Granngården
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Nya produkter från Granngården

Jordskopa Elho XXL
39,90 kr
En jordskopa gör det enkelt att fylla små krukor med jord och är ett praktiskt hjälpmedel vid till exempel förkultivering och omplantering. Skopan är utformad på ett sätt så att ingen jord spills och små hål i botten gör att jorden inte fastnar.
Värmekabel Granngården Grön med termostat
399 kr
Värmekabel med termostat för frostfritt vatten och odling. Värmekabeln har en uppvärmningseffekt på 10 W per löpmeter och levereras med stickpropp. Kabeln finns i två längder.
Värmekabel Granngården Grön med termostat
499 kr
Värmekabel med termostat för frostfritt vatten och odling. Värmekabeln har en uppvärmningseffekt på 10 W per löpmeter och levereras med stickpropp. Kabeln finns i två längder.
Kattmat Whiskas Konserv Kyckling i sås, 6 x400 g
72 kr
Whiskas kyckling i sås är ett smakligt våtfoder som passar katter i alla åldrar. Med Whiskas läckra sortiment av burkar kan du vara säker på att din katt får i sig alla de viktiga vitaminer och mineraler den behöver för att må bra, både till kropp och själ.
Kattmat Whiskas Konserv Anka i gele, 6 x 400 g
72 kr
Whiskas anka i gele är ett smakligt våtfoder till katter i alla åldrar. Med Whiskas läckra sortiment av burkar kan du vara säker på att din katt får i sig alla de viktiga mineraler och vitaminer den behöver för att må bra, både till kropp och själ.
Kattmat Whiskas Konserv Lamm i sås, 6 x 400 g
72 kr
Whiskas lamm i sås är ett smakligt våtfoder för katter i alla åldrar. Med Whiskas läckra sortiment av burkar kan du vara säker på att din katt får i sig alla viktiga vitaminer och mineraler som den behöver för att må bra, både till kropp och själ.
Syrén vit 'Alba' 30-50 cm, 5-pack
329 kr
Lättodlad häck eller berså som blommar i maj-juni med vita doftande blommor. Plantorna säljs i 5-pack.  
Spolglans Ocean, 0,5 l
35 kr
Ocean Spolglans underhåller din diskmaskin, minskar kalkbeläggningar i diskmaskinen och ger en skinande ren disk utan torkfläckar. Klimatneutralt tillverkad i Sverige och förpackning av Bioplast!
Odlingssand Hasselfors Jordkompisar, 4 l
79,90 kr
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Odlingssand passar till odling av frön och sticklingar och adderar tyngd och struktur till din jord samt förbättrar dräneringen.
Pimpsten Hasselfors Jordkompisar, 4 l
79,90 kr
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att addera nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Pimpsten minskar vikten och tillför luft till din jord och passar för hydroponisk odling.
Lera Hasselfors Jordkompisar, 4 l
79,90 kr
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Lera hjälper torra eller utsatta jordar att hålla kvar fukt och näring och leran kan även användas för att göra fröbomber.
Biokol Hasselfors Jordkompisar, 4 l
79,90 kr
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Biokol gynnar din jords näringshållning och mikroliv och gör jorden rikare vid odling i kruka, rabatt eller i pallkrage.
Reservslinga till revbensutdragaren, 5-pack
160 kr
Reservslingor till revbensutdragaren.
Spackel Plastic Padding Superspackel , 180 ml
99 kr
Ett lätthanterligt allroundspackel för hemmet från Plastic Padding som fyller ut sprickor och ojämnheter i trä, masonit, fiberplattor och betong. Spacklet härdar efter 10 minuter och kan därefter mycket enkelt bearbetas eller slipas.
Spackel Plastic Padding Kemisk Metall, 180 ml
99 kr
Spackel Plastic Padding Kemisk Metall används för lagningar på hårda ytor och ger en tät, stark och mycket hård yta som kan borras, gängas och målas över. Spacklet lagar sprickor och hål i betong, plåt och stenplattor samt fyller, limmar, tätar och förenar trä, sten och metall i alla kombinationer.
Odlingsbänk Calipso med lock
899 kr
Odlingsbänk Calipso ger de bästa förutsättningarna för dina plantor. Bänken har en vattenreservoar på 7 liter, ett självbevattningssystem med vattennivåkontroll och en dubbelbottnad låda som isolerar mot både värme och kyla och ger rötterna bra ventilation.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 9 cm, 20-pack
39,90 kr
Svart, fyrkantig kruka för drivning av sticklingar och till förodling. Krukorna är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen och passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 7 cm, 25-pack
29,90 kr
Fyrkantig, svart kruka till förodling och drivning av sticklingar. Krukorna passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg och är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen.    
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Basilika
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt för dig som vill skapa en örtagård på fönsterbrädan.Tre portionspåsar med basilika ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp utan adapter, 15 W
249 kr
Energisnål LED-ramp utan adapter för ihopkoppling med LED-ramp med adapter. LED-ramperna passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus.
Hängare Nelson Garden med hissmekanism
299 kr
Smart upphängning i stål för upp till tre växtbelysningsramper. I takt med att plantorna växer kan du enkelt justera höjden med hissmekanismen.    
Hängare Nelson Garden med sugproppar
99 kr
Smart upphängning för växtbelysning i lackerat stål med kedjor. Hängaren fästs med sugproppar på fönsterrutan eller blankt kakel och har en maxbelastning på 0,5 kg. 
Lampsladd Nelson Garden E27, 4 m
99 kr
Komplett ojordad vit lampsladd med upphängningsögla färdig att använda. Sladden har E27-sockel, är 4 meter lång och passar bland annat till Växtlampa LED 18 W.  
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 15 W
599 kr
En energisnål LED-ramp med adapter som kan användas vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. Rampen kan kopplas ihop med ytterligare två LED-ramper.
Fiberkruka Nelson Garden Rund 8 cm, 32-pack
49,90 kr
Fiberkruka till förodling som passar utmärkt i minidrivhus eller odlingstråg. Krukorna är tillverkade av återvunnen emballagekartong och kan planteras ut direkt i jord eftersom krukan förmultnar då.  
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 23 W
699 kr
Energisnål LED-ramp med adapter som passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. LED-rampen kan vid behov kopplas ihop med ytterligare en ramp.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Dill
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med dill ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att efter skörd växer nya blad ut igen.    
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp utan adapter, 23 W
349 kr
Energisnål LED-ramp utan adapter, endast för ihopkoppling med LED-ramp med adapter. LED-ramperna passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Slätbladig persilja
89,90 kr
En snygg och praktisk box för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med slätbladig persilja ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Krusbladig persilja
89,90 kr
En snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året om, perfekt för dig som vill skapa din egen örtagård på fönsterbrädan. Tre portionspåsar med mosskrusig persilja ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att efter skörd växer nya blad ut igen.    
Växtlampa Nelson Garden, 30 W
199 kr
Lågenergilampa som passar för allmän växtbelysning och för övervintring. Växtlampan har en längd på 18 cm, E27 sockel, 6400 K, nominellt ljusflöde 1250 lumen och nominell brinntid 8000 timmar.
Växtlampa Nelson Garden LED, 18 W
499 kr
Energisnål LED-lampa för förodling, övervintring och som allmän växtbelysning. Växtlampan ansluts till en lampsladd (ingår ej).
Bågklämmor GjordNära 25 mm, 10-p
79,90 kr
Kraftiga bågklämmor av metall för 25 mm rör. Används för att enkelt fästa plasten på gavelbågarna i ditt växthus.
Mössa PTX Pro med LED-lampa, Svart
99 kr
Praktisk mössa med integrerad LED-pannlampa 120 lumen som är uppladdningsbar via USB. Lampan har tre olika ljusnivåer och en brinntid på upp till 4 timmar på en laddning.
Råmjölkspåsar Startset, 10-pack
295 kr
Med dessa råmjölkspåsar kan du enkelt ta tillvara på den livsviktiga råmjölken och ge till den nyfödda kalven. Påsarna rymmer 4 liter och kan både frysas och värmas upp.
Råmjölkspåsar Refill, 5-pack
170 kr
5-pack refillpåsar till Råmjölkspåsar Startset. Råmjölkspåsarna hjälper dig att ta tillvara på den viktiga råmjölken och ge till den nyfödda kalven. Påsarna rymmer 4 liter och kan både frysas och värmas upp.  
Ridbyxa Seahorse JR, Vit
449 kr
Vit ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Regntäcke Hansbo Sport 600 D, Grå
559,20 kr
Ett grått regntäcke från Hansbo Sport i 600 D rip stop med polyesterfodring, dubbla snabbspännen i fronten och högt bogveck. Hästtäcket är även utrustat med låga kryssgjordar samt reflexer framtill och på den breda svansflärpen.
Ridbyxa Seahorse JR, Vit
449 kr
Vit ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Ridbyxa Seahorse JR, Vit
449 kr
Vit ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Ridbyxa Seahorse JR, Grå
449 kr
En grå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Ridbyxa Seahorse JR, Grå
449 kr
En grå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Vintertäcke Hansbo Sport 300 g 600 D, Marin
879,20 kr
Svart hästtäcke från Hansbo Sport i 600 D rip stop med 300 grams polyesterfodring, dubbla snabbspännen i fronten och högt bogveck. Vintertäcket har låga kryssgjordar och reflexer framtill samt på den breda svansflärpen och halsen försluts med dubbla tillbakagående kardborrar.
Ridbyxa Seahorse JR, Grå
449 kr
En grå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Ridbyxa Seahorse JR, Grå
449 kr
En grå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Stalltäcke Hansbo Sport 220 g, Svart
599 kr
Svart hästtäcke från Hansbo Sport med 220 grams fyllning och polyesterfoder. Stalltäcket har låga kryssgjordar och dubbla snabbspännen i fronten.
Ridbyxa Seahorse JR, Grå
449 kr
En grå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Ridbyxa Seahorse JR, Marin
449 kr
Marinblå ridbyxa i juniormodell från Seahorse i vävt material med tygskoning på knäna och lycra nedtill på benen. Ridbyxan har skärphällor och fickor både fram och bak med Seahorse-logga på vänster ficka.
Regntäcke Hansbo Sport 100 g 600 D, Svart
799 kr
Svart regntäcke från Hansbo Sport i 600 D rip stop med 100 grams polyesterfodring, dubbla snabbspännen i fronten och reflexer framtill. Hästtäcket är även utrustat med låga kryssgjordar samt reflexer framtill och på den breda svansflärpen.
Fågelholk Granngården Greta
149 kr
Fågelholk från Granngården i hemtrevlig, stilren design. Fågelholk Greta är anpassad för mesfåglar och är lätt att rengöra.
Ridhandske Roeckl Madrid, guld
469 kr
Ridhandske i modern design med en ovanhand i mjuk och lätt Micro-Mesh. Innerhand i pekskärmskompatibel Drytec G5 som gör handsken bekväm att bära och säkerställer ett bra grepp om tyglarna.
Ridhandske Roeckl Madrid, guld
469 kr
Ridhandske i modern design med en ovanhand i mjuk och lätt Micro-Mesh. Innerhand i pekskärmskompatibel Drytec G5 som gör handsken bekväm att bära och säkerställer ett bra grepp om tyglarna.
Ridhandske Roeckl Polartech, Svart
415 kr
En ridhandske från Roeckl i ett mjukt och varmt Powerstretch-material med fantastisk flexibilitet. Handsken har silikon i handflatan för ett bra grepp.
Stövel Tretorn Strong Mid Winter, Grön
649 kr
Varmfodrad gummistövel i en lägre modell från Tretorn tillverkad i naturgummi fritt från PVC. Strong Mid Winter är den perfekta stöveln för fritidsaktiviteter, i trädgården eller på stan.
Stövel Tretorn Strong Mid Winter, Grön
649 kr
Varmfodrad gummistövel i en lägre modell från Tretorn tillverkad i naturgummi fritt från PVC. Strong Mid Winter är den perfekta stöveln för fritidsaktiviteter, i trädgården eller på stan.
Stövel Tretorn Strong Mid Winter, Grön
649 kr
Varmfodrad gummistövel i en lägre modell från Tretorn tillverkad i naturgummi fritt från PVC. Strong Mid Winter är den perfekta stöveln för fritidsaktiviteter, i trädgården eller på stan.
Stövel Tretorn Strong Mid Winter, Grön
649 kr
Varmfodrad gummistövel i en lägre modell från Tretorn tillverkad i naturgummi fritt från PVC. Strong Mid Winter är den perfekta stöveln för fritidsaktiviteter, i trädgården eller på stan.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Blå
139 kr
Action Stretch är en blå stretchhandske från Equipage. Ridhandsken har en handflata i Domy Suede-material och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Vit
139 kr
Action Stretch är en vit ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Svart
139 kr
Action Stretch är en svart ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Brun
139 kr
Action Stretch är en ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Brun
139 kr
Action Stretch är en ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch JR, Svart
139 kr
Action Stretch är en svart ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden. Här i juniormodell.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Svart
139 kr
Action Stretch är en svart ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch, Svart
139 kr
Action Stretch är en svart ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden.
Ridhandske Equipage Action Stretch JR, Brun
139 kr
Action Stretch är en ridhandske i Domy Suede-material med stretch och kardborreknäppning vid handleden. Här i juniormodell.
Ridbyxa Harcour Herr Knäskodd, Marin
1 399 kr
Costa från Harcour är en marinblå ridbyxa i herrmodell med knäskoning i silikon och benavslut med elastisk nylon.
Ridbyxa Harcour Herr Knäskodd, Marin
1 399 kr
Costa från Harcour är en marinblå ridbyxa i herrmodell med knäskoning i silikon och benavslut med elastisk nylon.
Chaps Equipage Aspen JR, Svart
249 kr
Välsittande shortchaps från Equipage av tvättbart konstläder i leggingsmodell. Aspen har kardborreknäppning upptill och tryckknapp nertill samt dragkedja och längsgående resår.
Chaps Equipage Aspen JR, Svart
249 kr
Välsittande shortchaps från Equipage av tvättbart konstläder i leggingsmodell. Aspen har kardborreknäppning upptill och tryckknapp nertill samt dragkedja och längsgående resår.
Chaps Equipage Aspen JR, Svart
249 kr
Välsittande shortchaps från Equipage av tvättbart konstläder i leggingsmodell. Aspen har kardborreknäppning upptill och tryckknapp nertill samt dragkedja och längsgående resår.
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Filtsula Springyard, Grå
39 kr
Varm och mjuk sula i filt på glidskyddad botten. Sulan ger ökad komfort och håller dina fötter varma och torra i höst och vinter. Perfekta till gummistövlar!
Benskydd Horse Guard Damask, Vit
699 kr
Vita dressyrdamasker i konstläder från Horse Guard med kraftig kardborreknäppning. Smuts torkas enkelt bort med en fuktig trasa men benskydden kan även tvättas i maskin. Säljs i 4-pack.
Sadelgjord Horse Guard
269 kr
Sadelgjord från Horse Guard med imiterad lammull. Sadelgjorden har dubbel resår i båda ändarna, D-ring för fäste av hjälptygel och rullspännen. Finns i flera storlekar.
Sadelgjord Horse Guard
269 kr
Sadelgjord från Horse Guard med imiterad lammull. Sadelgjorden har dubbel resår i båda ändarna, D-ring för fäste av hjälptygel och rullspännen. Finns i flera storlekar.
Benskydd Horse Guard Damask, Brun
699 kr
Bruna dressyrdamasker i konstläder från Horse Guard med kraftig kardborreknäppning. Smuts torkas enkelt bort med en fuktig trasa men benskydden kan även tvättas i maskin. Säljs i 4-pack.
Transportgrimskaft Three Horses, Marin
249 kr
Ett elastiskt och kraftigt grimskaft från Three Horses perfekt att använda när du transporterar din häst eller när hästen står uppbunden i stallgången. Grimskaftet har pistolhake i ena änden och panikhake i andra som du enkelt kan få upp om hästen skulle få panik. 
Insektsmask Horse Guard Anti-UV, Svart
149 kr
En svart anti-UV behandlad insektsmask från Horse Guard med öron som skyddar mot flugor och andra insekter. Finns i flera storlekar.
Sadelgjord Horse Guard
269 kr
Sadelgjord från Horse Guard med imiterad lammull. Sadelgjorden har dubbel resår i båda ändarna, D-ring för fäste av hjälptygel och rullspännen. Finns i flera storlekar.
Transportgrimskaft Three Horses, Marin
199 kr
Ett elastiskt och kraftigt grimskaft från Three Horses perfekt att använda när du transporterar din häst eller när hästen står uppbunden i stallgången. Grimskaftet har pistolhake i ena änden och panikhake i andra som du enkelt kan få upp om hästen skulle få panik. 
Benskydd Horse Guard Damask, Svart
699 kr
Svarta dressyrdamasker i konstläder från Horse Guard med kraftig kardborreknäppning. Smuts torkas enkelt bort med en fuktig trasa men benskydden kan även tvättas i maskin. Säljs i 4-pack.
Flugpannband Horse Guard, Brun
29 kr
Flugpannband från Horse Guard med kardborreknäppning.
Hundfoder Appetitt Senior, 12 kg
499 kr
Hundfoder Senior från Appettit är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för hundar äldre än 7 år framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa. Både närings- och energiinnehållet har anpassats efter just de behov som den äldre hunden har.
Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed, 12 kg
499 kr
Adult Maintenance Large Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Både näringsinnehållet och de stora foderbitarna är anpassade för stora raser. Bäst i test! Appetitt plockade hem två förstaplatser, både inom torr- och våtfoder, när den norska dagstidningen Verdens Gang (VG) testade 15 olika våt- och torrfoder till hund: Appetitt Adult Maintenance  Appetitt Lunch (våtfoder)
Hundfoder Appetitt Sensitive Small Breed, 3 kg
199 kr
Sensitive Small Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 år med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och både de små foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för små raser.
Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg
499 kr
Energy från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå. Det höga energiinnehållet gör att hundfodret även passar perfekt till tikar under sista perioden av dräktigheten och under diperioden.
Hundfoder Appetitt Light, 12 kg
499 kr
Hundfoder Light från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar som behöver gå ner i vikt eller för hundar med ett lägre energibehov. Fodret har ett lägre energiinnehåll och är berikat med karnitin som stimulerar fettförbränningen.
Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Medium Breed, 12 kg
499 kr
Adult Maintenance Medium Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Både näringsinnehållet och de mellanstora foderbitarna är anpassade för mellanstora raser. Bäst i test! Appetitt plockade hem två förstaplatser, både inom torr- och våtfoder, när den norska dagstidningen Verdens Gang (VG) testade 15 olika våt- och torrfoder till hund: Appetitt Adult Maintenance  Appetitt Lunch (våtfoder)
Batteri Matabi Ryggspruta
950 kr
Reservbatteri av hög kvalitet som passar till ryggspruta Matabi E+ NG New Generation (art nr 1250508). Ett Lithium-ion batteri.
Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Small Breed, 3 kg
199 kr
Adult Maintenance Small Breed är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder från Appetitt för vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodrets näringsinnehåll och små foderbitar är anpassade för små raser. Bäst i test! Appetitt plockade hem två förstaplatser, både inom torr- och våtfoder, när den norska dagstidningen Verdens Gang (VG) testade 15 olika våt- och torrfoder till hund: Appetitt Adult Maintenance  Appetitt Lunch (våtfoder)
Hundfoder Appetitt Extreme, 12 kg
549 kr
Hundfoder Extreme från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna mycket aktiva hundar av alla raser. Detta högenergifoder passar utmärkt att ge till hårt arbetande hundar vid till exempel tävling, lopp, träning och jakt.
Skovax Springyard Wax Formula
99 kr
Skovax Wax Formula från Springyard vårdar och skyddar släta, oljade och vaxade läder mot väta. Skovaxet återfettar och förhindrar att lädret torkar ut vilket förlänger skons livslängd.
Hundfoder Appetitt Sensitive Large Breed, 12 kg
499 kr
Sensitive Large Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 år med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och både de stora foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för stora raser.
Hundfoder Appetitt Puppy Large Breed, 12 kg
499 kr
Puppy Large Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för valpar där både de stora foderbitarna och hundfodrets näringsinnehåll är anpassat för stora raser (vuxenvikt över 25 kg).  
Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 12 kg
499 kr
Puppy Medium Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för valpar där både de mellanstora foderbitarna och hundfodrets näringsinnehåll är anpassat för mellanstora raser (vuxenvikt mellan 10 och 25 kg).  
Hundfoder Appetitt Sensitive Medium Breed, 12 kg
499 kr
Sensitive Medium Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 år med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är speciellt utvecklat för hundar med känslig mage och både de mellanstora foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för mellanstora raser.  
Hundfoder Appetitt Puppy Small Breed, 3 kg
199 kr
Puppy Small Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för valpar där både de små foderbitarna och hundfodrets näringsinnehåll är anpassat för små raser (vuxenvikt upp till 10 kg).  
Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 12 kg
499 kr
Skin & Coat från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 års ålder särskilt anpassat för hundar som lider av mjäll, dålig pälslyster och överdriven fällning. Hundfodret passar hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.
Äggkartong 18-pack, 50 st
435 kr
Praktiska FSC-certifierade äggkartonger med mjuka kuddar som skyddar äggen mot stötar under transport och annan hantering. Kartongerna är av luftigt, äggvänligt material och passar ägg i viktklass S, M och L.
Kattmat Appetitt Adult Sterilised, 2,5 kg
179 kr
Kattmat Adult Sterilised från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder med ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för steriliserade och kastrerade katter.
Filter Rörets Golvbrunn15 cm, 2-pack
39,90 kr
Hygieniska filter till golvbrunn som minimerar risken för stopp i avloppet genom att samla upp hårstrån. Filtret är 15 cm i diameter och säljs i 2-pack.
Lök Nelson Garden Amaryllis Mini Vaxad, 4 färger
149 kr
Röd amaryllis med lök i guld, silver, koppar eller rött som varken behöver kruka, jord eller vatten eftersom löken har doppats i paraffin och försetts med fot. Packa upp, ställ varmt och ljust, rotera ibland och njut av de röda blommorna efter 4?6 veckor.
Dekorsten Nelson Garden Marmorkross, 2,2 kg
49,90 kr
Marmorkross framhäver dina växter samtidigt som vattenavdunstning och algbildning motverkas. Med marmorkross i botten på till exempel blomsterlådor och krukor finns ingen risk att rötterna bli dränkta.
Handske Stihl Advance Ergo MS, Vit/orange
199 kr
Advance Ergo MS är en professionell arbetshandske från Stihl i kalvläder med textil uppe på handryggen. Handsken har tunna reflexband, dämpningselement i handflatan och kardborrförslutning.
Handske Stihl Advance Ergo MS, Vit/orange
199 kr
Advance Ergo MS är en professionell arbetshandske från Stihl i kalvläder med textil uppe på handryggen. Handsken har tunna reflexband, dämpningselement i handflatan och kardborrförslutning.
Handske Stihl Dynamic Protect MS, Vit/orange
510 kr
Dynamic Protect MS är en ergonomiskt förformad arbetshandske från Stihl med en insida i robust kalvläder och handrygg och fingersidor i elastisk textil. Handsken har sågskydd i skyddsklass 1 (20 m/s).
Handske Stihl Advance Ergo MS, Vit/orange
199 kr
Advance Ergo MS är en professionell arbetshandske från Stihl i kalvläder med textil uppe på handryggen. Handsken har tunna reflexband, dämpningselement i handflatan och kardborrförslutning.
Handske Stihl Dynamic Protect MS, Vit/orange
510 kr
Dynamic Protect MS är en ergonomiskt förformad arbetshandske från Stihl med en insida i robust kalvläder och handrygg och fingersidor i elastisk textil. Handsken har sågskydd i skyddsklass 1 (20 m/s).
Handske Stihl Advance Ergo MS, Vit/orange
199 kr
Advance Ergo MS är en professionell arbetshandske från Stihl i kalvläder med textil uppe på handryggen. Handsken har tunna reflexband, dämpningselement i handflatan och kardborrförslutning.
Handske Stihl Dynamic Protect MS, Vit/orange
510 kr
Dynamic Protect MS är en ergonomiskt förformad arbetshandske från Stihl med en insida i robust kalvläder och handrygg och fingersidor i elastisk textil. Handsken har sågskydd i skyddsklass 1 (20 m/s).
Handske Stihl Dynamic Protect MS, Vit/orange
510 kr
Dynamic Protect MS är en ergonomiskt förformad arbetshandske från Stihl med en insida i robust kalvläder och handrygg och fingersidor i elastisk textil. Handsken har sågskydd i skyddsklass 1 (20 m/s).
Tång Gripple Stängsel
975 kr
Tång till Gripplesystemet. Reparerar stålvajerstaket sex gånger snabbare än traditionell lagning.
Refill Feliway Friends Doftavgivare, 48 ml
219 kr
Refill till doftavgivare Feliway Friends (art.nr 1243535). Feliway Friends hjälper till att minska spänningar mellan katter. Perfekt att använda i ett hem med fler än en katt eller vid introducering av en ny katt.
Sekatör Grouw, Grå/grön
99 kr
Enkel sekatör med sidoskär i japanskt stål från Grouw. Kan ställas in så att den passar både stora och små händer.
Doftavgivare Feliway Friends
295 kr
Doftavgivare Feliway Friends hjälper till att minska spänningar och konflikter mellan katter. Perfekt att använda i ett hem med fler än en katt eller vid introducering av en ny katt.
Refill Feliway Classic Doftavgivare, 48 ml
219 kr
Refill till doftavgivare Feliway Classic. Feliway Classic Doftavgivare har en lugnande effekt för din katt och hjälper till att hantera förändringar i hemmet. Katten blir trygg och harmonisk.
Doftavgivare Feliway Classic
295 kr
Doftavgivare Classic från Feliway avger ett lugnande feromon som påverkar katten och gör den lugn och trygg på ett helt naturligt sätt. Doftavgivaren är perfekt att använda till exempel i hem med många katter, vid flytt, vid introducering av nya husdjur eller när vänner kommer på besök.    
Lugnande spray Adaptil Hund, 60 ml
224 kr
Adaptil Spray ger en känsla av lugn och trygghet och är perfekt att använda när du reser med din hund eller om din hund blir orolig vid till exempel bilåkning och veterinärbesök.
Kattmat Mjau Menybox Kött och fisk i sås, 12 x 85 g
49,90 kr
Mjaus tolvpack med portionsförpackat våtfoder med kött och fisk i sås innehåller smakerna havsöring, lax, kyckling och oxkött. Kattmaten är rik på animaliska proteiner utan varken tillsatt socker eller färgämnen och varje måltid innehåller 85 gram bitar i gelé.
Kattmat Mjau Menybox Kött i sås, 12 x 85 g
49,90 kr
Mjaus tolvpack med portionsförpackat våtfoder med kött i sås innehåller smakerna oxkött, kyckling, kalkon och nötfärs. Kattmaten är rik på animaliska proteiner utan varken tillsatt socker eller färgämnen och varje måltid innehåller 85 gram bitar i gelé.
Sork- och mullvadsfälla Patron
595 kr
En licensfri och mycket effektiv sork- och mullvadsfälla med praktiska tillbehör som får bukt med problemen med både sorkar och mullvadar.
Foder Lantmännen Veteklimjöl, 13 kg
99 kr
Vetekli från Lantmännen som kan användas för utfodring av hästar. Vetekli innehåller mycket fiber vilket gör att tarmarna hålls igång.
Vintertäcke Horseware Hero 6 P 350 g, Svart
1 299 kr
Ett svart utetäcke i klassisk Horseware-passform med 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Hästtäcke Hero har avtagbar hals, dubbelt frontspänne, två maggjordar och svansrem. Finns i flera storlekar.
Vintertäcke Horseware Hero 6 P 350 g, Svart
1 299 kr
Ett svart utetäcke i klassisk Horseware-passform med 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Hästtäcke Hero har avtagbar hals, dubbelt frontspänne, två maggjordar och svansrem. Finns i flera storlekar.
Vintertäcke Horseware Hero 6 P 350 g, Svart
1 299 kr
Ett svart utetäcke i klassisk Horseware-passform med 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Hästtäcke Hero har avtagbar hals, dubbelt frontspänne, två maggjordar och svansrem. Finns i flera storlekar.
Regntäcke Horseware Hero 6 P 100 g, Blå
1 199 kr
Ett blått utetäcke i klassisk Horseware-passform med 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Regntäcke Hero har avtagbar hals, dubbelt frontspänne, två maggjordar och svansrem. Finns i flera storlekar.
Regntäcke Horseware Hero 6 P 100 g, Blå
1 199 kr
Ett blått utetäcke i klassisk Horseware-passform med 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Regntäcke Hero har avtagbar hals, dubbelt frontspänne, två maggjordar och svansrem. Finns i flera storlekar.
Magplatta Lippo Basic, Svart
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. 
Magplatta Lippo Basic, Svart
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. 
Magplatta Lippo Basic, Brun
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. Finns även i svart.
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Magplatta Lippo Basic, Brun
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. Finns även i svart.
Magplatta Lippo Basic, Svart
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. 
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Lädergjord Lippo Basic, Brun
699 kr
En anatomiskt utformad sadelgjord från Lippo för bästa passform. Lädergjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk padding för att öka rörelsefriheten.
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Magplatta Lippo Basic, Svart
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. 
Ridhjälm Horse Life Pleasure, Svart
859 kr
En snygg lättvikshjälm från Horse Life med trepunktsfäste där storleken enkelt regleras med en knapp baktill. Ridhjälmens Coolmax-foder gör att du alltid känner dig sval och bekväm.
Lädergjord Lippo Basic, Brun
699 kr
En anatomiskt utformad sadelgjord från Lippo för bästa passform. Lädergjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk padding för att öka rörelsefriheten.
Förbygel elastisk Lippo Basic, Svart
459 kr
En kombinerad förbygel från Lippo med elastiska sidor och avtagbart martingal. Förbygeln har en praktisk snabbhake för sadelinfästningen.
Lädergjord Lippo Basic, Brun
699 kr
En anatomiskt utformad sadelgjord från Lippo för bästa passform. Lädergjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk padding för att öka rörelsefriheten.
Lädergjord Lippo Basic, Brun
699 kr
En anatomiskt utformad sadelgjord från Lippo för bästa passform. Lädergjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk padding för att öka rörelsefriheten.
Magplatta Lippo Basic, Svart
749 kr
En anatomiskt utformad hoppgjord från Lippo i läder för bästa passform och som håller sadeln i en bra position. 
Ridhjälm Horse Life Pleasure, Svart
859 kr
En snygg lättvikshjälm från Horse Life med trepunktsfäste där storleken enkelt regleras med en knapp baktill. Ridhjälmens Coolmax-foder gör att du alltid känner dig sval och bekväm.
Ridhjälm Horse Life Pleasure, Svart
859 kr
En snygg lättvikshjälm från Horse Life med trepunktsfäste där storleken enkelt regleras med en knapp baktill. Ridhjälmens Coolmax-foder gör att du alltid känner dig sval och bekväm.
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Lädergjord Lippo Basic, Svart
699 kr
En anatomiskt utformad lädergjord från Lippo för bästa passform. Sadelgjorden håller sadeln i en bra position och har mjuk stoppning för att öka rörelsefriheten.
Fågelmatare Granngården Cristoffer, Svart
349 kr
En svart fågelmatare från Granngården med stort tak som skyddar mot regn. Fågelmataren är lätt att öppna och fylla på och rymmer cirka 6 liter frö.
Fågelmatare Granngården Cristoffer, Orange
349 kr
En orange fågelmatare från Granngården med stort tak som skyddar mot regn. Fågelmataren är lätt att öppna och fylla på och rymmer cirka 6 liter frö.
Värmeloggs Granngården, Helpall
2 625 kr
Värmeloggs är ett bra alternativ till vedeldning och är det perfekta bränslet för till exempel braskamin och kakelugn och brinner med en jämn lugn låga i cirka 1 timme.  Säljs i helpall. Varje pall innehåller 96 paket med 10 kg värmeloggs, totalt 960 kg.  Pris per pall:
Fleecejacka Kingsland Classic, Marin
949 kr
Marinblå fleecejacka från Kingslands Classic Collection i varm 260 grams microfleece. En härligt skön modell med hög krage, förstärkta armbågar, två magfickor, en bröstficka och breda muddar med tumgrepp.
Hundfoder Granngården Diet/Senior, 15 kg
399 kr
Svenskproducerade Granngården Diet/Senior är ett komplett högkvalitativt helfoder för vuxna hundar av alla raser med normal till låg aktivitetsnivå. Torrfodret innehåller protein från kyckling och nötkött och är ett skonsamt foder som rekommenderas till äldre, överviktiga och kastrerade hundar.
Hundfoder Granngården Sensitiv, 15 kg
499 kr
Svenskproducerade Granngården Sensitiv är ett komplett vetefritt helfoder för vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå. Torrfodret innehåller endast lamm som köttprotein och är ett skonsamt foder som rekommenderas till foderkänsliga hundar eller hundar som lider av allergibesvär.
Pallkrage Granngården 800 x 1200 mm
249 kr
Pallkragar i trädgårdar och på altaner blir allt vanligare. En pallkrage gör det möjligt för vem som helst att odla sina egna växter, grönsaker och kryddor! Granngårdens pallkrage är mångsidig och utrustad med rejäla beslag av hög kvalitet. Finns i tre färger. Våra obehandlade pallkragar lämpar sig väl för ekologisk odling.
Kylarvätska Agrol Glykol Super
895 kr
Agrol Glykol Super är en modern kylarglykol som effektivt skyddar kylsystemet i alla förbränningsmotorer, bensin eller diesel, mot korrosion och frostsprängning. 
Flergångskanyler, 12-pack
65 kr
Flergångskanyler är försedda med Luer-Lockfattning.
Flergångskanyler, 12-pack
65 kr
Flergångskanyler är försedda med Luer-Lockfattning.
Flergångskanyler, 12-pack
65 kr
Flergångskanyler är försedda med Luer-Lockfattning.
Flergångskanyler, 12-pack
65 kr
Flergångskanyler är försedda med Luer-Lockfattning.
Ytterdörr Gebo
3 775 kr
Ytterdörr i obehandlad furuplywood med stående spår utvändigt. Finns i flera olika storlekar. Dörren på bilden är vänsterhängd, tänk på att ange höger- eller vänsterhängning vid beställning.  
Engångsspruta 3-komponents
110 kr
Centriska engångssprutor med silikonpackning och Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångsspruta 3-komponents
110 kr
Centriska engångssprutor med silikonpackning och Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångsspruta 3-komponents
75 kr
Centriska engångssprutor med silikonpackning och Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångsspruta 2-komponents
110 kr
2-komponents centriska engångssprutor med Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångsspruta 2-komponents
110 kr
2-komponents centriska engångssprutor med Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångsspruta 2-komponents
75 kr
2-komponents centriska engångssprutor med Luer Lock-fattning. Finns i flera storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
165 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
135 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
200 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
150 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Engångskanyl, 100-pack
75 kr
Sterila engångskanyler med Luer Lock-fattning. Finns i olika storlekar.
Kylarvätska Agrol Glykol OAT
1 000 kr
Agrol Glykol Oat Kylarvätska kan användas till alla typer av motorer men ska inte blandas med traditionell glykol.
Sågkedjeolja Agrol Mio
139 kr
Agrol Mio Sågkedjeolja är en mineraloljebaserad kedjeolja avsedd för smörjning av kedjor och svärd i moderna motorsågar och skogsmaskiner.
Fönster Getinge stallfönster
2 200 kr
Svartbetsat öppningsbart stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Underkantshängda och öppnas inåt.
Fönster Getinge stallfönster
2 085 kr
Svartbetsat öppningsbart stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Underkantshängda och öppnas inåt.
Fönster Getinge stallfönster
2 200 kr
Svartbetsat öppningsbart stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Underkantshängda och öppnas inåt.
Engångskalkyler Aluminium, 100-pack
300 kr
Sterila engångskanyler med Luer-Lockfattning. Kanylen är utrustad med aluminiumhylsa.
Engångskalkyler Aluminium, 100-pack
300 kr
Sterila engångskanyler med Luer-Lockfattning. Kanylen är utrustad med aluminiumhylsa.
Gasolfyllning Primagaz
259 kr
Fyllning av följande gasolflaskor: Primagaz 2012 Primagaz PA6 Primagaz P6 Primagaz P11 Primagaz H11 Primagaz PA11 Primagaz P19 Primagaz 2000 Primagaz PK6 Primagaz PK10 Priset varierar beroende på gasolflaska.
Gasolfyllning Primagaz
299 kr
Fyllning av följande gasolflaskor: Primagaz 2012 Primagaz PA6 Primagaz P6 Primagaz P11 Primagaz H11 Primagaz PA11 Primagaz P19 Primagaz 2000 Primagaz PK6 Primagaz PK10 Priset varierar beroende på gasolflaska.
Gasolfyllning Primagaz
259 kr
Fyllning av följande gasolflaskor: Primagaz 2012 Primagaz PA6 Primagaz P6 Primagaz P11 Primagaz H11 Primagaz PA11 Primagaz P19 Primagaz 2000 Primagaz PK6 Primagaz PK10 Priset varierar beroende på gasolflaska.
Färg Teknos Utegrund, röd
399 kr
Teknos Utegrund är en fet röd alkydoljegrundfärg för grundmålning av fasader och fasaddetaljer av trä. Färgen tränger väl in i underlaget, stabiliserar och skyddar träytan.
Färg Teknos Utegrund, röd
995 kr
Teknos Utegrund är en fet röd alkydoljegrundfärg för grundmålning av fasader och fasaddetaljer av trä. Färgen tränger väl in i underlaget, stabiliserar och skyddar träytan.
Målarfärg Teknos Visa Fasad, svart
549 kr
En hållbar och fin utomhusoljefärg från Visa Teknos som är en fet och lättstruken akryloljefärg för både nytt och tidigare målat eller laserat utomhusträ.
Målarfärg Teknos Visa Fasad, Husröd
1 395 kr
En hållbar och fin utomhusoljefärg från Visa Teknos som är en fet och lättstruken akryloljefärg för både nytt och tidigare målat eller laserat utomhusträ.
Husfärg Nordica Eko Bas 1
599 kr
En blank utomhusfärg vars bindemedel är marknadens första akrylat med dubbeleffekt. Den här träfasadfärgen har oljefärgens glans men akrylatens goda egenskaper vad gäller att inte blekna.
Husfärg Nordica Eko Bas 1
1 595 kr
En blank utomhusfärg vars bindemedel är marknadens första akrylat med dubbeleffekt. Den här träfasadfärgen har oljefärgens glans men akrylatens goda egenskaper vad gäller att inte blekna.
Blomjord Hasselfors
59,90 kr
Mörk och myllig blomjord från Hasselfors för omplantering av växter inomhus. Passar till de allra flesta vanliga krukväxter.