LampGallerian
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Nya produkter från LampGallerian

Tage taklampa mässing (Mässing/guld)
3 899 kr
Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över ett matbord och i ett vardagsrum. Ljuskälla ingår ej.
Elektronisk dimmer Amiga 50-300W (Vit)
299 kr
Dimmer Infälld. Elektronisk transistor dimmer 50-300W bakkantsdimmer avsedd för lågvoltshalogen och 230V glödljus samt halogen. Belastar man dimmern med 230Vhalogen bör den inte belastas mer än 210W. Använder man dimmern till dimmbara retrofit LED lampor, skall man maximalt belasta dimmern utifrån den belastning som anges som ersättnings styrka på LED lampans förpackning. Ex. 2W LED ersätter 15W då är belastningen på dimmern motsvarande 15W. Blanda aldrig olika typer av laster.Dimmern har inbyggt överhettningsskydd. IP20. Med skruvanslutning. Tillverkad i halogenfri termoplast. Färg: Polarvit Typ: 1-pol/ trapp  
E27 globlampa 125mm klar LED dimbar
179 kr
Globlampa LED i klarglas som ger ett varmgult ljus och som är fullt dimbar.
Coco fönsterpendel (Vit)
449 kr
Fönsterlampa Coco med 3,5 sladd med strömbrytare och stickkontakt. Används där du vill ha en fönsterpendel med en spotlighteffekt nedåt. Ljuskälla ingår ej.
E27 Glob 100mm 0,8W LED ej dimbar
79 kr
Klar glob 100mm med LED-tråd som ger ett svagt varmgult ljus. Motsvarar cirka 10W. Ej dimbar.
E27 Glob 125mm 0,8W LED ej dimbar
125 kr
Klar glob 125mm med LED-tråd som ger ett svagt varmgult ljus. Motsvarar cirka 10W. Ej dimbar.
Cora pendel (Koppar)
2 499 kr
Cora är en otroligt stilig pendel som både är unik samtidigt som den är enkel och ren. Den finns i två olika färger - koppar med rökfärgat glas eller svart med bronsfärgat glas. När lampan är tänd sprids ett välkomnande och fint ljus genom glaset. Sladdlängd: 300cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Ariel takplafond 2x10W (Förkromad/blank)
149 kr
Ariel takplafond i metall och med opalvitt glas. 
Tamara plafond (Förkromad/blank)
1 049 kr
Snygg badrumsspotlight i borstat stål och krom. Vinkelbara spottar och dimbara halogenlampor. Ljuskälla ingår ej.
Eos Up (Vit)
1 099 kr
Den omåttligt populära familjen Eos har nu fått tillskott i form av vägglampan Eos Up! Lampan är gjord av vita gåsfjädrar (plockade från marken) med stomme i papper och stål. Riktigt elegant lampa som blir en riktig myslampa när den är tänd! Damm tas bort genom att blåsa på lampan med en hårtork. Du kan välja att antingen placera din Eos Up på väggen eller att installera den i taket.  Ljuskälla ingår ej.
Control bordlampa (Svart)
1 249 kr
Control bordlampa är inte bara en otroligt snygg inredningsdetalj att placera i hyllan eller på bänken. Den sprider ett bra ljus och fungerar även toppen till mysbelysning. Du ställer enkelt in ljusstyrkan med hjälp av den lilla ratten som är placerad på lampan. Control är gjord i pulverlackad aluminium och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 250cm, matchande med lampan. Ljuskälla ingår ej. 
Leaf bordlampa (Svart)
1 649 kr
Stilren och snygg bordlampa i aluminium där skärmen är skapad med inspiration från löven. Skärmen går att justera och vinkla efter behov. Lampan smälter fint in i din inredning och ger ett bra ljus. Finns i flera olika färger och även som golvlampa. Sladdlängd: 180cm, matchande med lampa. Integrerad LED-belysning
Fluid pendel 23cm (Vit)
1 495 kr
Fluid är en vacker pendel som är inspirerad av en vilande vattendroppe. Tidlös, mjuk och rund design och sprider en härlig atmosfär runtomkring sig. Lampan är lika snygg hängande ensam, som flera i grupp. Varför inte kombinera med den större modellen på 42cm?  Ljuskälla ingår ej.
Noventa 8-arm LED (Svart)
4 469 kr
Snygga och eleganta taklampan Noventa med 8 armar och kupor i klarglas. Lampan är utrustad med LED-belysning som är väldigt energisnål och ger ett bra ljus. Integrerad LED-belysning. 
Sarrione golvlampa LED (Borstat stål)
3 029 kr
En snygg och praktisk golvlampa med integrerad LED-belysning. Den är utrustad med en uplight som har ett starkt och bra ljus och även en läslampa som går att vrida och justera på. Det är en dimmer på lampan som gör att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter behov.  Uplighten tänds och släcks med dimmern, medan läsarmen tänds med en av-/påknapp på lampans huvud. Integrerad LED-belysning. Ljuskällorna går att byta ut.
Lasora skrivbordslampa (Vit)
829 kr
Den snygga och praktiska bordslampan Lasora i stål, med stilfulla detaljer i krom. Lampan går att justera och vrida på i lampans tre leder. Insidan av skärmen är vitt, vilket ger ett optimalt ljus till läsning. OBS: utgående produkt. Ljuskälla ingår ej.
E27 125mm Globlampa Halogen (28W)
109 kr
Klar globlampa med inbyggd halogenlampa. Fullt dimbar med vilken dimmer som helst och samma färgåtergivning som en vanlig glödlampa. Energysaver modell, drar mindre ström än vad lampan ger ljus.
Clausa fast (Vit)
299 kr
Spotlight i snygg mattvit. Passar i takdosa, går att göra utanpåliggande montage med hjälp av distansringen (se. rek. tillbehör). Ingen ljuskälla medföljer vilket gör att du själv kan välja om du vill ha halogen eller LED. Snabbkoppling. Ljuskälla ingår ej.
Palmera (Förkromad/blank)
449 kr
Badrumslampa i krom och med ett opal vitt glas. Ljuskälla ingår ej.
Buz (Blå)
395 kr
Skärmen är tillverkad av okrossbar vit polypropen som tål allt som kan förekomma i barnrummet. Finns endast kvar 1st i färgen blå. juskälla ingår ej.
Vita sladdar, 60cm + takkontakt
100 kr
Vita sladdar, 60cm + takkontakt
Mall vägglampa (Svart)
1 579 kr
Mall är en stilren och snygg vägglampa som passar lika bra i hallen som läslampa över sängen. Den är enkel att vrida, ger ett bra ljus och finns i tre olika färger. Dessutom är den väldigt tidlös och smälter lätt in bland övrig inredning. Classic!  Sladdlängd: 220cm. Ljuskälla ingår ej.
Mona-Lisa tavelbelysning 35cm (Borstat stål)
149 kr
Mona-Lisa är en snygg tavelbelysning i borstat stål. Sprider ett bra ljus. Medföljande väggfäste är en skena som man valfritt böjer till önskad vinkel. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
95047 Pasteri taklampa
1 795 kr
95047 Pasteri taklampa
Captain mini golvlampa (Svart)
2 495 kr
Ny "mini"-version av vår populära Captain golvlampa. Denna modell är lite mindre och utan dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Sofia lampskärm lin 20cm (Vit)
249 kr
Sofia lampskärm är en stilren, klassisk och enkel skärm, tillverkad i bomull. Skärmen har ringfäste.
Ljusplatta 90x90 LED (Vit)
149 kr
Ljusplatta i vit plast, gjord för att lysa upp glasföremål och liknande. Levereras komplett med plug-in transformator (+ sladd) och ljuskälla. Levereras med utbytbar LED-lampa.
Ljusplatta 7,5 LED (Vit)
149 kr
Ljusplatta i vit plast, gjord för att lysa upp glasföremål och liknande. Levereras komplett med plug-in transformator (+ sladd) och ljuskälla. Levereras med utbytbar LED-lampa.
Skimra lampfot (Svart)
449 kr
Stilren, enkel och vacker lampfot, tillverkad i polyrisin. Levereras tillsammans med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Skärm ingår ej.
Therese lampfot (Svart)
499 kr
Stilren svart lampfot, skapad i en vacker och mjuk design. Tillverkad i metall. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Skärm ingår ej.
Ring taklampa 40cm (Svart)
639 kr
Det är sammansatta metallringar som skapar denna tuffa och snygga skapelsen! När lampan är tänd så sprids ljuset genom ringarna och skapar en härlig ljusbild på väggarna. Ring taklampa finns i färgerna svart eller guld och även i andra storlekar. Sladdlängd: 160cm, svart + matchande takkopp.  Ljuskälla ingår ej.
Ring taklampa 30cm (Svart)
479 kr
Det är sammansatta metallringar som skapar denna tuffa och snygga skapelsen! När lampan är tänd så sprids ljuset genom ringarna och skapar en härlig ljusbild på väggarna. Ring taklampa finns i färgerna svart eller guld och även i andra storlekar. Sladdlängd: 160cm, svart + matchande takkopp.  Ljuskälla ingår ej.
Como taklampa (Silver)
399 kr
Como är en tuff pendel som är naturligt robust och sliten. Tillverkad i metall och finns i tre olika färger. Placera gärna över matsalsbordet, i fönstret eller varför inte fler i rad över köksön?  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.   Art.nr / färg: 1432801 Silver, rustik 1432802 Guld, rustik 1432811 Guld, blank
Pico tak/fönster (Silver)
319 kr
Pico är ett tufft och stilrent upphäng, tillverkad i metall och skapad i tre olika färger. Naturligt sliten och robust, kan placeras med fördel både som taklampa men även som fönsterlampa. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i egen smak och tycke, för att sätta din egen prägel på upphänget. Sladdlängd: 350cm, textilkabel svart.   Art.nr / färg: 1333701 Silver, rustik 1333702 Guld, rustik 1333711 Guld
Paddington taklampa 46cm (Svart)
1 279 kr
Paddington är en härlig taklampa, tillverkad i metall som finns i färgerna mattsvart eller grön. Båda varianterna har stilfulla mässingfärgade detaljer, både på insidan av lampan och även på toppen av skärmen. Placeras med fördel över matsalsbordet eller på andra platser där du behöver ett bra ljus och vill ha en tuff inredningsdetalj. Sladdlängd: 160cm, svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Arcos LED (Vit)
599 kr
En utanpåliggande spotlight i mattvit finish med integrerad LED. Ger ett varmvitt ljus (3000K) med en spridningsgrad på 40 grader. Motsvarar cirka 50W halogen och är fullt dimbar. Spotlighten hamnar inte dikt mot taket utan en halv centimeter ifrån, detta för att värmen från armaturen ska komma ut vilket leder till en längre livslängd på transformatorn. Vinklingbar 30 grader. Transformatorn är utbytbar. Passar ej i takdosa.
Gross bar taklampa (Rökfärgad)
5 495 kr
Magnifik taklampa där ljuskällorna omges av amberfärgade eller rökfärgade glaskupor. Ger ett fint ljus och passar bra över ett modernt matbord. Ljuskällor ingår ej.
Fondi golvlampa (Svart)
799 kr
Golvlampa i svartlackad metall och lampsockel i borstad mässing. Använd en dekorativ glödlampa i denna lampa! Ljuskälla ingår ej.
Round utomhus 30cm (Beige/brun)
639 kr
Round är den perfekta lampan att använda i uterummet! Den är mysig, hemtrevlig och är tillverkad med en skärm i lin (naturfärgad). Den sprider ett behagligt ljus genom tyget när den är tänd och skapar en härlig atmosfär! Går även placera inomhus om du hellre skulle vilja det. Ljuskälla ingår ej.
Round utomhus 40cm (Vit)
799 kr
Round är den perfekta lampan att använda i uterummet! Den är mysig, hemtrevlig och är tillverkad med en skärm i vitt tyg. Den sprider ett behagligt ljus genom tyget när den är tänd och skapar en härlig atmosfär! Går även placera inomhus om du hellre skulle vilja det. Ljuskälla ingår ej.
Hilde lampskärm classico (Vit)
239 kr
Klassisk vit lampskärm från PR Home. Enkel och hemtrevlig skärm som passar fint i de flesta inredningsstilar.
E27 LED G45 Soft Glow
49 kr
Dekoration LED-lampa med E27-sockel. Sprider ett varmt och mjukt sken. Färgtemperaturen är 2100k (varmvit) och ljusflödet är 70lm.
E27 LED T45 Flamlampa
399 kr
Dekoration LED-lampa med E27-sockel. Skapar en flammande glans som liknar en brinnande eld. Färgtemperaturen är 1800k (varmvit) och den passar bra att placera t.ex. i utomhuslampor eller lyktor där man vill tillföra en levande känsla.
Line 3 taklampa (Svart)
479 kr
Snygg taklampa som är perfekt att placera över middagsbordet eller köksön. Den är tillverkad i metall och finns i antingen svart eller vitt, båda med matchande tygsladdar och socklar. Taklampan är skapad för att ha 3st nakna glödlampor, så använd gärna lampor i din egen smak för att sätta prägel på din lampa.  Ljuskällor ingår ej.
Sam plafond linne (Vit)
639 kr
Diskret, snygg och härlig plafond, tillverkad i metall med skärm i linne. Plafonden finns i två behagliga färger, vit och ljusbeige. När lampan är tänd så sprids ett fint ljus i rummet som den placeras i. Perfekt att placera i hallen, sovrummet eller köket - plafonden smälter lätt in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
Ring taklampa 50cm (Svart)
799 kr
Det är sammansatta metallringar som skapar denna tuffa och snygga skapelsen! När lampan är tänd så sprids ljuset genom ringarna och skapar en härlig ljusbild på väggarna. Ring taklampa finns i färgerna svart eller guld och även i andra storlekar. Sladdlängd: 160cm, svart + matchande takkopp.  Ljuskälla ingår ej.
Rak skarv 3-fas (Vit)
49 kr
Rak skarv för vidarekoppling mellan två Newlite 3-fas skenor.
Mittanslutning 3-fas (Vit)
125 kr
Mittanslutning för 3-fas skensystem.
Taklampa 5 Antik SL (Antikmässing)
1 495 kr
Vacker, elegant och charmig taklampa i antikmässing. Taklampan har 5st ljuskällor som är täckta av kupor i opalglas - perfekt för att kunna belysa vilket rum man vill. Kombinationen av antikmässing och opalglas skapar en traditionell känsla över taklampan.  Svart flätad kabel och matchande kedja. Total höjd: 145cm. Ljuskällor ingår ej.
Tribeca vägg/tak (Mässing/guld)
2 999 kr
Tuff och stilren lampa som du kan fästa antingen i taket eller på väggen, helt efter vad som passar dig bäst. Designad av Søren Rose Studio som fått sin inspiration från New York Citys glamour från 1930-talet. Enkel att rikta och vinkla efter eget behov. Tillverkad i stål med antingen mässingfärgad eller svart arm och mattsvart skärm. Ljuskälla ingår ej.
Hubert pendel (Svart)
2 999 kr
Hubert är en stilren och enkel pendel, designad av Søren Rose Studios. Optimal taklampa att placera i köket eller över matsalsbordet, då den sprider ett bra ljus och enkelt smälter in som en snygg detalj bland övrig inredning. Lampan har en svart, matchande textilkabel. Ljuskälla ingår ej. 
Firework bordlampa (Förkromad/blank)
599 kr
Firework bordlampa, med två stycken armar som är vridna runt varandra i en vacker och stilfull design. Varje arm bär upp en snyggt mönstrad skärm där ljuset skiner igenom på ett stämningsfullt sätt. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskällor ingår ej.
Flush kristall (Förkromad/blank)
899 kr
Vacker takplafond, tillverkad i förkromad detalj med vackra och klara akryldroppar. En härlig och lyxig inredningsdetalj som både klär sovrummet, hallen eller loungen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom de hängande prismorna på ett elegant sätt och skapar en extra effekt i den förkromade takplattan. Ljuskällor ingår ej.
Cherry pendel (Vit)
6 999 kr
Cherry är en unik men otroligt tuff och snygg taklampa som har det lilla extra. Stommen är tillverkad i mässingfärgad metall och själva körsbären är i polykarbonat. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett kallvit ljus ingår, vill du har varmare ljus kan du köpa till rek. ljuskälla. Finns med antingen vita eller röda körsbär.
GU10 mini LED dimbar 4W
89 kr
GU10 mini LED-lampa från Oriva. Sprider ett varmvitt ljus (2700K).
E27 Par20 LED 6W
99 kr
Reflektorlampa med E27 fattning som ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar. Kan ersätta 50W halopar E27.
Cork pendel (Beige/brun)
449 kr
Cork är en tuff fönsterlampa som har en svart textilsladd Extra snygg i kombination med en dekorativ glödlampa. Passar bra i fönstret eller för att lysa upp ett hörn i hemmet. En härlig inredningsdetalj!  Ljuskälla ingår ej. 
Mother & Child golvlampa LED (Silver)
995 kr
Den eleganta och populära golvlampan Mother & Child. En stilren golvlampa med en uplight som sprider ett bra ljus till allmänbelysningen och även en riktbar arm som är perfekt till läslampa. Ultimala golvlampan att placera bak soffan, fåtöljen eller på andra platser där du är i behov av extra ljus. Du har en dimmer till varje lampa, så att du enkelt ställer in den ljusstyrkan som passar just dig. Finns i antingen satinsilver eller antikmässing. Integrerad LED-belysning. 
GU10 LED 2,5W (23W)
79 kr
En enkel GU10 LED-lampa som ger ett svagt varmvitt ljus motsvarande cirka 20W.
Alpha Spotlight LED 12W
695 kr
Skenspotlight till Newlite 3-fassystem. Ger ett starkt ljus och passar bra där man har lite högre i tak. Fullt dimbar och en hög färgåtergivning. Fördelen är också att du kan göra kopplingar i skenan som gör att du kan styra spottarna på skenan med olika strömbrytare/dimmers. Detta kan vara bra i butikslokaler men är lite överkurs när det gäller belysning till hemmet. Transformatorn är integrerad i spotlighten vilket gör att inget drivdon behövs på skenan, det gör att det blir en stilren lösning utan "klumpar" på skenan.
Salong golvfot (Silver)
2 399 kr
Den vackra och otroligt stilrena golvfoten Salong, tillverkad i metall med en finish i antiksilver. Skapad i mjuka, runda former och en härlig design! Använd gärna en skärm i egen smak och tycke för att sätta din egna prägel på lampan. Ljuskälla ingår ej. Skärm ingår ej.
Colors Flame bordlampa/spett (Svart)
595 kr
Med denna härliga bordlampan så får du en trevlig och dekorativ trädgård i alla väder och klimat. Den är vattentät och sprider ett varmvitt LED-ljus med en verklighetstrogen flameffekt. Det medföljer även ett sprjut så att du kan sticka ner den i krukor, rabatter eller i gräset. Lampan laddas upp med en USB-kabel som medföljer. Tillverkad i svart plast. Integrerad LED-belysning.
Marine bordlampa (Svart)
999 kr
Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj!  Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.
Helikopter pendel (Röd)
375 kr
En rolig och tuff helikopter som är den perfekta inredningen i barnrummet. Färgglad och spännande taklampa som avger ett bra och behagligt ljus. Den är dessutom utsmyckad med bokstäver som gör lampan både informativ och rolig. Total höjd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
Stockholm pollare 28cm (Galvaniserat stål)
2 295 kr
Stockholm är en exklusiv pollare i robust kvalitet som är tillverkad för att klara av vårt kalla nordiska klimat och kust. Snygg och enkel belysning i galvaniserat stål, med kupa i opal polykarbonat som skyddar ljuskällan.  Pollaren monteras enklast med ingjutning eller markfäste (ingår ej). Behöver ej jordas då den är dubbelisolerad. Ljuskälla ingår ej.
Multi drop 6 taklampa (Förkromad/blank)
2 195 kr
En otroligt vacker och iögonfallande taklampa med 6st hängande lampor i ett kluster. Lampan har en solid förkromad bas och de hängande lamporna har ribbade, stilrena glaskupor där ljuset tränger igenom på ett mycket vackert sätt.  Ljuskällor ingår ej.
Rollo 3-spot taklampa (Förkromad/blank)
549 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i metall, med förkromad yta och tre stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus.  Integrerad LED-belysning. 
Cage pendel 30cm (Svart)
695 kr
Tuff taklampa med en burinspirerad, mattsvart skärm med dekorativa mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom ramen, så använd gärna en dekorativ LED-lampa i din egen smak. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett härligt sätt genom skärmen. Total längd: 154cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Scalloped pendel (Silver)
449 kr
En härlig och charmig taklampa som är tillverkad i robust mjukt stål i antingen satin nickel eller antikmässing. Skärmen är skapad i ett modernt mönster som gör den enkel att placera i både moderna och mer gammeldagsa interiörer. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att tuffa till utseendet ytterligare. Total höjd: 147cm. Ljuskälla ingår ej.
3-fas 1m skena (Vit)
349 kr
1m skena till Newlite 3-fas skensystem. Välj hur lång skena du vill ha totalt och köp till skarvar för att sammankoppla skenorna.
Rollo 4-spot taklampa (Förkromad/blank)
749 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i förkromad metall, med fyra stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus. Integrerad LED-belysning. 
SL Golvlampa 1 (Antikmässing)
1 395 kr
Vacker och elegant golvlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Lampan har golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
SL bordlampa 1 (Antikmässing)
595 kr
Vacker och elegant bordlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Helikopter pendel (Orange)
375 kr
En rolig och tuff helikopter som är den perfekta inredningen i barnrummet. Färgglad och spännande taklampa som avger ett bra och behagligt ljus. Den är dessutom utsmyckad med siffror som gör lampan både informativ och rolig. Total höjd: 82cm Ljuskälla ingår ej.
Baluna bord-/vägglampa (Svart)
3 699 kr
Baluna är en stilren och elegant bordlampa som även går bra att fästa på väggen. Alla lampor i serien Baluna är tillverkade i svart, pulverlackad stål med en vacker, vit glasboll som går att rotera 360 grader. Den spirder ett vackert och behagligt ljus och tillför det lilla extra i rummet som du placerar den i. Ljuskälla från leverantören ingår.
Baluna golvlampa (Svart)
5 299 kr
Baluna är en stilren och elegant golvlampa som verkligen drar blickarna till sig. Alla lampor i serien Baluna är tillverkade i svart, pulverlackad stål med en vacker, vit glasboll som går att rotera 360 grader. Den spirder ett vackert och behagligt ljus och tillför det lilla extra i rummet som du placerar den i. Ljuskälla från leverantören ingår.
Baluna bordlampa (Svart)
4 399 kr
Baluna är en stilren obordlampa som står på en elegant formad fot. Alla lampor i serien Baluna är tillverkade i svart, pulverlackad stål med en vacker, vit glasboll som går att rotera 360 grader. Den spirder ett vackert och behagligt ljus och tillför det lilla extra i rummet som du placerar den i. Ljuskälla från leverantören ingår.
Baluna vägglampa (Svart)
4 399 kr
Baluna är en stilren och elegant vägglampa som går att vrida efter behov. Alla lampor i serien Baluna är tillverkade i svart, pulverlackad stål med en vacker, vit glasboll som går att rotera 360 grader. Den spirder ett vackert och behagligt ljus och tillför det lilla extra i rummet som du placerar den i. Ljuskälla från leverantören ingår.
Nysö vägglampa (Vit)
549 kr
Stilren och elegant vägglampa, tillverkad i metall i två olika färger, båda med silverfärgade detaljer. Lampan var först designad år 1992 men har nu återigen kommit tillbaka för att pryda våra hem. Du kan enkelt rikta skärmen efter behov och tänder/släcker den enkelt på skärmen. Sladdlängd: 200cm.  Ljuskälla ingår ej.
Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)
495 kr
Sound buddy är din nya musikaliska vän! Det är en smart högtalare som kan anslutas via Bluetooth till t.ex. telefonen eller annan utrustning med Bluetooth-funktion. Den är utrustad med LED-belysning i huvudet som rör sig på flera olika sätt till musiken. Den kan placeras överallt när den är ansluten utan att behöva en sladd. Integrerad LED-belysning. 
Koster bordlampa flex (Svart)
729 kr
Koster är en enkel och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet. Den har en flexibel arm i krom som gör att du enkelt kan rikta den efter behov. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lampan. Arbetsbelysning eller mysbelysning - du väljer.  Ljuskälla ingår ej.
Nysö pendel 21cm krom (Vit)
549 kr
Nysö är en trevlig och elegant pendel, tillverkad i metall i två olika färger, båda med förkromade detaljer. Lampan var först designad år 1992 men har nu återigen kommit tillbaka för att pryda våra hem. Den är lika snygg hängande ensam som fler tillsammans över t.ex. ett matsalsbord. Ljuskälla ingår ej.
Carrie bordlampa (Svart)
329 kr
Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vega bordlampa (Vit)
610 kr
Stilren läslampa, tillverkad i metall i enkla, raka linjer och trivsam design. Skärmen kan du vinkla efter behov och det är den optimala läslampan. Dessutom är det en vacker inredningsdetalj som både kan stå på ditt skrivbord som på skänken. Finns i antingen vit/mässing eller svart/krom. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Siri plafond (Vit)
589 kr
Vacker plafond, tillverkad i frostat glas med ett strålande mönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och är dessutom diskret uppe i ditt tak. Perfekt till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.
Ingrid plafond (Vit)
589 kr
Vacker och diskret plafond i glas med ett rosenmönster och silverfärgade detaljer. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller köket.  Ljuskällor ingår ej.
Cossano 30cm (Vit)
649 kr
Snygga taklampan Cossano med en vit stålsockel, synlig ljuskälla och en ram i vitlackerat trä. Varje kant i ramen är svart, vilket skapar en snygg effekt på lampan.  Ljuskälla ingår ej.
Walldorf vägglampa (Vit)
489 kr
Stilfull vägglampa, tillverkad i lackerad metall med ett enkelt hyllplan och mjuka avrundade former. Lämplig att placera t.ex. vid sängen, då den sprider ett bra ljus och även är en bra liten avlastningsplats. Använd gärna en dekorativ glödlampa i Walldorf för att skapa din egna stil! Finns i vitt eller svart. Matchande kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Ingo 2 vägglampa (Vit)
739 kr
Ingo vägglampa - en snygg och praktisk vägglampa som är tillverkad i metall. Båda lamporna är utrustade med flexibla armar som gör att du enkelt kan vrida och justera varje lampa. Lamporna är även utrustade med en varsin dimmer som gör att du kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov av ljus. Perfekt lampa till läsning eller för att lysa upp specifika föremål. Finns i flera olika färger. Ljuskällor ingår ej.
FollowMe plus LED (Vit)
3 289 kr
Den populära bärbara lampan FollowMe - nu även i en större storlek. FollowMe är en vacker och praktisk bordlampa som du kan bära med dig var du vill, även utomhus. Terasser, balkonger, ut på promenaden eller var som helst där du inte har tillgång till levande ljus. Lampan är utrustad med LED-teknik och är även dimbar. Batteriet är inbyggt och du laddar enkelt bordlampan via USB-porten. Integrerad LED-belysning.
Bullo pinne (Grå)
979 kr
Bullo takplafond i oxidgrå eller oxid. Opalvitt glas som sprider ljuset bra, enkel upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
Bullo takplafond (Grå)
899 kr
Bullo takplafond, en snygg plafond med oxidgrått eller oxidfäste och ett opalvitt glas som sprider ljuset bra. Enkel upphängning på takkrok. Ljuskälla ingår ej.
Elljusstake 5 koppar LED (Koppar)
595 kr
Elljusstake tillverkad i metall, levereras komplett med sladd och LED-lampor.
Micro 80 silver (Silver)
245 kr
Endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera och inreda med denna ljusslingan. Slingan är flexibel och kan formas efter hur du själv önskar. Ger ett varmt och stämningsfullt ljus med sina 80 varmvita LED-lampor. Total längd: 750cm  
Dekorationsby Lekplats
487 kr
Mekanisk dekorationsby från Konstsmide som drivs med transformator (ingår).
Bowl Mini pendel (Klar/transparent)
439 kr
Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i klarglas kombinerat med stilrena svarta detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant! Glödlampan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 350cm svart tygkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Isabelle XL pendel (Förkromad/blank)
2 189 kr
Isabelle XL är en otroligt vacker pendel som verkligen sprider elegans i rummet som den placeras i. Den är tillverkad i förkromad metall med vackra, klara prismor i glas. När den är tänd sprids ljuset fint genom prismorna och skapar en lyxig atmosfär. Transparent kabel med förkromad kedja. Ljuskälla ingår ej.
Isabelle pendel (Förkromad/blank)
1 349 kr
Isabelle är en otroligt vacker pendel som verkligen sprider elegans i rummet som den placeras i. Den är tillverkad i förkromad metall med vackra, klara prismor i glas. När den är tänd sprids ljuset fint genom prismorna och skapar en lyxig atmosfär. Transparent kabel med förkromad kedja. Ljuskälla ingår ej.
Isabelle mini pendel (Förkromad/blank)
519 kr
Isabelle mini är en otroligt vacker pendel som verkligen sprider elegans i rummet som den placeras i. Den är tillverkad i förkromad metall med vackra, klara prismor i glas. När den är tänd sprids ljuset fint genom prismorna och skapar en lyxig atmosfär. 350cm transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Disc pendel (Svart)
369 kr
Stilren och tuff pendel, tillverkad i svartlackad metall med dekorativa mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är fullt synlig, så sätt gärna din egen prägel på lampan genom att använda en dekorativ sådan.  Sladdlängd: 350cm med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Fireworks bordlampa (Flerfärgad)
639 kr
Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Rondo bordlampa (Svart)
389 kr
Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
Box vägglampa (Vit)
1 369 kr
Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
Crown vägglampa LED (Rosa)
979 kr
Denna vackra skapelse i form av en krona är den ultimata vägglampan till barnrummet! Den är tillverkad i rosafärgad träfanér och är utrustad med LED-belysning. Lampan blir aldrig varm och det finns ingen risk att bränna sig! Den sprider ett behagligt och mysigt ljus på väggen, perfekt för alla små prinsar och prinsessor där ute!  Integrerad LED-belysning.
Universe pendel (Svart)
979 kr
Universe är en iögonfallande pendel, designad av Patrick Hall. Den är tillverkad i lackerad metall, har fyra stycken spotlights och plats för tre stycken stearinljus. Elegant och vacker pendel som är perfekt över t.ex. matbordet. Den svarta varianten har förkromade detaljer och den vita har mässingfärgade. Matchande textilkablar. Ljuskällor ingår ej.
Petra taklampa (Silver)
2 019 kr
Petra är en spektakulär och vacker taklampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff taklampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Petra mini fönsterlampa (Silver)
389 kr
Petra är en spektakulär och vacker fönsterlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff taklampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Petra bordlampa (Silver)
739 kr
Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Bowl pendel (Vit)
910 kr
Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i vitt glas kombinerat med stilrena mässingfärgade detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant!  Matchande vit tygkabel.  Ljuskälla ingår ej.
Bowl Mini pendel (Vit)
439 kr
Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i vitt glas kombinerat med stilrena mässingfärgade detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant!  Sladdlängd: 350cm vit tygkabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Bowl pendel (Klar/transparent)
910 kr
Bowl är en vacker pendel, tillverkad med en skärm i klarglas kombinerat med stilrena svarta detaljer. Den sprider ett fint ljus och är en mycket trivsam inredningsdetalj. Den är diskret samtidigt som den är otroligt elegant! Glödlampan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan. Matchande svart tygkabel.  Ljuskälla ingår ej.
Luna bordlampa (Svart)
729 kr
Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en större variant (Luna XL). Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Luna XL bordlampa (Svart)
1 219 kr
Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Grace XL takkrona (Förkromad/blank)
6 349 kr
Grace är både elegant, modern och otroligt exklusiv! Den är tillverkad i metall och finns i de trendiga färgerna krom eller mässing. Grace XL har 16st böljande armar som tillsammans bildar en fantastisk kreation! Den höjer verkligen rummet till en helt ny nivå och är så värd att beundras!  300cm transparent kabel med vajer. Ljuskällor ingår ej.
Miles taklampa (Vit)
1 459 kr
Stilren och trendig taklampa som finns i vitt eller svart, tillverkad i metall med dekorativa detaljer i krom. Miles har en tuff design och sprider ett bra ljus - optimal lampa att använda över t.ex. middagsbordet. Ljuskällan är synlig så använd gärna en dekorativ globlampa för att sätta din egen prägel på lampan. Matchande textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Kate pendel (Rosa)
739 kr
Kate är ju så söt att man får en sockerchock! Perfekt lampa till barnrummet eller för att förhöja en känsla eller ett intryck. Kate är tillverkad i färgad tyll och finns i tre olika färger! Fantastiskt! Kate finns även i en större storlek som är snygg att kombinera med denna mindre varianten. Vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Kate XL pendel (Rosa)
1 349 kr
Kate är ju så söt att man får en sockerchock! Perfekt lampa till sovrummet eller för att förhöja en känsla eller ett intryck. Kate är tillverkad i färgad tyll och finns i tre olika färger! Fantastiskt! Kate finns även i en mindre storlek som är snygg att kombinera med denna större varianten. Vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Icon bordlampa (Vit)
899 kr
Snygg och stilren bordlampa, designad av Patrick Hall, som finns i två olika färger. Skärmen på lampan är vinklingsbar (se bilder), vilket gör att du kan välja om du vill rikta ljuset till läsning eller bara ha den som en vacker dekorationslampa. Passar lika bra på nattduksbordet som på soffbordet eller fönsterkarmen. Både den vita och den svarta har förkromade detaljer. Matchande tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
Rollo 3-spot taklampa (Vit)
549 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i metall, med tre stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Vit yta med stilrena, kromade detaljer. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus. Integrerad LED-belysning. 
Rollo 4-spot taklampa (Vit)
749 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i metall, med fyra stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Vit yta med stilrena, kromade detaljer. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus. Integrerad LED-belysning. 
Telescope 2 golvlampa (Förkromad/blank)
1 295 kr
Snygg, modern och praktisk golvlampa, tillverkad i metall med två stycken riktbara spotlights. Rikta ljuset helt efter eget behov. Perfekt till läsning eller för att lysa upp speciella punkter - också en otroligt snygg inredningsdetalj som sätter prägel på rummet. Finns i krom eller svart. Ljuskällor ingår ej.
Cage pendel 22,5cm (Svart)
875 kr
Tuff taklampa med en burinspirerad, mattsvart skärm med dekorativa mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom ramen, så använd gärna en dekorativ glödlampa i din egen smak. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett härligt sätt genom skärmen. Total längd: 159cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Taklampa 3 multi-drop (Vit)
1 195 kr
Otroligt trivsam och snygg taklampa med skärmar som hänger ner från tre grenar. Tillverkad i stål med mattvit yta (lite åt det sandfärgade hållet) och dekorativa detaljer i krom. Perfekt lampa över t.ex. middagsbordet där du behöver tillföra extra ljus. Lampan är dessutom en spännande detalj till inredningen!  Total höjd: 188cm.  Ljuskällor ingår ej.
Telescope 3 taklampa (Svart)
1 369 kr
Telescope är en mycket stilren och praktisk taklampa, tillverkad i stål med tre stycken riktbara spotlights. Den är mattsvart i färgen, har diskreta ledningar och tillför en massor elegans och ljus i det rummet du placerar den i. Perfekt över t.ex. matsalsbordet eller köksön. Total höjd: 120cm. Ljuskällor ingår ej.
Miami 1 golvlampa (Vit)
1 095 kr
Miami är en enkel och stilren golvlampa, tillverkad i stål med en sandvit yta. Skärmen är riktbar så att du enkelt kan rikta den efter behov av ljus. Optimal lampa att använda till läsning och som också bidrar till allmänbelysningen i rummet. Den är dessutom diskret och smälter enkelt in med övrig inredning. Ljuskälla ingår ej.
See mee grado fasadbelysning (Svart)
999 kr
Vacker vägglampa som är anpassad till att placeras utomhus. Tillverkad i aluminium och sprider ett vackert ljus både uppe och nere på lampan. Placera på husväggen, altanen eller verandan och låt den lysa upp ditt hem. Ljuskällor ingår ej.
Luna D pendel (Svart)
1 959 kr
Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna D är tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en stilren, vit glaskupa. Sprider ett bra ljus och är en otroligt elegant och tuff inredningsdetalj! Vit textilkabel med vajer. Ljuskälla ingår ej.
Luna T pendel (Svart)
2 439 kr
Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna T är tillverkad i svartlackad metall kombinerat med tre stilrena, vita glaskupor. Alla tre glaskuporna är svängbara uppåt eller nedåt, så du kan därför själv välja utseendet på din pendel. Den sprider ett bra ljus och är en otroligt elegant och tuff inredningsdetalj! Vit textilkabel med vajer. Ljuskälla ingår ej.
Luna X pendel (vridbar) (Svart)
2 819 kr
Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna X är tillverkad i svartlackad metall kombinerat med fyra stilrena, vita glaskupor. Armarna på lampan är vridbara i sidled, så du kan därför själv välja utseendet på din pendel. Den sprider ett bra ljus och är en otroligt elegant och tuff inredningsdetalj! Vit textilkabel med vajer. Ljuskälla ingår ej.
Fluffboll skärm (Vit)
749 kr
Endast skärmen till Fluffboll taklampa. Kombineras med ett upphäng.
Fluffboll taklampa
849 kr
Fluffboll är en vacker och härligt fluffig taklampa som är tillverkad i syntet. Den har verklighetstrogna, fluffiga fjädrar och sprider ett behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Fluffboll är verkligen den ultimata myslampan! Levereras tillsammans med ett vitt upphäng. Ljuskälla ingår ej.
Decor LED nät 2x1,5m extra (Svart)
279 kr
Stämningsfullt LED-nät som sprider ett varmvitt ljus och en härlig stämning! Detta nätet är en utbyggnadsslinga som du kopplar ihop med transformatorn 495-00 och du kan koppla ihop totalt 10st slingor. Tillverkad i plast.  Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga Dew Drop 200cm (Silver)
203 kr
Dekorativ silvrig ljusslinga som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Använd för att dekorera bordet, vaser, fönsterbrädan eller varför inte tillföra som en extra detalj till dukningen? Den är utrustad med 200st LED-lampor som sprider ett behagligt ljus. Integrerad LED-belysning.
Regal 1a taklampa (Vit)
529 kr
Regal är en stilren och snygg taklampa, anpassad för att placeras i ditt badrum. Tillverkad i vitlackad aluminium i en enkel och diskret design. Använd en dekorativ ljuskälla i din egen stil för att sätta prägel på lampan.  Ljuskälla ingår ej. 
Telescope pendel (Svart)
495 kr
Stilren pendel, tillverkad i stål som verkligen tillför stil och elegans i ditt hem. Pendeln har det lilla extra och är en tuff inredningsdetalj. Skärmen är justerbar så att du kan vinkla den efter ditt egna behov av ljus. Mattsvart eller förkromad i färgen med matchande sladd och bra ljusspridning. Total längd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Scandi bordlampa (Grå)
875 kr
Scandi är en snygg bordlampa, tillverkad i ståll med matt grå yta och stilrena detaljer i krom. Skärmen har en vit insida och sprider ett bra ljus - optimal till läsning och att placera på skrivbordet.  Ljhuskälla ingår ej.
Mother & Child (Silver)
999 kr
Den stilrena golvlampan Mother & Child har en uplight som sprider ett väldigt bra allmänljus, samt en riktbar arm som är perfekt som läslampa. Den är utrustad med två stycken dimmers - en till varje lampa, som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lamporna.  Ljuskällor ingår ej.  
Telescope bordlampa (Svart)
599 kr
Telescope är en tuff bordlampa, tillverkad i stål med en praktisk spotlight som du kan rikta efter behov. Snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger ett bra ljus, perfekt till läsning eller för att lysa upp vissa punkter i rummet. Finns i mattsvart eller krom. Ljuskälla ingår ej.
Cage pendel 16cm (Svart)
699 kr
Tuff taklampa med en burinspirerad, mattsvart skärm med dekorativa mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är fullt synlig genom ramen, så använd gärna en dekorativ glödlampa i din egen smak. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett härligt sätt genom skärmen. Total längd: 153cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Belvue 1 vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Vacker vägglampa tillverkad i metall, med förkromad yta och droppformad skärm i opalglas. En härlig lampa som är anpassad för att ha i ditt badrum. Sprider ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Tänds/släcks via dragströmbrytaren. Ljuskälla ingår ej. 
Miami bordlampa (Vit)
795 kr
Stilren och enkel bordlampa som är optimal till läsning eller annan koncerntrationskrävande aktivitet. Tillverkad i vitlackad stål, lite åt det sandvita hållet. Riktbar skärm och bra ljusspridning - dessutom smälter den lätt in i de flesta inredningsstilarna. Ljuskälla ingår ej.
Mitra bordlampa (Beige/brun)
549 kr
Vackra bordlampan Mitra, tillverkad i stålfärgad metall, utsmyckad med ett vackert hålmönster genomgående längst hela skärmen. Otroligt mysig och fin lampa som sprider ett härligt sken genom mönstret när den är tänd.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Espresso taklampa (Svart)
2 259 kr
Snygg och stilren taklampa, tillverkad i metall med detaljer i trä (ask). Espresso har 6st vinklingsbara lampskärmar med mattsvart yta och även matchande svart tygsladd och takfäste. Perfekt över middagsbordet eller köksön där du behöver tillföra ett bra ljus. Askdetaljerna skapar en härlig balans med färg och material. Ljuskällor ingår ej.
Marine taklampa 30cm (Vit)
1 599 kr
Vackra taklampan Marine, tillverkad i metall med en rund glaskupa i klarglas. Glaskupan är omringat av ett rep som är knutet i ett mycket dekorativt mönster. Marin och snygg taklampa som sprider ett härligt ljus! Ljuskällan är dessutom fullt synlig genom glaskupan så använd gärna en dekorativ sådan.  Max höjd: 150cm, matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Holly golvlampa (Svart)
1 149 kr
Snygg och stilren golvlampa tillverkad i metall med antikfärgade detaljer. Skärmen är riktbar efter behov och den sprider ett bra ljus, vilket gör golvlampan till den optimala läslampan. Dessutom är den riktigt tuff att se på! Lampan kommer i antingen svart eller grön. Sladdlängd: 200cm + fotströmbrytare och stickkontakt. Mått på fot: 20cm.  Ljuskälla ingår ej.
Gusto golvlampa LED (Svart)
959 kr
Gusto är en stilren golvlampa, tillverkad i svartlackad metall med en praktisk mässingfärgad flexarm. Vrid lampan helt efter eget behov av ljus. Fungerar bra att placera bak fåtöljen då den ger ett optimalt läsljus. Den har integrerat LED-ljus som sprider ett varmvitt ljus. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt ställer in ljusstyrkan. Storlek på skärm: diameter 4,2cm, längd 8cm. Integrerad LED-belysning. 
Zappa taklampa 35cm (Mässing/guld)
1 499 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 120cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Zappa taklampa 26cm (Mässing/guld)
1 299 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 150cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Nysö pendel (Svart)
449 kr
Snygg, enkel och stilren taklampa som sprider ett bra ljus. Tillverkad i metall med en mattsvart yta, vit insida och förkromade detaljer. Mycket uppskattad och intressant taklampa som är diskret samtidigt som den tillför stil och elegans i rummet som den placeras i.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Upphäng till Fluffboll (Vit 1,2m)
100 kr
Vitt upphäng till taklampan Fluffboll från Oriva.
Gynning Golden Dream 30cm (Beige/brun)
599 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Golden dream" är 30cm i diameter med ett vackert kvinnoansikte och guldiga varma toner. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Alone bn lonely 25cm (Vit)
499 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Alone bn lonely" är 25cm i diameter med ett vackert kvinnomotiv. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Golden Dream 25cm (Beige/brun)
499 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Golden dream" är 25cm i diameter med ett vackert kvinnoansikte och guldiga varma toner. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Alone bn lonely 40cm (Vit)
799 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Alone bn lonely" är 40cm i diameter med ett vackert kvinnomotiv. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Alone bn lonely 35cm (Vit)
699 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Alone bn lonely" är 35cm i diameter med ett vackert kvinnomotiv. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Golden Dream 35cm (Beige/brun)
699 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Golden dream" är 35cm i diameter med ett vackert kvinnoansikte och guldiga varma toner. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Gynning Golden dream 20cm (Beige/brun)
399 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Golden dream" är 20cm i diameter med ett vackert kvinnoansikte och guldiga varma toner. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Butler pendel 24cm (Vit)
975 kr
Butler är en vacker pendel från Globen Lighting som är en riktig fröjd för ögat. Den vita pendeln har mässingfärgade detaljer och den svarta har förkromade detaljer. Sprider ett bra och fint ljus och är lika snygg hängande ensam som fler tillsammans i grupp.  Ljuskälla ingår ej.
Butler pendel 40cm (Vit)
1 775 kr
Butler är en vacker pendel från Globen Lighting som är en riktig fröjd för ögat. Den vita pendeln har mässingfärgade detaljer och den svarta har förkromade detaljer. Sprider ett bra och fint ljus och är lika snygg hängande ensam som fler tillsammans i grupp.  Ljuskälla ingår ej.
Push taklampa (Svart)
2 675 kr
Man kan inte annat än att förundras över designen på denna tuffa taklampan! Push är tillverkad i metall med en mattsvart yta, matchande sladd och kachering. Den har en justerbar och låsbar saxarm och en vinklingsbar skärm. En otroligt tuff taklampa som verkligen tillför det lilla extra i rummet den placeras i.  Ljuskälla ingår ej.
Uncle golvlampa (Svart)
2 599 kr
Uncle är en modern serie som kombinerar funktion med estetik. Den är tillverkad med en fot i mattsvart metall, förkromade detaljer och seperata strömbrytare till globen och spotten. Kupan är tillverkad i opalvitt glas och den praktiska spotlighten kan riktas helt efter eget behov.  Ljuskällor ingår ej.
Uncle bordlampa (Vit)
1 685 kr
Uncle är en modern serie som kombinerar funktion med estetik. Den är tillverkad med en fot i metall, stilrena detaljer och seperata strömbrytare till globen och spotten. Kupan är tillverkad i opalvitt glas och den praktiska spotlighten kan riktas helt efter eget behov.  Finns i färgerna svart/krom eller vit/mässing. Ljuskällor ingår ej.
Cube plafond (Svart)
1 769 kr
Cube plafond är en taklampa som i designen skiljer sig från många andra. Den är skapad med tre stommar av kraftigt fyrkantsjärn och varje stomme är vridbar så att du kan ställa in din egna form på plafonden. Otroligt tuff och dekorativ taklampa som skapar en häftig ljusbild i rummet. Ljuskälla ingår ej.
Träd bordlampa (Svart)
680 kr
Varför inte låta naturen komma in till dig? Här har vi en härlig bordlampa i form av ett träd, tillverkad i metall och finns i både svart och vitt. Sprider ett behagligt ljus och är en väldigt fin dekoration att placera i fönstret eller på bänken. Sladdlängd: 170cm + strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Sandnes läslampa (Vit)
475 kr
Enkel läslampa med riktbar arm och dimmer på lampan. Sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Trädgård förlängningskabel 10m (Svart)
135 kr
Förlängningskabel till systemet "Trädgård". 10 meter lång sladd i gummi med IP-klass 44. 
Agro dekorationsboll 40cm (Grå)
613 kr
Agro är en vacker dekorationsboll som kan placeras både på golvet och bordet. Tillverkad i antikgrå rotting och fungerar både inomhus och utomhus. Den är utrustad med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus.  Sladdlängd: 500cm + transformator.  Integrerad LED-belysning. 
Tilläggsslinga 50 LED (Svart)
259 kr
Tilläggsslinga till 4910/50 amber. Utrustad med LED-belysning och sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Anpassad för utomhusbruk. Avstånd mellan lampor: 10cm. Integrerad LED-belysning.
LED Blockljus glow (Silver)
63 kr
Häftigt silver-metallic blockljus som är utrustat med LED-belysning. Det drivs av batterier och har även en timerfunktion som gör att du enkelt kan ställa in när ljuset ska lysa. Finns i fler färger.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6g på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus glow (Mässing/guld)
63 kr
Häftigt guldfärgat blockljus som är utrustat med LED-belysning. Det drivs av batterier och har även en timerfunktion som gör att du enkelt kan ställa in när ljuset ska lysa. Finns i fler färger.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6g på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus glow (Röd)
63 kr
Häftigt rött blockljus som är utrustat med LED-belysning. Det drivs av batterier och har även en timerfunktion som gör att du enkelt kan ställa in när ljuset ska lysa. Finns i fler färger.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6g på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus glim 13cm (Beige/brun)
42 kr
Fint och mysigt vaxljus som skapar en inbjudande och härlig atmosfär i ditt hem. Lågan är verklighetstrogen och har en härligt varm nyans. Ljuset drivs av batterier och har också en inbyggd timerfunktion - du kan därför enkelt ställa in när du vill att ljuset ska lysa. Finns i flera behagliga färger som dessutom är fina att kombinera med varandra. 2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
Cognac bordlampa (Svart)
579 kr
Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
Cognac bordlampa (Svart)
649 kr
Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
Salong lampfot 42cm (Silver)
499 kr
Vacker lampfot på 42cm i höjd, tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Stilren design och enkel att placera ut i ditt hem. Skärm ingår inte, så använd gärna en i din egen smak. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Salong lampfot 33cm (Grå)
449 kr
Salong är en vacker lampfot på 33cm i höjd. Skogsgrå och naturligt sliten i färgen, i en stilren och trivsam design. Skärm ingår inte, så använd en skärm som du själv tycker om!  Ljuskälla ingår ej.
Taurus fasadbelysning LED (Galvaniserat stål)
1 499 kr
Taurus är en stilren och snygg fasadbelysning, tillverkad i högsta kvalitet. Den är utrustad med LED-belysning som är optimal för utomhusbruk då den håller länge och sprider ett bra ljus.  Integrerad LED-belysning.
Karma pendel 24cm (Rökfärgad)
1 499 kr
Den vackra pendeln Karma är otroligt stilren och tillför elegans i ditt hem. Den är tillverkad med en rökgrå glaskupa och stilrena valnötsdetaljer på toppen. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset vilket förhöjer elegansen ytterligare. Små svarta detaljer och matchande tygsladd. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Salong lampfot 41cm (Vit)
359 kr
Salong är en vacker vit lampfot i polyresin. Den har en stilren design och passar lätt in i flera olika miljöer och inredningsstilar. 41cm i höjden och otroligt vacker att ha både i fönstret, på bänken eller på nattduksbordet.  OBS: Skärm ingår ej, så kombinera denna vackra lampfot med en skärm i din egen stil. Ljuskälla ingår ej.
Dehli taklampa 50cm (Svart)
1 599 kr
Snygg och tuff taklampa i en industriell design. Skärmen är svart på utsidan med guldig insida, har ett rejält fäste med matchande kedja. Den guldiga insidan gör så att det blir ett varmt och behagligt ljus när lampan är tänd. Perfekt att placera över t.ex. matsalsbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej.
The Flame music (Svart)
729 kr
The Flame music är en liten och behändig batterilampa som både sprider ett härligt ljus, samtidigt som den kan spela musik via Bluetooth. Ljuset i lampan är verklighetstroget och ser levande ut. Den är en riktig myslampa som dessutom är anpassad för utomhusbruk! Tillverkad i aluminium och plast. Laddare ingår. Integrerad LED-belysning. 
Gynning lampfot 65cm (Förkromad/blank)
1 499 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Denna vackra lampfot är 65cm i höjd, tillverkad i metall med en matt, kromad yta. Skärmar säljes separat, så använd en skärm som du själv tycker passar till lamfoten. Även Gynning Design har ett flertal skärmar att välja mellan om du vill fortsätta i samma stuk. Ljuskälla ingår ej.
Gynning lampfot 65cm (Mässing/guld)
1 499 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Denna vackra lampfot är 65cm i höjd, tillverkad i metall med en matt, guldfärgad yta. Skärmar säljes separat, så använd en skärm som du själv tycker passar till lamfoten. Även Gynning Design har ett flertal skärmar att välja mellan om du vill fortsätta i samma stuk. Ljuskälla ingår ej.
Gynning lampfot 50cm (Förkromad/blank)
999 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Denna vackra lampfot är 50cm i höjd, tillverkad i metall med en matt, kromad yta. Skärmar säljes separat, så använd en skärm som du själv tycker passar till lamfoten. Även Gynning Design har ett flertal skärmar att välja mellan om du vill fortsätta i samma stuk. Ljuskälla ingår ej.
Gynning lampfot 50cm (Mässing/guld)
999 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Denna vackra lampfot är 50cm i höjd, tillverkad i metall med en matt, guldfärgad yta. Skärmar säljes separat, så använd en skärm som du själv tycker passar till lamfoten. Även Gynning Design har ett flertal skärmar att välja mellan om du vill fortsätta i samma stuk. Ljuskälla ingår ej.
Gynning Alone bn lonely 30cm (Vit)
599 kr
Fantastisk design signerad Carolina Gynning! Lampskärmen "Alone bn lonely" är 30cm i diameter med ett vackert kvinnomotiv. Vill du fortsätta på samma tema finns även lampfötter i Gynning Design, annars går den bra att använda en annan lampfot som du tycker passar till. Skärmen har ringfäste. Finns i flera storlekar.
Snöboll dekoration 9cm (Vit)
53 kr
Vacker och stämningsfull inomhusdekoration i form av en snöboll. När den är tänd som sprids ett varmt och mysigt sken som sprider en hemtrevlig känsla i ditt hem. Snöbollen är utrustad med timer som gör det lätt att ställa in när den ska lysa. Finns även i en mindre storlek.  1st batteri ingår. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED antikljus 2-pack (Vit)
137 kr
Dessa vackra antikljusen är väldigt verklighetstrogna och fina, med vickande låga och en behaglig ljusspridning. De är batteridrivna och har inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när ljusen ska lysa. Sprider ett varmvitt ljus och är väldigt hemtrevliga.  OBS: fot ingår ej. 4st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Gravljus 12cm (Vit)
28 kr
Ett vackert vitt gravljus som sprider ett fint och behagligt ljus som lyser upp i mörkret. Ljuset drivs av batterier och har även inbyggd timer som gör att du enkelt kan ställa in när ljuset ska lysa. 2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus wave 2-pack (Vit)
42 kr
Två stycken batteridrivna vaxljus som är väldigt stilrena med sina fina vågiga kanter. De är perfekta till att lysa upp ditt hem och skapa en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Utrustad med timer som gör det enkelt för dig att ställa in när ljusen ska lysa.  2st batterier ingår. Timer: 0,06W LED
LED Blockljus sharp 3-pack (Vit)
81 kr
Stilrena batteridrivna vaxljus med skarpa kanter, i tre olika storlekar. De är perfekta att placera ut i ditt hem för att skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den inbyggda timern gör det enkelt för dig att ställa in när ljusen ska lysa. Levereras i 3-pack. 6st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av.
LED Blockljus drip 3-pack (Vit)
67 kr
Tre stycken vita, dekorativa blockljus som sprider ett varmt och behagligt ljus. Alla tre ljus har detaljer som föreställer rinnande stearin vilker medför att de ser väldigt verklighetstrogna ut. Placera ut i ditt hem och låt de skapa en hemtrevlig och inbjudande atmosfär.  3st batterier ingår.
LED Blockljus glow 10cm (Vit)
60 kr
Fint ljus med en realistisk och flammande LED-låga (glow flame). Ljuset är vitt och den gula lågan skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär i ditt hem. Finns i flera storlekar som är snygga att kombinera med varandra.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus glow 12,5cm (Vit)
67 kr
Fint ljus med en realistisk och flammande LED-låga (glow flame). Ljuset är vitt och den gula lågan skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär i ditt hem. Finns i flera storlekar som är snygga att kombinera med varandra.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus glow 15cm (Vit)
74 kr
Fint ljus med en realistisk och flammande LED-låga (glow flame). Ljuset är vitt och den gula lågan skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär i ditt hem. Finns i flera storlekar som är snygga att kombinera med varandra.  2st AA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus Linda 10cm (Gul)
60 kr
Vackert och härligt vaxljus i en fin guldgul färg. Den drivs av batterier och är utrustad med timer - du ställer därför enkelt in när ljuset ska lysa. Blockljuset skapar en hemtrevlig atmosfär och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Finns i fler storlekar. 3st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus Linda 12,5cm (Gul)
67 kr
Vackert och härligt vaxljus i en fin guldgul färg. Den drivs av batterier och är utrustad med timer - du ställer därför enkelt in när ljuset ska lysa. Blockljuset skapar en hemtrevlig atmosfär och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Finns i fler storlekar. 3st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus Linda 15cm (Gul)
74 kr
Vackert och härligt vaxljus i en fin guldgul färg. Den drivs av batterier och är utrustad med timer - du ställer därför enkelt in när ljuset ska lysa. Blockljuset skapar en hemtrevlig atmosfär och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Finns i fler storlekar. 3st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus Linda 10cm (Silver)
60 kr
Vackert, verklighetstroget blockljus i en fin silverskimrig färg. Den drivs av batterier och är utrustad med timer - du ställer därför enkelt in när ljuset ska lysa. Blockljuset skapar en hemtrevlig atmosfär och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Finns i fler storlekar. 3st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.
LED Blockljus Linda 12,5cm (Silver)
67 kr
Vackert, verklighetstroget blockljus i en fin silverskimrig färg. Den drivs av batterier och är utrustad med timer - du ställer därför enkelt in när ljuset ska lysa. Blockljuset skapar en hemtrevlig atmosfär och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Finns i fler storlekar. 3st AAA-batterier ingår ej. Timer: 6h på, 18h av, repeterande.