Nya produkter från Alldo

Tilda Antikvit
50 kr
Tilda Antikvit är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Ljusbrun
50 kr
Tilda Ljusbrun är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Mörkbrun
50 kr
Tilda Mörkbrun är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Rödbrun
50 kr
Tilda Rödbrun är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tavelhänge Hang-it 200-pack
499 kr
Hang-it är ett par smarta hängen för snygga dolda monteringar på bakstidan av din ram. Används tillsammans med taveltråd eller ståltråd. Enkel att montera. För bakstycken med tjocklek på 3 mm. Nu i 200-pack till 100 tavlor.
Nanne Furu Tavelram
30 kr
Nanne Furu är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert och stilrent intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Yrsa Vit Tavelram
40 kr
Yrsa Vit är en lackerad list som ger en slät och fin yta. Det gör ramen modern, stilren och sober. En verklig klassiker i lagom storlek, som passar i alla moderna hem och miljöer.Bredd: 19 mm. Höjd: 28 mm. Falsdjup: 19 mm.
Yrsa Svart Tavelram
40 kr
Yrsa Svart är en lackerad list som ger en slät och fin yta. Det gör ramen modern, stilren och sober. En verklig klassiker i lagom storlek, som passar i alla moderna hem och miljöer.Bredd: 19 mm. Höjd: 28 mm. Falsdjup: 19 mm.
Odd Vit Tavelram
40 kr
Odd Vit har en 45 graders fasad innerkant mot motivet, och är därför mycket omtyckt bland våra kunder. Den fasade kanten framhäver motivet och lyfter fram hela tavlan. Tavelramen är lackerad, slät och stilfull. Passar bra i alla moderna hem oavsett motiv.Bredd: 19 mm. Höjd: 29 mm. Falsdjup: 19 mm.
Odd Svart Tavelram
40 kr
Odd Svart har en 45 graders fasad innerkant mot motivet, och är därför mycket omtyckt bland våra kunder. Den fasade kanten framhäver motivet och lyfter fram hela tavlan. Tavelramen är lackerad, slät och stilfull. Passar bra i alla moderna hem oavsett motiv.Bredd: 19 mm. Höjd: 29 mm. Falsdjup: 19 mm.
Silk Vit Tavelram
40 kr
Silk Vit har en rundad fasning på insidan mot motivet. Det bryter fint och markerar mot tavlans räta vinklar. Det ger en fin effekt på dina tavlor. Ramen är dessutom smal och lackerad, vilket gör den både modern och stilren.Bredd: 16 mm. Höjd: 26 mm. Falsdjup: 19 mm.
Silk Svart Tavelram
40 kr
Silk Svart har en rundad fasning på insidan mot motivet. Det bryter fint och markerar mot tavlans räta vinklar. Det ger en fin effekt på dina tavlor. Ramen är dessutom smal och lackerad, vilket gör den både modern och stilren.Bredd: 16 mm. Höjd: 26 mm. Falsdjup: 19 mm.
Brage Vit Tavelram
50 kr
Brage Vit är en bred och maffig ramlist för de större tavlorna och inramningarna. Tillverkad av svensk furu. Den har moderna och stilrena räta vinklar, och ett rejält falsdjup. Falsdjupet gör att du kan montera det mesta i den här ramen. Lackerad för en slät blank fin yta.Bredd: 34 mm. Höjd: 40 mm. Falsdjup: 29 mm.
Brage Svart Tavelram
50 kr
Brage Svart är en bred och maffig ramlist för de större tavlorna och inramningarna. Tillverkad av svensk furu. Den har moderna och stilrena räta vinklar, och ett rejält falsdjup. Falsdjupet gör att du kan montera det mesta i den här ramen. Lackerad för en slät blank fin yta.Bredd: 34 mm. Höjd: 40 mm. Falsdjup: 29 mm.
Fas Brun Tavelram
40 kr
Fas Brun är en smal och diskret ram med en lätt fasning på insidan mot motivet. En populär list som inte gör så mycket väsen av sig, med sin smala och fina framsida.Bredd: 16 mm. Höjd: 22 mm. Falsdjup: 16 mm.
Fas Guld Tavelram
40 kr
Fas Guld är en smal och diskret ram med en lätt fasning på insidan mot motivet. En populär list som inte gör så mycket väsen av sig, med sin smala och fina framsida.Bredd: 16 mm. Höjd: 22 mm. Falsdjup: 16 mm.
Fas Silver Tavelram
40 kr
Fas Silver är en smal och diskret ram med en lätt fasning på insidan mot motivet. Modern och tidlös samtidigt. En populär list som inte gör så mycket väsen av sig, med sin smala och fina framsida.Bredd: 16 mm. Höjd: 22 mm. Falsdjup: 16 mm.
Frid Vit Tavelram
30 kr
Frid Vit är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Svart Tavelram
30 kr
Frid Svart är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Blanksilver Tavelram
30 kr
Frid Blanksilver är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Brun
30 kr
Frid Brun är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Furu
30 kr
Frid Furu är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Grafit
30 kr
Frid Grafit är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Mörkbrun
30 kr
Frid Mörkbrun är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Guld
40 kr
Frid Guld är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Frid Silver
40 kr
Frid Silver är en modern, diskret och smal ramlist. Det ger dig snygga, sobra och minimalistiska inramningar. Används till att typ av konst, foton och bilder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Erna Gråbrun
50 kr
Erna Gråbrun är en distinkt ram i mahognybrun, som passar de mellanstora tavlorna. Profilen är levande med hålkäl. Klassiskt utseende och färg gör att den passar bra i ombonade miljöer.Bredd: 35 mm. Höjd: 19 mm. Falsdjup: 11 mm.
Erna Rödbrun
50 kr
Erna Rödbrun är en distinkt ram i mahognybrun, som passar de mellanstora tavlorna. Profilen är levande med hålkäl. Klassiskt utseende och färg gör att den passar bra i ombonade miljöer.Bredd: 35 mm. Höjd: 19 mm. Falsdjup: 11 mm.
Hilda Vit Tavelram
50 kr
Hilda Vit är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Svart Tavelram
50 kr
Hilda Svart är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Brun Tavelram
50 kr
Hilda Brun är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Rotbrun
50 kr
Hilda Rotbrun är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Rödbrun
50 kr
Hilda Rödbrun är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Grafit
50 kr
Hilda Grafit är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Guld Tavelram
50 kr
Hilda Guld är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Hilda Silver Tavelram
50 kr
Hilda Silver är en av våra mångsidigaste måttbeställda ramar. Med en lagom bredd är den både tilltalande och diskret på samma gång. Ett perfekt val för både tidlösa och moderna hem. Passar med fotografier, akvareller, konst, poster, affischer och bilder av alla de slag. En mycket populär och omtyckt ram bland våra kunder.Bredd: 15 mm. Höjd: 14 mm. Falsdjup: 10 mm.
Saga Aluminium Guld Blank
119 kr
Saga Aluminium Guld Blank är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Guld Matt
119 kr
Saga Aluminium Guld Matt är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Silver Blank
119 kr
Saga Aluminium Silver Blank är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Silver Matt
119 kr
Saga Aluminium Silver Matt är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Svart Matt
119 kr
Saga Aluminium Svart Matt är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Svart Blank
119 kr
Saga Aluminium Svart Blank är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Vit Blank
119 kr
Saga Aluminium Vit Blank är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Saga Aluminium Vit Matt
119 kr
Saga Aluminium Vit Matt är en mycket sober och stilren ram för de riktigt trendiga och moderna inramningarna. Levereras med beslag som skruvas i varje hörn. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 7 mm. Höjd: 21 mm. Falsdjup: 11 mm.
Tiny Aluminium Guld Blank
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Guld Blank är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Guld Matt
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Guld Matt är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Silver Blank
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Silver Blank är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Silver Matt
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Silver Matt är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Svart Blank
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Svart Blank är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Svart Matt
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Svart Matt är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Vit Blank
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Vit Blank är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tiny Aluminium Vit Matt
119 kr
Vår ram Tiny Aluminium Vit Matt är en modern, trendig och populär ram av aluminium. För de moderna, stilrena och sobra inramningarna. Levereras med hörnbeslag som monteras i hörnen. Levereras utan glas och bakstycke.Bredd: 6 mm. Höjd: 15 mm. Falsdjup: 6 mm.
Tilda Guld
50 kr
Tilda Guld är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Silver
50 kr
Tilda Silver är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Mörkblå
50 kr
Tilda Mörkblå är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Allmogeblå
50 kr
Tilda Allmogeblå är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Tilda Svart
50 kr
Tilda Svartr är en romantisk och klassisk ramprofil. Perfekt till de mindre ombonade ramarna med sina smala profil. Välbearbetad och vacker yta.Bredd: 21 mm. Höjd: 16 mm. Falsdjup: 7 mm.
Monteringsbleck Fixing Plates
39 kr
Med Fixing Plates Monteringsbleck kan du montera innehåll i dina ramar. Blecket som är tillverkad av tunn mässing, skruvas eller spikas fast i falsen på ramen, för att sedan böjas mot innehållet i ramen. Passar bra för kilramar, pannåer, eller andra skivmaterial. Ett set består av 4 monteringsbleck och 8 st. träskruvar.
Betongkrokar Blitz Hard Wall 10-pack
39 kr
Blitz Hard Wall Hooks är en smart krok för dina tavlor i 10-pack. Lätt att spika fast i väggen med medföljande hållare, som håller fingrarna bort från hammarens slag. Anpassad för betongväggar, murbruk och tegel. Härdad stålspik tränger in 10 millimeter i väggen. Krok med läpp som försvårar för taveltråden att "hoppa" av. Tio stycken per förpackning, och en hållare.
Tavellås Turnbuttons
19 kr
Med Turnbuttons tavellås låster du snabbt och enkelt fast innehållet i din tavelram. Skruvas fast i baksidan på ramen med medföljande träskruvar. Längd 19 millimeter.
Gipsskruvar Picture Plaster Screws
19 kr
Picture Plaster är en gipsankare för gipsväggar, eller helt enkelt skruvar anpassade för väggar av gips. Perfekt om du behöver hänga upp tavlor på dina gipsväggar hemma. Passar oavsett djupet på gipsskivorna. En större bricka förhindrar för lång indragning. En hals utan vass gänga är skonsammare mot taveltråden, och gör skruven säkrare mot trådbrott.
Gipskrok Toggler Picture Hook
49 kr
Toggler Picture Hook är en plugg och tavelkrok i en och samma produkt. Passar till både gipsväggar och betongväggar. En läpp guidar tråden ner mot kroken, vilket gör den lättare att hänga upp tavlor på. Samtidigt gör läppen det svårare för tråden att "hoppa av". Passar även t.ex. speglar. Klarar hög belastning. Viks ihop och skjuts in i ett förborrat hål om 8 millimeter. Med den medföljande röda utlösaren, fäller du enkelt ut kroken på baksidan av gipsskivan. Klarar trådar med en diameter på upp till 3,8 millimeter.
Levers Frameless Clips Hållare
10 kr
Levers Frameless Clips är ett par smarta hållare för montering av Framles Clips. Levereras i ett par.
Stylish Rounded Black PLX
139 kr
Måttbeställd svart tavelram med akrylglas och bakstyckeStylish Rounded Black PLX är en modern, stirlen och svart tavelram med en mjukare framtoning, med sin rundade profil. Precis som alla andra PLX-ramar, beställer du den i dina egna mått och storlekar. Akrylglas och syrafritt bakstycke ingår. Finns i varje centimeter från minsta på 10x10 cm upp till största på 70x100 cm. Alla PLX-ramar kan hängas upp på väggen antingen liggande eller stående. Alla svarta PLX-ramar passar mycket bra både till konst och foton. Svarta ramar är omtyckta för sina starka kontraster mellan inredning och motiv i ramen. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Rounded White PLX
139 kr
Måttbeställd vit tavelram med akrylglas och bakstyckeStylish Rounded White PLX är en omtyckt vit ram. Den rundade profilen ger en fin kontrast mot rektangulära och kvadratiska former på dina tavlor. Du väljer själv dina egna storlekar. Måtten kan väljas i varje centimeter från 10x10 cm upp till 70x100 cm. Alla PLX-ramar kan hängas upp på väggen liggande eller stående, och levereras med både akrylglas och syrafritt bakstycke. Passar bra till konst, fotografier, plancher och affischer. Färgrika motiv brukar passa mycket bra till vita ramar. Passepartout ingår inte (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Angle Oak PLX
139 kr
Måttbeställd träram i ek med akrylglas och bakstyckeStylish Angle Oak PLX är en omtyckt träram i äkta amerikansk vitek. Ett träslag som är mycket omtyckt till inredningar och kontorsmiljöer. Vinkelrät och modern profil, gör ramen mångsidig. Passar till det mesta som behöver ramas in. Ramen levereras med bakstycke i syrafritt utförande, och med akrylglas. Klar att användas vid leverans. Storleken på ramen bestämmer du själv. Finns i varje centimeter upp till 70x100cm. Ange samma bredd och höjd, och du har automatiskt kvadratiska (fyrkantiga) ramar. Alla våra PLX-ramar kan hängas både vertikalt eller horisontellt. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Rounded Oak PLX
139 kr
Måttbeställd träram i ek med akrylglas och bakstyckeStylish Rounded Oak PLX är en träram i fin ek, som med sin mjuka profil mycket snyggt ramar in olika bilder. Hyvlad av solid amerikansk vitek. Ek är ett omtyckt och mycket vanligt inslag i inredningar. Eken är ett lövträ som har en mycket vacker ådring, fri från kvistar. PLX-ramen levereras med bakstycke och akrylglas. Den kommer hem klar att montera bilder i. Ramen beställer du i egna mått. Finns från minsta storleken på 10x10 cm ända upp till 70x100 centimeter. Kan även beställas som kvadratiska ram med samma höjd och bredd. Ramen kan hängas både vertikalt och horisontellt. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Wide Stylish Gold PLX
249 kr
Måttbeställd guldram med akrylglas och bakstyckeWide Stylish Gold PLX är en vacker ramlist som är populär på grund av sin bredd på nästan sex centimeter. Ramen är behandlad och patinerad för hand med slagmetall i guldfärg. Kärnan i listen är stavlimmad svensk furu. Måttbeställda storlekar. Finns i varje centimeter från 10x10 till 70x100 cm. Kan även beställas som en kvadratisk tavelram. En mycket exklusiv modell som skapar pampiga inramningar av din konst eller dina bilder. Tavelramen kan hängas liggande och stående. Guld är neutral mot andra färger vilket gör att den passar överallt. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout finns som tillval). Ett bra falsdjup på 16 millimeter gör ramen mångsidig för olika installationer.Listbredd: 57 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 16 mm.
Wide Stylish Silver PLX
249 kr
Måttbeställd silverram med akrylglas och bakstyckeWide Stylish Silver PLX är en av våra mest poulära ramar. Det beror på att ramen har en bredd på nästan sex centimeter, och ett väl tilltaget falsdjup på 16 millimeter, som gör modellen mycket mångsidig. Ramen tillverkas av svensk furu och ytbehandlas till stora delar för hand. En exklusiv svensktillverkad ram som gör dina väggar mycket vackra. Storleken väljer du själv. Finns i varje centimeter från 10x10 till 70x100 centimeter. Ramen kan hängas upp liggande och stående. Silver är omtyckt till svartvita bilder, men även till bilder med vintermotiv, porträttbilder, teckningar, skisser, diplom, intyg, cerifikat, planscher, affischer och posters. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout finns som tillval).Listbredd: 57 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 16 mm.
Freyja Red Sky PLX
199 kr
Måttbeställd brun tavelram med akrylglas och bakstyckeFreyja Red Sky PLX är en brun ram som du beställer online i dina önskade mått. Finns från 10x10 cm till 70x100 cm. Ytan på Freyja Red Sky PLX har en vacker rödbrun färgton, som schatterats i olika nyanser. Skitningarna ger en vacker framtoning. För att framhäva det inramade motivet ytterligare, har ramen en guldkant mot insidan. Levereras klar att användas med både akrylglas och ett syrafritt bakstycke. Vägghänge följer med och ramen kan hängas både vertikalt och horisontellt på väggen. Ramlisten är nästan fem centimeter bred, vilket gör att den passar bra till de lite större inramningarna och bilderna. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 49 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 7 mm.
Valhalla Silver PLX
199 kr
Måttbeställd silverram med akrylglas och bakstyckeValhalla Silver PLX är omtyckt för sitt rustika utseende. En mörkbrun botten med riven silverpatina. Fyra cm bred. Finns i måttbeställda storlekar upp till 70x100 cm. Genom att välja samma mått på bredd som höjd, beställer du även kvadratiska ramar. Max kvadratisk storlek är 50x50 centimeter. Tavelhänge för väggar ingår. PLX-ramen kan hängas både liggande och stående genom ett flyttbart hänge. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa som tillval.Listbredd: 41 mm. Listhöjd: 28 mm. Falsdjup: 18 mm.
Valhalla Gold PLX
199 kr
Måttbeställd guldram med akrylglas och bakstyckeValhalla Gold PLX är en blank guldram som du köper online i dina egna mått. Med en bredd på fyra centimeter blir ramen mycket vacker på väggen. Storlekar finns i varje centimeter upp till 70x100. Kan beställas som kvadratiska tavelramar genom att välja lika höjd och bredd. Största kvadratisk mått som kan väljas är 50x50 cm. Tavelhänge för vägg ingår och ramen kan hängas antingen liggande och stående. Har en djup fals och är därför idealisk om man vill lägga i mycket innehåll i ramen. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns som tillval.Listbredd: 41 mm. Listhöjd: 28 mm. Falsdjup: 18 mm.
Passepartoutskärare Logan 2000
379 kr
Med passepartoutskäraren Logan 2000 Bevel Cutter gör du mycket enkelt öppningar i dina passepartouter. Ett kvalitetsverktyg med hög precision. Kan användas mot ett valfritt rakt anhåll för både stora och små öppningar. Markeringar för start och stop. Använd alltid ett underlag då spetsen måste gå igenom din passepartout helt och hållet. Instruktionsvideo finns längre ner på denna sida (engelskt tal).
Rakblad Logan 2000
79 kr
Rakblad till passepartoutskäraren Logan 2000 Bevel Cutter. Förpackning om tio stycken.
Spänntång Stretcher Plier
599 kr
Stretcher Plier är en spänntång för montering av canvastyg och målarduk. Underlättar arbetet och gör att du kan spänna hårdare. Ett måste för dig som jobbar mycket med kilramar och canvas av olika slag.
Tvärslå Brace Bar Sockets 12x45
49 kr
Brace Bar Sockets är en smart hållare för tvärslå i större kilramar. Gör det mycket enkelt att snabbt få ett bra resultat. En tvärslå förhindrar att långa kilramar kröker eller böjer sig på längden. Detta är extra viktigt om man spänner upp målarduk, där tyget behöver spännas ganska hårt, för att på ett bra sätt, klara trycket från en målarpensel. Passar med vår tvärslå som du hittar bland våra kilramar.
Tvärslå Brace Bar 12x45
4,90 kr
Brace Bar tvärslå är en måttbeställd tvärslå som passar alla våra lite större kilramar. Passar inte till standardkilramen Pine Basic. Används tillsammans med hållarna Brace Bar Sockets. Tvärslån är 12x45 mm och är tillverkad av svensk furu. Max längd är 150 centimeter. För val av rätt storlek och längd, läs mer nedanför.
Levelling Hanger
29 kr
Levelling Hanger är en smart hållare som gör det lättare att hitta rätt nivå på din tavla. En mycket enkelt sätt att få alla tavlor i nivå, och slippa små skillnader i höjd. Perfekt om du är noggrann. Har totalt fyra olika nivåer. Hållaren är excentriskt och genom att vrida den kan du snabbt hitta rätt nivå.
Diamond Hand Pad
299 kr
Diamantslipkloss för glaskanterDiamantslipkloss för att bryna och slipa vassa kanter på glas. Perfekt för dig som jobbar med t.ex. clipsramar. Fint korn för fin yta. Jobba med cirkulerande rörelser, dra aldrig längs med kanten på glaset. Andvänd gärna vatten för ännu bättre verkan och effekt. Glöm inte skyddsglasögon.
Lineco Sealing Tape
349 kr
Tejp för försegling av inramningarLineco Sealing Tape är en proffstejp speciellt framtagen för att försegla baksidan av inramningar. Detta är speciellt viktigt om du har höga krav på att skydda värdefulla föremål. En försegling förhindrar bland annat snabb fuktvandring, snabba temperaturväxlingar, och att kvalster, rök- och dammpartiklar tränger in i inramningen. Tryckaktiverad. Fäster på metall, trä, och olika skivmaterial. Fungerar på kanter och ojämnheter. Akrylbaserat klister och häftämne. Gulnar inte. Kärna av tunn aluminiumfolie.
FrameStrap
199 kr
Spännare för stora ramarFrameStrap löser det eviga problemet med att stora ramar och långa ramdelar, kan bågna och kröka sig. Ofta är innehållet i ramen så pass tungt, att smalare ramlister inte klarar tyngden på ett tillfredsställande sätt. Dessutom är det svårt att flytta stora ramar, då man vanligtvis måste bära ramen med båda händerna. Om du har stora kvadratiska ramar, kan du med fördel använda två stycken FrameStrap, som då korsar varandra på baksidan av ramen. FrameStrap fungerar med både träramar och aluminiumramar. En kvalitetsprodukt.
Swiss Clip
79 kr
Swiss Clip för clipsramar i egna storlekarMed Swiss Clip kan du äntligen göra dina egna storlekar på clipsramar. Glaset kan din glasmästare göra, och träskivorna (Masonite) kan din byggvaruhandel hjälpa dig med. Klarar max 11 millimeter tjocklek med glas, bild och bakstycke i Masonite. Borrhålet ska sitta 38 mm från kanten. Monteras genom att träs på glaset och bakstycket, för att sedan knäppas ner i hålet. Taveltråd för upphängning kan med fördel knytas på baksidan mellan två clip. Räkna med ett clip per 15 cm (cirka, beroende på storlek). 20 stycken per förpackning.
Spring Lock Markör
29 kr
Med Spring Lock Marker Button förenklar du avsevärt monteringen av din tavla på väggen tillsammans med Spring Lock Anti Theft. Montera Spring Lock och sätt markörerna i hålen. Tryck sedan tavlan mot väggen. Sedan finns två anvisningar var skruvarna ska sitta någonstans. Två markörer per förpackning.
Ample Black Gold BTO
189 kr
Måttbeställd svart tavelram med glas och bakstyckeAmple Black Gold BTO är en bred och kraftig list som ger en perfekt ram vid lite större inramningar. Ramen beställer du i egna storlekar från 10x10 centimeter, upp till 50x70 centimeter, inklusive glas och syrafritt bakstycke. Ramen är klar att användas vid leverans. Ramen har en linje i folierad guld, vilket ger en exklusiv känsla. Fotoramen kan du köpa i kvadratiska storlekar upp till 50x50 centimeter. Välj bara samma bredd och höjd. Fotoramen har en nästan fyra centimeter bred ramlist, och ramar in både konst och fotografier med perfekt resultat. Ett flyttbart hänge följer med och ramen kan därför hängas både stående och liggande. Säljs med ett syrafritt bakstycke utan fot. Levereras utan passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 38 mm. Listhöjd: 20 mm. Falsdjup: 9 mm.
Ample Black Silver BTO
189 kr
Måttbeställd svart tavelram med glas och bakstyckeAmple Black Silver BTO är en lite kraftigare ram som passar perfekt till lite större ramar. Finns i från minsta storleken på 10x10 centimeter och upp till hela 50x70 centimeter. Ramen beställer du i egna måttbeställda storlekar, och glas och syrafritt bakstycke ingår. Ramen har en smal liten linje i folierad silver, vilket ger en exklusiv känsla. Fotoramen kan du även köpa i kvadratiska storlekar upp till 50x50 centimeter. För att göra detta väljer du bara samma bredd och höjd. Ramen har 3,8 cm bred list, och ramar in dina bilder med gott resultat. Ett flyttbart hänge för vägg följer med. Ramen kan hängas både stående och liggande. Säljs med ett syrafritt bakstycke utan fot. Levereras utan passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 38 mm. Listhöjd: 20 mm. Falsdjup: 9 mm.
Firenze Rund Ram Vit
249 kr
Firenze Rund Ram Vit är en mycket fin italiensk träram i hög kvalitet. Lackerad i vit blank färg, med en vacker kant i guld på insidan. Kanten är pålagd för hand och består av slagmetall. Glas, bakstycke och hänge ingår, och kan även användas som en rund fotoram för fotografier. Ej fotstöd eller passepartout. För fler storlekar, skrolla längre ner på denna sida.Färg: Vit. Material: Lövträd. Tillverkning: Italien.
Firenze Rund Ram Svart
249 kr
Firenze Rund Ram Svart är en mycket fin italiensk träram. Lackerad i svart blank färg, med en kant i handpålagd guld av slagmetall in mot motivet. Mycket hög kvalitet. Glas, bakstycke och hänge för vägg ingår, och kan därför även användas som en runf fotoram. Ej fotstöd och passepartout. För fler storlekar, skrolla längre ner på denna sida.Färg: Svart. Material: Lövträd. Tillverkning: Italien.
Firenze Rund Ram Guld
249 kr
Firenze Rund Ram Guld är en mycket fin italiensk rund träram. Slagmetall som har lagts på för hand, med lätt patinering för att inte se helt ny ut, utan mer levande. En mycket högkvalitativ ram. Glas, bakstycke och hänge ingår, och kan även användas som en rund fotoram. Fotstöd och passepartout ingår inte. För storlekar, skrolla längre ner på denna sida.Färg: Guld. Material: Lövträd. Tillverkning: Italien.
Firenze Rund Ram Brun
249 kr
Firenze Rund Ram Brun är en mycket fin italiensk träram i högsta kvalitet och finish. Den runda ramen har betsats i en fin brun ton, och har en guldkant av handpålagd slagmetall i guld. Tavelglas, bakstycke och hänge för vägg ingår. Den runda ramen kan även användas som en rund fotoram för fotografier och kort. Ej fotstöd eller passepartout. För fler storlekar, skrolla längre ner på denna sida.Färg: Brun. Material: Lövträd. Tillverkning: Italien.
Firenze Rund Ram Mahogny
249 kr
Firenze Rund Ram Mahogny är en jättefin italiensk träram i mycket hög kvalitet. Betsat i en rödbrun ton (mahogny), med en vacker kant i guld mot motivet. Guldkanten är pålagd för hand, och består av slagmetall. Glas, bakstycke och hänge ingår. Den här runda ramen kan även användas som en rund fotoram för fotografier. Fotstöd och passepartout ingår inte.Färg: Mahogny (brun). Material: Lövträd. Tillverkning: Italien.
Canvas Frame Stand fotstöd för canvastavlor
49 kr
Canvas Frame Stand är ett stöd för att kunna ställa dina mindre canvastavlor på ett bort. För storlekar upp till cirka 30x30 cm. Skruva först fast stödet, bänd sedan stödet så att den får en bra lutning. Gummifötter som förhindrar att tavlan glider följer med. 2 stycken per förpackning. Skruv medföljer.
Heavy Duty Säkerhetskrok
29 kr
Heavy Duty Säkerhetskrok är en smart och smidig krok som försvårar att dina tavlor lyfts ned från väggen. Enkel att montera och att hänga upp tavlor på. Klarar hela 15kg vid korrekt montering på vägg med medföljande skruv. Plugg följer med. Fungerar med flertalet hängen. En styck per förpackning.
Nanne Guld Tavelram
30 kr
Nanne Guld är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Nanne Silver Tavelram
30 kr
Nanne Silver är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert och stilrent intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Nanne Vit Tavelram
30 kr
Nanne Vit är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert och stilrent intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Nanne Svart Tavelram
30 kr
Nanne Svart är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert och stilrent intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Nanne Brun Tavelram
30 kr
Nanne Brun är en modern och stilren måttbeställd tavelram för planscher, tavlor och fotografier. Passar i alla moderna hem. Lite smalare för att ge ett sobert och stilrent intryck.Bredd: 15 mm. Höjd: 23 mm. Falsdjup: 17 mm.
Wide Stylish Silver BTO
249 kr
Måttbeställd silverram med glas och bakstyckeWide Stylish Silver är en bred ram förgylld med slagmetall i silver. Beställs i dina egna önskade mått. Storlekar finns från 10x10 cm till 50x70 cm. Levereras med både bakstycke och glas. Hänge för vägg ingår. Med en bredd på nästan sex centimeter får du en vacker och maffig ram på din vägg. En omtyckt modell som säljs till konst, fotografier, intyg, broderier, pannåer och diplom. Kan hängas både liggande och stående på väggen. En populär modell som säljer bra. Silver är neutral som färg, vilket gör att den passar till det mesta som man vill rama in. Även neutral mot andra fäger i ditt hem. Levereras utan stöd och passepartout. Passepartout finns som tillval. Ett falsdjup på 16 millimeter gör att ramen får plats med mycket innehåll.Listbredd: 57 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 16 mm.
Arch Brown BTO
149 kr
Måttbeställd brun ram med glas och bakstyckeArch Brown BTO är en omtyckt brun ram som du kan beställa i många olika storlekar. Finns i mått från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Glas, hänge och passepartout ingår alltid. Den bruna betsen gör den ramen känns varm och behaglig. Passar till det mesta. Ofta omtyckt i ombonade hem och miljöer. Kan hängas upp på väggen både som liggande och stående. En omtyckt och populär ram till bra pris, som kunder ofta väljer för sina inramningar. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 29 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 13 mm.
Era White BTO
119 kr
Måttbeställd antikvit ram med glas och bakstyckeEra White BTO är en romantisk antikvit fotoram med glas och bakstycke. Storleken väljer du fritt. Finns från 10x10 cm ända upp till 50x70 cm. Den antikvita färgen med en stav i guld ger inramningen en varm känsla. En klassisk profil i listen med hålkäl gör ramen både tidlös och vacker. Kan hängas både liggande och stående på väggen. En omtyckt och populär fotoramram för romantiska inramningar, inkl. glas och bakstycke. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 31 mm. Listhöjd: 20 mm. Falsdjup: 7 mm.
Era Brown BTO
119 kr
Måttbeställd brun ram med glas och bakstyckeEra Brow BTO är en klassisk och omtyckt ram. Välj storlek fritt från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Möjligheten att välja samma bredd och höjd, gör att den här ramen kan beställas som en kvadratisk ram. En bronserad stav i guldfärg på insidan mot motivet, piffar upp inramningen av dina bilder. Den bruna färgen med framträdande ådring ger en levande och naturtrogen ram. En om tyckt modell för sina tidlösa och klassiska profil. Era Brown BTO kan hängas liggande och stående. Ett populärt val bland våra ramar. Glas och bakstycke ingår. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 31 mm. Listhöjd: 20 mm. Falsdjup: 7 mm.
Classic Dull Gold BTO
119 kr
Måttbeställd guldram med glas och bakstyckeClassic Dull Gold BTO är precis som namnet säger, en riktig klassiker. Den har alltid funnits som färdig fotoram och måttanpassad tavelram, och har alltid varit lika populär. Nu finns den äntligen som BTO (Build to Order, måttillverkad), vilket innebär att du kan få den i dina egna mått, inklusive tavelglas och bakstycke (syrafritt). Storlekar finns från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Kan beställas som kvadratisk (fyrkantig ram). Det gör du genom att välja samma storlek för bredd och höjd. Guld är en neutral färg mot andra färger, och guld passar därför mycket bra tillsammans med alla typer av heminredningar. En omtyckt profil för sin klassiska form. Kan hängas liggande och stående på väggen. Glas och bakstycke ingår. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout kan köpas separat.Listbredd: 24 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 10 mm.
Classic Chalk White BTO
119 kr
Måttbeställd vit ram med glas och bakstyckeClassic Chalk White är en jättepopulär vit ram med en guldfärgad (bronserad) smal linje. Du väljer mått från 10x10 cm upp till 50x70. Perfekt om du har udda storlekar på det du vill rama in. Levereras med bakstycke (syrafritt) och glas. Den vitlackerade ramen är mycket omtyckt till bilder på dop, barn, bröllop, eller helt enkelt där man bara vill ha en fin vit ram på väggen. BTO som betyder Build to Order, eller måttillverkad på svenska, gör att du alltid kan hitta rätt storlek, oavsett om du vill ha en ram till konst eller fotografier. Classic Chalk White kan du beställa som kvadratiska ramar, genom att välja samma storlek för bredd och höjd. En omtyckt modell som finnits mycket länge som profil. Kan hängas liggande och stående på väggen med hänge som går att flytta. Glas och bakstycke ingår. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout kan beställas separat.Listbredd: 24 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 10 mm.
Classic Sterling Black BTO
119 kr
Måttbeställd svart ram med glas och bakstyckeClassic Sterling Black är en fin svart fotoram med en smal repa i ljusgrått. En framkant i folierad silver gör den till en populär svart fotoram, som garanterat piffar upp din inramning. Ytan är riven för att ge ett lite rustikt intryck. Det gör att den här svarta ramen är både levande och tilltalande. Classic Sterling Black är en BTO-ram, och du kan därför alltid välja egna mått. Finns från minsta storleken på 10x10 cm, upp till största på 50x70 cm. Levereras med glas och bakstycke. Allt detta tillsammans gör att du alltid kan hitta rätt storlek, oavsett om du vill rama in konst eller fotografier. Kan även beställas som kvadratiska ramar. Det gör du genom att välja samma bredd och höjd. Ramen är omtyckt och profilen finns i många olika färger och utföranden, där den här kombinationen är en av våra storsäljare. Hänge som kan flyttas följer med, så ramen kan hängas upp både liggande och stående. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 24 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 10 mm.
Classic Royal Black BTO
119 kr
Måttbeställd svart ram med glas och bakstyckeClassic Royal Black BTO är en lyxig svart fotoram med sin folierade och smala framkant i guld. Den smala guldkanten förgyller dina bilder, och gör dina inramningar vackra att titta på. Ramen kan beställas i egna storlekar, och varje centimeter kan väljas från 10x10 cm upp till max 50x70 cm. Ytan är riven för att ge varje ram en unik prägel, som samtidigt gör ramen mer genuin och levande. Levereras med tavelglas och syrafritt bakstycke. Ramen kan även köpas som kvadratiska ramar, genom att välja samma bredd och höjd. Max storlek för kvadratiska ramar är 50x50 cm. En av våra storsäljare. Hänge följer med, kan hängas både liggande och stående på din vägg. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 24 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 10 mm.
Classic Dark Brown BTO
119 kr
Måttbeställd brun ram med glas och bakstyckeClassic Dark Brown BTO är varm och ombonad brun fotoram, som du köper i dina egna storlekar. Finns i alla centimeter upp till 50x70 cm (max 50x50 centimeter som kvadratisk ram). Med en framkant i antikbehandlad folierad guld, tillsammans med en riven och framträdande yta, får en en riktigt fin brun ram till dina bilder och fotografier. Levereras med tavelglas och syrafritt bakstycke. Om du vill ha en kvadratisk fotoram (fyrkantig ram) så väljer du samma bredd och höjd. En omtyckt och populär brun fotoram för ombonade hem och inredningar. Hänge för vägg följer med. Kan hängas både liggande och stående. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 24 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 10 mm.
Valhalla Silver BTO
189 kr
Måttbeställd silverram med glas och bakstyckeValhalla Silver BTO är en omtyckt modell med sin genomslipade yta i silver, och bredd på drygt fyra centimeter. Ramen beställer du i egna mått, och den finns i varje centimeter från 10x10 centimeter ända upp till 50x70 centimeter. Genom att beställa samma mått på bredd som höjd, kan du enkelt beställa kvadratiska ramar upp till 50x50 centimeter av Valhalla Silver BTO. Hänge för vägg följer med. Ramen kan hängas upp på väggen både liggande och stående. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 41 mm. Listhöjd: 28 mm. Falsdjup: 18 mm.
Valhalla Gold BTO
189 kr
Måttbeställd guldram med glas och bakstyckeValhalla Gold BTO finns nu äntligen som måttbeställd fotoram med glas och bakstycke. Varje centimeter finns från 10x10 cm upp till 50x70 centimeter. Ytan är förgylld och färgen är guld. Ytan är blank och lätt schatterad för att skapa lite nyanser. En ram som varit populär hos oss under lång tid. Om du väljer samma mått för bredd och höjd, kan du mycket enkelt beställa kvadratiska ramar. Max storlek är 50x50 cm (minsta är 10x10 cm). Hänge för vägg följer med, och genom att flytta hänget, kan ramen hängas både liggande och stående på väggen. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 41 mm. Listhöjd: 28 mm. Falsdjup: 18 mm.
Freyja Red Sky BTO
189 kr
Måttbeställd brun tavelram med glas och bakstyckeFreyja Red Sky BTO är en vacker rödbrun fotoram, som har schatterats i olika bruna skiftningar och nyanser. Nu äntligen som BTO-ram, vilket gör att du kan beställa ramen i egna storlekar från 10x10 centimeter, upp till 50x70 centimeter, inklusive glas och syrafritt bakstycke. Ramen har en insida i folierad guld, vilket sätter en prägel mot det exklusiva hållet. Det ger inramningen en känsla av lyx och ståtlighet. Fotoramen Freyja Red Sky BTO kan du köpa i kvadratiska storlekar upp till 50x50 centimeter. Välj bara samma bredd och höjd om du vill ha en kvadratisk ram. Fotoramen har en nästan fem centimeter bred ramlist, och ramar in både konst och fotografier med värdighet. Ett flyttbart hänge följer med, så ramen kan hängas både stående och liggande, på dina väggar. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 49 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 7 mm.
Freyja Pearl White BTO
189 kr
Måttbeställd vit tavelram med glas och bakstyckeFreyja Pearl White BTO är en romantiskt antikvit ram med lantlig känsla, nu i dina egna specialmått. Både glas och bakstycke ingår. En bra bredd på listen gör att den blir pampig på väggen, oavsett vad du väljer att rama in. Tacksam vit färg gör att den passar i alla hem, till alla bilder och inredningar. Har en lätt riven i ytan för att kännas levande, lantlig och genuin. Ramlisten har schatterats med ljusgrått för en antik framtoning. Ramen kan köpas i egna storlekar, och finns från 10x10 centimeter upp till 50x70 centimeter. En folierad stav i guld framhäver inramningen ytteligare. Fotoramen kan du beställas i kvadratiska storlekar upp till 50x50 centimeter, genom att du bara väljer samma bredd och höjd. Ett tavelhänge följer med. Hänget är flyttbart, så ramen kan hängas både stående och liggande på väggen. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 49 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 7 mm.
Freyja Golden Heaven BTO
189 kr
Måttbeställd förgylld guldram med glas och bakstyckeFreyja Golden Heaven BTO är förgylld guldram som du kan beställa i egna specialmått och storlekar. Ramen har schatterats i olika nyanser för att ge en livlig yta. Ytan är även lätt genomriven vilket gör att patineringen blir mer levande och händelserik. Både glas och bakstycke ingår, vilket gör att du kan få en fantastsik fotoram i guld, i valfria storlekar. Profilen är nästan fem centimeter bred, och ingår i vår populära Freyja-serie, som finns i flera olika färger. Guld är en neutral färg, som passar tillsammans med i stort sett alla andra färger. Finns i storlekar från 10x10 centimeter upp till 50x70 centimeter. Ramen kan du beställas i kvadratiska storlekar upp till 50x50 centimeter. För att få kvdratiska mått, väljer du samma längd för bredd och höjd. Ett flyttbart tavelhänge följer med, så att ramen kan hängas både stående och liggande. Säljs utan bakstöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter kan beställas separat.Listbredd: 49 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 7 mm.
Collage 9x 50x50 White
195 kr
Collage 9x 50x50 White är en vit passepartout för collage. Passepartouten har nio kvadratiska öppningar med en storlek på 11x11 cm. Skapa underbara collage och samla flera bilder i samma ram, med denna vita collagepassepartot. Passar jättebra tillsammans med våra ramar med glas. Syrafri. Yttermått 50x50 cm.Syrafri Ja. Öppningar: 9 st. 11x11 cm Ytterm: 50x50cm.
Collage 9x 50x50 Black
195 kr
Collage 9x 50x50 Black är en svart passepartout för collage med vit kärna. Den vita kärnan ger en avgränsande vit kant mellan den svarta framsidan, och motivet i öppningen. Collage-passepartouten har nio kvadratiska öppningar. Storleken är 11x11 cm på alla öppningar. Med ett yttermått på hela 50x50 centimeter kan du göra riktigt stora collage för flera bilder i samma tavla. Passar mycket bra med våra ramar med glas i specialmått. Syrafri.Syrafri Ja. Öppningar: 9 st. 100x11 cm Ytterm: 50x50cm.
Perfect Mount
79 kr
Perfect Mount är en 1,4 millimeter tjock syrafri och PH-neutral skiva för montering av bilder och fotografier. Den ena sidan är dubbelhäftande. Limmet på den häftande sidan är tryckaktiverande, vilket innebär att du kan lägga på och ta bort bilden, tills du är nöjd. Sedan lägger man bilden under tryck för att låsa den. Enkelt snabbt och proffsigt. För att få bort eventuella bubblor och bulor, brukar man strycka med en len duk från mitten på bilden, och sedan ut mot kanterna. Man kan även "punktera" med en liten nål rakt genom bilden, så luften kan komma ut när man stryker på och runt eventuella bubblor.
Collage 5X 30x40 Off-White
99 kr
Collage Passepartout 5X 30x40 Off-White har en bruten vit färg och fem öppningar för dina favoritbilder. Öppningarna är anpassade för tre bilder som är 10x10 centimeter, och tre bilder som är 10x15 centimeter. Anledningen till att man använder en bruten vit färg, är att passepartouten inte ska konkurrera med vita färger i bilden. Detta kan gör att den inramade bilden kan kännas smutsig. Off-white är det vanligaste valet vid inramningar. Syrafri och pH-neutral. Yttermått på 30x40 centimeter. Passar till alla våra BTO-ramar med glas och fotoramar.Syrafri Ja. Öppningar: 5 st. Ytterm: 30x40cm.
Collage 5X 30x40 Black
119 kr
Collage Passepartout 5X 30x40 Black är en svart passepartout för collage av bilder i sammar ram. Svart är omtyckt till ljusa och svartvita foton. En vit kärna gör att varje öppning för en fin markerande vit linje runt motivet, som framhäver bilden ytterligare. Tre öppningar för bilder som är 10x10 cm och två större för 10x15 cm. Syrafri och pH-neutral. Yttermått på 30x40 centimeter. Passar till alla våra ramar med glas i BTO-serien och fina fotoramar.Syrafri Ja. Öppningar: 5 st. Ytterm: 30x40cm.
Collage 2X 24x30 Off-White
79 kr
Collage Passepartout 2X 24x30 Off-White passar bra till lite mindre collage. Kanske till dina barn, ett kärlekspar, mamma och pappa eller kanske dina favoritdjur? Passepartouten är off-white vilket ger en bra kontrast mot vitt i dina motiv. Den har två öppningar som är anpassade för bilder i storleken 10x15 cm. Kan användas både för stående eller liggande kort. Syrafri och pH-neutral. Yttermått 24x30 centimeter. Passar till alla våra ramar i specialmått med glas och färdiga fotoramar.Syrafri Ja. Öppningar: 2 st. Ytterm: 24x30cm.
Collage 2X 24x30 Black
89 kr
Collage Passepartout 2X 24x30 Black är en svart collage passepartout. Svart är omtyckt till ljusa bilder och fotografier, samt till svartvita bilder. Öppningen är vit då kärnan i denna passepartout är vit. Det ger en fin brytning mellan bilden och den svarta passepartouten. Den har två öppningar i storleken 10,5x14,4 cm och är anpassad för bilder som är 10x15 cm stora. Kan användas både för stående eller liggande kort. Syrafri och pH-neutral. Yttermått 24x30 centimeter. Passar till alla våra ramar i egna mått med glas och kompletta fotoramar.Syrafri Ja. Öppningar: 2 st. Ytterm: 24x30cm.
Akrylglas (Plexi)
29 kr
Akrylglas som du lätt kan beställa i vanliga standardstorlekar. Du hittar storlekar för affischer, planscher och posters. Dessutom för fotografier, utskrifter, amerikanska storlekar och vanliga standardmått runt om i Europa. Perfekt för ramar i specialmått eller för affischer i udda storlekar. Även bra till lite större storlekar, eller om ramarna ska hänga publikt bland männsikor.Tjocklek: 2 mm. Material: Polymetylmetakrylat
Måttbeställt Akrylglas (Plexi)
39 kr
Måttbeställt akrylglas. Pefekt om du behöver ett uddamått eller specialmått till dina ramar eller tavlor. Bra om du har t.ex. affischer, plancher eller bilder i specialstorlekar. Även ett bra val för tavlor som hänger publikt bland männsikor. Lättare och mindre skört än riktigt glas. Kallas ibland för Plexi eller Plexiglas, som är ett varumärkesnamn.Tjocklek: 2 mm. Material: Polymetylmetakrylat
Rose Silver
49 kr
Rose Silver är en mycket fin fotoram i blank och fin metall. Den är utsmyckad med dekorativa rosor i varje hörn. Metallen är lätt borstad för att ge ett äldre antikt utseende med en känsla av vintage. En klassisk ram i retrostil som är lika populär nu, som den var förr. Alla vanliga fotostorlekar finns ända upp till A4 för utskrifter av foton.Färg: Silver. Stöd: Ja. Passepartout: Nej. Material: Metall.
Rose Gold
49 kr
Rose Gold är en fotoram i retrostil. Utsmyckad med vackra rosor i varje hörn. Tillverkad av metall. Den guldfärgade metallen är borstad och antikbehandlad för att ge ett antikt utseende. Fotoramen är en levande klassisker som funnits i många år. Omtyckt och populär. Fotoramen finns i alla vanliga storlekar för fotografier. Finns även i storleken 21x30 centimeter som passar utskrifter i A4.Färg: Guld. Stöd: Ja. Passepartout: Nej. Material: Metall.
Arch Black BTO
149 kr
Måttbeställd svart ram med glas och bakstyckeArch Black BTO är en svart ram med glas, som är omtyckt för sin levande yta. Betsningen gör varje ram unik, då ådringen i furun aldrig är samma på två ramar. Skapar därför mycket härliga kreationer när de hänger bredvid varandra. Du väljer själv din storlek genom att välja bredd och höjd. Glas och syrafritt bakstycke ingår. Kan hängas upp både liggande och stående på väggen. En priseffektiv ram som passar som ram till de flesta typer av motiv. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 29 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 13 mm.
Arch Pine BTO
149 kr
Måttbeställd träram med glas och bakstyckeArch Pine BTO är en ren träram för den som själv vill måla eller ytbehandla sin tavelram. Den obehandlade ytan gör att ramen kan målas, lackeras, betsas, laseras eller oljas. Ramen beställer du i egna storlekar. Varje centimeter från 10 cm upp till 70 cm finns att välja (max 50x70 cm). Glas och syrafritt bakstycke ingår. Levereras komplett. Kan hängas både liggande och stående på din vägg. En omtyckt profil med en lagom bredd. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 29 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 13 mm.
Arch Mahogny Gold BTO
149 kr
Måttbeställd brun ram med glas och bakstyckeArch Mahogny Gold BTO är en härligt brun ram med nyanser av mahogny. En repa tillsammans med en folierad innerkant i gult, sätter en fin prägel på inramningen. Kombinationen med en repa och klarlackad yta, skapar en levande ram, som samtidigt känns sober och ren. Livligt mönster uppnås genom betsning, vilket ger liv och rörelse med ådringen i furan. Ramen finns i egna storlekar från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Glas och syrafritt bakstycke ingår och ramen levereras komplett och kan användas direkt. Kan hängas på väggen både liggande och stående. En omtyckt färg och profil, samt med en lagom bredd för medelstora ramar. Levereras utan stöd och passepartout. Måttbeställd passepartout finns att köpa som tillval.Listbredd: 29 mm. Listhöjd: 19 mm. Falsdjup: 13 mm.
Art White Gold BTO
119 kr
Måttbeställd antikvit ram med glas och bakstyckeArt White Gold BTO är fin och klassisk vit ram. Den vita färgen skiftar i antikvit och gråvitt. Profilen har mycket detaljer vilket gör vacker tillsammans med den inramade bilden. Ytan är riven för att göra ramen livlig. Tillsammans med en folierad kant i guld, ger ramen en känsla av lyx med det som du ramar in. Levereras med tavelglas och syrafritt bakstycke. Kan beställas som en kvadratisk ram genom att du väljer samma höjd och bredd. Hänge för vägg följer med. Kan hängas både liggande och stående. Säljs utan stöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 21 mm. Listhöjd: 23 mm. Falsdjup: 10 mm.
Art White Silver BTO
119 kr
Måttbeställd antikvit ram med glas och bakstyckeArt White Silver BTO är klassisk antikvit fotoram med grå skiftningar i den vita färgen. Tillsammans med en silverfolierad kant in mot motivet, får man mycket vackra inramningar av sina bilder. Profilen har bearbetats lite extra för att ge en extra dimension åt bilden som ramas in. Ytan är lätt riven för en livligare känsla. Fotoramen kan beställas i egna storlekar, och levereras komplett med tavelglas och syrafritt bakstycke. Kan även beställas som en kvadratisk (fyrkantig) fotoram, genom att välja samma höjd och bredd. Finns i storlekar från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Hänge för vägg följer med och kan hängas både liggande och stående på väggen. Säljs utan stöd och passepartout. Måttbeställda passepartouter finns att köpa till.Listbredd: 21 mm. Listhöjd: 23 mm. Falsdjup: 10 mm.
Stylish Rounded Black BTO
129 kr
Måttbeställd svart fotoram med glas och bakstyckeStylish Rounded Black BTO är en svart ram med en mjuk framtoning. Den mjuka rundningen i profilen, skapar en fin övergång mellan ramens kvadratiska eller rektangulära form. En intern favorit hos oss på Alldo. Ramen levereras med både syrafritt bakstycke och tavelglas, och är klar att använda vid leverans. Du beställer den i dina egna önskade mått. Finns från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Kan hängas både liggandes och stående. Passar både till konst och foton. Den svarta färgen gör ramen neutral mot övriga färger i din inredning. Det gör gör att den passar till alla typer av inramningar, som både konst och foton. Passar alla hem och inredningar, oavsett övrig stil i hemmet. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Rounded White BTO
129 kr
Måttbeställd vit fotoram med glas och bakstyckeStylish Rounded White BTO är en vit ram med en rundad framsida. Det ger en harmonisk övergång mot fotoramens räta vinklar. Resultatet är en vacker vit ram med en behaglig framtoning. Fotoramen beställer du i egna mått, och du kan välja storlekar från 10x10 cm ända upp till 50x70 cm. Ramen levereras komplett med glas, hänge för vägg, syrafritt bakstycke, och är klar att användas när du får den. Ett flyttbart hänge gör att den kan hängas liggandes och stående. Ramen är stilren, tidlös och klassisk. Den vita färgen gör att den passar mycket bra både till både bilder och fotografier. Vitt är en lättplacerad färg på ramar i hemmet, vilket gör att den passar överallt. Populär som ram till bröllop, barn och dop. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout finns som tillval).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Angle Oak BTO
129 kr
Måttbeställd fotoram i ek med glas och bakstyckeStylish Angle Oak BTO är en fotoram tillverkad av solid ek (amerikansk vitek). En äkta träram för den kräsna. Finns i egna mått och storlekar upp till 50x70 cm. Ekramen levereras med glas och syrafritt bakstycke och är klar att användas vid leverans. Kan hängas både liggandes och stående. Ek har både en vacker färg och en fin ådring som tilltalar många. Den behagliga känslan av ett riktig naturmaterial uppskattas av många. Stilren och modern. Mycket populär till fotografier. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Rounded Oak BTO
129 kr
Måttbeställd fotoram i ek med glas och bakstyckeStylish Rounded Oak BTO är en behaglig och varm träram i ek. Tillverkad av solid amerikansk vitek. En ram som briljerar med sin äkthet på väggen. För den kräsna som vill rama in sina foton och bilder. Finns i valfria mått storlekar från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Fotoramen levereras med glas och syrafritt bakstycke, och är komplett och klar att använda vid leverans. Kan hängas upp både liggandes och stående på väggen. Ek är omtyck i inredningar på grund av sin varma och behagliga färgton, tillsamans med sin vackra ådring. Mjuk och rundad profil. Mycket populär till foton. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Angle Black PLX
139 kr
Måttbeställd svart tavelram med akrylglas och bakstyckeStylish Angle Black PLX är en modern, stirlen och svart tavelram, som du beställer i egna mått. Ramen levereras både med akrylglas och syrafritt bakstycke. Storlekar finns från 10x10 cm upp till 70x10 cm. Alla PLX-ramar kan hängas liggandes eller stående. De svarta PLX-ramarna passar både till konst och foton. En svart ram är neutral mot andra färger och passar därför till alla typer av inramningar. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Angle White PLX
139 kr
Måttbeställd vit tavelram med akrylglas och bakstyckeStylish Angle White PLX är en omtyckt och populär vit tavelram som du beställer i egna mått. Akrylglas och basktycke (syrafritt) ingår. Klar att användas vid leverans. Finns i storlekar upp till 70x100 centimeter. Kan även beställas som kvadratisk tavelram, genom att du väljer samma mått för bredd och höjd. Alla vita PLX-ramar kan hängas liggandes eller stående. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Bakstycke Stöd Standard
15 kr
Med ett bakstycke med stöd i standardlängd, kan du enkelt ställa dina ramar och fotoramar på bord, bänkar och liknande. Standardlängden på stödet gör att bakstycket passar ramlister upp till 15 millimeter i bredd.Stödlängd: Standard. Passar: Listbredd upp till 15mm.
Bakstycke Stöd +15mm
15 kr
Det här bakstycket har ett 15 millimeter förlängt stöd. Det gör att bakstycket passar ramar som har en listbredd på mellan 15 till 30 millimeter. Hängen för vägg är förmonterade. Kan hängas liggande och stående.Stödlängd: +15mm. Passar: Listbredd mellan 15 och 30 mm.
Bakstycke Stöd +35mm
15 kr
Bakstycket har ett 35 millimeter förlängt stöd. Bakstycket passar därför lite bredare ramar. Passande listbredder på mellan 35 till 45 millimter. Monterade hängen för vägg gör även att bakstycket kan hängas på väggen, både vertikalt och horisontellt.Stödlängd: +35mm. Passar: Listbredd mellan 35 och 45 mm.
Tavelhänge Anchor Plate
29 kr
Tavelhänget Anchor Plate monteras snyggt på baksidan av din tavelram. En på höger sida, och på vänster sida. Öglorna ska peka mot varandra (se pilar). Två skruvar fäster varje hänge. Passar till de flesta träramar upp till cirka 50x70 cm med glas. Används tillsammans med taveltråd eller ståltråd.
Tavelhänge Anchor Plate Heavy
49 kr
Tavelhänget Anchor Plate Heavy är ett extra kraftigt tavelhänge, som klarar en högre belastning. En mycket bra lösning för de lite större och tyngre tavelramarna och tavlorna. Varje hänge har 4 skruvhål. Monteras dolt på baksidan av din ram. Ett hänge skruvas fast på vardera sida, med öglorna in mot varandra. Används tillsammans med taveltråd eller ståltråd.
Tavelhänge Hang-it
19 kr
Hang-it är ett par smarta hängen för snygga dolda monteringar på bakstidan av din ram. Används tillsammans med taveltråd eller ståltråd. Enkel att montera. Finns för bakstycken med tjocklekar på 2 mm och 3 mm.
Skruvar Secure Picture Hanger
19 kr
Secure Picture Hanger är en mycket smart skruv för att enkelt och säkert kunna hänga upp sina tavlor. Skruvas snabbt och smidigt in på baksidan av ramen, med en vanlig stjärnskruvmejsel (krysspårmejsel). Kan även användas med vajer när man vill hänga flera tavlor över och under varandra i vajerspel. Passar med både ståltråd och taveltråd.
Tavelhänge Clip Over Hanger
19 kr
Clip Over Hanger är ett smart hänge som monteras mycket enkelt, direkt på ditt bakstycke. Perfekt att montera på befintliga ramar där hänge saknas. Passar bakstycken med en tjocklek på mellan 2 mm till 3 mm. Två styck per förpackning.
Skruvögla Mässing Watch Top Hanger
29 kr
Watch Top Hanger är en stilig skruvögla i mässing. Tanken med skruvöglan är att den ska göras synlig, som en snygg inredningsdetalj. Passar fint med snygga mässingkrokar direkt på väggen.
Tavelkrok Safety Picture Hook
29 kr
Nu behöver du inte vara orolig när barnen hoppar i soffan, eller för tavlorna som hänger i hallen där man passerar. Med Safety Picture Hook kan inte taveltråden hoppa av kroken. Ett fjäderbleck håller tråden på plats. Levereras i par med spikar.
Frameless Clips
39 kr
Med Frameless Clips slipper du onödiga ramar. Perfekt om du vill ha extra rena och stilistiska inramningar. Gör dina egna clipsramar, i dina egna storlekar. Nyper om glas och bakstycke, och säkrar bilden. Förpackning om 8 stycken. Beräkna ett clip per 10 till 20 centimeter. Taveltråd kan med fördel monteras på öppningen i baksidan. Öppnas, monteras och stängs med Levers Frameless Clips.
Kilramssträckare Canvas Corner Keys
179 kr
Canvas Corner Keys är ett set bestående av fyra sträckare för kilramar. Ett set räcker till en kilram, med en sträckare i varje hörn. Ett oumbärligt tillbehör för de lite större kilramarna. Gör det mycket enklare att sträcka tyget på kilramar, oavsett om det är canvasutskrifter eller målardukar. Istället för att knacka på kilarna, med de riskerna det kan innebära, så kan du istället lugnt och stilla, skruva i varje hörn. Detta tillbehör rekommenderas även av ledande inramare, när man renoverar gamla och äldre målningar, då man mycket kontrollerat kan efterspänna tyget på målningen. 8 träskruv ingår. Tillverkad i USA.
Ramstöd EaselMate Frame Stand
49 kr
Med en EaselMate Frame Stand kan du få nästan vilken ram som helst ståendes på ett bord. Stark, säker och stabil funktion och konstruktion, som inte kan kollapsa som ett vanligt stöd. Skruvas fast på baksidan med två medföljande skruvar. Passar även aluminiumramar med slide-in-profil. Skruvar följer med för att låsa stödet i aluminiumramen. Filtkudden monteras i änden på stödet, som ligger an mot bordet. Passar ramar upp till 35x28 cm i yttermått.
Monteringsbleck Spring Clips
29 kr
Spring Clips är ett set om 4 stycken fjädrande monteringsbleck. Blecken skruvas i ramen, och trycker innehållet ned i ramen. Ett set med fyra bleck, räcker till ramar med storleken 20x30 cm. Större ramar kan kräva fler monteringsbleck. Monteringsblecken skruvas fast med medföljande 4 stycken träskruvar. Enkelt att montera av, om man t.ex. vill byta ram. Längd 46 millimeter.
Poussin
1 299 kr
Poussin är en uttrycksfull barockram, förgylld med slagmetall i silver. En verklig fullträff för dig som söker en storslagen ram i silver, med barockens alla attribut. Utsmyckad med vackra ornament i hörnen och med långa utdrag på sidorna. Schatterad i nyanser för att ge en mer levande yta. Hela 82 millimeter bred och 45 millimeter hög. Ytbehandlad för hand. Tillverkad av företaget Lira, med anor ända från 1800-talet. Poussin används ofta som en silverfärgad barockram på scener, uppträdanden, TV, herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas på beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.Nicolas PoussinNicolas Poussin var en fransk målare verksam under 1600-talet. Känd för bland annat sin målning "Et in Arcadia Ego" från 1637-1639. Läs gärna mer om Poussins på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 82 mm. Listhöjd: 45 mm.
Vermeer
1 299 kr
Vermeer är en vacker barockram i guld med fina spiraler, pärlband och ornament. Den ramar in dina bilder och konstverk med värdighet- Guldfärgen på ramen har en fin lyster. Bredden på listen är 79 millimeter, och det ger en ram som är imponerande på väggen. Höjden är nästan fem centimeter, och det gör att ramen blir praktfull att beskåda även från sidan. Ytbehandlad för hand. Förgylld med guldfärgad slagmetall. Ramen tillverkas av företaget Lira, ett företag med anor från slutet på 1800-talet. Barockramen Vermeer används till mycket och vanliga användningsområden är t.ex. scener, studios, herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas vid beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.Johannes VermeerJohannes Vermeer var en känd målare från Nederländerna. Verksam under 1600-talet och känd för bland annat för sin målning "Mjölkjungfrun" från 1658-1660. Läs gärna mer om Vermeer på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 79 mm. Listhöjd: 47 mm.
Jordaens
1 399 kr
Jordaens är en av våra vackraste barockramar någonsin. En favorit om du frågar oss. Anledningen är enkel, med en höjd på hela fem centimeter, vågor och urtag, samt en riklig utsmyckning med vackra ornament, är det lite lättare att förså. Ytbehandlingen är till stora delar gjord för hand. Ramen är förgylld med slagmetall i guldfärg. Jordaens tillverkas av företaget Lira, ett företag med anor från 1800-talet. Väljer man Jordaens som barockram, är man förmodligen ganska säker på vad man vill ha. Jordaens står nämligen för en storslagen och vacker upplevelse. Jordaens barockramar används ofta till herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas på beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.Jacob JordaensJacob Jordaens flamländsk målare under 1600-talets era av barock. Född i Antwerpen och känd för sin målning "Familjen Jordaens i en trädgård" från 1621. Läs gärna mer om Jordaens på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 75 mm. Listhöjd: 50 mm.
Gentileschi
1 399 kr
Gentileschi är en vacker barockram i flera nyanser av silver. Ramen har rikligt med vackra ornament, och dessutom vågor och urtag för att bli mer levande. Antikbehandlad och schatterad för att ge den rätta känslan av det gamla och antika. Ramen har en listbredd på 75 millimeter, och inramningarna blir därför ståtliga med Gentileschi. Förgylld med slagmetall i silverfärg. Ramen är tillverkad i Tjeckien av det anrika företaget Lira, som tillverkat ramar ända sedan 1800-talet. Gentileschi i silver är netutral mot andra färger, vilket gör användningsomådena stora. Vanliga användningsområden är t.ex. inramningar på herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas på beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.Orazio GentileschOrazio Gentileschi från Pisa i Italien, var en italiensk målare under barockens århundrade. Känd för sin målning "Lutspelerskan" från 1626. Läs gärna mer om Gentileschi på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 75 mm. Listhöjd: 50 mm.
Guercino
1 399 kr
Guercino är en barockram med en påtalad attityd. Med sina nyanser av rost och kopparfärg, ger den en känsla av något antikt och samtidigt genuint. Ett stort arbete har lagts ner på ytbehandlingen, som är patinerad förhand. Det ger Guercino sin unika förnimmelse av äkthet. Guercino är mycket bred, ramlisten är hela 10,3 centimeter bred. Den har en höjd på väl tilltagna 6,3 centimeter. Allt för att vara vulgär i sin prakthet. Guercino är tillverkad i Tjeckien av företaget Lira. Ett företag som tillverkat ramar i generationer. Grundat redan i slutet på 1800-talet. Användningsområdena är stora för den här barockramen. Du hittar Guercino på bland annat herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas på beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.GuercinoGuercino föddes den 8 februari i Cento utanför Bologna, och var en italiensk målare verksam under barocktiden på 1600-talet. Guercino är bland annat känd för sin målning "Aurora" från 1621. Läs gärna mer om Guercino på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 103 mm. Listhöjd: 63 mm.
Rembrandt
1 299 kr
Rembrandt är en mycket bedårande barockram, med sina många vackra ornament och utsmyckningar. Utsidan har ett fint pärlband, och insidan en blank stav. Längst in hittar vi ett band av små blad. Tillsammans med fina blommor och blad i hörnen, får vi sammantaget en av de vackraste barockramarna i hela vårt sortiment. Ramen har patinerats förhand för att se ut som den är gammal, genuin och äkta. Borstad och schatterad för att få en mer livligt yta i guld. Barockramen är hela 10 centimeter bred, och med en väl tilltagen höjd på hela 6,3 centimeter, är Rembrandt en bedårande barockram på väggen. Rembrandt skapar en känsla av lyx för varje inramning av konst som görs. Ramen passar många olika typer av motiv och färger i motiven, på grund av den neutrala guldfärgen. Användningsområdena är många, och Rembrandt hittar du bland annat på herrgårdar, hotell, slott, museum, gårdar, restauranger, kontor, utställningar, mässor, butiker och showroom. Beställningsvara, tillverkas på beställning. Leveranstid cirka fyra till åtta veckor.RembrandtRembrandt Harmenszoon van Rijn föddes 1606 i Amsterdam, och var en nederländsk målare och tecknare. Han var verksam i Amsterdam under 1600-talet, och är idag känd för målningar som t.ex. "Nattvakten" från 1642 och "Doktor Tulps anatomilektion" från 1632. Läs gärna mer om Rembrandt på Wikipedia (nytt fönster).Listbredd: 100 mm. Listhöjd: 63 mm.
Snäppram OPTI Snap Frame A4
175 kr
OPTI Snap Frame A4 är en smartare snäppram och aluminiumram för all typ av display. Inga vassa hörn. Kan monteras både stående och liggandes på vägg. Ett stödben som också kan monteras stånde och liggande, gör att den här snäppramen passar utmärkt på en bänk eller reception. Mycket enkelt att byta innehåll, helt utan verktyg. Fäll upp kanterna och byt snabbt ett A4 mot ett annat. En kvalitetsram.Köp fler och spara merI behov av många (10 eller fler) snäppramar? Kontakta oss för bättre priser.Listbredd: 25 mm. Listhöjd: 18 mm.
Snäppram OPTI Snap Frame A3
195 kr
OPTI Snap Frame A3 är en snäppram i ett smartare utförande. En snäppram i aluminium som kan monteras på väggen både liggande och stående. Smarta monteringsalternativ finns i det medföljande bakstycket. Med lätt rundade hörn slipper man vassa hörn. Ett smart stödben följer med som kan monteras både liggande och stående. Det gör att snäppramen kan placeras på t.ex. receptioner och liknande. Du byter enkelt och snabbt innehåll genom att fälla upp alla kanter, och skjuter in ditt papper under den medföljande plastfilmen, helt utan verktyg. En aluminiumram i lite högre kvalitet.Köp fler och spara merI behov av många (10 eller fler) snäppramar? Kontakta oss för bättre priser.Listbredd: 25 mm. Listhöjd: 18 mm.
Clipsram Clip Frame 10x15
29 kr
Clip Frame 10x15 är en liten billig clipsram för bilder och fotografier i storleken 10x15 cm. En klipsram är ett mycket prisvärt, enkelt och populärt sätt, att enkelt hänga upp sina älsklingsbilder på väggen. Alltid tidlöst och modernt.
Clipsram Clip Frame 21x30
39 kr
Med Clip Frame 21x30 hänger du enkelt upp dina A4-papper eller fotografier med stil och finess. En enkel och billig clipsram som funnits och varit populär i årtionden. Med en storlek på 21x30 cm (21x29,7 cm) kan du enkelt rama in dina utskrifter på A4-papper. Dessutom till ett riktigt lågt pris. Clipsramen Clip Frame 21x30 kan med fördel hängas på väggen både stående och liggande. En klipsram är alltid ett tidlöst och modernt sätt att rama in sina bilder.
Tallrikshängare Plate Hangers
39 kr
Klassisk tallrikshängarePlate Hangers är en serie lite finare tallrikshängare, för att enkelt och smidigt kunna hänga upp tallrikar på väggen. Finns i fyra olika storlekar, som kan anpassas för en mängd olika storlekar på dina fina tallrikar. Säker konstruktion. Produkt som funnits i många år på marknaden. Tillverkad i Storbritannien.
Tallrikshängare Disc Plate Hanger
19 kr
Tallrikshängare för dold monteringDisc Plate Hanger är ett smart sätt att hänga upp tallrikar på väggen. Disc Plate Hanger limmas på baksidan av tallriken, vilket gör att man slipper se krokar eller andra anordning från framsidan. Man väter plattan i ljummet vatten under 3 till 5 minuter. Sedan fäster man den på en väl rengjord yta, och låter sedan torka över natten. Kan tasbort, genom att väta hela tallriken i ljummet vatten till plattan släpper. Passar även till andra material som man vill hänga på väggen, som t.ex. MDF och kapaskiva. Finns som 50 mm och 100 mm, där 50 mm passar tallrikar upp till 15 cm, och 100 mm för tallrikar upp till 30 cm.
Syrafri Monteringstejp PH7-70
279 kr
Proffstejp för inramningsjobbPH7-70 Neutral White Tape är en högkvalitativ tejp för inramare, fotografer, amatörer och proffs. Tejpen är syrafri och pH-neutral. Är du rädd om dina fotografier eller din konst, är det i första hand den här tejpen du ska välja. Används till fördel vid konservering av papper. Tillverkad av UK Industrial Tape (nytt fönster), vilket borgar för en fin kvalité. Pappret i tejpen består av kraftpapper på 70 gram. Åldersbeständig och lättbearbetad. Passar till hängslen vid montering av bilder tillsammans med passepartouter, eller för att fästa fotografier och konstverk mot kartong och bakstycken. Fäster mot sig själv, och kan därför användas som försegling av glasinramningar. Klistret som häftar baseras på ett akrylsystem. Gulnar inte. Chansa inte, välj riktig tejp direkt när du ska jobba med fina fotografier eller dyrbara konstverk.
Syrafri Dubbelhäftande Tejp PH7-70 ATG
199 kr
Dubbelhäftande proffstejp för inramningarPH7-70 Conservation ATG Permanent är mycket tunn duppelhäftande syrafri tejp. Används till att fästa värdefulla papper, bilder och fotografier på syrafria bakstycken eller syrafri kartong. Extremt tunn vilket möjligör snygga och släta montage. Tejpen är syrafri, pH-neutral och fri från lingnin. Materialet som binder samman olika papper baseras på ett akrylsystem. Förmågan att vidhäfta mot andra material är mycket stark, och den dubbelhäftande tejpen är därför permanent i sin vidhäftning. Tejpen är åldersbeständig och förstör inte de material du jobbar. PH7-70 Conservation ATG Permanent förhindrar att ditt papper i fotografierna eller konsten gulnar eller blöder. Tejpen är tillverkad i Storbritannien av företaget UK Industrial Tape (nytt fönster) och används av proffs, museum, fotografer och rammakare i hela Europa.
Tavelupphängare Picture Placer
179 kr
Verktyg för enkel upphängning av tavlorPicture Placer gör det enkelt att hänga alla tavlor rakt och i samma höjd på väggen. Du kan använda Picture Placer oavsett om du vill att tavlorna ska hamna i nivå, eller om du vill ha tavlorna på något annat sätt. Fördelen är alltid att tavlan hamnar exakt där du vill ha den. Nu kan du hänga upp tavlorna helt själv utan hjälp från någon annan. Tavlan hamnar rätt på första försöket. Den sparar dessutom tid. Perfekt som present. Nu kan du hänga upp dina tavlor på väggen enkelt, snabbt och bekvämt. Populär som hjälpmedel hon designers och inredare.
Trälim Wood Glue
5 kr
Trälim för montering av ramar med DynaframeWood Glue är en liten burk med vattenbaserat trälim för dina måttillverkade tavelramar. Stryk på rikligt med trälim på ändarna, innan du monterar din ram enligt våra monteringsanvisningar. Överflödigt trälim torkas bort innan det börjar härda (normalt inom tio minuter).
Förseglingstejp Sealing Tape
49 kr
Förseglingstejp för glasinramningarSealing Tape är en självhäftande förseglingstejp som fäster mycket bra på sig själv. Att tejpen fäster bra på sig själv, är mycket viktigt när man gör säkra och snygga överlappningar, på baksidan av sin inramning. Sealing Tape är alltså till för att försegla inramningar på baksidan. Anledningen är att förhindra, damm, rökpartiklar, kvalster och insekter att komma på insidan av inramningen. Tejpen är tillverkad av tunnt starkt papper och är vaxad för att minska fuktvandring. Tejpen är inte syrafri, och ska inte användas för att tejpa direkt mot t.ex. konst eller fotografier.
Monteringsverktyg Push Mate
179 kr
Verktyg för enkel montering av innehåll i ramarPush Mate är ett fantastiskt litet verktyg som kommer att göra underverk för dina inramningar. Oavsett om du är en fotograf, håller på med konst, eller ska göra en proffsig inramning, kommer du inte bli besviken på Push Mate. Nu kan du äntligen sätta fast dina bilder i din ram helt själv. Det smarta handtaget gör även att du kan montera innehållet i din ram på ett snyggt, proffsigt och säkert sätt. De vassa stiften i stål drivs in med handtaget, i sidan av ramen. Handtaget levereras med 28 stycken stift. Fler stift köps separat. Åtgång cirka ett stift per tio centimeter. Fler stift finns att köpa till. Kan med fördel användas för montering av glas i gamla fönster. Hårda träslag kräver högre handkraft.Så här använder du Push MateI vår guide kan du läsa hur enkelt du använder Push Mate. I guiden visar vi hur den används för att enkelt montera bilder i en liten ram.
Stift Push Mate Points
39 kr
Extra stift för verktyget Push MatePush Mate Points är en förpackning med 50 stycken stift till Push Mate monteringsverktyg. Försök att använda ett stift per tio centimeter, eller räkna på tio stift per meter, om du ramar in mycket. En ram som är 50x70 centimeter är ungefär 2,5 meter i omkrets, så 50 stycken stift räcker ungefär till två ramar som är 50x70 cm.
FlexiMaster Flexipoint Driver
1 495 kr
Stiftpistol för snabb montering vid inramningsjobbFlexiMaster Flexipoint Driver är en stiftpistol för proffs, amatörer, reklamföretag, skyltföretag, konstnärer, inramare och fotografer. Används för flexibla stift av den typ man hittar i fotoramar, där man vill kunna böja upp stiften och byta innehåll. Fungerar även för permanenta installationer. Ett måste om man monterar mycket bilder eller gör många inramningar. Ett kvalitetsverktyg som kommer att hålla många år. Ergonomiskt och gummerat hantag för behagligare arbete. Ställbar slagstyrka som gör att du kan anpassa indrivningen av stiftet i bårde hårda och mjuka träslag, samt till kompositmaterial. Stiften till denna pistol kallas även för flenor och böjstift. Stift ingår inte och köps i separata förpackningar om 3700 stycken.
FlexiMaster Flexible Points Black
249 kr
Svarta stift för stiftpistol FlexiMasterFlexiMaster Flexible Points Black är en ask om 3 700 stycken svarta böjbara stift för stiftpistolen FlexiMaster Point Driver. Räkna ett cirka tio stift per meter (ett stift var tionde centimeter). En ask räcker då till cirka 370 meter, eller inramning av cirka 140 stycken ramar i storleken 50x70 cm.
Tavelkrokar Courtesy Picture Hook
19 kr
Tavelkrokar i mässingCourtesy Picture Hook är en lite finare tavelkrok i mässingpläterad metall. Den smarta konstruktionen med nedåtlutande spikhål, gör att den är tavelkroken hänger ordentligt på din vägg. Om du har betongvägg eller vill skruva i trävägg, kan du med fördel använda hålet i mitten istället. Häng dina värdefulla tavlor säkert med denna smarta väggkrok.
Tavelhänge Saw Tooth
19 kr
Sågtandat hänge för tavlorSaw Tooth är en sågtandad hängare för dina tavlor. Konstruktionen gör det lätt att få tavlan att hänga rakt genom att flytta den i sidled. Bra om hänget inte hamnar i mitten, eller om tavlan inte väger jämnt (vanligt på stora tavlor). Hål för att kunna skruvas fast. Fästs på baksidan. Skruvar ingår inte. Levereras i pack om två.
Tavelhänge CWH Hanger
19 kr
Smart hänge för kilramar och tavlorCWH Hanger är ett smart hänge anpassat för kilramar, canvastavlor, målardukar och tavlor. Gör att du slipper vassa ståltrådar eller sköra snören på baksidan av din tavla. Passar till skruvar, spikar, krokar, x-krokar. Enkelt att montera, två läppar får CWH-hanger att hänga rakt. Lätt att få tavlan i nivå med små sågtandade ändar. Klarar cirka 12 kg belastning. Innovation of the year 2006 - Fine Art Trade Guild.
Tavelhänge Angled D-Hanger
29 kr
Tavelupphängning för stark monteringMed Angled D-Hanger kommer dina tavlor att hänga säkert på väggen. Den unika lutningen gör att stressen minskar på konstruktionen. Detta är speciellt lämpligt när större tavlor ska hängas upp med tråd. Används tillsammans med ståltråd eller åldersbeständig taveltråd. Engelsk tillverkning.
Stöldskydd Picture Lock Anti Theft
89 kr
Stöldskydd för tavlor i offentliga miljöerPicture Lock Anti Theft använder du när du vill skydda dina tavlor i offentliga miljöer mot stöld och skadegörelse. Används ofta i skolor, hotell, restauranger, gallerior och andra offentliga platser. Förutom en säker upphängning och ett stöldskydd, får du även en snygg dold montering av din tavla. Med en säkerhetsnyckel låser du tavlan mot väggen. Utan denna nyckel kan inte tavlan tas ner. Säkerhetsnyckeln säljs separat här. En nyckel räcker till flera kit. Ett kit räcker för en tavla upp till cirka 50x70 cm, och innehåller 3 st. t-skruvar, 3 st. plugg, 6 st. skruvar och 3 st. monteringsbleck. Levereras utan säkerhetsnyckel. Säker och stark konstruktion. Plugg gör det möjligt att montera på betongvägg.
Stöldskydd Picture Lock Anti Theft Spanner
49 kr
Säkerhetsnyckel för Picture Lock Anti TheftPicture Lock Anti Theft Spanner är den säkerhetsnyckel som används tillsammans med stöldskyddet Picture Lock Anti Theft. Används för att montera, och avmontera tavlor på väggen.
Stöldskydd Spring Lock Anti Theft
99 kr
Stöldskydd för offentliga miljöerSpring Lock Anti Theft är ett skydd mot stöld och skadegörelse på tavlor i offentliga miljöer. Två fästpunkter ingår för att monteras i mitten på varje sida av din tavla. När tavlan monterats på väggen kan man inte lyfta ner den utan låsnyckel. Ett mycket prisvärt stöldskyd för dina tavlor och ramar. Låsnyckeln köps separat här. Väl beprövad funktion. Engelsk tillverkning.
Stöldskydd Spring Lock Anti Theft Tool
49 kr
Verktyg för Spring Lock Anti TheftSpring Lock Anti Theft Tool är den låsnyckel du använder för att låsa fast, och för att låsa upp stöldskyddet på Spring Lock Anti Theft. En markör ingår på nyckeln vilket gör det mycket lättare att få låsen mitt för skruvskallarna i väggen.
X-Krokar Single Picture Hooks
29 kr
X-krokar i mässingSingle Picture Hooks är ett set med tio stycken enkla x-krokar. Spikar ingår. Mässingpläterad metall på både krok och spikhuvud. En klassisk tavelkrok för det lite lättare tavlorna.
Betongkrokar Hard Wall
29 kr
Betongkrokar för betongväggarHard Wall Picture Hooks är riktiga betongkrokar av lite högre kvalité. Tillverkade av nylon med stift av härdat stål för att kunna användas på betongväggar.
Taveltråd Picture Cord
29 kr
Åldersbeständig och knytbar taveltrådPicture Cord är en riktig taveltråd som håller för närmre 40 kg. Mjuk och följsam tråd tillverkad av nylon. Åldersbeständig och knytbar. Nöter inte på tapeten eller väggen som ståltrådar kan göra. Töjer sig inte med tiden, som kan göra att tavla sjunker ner på väggen.
EconoSpace
49 kr
Distanslist för effektfulla inramningarEconoSpace är en distanslist som skapar effektfulla mellanrum mellan dina bilder, passepartouter och glas. Ett inspirerande sätt att rama in bilder. Möjligheterna är många, och bara fantasin sätter gränsen med vad du kan göra med EconoSpace. Kan användas mellan glas och din bild, samt mellan passepartouter i flera lager. EconoSpace skapar djup, rymd och öppenhet i dina inramningar. Säljs per styck. Är 70 centimeter långa. Räkna omkretsen i falsen på din ram för att få rätt antal. Monteras enkelt med en sida som har dubbelhäftande tejp. EconoSpace klipps enkelt med en sekatör eller brytbladskniv. En blank och matt sida, där du själv väljer vad du vill ha mot innehållet i inramningen.
Testpenna pH Testing Pen
179 kr
Testverktyg för pH-värdeMed testpennan pH Testing Pen från Lineco, kan du själv snabbt och enkelt kontrollera om du har syrafritt material i din inramning eller inte. Material som inte är syrafria kan bryta ner andra känsliga material i tavlan, och göra de sköra. Med testpennan gör du ett litet streck på baksidan av en passepartout eller ett bakstycke. Om strecket blir blir lila är pH-värdet 6,8 eller högre, vilket är bra. Om strecket istället blir gult, bör du byta ut innehållet i din ram omgående. Papper och material kan klara mycket lång tid med ett pH-värde så lågt som 6,0 - om det har förvarats på rätt sätt, och om det är av god kvalité. Men vi rekomenderar ändå att du byter ut material om strecket blir gult. Om papper ska klara flera sekel, måste bikarbonat tillsättas på minst 2% för att ge pappret en buffert av alkalinitet. Först då har pappret en arkivbeständighet (klarar minst 100 år). Detta är ett måste då föroreningar i atmosfären annars kommer att skada pappret på lång sikt.Läs mer om syrafria materialI vår guide om syrafria material, kan du läsa mer om vad det innebär för värdefull konst.
Deco Fire Screen Feet
399 kr
Stöd i mässing för tavlorMed Deco Fire Screen Feet kan du montera tjusiga fötter och stöd av mässing på dina tavlor. Perfekt i ett skyltfönster eller på en reception med information. Gör att du kan placera dina tavlor stående på bänkar, bord, hyllor. Vanliga på restauranger med menyer. Tillverkad av polerad massiv mässing. Skruvar följer med. Två fötter och ett handtag ingår. En mycket exklusiv produkt. Vikten för ett komplett set är 0,7 kg.
Tavelkrokar Fleur De Lys Hooks
29 kr
Fransk lilja som tavelkrok i mässingFleur De Lys Hooks är lite finare tavelkrok i mässingpläterad metall. Utseende och form av en fransk lilja. Ett bra alternativ om kroken kommer att vara synlig. En fin inredningsdetalj när man väljer att montera kroken synligt tillsammans med öglor i ramen. Används ofta till handdukar och kökshandukar.
Tavelögla Solid D-Rings
29 kr
Starka öglor för upphängning av tavlorDet unika med Solid D-Rings, är att öglan är stansad i ett stycke solid metall. Den har alltså ingen öppen skarv i ringen, vilket gör att tavelöglan håller för mycket. Massingpläterad metall. Skruvhål på 4,5 mm.
Canvas Offsets
1 kr
Bleck för montering av innehåll i ramarCanvas Offset är små hållare som gör det enklare att montera innehåll i dina ramar. Passar alla typer av innehåll, även kilramar och pannåer. Kan användas oavsett om innehållet i ramen är nedsjunket, eller når upp över falsen. Canvas Offset är vändbar, för att kunna användas både uppåt och nedåt i falsen. Finns i flera storlekar. Mät fram ditt djup eller höjd, med innehållet nedlagt i din ram, för att få fram den längd du behöver. Använd filttassar för att jämna ut eventuella avvikelser.
Skruvöglor Screw Eyes
1 kr
Skruvöglor för upphängning med trådScrew Eyes är skruvöglor för trä i storlekarna 6x3 mm, 9x4 mm och 10x5. Första siffran avser längd på själva skruvdelen på öglan, och den andra siffran avser innerdiametern på själva öglan. Blankförzinkade. Välj storlek. Pris per styck.
Stylish Angle Black BTO
129 kr
Måttbeställd svart fotoram med glas och bakstyckeStylish Angle Black BTO är en svart ram i egna mått, som levereras med glas och syrafritt bakstycke. Storlekar från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Kan hängas både liggandes och stående. Stilren, modern och enkel ramlist. Passar både till konst och foton. Den svarta ramen gör den neutral mot andra färger, vilket gör att den passar till alla typer av inramningar, och i alla hem och inredningar, oavsett färg och form. Levereras utan stöd och passepartout (kan köpas till separat).Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Stylish Angle White BTO
129 kr
Måttbeställd vit fotoram med glas och bakstyckeStylish Angle White BTO är en vit ram som du beställer i dina helt egna storlekar. Ramen levereras med både glas, hänge för vägg, och syrafritt bakstycke. Valfria mått finns från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Ramen kan hängas både liggandes och stående på väggen. Modellen är stilren, tidlös, enkel, och passar mycket bra både till konst, bilder och fotografier. Den vita färgen gör den mångsidig och lättplacerad. Passar i alla miljöer och heminredningar. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout finns som tillval). En populär ram som passar till det mesta, allt från semesterbilder till inramningar av bröllopsbilder.Listbredd: 20 mm. Listhöjd: 38 mm. Falsdjup: 32 mm.
Wide Stylish Gold BTO
249 kr
Måttbeställd guldram med glas och bakstyckeWide Stylish Gold är en mycket bred ramlist på nästan sex centimeter, som är förgylld med en slagmetall i guldfärg. En exklusiv modell som du beställer i dina egna mått. Glas, hänge och syrafritt bakstycke ingår. Finns i storlekar från 10x10 cm upp till 50x70 cm. Tavelramen kan hängas både liggandes och stående. En omtyckt modell som varit en storsäljare under många år. Passar bra både till konst, bilder och foton. Guld är neutral som färg, och den här ramen passar därför i alla typer av heminredningar och miljöer. Levereras utan stöd och passepartout (passepartout finns som tillval). Ett tilltaget falsdjup på 16 millimeter, gör att ramen passar till mer innehåll än normalt, vilket skapar många fler möjligheter.Listbredd: 57 mm. Listhöjd: 30 mm. Falsdjup: 16 mm.
Oak Duo Bianco
299 kr
Oak Duo Bianco är en mycket fint collageram i äkta amnerikansk vitek. Ramlisten är hyvlad i solitt ekträ, och är obehandlad. Ek är mycket omtyckt för sin färg och ådring och används ofta till möbler och inredningar. Tillsammans med en vit syrafri passepartout, är Oak Duo Bianco en mycket fin collageram. Den har plats för två bilder på 10x15 centimeter. Storleken på ramen är 24x30 centimeter. En liten lättplacerad collageram. Kan hängas både stående eller liggande.Storlek: 24x30 cm. Bilder: Två 10x15 cm.
Oak Duo Nero
299 kr
Oak Duo Nero har en svart passepartout och en ram i ek (amerikansk vitek). En kombination som är mycket populär hos våra kunder. Ramlisten är hyvlad i ett stycke och är inte fanerad, som billigare varianter brukar vara. Storleken på collageramen är 24x30 centimeter. En nätt ram för enkel placering på väggarna. Den har två fönster för fotografier eller bilder med en storlek på 10x15 centimeter. En liten och lättplacerad collageram. Kan hängas både stående eller liggande. Omtyckt till svartvita bilder och kort.Storlek: 24x30 cm. Bilder: Två 10x15 cm.
Maple Duo Bianco
299 kr
Maple Duo Bianco är en collageram i ljus fin lönn. Den nätta storleken på 24x30 centimeter gör den lättplacerad på dina väggar. Det ljusa träslaget lönn är omtyckt i möbler och inredningar. Collageramen levereras med en vit syrafri passepartout. Ramen har plats för två bilder eller fotografier på 10x15 centimeter. Kan hängas väggen både stående eller liggande.Storlek: 24x30 cm. Bilder: Två 10x15 cm.
Maple Duo Nero
299 kr
Maple Duo Nero har en ljus ram i finaste lönnträ, och collageramens lilla storlek på 24x30 centimeter gör den kan hänga på de flesta väggar. Lönn som har fin ådring, är omtyckt för sin ljusa färg. Collageramen levereras med en svart syrafri passepartout, och den har plats för två bilder eller fotografier med en storlek 10x15 centimeter. Ramen kan hängas både stående eller liggande.Storlek: 24x30 cm. Bilder: Två 10x15 cm.
Black Penta Bianco
379 kr
Black Penta Bianco är en stilren collageram klar för att montera fem bilder eller fotografier i. Den vita passepartouten ger en fin avskärmning mellan dina bilder och den svarta ramen. Storleken är 30x40 centimeter. Kan hängas på väggen både som stående och liggande.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
Black Penta Nero
379 kr
Black Penta Nero är en helt svart collageram, med både en svart ram och en svart passepartout. Den vita kärnan i den helt syrafria passepartouten, skapar en fin liten vit linje runt varje bild. Den perfekta collageramen för ljusa bilder tillsammans med övrig inredning i vita och svarta färger. Storleken på ramen är 30x40 centimeter och den har plats för fem bilder. Två 10x15 cm och tre 10x10 cm. Ramen kan hängas på väggen både som stående och liggande.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
White Penta Bianco
379 kr
White Penta Bianco är en lite större vit collageram med plats för flera bilder. Den vita passepartouten tillsammans med den vita ramen gör denna collageram lättplacerad i ditt hem. Storleken är 30x40 centimeter och ramen kan hängas både liggandes och ståendes. Levereras med syrafritt bakstycke och passepartout.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
White Penta Nero
379 kr
White Penta Nero är en vit och stilren collageram med plats för fem bilder. En svart passepartout i 100% syrafritt material plockar fram det bästa ur dina bilder. Ramen kan hängas på väggen både stående och liggande. Ramens storlek är 30x40 centimeter. Levereras med syrafritt bakstycke.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
Oak Penta Bianco
399 kr
Oak Penta Bianco är en av våra finaste collageramar. Tillverkad av äkta amerikansk vitek. Med ett mycket bra pris får du en mycket exklusiv och prisvärd collageram i riktig ek. Passepartouten har utrymme för fem stycken bilder. Tre kvadratiska på 10x10 cm och två stycken på 10x15 cm. Storleken på ramen är 30x40 centimeter och den kan hängas upp både liggandes och ståendes på väggen. Levereras med syrafritt bakstycke och syrafri passepartout.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
Oak Penta Nero
399 kr
Oak Penta Nero är en mycket vacker och inbjudande kombination. Harmonin uppstår genom ekens mjuka ton och passepartoutens svarta färg. En kombination som är mycket populär hos våra kunder. Tre kvadratiska bilder på 10x10 cm, och två bilder på 10x15 cm passar i ramen. Storleken är 30x40 centimeter och, collageramen kan hängas både stående och liggande. Ramen levereras självklart med syrafritt bakstycke och syrafri passepartout. Tillverkad av obehandlad solid amerikansk ek (vitek).Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.
Maple Penta Bianco
399 kr
Maple Penta Bianco är en ljus och fräsch collageram. Träslaget från lönn är ljust, och har en vacker ådring. Ramen passar därför bra när du vill ha lite ljusare träslag till din inredning, eller tillsammans med dina bilder. Passepartouten har fem fönster för fotografier, eller för fem vanliga bilder. Tre 10x10 cm och två 10x15 cm. Collageramen är 30x40 centimeter stor, och kan hängas liggandes eller ståendes på din vägg. Levereras med syrafritt bakstycke och syrafri passepartout i hög kvalité.Storlek: 30x40 cm. Bilder: Två 10x15 cm och tre 10x10 cm.