm x 25,5 cm x 18 cm, rymmer 11 liter och väger 300 g.
Hur långt är det kvar?
80 kr
Fästs på bilens solskyddLyser i mörkretPassar alla solskyddHur långt är det kvar? Den frågan har nog många småbarnsföräldrar fått under långa bilfärder. För barn kan det vara svårt att föreställa sig hur långt trettio minuter eller tio kilometer är, men med den här smarta resvägsvisaren får barnet svaret på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.Resevägvisaren fäster man enkelt upp på bilens solskydd i framsätet med det elastiska bandet. När barnen frågar hur långt det är kvar så flyttar föräldern den röda lilla tygbilen längs resårbandet för att enkelt illustrera hur långt man åkt och hur långt man har kvar.Den sträckade linjen längst med resårbandet samt sillhuetten på bilen är tryckt med självlysande färg så bilen blir synlig även i mörker.Bilen mäter 4,5 x 3,5 cm och det stretchiga resårbandet gör att produkten passar alla solskydd. Rekommenderas för barn mellan 4-10 år.
iPadhållare med smarta fickor
145 kr
Genomskinlig ficka för surfplattaFickor för tidningar, snacks, hörlurar mmGer bra vinkel för nackenLånga bilresor är för de flesta förknippat med lång väntan och tristess. Tidningar, surfplattor, godis, spel och hörlurar hjälper till att fördriva tiden, men tar i gengäld upp mycket plats och fyller ofta upp bilstolsfickan framför, läggs på sätet bredvid eller trillar ner på golvet.Ipadhållaren för bil har en genomskinlig ficka perfekt lämpad för surfplattor.Med ipadhållaren på ryggstödet får nacken en bättre vinkel jämfört med att ha surfplattan i knäet. Touchskärmen fungerar genom plasten och resan blir definitivt roligare och känns kortare med ett spel eller en film rullandes på plattan. Ipadhållaren organiserar även upp baksätet med smarta fickor där diverse saker, snacks, dryck och tidningar får sin egen plats. Fungerar även som sparkskydd och skyddar stolen framför.Ipadhållaren mäter 26,5 cm x 50,5 cm x 2,5 cm och monteras enkelt runt nackstödet med ett spänne. Tillverkad i stryktålig nylon och är enkel att rengöra med en fuktig trasa.
Vattentät minihögtalare
419 kr
Starkt och stort ljudVattentät ner till 1 meterUpp till 5 timmar speltidDenna snygga minihögtalare från Aquajam har förvånansvärt starkt och stort ljud för sin lilla storlek. Endast 4 cm i diameter och 4,5 cm hög är den bestyckad med en kraftig 3W högtalare med ett passivt baselement som levererar tunga beats var du än befinner dig.Aquajam AJ mini kopplas trådlöst till valfri Bluetoothenhet och den lilla storleken gör att du verkligen kan ta med den överallt! Den får med enkelhet plats i fickan, handväskan eller fästs i en hälla med den medföljande karbinhaken. Perfekt för badrummet, på stranden, seglatsen, poolhänget och picknicken!Aquajam mini är dessutom helt vattentät ner till en meters djup och flyter av sig själv. Med den medföljande uppblåsbara badringen runt midjan stabiliseras högtalaren ytterligare så att högtalarelementet kommer ovanför vattenytan.Den inbygga mikrofonen tillåter handsfree-samtal direkt i högtalaren – bra om du vill bada och prata samtidigt. Speltiden är upp till fem timmar och högtalaren laddas på ca 1 timme i valfritt USB uttag med den medföljande kabeln.Specifikationer:3W högtalare med passivt baselementVattentät ner till en meters djup, IPX7Snösäker och temperaturer ner till -10°CInbyggt uppladdningsbart litiumbatteriUpp till 5 timmars speltidLaddningstid ca 1 timmeBluetooth 4.0USB laddningskabelKarbinhakeUppblåsbar badringMått: 4,5 cm x Ø 4cm
Vattentät högtalare Aquajam
1 395 kr
Flyter och vattentät ner till en meters djupFylligt och stort ljudSmarta fästen för cykel, vägg och karbinhakeTa med dig favoritlåtarna ner i badet! Högtalaren Aquajam AJ2 är helt vattentät ner till en meters djup och flyter likt en boj runt i vattnet. Högtalaren är viktad så att högtalarelementen alltid är ovanför vattenytan och de 2x5W högtalarna levererar ett riktigt kraftigt och fylligt ljud!Högtalaren kopplas trådlöst med Bluetooth till valfri ljudenhet och har även en inbyggd mikrofon som gör att du inte behöver gå upp ur badet eller duschen för att svara på inkommande samtal.Aquajam AJ2's robusta egenskaper gör den ultimat att ta med på äventyr även utanför vattnet. Den medföljande kraftiga karbinhaken, väggfästet med dubbelhäftande 3M tejp, samt hållaren för cykelstyret gör att Aquajam enkelt kan hakas på en ryggsäck, fästas på valfri plan yta och tas med på cykelturen. Oavsett om du vill slappa i poolen hela dagen, eller paddla kanot är Aquajam ultimat för alla tillfällen! Aquajam AJ2 är även testad i snö och fungerar i miljöer ner till -30°C! Högtalaren har upp till 10 timmars kontinuerlig speltid och laddas med medföljande sladd i valfritt USB-uttag.Specifikationer:2x5W högtalare med passivt baselementVattentät ner till en meters djup, IPX7 Snösäker samt tål kyla ner till -10°CInbyggt uppladdningsbart litiumbatteriUpp till 10 timmars speltidLaddningstid ca 4 timmarBluetooth 4.0KarbinhakeFäste med 3M tejp för plana ytorFäste för cykelstyretHandremMått: 20,5 cm x Ø 7 cm
Hushållspappershållare GluGo
299 kr
Står stadigt på bordetSmart arm håller fast rullenRiv enkelt av pappret med en handGluGo är en unik och svenskutvecklad hållare för hushållspapper som står orubbligt fast på bordet och håller ett stadigt grepp om pappret. Med smarta finesser och innovativ teknik kan pappret enkelt rivas av med en hand, perfekt vid förtäring av tacos, hamburgare eller räkor. Tack vare innovativ och patenterad vakuumteknik i bottenplattan suger sig GluGo fast på alla plana och skrovelfria ytor och välter inte i sidled när papper dras från hållaren. Lyfts däremot hållaren rakt upp, lossnar vakuumet i botten och GluGo kan enkelt flyttas runt i hemmet. Hållaren har även en smart arm som anpassar sig efter mängden papper och vilar mot rullen. Armen ser till att pappret inte rullas ut av en vindpust eller att onödig mängd matas ut om du råkar dra för hårt. Detta gör det enkelt att dra ut och riva av önskad mängd papper mot de vassa tänderna på armens kant.GluGo är utmärkt för personer med nedsatt rörelseförmåga i armarna och för alla tillfällen då den ena handen är upptagen med att hålla i mat eller bära en bebis i famnen. Hushållspappershållaren GluGo är hygienisk att använda både i hemmet och i offentliga miljöer då endast den pappersbiten som rivs av vidrörs. Hållaren passar lika bra till både hushållspapper och toalettpappersrullar och fäster på alla plana, blanka och skrovelfria ytor både ute och inne. Smuts och damm på bottenplattan kan påverka vakuumet men plattan rengörs enkelt med en fuktig trasa för att snabbt återfå greppet.
Dukklämma 4-pack
65 kr
SjälvjusterandePassar de flesta bordRostfritt stålHåll bordsduken på plats under sommarens fläktigare dagar med smarta dukklämmor. Set om fyra självjusterande dukklämmor i rostfritt stål för att fästa bordsdukar i alla storlekar. Varje klämma anpassas för att passa storleken på bordet och håller bordsdukar fina och städade, vare sig inomhus eller utomhus.
Påsar till frukt och grönt
69 kr
Istället för plastpåsarSkölj frukten genom påsenTål maskintvätt 40°CDet är bra att återvinna, men att återanvända är bättre. Frukt- och grönsakspåsen Veggio är en slitstark och praktisk nätpåse som ersätter plastpåsarna vid frukt- och grönsaksdiskarna i affären. En förpackning innehåller 5 påsar i olika storlekar.Ta med en Veggio till affären och fyll påsen med frukt, grönsaker, potatis, lök eller andra råvaror som annars hade fått åka ner i en plastpåse. Handlar du i butiker med snabbkassor där du väger och scannar varorna själv, kan du klistra fast prislappen på lappen som sitter på påsens utsida. Förvara varorna i påsen och låt dem ligga kvar hela vägen från affären till kylskåpet. Väl hemma fungerar nätpåsen även utmärkt som förvaringspåse. Varorna luftas och håller sig färska längre än i en stängd plastpåse. Frukten eller grönsakerna kan också sköljas av direkt genom påsens små hål för att sedan stoppas in i kylskåpet.Om påsen blir smutsig tvättas den enklast i 40°C maskintvätt och hängtorkas. För att undvika att påsen krymper rekommenderas det att man drar lite lätt i den efter maskintvätt. 5-packPåsarna levereras i ett 5-pack om 2st påsar: 33 cm x 40 cm, 2st påsar: 28 cm x 30 cm samt 1st påse: 15 cm x 17 cm. Frukt-och grönsakspåsen Veggio väger endast 7-, respektive 11 gram, är godkänd för mathantering och är tillverkad i 100% polyester. Varför polyester?Polyester är idag den mest hållbara lösningen för återanvändningsbara påsar till frukt och grönt. Till skillnad från bomullspåsar och andra organiska material binder polyester inte fukt och reagerar inte med fruktens mögelsporer. Nätpåsen gör att frukten andas och förlänger hållbarheten för frukt och grönt. Veggio tillverkas med minimal mängd olja och i god kvalitet med långa fibrer. Långa fibrer är viktigt för att den ska hålla för så många tvättar som möjligt och för att den ska tåla hög belastning. En Veggiopåse klarar med enkelhet av 10 kg frukt.Tillverkarna av Veggio är med i projekt där man försöker ta fram nya organiska fibrer som har alla de kvaliteter som efterfrågas på denna typ av påse, men än idag finns inte någon lösning som ur ett hållbarhetsperspektiv är bättre än polyesterpåsar.
Medicindoserare Curebits
239 kr
Anpassa medicindoseraren efter dina behovTa med enskild doseringsask för dagenFå påminnelser i mobilenCurebits är en innovativ medicindoserare som är utformad för att kunna anpassas efter dina behov. Med medicindoserarens flexibla design kan du själv anpassa vilka dagar som ska användas genom att sätta ihop doseringsaskar för enbart de dagar du behöver. Varje doseringsask kan därefter även delas upp i fack för upp till fyra doser med de medföljande innerväggarna.Den flexibla moduldesignen gör sig även utmärkt om du är på resande fot. Genom att plocka ur dagens doseringsask har du dagens alla piller och tabletter med minimalt skrymmande.Med Curebits smarta app får du hjälp att hålla koll på dina tablettintag genom påminnelser i din iPhone. Appen är gratis och finns att hämta på App Store.
Halsband med bitring
169 kr
Säker för barn att tugga och suga på100% livsmedelsklassad silikonEnkel att rengöraSmå barn utforskar oftast nya spännande föremål genom att stoppa dem i munnen. Framförallt när små tänder håller på att växa fram blir saker lite extra spännande att stoppa in i munnen och bita på. Uppmuntra denna nyfikenhet på ett säkert sätt genom att bära detta fina halsband med bitring av 100% livsmedelsklassad silikon!När barnet är i famnen hänger halsbandet i en perfekt höjd för barnet att hålla i och tugga på. Halsbandet är både snyggt att bära och kan förhoppningsvis även vara en distraktion från hår, glasögon, näsa och andra ting som annars är spännande för barn att dra i. Bitringen är fast men inte allt för hård och snöret runt halsen har ett säkerhetslås som öppnar sig om barnet drar för hårt i halsbandet. Smycket är enkelt att rengöra med tvål och vatten samt är vattentätt och värmeresistent.Bitringen är tillverkad i 100% livsmedelsklassad silikon och helt fri från ftalater, PVC, latex BPA och andra giftiga ämnen. Snöret är tillverkat i nylon och är säkerhetstestad för barn.OBS! Halsbandet är endast ämnat att bäras av vuxna. Lämna aldrig barn utan tillsyn vid användandet av produkten. Kontrollera regelbundet att produkten är hel. Produkten skall kasseras vid slitage.
Batteridriven dekorationsslinga
59 kr
Dekorativ inomhusbelysningAutomatisk timer 6 h på / 18 h avFinns i två olika modeller och längderLys upp och ge gamla flaskor, vaser och glasburkar liv igen med dessa batteridrivna dekorationsslingor. De varmvita LED lamporna sitter längs en ståltråd som slingrar sig från basen och kan formas och böjas till vackra former som speglar ljuset genom behållaren.Ljusslingan har en automatisk timer som aktiveras från det att de slås på. Lamporna lyser i 6 timmar och slår av sig själv i 18 timmar vilket repeteras varje dygn. Så slå på dem när mörkret faller och ljusslingorna kommer att lysa upp hemmet och sprida ett varmt och dekorativt sken varje dag.Dekorationsslingan är för inomhusbruk och finns i två modeller och två längder:Dekorationsslinga Tub finns med 75 cm eller 200 cm lång ståltråd med 15st-, respektive 40st LED lampor. Tuben där batteriet sitter är 1,8 cm i diameter och är 8,7 cm lång vilket gör att den passar i de flesta flaskor. I toppen är den något bredare (2,3 cm) vilket gör att den hänger kvar i flaskhalsen. Drivs av 1st AA-batteri och har ca 200 timmars brinntid. Passar främst i flaskor med skruvkork.Tub 75 cm är kromad och Tub 200 cm är mässingsfärgad.Dekorationsslinga Puck finns med 100 cm eller 200 cm lång ståltråd med 20st-, respektive 40st LED lampor. Pucken är 6,7 cm i diameter och 2,3 cm hög. Pucken passar utmärkt att lägga i botten på en vas eller ett högre glas för att sprida sitt fina ljus. Drivs av 2st AA-batterier och har ca 200 timmars brinntid.
Smarta märketiketter 32-pack
119 kr
Spara tid och hitta enkelt bland dina sakerScanna etiketten och se innehållet i varje lådaSmart sökfunktion i iPhone-appen"Vad är det i den här lådan?"Det är en fråga många ställt sig i förrådet eller på vinden då en varit på jakt efter vinterhandskarna, äldre broderns gamla leksaker eller alla simglasögon och badankor som stuvats undan efter sommaren. Med Quick Peek's smarta märketiketter kan du likt röntgensyn se exakt vad som finns i lådan utan att packa upp och rota runt!Med appen Quick Peek sorterar du enkelt upp alla lådor efter namn och boxnummer tillsammans med bilder på innehållet. Scanna etiketten på lådan och du får upp ett bildspel på vad lådan märkt "gamla kökssaker" innehåller! Det medföljer 32 st märketiketter och appen Quick Peek är gratis att ladda ner ifrån App Store. OBS! Appen finns endast till App Store och fungerar därmed endast för iPhones i dagsläget.Med möjlighet att märka alla saker med namn, plats och i vilken låda saken ligger förvarad, sparar du otaliga timmar för att leta upp det du söker. Med appens smarta sökfunktionen kan du till exempel söka efter en specifik cd-skiva och snabbt se i vilken låda den ligger i, samt om lådan är förvarad på vinden eller i garaget. Du kan även scrolla igenom bildbiblioteket för att få en överblick på allt du har stuvat undan.Sätt en etikett på lådan och scanna den med appen Quick Peek och tilldela den ett namn i appen. Fota sedan allt du lägger ner i lådan och lägg till bilderna till den virituella lådan. Du får full koll på allt du packat ner och nästa gång du scannar lådans etikett får du upp ett fotoalbum på exakt alla saker du lagt ned.Förutom att märka upp lådor fyllda med saker och kläder är märketiketterna utmärka för förvaring och katalogisering av papper och dokumet. Detta gör dem praktiska för både hemmabruk och företagsbruk samt vid flytt och transport av saker. Du kan köpa och lägga till obegränsat antal etiketter till samma användare vilket gör det enkelt att hålla koll på alla dina magasinerade saker.
Vakuumtillbringare
185 kr
Förlänger hållbarhetenEnkel att användaPerfekt för smoothiesDenna vakuumtillbringare är utmärkt att förvara och servera färska och nyblandade drycker ur. Genom att pumpa ut luften ur tillbringaren förlängs hållbarheten på juicer, smoothies och andra drycker.För att skapa vakuum pumpas luften ut ur tillbringaren med den medföljande vakuumpumpen. När du börjar känna motstånd i pumpen är tillbringaren vakuumförseglad. Tillbringaren öppnas igen genom att ventilen på locket skjuts åt sidan och släpper då åter in luft i tillbringaren. Du kan nu öppna locket och njuta av den goda drycken!Tillbringaren mäter 14,5 cm x 10 cm x 27 cm och är designad att få plats på hyllan i de flesta kylskåpsdörrar. Vakuumtillbringaren rymmer 1 liter och kan fyllas till 1,5 cm nedanför kanten.
Bee's wrap - hållbar matfolie
78 kr
Skyddar mat och brödÅteranvändningsbaraHandgjorda av organiska materialBee's wrap är ett naturligt och hållbart sätt att förvara och förpacka mat i. Dessa formbara matfoliepapper är perfekta att slås runt bröd, ostar, frukt och grönsaker eller runt smörgåsen. De naturliga och organiska materialen i pappret gör att det andas samtidigt som det skyddar maten.Bee's wrap består, som namnet antyder, av organisk bomull täckt med bivax samt av organisk jojobaolja och trädharts (kåda). Kombinationen av dessa ingredienser bildar ett formbart vaxpapper som förutom att slås runt mat även är utmärkta att täcka över skålar och karaffer med.Värmen från händerna gör pappret mjukt och formbart för att sedan bilda en tätt åtsittande försegling runt maten när det kyls ner till rumstemperatur igen. Slå pappret runt en halv lök eller avokado, en bit ost eller runt en färdiggjord smörgås och råvarorna håller sig fräscha och krispiga till dess att du skall äta det nästa gång.Bee's wrap finns i fyra storlekar och levereras i 1-pack: Small (18 cm x 20 cm), Medium (25 cm x 27,5 cm), Large (33 cm x 35 cm) och Bread Wrap (43 cm x 58 cm). Bee's wrap finns även i ett 3-pack innehållandes 1st small, 1st medium och 1st large.Bivaxet och jojobaoljan har i sig själva naturligt antibakteriella egenskaper som gör att Bee's wrap kan användas om och om igen. Efter användning diskas pappret under kallt vatten och vid behov med ett milt diskmedel. Torka det hängandes och vik sedan ihop och förvara pappret i kökslådan. Bee's wrap rekommenderas dock inte att användas tillsammans med rått kött.En ny Bee's wrap doftar lätt av bivax för att med tiden och ju mer de används avta i doft. Funktionen bibehålls däremot även om de slutar dofta. Doften kan även skilja sig åt beroende på säsong och vilka växter bina har pollinerat.Alla Bee's wrap är handgjorda i USA och är framtagna av Sarah Kaeck i Vermont, en trebarnsmamma med stort intresse för matlagning och med ett brinnande intresse för miljön och hur vi kan undvika att använda plastbaserade förvaringspåsar.Bee's wrap har en hållbarhet på ca 1 år och kan sedan komposteras eller sorteras som hushållsavfall. Bivaxet i pappret gör även Bee's wrap till en användbar braständare när pappret klipps i mindre bitar.
Våffelkorgsjärn, dubbelt
495 kr
Gräddas till goda och frasiga skålarServera som efterrättsvåffla eller matig brunchvåfflaGör två våfflor på samma gångBjud på våfflor året runt med detta dubbla våffelkorgsjärn! Våfflorna gräddas till formen av frasiga skålar som kan fyllas med diverse godsaker. Våfflorna kan ätas varma på traditionellt vis direkt från järnet med grädde, sylt och frukt eller låt dem svalna så att de stelnar och servera dem med en matigare fyllning till frukost, brunch eller som en spännande förrätt!Våffeljärnet gräddar två våfflor åt gången och skålarna blir 4,5 cm djupa, 10 cm i diameter vid kanten och ca 3 cm i diameter i botten. Locket och dess låsfunktion kan upplevas sitta lite löst, men detta är meningen för att tillåta våfflorna att expandera under gräddningen.I förpackningen medföljer det bruksanvisning på svenska, norska, danska, finska och engelska samt grundrecept och serveringsförslag. Våffelkorgsjärnet mäter 26,5 cm x 12,6 cm x 20 cm. Effekt: 1200W. Vikt: 1,9 kg.
Reflekterande klisterlappar
69 kr
Ökar synlighetenSkapa unika mönsterFästs på cykel, hjälm, barnvagn mm.Öka synligheten i mörkret med dessa reflekterande klisterlappar som av strålkastarljus bildar fina och synliga mönster som sticker ut i trafiken. Klisterlapparna är perfekta att klistra på en cykel, hjälm, barnvagn eller andra saker som behöver lite extra synlighet i mörkret.Klisterlapparna finns i form av prickar eller leopardmönster och gör att du syns bättre samtidigt som utsmyckningen ger din sak ett unikt utseende både på natten och dagen.Ett ark med prickar innehåller åtta stora (2,5 cm i diameter) och fyra små klisterlappar (1,5 cm i diameter). Det leopardmönstrade arket innehåller 17 st klisterlappar i olika storlekar mellan ca 1 cm - 3 cm i bredd. Se till att underlaget är torrt och rent innan du klistrar på lapparna.
Handdukshängare med sugpropp
89 kr
Monteras utan skruvarRostfritt kromat stålDolt sugproppsfästeDenna snygga handdukshängare är utmärkt för alla typer av badrum och kök där ett skruvfäste inte är det optimala monteringsalternativet. Handdukshängarens starka sugpropp ser till att kroken sitter fast på väggen samtidigt som det infällda sugproppsfästet på baksidan av hängaren ger illusionen av att kroken sitter fastlimmad intill väggen. Den rostfria och kromade kroken är en stilren inredningsdetalj och sugproppen fäster utmärkt mot släta kakelplattor, glas- och metallytor. Sugproppsfästet gör att hängaren kan flyttas runt mellan olika ytor vid behov, men handdukshängaren kan även skruvas fast för permanent montering på väggen med de medföljande skruvarna. Detta ger en stor flexibilitet och många inredningsmöjligheter för alla typer av rum och väggar.Handdukshängaren finns i två olika utformningar, fyrkantig och rund. För optimalt fäste, rengör sugproppen och fästytan med hett vatten, torka torrt och undvik fingeravtryck på sugpropp och fästyta innan hängaren sätts fast.Fyrkantig: 5,3 cm x 5,3 cm x 4,5 cm, krokens bredd 1,5 cm.Rund: Diameter 5,3 cm, djup 4,5 cm, krokens bredd 2,4 cm
Rostfri korg med sugpropp
329 kr
Praktisk förvaringskorgSnygg och rostfri korgSitter ordentligt med två sugpropparI badrum finns det ofta många saker men allt för få avställningsytor att ställa dem på. Denna snygga och rostfria förvaringskorg monteras på väggen mot släta kakel-, metall eller glasytor och sitter ordentligt fast med tre starka sugproppar. Lyft upp schampoflaskorna och tvålen från golvet och ha dem nära till hands när du duschar. Den breda korgen rymmer även skrubbsvampar, rakhyvlar och andra badrumsartiklar och den snyggt kromade ytan passar in i alla sorters badrum.Korgen går även utmärkt att sätta fast i köket för förvaring av tvål, handsprit, disksvamp och diskborste. Korgen är tillverkad i kromat rostfritt stål och mäter 23 cm x 10 cm x 9,5 cm.
Rostfritt tvålfat med sugpropp
175 kr
Fästs enkelt med två sugpropparHåller tvålen torrFör badrum och kökLägg ifrån dig tvålen i detta smarta och rostfria tvålfat. Med två starka sugproppar sitter denna tvålkorg ordentligt fast på släta ytor så som glas, kakel, metall och porslin.Tvålfatet kan användas så väl i badrummet som i köket och tack vare att vattnet rinner igenom korgens rutnät håller sig tvålen fräsch mellan gångerna. Tvålfatet kan naturligtvis även användas som avställningsyta för andra småsaker och är praktisk att flytta runt efter behov.Tvålfatet är tillverkat i kromat rostfritt stål och mäter 13,5 cm x 3 cm x 9 cm.
Supermagnet
110 kr
Liten och superstarkKan hålla 1,8 kgFinns i flera färgerEn bra magnet har otaliga användningsområden, inte bara som en pålitlig kylskåpsmagnet i hemmet utan även som ett praktiskt hjälpmedel för professionellt bruk.Denna supermagnet är trots sin blygsamma storlek (3 cm hög, Ø 1,5 cm) otroligt stark och klarar av att hålla kvar och lyfta 1,8 kg tunga metallobjekt. Perfekt för förrådet eller garaget där det kan vara praktiskt att snabbt kunna fästa och ta loss verktyg och andra tunga föremål. Fäst en liten karbinhake (ingår ej) eller den medföljande nyckelringen i magnetens ögla och nya monteringsmöjligheter öppnar sig. Häng upp hela nyckelknippan i magneten eller fäst magneten i verktygsbältet för att ha nära tillgång till skruvar, bits och andra små metalliska objekt. Supermagneten är även bra på att hitta borttappade metallobjekt på gräsmattan eller lokalisera järnbalkar och skuvar inuti väggar.Supermagneten är en s.k. neodymmagnet och är tillverkad av ovanliga jordartsmetaller vilket ger den starka magnetiska förmågan. Magneten är gjuten i ett vattentätt, rostfritt och temperaturtåligt överdrag av ABS-plast. Magneten tål temperaturer mellan -40°C och 150°C och klarar av tuffa miljöer både ute och inomhus.Supermagneten finns i flera färger och finns att köpa i 1-pack eller 3-pack.Magneten är ej lämpad att användas av barn.
Överdrag Monogram
299 kr
VärmereglerandeReflekterande printSkyddar mot slitageÖverdraget Monogram ger din Hövding ett unikt utseende och gör dig synligare i mörkret med mönster av reflekterande monogram. Längst med överdragets innersida löper ett mjukt lager av värmereglerande Outlast-fleece som håller dig varm mot kylan.Överdraget skyddar din Hövding 2.0 från slitage och smuts, och kan handtvättas i 30°C.
Överdrag Antwerp
399 kr
100% vattentättReflekterande ytaSkyddar mot slitageÖverdraget Antwerp till Hövding har ett modernt kamouflagemönster som sätter prägel på din stil. Överdraget är utrustat med ett helt vattentätt material som gör det perfekt för regniga och ruskiga väder. Materialet ger även ett unikt regnbågsliknande reflexsken som gör dig synligare i mörkret. Överdraget skyddar din Hövding 2.0 från slitage och smuts, och kan handtvättas i 30°C.
Reflexspray permanent transparent
179 kr
Sitter fast i väder och vindReflekterar strålkastarljusSpraya på cykeln, barnvagnen, hjälmen mmReflexsprayen permanent transparent är den osynliga sprayen som sitter fast i väder och vind. Vid belysning av strålkastarljus lyser sprayen upp och får dig att synas i trafiken och på sjön. Sprayen fäster på plast, textil, trä, betong metall och sten och tack vara den utmärkta vidhäftningsförmågan är sprayen utmärkt att applicera på cykeln, barnvagnen, hjälmen, träd och andra ting som utsätts för påfrestande väder. Reflexen går även bra att spraya på kläder, skor, ryggsäckar och väskor med vetskapen om att den inte försvinner i första taget under löprundan.Skaka burken ordentligt så att kulan i burken lossnar, spraya tunna lager i jämna rörelser ca 30 cm från objektet. Håll burken upprätt och skaka burken igen vid behov. Rengör ventilen genom att spraya 1-2 sekunder, samtidigt som du håller burken upp och ned. Torktid ca 15 minuter. Reflexsprayen är transparent på de flesta underlag men vid överapplicering kan en något grå ton framhävas.Reflexsprayen finns i en 100 ml, eller i en 200 ml sprayburk.
Halsvärmare GoS Extreme
300 kr
100% merinoullVärmer vid kyla och andas i värmeFörebygger skador vid utomhusaktiviteterSvensktillverkade Giraf of Sweden Extreme är en värmande halskrage i 100% merinoull, perfekt att bära hemma eller på promenaden. Den tunna och smidiga kragen ligger behagligt mot halsen och kliar inte. Merinoullens naturliga och unika egenskaper gör att kragen värmer i kalla och fuktiga förhållanden samt andas när det blir varmt.Merinoullens mjuka funktionsmaterial hjälper kroppen att reglera kroppstemperaturen samtidigt som den är skonsam mot huden. Värmen från kragen ser till att öka blodcirkulationen i kroppen vilket i sin tur hjälper till att förebygga skador för både motionärer och extremsportare. Detta gör halsvärmaren även utmärkt att använda vid skidåkning, vandring, fiske, löpturer och andra fysiska utomhusaktiviteter.Halsvärmaren justeras till perfekt passform runt halsen med en kardborreknäppning och kragens överdel kan även fällas upp för att ge ett extra värmande skydd över haka, mun och ansikte. Vänd kragen bakåt för att istället värma och skydda de översta nackkotorna.Halsvärmare GoS Extreme finns i tre storlekar. Rätt storlek fås genom att mäta halsomfånget: Small 30-33 cm, Medium 34-39 cm, Large 40-45 cm. Den superfina och mulesingfria merinoullen är superwashbehandlad vilket tillåter att halsvärmaren kan tvättas i 40° tvättmaskin. Torktumlas ej.
USB laddare
95 kr
Ladda snabbare från vägguttagetPassar i 230V uttagFinns för både smartphone och surfplattaEn USB laddare är ett mycket praktiskt komplement till uppladdningsbara USB enheter. USB laddaren ser till att USB enheten får rätt mängd ström från vägguttaget och laddar med korrekt hastighet.USB laddaren finns i två modeller och för att särskilja vilken laddare som passar till din USB enhet är det mängden ström (ampere) en främst tittar på. En smartphone klarar i regel av 1 ampere medans en surfplatta behöver 2.1 ampere för att ladda i rätt hastighet.Specifikationer:USB laddare 1A för smartphone, kamera, Bluetoothhögtalare m.m.In: 100-240V, Ut: 5V, max 1A6,9 cm x 3,5 cm x 1,3 cmUSB laddare 2.1A för surfplatta, vissa kameror och smartphones m.m.In: 100-240V, Ut: 5V, max 2.1A6,9 cm x 4 cm x 2 cm
Hänglås med vajer och kod
175 kr
Lätt och portabelLångt vajerlås med stort omfångLåses upp med kombinationslåsEtt portabelt lås med vajer kan vara en sann räddare när du behöver lämna ifrån dig barnvagnen, skidorna, barnerns sparkcyklar eller väskan för en stund. Med den 90 cm långa vajern kan du med lätthet låsa fast det mesta. Dra ut vajern medan du håller in sidoknappen. När du nått din önskade längd, kopplar du in vajern i låset och släpper knappen. Dra runt sifferlåset till en slumpad kombination så den är låst. Lås upp den igen genom att trycka in din kod och tryck på sidoknappen. 
Mössa med hörlurar
320 kr
Inbyggda hörlurarMikrofon för telefonsamtalVarm om huvudetEn varm och skön mössa att promenera eller springa i under höst- och vinterhalvårets kyliga dagar. Koppla även ihop mössan via Bluetooth till telefonen för att samtidigt lyssna på dina favoritlåtar genom de inbyggda hörlurarna!Hörlurarna sitter inbyggda över öronen och spelar med ett tydligt ljud och bra bas. Mössans material hjälper naturligt även till att dämpa ljudet från omgivningen vilket gör att du ostört kan lyssna på podcast på bussen eller tunnelbanan.Om du blir uppringd kommer mössan att tala om vilket nummer som ringer och du kan svara direkt med en knapp på mössan. Mikrofonen i mössan fungerar jättebra och ger ett klart och tydligt ljud för den som lyssnar i andra änden.Med knapparna på mössan kan du även byta låt, spela, pausa, ringa, lägga på, ringa upp föregående nummer samt ett antal andra funktioner. Batteritiden är ca 5 timmar med kontinuerlig uppspelning och laddas fullt via den medföljande Micro-USB kabeln på ca 2,5 timmar.Mössan finns även i variant med inbyggd pannlampa med kraftigt LED-ljus som lyser upp i mörker. Lampan kan ställas in på tre ljusstyrkor beroende på behov. Mössan kan handtvättas i 30°C, hörlurarna och lampan skall dock avlägsnas ur mössan innan tvätten. Mössan får ej torktumlas och skall helt lufttorkas innan hörlurarna monteras tillbaka.Storlek: One size fits allFärg: SvartBluetooth: V4.1 + EDRRäckvidd: 10 mMikrofonens upptagningsområde: <1 mUppladdningstid: 2,5 timmarBatteritid vid kontinuerlig användning: ca 5 timmarStandbytid: 60 timmarMaterial: 60% akryl, 40% polyesterBluetoothnamn: Magic HatStyrka LED-lampa: 115 lumen
Julgransmatta med gransäck
395 kr
Ta ut granen barrfrittÅteranvändbarSkyddar golvet under granenMattan Barrfrid är inte bara en vacker julgransmatta, den har även en smart och praktisk gransäck inbyggd som gör det lätt att ta ut granen utan att barr sprids runt om i hela hemmet. När det är dags att säga adjö till granen viks gransäcken ut från mattans kant och träs enkelt upp över granen med hjälp av handtagen på säcken. Knyt sedan ihop säcken i toppen och plocka ut julgransfoten genom hålet i mattans mitt.Med granen inpackad tar du enkelt ut den utan risk för att barra ner hemmet, portuppgången eller bilen. Vid avstjälpningsplatsen öppnas säcken upp för att slänga granen och viks sedan ihop igen i den medföljande förvaringssäcken till nästa jul.Barrfrid är en mönsterskyddad svensk innovation, gjord av slittåligt säckväv i jute som bidrar till en charmig julstämning. Längt med kantens insida sitter en ståldtråd som ser till att mattan ligger utspänd på golvet. Mattan har även en plastad botten för att säkra att den håller i många, många år.Julgransmattan är 98 cm i diameter och kan hålla en julgran upp till 250 cm hög.
Champagneöppnare
219 kr
Öppnar enkelt mousserande vin och champagneflaskorRejält grepp med stadigt handtagÄr även en effektiv nötknäckareEn stadig och stark öppnare som ger full kontroll över öppnandet av champagneflaskor och andra brusande drycker där korken sticker upp ur flaskan. Hårt åtsittande sirapslock och plastkorkar på PET-flaskor är inte heller någon match för öppnaren som dessutom är en effektiv nötknäckare! Insidan av öppnaren är räfflad och har utstickande piggar som ger ett bra grepp om korken. Kolsyran kommer att hjälpa till att putta ut korken så snart den har ruckats från sin originalposition. Öppnarens tyngd och det stadiga, halkfria handtaget med ger full kontroll hela vägen när du skruvar och drar ut korken.Den robusta och tjusiga designen gör öppnaren även till en suverän nötknäckare som är fin att ha liggandes framme. Håll en hand under och lägg i en nöt i öppnaren. Piggarna och kraften från handtaget knäcker enkelt skalet samtidigt som kärnan bevaras hel.Champagneöppnaren klarar av att öppna alla korkar och nötter med en maxdiameter på 3,8 cm, ner till en diameter av 1,5 cm om flaskans form tillåter öppnaren att gå ner över flaskhalsen.
Påsar till potatis och lök
103 kr
Förhindrar groddning och förlänger hållbarhetenRåvarorna förvaras i mörkerPraktisk dragkedja och snörlåsPraktisk förvaringspåse för potatis, lök, vitlök och andra råvaror som kan förvaras i rumstemperatur istället för att ta plats i ett kylskåp. Påsens material andas och släpper igenom luft vilket förlänger hållbarheten och den mörklagda insidan förhindrar oönskad groddning.Påsen håller upp till ca 2,5 kg potatis eller lök och kan hängas upp i sitt snöre. Snöret löper runt öppningen och stängs med ett snörlås. I påsens ena nedre hörn sitter även en praktisk dragkedja för att enkelt kunna komma åt önskad mängd potatis, utan att behöva ta ner påsen från väggen. Förvaringspåsen mäter 26 cm x 38 cm och kan handtvättas ut och in.Utvändigt material: 90% polyester, 10% bomull. Invändigt material: 100% polypropylen.
Blockljus med skymningssensor
125 kr
Skymningssensor och timerfunktionVarmgult flämtande skenca 1000 timmars brinntidPå dygnets mörka timmar är det fint att ha ljuspunkter som lyser upp och sprider mysigt ljus på balkongen eller i trädgården. Det här blockljuset med skymningssensor är perfekt lämpat för utomhusbruk och står fint för sig själv eller i en lykta. Det varmgula skenet flämtar hemtrevligt och blockljusets energisnåla LED-lampa ger en brinntid på ca 1000 timmar. Blockljuset är krämvitt och lite större i storleken. Har en diameter på 10 cm och höjden är 12,5 cm eller 18 cm.Blockljusets skymningssensor tänder ljuset när mörkret faller och släcker ljuset när dagen gryr. Om du inte vill att ljuset skall lysa under natten finns även ett timerläge där ljuset lyser i 6 timmar och slår sedan av sig själv i 18 timmar. På så sätt kan du enkelt styra under vilka av dygnets timmar ljuset skall lysa.Drivs av 2 st LR14/C batterier, ingår ej.
Blockljus med glimmande låga
85 kr
Glimmande ljus med rörlig lågaEnergisnåla LED-dioderFinns i olika höjderEtt tjusigt blockljus i vax för mörka och mysiga kvällar som sprider ett fint sken i rummet. Blockljusets två LED-dioder lyser upp insidan av ljuset och den rörliga lågan på ett verklighetstroget sätt med ett varmvitt flämtande sken. Ljuset kan antingen stå för sig själv, i en dekorativ glasbehållare eller i en utelykta på ljumna sommarkvällar.Blockljuset har förutom ON/OFF-knapp en inbyggd timer: 6 timmar på / 18 timmar av. Detta gör det enkelt att ställa in under vilka av dygnets timmar du vill att det skall lysa. Det energisnåla LED-ljuset drivs av 2 st AA-batterier (ingår ej) och ger en brinntid på ca 500 timmar eller 80 dagar med timerfunktionen. Endast för inomhusbruk förutom under varma och regnfria sommarkvällar.
Stearinljus med glimmande låga
130 kr
Rörlig låga2-pack kronljus i vaxAutomatisk timer 6 timmar på, 18 timmar avDessa kronljus av vax lyser med ett mysigt glimmande sken som flämtar verklighetstroget i höstmörkret. Ljusens rörliga låga rör sig av vinddrag och belyses från vekens botten vilket bidrar till att LED-ljusets varmgula sken skapar illusionen av en riktig eldslåga. Stearinljusens metallfot stabiliserar ljusen som passar i vanliga ljusstakar gjorda för kronljus.Stearinljusens inbyggda timerfunktion styr brinntiden i 24-timmars cyklar: 6 timmar på - 18 timmar av. Detta för att spara batteri under sena natten och under dagens ljusa timmar.Stearinljusen kommer i ett 2-pack och mäter 24 cm på höjden och 2,2 cm i diameter. Vardera ljus drivs av två AA-batterier (ingår ej) och har en ungefärlig brinntid på 500 timmar. Endast för inomhusbruk.
Trippelnötsform i silikon
195 kr
Superenkelt att göra egna pralinerUppskattad som gåvaBlir 24 st pralinerÄnda sedan den älskade trillingnöten försvann från hyllorna har det funnits ett vakuum i godisutbudet. Nu kan du tillverka egna trippelnötspraliner med denna 100% livsmedelsgodkända silikonform. Hemmagjord trippelnöt blir garanterat en omtyckt present eller julgåva!Smält choklad. Häll på lite av den smälta chokladen i formen och lägg tre nötter i varje form. Häll på resten av chokladen och låt det svalna. Chokladen fastnar inte i silikonformen vilket gör det lätt att ploppa ut bitarna ur formarna så snart chokladen har svalnat.Silikonformen ger 24 trippelnötspraliner och formen tål temperaturer mellan -50°C och +230°C. Kan diskas i diskmaskin efter användning.
Kaffekapsel, Nescafé Dolce Gusto
295 kr
Brygg ditt favoritkaffe i Dolce Gusto maskinenErsätter engångskapslarnaMedföljande kaffemåttDenna återanvändningsbara kaffekapsel ersätter engångskapslarna och låter dig brygga ditt favoritkaffe direkt i din Nescafé Dolce Gusto maskin. Fyll upp kaffe till den streckade markeringen i kapseln med det medföljande kaffemåttet. Sätt på vakuumlocket och tryck till med handen för att skapa ett vakuum i kapseln. Placera sedan kaffekapseln i maskinen och njut av en god kopp espresso, lungo eller grande till morgontidningen!Köp ditt färdigmalda favoritkaffe från affären eller mal bönorna själv i din kaffekvarn. För espresso rekommenderas finmalt eller extra finmalet kaffe och för lungo eller grande rekommenderas fint-, eller något grövre malt kaffe. Varje bönsort och kaffekvarn är lite olika, så prova dig fram tills du hittar optimal inställning för just din favoritsort. OBS! Kaffet skall till skillnad från i Nespressokapslar inte tryckas till.Kaffekapseln blir varm efter användning så låt den svalna något innan den rengörs under endast rinnande vatten. Kapseln tål inte diskmaskin och varken tvål eller diskmedel skall användas.
Kaffekapsel, Nespresso
395 kr
Ersätter vanliga engångskapslarÅteranvändningsbarBrygg med ditt favoritkaffeMed en återanvändningsbar kaffekapsel kan du göra en espresso med ditt favoritkaffe genom Nespressobryggaren. Kaffekapseln ersätter engångskapslarna i aluminium och istället fyller du denna rostfria kapsel med finmalt espressokaffe från affären eller egenmalda bönor från kaffekvarnen. Maler du bönorna själv rekommenderas inställningen finmalen till extra finmalen och det medföljande kaffeprovet kan användas som mall för finmalet espressokaffe.Fyll kapseln med finmalt kaffe. Kaffet skall pressas ihop ordentligt, så fyll kapseln till bredden och tryck kapseln mot kaffebehållarens vägg. Upprepa tills kaffet är hårt packat. Skruva sedan på locket och lägg ner kapseln i Nespressomaskinen. Stäng locket, använd Nespressomaskinens funktioner som vanligt och njut av en nybryggd espresso eller lungo! Kapseln blir varm efter användning, så använd en grytlapp eller låt den svalna innan rengöring. Kapseln rengörs under rinnande vatten utan tvål eller diskmedel.Nespressomaskinerna ser lite olika ut och till kapseln medföljer det två ringar i silikon (varav en extraring). Har maskinen en räfflad innercylinder (om du inte ser, dra ur strömmen och känn efter med fingrarna när du öppnar upp locket för kapseln) skall en av silikonringarna träs på kapseln. Är cylindern slät behövs ej silikonringen användas.Kaffekapseln passar alla Nespressomaskiner med 3-pins från 2003 och framåt.Passar ej Nespressomaskiner innan 2003 med 1-pin kapslar.För att förenkla påfyllningen kan kapseln skruvas fast på en hållare i rostfritt stål. Det blir enklare att pressa kaffet mot behållarens vägg och du slipper få kaffe på händerna. OBS! Hållaren ingår ej, köps som tillbehör.
Stjärna till lampfot
89 kr
Monteras direkt på lampfotenStämningsfulla mönsterPerfekta för lågenergi och LED lamporGör om bordslampan till en fin och julig dekoration med denna julstjärna i papp. Stjärnan sätts fast med dess metallhållare direkt över glödlampan på lampfoten och spänns enkelt upp med ett snöre och snörstopp. Julstjärnan är nu monterad och sprider ett stämningsfullt sken genom de fina mönstren i pappen.Julstjärnan är 43 cm i diameter, 15 cm djup och gör sig fint i ett fönster eller på ett bord. Pappstjärnan är perfekt att sätta över lågenergi-, och LED-lampor med max 25 W men skall ej användas över lampor med högre wattantal. Stjärnan passar på mindre glödlampor, oftast med E14 sockel. Julstjärnan finns i tre färger: vit, röd och svart.
Förstoringsglas med LED-lampa
135 kr
Både 2x och 4.5x förstoringSex stycken LED lamporEnkel att användaDetta handhållna förstoringsglas både förstorar och ger bättre ljus med 6 st lysande LED-lampor. Förstoringsglaset kan vara praktiskt att ha med sig i affären för att läsa innehållsförteckningar eller i naturen för att komma riktigt nära och se detaljer som annars kan vara svåra att se med ögat. Förstoringsglaset är 8,5 cm i diameter och det stora glaset förstorar 2x. I ena hörnet sitter även ett mindre glas på 2 cm i diameter med 4.5x förstoring som låter dig komma nära riktigt små objekt eller texter.De sex LED-lamporna lyser upp området och ger ännu bättre sikt och detaljseende. Lamporna drivs av 2st AAA-batterier (ingår ej) och tänds och släcks med en knapptryckning.
Kaffekapsel, Nespresso baristaset
750 kr
Återanvändningsbar kaffekapsel, hållare och tamperAnvänd ditt favoritkaffe eller mal bönorna självErsätter engångskapslarnaDenna återanvändningsbara kaffekapsel ersätter Nespressos egna engångskapslar i aluminium och i detta baristaset ingår allt som behövs för att göra den perfekta espresson! Med en kaffekapsel och tamper, samt hållare till kaffekapseln gör du snabbt och enkelt en god espresso i Nespressomaskinen.Använd färdigmalt espressokaffe från affären eller mal kaffebönorna själv i en kaffekvarn. För bästa resultat skall kaffekvarnen vara inställd på finmalt eller extra finmalt och det medföljande kaffeprovet kan användas som mall för espresso. Varje bönsort har olika karaktärer, så prova dig fram tills du hittar den optimala inställningen för just din favoritböna.Pressa ihop det finmalda kaffet ordentligt i kapseln med hjälp av tampern och skruva på locket. Lägg ner kapseln i Nespressomaskinen och använd funktionerna som vanligt. Den nybryggda espresson eller lungon är nu klar att avnjutas!Kaffekapseln passar alla standard Nespressomaskiner med 3-pin, tillverkade från 2003 och framåt. Passar ej Nespressomaskiner tillverkade innan 2003 med 1-pin kapslar. Nespressomaskinerna ser dock lite olika ut invändigt och om maskinen har en räfflad innercylinder skall en av de medföljande silikonringarna träs på kapseln. Om det är svårt att se, dra ur strömmen och känn efter med fingrarna när du öppnar upp locket för kapseln. Silikonringen behövs ej användas om cylindern är slät.Kapseln blir varm efter användning, så låt den svalna eller kyl ner med kallt vatten innan den rengörs. Sortera kaffesumpen bland organiska avfall och skölj av kapseln med kallt eller varmt vatten, använd ej tvål eller diskmedel.
Dekorativ reflex
220 kr
Högreflekterande reflexSnygga mönsterBåde accessoar och reflexReflexer finns i många olika färger och former, men få är lika snygga som denna svenskdesignade reflex i noga utvalt läder och högkvalitativt reflexmaterial. Denna reflex är mycket mer än en reflekterande bricka då den genuina läderinfattningen bildar fina mönster över den högreflekterande ytan. Reflexen är en elegant accessoar att bära på kappan, rocken eller väskan och får dig att synas i trafiken både dag som natt. Reflexen träs med tunna pins genom tyget och fästs med ett stopp på baksidan av plagget. Reflexerna finns i två olika utföranden med olika färger och mönster: Blomman har två lager av reflekterande blad med ett mittenlager med svarta, gröna eller röda läderblad. Blomman är 7,2 cm i diameter och sticker ut ca 0,5 cm från plagget. Den rektangulära reflexen är 15 cm lång och 4 cm bred med svart, brun eller grön bård som även bildar ett mönster mot den reflekterande bakgrunden. Välj mellan ett cirkulärt mönster (Vintergatan) eller det fyrkantiga mönstret (Schack). Reflexer är till för att användas aktivt varje dag och med en fuktig trasa torkas smuts och damm enkelt bort. När reflexen inte används skall den helst förvaras mörkt och svalt, för med rätt hantering håller den livet ut.
Nötknäppare Drosselmeyer, zink & guld
273 kr
Ergonomiskt greppGer bra kraftKnäcker nötterna med kärnan helDen innovativa nötknäpparen Drosselmeyer är prisad för sin design och finns bland annat presenterad på Nationalmuseum. Men det är framför allt för nötknäpparens förmåga att enkelt knäcka skalet på de hårdaste nötterna som gör Drosselmeyer till en vinnare.Nötknäpparen har ett ergonomiskt handtag som ger god kraft även för svaga händer att knäcka nötterna. Håll ena handen över för att motverka sprittande nötskal och tryck till med handtaget. Nöten knäcks och den goda nötkärnan är hel och redo att ätas eller användas som ingrediens i bakverk och konfektyrer.Nötknäpparen är tillverkad i formgjuten zink och det guldfärgade handtaget går att plocka loss för att enkelt komma åt och rengöra inuti nötknäpparen. Den snygga och lyxiga designen gör Drosselmeyer nötknäppare till en uppskattad present och en fin inredningsdetalj som har en given plats bredvid nötskålen.
Årskalender
59 kr
God överblick över årets alla dagarObunden av årPerfekt present till den utan dator och mobilÅrskalendern är en personlig och lättöverskådlig kalender med plats för nära och käras bemärkelsedagar samt andra årligen återkommande datum värda att markera. Med en tydlig översikt blir det lätt att komma ihåg födelsedagar, namnsdagar och andra högtidsdagar under årets gång.Denna 4-sidiga årskalenders mittuppslag har 366 rutor, en för varje dag inklusive skottårsdagen. Rutorna ifylls manuellt vilket gör det lätt att ändra samt att göra tillägg i kalendern. En datumruta fylls exempelvis i med 45/Kalle. Detta talar på ett enkelt och snabbt sätt om när personen är född samt vilket datum personen fyller år. Använd en mindre skrift om två eller flera noteringar hamnar på samma datum.På den sista sidan finns möjlighet att fylla i en sammanfattning av viktiga händelser samt plats för egna noteringar som tex viktiga telefonnummer eller adresser till vänner och bekanta.Årskalendern är en trevlig present för varje hushåll. Inte minst till de som saknar mobil eller dator och är vana att föra anteckningar manuellt. Kalendern gör det enkelt att planera i förväg samt fungerar som ett praktiskt kom-ihåg uppslag över det viktiga i livet.
Stöldskyddad ryggsäck, kompakt
850 kr
Dolda och skyddade fackIntegrerad USB-portSkärsäkerMed den stöldskyddade ryggsäcken kan du tryggt resa i folktäta platser utan att oroa dig för några fickstölder. Ryggsäckens dragkedjor är säkert placerade mot ryggen och är helt oåtkomliga när ryggsäcken sitter på. Ryggsäcken är även utrustad med skärsäkert material baktill samt på sidorna, som förhindrar mer aggressiva stöldförsök.Under dagens mörkare timmar bidrar ryggsäcken även till ökad säkerhet med de reflekterande remsorna runtom ryggsäcken. Dessa gör dig mer synlig från alla håll i trafiken.Ryggsäcken har flera smarta fack, som de två lättillgängliga men osynliga kortfacken som gör sig utmärkta för kollektivtrafikskort. Ryggsäckens två inre fack passar bärbara datororer upp till 14" och pekplattor upp till 9".Får du ofta slut på batteri i din mobil så sitter en integrerad USB-laddningsport i huvudfacket. Koppla bara in din powerbank från insidan, så kan du enkelt ladda din mobil genom USB-porten på utsidan.Ryggsäcken är gjord av vattenavstötande material, och är utformad för att innehållets vikt ska hamna nära mot ryggen, vilket lindrar den upplevda tyngden.Till ryggsäcken medföljer en matchande miniatyrryggsäck som innehåller en praktisk shoppingkasse.
Resekrage
350 kr
Formbar och svalHåller nacken upprättTillverkad av ekologiska materialDenna svenskdesignade resekrage är perfekt för långa resor i sittande ställning. Kragen kan antingen bäras runt halsen för att hålla nacken upprätt i sömnen eller vikas ihop och användas som ett skönt stöd för svanken i flyg- och busstolar.Resekragen har ett ytterfodral i ekologisk bomullsplysch och en innerkudde av ekologisk bomullstrikå. Innerkudden är fylld med boveteskal som löper genom tre fåror i innerkuddenvilket gör det lätt att ändra formen på kragen.Boveteskalet gör kudden sval och skön att luta huvudet mot och med kardborrbandet justerar du enkelt passformen runt halsen. När kragen inte används fästs den med fördel runt handtaget på resväskan för att inte ta upp utrymme i handbagaget.Resekragen väger ca 400 gram och är 62 cm lång och 12 cm bred. Ytterfodralet tvättas i tvättmaskin 60 grader och skall hängtorkas. Innerkudden kan handtvättas eller maskintvättas i ett ullprogram i en tvättpåse, centrifugera väl.Boveteskalet i kragen kommer från Baltikum och är odlat utan artificiella gödningsämnen eller bekämpningsmedel. 
Vinfläcksborttagare
99 kr
Tar bort tuffa fläckarUtan lösningsmedelBiologiskt nedbrytbartDenna spray tar bort svåra fläckar från textilier på ett snabbt och miljösmart sätt. På bara några minuter avlägsnar sprayen fläckar av till exempel rödvin, kaffe, bär och ketchup samt andra fläckar som inte går att tvätta bort i tvättmaskinen. Vinfläcksborttagaren är även praktisk att använda på stora och otympliga mattor som annars kan behöva kemtvättas för att få rena.Spraya fläckborttagningsmedlet på det drabbade området och gnid in skummet med ett finger. Låt medlet verka i 1-2 minuter, eller något längre för riktigt svåra fläckar och torka sedan rent med en fuktig trasa. För bäst effekt skall vinborttagningsmedlet sprayas på fläcken så snart olyckan varit framme, intorkade fläckar kan vara svåra att få bort.Vinfläcksborttagaren innehåller inga lösningsmedel, är pH-neutralt och är biologiskt nedbrytbart. Sprayflaskan innehåller 110 ml.
Handvärmare
30 kr
EngångsvärmareHåller värmen i 12 timmarTvåpackHåll händerna varma hela dagen med sköna handvärmare i vantarna, fickan eller direkt i handen. Perfekt för en lång dag av utomhusaktiviteter.Öppna påsen för att aktivera handvärmarna. Värmarna aktiveras direkt när de kommer i kontakt med syre, och bygger därefter naturligt upp värmen över ett par minuter, upp till 68° C. Därefter hålls handvärmarna varma i upp till 12 timmar.Efter användning är handvärmarna förbrukade och sorteras som hushållssopor.
Tåvärmare
30 kr
Håller värmen i 6 timmarKan fästas på strumpornaEngångsvärmareFryser du lätt om fötterna är de här tåvärmarna en sann räddare. Värmarna är självhäftande och kan fästas på undersidan av strumporna eller placeras i skorna.Värmarna aktiveras vid kontakt av syre, direkt när påsen öppnas. Uppvärmningsprocessen tar ett par minuter och håller sig på ungefär 45° C. Värmen hålls i ca 6 timmar och sorteras därefter som hushållssopor.Värmarna kan placeras i skorna eller fästas på strumporna, men bör ej fästas direkt på huden.
Vattentät högtalare med bluetooth
185 kr
Inbyggd mikrofon för telefonsamtalVatten- och dammtätStark sugpropp och karbinhakeStrömma musik och podcasts trådlöst från din smartphone, surfplatta eller dator genom denna vattentäta Bluetoothhögtalare. Lyssna på favoritlåten när du lagar mat, står i duschen eller ta med högtalaren ut på picknicken. Högtalaren sitter stadigt på plana ytor som kakel och glas med den starka och stora sugproppen på baksidan. Se till att ytan och sugproppen är ren och torr för bästa vidhäftning. Vill du ta med högtalaren på utflykt? Ta loss sugproppen och använd den medföljande karbinhaken för att det enkelt att fästa den i en ögla på ryggsäcken, fikakorgen eller cykeln.Högtalarens 5W högtalare levererar ett klart och tydligt ljud och den inbyggda mikrofonen gör att du kan svara och prata i telefon även om du råkar stå i duschen.  Batteritiden är ca 3 till 4,5 timmar vid aktivt lyssnande och varierar något beroende på volyminställning. Högtalaren stänger av sig själv efter att varit inaktiv i 15 minuter för att spara ström. Standbytiden är ca 2 veckor och högtalaren laddas upp på några timmar med den medföljande USB-sladden i en dators USB-port eller med en strömadapter i väggen. OBS! Högtalaren är skyddad från damm och vattenstänk, men ska inte sänkas ner under vattenytan.
Fly-Tot, flygstolsdyna för barn
895 kr
Förlänger flygstolen till en sängPerfekt för långa resorPumpas upp med fotpumpPå långa flygningar kan både stora som små bli rastlösa, det är långt kvar och tröttheten börjar infinna sig. Tänk att då få krypa ner och sova en stund i liggande läge istället för att sitt-sova i flygstolen!Flygstolsdynan Fly-Tot är en uppblåsbar kudde som fyller upp benutrymmet framför flygstolen och blir till en skön säng för de små. Kudden pumpas upp på ca tre minuter med en medföljande fotpump och anpassar sig efter utrymmet mellan sätena. Det annars tomma benutrymmet blir till en skön plats där barnet kan sträcka på benen, vila och vakna utvilad när planet landar.Dynan töms på luft på bara några sekunder och stuvas ner i väskan vid start och landning. Det är fullt normalt att dynan säckar ihop något vid slutet av resan, detta sker när flygplanet går ner i höjd och innebär att ni snart är framme!Fly-Tot är tillverkat i slitstarkt material och är inte heller i vägen om personen framför fäller sätet. Flygstolsdynan är gjord för att passa benutrymmet mellan ekonomiklass-säten, men kan även användas upp och ner för att passa extra smala benutrymmen.Flygstolsdynan finns både som 1-pack och 2-pack:I 1-packet medföljer 1st uppblåsbar dyna och 1st fotpump.I 2-packet medföljer 2st uppblåsbara dynor och 1st fotpump.Fly-Tot får endast användas när skylten med säkerhetsbältet är släckt, det vill säga när planet har antagit rätt fart och höjd. Vid start och landning måste Fly-Tot tömmas på luft och stoppas undan.Trevlig resa!
Barnhörlurar med decibelskydd
349 kr
Skyddar trumhinnanBra ljudKända tecknade figurer Smarta hörlurar med bra ljud som begränsar hur starkt musiken spelar. Dessa barnhörlurar sätter gränsen vid 85dB. Det kommer dock att räcka med mycket lägre ljud då hörlurarnas hörselkåpor sluter tätt och stänger ute det mesta av det omgivande bullret. Hörlurarna har justerbart huvudband och öronkåporna är beklädda med mjuka dynor. Hörlurarna är gjorda i flera snygga varianter med roliga figurer på lurarna. Välj mellan Sonic, Pokémon, Batman och Svampbob. 
Debattera mera
199 kr
Bestäm vad dina vänner ska debattera om450 olika ämnenFölj galna strategierI sällskapsspelet Debattera mera tar spelarna rollen av politiker som turas om att debattera om såväl seriösa som oseriösa ämnen. Haken är att inför varje runda drar de båda debattörerna ett så kallat strategikort med välkända politikertaktiker som "Ge totalt orealistiska löften", "Gå till personangrepp" och "Förneka allt".I första rundan väljs en slumpmässig spelare ut som moderator. Moderatorn drar ett ämneskort som innehåller 5 olika ämnen och väljer ett av dem. Moderatorn väljer sedan två spelare som ska debattera ämnet och ger ena spelaren JA-kortet, och den andra spelaren NEJ-kortet.Spelaren som får JA-kortet måste argumentera för det valda ämnet och spelaren med NEJ-kortet måste argumentera mot, oavsett deras egna åsikter. För att göra det intressant måste de båda spelarna först dra två strategikort som de måste använda sig av för att vinna debatten.Efter varje debattrunda, röstar alla icke-debatterande spelare om vem som vunnit med JA- och NEJ-korten. Spelaren som vann debatten sitter säker till nästa runda, medan förloraren får ett "Jag känner pressen"-kort. Förlorar man ytterligare en debatt med detta kort är man eliminerad som politiker. Men det roliga är inte över för eliminerade spelare! Blir man eliminerad turas man om som moderator och styr vidare spelet.Debattera mera innehåller 465 olika ämnen att diskutera och tillsammans med de 240 strategierna finns det över 25 000 olika strategiska kombinationer. Ett roligt sällskapsspel som aldrig gammalt!Debattera mera, innehåll:1 regelhäfte1 timglas93 ämneskort (465 ämnen)60 strategikort (240 strategier)1 moderatorkort1 JA-kort1 NEJ-kort8 ”Rösta ja”-kort8 ”Rösta nej”-kort8 ”Jag känner pressen”-kortÅlder: från 15 årAntal spelare: 3-16 spelareSpeltid: ca 30-120 minObservera att Debattera Mera innehåller vissa kontroversiella diskussionsämnen som kan anses stötande. Vi rekommenderar att ni tittar igenom ämneskorten innan ni spelar första gången och vid behov väljer bort kort ni tycker är olämpliga för er spelgrupp.
Korvsnittare
105 kr
Snabb snittning8 knivbladRäfflad pincettFå till knapriga och goda korvar på nolltid med den här händiga korvsnittaren med pincett. Snittaren har åtta knivar med perfekt djup för en fin snittad yta, och med räfflorna på pincetten hålls korvarna stadigt på plats. Håll ned korven med pincetten mot en skärbräda och dra snittaren i en 45-gradig vinkel över korven. Vänd sedan snittaren till 45 grader åt andra hållet och dra igen för att skapa ett rutmönster, så får du korvar med en delikat krispig yta.Pincettens ena sida har en nedsänkning för att även kunna snitta smalare korvar som prinskorvar. Behöver du hacka grönsaker, så som purjolök, så fungerar snittaren även utmärkt för detta ändamål.Korvsnittaren är gjord av plast i nylon med glasfiber och kan diskas i diskmaskin.
Flyttbart handtag till dusch & bad
300 kr
FlyttbartEnkelt att ta med på resanÖkad säkerhet Ett dusch- och badhandtag är bra att ha om man vill undvika att halka och falla i badrummet. Handtaget fästs med sugkoppar och gör att du kan röra dig i badrummet med mindre risk att falla. Eftersom handtaget är flyttbart är det också utmärkt att ta med på resor och övernattningar.
Isbitar av täljsten
129 kr
Lagrar kyla eller alstrar värmeRepar inte glasenSmälter inte och späder därmed inte ut Ice Cube of Sweden - isbitar av täljstenIsbitar av täljsten lagrar kyla eller alstrar värme snabbt och kyler därför enkelt utan att späda ut drycken när den smälter. Täljsten är en mjuk bergart som inte repar glas och isbitarna tål att användas om och om igen. Den är den enda naturliga, luktfria och smaklösa stenen som används i hem och hushåll. Stenarna är utmärkta att ta med på resor för att undvika is av dåligt vatten. De är lätta att förvara i frysen för att snabbt kunna kyla. Vill du istället värma eller värmehålla med hjälp av stenarna läggs de in i mikron för att värmas upp innan du plumsar ned dem i den heta drycken. Täljstenskuberna är godkända för användning tillsammans med mat och dryck. Det här är en riktigt rolig produkt eftersom den passar lika bra för kylning som för värmehållning. Efter användning är det bara skölja av kuberna och lägga tillbaks dem i frysen eller asken. Diska stenarna på vanligt sätt, både handdisk och diskmaskindisk fungerar utmärkt. Låt stenarna torka. Stoppa in stenarna i frysen minst en timme för användande. Använd sedan efter eget tycke 2–4 stenar i respektive glas. Vill du ha din dryck varm eller het, lägg stenarna på ett fat i mikron och kör 1 minut på högsta värme eller längre om mer värme önskas. Livstids garanti.
Pipinette
183 kr
Potta även för vuxnaSnygg designAlla kan kissa stående Pipinette - potta för vuxna och lite större barnEn vacker modern potta som kan pryda sin plats på sängbordet och naturligtvis ha lock.Pottan är gjord i plast och finns i vackra färger. Den är lika bra för alla: kvinnor, män och lite större barn. Den är utformad så att en kvinna bekvämt kan använda den stående var än hon befinner sig: i hemmet, stugan, fritidsbåten, bilen, barnvagnen, gästhuset, på resan - i alla sammanhang då man kan behöva en potta.Den är också bra för den som har ont i höfter, knän eller rygg, efter operationer, vid graviditet osv, då det är mer bekvämt att stå och kissa. Vid sängkanten hemma på natten har den en utmärkt plats det är ofta bättre att stå vid sängen än att snubbla, trött och yr påväg till toa. Den är ett bra hjälpmedel efter vissa operationer, vid besvär med rygg, höfter, knän osv då det är mer bekvämt att stå och kissa samt vid besvär vid graviditet och inkontinens.Pipinette är lika bekväm för män och större barn. Den ersätter i många fall männens så kallade kissflaska och är lättare att hålla ren. Locket skyddar mot lukt och insyn. En använd Pipinette kan stå kvar på sängbordet utan att skämmas för sig och tömmas diskret nästa morgon.
Hasselbackaren
45 kr
Hindrar kniven att skära igenomEnkel att användaOfarlig för kniveggen Hasselbackaren - ett hjälpmedel för tillagning av hasselbackspotatis Gillar du hasselbackspotatis? Då är det här grejen för dig. Hasselbackaren ”Easy2slice” hjälper dig att inte skära potatisen hela vägen igenom utan bara precis lagom långt ned för att skivorna ska hålla ihop. Du får den perfekta hasselbackare utan irritation och kapade potatisar.
Snörstopp
15 kr
Snabb snörningEnkel att fästaFlera användningsområdenSnörstopp är bra till mycket. Snöra skorna på nolltid, lås fast ryggsäckens topplock eller hindra snörena i din jacka eller hood-tröja från att åka in i fållen. Tryck på knappen i botten av snörlåset, trä in snöret och släpp. Snöret är nu låst och du kan spänna och justera som du vill. En smart och enkel liten sak som förenklar vardagen.
Skyddshandske för kockar
199 kr
Skyddar handenBekvämEn storlek passar allaVar rädd om dina händer! Skydda dina händer när du skär med kniv, rivjärn och mandolin. Flexibel, hållbar och bekväm skyddshandske. Motståndskraftig mot skärsår upp till kategori 5. Tillverkad av HPPE, glasfiber och nylon. Kan tvättas i tvättmaskin och lufttorkas. Förklaring av kategori 5:Kategori 5 innebär att det krävs mer än 3500g's tryck på ett rakblad för att den skall kunna skära igenom handsken.
Magnetisk diskborste för karaffer
198 kr
Diskar svåra karaffer och vaser2-delad med magnetSkrubbande gummitäckt magnet Magnetisk tvättsvamp för karaffer från Cuisipro Har du svurit över den oåtkomliga och svårborttagna beläggningen i karaffer och vaser som du helt enkelt inte kommer åt varken med händer, fötter eller diskborstar av allehanda slag.Denna magnetiska lilla  tvättsvamp rengör svåråtkomliga områden i exempelvis buktiga  karaffer och vaser. Magnetsvampen gör det hur enkelt som helst att rengöra områden som borste eller svamp inte kommer åt. Skrubben är av mjukt gummi så att glaset inte repas.Fyll det som ska diskas  med vatten och tvål. Släpp ner den lilla magneten i vattnet och använd sedan andra delen från  utsidan för att skrubba. Handdisk rekommenderas för den här lilla diskborsten.
Broddar eller halkskydd universal
230 kr
6 kraftiga metalldubbarEnkel att ta på & avPassar de flesta skor Broddar för alla skorBra broddar är ovärderligt när kölden och halkan slår till. De här broddarna passar de flesta skor och är enkla att ta på och av. Ger ett bra halkskydd för fotblad och häl med 6 stycken kraftiga metalldubbar. Dubbarna är utbytbara och tillverkade av slitstarkt, härdat stål. Utvecklade för att ge optimalt grepp under promenad eller lättare joggingtur. StableGrip är en av marknadens bästa vardagsbroddar och blev testvinnare i NTF konsumenttest av broddar.
Halkskydd på burk - Såle
149 kr
Sprayas under skonÖkar friktionenTorkar på 2–5 min  Såle – Halkskydd / broddar på burkSåle - halkskydd på burk, gör det mindre riskfyllt att gå på vinterhalt underlag. Sprayen innehåller hartser som ökar friktionen mellan sulan och underlaget. Såle halkskydd 50 ml, är en liten sprayflaska som är perfekt att ha med i väskan.Såle påverkar varken skons utseende eller ergonomi, utan ger dig ett osynligt halkskydd med en effekt som till viss del kan liknas vid broddar. Antihalksprayen kan användas på alla typer av skor och passar för jogging och promenader på olika underlag. Formulan är beprövad och ger ökad friktion mellan gummi och is. Observera att produkten kan ha varierande effekt beroende på skosulans mönster, samt väg- och väderförhållanden. Vid användning slits produkten bort över tid. Hur snabbt effekten avtar beror på underlag, skosulans material och hur mycket du rör dig. Under normala förhållanden håller sprayen för en promenad eller joggingtur på några kilometer. Användning: 1. Skaka väl för att blanda innehållet i burken. 2. Spraya ett tunt lager på skons undersida (yttersulan). Det är rekommenderat att spraya utomhus för att undvika fläckar på golv och kläder. 3. Låt sprayet härda och torka under ca 2-5 minuter. Du är redo att ge dig av när du vet att sprayen inte längre fastnar på fingertopparna om du känner försiktigt på ytan. Såles formula består av harts (likt kåda) som sprayas under skosulan, där den stelnar och bildar en beläggning som ökar friktionen mot underlaget. Produkten skadar inte skosulan – men kan bilda fläckar på läder och textil så var försiktig. Såle är konstruerad och rekommenderas för användning utomhus, men risken för att lämna märken på golvet minskar så fort formulan har stelnat. Såle ger klart bättre grepp och kontakt mellan sko och underlag men tänk på att det är skillnad mellan Såle halkskydd och traditionella broddar. 
Knäskydd i neoprene - Kneelo
398 kr
Mjukt för knänaSitter perfektTålig neoprenKnäskydd från Burgon & BallEtt par riktigt sköna, mjuka knäskydd som enkelt knäpps runt knäna med kardborreband. En storlek passar alla och perfekta vid trädgårdsarbete, städning eller snickeriarbete.Knäskydden är uppbyggda på samma sätt som Kneelo™ knädynor. De är riktigt tjocka men mjuka, komfortabla och lätta. En tjock kärna, inkapslad i vattentät och tålig neopren, stödjer och utjämnar trycket på knäna och formar sig efter kroppen. Knäskydden har dessutom en snabbtorkande och avtorkningsbar yta av nylon.Knäskydden rengörs enklast med en fuktig trasa och skall inte tvättas i maskin.
Kapillärmatta för bevattning
225 kr
Håller krukväxterna vid livPerfekt när du reser bortInomhus eller i växthus Kapillärmattan håller dina krukväxter vid liv när du reser bort eller har svårt att hinna med att vattna. Med kapillärmattan kan du dessutom vattna flera växter samtidigt, det enda som krävs är en behållare med vatten, samt en angränsande avställningsyta.Klipp till önskad längd på mattan och lägg den ena änden i ett vattenkar. Lägg ut resten av mattan på en avställningssbänk och ställ dit krukväxter. Mattan drar upp vattet från vattenkaret och sprider med kapillärkraft ut vattnet till blommorna som hålls lagom fuktiga så länge det finns vatten för mattan att suga upp.Kapillärmattan är praktisk att använda både i växthus och inomhus. För inomhusbruk fungerar diskhon utmärkt som vattenkar och diskbänken som en stor avställningsyta. Mattan är 2 meter x 60 cm och har en skyddande undersida av PE-plast som håller underlaget torrt.
Automatisk bevattning
298 kr
Vattnar när du inte hinnerHåller växthuset prunkandeFör vattenälskande växter Smart Valve® - Automatbevattnare eller automatisk semestervattningSmart Valve® vattnar dina växter så länge den vattenbehållare du kopplar till innehåller vatten. Bevattnare ger växterna en naturlig " vått & torrt " cykel och tillåter växterna att själva reglera sin vattenupptagning. Självbevattningen reducerar vattenåtgången med över 35% och den varken över- eller underbevattnar.Vattningen fungerar automatiskt helt utan övre makter, datorer eller elektronik. Det sparar vatten, tid, ansträngning och pengar. Smart Valve® fungerar lika bra för växter inne, ute eller i växthus och kan självklart användas tillsammans med olika typer av bevattningmattor.
Humlebo i keramik
425 kr
Humlornas drömkåkSnygg i trädgårdenFrosttålig Våra fina humlor har det inte alltid så lätt och ibland kan de behöva en hjälp på traven med att hitta en bra boplats. Detta fina keramikbo med glaserad yta är resistent mot frost och ger humlorna en bra plats att slå sig till ro i.Redet har en smidig liten landningsplats precis vid ingången samt ventilationshål på baksidan för utsläpp av kondens. Ställ ut keramikboet i trädgården på en varm och skyddad plats med torrt underlag (dock inte i direkt solljus), fyll den med det medföljande torra höet och du har nu hjälp humlorna på traven till ett bättre boende.
Väska på vattenflaskan
99 kr
Fäst på vattenflaskanFäst på handledenFicka för alla småprylar BOB - Bag on BottleBag on Bottle är en smart liten väska eller ficka som fästs på vattenflaskan eller handleden. Den lilla väskan träs på vattenflaskan och hjälper dig att hålla reda på pengar, nycklar och allehanda småsaker när du tränar. Flaskväskan håller reda på alla småsaker som du inte vet var du ska lägga eller förvara så som  mobilen, nycklar, pengar, kreditkort, träningskort och andra nödvändiga tingestar. BOB är mycket rymlig trots sitt lilla smidiga format. BOB passar väl till en Iphone 5 och Samsung S4 och ger dessutom smart förvaring av smycken, klockor och annat som man glömt att ta av sig i omklädningsrummet på gymmet. Eftersom dragkedjan går är dubbelriktad fungerar den med alla sorters hörlurar och headsets. Nya BOB är numera lite större och passar således även till iPhone 6.Maris Härdig - uppfinnaren bakom BOB var månadens innovatör hos smartasaker.se i mars 2015. Läs mer om henne HÄR!
Ryggsmörjaren
96 kr
Smörj ryggenTeleskopiskt skaftÄven hemma Solo - solkrämssmörjareAtt smörja sin egen rygg är inte så lätt. Solo fixar det dock smidigt och enkelt med en smart liten svamp på en teleskopisk arm. Perfekt för solo-solare men också hemma i badrummet.
Toalettborsten WC Wunder
325 kr
Lättare att få rentExtra långt skaftRepar inte porslinetWC Wunder är toaborsten utan borste. Istället har den en platt rengöringsdyna av silikon med rengöringsknoppar. Dynan har en avsmalnad spets som klarar rengöring av de mest envisa smutspartier och kommer åt svåråtkomliga områden. Det långa skaftet gör WC Wunder enkel att använda.Skaftet har även en antibakteriell effekt som uppnås genom silverjoner, vilka tillsätts i plasten. Detta har testats och certifierats av det internationella forskningsinstitutet Hohenstein. Produkten vann en Guldmedalj på den Internationella Uppfinnarmässa i Genéve. WC Wunder är EU-certifierad av tyska Hohenstein Institut avdelning Hygien & Medicin. Tillverkas i tyskland.
Fiberfix reparationstejp
159 kr
Den ultimata lagningstejpenStarkt som stålHärdar med vanligt vattenNär silvertejp inte räcker till tar FiberFix vid. Fiberfix är en superhärdande tejp som blir 100 gånger starkare än vanlig silvertejp. FiberFix kan laga i princip vad som helst och blir hårt som stål efter det har härdat.Fiberfix lagar verktyg, slangar, trädgårdsredskap, vattenrör, stolsben och mycket annat. Lagningen blir vattentät, tål värme mellan -30° C och 150°C och tryck upp till 4 bar (60 psi) i slangar och rör. Lagningen blir vattentät och kan både slipas och målas. Produkten är giftfri men undvik att få överflödig massa på hud, kläder, verktyg eller andra ställen där du inte vill ha det. Alkoholbaserade lösningsmedel kan hjälpa till att göra rent.FiberFix finns både som reparationstejp i olika bredder och som reparationslappar i 3-pack. För att veta vilken sort du skall välja är en bra tumregel att det som går att linda skall lagas med reparationstejpen och reparationslapparna skall användas till plana ytor.Reparationstejp FiberFix finns i två bredder, 5 cm (127 cm långt) och 10 cm (153 cm långt). I paketet medföljer allt du behöver för att komma igång snabbt: FiberFix tejp, engångshandskar, sandpapper och ett vinylband. Det enda tillbehöret som krävs är vatten.Doppa hela tejprullen i rumstempererat vatten i ca 5 sekunder. Krama ur överflödigt vatten och sätt genast igång med lagningen. Så fort FiberFix har tagits ut ur sin lufttäta påse sätts härdningsprocessen igång och inom 10-15 minuter har tejpen härdat klart. Vattentemperaturen är viktig då varmt vatten skyndar på härdningsprocessen, ibland så pass mycket att lagningen kanske inte hinner bli klar innan tejpen har stelnat. Kallt vatten kan däremot skjuta på härdningsprocessen upp till 20 minuter. Rumstempererat vatten rekommenderas.Linda tejpen runt sprickan/hålet försiktigt de första varven. Efter 2-3 varv kan tejpen lindas hårdare och hårdare. Lagningen blir mer effektiv ju hårdare den lindas och när hela rullen är förbrukad används vinylbandet för att ytterligare tighta ihop lagningen. Låt vinylbandet sitta fast i några minuter och efter ca 10-15 minuter är lagningen klar!FiberFix Heat Wrap appliceras precis på samma sätt som den vanliga reparationstejpen. Heat Wrap tål värme upp till 450°C och är utmärkt att använda på trasiga avgasrör och andra ställen som blir riktigt varma. Härdningstiden är något längre, upp till 5 timmar i 21°C men härdar snabbare om området hettas upp. Till exempel genom att starta bilen så att att avgasröret blir varmt.FiberFix reparationslappar lagar sprickor och hål på plana ytor och fungerar på i princip alla material. I 3-packet ingår tre lappar med olika storlekar: 5 cm x 20 cm, 7 cm x 7 cm, 12 cm x 12 cm. I paketet ingår även sandpapper, rengöringsduk, gummihandskar samt instruktion på engelska.Reparationslapparna sätts över hålet eller sprickan och börjar härda när den utsätts för vanligt solljus. Efter ca 5-15 minuter i solen skiftar lappen färg från gul till klar/vit och lagningen är klar! För lagningar inomhus krävs en UV-lampa för att sätta igång processen (köps separat). Reparationslapparna tål värme mellan -30° C och 150° C.
Shoeps - elastiskt skospänne
129 kr
Mixa och matchaSlipp knyta skornaElastiska Shoeps är det nya smarta sättet att knyta skorna. Eller snarare – du behöver nu inte knyta skorna i fortsättningen! Med dessa smarta skospännen i extremt elastisk silikon glider foten enkelt ner i skon, perfekt när du har bråttom iväg.Med det breda färgutbudet kan du modifiera och personifiera din sko allt efter ditt personliga tycke och smak. Knapparna på ovansidan är dessutom utbytbara för möjligheten att ytterligare skräddarsy utseendet på dina skor.
Späntkniven
298 kr
Bra greppSkyddar knogarnaHandsmidd på Ekerö Späntkniven är det perfekta redskapet när du snabbt och enkelt behöver ett par mindre trästickor till brasan. Med dess tyngd och två knogsäkra handtag späntar du säkert upp ett par stickor på nolltid. Fungerar även utmärkt till att flisa upp klabben (julgran) så att den tar fyr snabbare. Späntkniven är ytbehandlad med svart zinkeloxering vilket gör den rostfri och får en livslång hållbarhet. Handsmidd på Ekerö utanför Stockholm av Billy Jacquet.
Aqueduck kranförlängare
135 kr
Barnen når strålenFlyttbarKul design Aqueduck är det perfekta tillbehöret i alla barnfamiljers badrum. Alla barn är någongång i den åldern där de vill och kan själv, men inte riktigt når upp till kranen för att tvätta händerna. Men istället för att lyfta upp barnet kan man istället enkelt trä på Aqueduck på kranen. Med sin anknäbbsform förlänger den strålen och skapar ett litet vattenfall nära kanten som nu går att nå.Aqueduck passar även utmärkt i kombination med tillbehöret Kranförlängaren.
Glasshållare
69 kr
Inget kladdLättdiskadFör skopglass, mjukglass, våffelglass Cillicone är en smart utformad glasstrut i mjuk silikon som du kan fylla med smarrig glass eller mjukglass. Vill du hellre äta glassen i en våffla är struten perfekt att använda som ett handtag då dess upphöjda kanter förhindrar att den smälta glassen rinner ner på hand och kläder.Cillicone är lätt att rengöra: Skölj bara av struten med vatten eller kör den i diskmaskinen och du kan använda den om och om igen!Cillicone levereras i ett 2-pack.
Slevhållaren Hug Doug
99 kr
Sleven hålls på platsSlevstöd utanför grytanKramgo figur i silikonHug Doug är slevhållaren som älskar att hänga runt kastrullerna på spisen. Douglas kramar med ett stadigt grepp fast kring din slev och ser till att den inte åker ner i grytan. När du inte har sleven i grytan är Doug ett bra stöd på bordet och ser till att det inte blir onödigt kladdigt. Douglas är gjord helt i silikon och tål således de höga temperaturerna i grytan.
Nyckelring I'm Lost
49 kr
Återfå det du tappatSnabbt och enkeltSe på en karta var koden scannades I'M LOST - få rätt på din favoritprylScanna in QR- koden, lägg in dina kontaktuppgifter och sätt på nyckelringen I'm Lost på din favoritpryl eller väska. Om du nu skulle tappa bort den kan upphittaren scanna koden, kontakta dig och du får således snabbt tillbaka din borttappade sak! När koden scannas skickas det även ut ett mail med en länk till en karta där du kan se var QR-koden scannades.OBS! Om du har nyckelringen på nyckelknippan är det rekommenderat att lägga in en väns kontaktuppgifter istället.
Nyckelring ICE
49 kr
Larmfunktion som skickar smsSnabb info om medicinerKontakuppgifter till anhöriga ICE - In case of emergencyScanna QR-koden och lägg in kontaktuppgifter till anhöriga samt viktig medicinsk information och bär med dig denna bricka på nyckelringen eller i väskan. Gör det enkelt för utomstående att ta kontakt med dina anhöriga och ger sjukvårdspersonal snabb tillgång till eventuell medicinsk information om olyckan skulle vara framme.Det finns även en larmfunktion som aktiveras om någon scannar QR-koden. Då skickas ett sms/email till den angivna mottagaren med en kart-länk där mottagaren bl.a. kan se var du befinner dig.
Transportväska för ölflak
89 kr
SlitstarkBär som en ryggsäckKul present Ett flak öl är inte det lättaste att släpa hem från Systembolaget då det både är tungt och otympligt att bära på. Oftast måste man packa om det i en eller flera medhavda väskor för att ens få plats med alla burkar.Nu finns det dock en lösning på problemet med denna transportväska - precist designad för att ett flak med 33cl's burkar ska få plats! Flakväskan bärs antingen i handtagen, över axeln eller med fördel som en ryggsäck på ryggen. Väskan är gjord i stilstark nylon och tar liten plats när den är ihopvikt.
Transportväska för flaskor
75 kr
SlitstarkPraktiskSnygg gå-bort present En snygg och praktisk väska att transportera flaskor i. Väskan rymmer 6st flaskor och i sina fack står de tryggt och är skyddade från varandra. Ta med läskande drycker till stranden, packa enkelt in i bilen eller varför inte fylla väskan med goda viner och ge bort till en jubilar?Väskan är gjord i nonwoven material och rymmer 6st flaskor av både normal- och magnumstorlek.
Värmeljus med timer, 2pack
49 kr
Smart TimerLång batteritidSnyggt flämtande ljus Snygga varmvitt lysande värmeljus med deras stilla flämtande låga bidrar till en mysig stämning oavsett var du placerar dem. Dessa ljus har en extra lång batteritid och har en smart timer som gör att ljusen lyser i 6 timmar från den tidpunkten du slår på dem. Efter det släcker ljuset sig själv och är avstängt till samma tid nästa dygn då den slår på sig själv automatiskt. Batteridrivna ljus är i jämförelse med vanliga värmeljus både brandsäkra och håller längre. Teknisk spec:Batteri: 2x utbytbara CR2450Timer: 6h ON / 18h OFFBatterilängd: ca 150hVärmeljusen levereras i ett 2-pack 
Vinluftarkaraff, Conondrum
375 kr
Luftar och syresätter i två stegLyfter fram smakenSnygg design Denna snygga och stilrena vinkaraff från Conondrum hjälper vinet att nå sin fulla potential genom luftning och syresättning. Detta sker i två steg: Processen börjar när du dekanterar vinet i karaffen. Vinet luftas och syresätts medans det färdas fram och tillbaka längs de specialutformade väggarna. När du sedan häller upp vin i glaset sker samma process igen vilket maximerar doft- och smakupplevelse.Conondrums dekanter finns att köpa i två storlekar: 37,5cl (halv vinflaska) samt 75cl (hel flaska).
Nattbelysning, Bedlight
740 kr
Tänds automatisktEnkelt installationEnergisnål och dimbar Att famla sig fram efter lysknappen i nattens mörker för att nöden har kallat eller för att bäbisen gråter har nog alla varit med om. Bedlight är det smarta ljuset som tänder sig själv när du som mest behöver det. Med dess rörelsesensor känner den av när du sätter fötterna i golvet och tänder sitt varma ljus och visar vägen. Förutom rörelsesensorn har den även en smart ljussensor som känner av om andra närliggande ljuskällor, såsom dagsljus eller andra lampor är påslagna och tänder då inte upp Bedlight i onödan.Bedlight består av 2st 1.5m LED-lister som både är energisnåla och är superenkela att installera då inga verktyg krävs. Timerfunktionen (30sek-10min) reglerar hur länge du vill att det skall lysa efter att ljuset har aktiverats och vid ca 1 timmes aktivering per dag håller Bedlight upp till hela 30år. Ljuset går även att dimma för önskad ljusstyrka.Ljuslisterna går såklart att sätta upp även på andra ställen än i sovrummet. Skapa mysig belysning inne i badrummet, köket eller i vardagsrummet och du kan nu gå runt och se huset tändas kring dina fötter.
OCR-läsare
125 kr
1.5 gångers förstoringGrupperar siffrornaLättare att läsa OCR-koden OCR-nummer brukar allt som oftast vara skrivna i liten skrift och svåra att utläsa då det långa numret klumpar ihop sig och flyter samman. Denna OCR-läsare både förstorar siffrorna samt delar in dem i läsbara grupper om 6 siffror.Det blir enkelt att se och lätt att dela in siffrorna så att det blir rätt när du betalar räkningen.
Flugsmälla
49 kr
Flugan fastnar på smällanLämnar ingen fläckHygienisk Denna nya flugsmälla har förutom en bra snärt, ett nytt innovativt huvud med hundratals små piggar istället för en vanlig slät yta. Detta gör att flugan spetsas på piggarna och lämnar därmed ingen irriterande fläck efter sig på fönsterrutan.Flugan sitter dessutom kvar på smällan och slås sedan enkelt loss med ett litet knack där du själv vill att den skall hamna. Med flugsmällan Bugmaiden får du inga fler döda flugor bakom soffan och fönsterrutorna förblir rena.Tillverkas på Tyresö i Stockholm. 
Makrolins för mobilkameran
29 kr
Fota näraSe detaljerSmart sugproppsfäste Denna makrolins för mobilkameran tillåter dig att komma riktigt tätt inpå ditt objekt och ta skarpa närbilder. Den fästs enkelt med sugpropp direkt på telefonen och är lätt att ta bort.Använd din mobilkameras inbyggda zoom och se hur macrolinsen gör att du nu kan komma ännu närmre med en enormt förbättrad skärpa i bilderna.
Barnskeden
69 kr
MultigreppKan äta självSmidig inskolning Barnskeden från ICan är speciellt anpassad efter barns små händer och med sin låga vikt och smidiga multigreppsutformning kan barnen hålla skeden precis som de själva vill. Tumgrepp, pekfingergrepp, pincettgrepp eller greppa skeden med hela handen och få maten till munnen med mindre spill.Detta är den perfekta nybörjarskeden för den som vill börja äta själv och blir en smart inskolning till de större besticken. Skeden levereras i ett 2-pack med roliga färger och tål maskindisk 50°.
Dammsugargaller
99 kr
Fångar upp de små tingenUniversellt fästePerfekt mot husdjurshår Det här är det smarta Dammsugargallret Lost&Found. I det genomskinliga filtret som enkelt monteras mellan dammsugarens rör och slang sitter ett galler som stoppar legobitar, smycken och annat viktigt från att åka in i dammsugarpåsen.Du ser tydligt om något sugs in och kan enkelt öppna upp och ta bort det som fastnat. Om det är något du inte vill spara går gallret även att rotera 180° så att smutsen åker direkt in i påsen. Dammsugargallret är även perfekt om du har problem med att påsen snabbt fylls upp av husdjurshår. Håret fastnar på gallret, du plockar lätt bort det och kan slänga det i soporna istället.Diametern på dammsugargallret är 3,5 cm i ena änden och 2,5 cm i andra. Med det medföljande adapterröret kan måttet justeras så att dammsugargallret antingen blir 3,5 cm i ena änden och 3 cm i andra, eller 2,5 cm i ena och 3 cm i andra änden. Dammsugargallret passar därmed de allra flesta dammsugarmodeller på dagens marknad med cylinderformade rör.  
Kylväska för boxvin
198 kr
Smart Design3 liter kall dryckLätt att bära medDet är något visst med att sitta i sommarsolen och ta ett kallt glas vin eller must med goda vänner. Solen gör dock sitt och drycken kan snabbt bli varm, framförallt när den serveras ur en bag-in-box.Kylväskan för Bag-in-box håller däremot vinet kylt under hela picknicken. Dess isolerande material stänger in kylan och håller vämen utanför. Väskan har en separat öppning för box-kranen, en nätficka på baksidan, bärhandtag samt en bärrem vilket gör den både praktisk och lätt att ta med.Kylväskan rymmer ett 3lit. boxvin och kommer i tre utföranden: Svart, Röd-Long-/Latitude samt Dalahäst.Tips! Lägg i en kylklamp för ytterligare kylande effekt.
Yoghurthållare
29 kr
Få ut all yoghurtMindre matslängSpar pengarVisst är det irriterande att inte få ut det sista ur dagens yoghurtförpackningar? Tålamodet räcker oftast inte till att stå och vänta på att yoghurten skall rinna ner i skålen och vi slänger ca 10% av yoghurten i onödan!Med Yoghurthållaren är detta jobb redan klart när du är hungrig och vill äta. Ställ Yoghurten upp och ner i hållaren när det börjar bli lite kvar i förpackningen och det sista av yoghurten kommer att rinna ner mot förpackningens öppning. Förpackningen står stadigt i yoghurthållaren. Hållaren har också bra storlek som passar i facket på kylskåpsdörren.Att ta tillvara på allt i förpackningen bidrar inte bara till att mindre mat och förpackningar slängs i onödan, utan sparar även pengar med tiden.
Hängande odlingsbag
195 kr
PlatseffektivUndvik angreppEnkelt att sköta Med hängande odling sparar du både ryggen och låter plantorna hänga fritt från marken vilket gör dem skyddade från både djur, skadeväxter, svamp- och mögelangrepp. Välj mellan Tomat- och Jordgubbsväskan, eller varför inte bägge två!Tomatväska: Ta efter proffsen och odla dina tomater upp- och ner hängandes från taket. Plantorna behöver inte bindas upp, grenarna bryts inte av från tomaternas tyngd och du slipper svamp- och mögelangreppen som kommer från att frukten ligger mot jorden. Ger dig finare tomater och bättre frukt. Detta är även ett perfekt sätt att odla på när ytan är liten. Låt plantorna hänga i växthuset, på verandan eller varför inte på balkongen. Tomatodlingsväskan är både ett praktiskt och snyggt odlingstillbehör som bär god och mången frukt. Maxbelastning 5 kg.Jordgubbsväskan är ett platseffektivt och smart sätt att odla jordgubbar och annat gott på. Plantera upp till 15 plantor åt gången i odlingshålen som sitter längs med väskans sidor. Jordgubbsväskan fungerar som ett växthus och får rötterna att skjuta fart och snabbare växa till sig.Du vattnar enkelt upptill och att sköta om och skörda har aldrig varit smidigare då du spar både rygg och knän. Plantorna är även skyddade från mögel och svamp som kan uppstå vid vanligt odling på marken. Att odla på det här sättet gör det möjligt även för dem med ont om plats eller balkong att få njuta av egenodlade sommarbär i mängder.
Säkerhetssteget
125 kr
Smart livräddareEntra båten efter ofrivilligt doppGör det lättare att komma upp efter badAtt komma upp i båten efter ett fall i vattnet är inte det lättaste även i perfekta förhållanden med varmt badvatten och lugn sjö. Skulle det blåsa och vara kallt är det ännu värre. Då är Säkerhetssteget en bra hjälp. Du fäster steget på en åra, en stång eller ankare och får en smart "stege" för att kunna ta dig upp i båten. Årorna kan vara 47mm på det tjockaste stället för att steget ska passa, vilket täcker in 95% av alla träåror på marknaden.Säkerhetssteget har levererats som tillbehör till småbåtar av kända svenska fabrikat så som Ryds och Linders. Steget klarar enligt Statens provningsanstalt en belastning på 400kg.
Sängskydd
165 kr
Skyddar madrassenMjukt och diskret100% vattentättVattentätt och praktiskt madrasskydd för alla åldrar. Ett mjukare och bekvämare alternativ till den plastade frottén.  Sängskyddet är 100% vattentätt och består av två lager borstad bomull med ett tunt skyddslager av polyuretan emellan. Sängskyddet kan placeras både under och ovanpå ditt lakan. Skyddet är mjukt och prasslar inte – du kommer knappt märka att det är där. Går att tvätta i 60 grader. Finns i fyra storlekar:50x75 cm - Vagn eller vagga75x100 cm - Spjälsäng100x150 cm - Enkelsäng150x200 cm - Dubbelsäng
Kudde till bilbältet
214 kr
Skönt och mjuktSova utan skavsårPerfekt för längre resorAtt somna mot bilbältesselet gör ofta ont i både nacke och huvud. Med en smart kudde i mjuk mikrofleece som enkelt fästs runt bältet med kardborreband sover du och dina barn både gott och bekvämt under längre bilresor.
Relaxback, hopfällbart ryggstöd
499 kr
Ryggstöd att ta medTvå rygglägenSmart förpackningRlxback är det perfekta ryggstödet för alla tillfällen. Tack vare dess lätta vikt och smarta tubformade väska är detta det portabla ryggstödet för alla tillfällen. Ryggstödet är smidigt att ta med till festivaler, picknick-häng i parken, på bryggan och ombord på båten. Se till att packa ner Rlxback på semestern så undviker du även stressen med att boka upp en solstol på morgonen. Med en handduk på ryggstödet får du bästa solläget precis vid strandkanten! Väskan fungerar även som ett nackstöd och har två smidiga förvaringsfickor. Rlxback har ett sitt- och ett liggläge och är dessutom gjort i vattentåligt material som kan användas både inne och ute.​
Bakplåtsställ, hopfällbart
198 kr
Plats för 4 plåtarTar liten plats vid förvaringEnkel och stilrenEtt snyggt och praktiskt ställ som kan husera upp till 4st plåtar samtidigt. Perfekt vid jäsning eller avsvalning efter gräddning. Bakplåtsstället viks enkelt ihop och tack vare dess smala utformning stuvas den enkelt undan efter användning.
MOB Säkerhetslina
895 kr
Rädda nödställd till sjössKastas snabbt och med god precisionVidareutveckling av HansalinanMOB Rescue LineKastlinan MOB (man over board) Rescue Line förvaras lättåtkomligt i en skyddande hållare. Om någon i båten faller över bord har du möjligheten att snabbt kasta ut en lina till den nödställde. Personen i vattnet trär armarna genom slingan och har då en säkerhetslina runt kroppen. Därefter kan personen dras och lyftas med hjälp av linan runt överkroppen.  Räddningslinan kan även användas för att få över en lina till en annan båt i nöd. Då knopas en kraftig tamp i öglan på räddningslinan och den kan efter kastet dras tillbaka.MOB Rescue line kommer med fästen för pulpit, men den kan även skruvas fast.  Linan är totalt 30 meter. Påse och lina flyter.
BathBuddy
39 kr
Inget läckage från schampoflaskanSätt dina badrumsflaskor på väggenSlipp böja dig ned i duschenBathBuddy är en smart schampohållare som håller flaskan stängd för att undvika läckage i gymväskan. Bathbuddy har även en sugpropp som gör att flaskan kan fästas på duschväggen så att du slipper böja dig och plocka upp den från golvet.Ett säkert sätt att både förvara och använda dina schampoflaskor på!Svensk patenterad design.
Grillspett av rostfritt stål 6-pack
49 kr
Pack om 6 spettRostfritt stålPlatt sida håller maten på platsGrillspett är alltid gott till grillen! Fyll på med grönsaker, kött, svamp eller annat gott på dessa 30 centimeter långa spett i rostfritt stål. Spetten har en platt sida som förhindrar dem från att vridas under under grillningen. Grillspetten passar även perfekt till Grillspett express som gör det ännu lättare att göra flera spett samtidigt.Säljs i pack om sex spett och diskas för hand.
Power Bank
125 kr
Passar alla telefoner och surfplattorLaddar fulltBra på resanMed ett extrabatteri nära till hands på resan behöver du inte vara orolig för att batteriet på telefonen eller läsplattan tar slut. Batteriet har ett snyggt aluminiumskal och en snygg design som man gärna har med sig i fickan. Power Bank har även ett inbyggt överladdningsskydd som minimerar risken för skador på det du vill ladda. Batteriet laddar upp din enhet och finns i olika storlekar och styrka för att passa just ditt behov. Kapaciteten är ca:2200mAh: Laddar upp en telefon 1 gång4000mAh: Laddar upp en telefon 2 gånger (iphone 6/6s plus - ca 1 gång) eller en läsplatta 0,5 gånger.8000mAh: Laddar upp en telefon 4 gånger eller en läsplatta 1 gång.Modell 4000mAh och 8000mAh har även fyra indikatorlampor som visar aktuell batterinivå.
GarlicCone
65 kr
SnabbskalandeLiten och smidigEnkel att rengöraMed ett par snabba gnuggningar mellan händerna är skalet på vitlöksklyftan ett minne blott. GarlicCone skalar både snabbt och effektivt och du slipper vitlöksdoft på händerna. Vitlöksskalaren GarlicCone är framtagen av Herman Rasmuson som är entreprenör, innovatör med bakgrund som kock och har skrivit flera prisbelönta böcker om mat. 
Repfri skrubbduk
29 kr
SupereffektivSkonsamKlarar de flesta ytorEuroscrubby är den nya miljövänliga skrubbduken som ersätter den gamla stålullen. Med samma kraft skrubbar den bort de svåraste fläckarna utan att lämna repor efter sig. Tillsätt bara varmt vatten och tvål och fläckarna är ingen match för Euroscrubby.Euroscrubby kan med fördel användas på ytor både inom- och utomhus, till exempel på:Porslin, Glas, kakel, marmor- och stenbänkar, keramik, non-stick stekpannor, stekhällar, rostfritt stål, trä & plast och du hittar otaliga användningsområden i bland annat köket, badrummet, båten, trädgården och poolen. Efter användning då duken blivit smutsig, kör den ett varv i diskmaskinen eller tvätta i tvättmaskinen (max 40°) och den är redo att användas igen. Euroscrubby är tillverkad av bomull och behandlad med en giftfri härdare som ger duken dess skrubbande egenskaper.OBS! Euroscrubby är inte lämplig att använda på polerade, målade eller ömtåliga ytor.
Oljeljus
95 kr
MiljösmartLång brinntid100% ekologiskDet här är det smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva ljuset som brinner med hjälp av vanlig matolja. Med en påfyllning (ca en matsked) av raps-, solros-, eller olivolja har ljuset tillräckligt med bränsle för att brinna i ca 7h. Rapsolja är att föredra då det är den klaraste vätskan av de tre, dock är detta enbart kosmetiskt och alla tre oljor fungerar lika bra att använda. Om ljuset slocknar av att den uppstickande vek-stumpen har gjort sitt, ta bara tag i veken, dra upp den ett par millimeter och klipp av den förkolnade änden och tänd ljuset på nytt. Veken har ca 300 brinntimmar. Ny veke finns att köpa som tillbehör.Ljuset är gjort av 100% ekologiskt nedbrytbart material och då matoljan i sig inte släpper ut någon koldioxid kan detta vara det mest miljövänliga ljuset någonsin. Snabbfakta om vanliga värmeljus:- Varje år förbrukar vi ca 300miljoner värmeljus i Sverige.- Av detta bildas det över tusen ton koldioxid, 150 ton aluminium och 75 ton stål, varav en stor del hamnar i naturen. 
Zacky, Lastsäck för bilen
288 kr
Skyddar mot smuts och reporEnkel att användaSlitstarkSmutsiga transporter gör varken bilen eller bilägaren glad. Zacky håller bagageutrymmet rent när du kör smutsig last, trädgårdsavfall, hämtar grejer på byggmarknaden eller kör skräp till sorteringsanläggningen och miljöstationen. Med bagagesäcken Zacky blir det enkelt att snabbt lasta i och ur ditt bråte och samtidigt skydda bilen från repor och skador. Har du fyllt bagaget med skräp kan du lyfta ut hela säcken och tömma allt på en och samma gång. Du installerar bagageutrymmesskyddet på någon minut med hjälp av de smarta klämmorna för upphängning. Lastsäcken Zacky är tillverkat av rivstark fukt- och vattentät väv och finns i två storlekar:Kombi: One size fits all. Passar alla kombi-, halvkombi- och SUV-modeller och skyddar hela lastutrymmet. Golv, väggar och tak.Sedan: Utvecklad för att passa de allra flesta sedanbilars bagageutrymme. Bredd 110cm, Höjd 65cm (öppning), Djup 100 cm, Volym 605 liter.
Glasskopan ScoopThat
299 kr
Superlätt att skopaGlassen håller sig frystVärms med handvärmeDet här är en helt ny typ av glasskopa med smart och innovativ teknik.Med hjälp av endast handvärme, leds värmen snabbt från handtaget via den flytande vätskan till kanten av skopan som värms upp och gör det enkelt att få upp en helt perfekt kula. Skopan har en non-stick yta som gör att kulan inte fryser fast och glider lätt ner i tallriken eller glasstruten. Du behöver nu inte vänta på att glassen skall tina, glasskopan är redo att användas direkt när glassuget kickar in!OBS! Endast Handdisk - Ej diskmaskin
The Pac - Grenuttag med synlig ström
495 kr
VärldsnyhetVärna om miljön och spara pengar Se strömmen rinna ivägDetta är The Power Aware Cord - eller kort - The Pac. Till synes ett vanligt grenuttag, men efter en snabb titt inser man att detta är en helt unik produkt.The Pac är världens första grenuttag där du i realtid kan se strömmen fara genom sladden, visualiserat genom ett vackert blågrönt ljus. Med fler och mer strömstarka produkter flyter ljuset snabbare, men även då produkter är i standby-läge kommer du snabbt att slås över hur mycket ström som dras.Just detta är The Pac's storhet. En rinnande vattenkran stängs alltid av, men hur är det med elen?Visuellt är The Pac en fröjd att titta på när du använder de inkopplade produkterna. Ljuset dimmas till och med automatiskt när rummet blir mörkare för att inte störa, men den kommer dessutom få dig att vilja stänga av grendosan när du går därifrån. Med denna omedelbara insikt om hur mycket produkter egentligen drar kommer du till slut alltid att stänga av de andra dosorna i hemmet. I ett genomsnittligt hushåll utgör stand-by 15% av elräkningen och genom att stänga av har en vanlig lägenhet i snitt sparat 1000:- i elkostnader och samtidigt bidragit till en bättre miljö. Om alla stängde av sin standby skulle vi spara lika mycket koldioxid som Sveriges bilar släpper ut på ett år. The Pac har utsetts till en av världens 50 bästa uppfinningar av TIME Magazine.
Nattlampa med ljus- och rörelsesensor
180 kr
Behagligt nattljusTänder upp när du är näraTryggt ljus för de småMed en nattlampa som lyser upp där det behövs slipper man att tända de vanliga bländande lamporna. Nattlampan har två ljuslägen: ett svagt lysande ljus när det är släckt runtomkring och när rörelsesensorn känner av att du är uppe och traskar kommer den att tända även den andra, starkare lampan. Nattlampan är ett bra hjälpmedel och fungerar både som en trygg insomningslampa och som ledsagare för mitt i natten bestyr.Rörelsesensorn har ca 2.5m räckvidd, kopplas in direkt i vägguttaget och ljussensorn ser till att släcka lampan då övriga lampor runtomkring är tända för att spara ström.
Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor
165 kr
Lyser upp mörka skrymslenLång livslängdTänds automatisktGarderobslampan är en praktisk lampa som tänder automatiskt när du öppnar dörren. Lampan lyser så länge rörelsesensorn känner av din närvaro och ger ett behagligt ledljus när du letar efter den rätta dressen för dagen. Ljuset fortsätter även att lysa någon minut efter att du stängt dörren om du skulle glömt något och behöver öppna igen. Garderobslampan har även en ljussensor som låter lampan förbli släckt om resterande rummet är tillräckligt ljust, lampan sparar på så sätt batterier och lyser inte i onödan. Det finns dock även ett praktiskt "ON"-läge om man önskar en permanent belysning.Lampan är perfekt för garderober, men passar såklart även andra mörka skrymslen, så som tex garage, wc, vindar, båtar och källarutrymmen.Garderobslampan monteras med två medföljande skruvar och drivs av 3st AAA batterier (ingår ej).
Hundkoppel handsfree
449 kr
Händerna friaAutolåsFör alla hundar upp till 30kgDet här är det innovativa kopplet som ger dig fria händer och är perfekt för löprundan, shoppingturen eller den dagliga promenaden runt kvarteret. Kopplet fästs runt handleden och virar automatiskt upp sig själv i hylsan och förblir trasselfritt. Kopplet kan bli upp till tre meter långt och har ett autolås för plötsliga utfall. Det finns även ett vanligt handtag som kan vara praktiskt att använda vid övergångsställen eller vid andra situationer där man kan behöva full kontroll över hunden.Kopplet finns i tre färger; Blå, Rosa och Lime. Det blå kopplet har även en flexibel och töjbar "bungee"-del i början av kopplet som hjälper till att bromsa in även de starkare hundarnas utfall och minskar rycket som uppstår. Alla koppel är rekommenderade för hundar upp till 30kg. De klarar dock av en maxbelastning på 70kg, inräknat hundens vikt och dragkraft.
Vindskydd för mobilheadset
49 kr
VindskyddVattenavvisandeSnygg accessoarAtt prata med headset inkopplat till telefonen är både bra och smidigt. Händerna fria till annat och telefonen är långt från örat, men på blåsiga dagar utgörs konversationen mest av störande ljud i alla vindbyar.Vindskyddet Pinocc är världens första vindskydd framtaget just för mikrofonen i headsetet. Det reducerar det irriterande ljudet från blåsten och eliminerar dessutom friktionsprasslet som kan uppstå när mikrofonen ligger mot kläderna. Vindskyddet slås om mikrofonen och fästs med kardborren i det självhäftande tyget. Vindskyddet är väldigt enkel att sätta på och ta av och är dessutom vatten- och fuktavvisande.
Teleskopisk magnet
155 kr
Extra stark magnetLång räckviddSmart fästclipDen här teleskopiska magneten sparar både tid och tålamod. Den kommer åt i de minsta av utrymmen och låter dig plocka upp skruvar, bultar, verktyg och andra magnetiska ting som ligger oåtkomligt till. Magneten klarar att lyfta ca 680g och den teleskopiska pinnen kan förlängas från 15 cm till 65 cm. Med fästclipset kan du alltid magneten nära till hands i byx- eller bröstfickan. 
Bärrem för skidor
149 kr
Häng skidorna över axelnHåller skidor och stavar på platsSkyddande fästyta mot skidornaSkidor, matsäck, hund i koppel, barn och barnvagnar att hålla koll på, ja det kan vara mycket att bära med sig och hålla reda på när man är på väg till skidbacken. Med bärremen för skidorna slipper du i alla fall ett av problemen. Spänn fast den ena änden av bärremen framför bindningen på de ihoplagda skidorna och den andra änden fästs bakom bindningen. Du kan nu hänga skidorna över axeln och ha händerna fria till annat. Det går såklart även att få plats med stavarna och bärremen fungerar både till barn- och vuxenskidor.
Smörkniv som står
95 kr
Upphöjt blad minskar kladdDekorativt på bordetBra greppDen här smarta smörkniven är självskriven på vartenda delikatessbord. Kniven har en plan fot och ett upphöjt blad som gör att den kan stå för sig själv. Kniven kladdar inte av sig på bordsduken och med dess breda blad är den perfekt lämpad för att bre smör, ost, sylt och geléer, färskost och dipsåser. Design - Harald Hynell
TravelPillow
295 kr
ResekuddeLäsplattehållareTvättbart kuddfodralTravelPillow är förutom en mjuk och skön resekudde att luta sig mot på resan, även ett smart ställ för läsplattor. När du vilat klart kan du ställa ner din läsplatta i kuddens smarta ficka och titta på dina favoritserier och filmer. Kudden står stadigt upp men är även utmärkt att ha i knät när du surfar. Resekudden är slitstark och kuddfodralet är avtagbart och går att tvätta i 30 grader om det skulle bli smutsigt. Fäst TravelPillow runt handtaget på ditt handbagage och du har det alltid nära till hands på resan. Design - Harald Hynell
Brandfilt
299 kr
Släcker bränder i hemmetSnygg designEnkel upphängningMed en brandfilt i hemmet kan man känna sig lite tryggare om olyckan skulle vara framme. Enlagers-brandfilten släcker snabbt små bränder innan de växer till sig och blir större. Filtarnas snyggt designade fodral gör dem till en fin inredningsdetalj som tåls att ha hängandes framme, lättillgänglig för att snabbt användas. Filten är ett utmärkt komplement till en pulversläckare då filten effektivt släcker mindre bränder i hemmet, båten eller husvagnen. Vid olycka:Drag ut filten i de två handtagen, håll filten framför dig och närma dig elden.Täck över det brinnande materialet helt och hållet och se till så att elden är helt kvävd.Låt filten ligga kvar och ring sedan 112.Filten skall bytas ut efter användning.
Brandvarnare Kupu
369 kr
Optisk brandvarnarePrisvinnande designSnabb monteringKupu är en optisk brandvarnare med prisvinnande finsk design. Kupu mottog Red Dot Design award 2011 och vi förstår verkligen varför. Med dess slimma utformning och en front av färggrant tyg kan brandvarnaren nu bli en del av inredningen och skänka rummet både säkerhet och stil. Kupu levereras komplett med litiumbatterier, monteringsskruvar samt dubbelsidig självhäftande tejp för snabbmontering. Hela framsidan på brandvarnaren fungerar som testknapp och de medföljande batterierna har 5 års livslängd. Obs. Kupu Vit är den nya modellen med batteri som håller i 10 år! (Går ej att bya batteri)Brandvarnarna är godkända och CE-märkta enligt gällande svensk standard EN14604:2005.Design - Harri KoskinenVideon visar både brandvarnaren Kupu samt dess systerprodukt Lento
Brandvarnare Lento
399 kr
Optisk Brandvarnare 10 års batteritidSnabbmonteradLento är en lekfullt utformad brandvarnare. Den optiska brandvarnaren har formen av en insekt som sitter stilla och varnar dig om faran är framme. Lento monteras i taket med de medföljande skruvarna eller snabbmonteras direkt med den självhäftande tejpen som sitter under brandvarnaren. De medföljande litiumbatterierna håller i 10 år och hela framsidan på Lento fungerar som testknapp.Brandvarnarna är godkända och CE-märkta enligt gällande svensk standard EN14604:2005.Design - Paula SuhonenVideon visar både brandvarnaren Lento samt dess systerprodukt Kupu
Oljevärmeljus 4-pack
95 kr
100% ekologisktMatolja som bränsleMinimalt koldioxidutsläppOljevärmeljuset - Ljusbringare - är ett nätt och unikt värmeljus som brinner med hjälp av vanlig matolja. Lägg ett ljus i en värmeljushållare, i en snygg kopp eller på ditt favoritfat, fyll på med matolja och efter att veken sugit åt sig oljan i ett par minuter kan du tända ljuset och se hur det brinner fint med en klar och stilla låga. Med 20 ml matolja (raps- solros- eller olivolja), brinner ljuset i ca 4h. Till skillnad från vanliga värmeljus som innehåller både aluminium och stål, är Oljevärmeljusen 100% ekologiska, komposteras efter användning och släpper ut minimalt med koldioxid. Oljevärmeljusen finns i tre fina modeller, Stone, Egg & Sea och är förmodligen de mest miljövänliga värmeljusen på marknaden. Snabbfakta om vanliga värmeljus:- Varje år förbrukar vi ca 300 miljoner värmeljus i Sverige.- Av detta bildas det över tusen ton koldioxid, 150 ton aluminium och 75 ton stål, varav en stor del hamnar i naturen. 
Vekar och pincett till oljevärmeljus
45 kr
4 st vekar till oljevärmeljusenPincett att dra upp veken medKlipp till önskad längdNu kan du köpa extra vekar till Oljevärmeljusen samt Oljeljusen. Vekarna är ca 23 cm långa och levereras i ett 4-pack. Det medföljer även en pincett i trä du kan använda för att dra upp den nedbrända veken. Ett bra tips är att klippa till vekarna i en längd som passar för just ditt kärl.
FixCandle ljusklister
119 kr
Stabilisera ljusen i ljusstakenSkapa nya finurliga ljusstakarÅteranvänd klistretFixCandle är ljusklistret som möjliggör helt nya inredningsmöjligheter och ger dig frihet att skapa nya innovativa ljusstakar i hemmet. Med en ärtstor bit klister på botten av ett stearinljus kan du fästa ljuset på nya typer av ytor, såsom sten, marmor, stål, glas och kakel och ljuset står sedan stadigt fast och behöver ingen ljusstake att stå i. Det som gör detta klister ännu mer unikt är att du när du vill kan ta bort och flytta både ljuset och klistret för att återanvända det till nästa plats. Ljusklistret är även perfekt att använda på ostadiga ljus i en ljusstake. Sätt en droppe klister under ljuset, tryck till och vrid ett kvarts varv och dina ljus kommer inte längre att vingla i staken. FixCandle levereras även med en smidig ljushyvel så att du kan hyvla till passformen på dina ljus. Om ljuset brinner ner helt smälter ljusklistret och försvinner.
Stjärna med batteri och timer
115 kr
StämningsfulltTimerfunktionSladdlös LED-belysningI advent och juletider har stjärnan en given plats i hemmet. Den här fina stjärnan är smakfullt dekorerad och har 15 LED-lampor som sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus i rummet. Då stjärnan drivs med batterier är den även praktiskt att montera då komplicerade och fula sladdragningar blir ett minne blott. Stjärnan har förutom en ON-knapp även ett timerläge som gör att lamporna lyser i 6 timmar och är sedan avstängda i 18 timmar. Efter 18 timmar slår lamporna på sig själv igen och lyser i 6 timmar. Batteritiden är ca 80 timmar och en laddning batterier räcker således till ca två veckors cykler. Endast för inomhusbruk.
Smyckeshängare 3-pack
118 kr
Tjusig smyckesförvaringFina dekorationer på spegelnLätt att fästaDe här små söta smyckeshängarna är perfekta när du vill ha nära och snabb tillgång till dina juveler. De envingade fåglarna fästs enkelt med dubbelhäftande tejp på en spegel och reflekteras som fåglar ständigt i rörelse. Häng dina favoritsmycken på fågelns vinge och du kan snabbt ta på dig smyckena när du själv är på väg ut. Smyckeshängarna Fly By blir en fin detalj i sov- eller badrummet och levereras i 3-pack och finns i färgerna Rött, Svart och Vitt.
Safe Överfallslarm
159 kr
Överfallslarmet nära till handsSitter bekvämtOne size fits allDetta är ett stretchbart överfallslarm som sitter stadigt fast runt handleden när du är ute och promenerar eller tar en joggingtur. Om du skulle känna dig hotad trycker du enkelt igång larmet med knappen på sidan och det starka larmet på 120dB kommer att skrämma iväg och samtidigt påkalla uppmärksamhet från folk runtomkring. Armbandets storlek passar alla samt är både ergonomiskt, slittåligt och det inbyggda batteriet håller i flera år. Safe överfallslarm finns i två fina färger: Svart & Rosa.
Potatispåse för mikron
85 kr
Snabbt och enkeltKlar på 4 minuterPassar de flesta potatissorterMed denna suveräna potatispåse tillagar du snabbt och enkelt din egen bakpotatis direkt i mikrovågsugnen. Lägg i upp till fyra stycken potatisar (beroende på storlek) i påsen, förslut och stoppa in i mikron. Efter fyra minuter i mikron är potatisarna klara och kommer ut som härligt goda bakpotatisar färdiga för servering.Kom ihåg att tvätta potatisarna (men skala dem inte) innan användning.Om potatisarna är stora och inte blir färdiga efter första vändan kan man behöva värma mer och detta görs 1 minut i taget.
Mjukt tvålfat med avrinning
95 kr
Smart avrinningsfunktionHalkfri silikonMjuk och hållbarDet här snygga tvålfatet med avrinningsfunktion gör att din tvål hinner torka mellan användningarna och blir inte kladdig. Den mjuka men tåliga silikonen minimerar dessutom risken att du skadar handfatet jämfört med tvålkoppar i porslin och fatet glider inte runt så lätt.Tvålfatet finns i flera olika färger samt två olika storlekar:Stor: 13,5 cm x 11 cm (inklusive avrinningspip) x 2,5 cmLiten: 10,5 cm x 8 cm x 2 cmDet stora tvålfatet rymmer de flesta tvålarna på marknaden och det lite mindre tvålfatet är perfekt för mindre handfat där det finns begränsat med plats.
Broddar till bildäck
375 kr
För snö, is eller leraSnabb och enkel monteringTar mindre plats än t.ex snökedjor bakluckanZipGripGo är en innovativ och patenterad produkt från USA. Detta är riktigt smidiga engångsbroddar som hjälper dig att få loss bilen från en hal plats med snö, is eller lera. Allt fler använder dubbfria vinterdäck och då kan extra broddar vara skönt att ha med som reserv i bakluckan.  Broddarna är enkla att montera: Trä dem runt däcket och dra fast dem som ett buntband.  Överskottsbiten knipsar du av med en tång och för optimalt grepp fäster du 5st broddar på varje drivdäck.Med spännena kan du anpassa broddarna till de flesta däck, dock inte med fälgar över 22 tum.Varje paket innehåller 10st engångsbroddar.
Kattbågen
278 kr
Sköna borstar att stryka sig motKlösmattaStimulerande doftKatter älskar att klösa och stryka sig mot saker och denna kattbåge erbjuder både en skön massage samt en stimulerande klössession för din älskade katt. De styva borstarna i bågen både masserar, kammar och fångar upp löst hår på samma gång. Bottenplattan är dessutom täckt av en klösmatta som kommer att hålla din katt sysselsatt i timmar! Man kan med fördel strö ut kattmynta (en påse inkluderad) i hålet under bottenplattan och din katt kommer att älska doften som uppstår när de klöser.
MixMax Spel för smarta hundar
290 kr
Kul och lärandeFör hundarar i alla åldrarUtöka och bygg ihop med fler pussel MixMax Puzzle är ett roligt och nytänkade spel för ditt husdjur! Göm godisbitar i klossarna och få din hund att förstå hur de med hjälp av snurran i mitten får ut dem ur pusslet. MixMax finns i flera svårighetsgrader och de kan även byggas ihop för att ytterligare öka svårighetsgraden. Möjligheterna och kombinationerna är otaliga och kommer ge dig och ditt husdjur många roliga och lärande stunder tillsammans.MixMax puzzle finns i två modeller, köps separat men kan byggas ihop för en större utmaning:Nivå 2 - Medelsvår med fyra öppningar i mittensnurran.Nivå 3 - Avancerad med endast en öppning i mittensnurran.
Hundpyramid
125 kr
Vickar och vobblarRätar upp sig självMjuk och tystgåendeHundpyramiden är en rolig aktivitetsleksak där din hund skall putta och försöka välta ut godiset som är gömt inuti pyramiden. Tyngden i botten gör att den reser sig upp efter att den blivit omkullvält och blir en kul tankenöt för hunden att knäcka för få ut godiset.Hundpyramiden är gjord av mjuk, återvinningsbar TPU-plast och kan användas både ute och inne. Hundpyramiden finns i två storlekar: Large & Medium.